Setari Cookie-uri

Trebuie sã slabesc!!!

De la: marco918, la data 2011-02-27 01:18:17
De la: rockk, la data 2011-02-26 19:26:37 fugi mimi fugi

pun o bere pe tigra.

... poti sa o pui pe capul ei ... e perfect plat ... pentru asta a fostr conceput ...

mie mi se pare ca-capul tau e patrat. nici n am chef sa te insult....ciudat
rockk
Postat pe 27 Februarie 2011 01:36
De la: marco918, la data 2011-02-27 01:16:35
De la: battleofwits, la data 2011-02-26 19:27:51
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-26 19:22:28

tu trebuie sa fi femeia perfecta in ochii migdalosi ai lu' marco si maritata si cu copil

... tot in ochii migdalosi a lu' marco ... tu esti ... prostanul satului ... purtator ilegal de pantaloni ...

ce frumos te alinta mata cand erai mic ...prostanul satului ...avea ea o presimtire
battleofwits
Postat pe 27 Februarie 2011 05:35
#

*
Sirena sau balena....
edit

12 months ago

Acum câteva zile, intr-un oraº din Franþa, pe un afiº cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria:
"În vara aceasta ce vrei sã fii: sirena sau balena?"

Se spune cã o femeie tanara, ale cãrei caracteristici fizice nu conteazã, a rãspuns la întrebarea de publicitate în aceºti termeni:

"Dragã domnilor:
Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viaþa sexualã foarte activã, rãmân gravide ºi au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira mãrile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia , marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.
Balenele cântã foarte bine ºi chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante ºi, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, apãrate ºi admirate de toata lumea.

Sirenele nu existã. ªi dacã ar exista, ar sta la coadã la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problemã serioasã de personalitate: "femeie sau peºte?".
Nu au viata sexuala, pentru cã-i omoare pe bãrbaþii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevãrat, dar singure ºi triste.

Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.

PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea , inghetata si prajiturele impreuna cu prietenele mele.
Cu timpul câºtigam în greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului.Tongue out

Aºa cã nu suntem grase, suntem teribil de culte!

De astãzi, când o sa ma uit în oglindã, o sa ma gândesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... !"

#
@
arielle
Postat pe 27 Februarie 2011 08:12
De la: arielle, la data 2011-02-27 08:12:17#

*
Sirena sau balena....
edit

12 months ago

Acum câteva zile, intr-un oraº din Franþa, pe un afiº cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria:
"În vara aceasta ce vrei sã fii: sirena sau balena?"

Se spune cã o femeie tanara, ale cãrei caracteristici fizice nu conteazã, a rãspuns la întrebarea de publicitate în aceºti termeni:

"Dragã domnilor:
Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viaþa sexualã foarte activã, rãmân gravide ºi au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira mãrile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia , marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.
Balenele cântã foarte bine ºi chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante ºi, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, apãrate ºi admirate de toata lumea.

Sirenele nu existã. ªi dacã ar exista, ar sta la coadã la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problemã serioasã de personalitate: "femeie sau peºte?".
Nu au viata sexuala, pentru cã-i omoare pe bãrbaþii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevãrat, dar singure ºi triste.

Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.

PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea , inghetata si prajiturele impreuna cu prietenele mele.
Cu timpul câºtigam în greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului.Tongue out

Aºa cã nu suntem grase, suntem teribil de culte!

De astãzi, când o sa ma uit în oglindã, o sa ma gândesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... !"

#
@

in felul asta ajungem sa vedem si cancerul ca pe ceva pozitiv in viata
battleofwits
Postat pe 27 Februarie 2011 08:35
Wasa .cred ca ai gresit indragostindute de un barbat dea experimentat,...normal era sa te iubesca ptr ceea ce esti nu ptr Kg in minus...tu esti draguta asa cum esti daca te iubeste sa fie neconditionat.............imi pare rau darochii mari si Dumnezeu sa te ajute
kudika294980
Postat pe 27 Februarie 2011 08:40
Wasa .cred ca ai gresit indragostindute de un barbat dea experimentat,...normal era sa te iubesca ptr ceea ce esti nu ptr Kg in minus...tu esti draguta asa cum esti daca te iubeste sa fie neconditionat.............imi pare rau darochii mari si Dumnezeu sa te ajute
kudika294980
Postat pe 27 Februarie 2011 08:42
[quote name='kudika294980' date='2011-02-27 08:42:15'...cred ca ai gresit indragostindute de un barbat dea experimentat,...[/quote]

