Setari Cookie-uri

Fortze supranaturale malefice

Buna seara tuturor, sunt vrajitoarea Columbia si va astept la cocioaba mea din Dristor sa va aduc linistea sufleteasca si trupeasca. Iata ce servicii va ofer:
-Scot argintul viu, numai cu conditia sa va fi cazut vreun termometru din mana si mercurul pacatos sa vi se fi infiltrat prin piele sau sa-l si inspirat sub forma de vapori :)
-Fac si desfac cununii, cu conditia sa-mi aduceti cununiile de la Manastirea Namaiesti, pe care sa le pot ulterior dezmembra si reasambla :)
- Descant de urat si va si vindec, cu conditia sa nu va mai uitati la stirile Pro Tv de la ora 17.00 si sa incepeti sa urmariti Cartoon Network, MiniMax si Spice Tv :)
-Lucrez cu magie alba, cu conditia sa nu inchida Base magazinele de vise :)
- Impreun sotul cu sotia, cu conditia ca cei doi soti sa se afle la o distanta de maxim 0,5 cm unul fata de celalalt :)
-Citesc viitorul in glob ocular de rinocer ars pe rug pentru bunastarea familiei, cu conditia ca fiecare membru al familiei sa aiba cel putin 2 joburi stabile si bine platite si cu conditia ca, cel putin lunar, unul sau mai multi membrii ai familiei sa-si cumpere bilete la Loto, Superbingo Metropolis sau la pariuri sportive si castigul va veni garantat :)
Hai ca va asteapta baba, apelati cu incredere, prima sedinta gratis, dupa o sa negociem preturile, in functie de buzunarul clientului :) Accept si bonuri de masa sau plata in natura (ulei, zahar, faina, Ferarri, bijuterii Cartier, varza murata, lenjerie intima D&G, ceasuri Rolex sau ce mai are omu' prin gospodarie) :)
Ionyssa
Postat pe 19 Februarie 2011 23:55
De la: rashela, la data 2011-02-19 23:15:09De-aia mor unii cu zile... in loc sa-i duceti la doctori, ii duceti la popa sa-l scoata pe necuratul din ei.

Astia de-i tot dati cu popa si cu busuiocul pe la coltul casei, vad ca nu comentati nimic despre explicatiile logice ale medicilor. O tot tineti cu pacatele si pacatosii. La cat suntem cu totii de pacatosi, ar trebui sa fim bantuiti zi lumina.
ei lasa,nu mai fi asa dura,daca femeia a venit cu exp.cu f.malefic si astea tin de domeniu religios,normal ca o trimiti la popa,daca-ti spunea ca are ameteli,senzatii de voma sau mai stiu eu ce,o trimiteau toti la doc.si asa povestea-i cam subtirica......parerea mea..
lilu_67
Postat pe 20 Februarie 2011 00:24
De la: Ionyssa, la data 2011-02-19 23:55:33Buna seara tuturor, sunt vrajitoarea Columbia si va astept la cocioaba mea din Dristor sa va aduc linistea sufleteasca si trupeasca. Iata ce servicii va ofer:
-Scot argintul viu, numai cu conditia sa va fi cazut vreun termometru din mana si mercurul pacatos sa vi se fi infiltrat prin piele sau sa-l si inspirat sub forma de vapori :)
-Fac si desfac cununii, cu conditia sa-mi aduceti cununiile de la Manastirea Namaiesti, pe care sa le pot ulterior dezmembra si reasambla :)
- Descant de urat si va si vindec, cu conditia sa nu va mai uitati la stirile Pro Tv de la ora 17.00 si sa incepeti sa urmariti Cartoon Network, MiniMax si Spice Tv :)
- Impreun sotul cu sotia, cu conditia ca cei doi soti sa se afle la o distanta de maxim 0,5 cm unul fata de celalalt :)
-Citesc viitorul in glob ocular de rinocer ars pe rug pentru bunastarea familiei, cu conditia ca fiecare membru al familiei sa aiba cel putin 2 joburi stabile si bine platite si cu conditia ca, cel putin lunar, unul sau mai multi membrii ai familiei sa-si cumpere bilete la Loto, Superbingo Metropolis sau la pariuri sportive si castigul va veni garantat :)
Hai ca va asteapta baba, apelati cu incredere, prima sedinta gratis, dupa o sa negociem preturile, in functie de buzunarul clientului :) Accept si bonuri de masa sau plata in natura (ulei, zahar, faina, Ferarri, bijuterii Cartier, varza murata, lenjerie intima D&G, ceasuri Rolex sau ce mai are omu' prin gospodarie) :)
ptiui ...piei drace de pe forum.nu ispiti bieti oameni.
lilu_67
Postat pe 20 Februarie 2011 00:31
De la: kudika355503, la data 2011-02-20 00:31:31
De la: Ionyssa, la data 2011-02-19 23:55:33Buna seara tuturor, sunt vrajitoarea Columbia si va astept la cocioaba mea din Dristor sa va aduc linistea sufleteasca si trupeasca. Iata ce servicii va ofer:

