Mai multe
|
-ce reprezinta dominatia luciferica ..am o inrebare pt tine ..ma scz .?? Lasa-ma sa iti spun ceva sti pt ce esti pe acest site?,esti aici pt ca sti ceva,ce stii,nu iti poti explica dar ai simtit toata viata ta ca e ceva neanregula cu lumea in care traiesti,acel ceva e aici si e ca o aschie in mintea ta, in adancul tau care te inebuneste.DEci ce e noua ordine mondiala"NWO"...Sau DOMINATIA LUCIFERICA"... e" TOTUL" o poti vedea chiar si in momentul acesta daca privesti pe geam,cand aprinzi televizorul,o poti simti cand mergi la munca ,la biserica,sau cand iti platesti taxele,este lumea care se desfasoara in ochii tai pentru a te orbi de adevar.Care ADEVAR?"Suntem cu toti niste sclavi"..ca si celanti ca si cei de dupa noi am fost nascuti intr-o sclavagie, o inchisoare pe care nu o putem vedea,mirosi,gusta sau atinge, o inchisoare pentru mintea noastra.ISUS a spus ca lumea aceasta este o deziluzie si ca numai el este calea,adevarul si viata.Lumea in care traim este condusa de catre tot felul de miscari dedicate INGERULUI LUMINI"RA,LUCIFER...etc" dar care este telul pe care acestia vor sa il atinga pentru zeul lor si pt ei insasi??>>>>"Secularizarea lumi pentru a dezbina lumea de credinte religioase,creand in mod fortat materialismul ca si religie"Noua ordine mondiala su noua ordine materiala"binenteles construita pe iluzie si materialism,o lume plina de placeri pamantesti pe care niciodata nu poti sa le atingi real.Prin iluzia lui anticrist va veti dedica toata viata pentru a dobandii(fericirea materiala)......uitand ca iti dedici viata unui lucru pe care oricum nu o sa poti sa il ai"Ati venit pe lume fara nimic ,veti pleca la fel". |
||
|
kudika312403 Postat pe 11 Februarie 2011 14:34 |
||
|---|---|---|
De la: kudika312403, la data 2011-02-11 14:34:50-ce reprezinta dominatia luciferica ..am o inrebare pt tine ..ma scz .?? Hai sa vorbim in termeni simpli. Raul e peste tot, chiar si in noi. Fericirea asta materiala, palpabila de care vorbesti, este ceea ce ma multumeste si ceea ce imi doresc in aceasta viata. Cine imi garanteaza ca dupa ce imi dau ultima suflare, exista viata vesnica? De ce as investi eu in ceva ce nu stiu daca exista? Si daca stau si ma gandesc bine, nu cred ca incalc nici macar una din cele "10 porunci". Nu-mi murdaresc constiinta decat daca e absolut necesar; pot sa si omor daca e nevoie. Ma lupt cu Raul in fiecare zi si folosesc propriile lui arme. Nu ma intereseaza ce e dupa moarte; iar daca exista ceva acolo, atunci ...vorba lui Piki( asta ca sa fac si eu o blasfemie) mi-ar placea sa stau la "un pahar de vorba" cu Sefu. Pt ca in mintea mea, El nu ar avea ce sa-mi reproseze, atata timp cat nu a venit si ne-a spus clar in fata cine e si care sunt regulile. Si te rog, nu-mi spune ca deja a venit si deja ne-a dat regulile alea pt ca eu nu l-am vazut nici pe el si nici acele reguli.
