Setari Cookie-uri

Sf. Valentin

De la: mitica_1, la data 2011-02-12 09:45:39 Sf. Valentin este o sarbatoare straina , nu are legatura cu noi,de ce trebuie sa sarbatorim tot ce e strain si nu ne caracterizeaza ? Noi avem Dragobetele, oare strainii sarbatoresc sarbatoarea noastra ?

Exagerezi.E drept ca si altii exagereaza si mai tare.Acuma,ce motiv imi trebe sa ma duc azi la chef?Merge si sf Valentin,nu?Bine,fara inimioare-fluturasi,alea-alea.
nicossia
Postat pe 12 Februarie 2011 09:51
eu vreau si o poezie pe langa ciocolata, balonase si lenjerie rosie
battleofwits
Postat pe 12 Februarie 2011 09:54
De la: battleofwits, la data 2011-02-12 09:54:54eu vreau si o poezie pe langa ciocolata, balonase si lenjerie rosie

un poem merge?
battle uite-l cum merge pe motor
fetele se topesc de al lui dor
.....................................
ipahebirowtnod
Postat pe 12 Februarie 2011 10:00
De la: Alex_Bodea, la data 2011-02-05 11:37:34Anul trecut a fost mai tragica ziua indragostitilor , cu cateva zile inaintea Sf Valentin ni s-a impus de parintii ei sa ne despartim , dar in acea zi dimineata ea m-a chemat la o plimabare , mi-a cerut sa o tin in brate sa simta ca e cu mine , dar a sunat telefonul si maica-sa a ordonat-o acasa ... stiam ca dupamasa merge cu prietenele ei la cinema ... asa ca pe la jumatatea filmului i-am rugat pe cei de la cinema sa ma lase inauntru , eram cu un buchet mare de trandafiri , stiam unde sta de obicei in cinema asa ca nu mi-a fost greu sa o gasesc pe semiantuneric . Am surpris-o si dupa film ne-am dus la cofetaria de langa cinema sa discutam , tin minte ca ea nu a vrut sa comande deoarece era extrem de severe cu dulciurile , dar am comanat profiterol si ptr ea , stiam ca ii place . I-am spus ca relatia noastra e ca si relatia ei cu profiterolul , mereu se zbate sa refuze dar fiecare imbucatura din ea e o adevarata placere ptr ea . La care m-a privit in ochi si m-a sarutat cu atata pasiune cum nu am mai fost sarutat niciodata . Am ramas socat putin si am intrebat ce a fost asta ? La care ea mi-a spus : " E sarutul de adio ! " si a fugit afara din cofetarie direct intr-un taxi . Si in ziua de azi pot retrai in amitiri acel sarut de ADIO .
kudika340302
Postat pe 12 Februarie 2011 10:01
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-12 10:00:02...

asa asa
battleofwits
Postat pe 12 Februarie 2011 10:06
De la: battleofwits, la data 2011-02-12 10:06:10

asa asa

si el de colo de langa turul eiffel le face cu mana
si fetele rapis se indragostesc si ii vor banana
sa o manance toata, au o pofta de nimfomane
battle cand le vede ce tatoaie au, sare pe toate
ipahebirowtnod
Postat pe 12 Februarie 2011 10:08
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-12 10:08:56
De la: battleofwits, la data 2011-02-12 10:06:10

asa asa

si el de colo de langa turul eiffel le face cu mana
si fetele rapis se indragostesc si ii vor banana
sa o manance toata, au o pofta de nimfomane
battle cand le vede ce tatoaie au, sare pe toate

hi hi hi

battleofwits
Postat pe 12 Februarie 2011 10:10
De la: battleofwits, la data 2011-02-12 10:10:00
hi hi hi

zi tu "daddy" ca n-am talent
ipahebirowtnod
Postat pe 12 Februarie 2011 10:10
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-12 10:10:50
hi hi hi

mica si talentata
battleofwits
Postat pe 12 Februarie 2011 10:12
De la: battleofwits, la data 2011-02-12 10:12:13
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-12 10:10:50
hi hi hi

mica si talentata

daca am invatat la scoala
ipahebirowtnod
Postat pe 12 Februarie 2011 10:13
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-12 10:13:03

battleofwits
Postat pe 12 Februarie 2011 10:17
De la: battleofwits, la data 2011-02-12 10:17:59
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-12 10:13:03

mamaaaaaaaa ce voce marfa ai
ipahebirowtnod
Postat pe 12 Februarie 2011 10:20
De la: battleofwits, la data 2011-02-05 11:24:49
De la: kudika311000, la data 2011-02-02 22:45:18Voi cum aveti de gand sa va surprindeti iubitul/a???

