Setari Cookie-uri

Sf. Valentin

De la: Alex_Bodea, la data 2011-02-15 18:46:40 dar fetele , femeile cu care am fost aveau nevoie de atentia mea , de clipele de neuitt ce le ofeream , de diferenta din gesturi , vorbe si comportament fata de toti acei macio care doar se grabeau sa mai inscrie un nume pe lista. .

aha....deci singura diferenta e ca......tu nu te grabeai? asta e tot?
dark_eye
Postat pe 19 Februarie 2011 14:20
De la: _oktober_, la data 2011-02-15 18:59:54
De la: Alex_Bodea, la data 2011-02-05 11:12:31Acum 3 ani , am inchiriat un panou publicitar ptr o saptamana , pe ruta pe care mergea ea la liceu , era afisata poza ei , cu un texte : Un vis devenit realitate , te iubesc si acum cum te iubeam cand doar te visam . E cam siropos dar ptr o fata de 18 era ... . Iar acum 2 ani , aveam o prietena la academia de politie si de Sf. Valentin era in Turnu Severin , am inchiriat un apartament pe weekend-ul acela , si toata ziua m-am purtat de parca nu as fi pregsatit nimic , ea s-a enervat si a fost frustrata , am avut grija sa o plimb prin tot orasul sa o obosesc . A adormit pe la 10 seara si aproape in doua ore am decorat tot apartamentul , cu lumanari cu esarfe colorate , aveam comandata mancarea dinainte deja si un ursulet gigant de plus . Apoi am trezit-o cu sarutari si mangaieri ... nu va pot descrie ce surprinsa era , citeam fericirea in ochii ei dar si regretele ca toata ziua mi-a reprosat ca am uitat de ziua indragostitilor si ca am dezamagit-o si asa mai departe . Am lasat-o sa se revanseze ptr cuvintele aspre facand dragoste la dus intr-o lumina difuza data de cateva lumanari intr-un nor de aburi .

taci ma! nu ai tu bani de panou publicitar in arad....

Bai fratilor,dar prolific mai baiatul asta la inventat povesti.Mai are nitelus si ne zice ca ainchiriat si Venetia sau Luvrul , sau vreo trasura de aur! Doamne , nu stiam ca unii mint si se mint in asemenea hal !!!!

Postat pe 19 Februarie 2011 14:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am o meserie 13 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:40
iubesc doi barbati.pe care sa-l aleg? 30 De la: emilia84 12 Ianuarie 2009 18:48
E interzis sa ai amant????sa fi cu adevarat fericita chiar si pt cateva clipe? 255 De la: crysmy 30 Decembrie 2020 14:22
Actualul ...sau Fostul? OF! 117 De la: Miss_Stardust 22 Februarie 2010 16:17
o parere...un sfat...orice...va rog? 60 De la: Corina1205 1 Aprilie 2010 16:20