Ionyssa
Postat pe 20 Februarie 2011 00:49
De la: Ionyssa, la data 2011-02-20 00:49:52

... niste cartofi degerati merg la ''baba'' ? ...
marco918
Postat pe 20 Februarie 2011 00:52
Einstein avea un IQ mai mare ca al tau si credea in DUMNEZEU,interesant este k sunt lucruri pe care pana si cei mai inteligenti ii depasesc ,sincer iti doresc sa ai o viata linistita si sa fii impacat cu viata ta dar sunt oamenii care au fost ajutati si sunt ajutati de Sfantul Dumnezeu nu de sfantul google al tau,in fine sunt discutii care nu-si au rostul dar daca cineva are nevoie de ajutor si poti sa o faci e ok,fa-o dar daca nu stiti altceva decat sa aduceti tot felul de comentarii rautacioase ...imi cer scuze dar nu-si au locul aici,sunt oameni care chiar au probleme si dak voi ati avut sansa de a nu fi atinsi de anumite probleme serioase in viata bucurati-va dar nu mai radeti de problemele altora pentru ca nu e de gluma.am vazut lucruri ingrozitoare care le pot face acele forte malefice in viata oamenilor...sa ne fereasca Bunul Dumnezeu de asa ceva!
kudika295581
Postat pe 20 Februarie 2011 01:22
De la: atlantyk, la data 2011-02-19 12:58:01Daca nu erau astia inteligenti care sa isi iroseasca viata cautand adevaruri si cercetand , tu cel fericit erai inca in evul mediu fara curent electric , fara medicamente , fara masina , fara netul pe care acum iti exprimi liber parerile fara sate arda nimeni pe rug si lista poate continua la nesfarsit . Apropo si inca mai credeai in fericirea ta ca pamantul este plat iar dumnezeu de acolo din nori unde isi are salasul te priveste si te trasneste cand sai gardu la vecinu la nevastasa ))))))))))))))))))))))))))))))))

Gura pãcãtosului adevãr grãiește!
kudika186349
Postat pe 20 Februarie 2011 02:32
De la: kudika295581, la data 2011-02-20 01:22:19Einstein avea un IQ mai mare ca al tau si credea in DUMNEZEU,interesant este k sunt lucruri pe care pana si cei mai inteligenti ii depasesc ,sincer iti doresc sa ai o viata linistita si sa fii impacat cu viata ta dar sunt oamenii care au fost ajutati si sunt ajutati de Sfantul Dumnezeu nu de sfantul google al tau,in fine sunt discutii care nu-si au rostul dar daca cineva are nevoie de ajutor si poti sa o faci e ok,fa-o dar daca nu stiti altceva decat sa aduceti tot felul de comentarii rautacioase ...imi cer scuze dar nu-si au locul aici,sunt oameni care chiar au probleme si dak voi ati avut sansa de a nu fi atinsi de anumite probleme serioase in viata bucurati-va dar nu mai radeti de problemele altora pentru ca nu e de gluma.am vazut lucruri ingrozitoare care le pot face acele forte malefice in viata oamenilor...sa ne fereasca Bunul Dumnezeu de asa ceva!

ce facea einstein daca se nastea la noi in tara? era probabil de paza la vreun grajd..