anul asta astept sa fiu surprins

insensibilu'...ntz ntz ntz
dark_eye
Postat pe 12 Februarie 2011 11:24
De la: kudika311000, la data 2011-02-05 15:54:18
De la: Alex_Bodea, la data 2011-02-05 11:37:34Anul trecut a fost mai tragica ziua indragostitilor , cu cateva zile inaintea Sf Valentin ni s-a impus de parintii ei sa ne despartim , dar in acea zi dimineata ea m-a chemat la o plimabare , mi-a cerut sa o tin in brate sa simta ca e cu mine , dar a sunat telefonul si maica-sa a ordonat-o acasa ... stiam ca dupamasa merge cu prietenele ei la cinema ... asa ca pe la jumatatea filmului i-am rugat pe cei de la cinema sa ma lase inauntru , eram cu un buchet mare de trandafiri , stiam unde sta de obicei in cinema asa ca nu mi-a fost greu sa o gasesc pe semiantuneric . Am surpris-o si dupa film ne-am dus la cofetaria de langa cinema sa discutam , tin minte ca ea nu a vrut sa comande deoarece era extrem de severe cu dulciurile , dar am comanat profiterol si ptr ea , stiam ca ii place . I-am spus ca relatia noastra e ca si relatia ei cu profiterolul , mereu se zbate sa refuze dar fiecare imbucatura din ea e o adevarata placere ptr ea . La care m-a privit in ochi si m-a sarutat cu atata pasiune cum nu am mai fost sarutat niciodata . Am ramas socat putin si am intrebat ce a fost asta ? La care ea mi-a spus : " E sarutul de adio ! " si a fugit afara din cofetarie direct intr-un taxi . Si in ziua de azi pot retrai in amitiri acel sarut de ADIO .

si ce pacat k sa terminat........(relatia voastra)

acuma fiecare cu ale lui....dar sa imi faca mie d'alea....nu cred ca ar mai vedea bine .nu sunt genu'.stiu ca la absolvirea facultatii iubitul meu avea un impuls....sa ia microfonu' pe scena si sa imi declare dragostea....noroc ca m'o ginit.ar fi mers cu capul spart acasa
dark_eye
Postat pe 12 Februarie 2011 11:28
De la: kudika311000, la data 2011-02-02 22:45:18Voi cum aveti de gand sa va surprindeti iubitul/a???

cu prezenta mea, ca si asa dau atat de rar pe-acasa incat ar fi o adevarata surpriza sa ma gaseasca la domiciliul conjugal...
Lucia38
Postat pe 12 Februarie 2011 11:40
Cand e sf valentin ?
alegro6543
Postat pe 12 Februarie 2011 13:36
nu stiu ce voi face sigur maine trebuie sa-mi vina o idee . va pup
kudika366181
Postat pe 12 Februarie 2011 16:35
De la: battleofwits, la data 2011-02-12 09:54:54eu vreau si o poezie pe langa ciocolata, balonase si lenjerie rosie

Fa ceva,da anunt pe net , un site ca sa se stie ca batte vrea acum o poezie, sa stea in casa sa vada un film unde se geme , sa manance ciocolata si sa citeasca la poeme .Afara e frig si trist , in casa e bucurie ca batte sta-n fotoliu imbracand o rosie lenjerie si eu ca un baiat ce sunt fin iti urez mai batte , sanatate de Sf. Valentin,sa ai parte de ciocolati multe, de lenjerii sa dai si cu imprumute si sa te bucuri din plin ca o data pe an e Sf. Valentin !!! Ai si poemul !
mitica_1
Postat pe 12 Februarie 2011 16:59
Aplic extensii unghii cu gel diverse modele, french, strasuri, desene pe unghii, model in relief, culori deosebite, orice model, la domiciliul meu sau al clientei, preferabil zona Militari

