Mai multe
| Poate se simte bine asa cum este ea .. daca nu a incercat sa faca nimic pana acum in legatura cu asta .. cu siguranta se simte bine in pielea ei ... | ||
|
MadaCrisu Postat pe 21 Februarie 2011 11:22 |
||
|---|---|---|
De la: MadaCrisu, la data 2011-02-21 11:22:40Poate se simte bine asa cum este ea .. daca nu a incercat sa faca nimic pana acum in legatura cu asta .. cu siguranta se simte bine in pielea ei ... tocmai din cauza asta am spus ...un sut in fund e un pas inainte normal ca ne simtim bine in pielea noastra, insa nu suntem oare responsabili sa avem grija de corpul nostru in cel mai bun mod cu putinta? daca ea nu are nimic impotriva, de ce sa nu slabeasca
|
||
|
battleofwits Postat pe 21 Februarie 2011 11:29 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-02-21 11:29:04De la: MadaCrisu, la data 2011-02-21 11:22:40Poate se simte bine asa cum este ea .. daca nu a incercat sa faca nimic pana acum in legatura cu asta .. cu siguranta se simte bine in pielea ei ... Corect ... nu zic ca nu ai dreptate si tu in felul tau .. este foarte bine ptr ea ... dar mna .. nu mi se pare normal .. sa ii reproseze asa ceva .. mai in gluma mai in serios :) |
||
|
|
||
|
MadaCrisu Postat pe 21 Februarie 2011 11:50 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-02-21 00:48:59nu cred ca ar fi in dezavantaj,dar tu nu vrei sa vezi de ce ne contrazicem noi,.......daca ea ar fi zis.......iubesc pe cineva foarte mult,tipul e adeptul sportului iar eu sint mai plinuta,de dragul lui si ca dovada de iubire,vreau sa mai slabesc.....cred ca toti am fi zis bravo....dar asa,De la: kudika355503, la data 2011-02-21 00:44:44De la: battleofwits, la data 2011-02-20 20:49:21ce ti-e si cu barbatii astia si pretentiile lor a cunoscuto asa,ce nu si-a cautat o scindura din prima,
|
||
|
lilu_67 Postat pe 21 Februarie 2011 18:41 |
||
De la: kudika355503, la data 2011-02-21 18:41:44De la: battleofwits, la data 2011-02-21 00:48:59nu cred ca ar fi in dezavantaj,dar tu nu vrei sa vezi de ce ne contrazicem noi,.......daca ea ar fi zis.......iubesc pe cineva foarte mult,tipul e adeptul sportului iar eu sint mai plinuta,de dragul lui si ca dovada de iubire,vreau sa mai slabesc.....cred ca toti am fi zis bravo....dar asa,De la: kudika355503, la data 2011-02-21 00:44:44De la: battleofwits, la data 2011-02-20 20:49:21ce ti-e si cu barbatii astia si pretentiile lor poate ca percepem diferit lumea, insa eu nu vad nimic rau din ce a spus fata.... "Comunicãm perfect, mai mult decât perfect! Râdem mereu! Ne întelegem foarte bine. Este tandru ºi grijuliu cu mine de fiecare datã când ieºim, mã înþelege perfect. El este un tip care aratã bestial, se îngrijeºte, se îmbracã bine, motiv pentru care a ºi avut destule doamne prin pat. Îl plac ºi mã place mult (nu sunt vreo tipã naivã sau oarbã), simt asta, s-a chinuit mult cu mine fiindcã fiecare lucru bun pe care îl facea i-l respingeam politicos. ªi acum fac asta uneori. Problema este cã deºi mã place ºi îºi doreºte sã fie cu mine, îmi spune sã slabesc. De fapt nu e chiar o problemã.. La început ne tachinam pe tema asta. El cã sunt grãsuþã, eu cã e bãtrân. A spus-o de atâtea ori mai politicos sau nu încãt numai la asta am început sã mã gândesc ºi drept dovadã m-am apucat de fãcut mai mult sport. " eu raman la parerea mea, ca un sut in fund nu e decat un pas inainte pana la urma o relatie buna nu trebuie sa te faca sa dai ce e mai bun din tine? |