de acord cu tine, trebuia cu un barbat neexperimentat

battleofwits
Postat pe 27 Februarie 2011 08:44
esti nebuna????grasuta???esti f ok......iar barbatul care te iubeste cu adevarat..si 100 de kg..sa fii avut..ti-ar fii iubit fiecare sunculita..ti-ar fii sarutat fiecare cm...de carnita..deci......te vrea pt sex..clar....pt corp..pt imagine vizuala.....nicidecum..pt iubirea aceea profunda din suflet!!!!reflectaaaaaaaa!!!!!!
kudika200808
Postat pe 27 Februarie 2011 09:34
De la: kudika200808, la data 2011-02-27 09:34:49... barbatul care te iubeste cu adevarat..si 100 de kg..sa fii avut..ti-ar fii iubit fiecare sunculita..ti-ar fii sarutat fiecare cm...de carnita.....

deci daca ii spune sa slabeasca inseamna ca nu o iubeste?

battleofwits
Postat pe 27 Februarie 2011 09:39
eu de la 1 noiembrie 2010 am inceput o dieta cu niste produse ,daca vrei iti las id-ul meu dariussiana,pentru ca nu stiu daca pot posta aici cum se numesc produsele super bune ,aveam 90 de kg in noiembrie 2010 acum in februarie 2011 am 70 de kg ,am tinut dieta 3 lui pentru ca de sarbatori am facut pauza ,ca na asa e romanul,dar am reinceput-o si merge de minune dar trebuie sa te tii de ea daca vrei sa slabesti si nu e nevoie sa faci sport ,asta doar daca vrei si iti place ,eu o continui pana ajung la 60 de kg mai am putin,daca tii dieta cum treuie slabesti 2 kg pe saptamana,dar rezultatele se cunosc,si nu ca vreau sa le fac reclama ,aceasta dieta am castigat-o la un concurs de slabit unde am postat povestea mea si de ce nu puteam slabi ,si nici nu ma asteptam sa castig dar uite ca asa mi-a fost norocul si dupa 6 ani de cand am nascut at.aveam 65 de kg acum am ajuns in sfarsit sa am 70 de kg mai am putin si revin la greutatea mea.va multumesc !
kudika064304
Postat pe 27 Februarie 2011 09:44
De la: kudika064304, la data 2011-02-27 09:44:53eu de la 1 noiembrie 2010 am inceput o dieta cu niste produse ,daca vrei iti las id-ul meu dariussiana,pentru ca nu stiu daca pot posta aici cum se numesc produsele super bune ,aveam 90 de kg in noiembrie 2010 acum in februarie 2011 am 70 de kg ,am tinut dieta 3 lui pentru ca de sarbatori am facut pauza ,ca na asa e romanul,dar am reinceput-o si merge de minune dar trebuie sa te tii de ea daca vrei sa slabesti si nu e nevoie sa faci sport ,asta doar daca vrei si iti place ,eu o continui pana ajung la 60 de kg mai am putin,daca tii dieta cum treuie slabesti 2 kg pe saptamana,dar rezultatele se cunosc,si nu ca vreau sa le fac reclama ,aceasta dieta am castigat-o la un concurs de slabit unde am postat povestea mea si de ce nu puteam slabi ,si nici nu ma asteptam sa castig dar uite ca asa mi-a fost norocul si dupa 6 ani de cand am nascut at.aveam 65 de kg acum am ajuns in sfarsit sa am 70 de kg mai am putin si revin la greutatea mea.va multumesc !

