Setari Cookie-uri

666- mai reprezinta si PROVOCAREA SCHIMBARII/REVOLUTIA SPIRITUALA

De la: contesina, la data 2011-02-08 09:03:09
De la: pickard, la data 2011-02-08 08:58:48
De la: battleofwits, la data 2011-02-08 08:57:19
De la: contesina, la data 2011-02-08 08:32:44
cu o mica remarca, Iisus a fost si este Fiul lui Dumnezeu, nu doar un "om luminat" !!!! Este Hristosul si parte din Sfanta Treime ! ....o mica diferenta fata de alte religii....

nu e nici-o diferenta, isus e ceea ce este doar pentru crestinism

pentru restul lumii este un om luminat, ca si buda, mohamed, etc.

sa ma ierte D-zeu daca exista dar eu nu vad in iisus decat un om cu probleme normale

taci, taci, ca smintesti lumea... ...mai bine, mai pupa-ma o data !!!! iau eu asupra mea pacatul asta !!!

biiine! hai ca-mi retrag afirmatia!
de fapt eu cred ca iisus este primul copil cunoscut ca fiind conceput prin insamantarea invitro de catre D-zeu
care si D-zeu pentru mine este un om extraterestru venit special pentru realizarea vietii pe pamant
cred ca va trebui sa faci mari sacrificii Contesina ca sa tac!
pickard
Postat pe 8 Februarie 2011 09:09
De la: contesina, la data 2011-02-08 09:00:46
dar pentru tine ce este, dragalasule ???

un om luminat de la care ai de invatat cum sa-ti traiesti viata ...
battleofwits
Postat pe 8 Februarie 2011 09:09
De la: battleofwits, la data 2011-02-08 09:08:32
sa ma ierte D-zeu daca exista dar eu nu vad in iisus decat un om cu probleme normale

tocmai, ca eu nu-l vad cu probleme
de fapt ceea ce alti considera probleme, la el nu exista conceptul de "problema" ... el pur si simplu isi trieste viata in cel mai frumos mod posibil
... e super tare tipu' desi nu am citit nimic special despre el, chiar imi doresc, are cateva momente cand mi se pare de-a dreptul genial
de ex. fraza asta "dumnezeu este iubire" mi se pare geniala

da, buna asta cu iubirea! oricum eu am dubii in legatura cu povestirile despre Iisus mai ales datorita ascunderii sub presh a unor aspecte ce nu au convenit maimarilor bisericii
pickard
Postat pe 8 Februarie 2011 09:12

de fapt ceea ce alti considera probleme, la el nu exista conceptul de "problema" ... el pur si simplu isi trieste viata in cel mai frumos mod posibil
... e super tare tipu' desi nu am citit nimic special despre el, chiar imi doresc, are cateva momente cand mi se pare de-a dreptul genial

imi amintesi de un cunoscut care zice dand din umeri cu nevinovatie : "Iisus era un hippie de treaba"...
eu zic doar atat :" Iarta-i, Doamne, ca nu stiu ce fac!!! "

contesina
Postat pe 8 Februarie 2011 09:12
De la: pickard, la data 2011-02-08 09:09:23
cu o mica remarca, Iisus a fost si este Fiul lui Dumnezeu, nu doar un "om luminat" !!!! Este Hristosul si parte din Sfanta Treime ! ....o mica diferenta fata de alte religii....

taci, taci, ca smintesti lumea... ...mai bine, mai pupa-ma o data !!!! iau eu asupra mea pacatul asta !!!

de fapt eu cred ca iisus este primul copil cunoscut ca fiind conceput prin insamantarea invitro de catre D-zeu
care si D-zeu pentru mine este un om extraterestru venit special pentru realizarea vietii pe pamant

asta-i farmecul tau, vorbesti vrute si nevrute....ca mine (la mine nu-i nici un farmec!)....
contesina
Postat pe 8 Februarie 2011 09:14
De la: contesina, la data 2011-02-08 09:12:53

imi amintesi de un cunoscut care zice dand din umeri cu nevinovatie : "Iisus era un hippie de treaba"...