||
|
battleofwits Postat pe 21 Februarie 2011 18:47 |
||
|
Doamne de cand n-am mai ras asa :)) Tare faza cu satul de somalezi:)) ON TOPIC: Eu am impresia ca isi mareste lui insusi stima de sine daca reuseste sa te faca sa slabesti condiderandu-se forta motrice a vointei tale.Adicaaa se pretuieste cand reuseste sa transforme o fata in doamna bine.(sexualsi non-sexual). Cu dieta...fa-o pentru tine.si ia-o incet.El,oricat ar fi de sexy si alea alea,trebuie sa fie intelegator.Tu deja ai slabit si esti pe calea buna,asa ca ar fi frumos sa semai abtina de la comentarii. Tatal tau ce zice de el?SUNT curioasa. |
||
|
noisette Postat pe 21 Februarie 2011 19:07 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-02-21 18:47:25De la: kudika355503, la data 2011-02-21 18:41:44De la: battleofwits, la data 2011-02-21 00:48:59nu cred ca ar fi in dezavantaj,dar tu nu vrei sa vezi de ce ne contrazicem noi,.......daca ea ar fi zis.......iubesc pe cineva foarte mult,tipul e adeptul sportului iar eu sint mai plinuta,de dragul lui si ca dovada de iubire,vreau sa mai slabesc.....cred ca toti am fi zis bravo....dar asa,De la: kudika355503, la data 2011-02-21 00:44:44De la: battleofwits, la data 2011-02-20 20:49:21ce ti-e si cu barbatii astia si pretentiile lor aproape mai lasat fara replica......dar tot nu ma las.....neeeee ai dreptate cu ce ai spus despre relatie ...dar in privinta suturilor intro relatie ....NU....pina la urma sa nu se ajunga ca unu sa tot dea suturi in numele iubiri iar celalalt sa tot incaseze..... acu ce mai zici
|
||
|
lilu_67 Postat pe 21 Februarie 2011 19:07 |
||
De la: kudika355503, la data 2011-02-21 19:07:57... in privinta suturilor intro relatie ....NU....pina la urma sa nu se ajunga ca unu sa tot dea suturi in numele iubiri iar celalalt sa tot incaseze..... eu nu am spus-o in sens de a-l domina pe celalalt, ci in sensul ca atata timp cat este cu iubire e ok ca si in cazul asta, daca ea slabeste, toata lumea e fericita (desi cred ca mai mult ea) e o diferenta dintre cazul asta si un caz in care ...mai era una pe site care se plangea ca prietenul ei (reparu') o punea sa-si vanda lucrurile ca sa-l ajute pe el sa-si continue cariera muzicala ...sau asa ceva ... asta e o prostie, nu mai e iubire |
||
|
battleofwits Postat pe 21 Februarie 2011 19:15 |
||
De la: rockk, la data 2011-02-20 13:37:58 sa manance 200gr de alune. tu ce zici?!
|
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 21 Februarie 2011 19:46 |
||
De la: Ronnie_Coleman, la data 2011-02-21 19:46:57De la: rockk, la data 2011-02-20 13:37:58 daca face hiking ...poate ca nu ar fi o problema
|
||
|
battleofwits Postat pe 21 Februarie 2011 19:51 |
||
ce rai sunteti! Vrei sa va zic eu sfatul ideal in astfel de situatii? Iata-l: "Stai linistita, iubirea invinge orice, iar el nu spune ceea ce pare a spune. Tu mananca din ce in ce mai multe, depaseste-ti toate recordurile, dormi 10 ore/zi si fereasca Sfantul sa faci miscare! El te va iubi indiferent ce!!!" Nu ca suna bine?
