Mai multe
De la: nico722, la data 2011-02-22 17:48:47in somn ai avut aceste trairi sau cum? daca a fost in somn atunci ai trait o decorporalizare a corpului tau astral. corpul fizic s-a trezit inainte de a reveni corpul astral la loc de aceea ai avut acea senzatie stranie.am avut-o si eu. ah da, am auzit si eu...cand casti si nu ti pui mana la gura, sufletul poate zbura! la fel cand esti mic, vine un inger si ti pune degetul la buze, iti sopteste ceva si uiti tot...de aia avem la buze taietura aia... ah da, aveam 5 ani cand am auzit asta. la 6 mi am dat seama ca S DOAR POVESTI. unii nu mplinesc 6 ani niciodata.... ceea ce nu e ntotdeauna rau |
||
|
rockk Postat pe 22 Februarie 2011 18:04 |
||
|---|---|---|
De la: anastasia_m, la data 2011-02-19 08:10:23De la: pickard, la data 2011-02-19 08:02:24De la: bodyro, la data 2011-02-19 05:41:28Ca sa nu vi se mai intimple accest lucru cind va culcati sa dormiti puneti va BIBLIA sub perna. fiecare cu boala lui.....tu o ai pe-a ta!!!!
|
||
|
kudika328147 Postat pe 23 Februarie 2011 12:38 |
||
De la: kudika328147, la data 2011-02-23 12:38:18De la: anastasia_m, la data 2011-02-19 08:10:23De la: pickard, la data 2011-02-19 08:02:24De la: bodyro, la data 2011-02-19 05:41:28Ca sa nu vi se mai intimple accest lucru cind va culcati sa dormiti puneti va BIBLIA sub perna. tocmai ca eu sunt sanatos!
|
||
|
|
||
|
pickard Postat pe 23 Februarie 2011 12:45 |
||
De la: rockk, la data 2011-02-22 18:02:15De la: anastasia_m, la data 2011-02-22 16:42:51De la: rockk, la data 2011-02-22 06:00:27ce mi se pare supranatural mie personal e telecomanda. niciodata n o gasesc. supranaturalul sa mutat la tine,prima sticlele goale,acu telecomanda... hmm...ce mai vine,cred ca trimit pe aia de la acte x la tine.
|
||
|
lilu_67 Postat pe 23 Februarie 2011 21:29 |
||
De la: healthy017415__oliver, la data 2011-02-22 16:40:45De la: kudika081573, la data 2011-02-19 10:25:20 Buna Melisa! Trebuie sa stii sa ignori raspunsurile celor neavizati. hei oli baiete,daca nu ar fi cei care mai fac glume,pe linga subiect,nu ar mai iesi in evidenta cei seriosi si cultivati fiecare isi spune parerea cum crede de cuviinta,nu pot sa cred ca ia cineva 100%in serios ce se scrie pe aici.sau ca toate subiectele despre care se discuta sint si reale. gradinita de oameni mari,joaca cu vorbele.
|
||
|
lilu_67 Postat pe 23 Februarie 2011 21:55 |
||
| Ma numesc Marcela, eu am scris intr-un ziar LUMEA MISTERELOR" despre aceasta intamplare care m-a cutremurat. Locuiam singura in acea vreme, timp de o luna de zile lipsisem de acasa, iar cand m-am intors, in prima noapte, mi s-a intamplat ceea ce spuneti ca ati citit. Mi-am revenit din acel "cosmar" sau din mainile unei forte supranaturale atunci cand am spus foarte tare, pentru ca m-am auzit spunand: "Duhule sfant elibereaza-ma". In acel moment am simtit cum mainile mi se elibereaza din stransoare, imi simtem tot corpul usurat si o liniste binefacatoare s-a asternut asupra mea si am adormit ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.A doua zi cand m-am trezit am reluat firul intamplarii si am cautat o explicatie. Nu am gasit-o. Dar prin intermediul ziarului respectiv un preot mi-a raspuns ca intr-adevar a fost vorba de o forta supranaturala si ca probabil fiind eu o femeie foarte credincioasa puterea DUHULUI SFANT pe care l-am chemat in ajutor (eu mai am obiceiul sa citesc ACATISTUL SFANTULUI DUH) m-a ajutat. M-am mai gandit la urmatorul aspect: in acel apartament (este vechi de peste 50 de ani) nu se stie ce fel de oameni au trait, ce fel de vieti au avut, cum au murit si poate duhurile lor bantuie din cand in cand in special atunci cand gasesc teren nepurificat prin sfestanie sau daca nu s-a mai tamaiat sau stropit cu aghiazma. Cert este ca dupa acea noapte mi-am dat seama ca sunt o femeie puternica si ca am sustinere divina orice s-ar intampla; cineva in care cred cu tarie nu lasa nici o forta pamanteana sau nepamanteana sa-mi faca rau. CONCLUZIE: credinta in DUMNEZEU si puterea LUI ne salveaza din orice situatie. marcelaserban63@yahoo.com | ||