as fi baut cu El o bere si chiar cu D-zeu cel mare bineanteles cu respectul cuvenit
am zis RESPECT nu supunere sau umulintza!
il respect pe D-zeu la fel ca pe orice om
pickard
Postat pe 8 Februarie 2011 09:16
De la: pickard, la data 2011-02-08 09:12:12... eu am dubii in legatura cu povestirile despre Iisus mai ales datorita ascunderii sub presh a unor aspecte ce nu au convenit maimarilor bisericii

depinde ce vrei sa vezi ...eu de exemplu, partea SF din viata lui o trec cu vederea, si o pun pe seama biserici de a influenta "crestinul de rand" , insa trecand peste astea, ai multe de invatat de la el
battleofwits
Postat pe 8 Februarie 2011 09:18
De la: contesina, la data 2011-02-08 09:14:56
De la: pickard, la data 2011-02-08 09:09:23

asta-i farmecul tau, vorbesti vrute si nevrute....ca mine (la mine nu-i nici un farmec!)....

lasa pe altii sa spuna daca ai vreun farmac sau nu
stai dreapta si spune ceea ce crezi fara frica
asazisul D-zeu asa a vrut!
daca esti dupa chipul si asemanarea Lui trebuie sa ai si puterea LUI
pickard
Postat pe 8 Februarie 2011 09:20
De la: battleofwits, la data 2011-02-08 09:18:35
De la: pickard, la data 2011-02-08 09:12:12... eu am dubii in legatura cu povestirile despre Iisus mai ales datorita ascunderii sub presh a unor aspecte ce nu au convenit maimarilor bisericii

depinde ce vrei sa vezi ...eu de exemplu, partea SF din viata lui o trec cu vederea, si o pun pe seama biserici de a influenta "crestinul de rand" , insa trecand peste astea, ai multe de invatat de la el

nu cred ca am la fel de multe de invatat de la tine, de la Contesina sau de la oricare alt om inteligent decat ca Iisus a fost maio mult mediatizat
pickard
Postat pe 8 Februarie 2011 09:21
De la: pickard, la data 2011-02-08 09:16:57

as fi baut cu El o bere si chiar cu D-zeu cel mare bineanteles cu respectul cuvenit

aici e buba la tine....
va trebui sa te multumesti, pe moment sper, cu jupan e mai aproape, mai la indemana, daca ma intelegi... poate sa fie si o "dracoaica" ca tot la tine ingerii sunt barbati, de ce n-ar fi niste "satanite infocate" ?!!
contesina
Postat pe 8 Februarie 2011 09:22
De la: contesina, la data 2011-02-08 09:12:53..." Iarta-i, Doamne, ca nu stiu ce fac!!! "...

asta e un aspect interesant al crestinului de rand,
intotdeauna vorbeste cucuvintele altuia

uite, un lucru pe care eu l-am inteles din cautarile mele "spirituale" ... nu exista doua cai identice de accedere la divinitate, adica exista un singur isus, un singur buda, un singur krishna, etc... iar cand aud cate un "sanatos" ca vine si spune ca e intruchiparea/reincarnarea nu-stiu-cui (nu conteaza numele) ma sparg de ras si il pun in acceasi banca cu cei de la spitalul 9
battleofwits
Postat pe 8 Februarie 2011 09:24
De la: pickard, la data 2011-02-08 09:21:45
nu cred ca am la fel de multe de invatat de la tine, de la Contesina sau de la oricare alt om inteligent decat ca Iisus a fost maio mult mediatizat

crezi cum vrei...insa iti spun ca pentru mine omul asta merita toata atentia cuvenita
battleofwits
Postat pe 8 Februarie 2011 09:26
De la: contesina, la data 2011-02-08 09:22:28

aici e buba la tine....
va trebui sa te multumesti, pe moment sper, cu jupan e mai aproape, mai la indemana, daca ma intelegi... poate sa fie si o "dracoaica" ca tot la tine ingerii sunt barbati, de ce n-ar fi niste "satanite infocate" ?!!

eu nu iubesc "satanitze infocate"
pickard
Postat pe 8 Februarie 2011 09:27
De la: battleofwits, la data 2011-02-08 09:26:22
De la: pickard, la data 2011-02-08 09:21:45

crezi cum vrei...insa iti spun ca pentru mine omul asta merita toata atentia cuvenita

OK! n-am zis ca nu...
pickard
Postat pe 8 Februarie 2011 09:28
De la: battleofwits, la data 2011-02-08 09:24:47
De la: contesina, la data 2011-02-08 09:12:53..." Iarta-i, Doamne, ca nu stiu ce fac!!! "...