Aplicare tips + gel...............................80 ron
Aplicare tips+gel+model permanent ................90 ron
Intretinere unghii gel+inlocuire model perm.......60 ron
Protectie gel pe unghii naturale..................50 ron
Gel pe unghii nat.+french permanent...............60 ron
Aplicare gel cu tipsuri french....................90 ron
Constructie din gel+ french permanent.............90 ron
Constructie unghii din gel model natural..........80 ron
Inlocuire o unghie.................................8 ron
Nail Art (pictura sau model unghie) 1 bUC..........3 ron
Pictura unghii din oja sau culori pe baza de apa..10 ron
Strasuri,flori uscate,paiete 1 buc.................5 ron
Realizare french din glitter,flitter,paiete etc...15 ron

ID mess : moldoveanu.mirella
Programari tel: 0748.029.078
sm1r3
Postat pe 12 Februarie 2011 17:01
frate esti tare la inventat povesti .daca nu cunva ai o viata atat de plina cu de toate .desi nu prea cred.
nicol2116
Postat pe 12 Februarie 2011 17:41
De la: mitica_1, la data 2011-02-12 16:59:30

Fa ceva,da anunt pe net , un site ca sa se stie ca batte vrea acum o poezie, sa stea in casa sa vada un film unde se geme , sa manance ciocolata si sa citeasca la poeme .Afara e frig si trist , in casa e bucurie ca batte sta-n fotoliu imbracand o rosie lenjerie si eu ca un baiat ce sunt fin iti urez mai batte , sanatate de Sf. Valentin,sa ai parte de ciocolati multe, de lenjerii sa dai si cu imprumute si sa te bucuri din plin ca o data pe an e Sf. Valentin !!! Ai si poemul !

multumesc

dar eu astept de la femeie
battleofwits
Postat pe 12 Februarie 2011 18:39
te rog mult intra pe site'ul asta: http://concurs.eza.ro/concurent-kara47.html apoi apasa butonul "voteaza" .. raman datoare. ms mult de tot.
baby_r
Postat pe 13 Februarie 2011 22:07
imi doresc sa dispara ziua asta...
colt_de_stea
Postat pe 14 Februarie 2011 16:14
De la: nicol2116, la data 2011-02-12 17:41:18frate esti tare la inventat povesti .daca nu cunva ai o viata atat de plina cu de toate .desi nu prea cred.

Te-ai referit cumva la mine ? mai mereu eu sunt acuzat de fantezisme de genul asta ... doar ptr ca voi nu facet fata la asa o viata , sau ptr ca viata voastra e lipsita de evenimente nu ar trebui sa acuzati pe altii de 'inventii' .
Alex_Bodea
Postat pe 15 Februarie 2011 18:36
De la: dark_eye, la data 2011-02-12 11:28:59

acuma fiecare cu ale lui....dar sa imi faca mie d'alea....nu cred ca ar mai vedea bine .nu sunt genu'.stiu ca la absolvirea facultatii iubitul meu avea un impuls....sa ia microfonu' pe scena si sa imi declare dragostea....noroc ca m'o ginit.ar fi mers cu capul spart acasa