poti sa te f pe inteligenta daca nu ai ocazia sa fructifici acea inteligenta , totul depinde de imprejurari.

nu de alta da din cate mi amintesc einstein avea "note " praf la scoala. si daca nu avea, era un geniu, la noi ar fi fost privit ca un parazit al societatii, si culmea, de alti paraziti , numiti bancheri si mai ales sistemul economic care nu produce nimic, in afara de bani care nu exista, numiti mai simplu datorii.
rockk
Postat pe 20 Februarie 2011 03:59
Buna, atunci cand cineva se panicheaza, sunt aproape exact aceleasi simptome, de presiune, lipsa de aer si uneori stare de lesin.
In afara de televizor si net, inca nu am intalnit pe nimeni care sa fi vazut sau sa fi avut contact cu vreo forta supranaturala, dar am intalnit persoane care afirma ca uneori li se pare ca aud lucruri cum cad, dar nu a cazut nimic si altele, care daca cercetam, se pot explica. Ne putem influenta usor subconstientul si inconstientul fara sa vrem.
kudika195304
Postat pe 20 Februarie 2011 05:20
De la: marco918, la data 2011-02-20 00:52:39
De la: Ionyssa, la data 2011-02-20 00:49:52

... niste cartofi degerati merg la ''baba'' ? ...

Da, mancate-ar maica, merge orice :) Adu si tu vreo 3 tone ca mi-am deschis fabrica de chipsuri la marginea orasului :)
Ionyssa
Postat pe 20 Februarie 2011 05:48
topicul asta e paranormal
[img]http://cdn.smosh.com/smosh-pit/122010/kitteh7.jpg[/img]
rockk
Postat pe 20 Februarie 2011 08:22
De la: kudika355503, la data 2011-02-19 14:52:45
De la: Romantic_Girl, la data 2011-02-17 18:54:11 buna ,ma numesc Melissa.Am si eu nevoie de ajutor.......akum o jumatate de an am gasit un articol despre fortze supranaturale malefice pe kudika in kre cineva povestea cum a avut o experientza stranie si infricosatoare cu o fortza malefica . Acea persoana a simtit o presiune foarte puternica si era imobilizata,nu putea sa se miste nici sa strige dupa ajutor. O prietena de a mea fara sa stie de acest articol mi'a povestit infricosata de o intamplare exact ca aceea din acel articol ....nu putea sa se miste,sa strige dupa ajutor nici sa respire pt kateva secunde si simtea o mare presiune pe corp.....As vrea ca cel care a scirs acel articol sa adauge idul asta in lista melisa_sweet_angel ....ca sa imi spuna ce a facut ca sa nu ii se mai intample lukruri dinastea pt ka vreau sa o ajut pe priietena mea.
VA multumesc!!
lipsesc multe date din expunerea ta,in ce fel de inprejurari sa intimplat aceasta expierenta,statea linistita pe pat si citea ...si a fost atacata?....a fost in somn si a avut un cosmar?se spune ca ,in timpul somnului sufletul se detaseaza de corp si mai umbla teleleu pe coclauri,dar mai primeste si vizite,iar daca credinta im D-zeu e slaba mai vin si spirite obraznice (NU MALEFICE)ca sa se distreze un pic,deci cea mai buna arma e rugaciunea,credinta in D-zeu.

