Setari Cookie-uri

Sf. Valentin vs Dragobete

De la: KATA38, la data 2011-02-26 13:16:55MAI DESTEAPTO,SF.VALENTIN E SARBATOARE AMERICANA IN SCHIMB CE DRAGOBETELE E SARBATOARE ROMANEASCA.LA CAT DE PRAF IN GANDIRE ESTI NU M-AS MIRA DACA TI-AI TRAGEO CU UN JIDAN...

Sila-mi faci!

Alta isterica ce urla la un monitor, NEinformata despre subiectul care se discuta acolo unde-si varsa nervii.
Daca tot esti asa de convinsa de ce spui (adica urli, nu spui) baga un link sa vada si ochii nostri. Daca nu, fa-te mica si ascunde-ti cultura facuta probabil pe scara blocului (marginea santului) si lasa-i pe cei ce se pricep sa vorbeasca.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Dragobete

Apropo, esti femeie, nu? Fa ceva cu nervii aia ca-ti apar trei riduri zilnic.
rashela
Postat pe 26 Februarie 2011 18:54
vai de cred ca i s a terminat bateria din vi...telecomanda
rockk
Postat pe 26 Februarie 2011 19:00
De la: KATA38, la data 2011-02-26 13:16:55MAI DESTEAPTO,SF.VALENTIN E SARBATOARE AMERICANA IN SCHIMB CE DRAGOBETELE E SARBATOARE ROMANEASCA.LA CAT DE PRAF IN GANDIRE ESTI NU M-AS MIRA DACA TI-AI TRAGEO CU UN JIDAN...
Imi pare sincer rau ca numele tau de KATA nu vine de la KATIUSHA ! Nu ai mai fi trait in "umbra fariseismului" dragobetelui ..rumanskoe ! Te-ar fi iubit cu patos vreun Ivan,Vania , sau Kolea ! Poate vei accesa "dragobete wikipedia" si daca vei sti sa citesti,sigur nu te vei mai "scalda" in penibil cu DRAGOBETELE ROMANESC !!!..
crysis
Postat pe 27 Februarie 2011 09:39
De la: crysis, la data 2011-02-27 09:39:57
Imi pare sincer rau ca numele tau de KATA nu vine de la KATIUSHA ! Nu ai mai fi trait in "umbra fariseismului" dragobetelui ..rumanskoe ! Te-ar fi iubit cu patos vreun Ivan,Vania , sau Kolea ! Poate vei accesa "dragobete wikipedia" si daca vei sti sa citesti,sigur nu te vei mai "scalda" in penibil cu DRAGOBETELE ROMANESC !!!..

deja situatia devine jenanta ...
cine are cunostinte de lingvistica, stie foarte bine ca o limba nu are decat un procent mic de cuvinte originale, in rest sunt imprumutate

acelasi fenomen se intampla si in societate, ma refer la sarbatorile ei,
nu exista sarbatori 100% romanesti ... decat pentru fanaticii care cred ca romania e "l'ombelico del mondo"

asa ca tristii care nu vor sa sarbatoreasca o sarbatoare doar pentru ca nu e romaneasca, nu au decat sa fie fericiti in treistetea lor
battleofwits
Postat pe 27 Februarie 2011 09:57
De la: battleofwits, la data 2011-02-27 09:57:01
De la: crysis, la data 2011-02-27 09:39:57

deja situatia devine jenanta ...
cine are cunostinte de lingvistica, stie foarte bine ca o limba nu are decat un procent mic de cuvinte originale, in rest sunt imprumutate

acelasi fenomen se intampla si in societate, ma refer la sarbatorile ei,
nu exista sarbatori 100% romanesti ... decat pentru fanaticii care cred ca romania e "l'ombelico del mondo"

asa ca tristii care nu vor sa sarbatoreasca o sarbatoare doar pentru ca nu e romaneasca, nu au decat sa fie fericiti in treistetea lor

Adica Romania nu-i "l'ombelico del mondo" ???
rashela
Postat pe 27 Februarie 2011 10:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ia uitati aici.. 5 De la: deutssa 26 Aprilie 2009 14:36
as vrea niste sfaturi 253 De la: ema_rice 21 Iulie 2009 23:33
Oare ce sa mai cred?! 16 De la: kudika139165 7 Martie 2010 17:20
Ma iubeste sau doar se joaca? 7 De la: Alllexandra 13 Mai 2013 13:59
vreau un bebe cat mai repede 32 De la: un_barbat_ca_multi_altii 7 Noiembrie 2009 22:04