nu trebuie sa bage un ea pastile si ceaiuri minune...
trebuie doar sa duca o viata sanatoasa

battleofwits
Postat pe 27 Februarie 2011 09:52
buna,sunt o persoana care pana la varsta asta nu a tinut o dieta de slabit niciodata,insa anii isi spun cuvantul.doua lucruri sunt esentiale la diete sa fii pregatita si ambitioasa.depinde cum privesti lucrurile daca, ovezi ca pe un sacrificiu sau ca pe o placere.eu tin o dieta ,cu care am slabit 14 kg, dar in timp si trebuie sa o tii mereu ca ajungi la fel daca o lasi.5 zile legume ,lactate dulci (branza dulce, lapte chiar si iaurt ),si fructe,iar doua zile cu carne.dar in zilele de carne mananci numai carne ,orice cantitate ,fara paine si prajeli.desigur in zilele de carne ai voie un ou si branzeturi fermentate ,dar nu mai mult de 200 gr pe zi.desigur ,tu poti sa alternezi cum vrei ,eu asa tin ,ca in weekend sotul este acasa si este mare carnivor si eu nu pot sa ma abtin.dar in cele doua zile cu carne ,sincer iti rau sa mananci doar carne.sper sa te ajute iar baietii care cer fetelor sa slabeasca nu mi se par ok,sa isi gaseasca masura necesara,pentru ca un moment dat poate nu poti sa slabesti din n motive.....ce vface te paraseste?
fa orice ca tu sa fii fericita si sa te simti tu bine ,lasa-l pe el ,sa-si gaseasca una mai slaba.
invata sa traiesti pentru tine .
axinte_claudia
Postat pe 27 Februarie 2011 10:48
Draga mea, cumpara neaparat cartea "cum am slabit 70 kg mancand 6 mese pe zi "scrisa de Monica Ramirez si costa 15,90 si crede-ma ca daca o citesti si faci cum scrie....vei fi o sirenuta,crede-ma fac asta si in 18 zile am slabit 7 kg fara sa fac foamea si nu te speria sa obtii rezultate e suficient sa ai 4 mese pe zi.Te invata sa imparti alimentele pe grupe si sa mananci sanatos,practic nu e dieta.Cartea am gasit-o la carrefour dar banuiesc ca ar trebui sa fie si in librarii.Sunt o femeie trecuta de prima tinerete si de-a lungul timpului am incercat fel de fel de dieta dar n-am reusit....Sunt lucruri logice,nu te infometezi si mananci cam din toate dar trebuie sa stii cum sa le combini.Crede-ma vei reusi cu ambitie si dorinta sa te simti bine in pielea ta vei reusi cu siguranta...iti doresc mult succes si ai incredere in tine.Daniela.
DanielaAndrei
Postat pe 27 Februarie 2011 11:25
De la: DanielaAndrei, la data 2011-02-27 11:25:08 Draga mea, cumpara neaparat cartea "cum am slabit 70 kg mancand 6 mese pe zi "scrisa de Monica Ramirez si costa 15,90 si crede-ma ca daca o citesti si faci cum scrie....

si intre timp ce citesti rontaie niste chips uri.
rockk
Postat pe 27 Februarie 2011 11:33
Daca vrei sa slabesti pentru tine e OK daca vrei sa slabesti pentru ca asa vrea el nu-ti recomand. Nici un barbat pe lumea asta nu merita asa ceva. Nici el nu mai poate sa-si aduca anii inapoi. Nu uita ca femeile se simpt cel mai bine la 35-40 de ani, el atunci va vea 55-60. Nu mi se pare corect sa-ti ceara asa ceva. O metoda ar fi sa nu mai mananci dupa ora 18 si bea 2 l de apa plat pe zi, nu manca in exces(adica pana nu te poti ridica de la masa). Eu am slabit asa16 de kg in 9 luni, in urma unei dereglari de metabolism. Succes
MonicaH
Postat pe 27 Februarie 2011 12:56
De la: rockk, la data 2011-02-27 11:33:48
De la: DanielaAndrei, la data 2011-02-27 11:25:08 Draga mea, cumpara neaparat cartea "cum am slabit 70 kg mancand 6 mese pe zi "scrisa de Monica Ramirez si costa 15,90 si crede-ma ca daca o citesti si faci cum scrie....

si intre timp ce citesti rontaie niste chips uri.
rau mai esti
lilu_67
Postat pe 27 Februarie 2011 13:03
De la: kudika050959, la data 2011-02-27 12:56:26...Nu uita ca femeile se simpt cel mai bine la 35-40 de ani...