asta e un aspect interesant al crestinului de rand,
intotdeauna vorbeste cucuvintele altuia

uite, un lucru pe care eu l-am inteles din cautarile mele "spirituale" ... nu exista doua cai identice de accedere la divinitate, adica exista un singur isus, un singur buda, un singur krishna, etc... iar cand aud cate un "sanatos" ca vine si spune ca e intruchiparea/reincarnarea nu-stiu-cui (nu conteaza numele) ma sparg de ras si il pun in acceasi banca cu cei de la spitalul 9

pai, ce poate fi mai presus de cuvintele lui Dumnezeu ? filozofiile vreunui om luminat???
tot nu mi-ai spus, "luminat" de cine?
asa cum tu faci, la ora actuala, un melanj intre religiile pe care le-ai citit, asa fac si altii, "amesteca" unele cu altele, ingaduie, domnule, fi bland....
contesina
Postat pe 8 Februarie 2011 09:37
De la: pickard, la data 2011-02-08 09:27:11
De la: contesina, la data 2011-02-08 09:22:28

aici e buba la tine....

offf....ia ...ca sa treaca...rasfatatule !!!...he,he,he ...
contesina
Postat pe 8 Februarie 2011 09:38
De la: kudika195501, la data 2011-01-27 17:36:26"...am gasit totusi o informatie bazata pe un ACROSTIH descoperit undeva în România... s-ar putea sa fie un vechi text grec care atribuie Dacilor paternitatea Rugaciunii 666, o descriu ca fiind Baza sistemului de ascensiune Spirituala a Initierii dacilor, textul respectiv dovedeste inca o data marele rafinament spiritual si ezoteric atins de geto-daci. Se pare ca "formula magica " era un mesaj direct adresat Creatorului.
Putem deslusi caracterele urmatoare (aveti semnificatia ezoterica) :
A*YRELIA- STRALUCITOARE
B*ENERIA -CURATA
S*YM FORO -MAREATA DOAMNA
S*YN DIO -SUNT CREDINCIOASA
S*YN ZE SASE- TRI SUNT CU TREI DE SASE
K*AI TETHI GATRI -DAR ATAT TE ROG
A*YRIS NONAM -CANDVA SA MA AJUTI
N*IASCHARIAN -SA RENASC
Dar citind pe vertical, primele litere apare ,,AB SSS K-AN" : ,,Cu 666, de ani" aceste fiind semnul la care se inchinau "cei intorsi la adevarata religie", semn ce se purta pe mana dreapta sau pe frunte.Uitati o explicatie data de Mitologia Dacilor:Numarul - 666- pe pamant este inversul (in oglinda) al numarului -999- in Cer, (al 9-lea Cer) , un simbol al LUMINII. Numarul 9 este simbolul (Tatalui din Cer), iar 6, al Fiului (de pe Pamant)!sau al sufletului care prin iluminare se releaga de Tatal Ceresc!(SPIRITUL CREATOR INFINIT IN MANIFESTARE)
Adevarul e ca 666 e considerat un Numar Magic In Antichitate.
In ezoterism, numerele ce simbolizeaza "LUMINI CE ARD CONTINUU" sunt 6, 9, 6, 3, 6. Aceste numere reprezinta INCEPUTUL, SFARSITUL si ESENTA TIMPULUI."

tu cn mai esti ma nene,,al catelea cont este
thadoogback
Postat pe 8 Februarie 2011 09:44
De la: contesina, la data 2011-02-08 09:37:23
pai, ce poate fi mai presus de cuvintele lui Dumnezeu ? filozofiile vreunui om luminat???
tot nu mi-ai spus, "luminat" de cine?
asa cum tu faci, la ora actuala, un melanj intre religiile pe care le-ai citit, asa fac si altii, "amesteca" unele cu altele, ingaduie, domnule, fi bland....

asta e diferenta dintre noi ...
tu crezi in "cuvintele lui dumnezeu"
eu cred in "cuvintele catre divinitate"
intelegi diferenta?

referitor la intrebarea legata de cine pe cine lumineaza ... nu cred ca tine de divinitate sa te lumineze, ci de propria vointa de a ajunge la acel nivel
battleofwits
Postat pe 8 Februarie 2011 09:52
De la: contesina, la data 2011-02-08 09:37:23...tu faci, la ora actuala, un melanj intre religiile pe care le-ai citit, asa fac si altii, "amesteca" unele cu altele...