|
||
|
puiut_77 Postat pe 22 Februarie 2011 09:33 |
||
De la: Washa, la data 2011-02-09 12:05:36Sunt o tipã grãsuþã. Mereu am fost aºa. Am 1.70m si 67-68-70 kg. Sunt simpaticã la faþã(nu are relevanþã acum, va avea dupã ce citiþi tot), prietenii mã adorã pentru felul în care reuºesc sã îi fac sã râdã, sunt obiºnuiþi cu silueta mea, o schimbare i-ar cam bulversa. buna, dieta miraculoasa nu exista....mananca mai putin, fa sport si mult amor...doar ai cu cine...succes |
||
|
kudika114037 Postat pe 22 Februarie 2011 12:39 |
||
|
Cu slabitul parc-am inteles cum sta treaba. Succes,fetita ! Da' tu de ce nu-l pui pe el sa mai intinereasca ?! Macar 10 ani,colea....
|
||
|
nicossia Postat pe 22 Februarie 2011 17:24 |
||
De la: nicossia, la data 2011-02-22 17:24:35Cu slabitul parc-am inteles cum sta treaba. Succes,fetita ! foarte buna
|
||
|
lilu_67 Postat pe 22 Februarie 2011 18:01 |
||
De la: nicossia, la data 2011-02-22 17:24:35Cu slabitul parc-am inteles cum sta treaba. Succes,fetita ! intinereste doar vazand o pe ea slabind. si asa s impacati amandoi. |
||
|
rockk Postat pe 22 Februarie 2011 18:05 |
||
De la: kudika114037, la data 2011-02-22 12:39:00... fa sport si mult amor...doar ai cu cine...succes eu cred ca din cauza asta se agita duduile pe topic ... femeia asta are cu cine sa "se" si e si fericita, iar asta enerveaza
|
||
|
battleofwits Postat pe 22 Februarie 2011 18:20 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-02-22 18:20:04/> |
||
|
mimi_ca29 Postat pe 22 Februarie 2011 18:29 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-02-22 18:20:04De la: kudika114037, la data 2011-02-22 12:39:00... fa sport si mult amor...doar ai cu cine...succes ia te uita ce le stie battle dar e fals baiatu,no invidiez si nici nu vreau sa fiu in pielea ei.
|
||
|
lilu_67 Postat pe 23 Februarie 2011 22:19 |
||
Doamne Sfinte, tu ai 21 de ani si el 39 ? sper ca doar te distrezi cu vulpoil asta draguta dar cauta ti unul mai tanar cand vrei sa te mariti, asta daca nu vrei peste 15 ani sa cari carja
|
||
|
lover_woman Postat pe 24 Februarie 2011 17:25 |
||
|
Unu la mana: FELICITARI pentru decizia luata de a slabi si de a avea grija de sanatatea ta. Slabitul e mai mult decat estetica e vorba de sanatate si respect pentru confortul si corpul tau. Doi la mana: nu te lasa descurajata de toti ageamii care ti-au raspuns vizavi de relatia cu acest domn. Atata timp cat vei sti sa apreciezi toate lucrurile bune pe care ti le aduce aceasta relatie si sa iti dai seama ca poate nu va dura o vesnicie totul e OK. O relatie cu o asemenea diferenta poate fi extraordinara, si nu orice relatie trebuie sa fie gandita ca fiind PE VIATA. Unele sunt bune pentru ca castigi experienta si ajungi sa te cunosti mai bine pe tine. Asa ca bucura-te de tot ce-ti poate oferi acest domn, pentru ca nu poate fi decat ceva bun. Si in final, gandeste-te bine la entuziasmul asta fata de el daca merita atata investitie sentimentala. Bucura-te cu corpul si gandeste cu mintea :) Sa cazi de pe un cal inalt e mai dureros decat crezi :) |
||
|
mihaelaghet Postat pe 24 Februarie 2011 20:14 |
||
De la: mihaelaghet, la data 2011-02-24 20:14:22...nu orice relatie trebuie sa fie gandita ... |
||
|
battleofwits Postat pe 24 Februarie 2011 20:40 |
||
|