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 11 Februarie 2011 15:58 |
||
|
Nu ma intereseaza ce e dupa moarte; iar daca exista ceva acolo, atunci ...vorba lui Piki( asta ca sa fac si eu o blasfemie) mi-ar placea sa stau la "un pahar de vorba" cu Sefu. Pt ca in mintea mea, El nu ar avea ce sa-mi reproseze, atata timp cat nu a venit si ne-a spus clar in fata cine e si care sunt regulile.!!!! -Daca nu te intereseaza ce e dupa moarte, e clar ca nu ai idee dupa ce principi functioneaza viata.Pt. tine lucrurile sunt clare ..."ai bani si sanatate ai tot ce iti doresti"cat despre felul in care le obti"Scopul scuza mijloacele binenteles daca acesta e "nobil""cat ce tine despre crestinism suntem toti niste idioti care isi pleaca fruntea unui zeu care de fapt e extraterestru si ne-a bulit maimutele cu gandul ca intro zi sa ne intoarcem pe planeta mama si sa trecem la"fu..t..ut"..de goange si mai stiu ce libarci dand nastere unei noi genereti dupa teoria evolutiei a lui Charles Darwin de oameni gandac numiti"BAICOI"...interesanta idee da eu te-as intreba dincolo de universul"vb de intreg universul"cosmosul" din care face parte si taticul tau extraterestru........-ce ESTE?????????????............ce exista dincolo de inceputuri si de bingbang?????????.......vre-o natie de libelule? |
||
|
|
||
|
kudika312403 Postat pe 11 Februarie 2011 17:10 |
||
| ........."Caruta cu cat e mai goala, cu atat zdrangane mai tare"....(buna seara) | ||
|
kudika195501 Postat pe 11 Februarie 2011 17:24 |
||
De la: kudika312403, la data 2011-02-11 17:10:26 La ultima intrebare nu pot sa-ti raspund pentru ca nimeni nu stie ce varsta are intreg Universul si cum a luat nastere. Inca se studiaza. Crezi ca eu nu mi-as dori sa aflu? Mai asteptam! P.S Din punctul tau de vedere, dupa ce principii functioneaza viata? De ce ar trebui eu sa traiesc altfel? repet, nu fac rau nimanui decat daca e absolut necesar! |
||
|
mimi_ca29 Postat pe 11 Februarie 2011 17:26 |
||
De la: kudika195501, la data 2011-02-11 17:24:49........."Caruta cu cat e mai goala, cu atat zdrangane mai tare"....(buna seara) Si ce daca zdrangane? Buna, Vorbaretule!
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 11 Februarie 2011 17:28 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-11 17:28:07De la: kudika195501, la data 2011-02-11 17:24:49........."Caruta cu cat e mai goala, cu atat zdrangane mai tare"....(buna seara) ...nimic ...buna seara Mimi!
|
||
|
kudika195501 Postat pe 11 Februarie 2011 17:34 |
||
|
Frunza verde si-o aluna, Doamne, ce lume nebuna!!!!...
|
||
|
contesina Postat pe 11 Februarie 2011 18:51 |
||
De la: contesina, la data 2011-02-11 18:51:28Frunza verde si-o aluna, Cine, cine??
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 11 Februarie 2011 18:57 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-10 19:18:42 Lucrurile inexplicabile obisnuim sa le numim Miracole. Probabil, de aceea, oamenii au "scris" Bibllia in acest mod. Consider ca multe lucruri au fost musamalizate si nici nu cred ca cei care au tradus-o au facut-o intr-un mod corect. Parerea mea..Iisus afost un copil conceput normal, nascut cu o inteligenta peste medie, cu o personalitate destul de puternica. Regimul de pe atunci era unul despotic, Pilat taia si spanzura. Toti cei care incercau se se razvrateasca, erau crucificati( exact ca Iisus). Ajunsese la un moment dat sa nu mai aiba lemn pt cruci. Rastignea chiar si cate 100 de persoane pe zi. Iisus a luptat impotriva lui, invatand oamenii sa nu se mai lase manipulati. De aceea a fost prins, judecat si pedepsit. Nu evreii l-au condamnat pe Iisus ci insusi Pilat. Dn cate stiu eu, dupa ce Isus a fost rastignit, a fost trimis in exil( Pilat). Dupa un timp, s-a sinucis. |
||
|
kudika034292 Postat pe 11 Februarie 2011 19:28 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-11 18:57:36tu cu leo cn altcineva,,,,daca ai vrea sa vz ai vedea dar nu vreiDe la: contesina, la data 2011-02-11 18:51:28Frunza verde si-o aluna, va credeti prea importanti,,cand defapt nu sunteti nimik,,,importanti o sa fiti cand o sa fiti umili
|
||
|
thadoogback Postat pe 11 Februarie 2011 19:33 |
||
| bai mimi ca ,,iti dai seama cat de pilaf esti,,,daca te mai prind cu blasfemii dintrastea da 2 bani innainte sa te documentezva fi vai si amar de tn,,nu incerca sa mi dai replika pana nu te documentezi | ||
|
thadoogback Postat pe 11 Februarie 2011 19:35 |
||
De la: thadoogback, la data 2011-02-11 19:33:14De la: mimi_ca29, la data 2011-02-11 18:57:36tu cu leo cn altcineva,,,,daca ai vrea sa vz ai vedea dar nu vreiDe la: contesina, la data 2011-02-11 18:51:28Frunza verde si-o aluna, madogule! eu am incins topicul asta cu prostiile mele! tu ce zici!?