tot aud chesti asta ca pe ceva negativ...care e problema de fapt? faptul ca incerc sa inteleg acest aspect al vietii din mai multe puncte de vedere sau faptul ca nu suntem pe aceeasi parere?
battleofwits
Postat pe 8 Februarie 2011 09:54

offf....ia ...ca sa treaca...rasfatatule !!!...he,he,he ...

ce tare sunt! ma pupa o preacredincioasa !
promit sa nu mi urce la cap si sa fiu in continuare doar un mic D-zeu
pickard
Postat pe 8 Februarie 2011 09:54
De la: contesina, la data 2011-02-08 08:49:40
De la: kudika330098, la data 2011-02-07 23:11:32
De la: contesina, la data 2011-02-06 22:37:17
De la: pickard, la data 2011-02-06 21:52:06multumesc din suflet, dar nu merit o astfel de comparatie !
pana nu demult am gandit si eu ca tine, daca ai sti cati ani au stat pe raftul bibliotecii cartile Parintelui Cleopa si nu le-am atins, ai muri de ras ! Il amintesc mereu , caci cu el am inceput.Dar sunt departe rau de ceea ce ar trebui.Abia deschid asa ochii, sunt la inceputul inceputului...Dar eu sunt chinuita de intrebarea "de ce ?" si asta ma impinge sa cercetez.Am primit raspunsul din carti, la altii poate functioneaza altfel.
Si am mai primit si cate un sut zdravan in dos de la viata, ma rog nu-i tocmai exprimarea corecta.

Nici nu stiu ce mi-a venit sa tot comentez pe aici...Nu stiu daca am facut bine.
Oricum imi sunteti toti simpatici, in frunte cu tine "capitane"...Chiar daca ne mai contrazicem.

mersi pentru explicatii dar nu mi-ai raspuns cu ce te ocupi si DE CE te cramponezi de aceste scrieri religioase.
si mai ales de ce crezi ca cineva care nu respecta aceste dogme si precepte religioase nu ar putea accede in asazisul rai?
uite eu care cred ca am incalcat mai mult decat cele 10 porunci , in sinea mea sunt convins ca nu am facut nimic impotriva lui D-zeu si as putea intra in rai fara probleme
pentru ca asa cred eu eu cred in mine si daca fac ceva cred ca e cu voia Domnului

in primul rand, daca inteleg bine, ma intrebi ce meserie am.Pai cine pune intrebari cu "de ce "? Evident, un inginer .
In ceea ce te priveste, prietene, din discutiile cu tine esti plin de contradictii.Esti pe taramul incertitudinilor.O parte din tine zice exista, cealalta te trage si zice "nu".
Chiar ce ai scris mai sus -
1.ai incalcat poruncile, ma rog o parte din ele, dar nu consideri ca ai gresit in fata lui Dumnezeu!!! Cum mama zmeului vine asta?
2.crezi in tine, dar daca faci ceva e cu voia Domnului.Asta as traduce-o ca de fapt accepti ca faci voia lui Dumnezeu si ca de fapt crezi in El.Ideea cu a crede in noi, in propriile forte e o asa de inselatoare cale, cum nu-ti inchipui.
Si cu parere de rau, nu poti intra in rai decat cu sufletul curat, complet curatit de pacate, fara incertitudini, fara mandrie, fara orgoliu. Ai un orgoliu, draga domnule, maricel.Si e unul din pacatele mari.
Exista doar o cale catre Dumnezeu.Iar primul pas este pocainta, adica, mai pe inteles spovedania, de care fugim, gasind diferite motive.Numai asa poti incepe curatirea sufletului.Apoi urmeaza rugaciunea.
Nu mai continui....
In ceea ce priveste "aceste dogme si precepte religioase", ca sa te citez exact, le vei intelege numai studiindu-le si citind.E atat de mult de spus si nu am cunostintele necesare si mai trebuie sa fie si nevointa fiecaruia.Unii invata rugaciuni pe de rost, altii stiu psalmii, altii citesc, e in functie de fiecare.Dar pentru ca pui problemele astfel si mi-ai spus ca ai citit, ma gandesc ca asta e varianta potrivita pt tine.Se poate sa ma insel.Nu stiu cum lucreaza Dumnezeu in fiecare din noi.Stiu doar ca nici un efort, fie el cat de mic, catre aflarea mantuirii, nu scapa nerasplatit.Si asta e verificata ! Primesc, primesc zilnic de acolo de sus, cu toate ca nu merit.Si atunci, daca am experimentat pe propria mea piele, cum sa trec nepasatoare si sa nu spun ? Crezi ca nu stiam reactiile celorlalti? Dar ....sunt om, nu m-am putut abtine.