atunci se resemneaza sau ce?
battleofwits
Postat pe 27 Februarie 2011 13:19
buna. eu am slabit 24 kg in 5 luni si juamtate; te pot ajuta daca vrei. lasa-mi un mail la gina.alecu@yahoo.com si un nr de telefon si o sa vorbim mai concret. cu drag
gina_olaru
Postat pe 27 Februarie 2011 14:26
buna sint consultant welllness te pot ajuta sa slabesti fara foame sa-ti mentii greutatea corporala[reglarea metebolismului] pt mult tinp cu hrana celulara slabirea garantata daca se respecta anumite principii contactezama la nr telefon 0761695987 consultatia gratuita sau dragusin_rodica_elena@yahoo.com eu am slabit 25 kg in 4 luni fara foame mult succes
kudika323969rodica
Postat pe 27 Februarie 2011 15:15
De la: kudika323969rodica, la data 2011-02-27 15:15:23buna sint consultant welllness te pot ajuta sa slabesti fara foame sa-ti mentii greutatea corporala[reglarea metebolismului] pt mult tinp cu hrana celulara slabirea garantata daca se respecta anumite principii contactezama la nr telefon 0761695987 consultatia gratuita sau dragusin_rodica_elena@yahoo.com eu am slabit 25 kg in 4 luni fara foame mult succes

Nu crezi ca e prea mult 25 de kg in 4 luni??? Nu mai incercati sa prostiti lumea!
mimi_ca29
Postat pe 27 Februarie 2011 15:38
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-27 15:38:41
De la: kudika323969rodica, la data 2011-02-27 15:15:23buna sint consultant welllness te pot ajuta sa slabesti fara foame sa-ti mentii greutatea corporala[reglarea metebolismului] pt mult tinp cu hrana celulara slabirea garantata daca se respecta anumite principii contactezama la nr telefon 0761695987 consultatia gratuita sau dragusin_rodica_elena@yahoo.com eu am slabit 25 kg in 4 luni fara foame mult succes

Nu crezi ca e prea mult 25 de kg in 4 luni??? Nu mai incercati sa prostiti lumea!

ai nevoie?
battleofwits
Postat pe 27 Februarie 2011 15:39
De la: battleofwits, la data 2011-02-27 15:39:47

ai nevoie?

Cu exceptia fundului care e un pic mai marisor, nu am probleme ( 94 cm)
mimi_ca29
Postat pe 27 Februarie 2011 15:45
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-27 15:45:13
De la: battleofwits, la data 2011-02-27 15:39:47

ai nevoie?

Cu exceptia fundului care e un pic mai marisor, nu am probleme ( 94 cm)

fundul de 94 cm????