Ca ea e tanara si el batran e una, dieta e alta. Fata vrea un raspuns pt. o dieta, nu sfaturi despre mosi si babe. 1. Incearca dieta daneza; rezultat garantat (la mine) minus 13 kg in 13 zile daca e strict respectata. Da un search pe google si o gasesti acolo. 2. Capsula de slabit. Rezultat (la mine) minus 11kg in sase luni. 3. Ceai verde 3 cani pe zi plus alimentatie sanatoasa si sport ; minus 5 kg pe luna. Bineinteles nu tinute toate odata...alegi una din variante. Fiecare organism raspunde altfel la diferite diete. Si ar mai fi multe...sunt o ''experta'' in cautarea si probarea dietelor din pacate. Am cam aceeiasi constitutie ca si a ta si stiu ce inseamna 65-70 de kg la o tipa de 1.60m. Eu ma simt oribil la kg astea, cumplit de grasa si mai mereu sunt la dieta. Sunt genul care nu face miscare, manac dezordonat si nesanatos. Dietele m-au ajutat sa slabesc, dar si sa descopar un alt mod de a ma hrani, de a ma disciplina cumva in privinta alimentatiei. Succes cu slabitul ...si cu dragostea. |
||
|
CESSY_C Postat pe 24 Februarie 2011 21:01 |
||
De la: CESSY_C, la data 2011-02-24 21:01:45Ca ea e tanara si el batran e una, dieta e alta. Fata vrea un raspuns pt. o dieta, nu sfaturi despre mosi si babe. degeaba slabesti daca pui la loc ... chiar iti agravezi sanatatea
|
||
|
battleofwits Postat pe 24 Februarie 2011 21:12 |
||
rashela are dreptate! trebuie sa te placa asa cum esti, fara comentarii..... fara glume de genu asta....ca uite vezi? te pune pe ganduri....
|
||
|
kudika326813 Postat pe 25 Februarie 2011 08:31 |
||
cessy...capsula de slabit? vraleala.... in primele 2 luni a dat rezultat .....apoi kg s-au intors inapoi la mine.....
|
||
|
kudika326813 Postat pe 25 Februarie 2011 08:35 |
||
|
Daca am sti ca vointa este pastila cea mai puternica de slabit, dar ce sa facem daca nu am stiut sa ne educam vointa, cunoasteti zicala : "Daca vreau, pot", ei bine, daca vrei sa slabesti slabesti prin modul de a te alimenta, eu stiu ca daca vrei sa te ingrasi mananci, nu iei pastile de ingrasat, deci la treaba, la slabit. Prima intrebare este : Cum slabesc ? Cat slabesc ? (a doua), Cum ma mentin? ( a treia intrebare). Tebuie sa fii constienta ca mancatul mult si dezordonat si sedentarismul sunt cauzele acumularii kilogramelor. Cum slabesc ? Hidratatrea este dupa parerea mea pe primul loc, bea multa apa, sucuri de fructe proaspete, facut in casa, REDUCE PORTIA DE MANCARE, din ce in ce mai putin, nu mai manca chipsuri, prajeli, CASCAVAL, ALUNE, doar alune crude, nuci, migdale crude, dimineata se mananca cereale cu lapte, atentie cereale integrale fara adaos de zahar, cafeluta de dimineata poate fi indulcita cu putin zahar sau miere(eu nu am renuntat definitiv la zahar, dar consum si miere). Painea redusa si sa fie neagra, prajita in toast, se reduce consumul de sare. Se mananca pana la ora 18 .00. sau 19. 00, depinde de programuol fiecaruia. Toate aceste sfaturi trebuie sa fie reguli, sa nu se treaca peste ele. Se consuma mancare gatita la cuptor, fara ulei in exces, multe legume, salate, salata de varza cu ardei rosu sau verde mie imi place la nebunie . Cat slabesc ? Cat este nevoie, 5-10-15 kg. Cum ma mentin? Eheeee, e grele aici, mananci la fel ca mai sus. Deci tot o chestie de vointa este si sa te mentii pana corpul se va obisnui cu acest stil de alimentatie, deci : asa cum inainte era obisnuit sa manance mult, haotic asa acum i se pare normal sa