Contesina, nu stiu cine esti, dar, te-am citit cu placere,iti argumentezi foarte bine afirmatiile, se observa ca ai cunostinte religioase bine implementate, and corecte dpdv crestin-ortodox,spre deosebire de restul care doar bajbaie in cautarea adevarului, iti multumesc!
Cu toate ca ,unii de p-aici incearca sa diminueze importanta credintei/religiei ortodoxe sugerand ca, doar analfabetii si copii sunt succeptibili a o asimilia (religia- cu toare" regulile "ei), apreciez mult ceea ce postezi, si, mi-am mai "reamprospatat" si eu unele idei, cu ocazia asta!

eu sunt....nimeni ...Iar tot ceea ce am scris a fost din putinul acumulat in scurtul timp pe care l-am acordat cititului.
Mi-a spus cineva ca am dat din coate ca sa ma fac remarcata...asa o fi...Un singur lucru stiu cu certitudine, ca la fel am gandit si eu, am avut aceleasi idei ca "unii"...
Volumele "Ne vorbeste Parintele Cleopa" mi-au fost de mare ajutor in lamurirea multor intrebari, iar cartea "Problemele vietii" a Sfantului Ioan Gura de Aur a fost o mare incantare. Am citit ceva beletristica la viata mea, dar ceva mai frumos ca scrierile lui Ioan Gura de Aur n-am citit ! Are un capitol pe care il indragesc in mod deosebit, despre cum ar trebui sa fie legatura dintre un barbat si o femeie, o pledoarie extraordinara a casatoriei !!!
Doamne ajuta !

Pentru mine esti CINEVA! Doamne ajuta, Contesina!
kudika330098
Postat pe 8 Februarie 2011 17:10
De la: thadoogback, la data 2011-02-08 09:44:43
De la: kudika195501, la data 2011-01-27 17:36:26"...INCEPUTUL, SFARSITUL si ESENTA TIMPULUI."...
tu cn mai esti ma nene,,al catelea cont este

... ...(buna ziua...oriunde v-ati afla!) /
kudika195501
Postat pe 8 Februarie 2011 17:33
v-am tot auzit ...eu am citit ,-sti! eu am mai citit si mai citesc lucrarile unor oameni intelepti.......alo....OPRITIVA...din cititul care credeti voi ca celanti care au scris nu stiu ce carti ar fi nu stiu ce sfinti,luminati..etc........incercati sa ganditi voi,formativa voi pareri despre bine si despre rau,incercati voi sa va descoperiti demoni sau ingeri din voi si cea ce e mai important cautati sa vedeti voi cum va este voua si celor de langa voi{circa 6 miliarde de oameni}..daca voi dati doar pareri si nu faceti nimic pentru ca umanitatea sa isi schimbe cursul spre mai bine,.in realitate sunteti majoritatea niste egoisti care cand cineva cauta raspunsuri in colectivitate sa dati repede cu pumnul in piept si sa spuneti "..sti eu stiu ca am citit cartile unor oameni luminati.....[.luminati cui????...poate ai vostri ].....intamplari ,cumpene,lucrurile marunte si mari de astea toti avem parte,mai tarziu sau mai devreme....se cheama"VIATA"...intrebarea mea pertinenta este:-are cineva mai multe cunostinte in cea ce tine de viitorul nostru si al generatiei urmatoare?-stie cineva mai multe din cea ce se intampla la mod real la nivele la care omul de rand nu poate nici macar sa viseze?-merge lumea catre un sclavagism financiar cu pasi repezi?-cum ne putem feri in mod real de aceste intenti ale marelor guverne?......exista posibilitatea si intentia voita pentru decimarea populatiei in mod voit intentie fata de tarile din lumea a treia"Romania facand parte din ele" si daca de cum vor lojele masonice si iluminati"cei luminati de lucifer"sa faca asta?
kudika312403
Postat pe 8 Februarie 2011 20:20
De la: kudika312403, la data 2011-02-08 20:20:51v-am tot auzit ...eu am citit ,-sti! eu am mai citit si mai citesc lucrarile unor oameni intelepti.......alo....OPRITIVA...din cititul care credeti voi ca celanti care au scris nu stiu ce carti ar fi nu stiu ce sfinti,luminati..etc........incercati sa ganditi voi,formativa voi pareri despre bine si despre rau,incercati voi sa va descoperiti demoni sau ingeri din voi si cea ce e mai important cautati sa vedeti voi cum va este voua si celor de langa voi{circa 6 miliarde de oameni}..daca voi dati doar pareri si nu faceti nimic pentru ca umanitatea sa isi schimbe cursul spre mai bine,.in realitate sunteti majoritatea niste egoisti care cand cineva cauta raspunsuri in colectivitate sa dati repede cu pumnul in piept si sa spuneti "..sti eu stiu ca am citit cartile unor oameni luminati.....[.luminati cui????...poate ai vostri ].....intamplari ,cumpene,lucrurile marunte si mari de astea toti avem parte,mai tarziu sau mai devreme....se cheama"VIATA"...intrebarea mea pertinenta este:-are cineva mai multe cunostinte in cea ce tine de viitorul nostru si al generatiei urmatoare?-stie cineva mai multe din cea ce se intampla la mod real la nivele la care omul de rand nu poate nici macar sa viseze?-merge lumea catre un sclavagism financiar cu pasi repezi?-cum ne putem feri in mod real de aceste intenti ale marelor guverne?......exista posibilitatea si intentia voita pentru decimarea populatiei in mod voit intentie fata de tarile din lumea a treia"Romania facand parte din ele" si daca de cum vor lojele masonice si iluminati"cei luminati de lucifer"sa faca asta?