rock o sa fie un baiat fericita daca te va cunoaste
battleofwits
Postat pe 27 Februarie 2011 15:46
sa sti ca e o mare prostie sa slabesti pt cineva anume......de exemplu si eu am 170 si 63 de kg si da vreau sa slabesc dar pt mine ...acu 3 ani am avut 68kg si am ajuns la 55kg doar ca am baut ceai verde cu sare de lamaie toata ziua in loc de apa cam 2 luni a durat la mine aceasta slabire,intradevar are si efecte negative aceela de a merge cam des la wc dar merita si apropo depinde de organism.....bafta
dyavolyta
Postat pe 27 Februarie 2011 16:35
Buna, pentru o pierdere rapida in greutate, cat de cat controlata, iti recomand metoda Dukan, chiar functioneaza. Este o metoda bazata pe proteine, o gasesti pe internet. Eu iti recomand sa cumperi cartea unde ai toate instructiunile.
Daca vrei sa intelegi cum functioneaza corpul nostru si de ce ne ingrasam de fapt, iti recomand Michel Montignac cu metoda lui, care este o metoda demna de urmat pentru tot restul vietii. Atentie, nu este vorba de un regim. Eu i-am descoperit pe acesti doi mari nutritionisti dupa ani buni in care am incercat tot felul de diete si acum sunt " experta in nutritie":)
Ideea e sa le le imbini si sa continui sa faci sport, plus 2 litri de apa pe zi, e necesar pentru a elimina toxinele.Sper ca nu am facut greseli de ortografie deoarece ma grabesc si nici nu obisnuiesc sa scriu pe forum dar sper sa-ti fiu de folos.
Multa bafta si sanatate!
healthy002523
Postat pe 27 Februarie 2011 18:23
De la: kitty_na, la data 2011-02-09 22:47:26
De la: Washa, la data 2011-02-09 12:05:36Sunt o tipã grãsuþã. Mereu am fost aºa. Am 1.70m si 67-68-70 kg. Sunt simpaticã la faþã(nu are relevanþã acum, va avea dupã ce citiþi tot), prietenii mã adorã pentru felul în care reuºesc sã îi fac sã râdã, sunt obiºnuiþi cu silueta mea, o schimbare i-ar cam bulversa.
De un an am început sã îmi schimb stilul de viaþã renunþând încet la carne, prãjeli, paste fãinoase în exces. Mã simt mai bine acum. Am renunþat ºi la fumat sãptãmâna trecuta iar de o lunã încoace fac mai multe exerciþii fizice, alerg, ºi am o alimentaþie sãnãtoasã.
Tot cam atunci l-am cunoscut ºi pe actualul prieten. Este o diferenþã de vârstã destul de mare însã nu se simte. Eu am 21, el 39. Comunicãm perfect, mai mult decât perfect! Râdem mereu! Ne întelegem foarte bine. Este tandru ºi grijuliu cu mine de fiecare datã când ieºim, mã înþelege perfect. El este un tip care aratã bestial, se îngrijeºte, se îmbracã bine, motiv pentru care a ºi avut destule doamne prin pat.
Îl plac ºi mã place mult (nu sunt vreo tipã naivã sau oarbã), simt asta, s-a chinuit mult cu mine fiindcã fiecare lucru bun pe care îl facea i-l respingeam politicos. ªi acum fac asta uneori.
Problema este cã deºi mã place ºi îºi doreºte sã fie cu mine, îmi spune sã slabesc. De fapt nu e chiar o problemã.. La început ne tachinam pe tema asta. El cã sunt grãsuþã, eu cã e bãtrân. A spus-o de atâtea ori mai politicos sau nu încãt numai la asta am început sã mã gândesc ºi drept dovadã m-am apucat de fãcut mai mult sport.
Vreau sã fiu cu el fiindcã e tot ce mi-am dorit. ªtiu cã sunã aiurea, diferenþa e prea mare însã asta simt acum.
Ce diete miraculoase aveþi?

Nu esti cam micuta pentru el? Sunt totusi atatia ani care va despart... Daca vrei sa slabesti, fa-o pentru tine, nu pentru ca-ti cere un barbat care, fie vorba-ntre noi, n-ar trebui sa indrazneasca asta. Ce, tu-i ceri lui sa intinereasca?