"statea linistita pe pat si citea ...si a fost atacata?"
Ai presupus tu ca a fost atacata,tipa nu a zis asa ceva.Tu poti sa crezi in continuare ca unele "spirite obraznice(NU MALEFICE)" se mai distreaza din cand in cand cu tine...
Barbie30_
Postat pe 20 Februarie 2011 08:40
Melisa ,......i-a trei zile de post si rugaciune ......cauta o biserica Neo protestanta........ptr rugaciune ...si ...cit despre Biblie :ea trebuie citita nu sa dormi cu ea sub cap ci in inima .....o sa vezi ce eliberare o sa ai!!!!
Concluzie:post Rugaciune Citirea Bibliei.efect 100%
kudika294980
Postat pe 20 Februarie 2011 09:14
Saraca fata cred ca s-a saturat de post si biblii si rugaciuni si molifte.. As prefera ca oamenii sa se documenteze intai inainte sa dea sfaturi. Cat bine ii face oare acest topic, daca i se spune ca e posedata sau ca o violeaza vreun drac? Credinta e buna, dar sa nu exageram..
crissu_
Postat pe 20 Februarie 2011 09:35
De la: Barbie30_, la data 2011-02-20 08:40:53
De la: kudika355503, la data 2011-02-19 14:52:45
De la: Romantic_Girl, la data 2011-02-17 18:54:11 buna ,ma numesc Melissa.Am si eu nevoie de ajutor.......akum o jumatate de an am gasit un articol despre fortze supranaturale malefice pe kudika in kre cineva povestea cum a avut o experientza stranie si infricosatoare cu o fortza malefica . Acea persoana a simtit o presiune foarte puternica si era imobilizata,nu putea sa se miste nici sa strige dupa ajutor. O prietena de a mea fara sa stie de acest articol mi'a povestit infricosata de o intamplare exact ca aceea din acel articol ....nu putea sa se miste,sa strige dupa ajutor nici sa respire pt kateva secunde si simtea o mare presiune pe corp.....As vrea ca cel care a scirs acel articol sa adauge idul asta in lista melisa_sweet_angel ....ca sa imi spuna ce a facut ca sa nu ii se mai intample lukruri dinastea pt ka vreau sa o ajut pe priietena mea.
VA multumesc!!
lipsesc multe date din expunerea ta,in ce fel de inprejurari sa intimplat aceasta expierenta,statea linistita pe pat si citea ...si a fost atacata?....a fost in somn si a avut un cosmar?se spune ca ,in timpul somnului sufletul se detaseaza de corp si mai umbla teleleu pe coclauri,dar mai primeste si vizite,iar daca credinta im D-zeu e slaba mai vin si spirite obraznice (NU MALEFICE)ca sa se distreze un pic,deci cea mai buna arma e rugaciunea,credinta in D-zeu.

"statea linistita pe pat si citea ...si a fost atacata?"
Ai presupus tu ca a fost atacata,tipa nu a zis asa ceva.Tu poti sa crezi in continuare ca unele "spirite obraznice(NU MALEFICE)" se mai distreaza din cand in cand cu tine...
neata,eu am spus -se spune-deci am citit pe undeva.cu mine nu se distreaza spiritele,ca nu le las,dar prezenta le-o mai simt citeodata,ca de exemplu acu,simt un spirit fooooarte obraznic.....TU.....
lilu_67
Postat pe 20 Februarie 2011 09:36
De la: crissu_, la data 2011-02-20 09:35:28Saraca fata cred ca s-a saturat de post si biblii si rugaciuni si molifte.. As prefera ca oamenii sa se documenteze intai inainte sa dea sfaturi. Cat bine ii face oare acest topic, daca i se spune ca e posedata sau ca o violeaza vreun drac? Credinta e buna, dar sa nu exageram..
sa te documentezi despre -ce-....de ce sia expus povestea aici? sa ne suporte. daca subiectul e real si nu e pus numai de dragul conversatiei,poi atunci are 2 variante,popa sau doctor,si ar fi bine sa le incerce pe amindoua.
lilu_67
Postat pe 20 Februarie 2011 10:00
De la: kudika114037, la data 2011-02-19 22:28:16
De la: thadoogback, la data 2011-02-19 12:00:53
De la: Barbie30_, la data 2011-02-19 11:45:18
De la: kudika114037, la data 2011-02-19 11:41:30
VA multumesc!!

buna,
prietena ta nu este singura persoana patita..ce trebuie sa faca:
-sa spuna acatistul Sf Ciprian macar de 3 ori pe zi
-sa bea cateva inghitituri de apa sfintita inainte sa adoarma
-sa dea cu tamaie prin toata casa in fiecare zi pana simte ca sa purificat casa
-sa dea cu apa sfintita in casa zilnic..mai ales pe pat..asta cat mai multe zile pentru protectie
-si neaparat sa mearga la un preot ..treaba este destul de serioasa...sa-i deschida carte..
daca face toate astea + ce spune preotul o sa scape...