tu cu cin-n te certi neica?

masoni, loje, decimarea populatiei, sclavagism financiar, lucifer .... ...eu am citit in graba, zicea cumva si de ozn-uri?
battleofwits
Postat pe 8 Februarie 2011 20:27
De la: battleofwits, la data 2011-02-08 20:27:31
De la: kudika312403, la data 2011-02-08 20:20:51v-am tot auzit ...eu am citit ,-sti! eu am mai citit si mai citesc lucrarile unor oameni intelepti.......alo....OPRITIVA...din cititul care credeti voi ca celanti care au scris nu stiu ce carti ar fi nu stiu ce sfinti,luminati..etc........incercati sa ganditi voi,formativa voi pareri despre bine si despre rau,incercati voi sa va descoperiti demoni sau ingeri din voi si cea ce e mai important cautati sa vedeti voi cum va este voua si celor de langa voi{circa 6 miliarde de oameni}..daca voi dati doar pareri si nu faceti nimic pentru ca umanitatea sa isi schimbe cursul spre mai bine,.in realitate sunteti majoritatea niste egoisti care cand cineva cauta raspunsuri in colectivitate sa dati repede cu pumnul in piept si sa spuneti "..sti eu stiu ca am citit cartile unor oameni luminati.....[.luminati cui????...poate ai vostri ].....intamplari ,cumpene,lucrurile marunte si mari de astea toti avem parte,mai tarziu sau mai devreme....se cheama"VIATA"...intrebarea mea pertinenta este:-are cineva mai multe cunostinte in cea ce tine de viitorul nostru si al generatiei urmatoare?-stie cineva mai multe din cea ce se intampla la mod real la nivele la care omul de rand nu poate nici macar sa viseze?-merge lumea catre un sclavagism financiar cu pasi repezi?-cum ne putem feri in mod real de aceste intenti ale marelor guverne?......exista posibilitatea si intentia voita pentru decimarea populatiei in mod voit intentie fata de tarile din lumea a treia"Romania facand parte din ele" si daca de cum vor lojele masonice si iluminati"cei luminati de lucifer"sa faca asta?

tu cu cin-n te certi neica?

masoni, loje, decimarea populatiei, sclavagism financiar, lucifer .... ...eu am citit in graba, zicea cumva si de ozn-uri?

daca zicea de OZN-uri era al meu!
are dreptate dar totusi putina citeala nu ar strica
pickard
Postat pe 8 Februarie 2011 20:31

ti-am cerut prietenia din complezenta ca sa vezi ca cineva te iubeste!
vreau sa vad usernume si poze la avatar ca sa stim cu cine socializam
pickard
Postat pe 8 Februarie 2011 20:33