Asa este el de ce nu intinereste?
123violeta
Postat pe 27 Februarie 2011 22:01
eu cred ca sunteti nebuni....uni din voi! este primul post pe care il pun aici, pentru ca intr-o oarecare masura ma regasesc in fata asta! la treaba cu slabitu...ce tot bateti apa`n piua ca nu conteaza aspectul fizic si conteaza sufletul si nu stiu ce! va zic eu, in Romanica noastra, in ziua de azi conteaza ambalajul mai mult decat continutul.Este ilogic si imoral ceea ce se intampla, dar asta este realitatea! Si imi permit sa zic asta pt ca inca sunt o tipa grasa.Intr-un an de zile am slabit 35 de kg...si nu vreau sa zic ca mi-a fost greu, pt ca se poate orice cu vointa!Mai am inca vreo 15, de dat jos, de asta zic ca inca sunt grasa.
De ce am facut asta? Pentru ca ma saturasem sa mi se inchida toate usiile pt ca sunt plinuta.Sunt un om capabil, si lumea vede, dar....noi asa suntem...punem accent pe eticheta.
Nu se gandeste nimeni daca ai o problema, daca esti bolnav sau mai stiu eu ce...te vad doar ca pe una care mananca cu 7 guri...si se neglijeaza..dar va zic ca nu este asa de cele mai multe ori (desigur sunt si exceptii).
Din punctul meu de vedere, lasand la o parte diferenta de varsta, consider ca un om care te iubeste, te iubeste de la inceput gras, slab, stramb, drept, sarac,bogat, El te accepta asa cum esti pt ca te iubeste....si pt ca gandeste si iti vrea binele iti recomanda sa faci ceva ca sa te poti simti bine...pt el este indiferent ca tu esti grasa sau slaba, altfel nu ai avea o relatie cu el.Nu cred ca si-ar dori vreodata sa suferi ca...DE EXEMPLU iti este aiurea sa mergi la plaja cu prietenii lui, pt ca esti asa...poate este un explu aiureaq dar asta mi-a venit in minte acum(sau nu te angajezi nu stiu unde pt ca CONTEAZA ASPECTUL FIZIC), pt ca daca ti se intampla asta tu vei suferi...iar el nu isi doreste sa te vada suferind. Important este ca tu sa vrei sa faci asta pt tine si pt nimeni altcineva.Cu ajutorul lui.Daca te sustin prietenii, familia si persoana iubita este perfect.
Deci draga mea, iti recomand cu mare caldura un medic nutritioist ( eu am fost la clinica Super Fit din Bucuresti, la dr. Serban Damian).
P.s.
Nu va suparati pe mine pt ce am scris, dar credeti-ma ca m-am saturat de textul" nu conteaza cum arati daca te iubeste"...aiurea...BA conteaza!si daca ti-o zice nu iti vrea raul....tine la tine..oricare ar fii acea persoana.Mama, tata, sora, frate, iubit, iubita sau prieten adevarat.Dezinteresatii te vor incuraja ca esti bine asa cum esti..restul te vor sustine.
Ma rog, asta este parerea mea.
Sper sa nu va deranjeze mesajul meu...Dar nu mai puteam :)
Sa aveti o seara buna!

dana_coco
Postat pe 28 Februarie 2011 00:19
ai dreptate ca suntem pregatite pentru orice....m-ai facut sa zambesc ,parca l-am auzit pe sotul meu...sa ma vezi pe mine cand stam cu copilul in brate in fata usi sa caut eu cheia....
kudika091083
Postat pe 28 Februarie 2011 10:05
De la: dana_coco, la data 2011-02-28 00:19:47eu cred ca sunteti nebuni....uni din voi! este primul post pe care il pun aici, pentru ca intr-o oarecare masura ma regasesc in fata asta! la treaba cu slabitu...ce tot bateti apa`n piua ca nu conteaza aspectul fizic si conteaza sufletul si nu stiu ce! va zic eu, in Romanica noastra, in ziua de azi conteaza ambalajul mai mult decat continutul.Este ilogic si imoral ceea ce se intampla, dar asta este realitatea! Si imi permit sa zic asta pt ca inca sunt o tipa grasa.Intr-un an de zile am slabit 35 de kg...si nu vreau sa zic ca mi-a fost greu, pt ca se poate orice cu vointa!Mai am inca vreo 15, de dat jos, de asta zic ca inca sunt grasa.
De ce am facut asta? Pentru ca ma saturasem sa mi se inchida toate usiile pt ca sunt plinuta.Sunt un om capabil, si lumea vede, dar....noi asa suntem...punem accent pe eticheta.
Nu se gandeste nimeni daca ai o problema, daca esti bolnav sau mai stiu eu ce...te vad doar ca pe una care mananca cu 7 guri...si se neglijeaza..dar va zic ca nu este asa de cele mai multe ori (desigur sunt si exceptii).
Din punctul meu de vedere, lasand la o parte diferenta de varsta, consider ca un om care te iubeste, te iubeste de la inceput gras, slab, stramb, drept, sarac,bogat, El te accepta asa cum esti pt ca te iubeste....si pt ca gandeste si iti vrea binele iti recomanda sa faci ceva ca sa te poti simti bine...pt el este indiferent ca tu esti grasa sau slaba, altfel nu ai avea o relatie cu el.Nu cred ca si-ar dori vreodata sa suferi ca...DE EXEMPLU iti este aiurea sa mergi la plaja cu prietenii lui, pt ca esti asa...poate este un explu aiureaq dar asta mi-a venit in minte acum(sau nu te angajezi nu stiu unde pt ca CONTEAZA ASPECTUL FIZIC), pt ca daca ti se intampla asta tu vei suferi...iar el nu isi doreste sa te vada suferind. Important este ca tu sa vrei sa faci asta pt tine si pt nimeni altcineva.Cu ajutorul lui.Daca te sustin prietenii, familia si persoana iubita este perfect.
Deci draga mea, iti recomand cu mare caldura un medic nutritioist ( eu am fost la clinica Super Fit din Bucuresti, la dr. Serban Damian).
P.s.
Nu va suparati pe mine pt ce am scris, dar credeti-ma ca m-am saturat de textul" nu conteaza cum arati daca te iubeste"...aiurea...BA conteaza!si daca ti-o zice nu iti vrea raul....tine la tine..oricare ar fii acea persoana.Mama, tata, sora, frate, iubit, iubita sau prieten adevarat.Dezinteresatii te vor incuraja ca esti bine asa cum esti..restul te vor sustine.
Ma rog, asta este parerea mea.
Sper sa nu va deranjeze mesajul meu...Dar nu mai puteam :)
Sa aveti o seara buna!