|
||
|
pickard Postat pe 11 Februarie 2011 19:36 |
||
De la: thadoogback, la data 2011-02-11 19:35:48bai mimi ca ,,iti dai seama cat de pilaf esti,,,daca te mai prind cu blasfemii dintrastea da 2 bani innainte sa te documentezva fi vai si amar de tn,,nu incerca sa mi dai replika pana nu te documentezi las-o ba pe mimi ca e prietena mea! adica e extraterestra mea!
|
||
|
pickard Postat pe 11 Februarie 2011 19:37 |
||
De la: thadoogback, la data 2011-02-11 19:35:48bai mimi ca ,,iti dai seama cat de pilaf esti,,,daca te mai prind cu blasfemii dintrastea da 2 bani innainte sa te documentezva fi vai si amar de tn,,nu incerca sa mi dai replika pana nu te documentezi A revenit domnul care ma binedispune Zi-le domnu', zi-le! P.S Dar de ce nu ma inveti tu? Ia sa auzim de la un domn documentat care e adevarul
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 11 Februarie 2011 19:40 |
||
De la: pickard, la data 2011-02-11 19:37:27De la: thadoogback, la data 2011-02-11 19:35:48bai mimi ca ,,iti dai seama cat de pilaf esti,,,daca te mai prind cu blasfemii dintrastea da 2 bani innainte sa te documentezva fi vai si amar de tn,,nu incerca sa mi dai replika pana nu te documentezi Uite, aici un "extraterestru" adevarat! Dog, ia exemplu de la el! Pik, multumesc ca ma aperi de catei , dar mie nu mi-e teama de ei. eu ii iubesc pe toti!
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 11 Februarie 2011 19:43 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-11 19:40:30daca nu ai ce gface acasa nu mai debita prostii pe aici ca se uita copiii si fara sa vrea mintea ta aburita ii invata la tampeniiDe la: thadoogback, la data 2011-02-11 19:35:48bai mimi ca ,,iti dai seama cat de pilaf esti,,,daca te mai prind cu blasfemii dintrastea da 2 bani innainte sa te documentezva fi vai si amar de tn,,nu incerca sa mi dai replika pana nu te documentezi |
||
|
thadoogback Postat pe 11 Februarie 2011 19:49 |
||
De la: pickard, la data 2011-02-11 19:37:27Frunza verde maracine, spuneti fratilor pe nume,spuneti tot ce va convine,de ce sa va suparati,topicul sa avansati, caci peste o luna vom vorbi iar inpreuna,,,,,,despre acel 666,,,,,,,,,vom ajunge la un consens, de-om avea vriun interesDe la: thadoogback, la data 2011-02-11 19:35:48bai mimi ca ,,iti dai seama cat de pilaf esti,,,daca te mai prind cu blasfemii dintrastea da 2 bani innainte sa te documentezva fi vai si amar de tn,,nu incerca sa mi dai replika pana nu te documentezi
|
||
|
mysulica Postat pe 11 Februarie 2011 19:52 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-10 19:18:42 Lucrurile inexplicabile obisnuim sa le numim Miracole. Probabil, de aceea, oamenii au "scris" Bibllia in acest mod. Consider ca multe lucruri au fost musamalizate si nici nu cred ca cei care au tradus-o au facut-o intr-un mod corect. Parerea mea..Iisus afost un copil conceput normal, nascut cu o inteligenta peste medie, cu o personalitate destul de puternica. Regimul de pe atunci era unul despotic, Pilat taia si spanzura. Toti cei care incercau se se razvrateasca, erau crucificati( exact ca Iisus). Ajunsese la un moment dat sa nu mai aiba lemn pt cruci. Rastignea chiar si cate 100 de persoane pe zi. Iisus a luptat impotriva lui, invatand oamenii sa nu se mai lase manipulati. De aceea a fost prins, judecat si pedepsit. Nu evreii l-au condamnat pe Iisus ci insusi Pilat. Dn cate stiu eu, dupa ce Isus a fost rastignit, a fost trimis in exil( Pilat). Dupa un