manance sanatos, prin urmare cu cat mai vechi este obiceiul de a manca sanatos, cu atat te vei mentine foarte simplu, fara efort. Dap, ce ti-e si cu organismul asta nu? Inca ceva, atentie la DULCIURI, la tot ce mancati, sa fie cat mai natural, proaspat, sa nu contina E-uri, substante ciudate, faceti miscare cum puteti, in casa, afara, la sala, doar faceti miscare ca sa slabiti armonios si carnea sa stea ferma, sa ia un contur frumos. Spor la slabit, dar eu cred ca mentinerea este decisiva si cea mai grea. Daca va e pofta de dulce mancati fructe. La inceput cand renunati la dulciuri o sa vi se para ca fructele nu sunt indeajuns de dulci (precum dulciurile cu zahar), apoi sa descoperiti aroma unica a fiecarui fruct de sezon. Aveti grija de trupurile voastre si fiti frumoase si daca se poate sa renuntati la carne o perioada ar fi excelent. Eu mananc orez cu soia, ciuperci, masline si putina ceapa rosie pt gust, dimineata cereale integrale cu lapte, la 11-12 un mar, la ora 13.00 paine neagra cu orice vreti, piept de pui, branza slaba, orice vreti, pe la 17.00 manac ceva gatit, o mancare gatita, o cantitate potrivita cu doua felii de paine neagra si o salata mare ( de orice fel). Apa, ceai negru englezesc cu putin lapte praf, diverse ceaiuri neindulcite le beau eu, intre mese. O primavara frumoasa, o femeie frumoasa si slaba face si ea aceeasi eforturi pentru a se mentine, de ce unele persoane pot si unele nu ? Oare nu vointa in toate este cheia, voi ce spuneti ? |
||
|
lover_woman Postat pe 25 Februarie 2011 17:48 |
||
| pentru o femeie e de ajuns sa slabeasca, un barbat trebuie sa faca eforturi mari sa arate cu adev bine. sunteti niste rasfatate. | ||
|
rockk Postat pe 26 Februarie 2011 05:44 |
||
De la: kudika326813, la data 2011-02-25 08:31:55rashela are dreptate! trebuie sa te placa asa cum esti, fara comentarii..... fara glume de genu asta....ca uite vezi? te pune pe ganduri.... imi pare rau ca trebuie sa-ti dau eu vestea, insa noi barbatii suntm superficiali si punem pret in primul rand pe aspect cine te-a mintit ca e altfel, a vrut doar sa faca o gluma nesarata cu tine
|
||
|
battleofwits Postat pe 26 Februarie 2011 06:48 |
||
De la: rockk, la data 2011-02-20 20:41:25si ai vazut ce e in gentuta?De la: TIGRA, la data 2011-02-20 18:10:46 poti da jos fusor 1 kg pe saptamana , mai ales ca esti fata si nu conteaza prea mult remodelarea corporala, in sensul ca vei avea aceleasi forme, dar mai putine kg.... |
||
|
denis_roxana Postat pe 26 Februarie 2011 07:20 |
||
De la: rockk, la data 2011-02-26 05:44:53pentru o femeie e de ajuns sa slabeasca, un barbat trebuie sa faca eforturi mari sa arate cu adev bine. sunteti niste rasfatate.nu e adevarat....si noi trebuie sa aratam bine...si noi mergem la sala////nu va mai plangeti atat//// |
||
|
denis_roxana Postat pe 26 Februarie 2011 07:21 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| depistare BTS | 3 | De la: rodi2s 8 Decembrie 2012 13:28 |
| l-am inselat si cum sa il intorc? | 141 | De la: Eva32 12 Mai 2011 03:21 |
| Am si eu nevoie de un sfat | 14 | De la: alfredodecurtofreco 10 Noiembrie 2010 15:21 |
|
|
||
| cum sa ma mai port cu copil de 11 ani | 11 | De la: Dor_a 6 Februarie 2011 11:41 |
| Ce sunt barbatii si de ce? | 34 | De la: contesina 20 Martie 2011 18:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.