Nu stiu care e mai nebun, serios. Toti ce-i care-ti spun sa nu cauti metode miraculoase si rapide crezi ca au vreun interes sa te stie pe tine mai plinuta? NU! Ai cerut un sfat si oamenii trecuti prin viata, oamenii care au fost de varsta ta si au trecut prin ce treci tu iti spun ca sufletul e foarte important, nu felul in care arati. Si eu pe la 18 ani aveam vreo 65 kg si 1.70 inaltime. Bineinteles inaltimea a ramas aceiasi, numai ca greutatea...43kg.
Nu ma simt bine nici asa, dar din pacate, in dorinta mea de a slabi repede si mult, am stat nemancata. Sa nu-ti mai spun de problemele de sanatate pe care le-am capatat. Tocmai d-aia subsriu la ce au spus de cei din-naintea mea si-ti spun: tineretea cu toate ale ei vor trece, important e ca tu sa ai un suflet bun si sa fii sanatoasa.
Cat despre faptul ca iubitul tau iti cere sa slabesti... no comment. Cred ca ceilalti au explicat mai bine. Nu vreau sa te ranesc, dar gandeste-te bine de ce o faci, cum o faci si pentru cine. Daca va interveni vreo ruptura intre voi sa nu te gandesti: " uite am si slabit pentru el si acum m-a parasit sau m-a inselat etc." si distrugi tot ce ai cladit.
Multa bafta si mai asculta (daca tot intrebi) si la ceilalti. Nu te cunostem si nu-ti vrem raul, doar raspundem la o intrebare a ta.

kudika012552
Postat pe 28 Februarie 2011 13:56
De la: MadaCrisu, la data 2011-02-21 11:18:27chiar deloc .. ceea ce nu vrei tu sa vezi este ca ea nu isi doreste asta ptr ea .. ci ptr el .. si daca asa sta treaba .. sunt de acord cu fetele .. o sa se trezeasca ea la realitate in cele din urma ..

problema este intr-adevar asta: sa isi doreasca sa slabeasca pentru ea...sau macar sa se mentina la o anumita greutate...in timp vor veni copiii ( atunci cand isi va intemeia o familie) si daca nu va avea grija de aspectul ei o sa ii para rau...iar mai incolo, cand va dori cu adevarat sa slabeasca chinul va fi mai mare. Slabeste pentru ca tu vrei sa fii frumoasa si nu pentru ca altul ti-o cere...
depika
Postat pe 28 Februarie 2011 14:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna! 22 De la: katy_katy 18 August 2011 16:20
oare ce sa fac? 12 De la: perce_neige 30 Aprilie 2010 21:11
ce rol am eu??amanta sau a treia roata de la caruta!!??? 145 De la: scorpyow10 2 Mai 2009 22:11
Buna!!! 4 De la: kudika_nikole 28 Noiembrie 2011 13:10
CE TREBUIE SA FACA O FEMEIE CAND BARBATUL O NEGLIJEAZA SEXUAL??? 41 De la: kudika374451 7 Martie 2011 12:10