timp, s-a sinucis. Daca un "simplu om", cum crezi despre Isus Cristos, a reusit sa influenteze o masa mare de oameni , timp de 2000 de ani, ca acestia chiar sa si dea viata pentru invataturile Sale, cred ca acesta e cel mai mare miracol pe care l am auzit. De ce a ramas in istorie acest "simplu om"?! Nu a ramas pentru inteligenta, cu toate ca o detinea, a ramas pentru miracolele care le facea, pentru invatatura care o propavaduia, si toate au dovedit ca era Fiul lui Dumnezeu. De ce pana si secolele sunt delimitate cu numele sau " inainte de Cristos si " dupa Cristos". De ce conducatori puternici ca Alexandru cel mare, Carol cel Mare , Napoleon Bonaparte si altii nu au exercitat o asa de mare influenta aupra supusilor sai cum a facut-o acest controversat , "simplu om"? Si daca spui ca Isus s a revoltat impotiva regimului de atunci imi dau seama ca nu ai citit biblia cu atentie sau relatezi povestile altora. |
||
|
kudika034292 Postat pe 11 Februarie 2011 19:57 |
||
De la: thadoogback, la data 2011-02-11 19:49:15De la: mimi_ca29, la data 2011-02-11 19:40:30daca nu ai ce gface acasa nu mai debita prostii pe aici ca se uita copiii si fara sa vrea mintea ta aburita ii invata la tampeniiDe la: thadoogback, la data 2011-02-11 19:35:48bai mimi ca ,,iti dai seama cat de pilaf esti,,,daca te mai prind cu blasfemii dintrastea da 2 bani innainte sa te documentezva fi vai si amar de tn,,nu incerca sa mi dai replika pana nu te documentezi Auzi bai..ala..eu nu obisnuiesc sa ma cert cu barbati dar tu esti tare ingust la minte si ma enervezi. Eu nu debitez prostii, eu scriu doar teorii spuse de altii; te rog sa-ti scrii si tu parerea si nu mai comenta ce scriu eu. Iar la tampenii ii inveti tu ca nu stii sa scrii corect; ma chinui teribil sa inteleg ce spui
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 11 Februarie 2011 19:58 |
||
mai copii, nu vreti voi sa lasati polemicile si certurile si sa veniti in cafenea la o palinca??? de cand e lumea si pamantul vor fi atei si crestini
|
||
|
miss_darine Postat pe 11 Februarie 2011 20:01 |
||
De la: miss_darine, la data 2011-02-11 20:01:34 ...nu vreti voi sa lasati polemicile si certurile si sa veniti in cafenea la o palinca?... asta e noua moda in cafenea?
|
||
|
battleofwits Postat pe 11 Februarie 2011 20:05 |
||
De la: kudika034292, la data 2011-02-11 19:57:51De la: mimi_ca29, la data 2011-02-10 19:18:42 Lucrurile inexplicabile obisnuim sa le numim Miracole. Probabil, de aceea, oamenii au "scris" Bibllia in acest mod. Consider ca multe lucruri au fost musamalizate si nici nu cred ca cei care au tradus-o au facut-o intr-un mod corect. Parerea mea..Iisus afost un copil conceput normal, nascut cu o inteligenta peste medie, cu o personalitate destul de puternica. Regimul de pe atunci era unul despotic, Pilat taia si spanzura. Toti cei care incercau se se razvrateasca, erau crucificati( exact ca Iisus). Ajunsese la un moment dat sa nu mai aiba lemn pt cruci. Rastignea chiar si cate 100 de persoane pe zi. Iisus a luptat impotriva lui, invatand oamenii sa nu se mai lase manipulati. De aceea a fost prins, judecat si pedepsit. Nu evreii l-au condamnat pe Iisus ci insusi Pilat. Dn cate stiu eu, dupa ce Isus a fost rastignit, a fost trimis in exil( Pilat). Dupa un timp, s-a sinucis. Exact cum spuneam..tu scrii din Biblie iar eu scriu din alte parti. Cum au dovedit ca era fiul lui D-zeu? Ca asa scrie in Biblie? Crezi ca e suficient pt un om ca mine?