-are cineva mai multe cunostinte in cea ce tine de viitorul nostru si al generatiei urmatoare?-stie cineva mai multe din cea ce se intampla la mod real la nivele la care omul de rand nu poate nici macar sa viseze?-merge lumea catre un sclavagism financiar cu pasi repezi?-cum ne putem feri in mod real de aceste intenti ale marelor guverne?......exista posibilitatea si intentia voita pentru decimarea populatiei in mod voit intentie fata de tarile din lumea a treia"Romania facand parte din ele" si daca de cum vor lojele masonice si iluminati"cei luminati de lucifer"sa faca asta?

citeste-i pe cei sfinti si vei afla raspunsul...
contesina
Postat pe 8 Februarie 2011 20:45
Paragraful pierdut din Geneza

Dumnezeu l-a întrebat pe Adam:

"Ce se întâmplã cu tine?"
Adam a rãspuns cã nu avea pe nimeni cu care sã mai scimbe din când în când câte o vorbã.
Dumnezeu i-a spus cã o sã îi facã lui Adam o companie, ºi cã aceasta va fi o femeie.
Dumnezeu a zis:
"Aceastã persoanã blândã ºi suavã va aduna ºi prepara hranã pentru tine iar atunci când vei descoperi hainele, ea o sã þi le spele.

Ea va fi întotdeauna de acord cu orice decizie pe care o vei lua.
Ea îþi va face copii ºi nu îþi va cere niciodatã sã te trezeºti în mijlocul nopþii ca sã ai grijã de ei.
Ea nu te va cicãli ºi va fi prima care va admite cã a greºit atunci când tu nu vei fi de acord cu ceva.
Ea nu va avea niciodatã dureri de cap ºi îþi va da în mod liber dragoste ºi pasiune ori de câte ori vei avea nevoie de ele."
Atunci Adam L-a întrebat pe Dumnezeu:
"ªi cât o sã mã coste o astfel de femeie?"
Dumnezeu a rãspuns:
"Un braþ ºi un picior".
La care Adam a întrebat:
"ªi ce pot sã primesc dacã dau doar o coastã?"
... restul este o istorie pe care o cunoaºtem bine cu toþii..

Morala : nu vã zgârciþi la lucrurile importante
BEL_AMY1
Postat pe 8 Februarie 2011 20:56
De la: BEL_AMY1, la data 2011-02-08 20:56:36...nu vã zgârciþi la lucrurile importante...

motoul meu in viata e:
sa-mi cumpar lucruri ieftine care tin putin, decat sa cumpar lucruri scumpe care tin putin
battleofwits
Postat pe 8 Februarie 2011 21:06
Pickard, daca tot ai mentionat de extraterestri,daca imi aduc aminte cred ca esti primul care l-a facut pe dumnezeu extraterestrul care a venit si facut prima sarcina in vitro rezultatul fiind Isus...corect?........a stai ca mi-am amintit aceasi teorie fascinanta o gasim si in biblia satanica unde atat Dumnezeu cat si Lucifer sunt o rasa extraterestra iar dupa spusele lui Anton LaVei cel care ne-a salvat din robia zeiilor a fost LUCIFER "ne-a iluminat" asa ca cu certitudine tu nu ai facut decat o gresala afirmand ca D-zeu este un extraterestru....NU?......Cat despre"sclavagismul financiar" incearca sa afli mai multe despre miscarea "ZEITGEIST" despre lojele masonice cum ar fi:-Societatea"Cranii si oase",miscarea"G",Grupul Bildemberg...etc. informeazate si apoi vb.cu respect ca sa nu iau in considerare ca chiar s-ar putea sa plecat cu vre-un OZN....k!
Cat despre faptul ca m-asi certa cu cineva, ....departe ideea!....tot ce-a ce am vrut este sa incerc sa gasesc pt.mine si sufletul meu explicati si de lat tip nu numai sti tu"STIU SFINTII>>>>CITESTE pe preainaltul,preascundul,preafrumosul si preauratu.""""......bibilia...oare nu e de ajuns?
kudika312403
Postat pe 9 Februarie 2011 09:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
va rog votati 4 De la: one_size 17 Mai 2010 14:02
E CINEVA FERICIT DUPA O RELATIE DE 6 ANI? 100 De la: kudika421339 4 Octombrie 2011 16:55
so... 34 De la: mika76 31 August 2011 13:27
UN SFAT 7 De la: mimi_ca29 17 Martie 2011 16:34
dragoste 12 De la: Barbie30_ 10 Noiembrie 2010 16:40