succes

daaa vaii ce haioss ,,hi hi hooo

ti se pare amuzat? tu ce razi?
sa te fereasca Dumnezeu de asa o aventura...dupa aia sa te vad razand...scuza-ma dar prost mai esti!
aoleee aolee,,se vd ca nu prea sti ce citesti si cn si cum scrie,,radeam ironik de rasul lui barbi benocleaza te mai bn,,scuza ma dar esti inteligenta
thadoogback
Postat pe 20 Februarie 2011 10:28
De la: kudika295581, la data 2011-02-20 01:22:19Einstein avea un IQ mai mare ca al tau si credea in DUMNEZEU,interesant este k sunt lucruri pe care pana si cei mai inteligenti ii depasesc ,sincer iti doresc sa ai o viata linistita si sa fii impacat cu viata ta dar sunt oamenii care au fost ajutati si sunt ajutati de Sfantul Dumnezeu nu de sfantul google al tau,in fine sunt discutii care nu-si au rostul dar daca cineva are nevoie de ajutor si poti sa o faci e ok,fa-o dar daca nu stiti altceva decat sa aduceti tot felul de comentarii rautacioase ...imi cer scuze dar nu-si au locul aici,sunt oameni care chiar au probleme si dak voi ati avut sansa de a nu fi atinsi de anumite probleme serioase in viata bucurati-va dar nu mai radeti de problemele altora pentru ca nu e de gluma.am vazut lucruri ingrozitoare care le pot face acele forte malefice in viata oamenilor...sa ne fereasca Bunul Dumnezeu de asa ceva!
thadoogback
Postat pe 20 Februarie 2011 10:33
De la: kudika294980, la data 2011-02-20 09:14:47Melisa ,......i-a trei zile de post si rugaciune ......cauta o biserica Neo protestanta........ptr rugaciune ...si ...cit despre Biblie :ea trebuie citita nu sa dormi cu ea sub cap ci in inima .....o sa vezi ce eliberare o sa ai!!!!
daa cauta o biserica fara protestanti in ea
thadoogback
Postat pe 20 Februarie 2011 10:37
De la: thadoogback, la data 2011-02-20 10:37:37
De la: kudika294980, la data 2011-02-20 09:14:47Melisa ,......i-a trei zile de post si rugaciune ......cauta o biserica Neo protestanta........ptr rugaciune ...si ...cit despre Biblie :ea trebuie citita nu sa dormi cu ea sub cap ci in inima .....o sa vezi ce eliberare o sa ai!!!!

... ar fi ideal ... mai ales ca o baga pe saraca fata in ceata de tot cu neo=protestantii aia ... care dintre ei ? ... baptisti, adventisti (si mai ales de ce zi), evanghelisti, penticostali, evanghelisti, ... ... o babilonie intreaga bazata strict pe iubirea de ... putere ... fiecare si-a ''facut'' biblia lui pentru a fi ''altfel'' decit alalalt si mai ales decit catolicii din care s-au desprins acum citeva sute de anishori ...

marco918
Postat pe 20 Februarie 2011 10:47
De la: marco918, la data 2011-02-20 10:47:29

... ar fi ideal ... mai ales ca o baga pe saraca fata in ceata de tot cu neo=protestantii aia ... care dintre ei ? ... baptisti, adventisti (si mai ales de ce zi), evanghelisti, penticostali, evanghelisti, ... ... o babilonie intreaga bazata strict pe iubirea de ... putere ... fiecare si-a ''facut'' biblia lui pentru a fi ''altfel'' decit alalalt si mai ales decit catolicii din care s-au desprins acum citeva sute de anishori ...

ia uite unde se afla teoria conspirativa.... ce le stie asta micu....vad ca ti-ai baut lapticul acum de dimineata
battleofwits
Postat pe 20 Februarie 2011 10:50
De la: battleofwits, la data 2011-02-20 10:50:39

ia uite unde se afla teoria conspirativa.... ce le stie asta micu....vad ca ti-ai baut lapticul acum de dimineata

... prostane ... nu e nici o teorie ... e ISTORIE ... cap de tabla ...
marco918
Postat pe 20 Februarie 2011 10:55
De la: marco918, la data 2011-02-20 10:55:42

ia uite la iel muica, ce stie sa manuiasca cuvintele
se vede diferenta fata de aseara, a fost bun lapticul?
battleofwits
Postat pe 20 Februarie 2011 10:57
De la: battleofwits, la data 2011-02-20 10:57:03
De la: marco918, la data 2011-02-20 10:55:42

ia uite la iel muica, ce stie sa manuiasca cuvintele
se vede diferenta fata de aseara, a fost bun lapticul?