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 11 Februarie 2011 20:08 |
||
De la: kudika034292, la data 2011-02-11 19:28:47Un lucru este explicabil ; ce a fost scris inainte de Hristos adica vechiul testament sa transmis din tata in fiu pana la Iisus, iar noul testament incepand cu cei 4 apostoli Matei , luca , Ioan si Marcu ei au fost cu Iisus si au mentionat cele ce au vazut cu ochii lorDe la: mimi_ca29, la data 2011-02-10 19:18:42 Lucrurile inexplicabile obisnuim sa le numim Miracole. Probabil, de aceea, oamenii au "scris" Bibllia in acest mod. Consider ca multe lucruri au fost musamalizate si nici nu cred ca cei care au tradus-o au facut-o intr-un mod corect. Parerea mea..Iisus afost un copil conceput normal, nascut cu o inteligenta peste medie, cu o personalitate destul de puternica. Regimul de pe atunci era unul despotic, Pilat taia si spanzura. Toti cei care incercau se se razvrateasca, erau crucificati( exact ca Iisus). Ajunsese la un moment dat sa nu mai aiba lemn pt cruci. Rastignea chiar si cate 100 de persoane pe zi. Iisus a luptat impotriva lui, invatand oamenii sa nu se mai lase manipulati. De aceea a fost prins, judecat si pedepsit. Nu evreii l-au condamnat pe Iisus ci insusi Pilat. Dn cate stiu eu, dupa ce Isus a fost rastignit, a fost trimis in exil( Pilat). Dupa un timp, s-a sinucis. iar celelalte nin noul testament au fost multe mentionate de catre sf. Pavel dar la acestea trebuie sa ma mai
|
||
|
mysulica Postat pe 11 Februarie 2011 20:08 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-02-11 20:05:32De la: miss_darine, la data 2011-02-11 20:01:34 ...nu vreti voi sa lasati polemicile si certurile si sa veniti in cafenea la o palinca?... acu' am comis-o, fara stirea patroanei ...poti si tu sa vi, ca nu esti cu motoru'
|
||
|
miss_darine Postat pe 11 Februarie 2011 20:10 |
||
De la: mysulica, la data 2011-02-11 20:08:17De la: kudika034292, la data 2011-02-11 19:28:47Un lucru este explicabil ; ce a fost scris inainte de Hristos adica vechiul testament sa transmis din tata in fiu pana la Iisus, iar noul testament incepand cu cei 4 apostoli Matei , luca , Ioan si Marcu ei au fost cu Iisus si au mentionat cele ce au vazut cu ochii lorDe la: mimi_ca29, la data 2011-02-10 19:18:42 Lucrurile inexplicabile obisnuim sa le numim Miracole. Probabil, de aceea, oamenii au "scris" Bibllia in acest mod. Consider ca multe lucruri au fost musamalizate si nici nu cred ca cei care au tradus-o au facut-o intr-un mod corect. Parerea mea..Iisus afost un copil conceput normal, nascut cu o inteligenta peste medie, cu o personalitate destul de puternica. Regimul de pe atunci era unul despotic, Pilat taia si spanzura. Toti cei care incercau se se razvrateasca, erau crucificati( exact ca Iisus). Ajunsese la un moment dat sa nu mai aiba lemn pt cruci. Rastignea chiar si cate 100 de persoane pe zi. Iisus a luptat impotriva lui, invatand oamenii sa nu se mai lase manipulati. De aceea a fost prins, judecat si pedepsit. Nu evreii l-au condamnat pe Iisus ci insusi Pilat. Dn cate stiu eu, dupa ce Isus a fost rastignit, a fost trimis in exil( Pilat). Dupa un timp, s-a sinucis. Ce s-a scris, ce s-a scris....de unde stiu eu ca e adevarat ce s-a scris?
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 11 Februarie 2011 20:12 |
||
De la: miss_darine, la data 2011-02-11 20:10:39De la: battleofwits, la data 2011-02-11 20:05:32De la: miss_darine, la data 2011-02-11 20:01:34 ...nu vreti voi sa lasati polemicile si certurile si sa veniti in cafenea la o palinca?... Cum sa fie cu motorul daca nu are permis?!
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 11 Februarie 2011 20:13 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-11 20:13:35 rautate mica, nimic nu uiti
|
||
|
miss_darine Postat pe 11 Februarie 2011 20:17 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-11 20:13:35De la: miss_darine, la data 2011-02-11 20:10:39De la: battleofwits, la data 2011-02-11 20:05:32De la: miss_darine, la data 2011-02-11 20:01:34 ...nu vreti voi sa lasati polemicile si certurile si sa veniti in cafenea la o palinca?... ba are de ruterist... vezi comandante ca tiu cu tine...
|
||
|
BEL_AMY1 Postat pe 11 Februarie 2011 20:20 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-11 20:13:35Cum sa fie cu motorul ... te-ai simti mai in siguranta cu mine pe doua roti decat cu tine pe patru roti
|
||
|
battleofwits Postat pe 11 Februarie 2011 20:26 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna un sfat va rog | 10 | De la: kudika322371 1 Octombrie 2010 01:56 |
| Si ingerii cad... | 66 | De la: kudika_nikole 27 Decembrie 2011 11:39 |
| relatii | 3 | De la: deeabur 22 Martie 2009 20:41 |
|
|
||
| Despărțire și împăcare | 2 | De la: kudika_1041486 23 August 2021 10:33 |
| DRAGOSETE IN SCHIMBUL SUFERINTEI | 5 | De la: bestiutza_relouded 9 August 2009 15:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.