Mai multe
De la: Alex_Bodea, la data 2011-02-15 18:46:40 dar fetele , femeile cu care am fost aveau nevoie de atentia mea , de clipele de neuitt ce le ofeream , de diferenta din gesturi , vorbe si comportament fata de toti acei macio care doar se grabeau sa mai inscrie un nume pe lista. . aha....deci singura diferenta e ca......tu nu te grabeai? asta e tot?
|
|
dark_eye Postat pe 19 Februarie 2011 14:20 |
|---|
De la: _oktober_, la data 2011-02-15 18:59:54De la: Alex_Bodea, la data 2011-02-05 11:12:31Acum 3 ani , am inchiriat un panou publicitar ptr o saptamana , pe ruta pe care mergea ea la liceu , era afisata poza ei , cu un texte : Un vis devenit realitate , te iubesc si acum cum te iubeam cand doar te visam . E cam siropos dar ptr o fata de 18 era ... . Iar acum 2 ani , aveam o prietena la academia de politie si de Sf. Valentin era in Turnu Severin , am inchiriat un apartament pe weekend-ul acela , si toata ziua m-am purtat de parca nu as fi pregsatit nimic , ea s-a enervat si a fost frustrata , am avut grija sa o plimb prin tot orasul sa o obosesc . A adormit pe la 10 seara si aproape in doua ore am decorat tot apartamentul , cu lumanari cu esarfe colorate , aveam comandata mancarea dinainte deja si un ursulet gigant de plus . Apoi am trezit-o cu sarutari si mangaieri ... nu va pot descrie ce surprinsa era , citeam fericirea in ochii ei dar si regretele ca toata ziua mi-a reprosat ca am uitat de ziua indragostitilor si ca am dezamagit-o si asa mai departe . Am lasat-o sa se revanseze ptr cuvintele aspre facand dragoste la dus intr-o lumina difuza data de cateva lumanari intr-un nor de aburi . Bai fratilor,dar prolific mai baiatul asta la inventat povesti.Mai are nitelus si ne zice ca ainchiriat si Venetia sau Luvrul , sau vreo trasura de aur! Doamne , nu stiam ca unii mint si se mint in asemenea hal !!!!
|
|
Postat pe 19 Februarie 2011 14:24 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Am o meserie | 13 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:40 |
| iubesc doi barbati.pe care sa-l aleg? | 30 | De la: emilia84 12 Ianuarie 2009 18:48 |
| E interzis sa ai amant????sa fi cu adevarat fericita chiar si pt cateva clipe? | 255 | De la: crysmy 30 Decembrie 2020 14:22 |
|
|
||
| Actualul ...sau Fostul? OF! | 117 | De la: Miss_Stardust 22 Februarie 2010 16:17 |
| o parere...un sfat...orice...va rog? | 60 | De la: Corina1205 1 Aprilie 2010 16:20 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.