... ... prostane ... a fost bun lapticul intradevar ... adaugat peste cereale ... ... e o diferentza fatza de ala pe care il ei tu ... direct de la ''tzitza'' ...

... apropo ... despre ce minuiala e vorba, prostane ? ... inteleg ca te depasesc frazele cu mai mult de 3-4 cuvinte dar incearca sa ai macar o logica ... sincer ... ma plictisesti cu mintea ta simpla de cocalar ... esti prost crescut, prost educat, nu ai habar de ceea ce vorbesti ... esti o ginganie de trei lei ...

marco918
Postat pe 20 Februarie 2011 11:12
De la: marco918, la data 2011-02-20 11:12:47 ... esti prost crescut, prost educat, nu ai habar de ceea ce vorbesti ... esti o ginganie de trei lei ...

ai uitat sa adaugi matracuca

[img]http://i260.photobucket.com/albums/ii25/zooboozdotcom/Comments/Everything-Else/Anti-Emo/tissue.gif[/img]
battleofwits
Postat pe 20 Februarie 2011 11:16
De la: battleofwits, la data 2011-02-20 11:16:19
De la: marco918, la data 2011-02-20 11:12:47 ... esti prost crescut, prost educat, nu ai habar de ceea ce vorbesti ... esti o ginganie de trei lei ...

[img]http://i260.photobucket.com/albums/ii25/zooboozdotcom/Comments/Everything-Else/Anti-Emo/tissue.gif[/img]

... daca vrei tu as putea adauga ... prostovane ... dar tu poti fi cel mult un ... matracuc ... BOULE ...

... ma intreb citi a avortat mata pina sa lase un handicapat ca tine ...

marco918
Postat pe 20 Februarie 2011 11:18
De la: marco918, la data 2011-02-20 11:18:41... ma intreb citi a avortat mata pina sa lase un handicapat ca tine ...

tie ti-a spus? ...sau inca mai cauti raspunsul la intrebarea asta
battleofwits
Postat pe 20 Februarie 2011 11:25

ho ma....mai opritiva....aveti diaree la gura?...azi e duminica mai luati o pauza ziceti tatal nostru......
lilu_67
Postat pe 20 Februarie 2011 11:29
De la: battleofwits, la data 2011-02-20 11:25:34
De la: marco918, la data 2011-02-20 11:18:41... ma intreb citi a avortat mata pina sa lase un handicapat ca tine ...

tie ti-a spus? ...sau inca mai cauti raspunsul la intrebarea asta

... prostane ... la citi frati si surori am eu nu prea se pune problema ... dar la tine se vede ca esti gaina de gostat crescuta ... asta este ...

... acum, te rog sa ma scuzi ... plec la ski ... nu mai am timp de prosti ca tine ... poate mai tirziu ... o duminica placuta ...
marco918
Postat pe 20 Februarie 2011 11:31
De la: kudika355503, la data 2011-02-20 11:29:11

ho ma....mai opritiva....aveti diaree la gura?...azi e duminica mai luati o pauza ziceti tatal nostru......

... doamne ajuta ...
marco918
Postat pe 20 Februarie 2011 11:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
imunitate scazuta :( 4 De la: kudika_956659 21 Octombrie 2014 10:57
Familia mea ! 17 De la: Ioonut 11 Aprilie 2013 11:34
EPILAREA ANTEBRATULUI FETE 16 De la: kudika196886 12 Aprilie 2012 15:29
Astrologie 12 De la: steffy91 25 Ianuarie 2012 15:43
il iubesc dar el nu stie 32 De la: franziska_eu 30 Decembrie 2011 08:38