Mda , pai poate tu erai rusinata de relatia pe care o ai , sau poate nu doreai ca sentimentele lui ptr tine sa fie descoperite ... ( poate asa nu te bagau altii in seama din respect ptr prietenul tau ) , dar fetele , femeile cu care am fost aveau nevoie de atentia mea , de clipele de neuitt ce le ofeream , de diferenta din gesturi , vorbe si comportament fata de toti acei macio care doar se grabeau sa mai inscrie un nume pe lista. Si nu impun romantisme celor care nu au gust ptr ele si nu le doresc in relatii .
Sti chiar imi amintesti de prietena mea cea mai buna , si ea mereu vine cu tete de genul ca daca ei i-ar face cineva asa , ar reactiona la fel ca tine ... dar mereu se cearta cu prietenul ei ptr ca nu face cu ea cum fac eu cu fetele din viata mea . De fapt ea isi doreste aceste lucruri dar ii e frica sa nu se greseasca ceva si sa devina penibil si motiv de amuzament ptr cunoscuti ... poate e si motivul tau ... ti mai mult la ce cred cei din jur decat sa te bucuri de ce iti ofera cel drag .
Alex_Bodea
Postat pe 15 Februarie 2011 18:46
De la: Alex_Bodea, la data 2011-02-05 11:12:31Acum 3 ani , am inchiriat un panou publicitar ptr o saptamana , pe ruta pe care mergea ea la liceu , era afisata poza ei , cu un texte : Un vis devenit realitate , te iubesc si acum cum te iubeam cand doar te visam . E cam siropos dar ptr o fata de 18 era ... . Iar acum 2 ani , aveam o prietena la academia de politie si de Sf. Valentin era in Turnu Severin , am inchiriat un apartament pe weekend-ul acela , si toata ziua m-am purtat de parca nu as fi pregsatit nimic , ea s-a enervat si a fost frustrata , am avut grija sa o plimb prin tot orasul sa o obosesc . A adormit pe la 10 seara si aproape in doua ore am decorat tot apartamentul , cu lumanari cu esarfe colorate , aveam comandata mancarea dinainte deja si un ursulet gigant de plus . Apoi am trezit-o cu sarutari si mangaieri ... nu va pot descrie ce surprinsa era , citeam fericirea in ochii ei dar si regretele ca toata ziua mi-a reprosat ca am uitat de ziua indragostitilor si ca am dezamagit-o si asa mai departe . Am lasat-o sa se revanseze ptr cuvintele aspre facand dragoste la dus intr-o lumina difuza data de cateva lumanari intr-un nor de aburi .

taci ma! nu ai tu bani de panou publicitar in arad....
_oktober_
Postat pe 15 Februarie 2011 18:59
De la: _oktober_, la data 2011-02-15 18:59:54

Ocktyyy...era o foaie de hartie lipita pe semnul interzis

anastasia_m
Postat pe 15 Februarie 2011 19:12
De la: anastasia_m, la data 2011-02-15 19:12:27
De la: _oktober_, la data 2011-02-15 18:59:54

Ocktyyy...era o foaie de hartie lipita pe semnul interzis

_oktober_
Postat pe 15 Februarie 2011 19:15
De la: Alex_Bodea, la data 2011-02-15 18:46:40
De la: dark_eye, la data 2011-02-12 11:28:59

Mda , pai poate tu erai rusinata de relatia pe care o ai , sau poate nu doreai ca sentimentele lui ptr tine sa fie descoperite ... ( poate asa nu te bagau altii in seama din respect ptr prietenul tau ) , dar fetele , femeile cu care am fost aveau nevoie de atentia mea , de clipele de neuitt ce le ofeream , de diferenta din gesturi , vorbe si comportament fata de toti acei macio care doar se grabeau sa mai inscrie un nume pe lista. Si nu impun romantisme celor care nu au gust ptr ele si nu le doresc in relatii .
Sti chiar imi amintesti de prietena mea cea mai buna , si ea mereu vine cu tete de genul ca daca ei i-ar face cineva asa , ar reactiona la fel ca tine ... dar mereu se cearta cu prietenul ei ptr ca nu face cu ea cum fac eu cu fetele din viata mea . De fapt ea isi doreste aceste lucruri dar ii e frica sa nu se greseasca ceva si sa devina penibil si motiv de amuzament ptr cunoscuti ... poate e si motivul tau ... ti mai mult la ce cred cei din jur decat sa te bucuri de ce iti ofera cel drag .

cum le stii tu asa pe toate....ntz ntz ntz.....nici mos craciun nu putea sa spuna mai bine...si stii tu...mos craciun are lista luuuunga
dark_eye
Postat pe 16 Februarie 2011 17:04
De la: dark_eye, la data 2011-02-16 17:04:32cum le stii tu asa pe toate....ntz ntz ntz.....nici mos craciun nu putea sa spuna mai bine...

te-a blocat
battleofwits
Postat pe 16 Februarie 2011 18:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu reusesc sa il inteleg, un sfat pls 36 De la: anissya 3 Mai 2010 13:48
Nu pot sa-lm fac sa ma placa 12 De la: Eva32 2 Octombrie 2011 00:02
Parintii nu o lasa.. 13 De la: kudika_11420 8 Iulie 2012 09:46
iubire imposibila 2 De la: polly_ 10 Noiembrie 2009 17:27
O poveste! 3 De la: Summer_ 4 Aprilie 2010 22:21