|
kudika146845 Postat pe 24 Februarie 2011 09:20 |
||
De la: kudika355503, la data 2011-02-23 21:29:08De la: rockk, la data 2011-02-22 18:02:15De la: anastasia_m, la data 2011-02-22 16:42:51De la: rockk, la data 2011-02-22 06:00:27ce mi se pare supranatural mie personal e telecomanda. niciodata n o gasesc. doar pe scully . roscatele
|
||
|
rockk Postat pe 24 Februarie 2011 09:24 |
||
De la: kudika146845, la data 2011-02-24 09:20:48Ma numesc Marcela, eu am scris intr-un ziar LUMEA MISTERELOR" despre aceasta intamplare care m-a cutremurat. Locuiam singura in acea vreme, timp de o luna de zile lipsisem de acasa, iar cand m-am intors, in prima noapte, mi s-a intamplat ceea ce spuneti ca ati citit. Mi-am revenit din acel "cosmar" sau din mainile unei forte supranaturale atunci cand am spus foarte tare, pentru ca m-am auzit spunand: "Duhule sfant elibereaza-ma". In acel moment am simtit cum mainile mi se elibereaza din stransoare, imi simtem tot corpul usurat si o liniste binefacatoare s-a asternut asupra mea si am adormit ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.A doua zi cand m-am trezit am reluat firul intamplarii si am cautat o explicatie. Nu am gasit-o. Dar prin intermediul ziarului respectiv un preot mi-a raspuns ca intr-adevar a fost vorba de o forta supranaturala si ca probabil fiind eu o femeie foarte credincioasa puterea DUHULUI SFANT pe care l-am chemat in ajutor (eu mai am obiceiul sa citesc ACATISTUL SFANTULUI DUH) m-a ajutat. M-am mai gandit la urmatorul aspect: in acel apartament (este vechi de peste 50 de ani) nu se stie ce fel de oameni au trait, ce fel de vieti au avut, cum au murit si poate duhurile lor bantuie din cand in cand in special atunci cand gasesc teren nepurificat prin sfestanie sau daca nu s-a mai tamaiat sau stropit cu aghiazma. Cert este ca dupa acea noapte mi-am dat seama ca sunt o femeie puternica si ca am sustinere divina orice s-ar intampla; cineva in care cred cu tarie nu lasa nici o forta pamanteana sau nepamanteana sa-mi faca rau. CONCLUZIE: credinta in DUMNEZEU si puterea LUI ne salveaza din orice situatie. marcelaserban63@yahoo.com exista vreun serviciu la voi care sa ma mai omoare o data daca ma trezesc bantuind dupa ce mor? sincer m as plictisi de moarte. |
||
|
rockk Postat pe 24 Februarie 2011 09:29 |
||
| celor neavizati spui? sa intelegem ca tu esti cea avizata? lasa-ti asa!!!! tu te auzi ce spui? spre sfarsit ai spus ceva de genul: am auzit ca....... . da-ti seama la vorba fata mea cea avizata!!!! | ||
|
habbie Postat pe 24 Februarie 2011 14:36 |
||
De la: kudika146845, la data 2011-02-24 09:20:48Ma numesc Marcela, eu am scris intr-un ziar LUMEA MISTERELOR" despre aceasta intamplare care m-a cutremurat. Locuiam singura in acea vreme, timp de o luna de zile lipsisem de acasa, iar cand m-am intors, in prima noapte, mi s-a intamplat ceea ce spuneti ca ati citit. Mi-am revenit din acel "cosmar" sau din mainile unei forte supranaturale atunci cand am spus foarte tare, pentru ca m-am auzit spunand: "Duhule sfant elibereaza-ma". In acel moment am simtit cum mainile mi se elibereaza din stransoare, imi simtem tot corpul usurat si o liniste binefacatoare s-a asternut asupra mea si am adormit ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.A doua zi cand m-am trezit am reluat firul intamplarii si am cautat o explicatie. Nu am gasit-o. Dar prin intermediul ziarului respectiv un preot mi-a raspuns ca intr-adevar a fost vorba de o forta supranaturala si ca probabil fiind eu o femeie foarte credincioasa puterea DUHULUI SFANT pe care l-am chemat in ajutor (eu mai am obiceiul sa citesc ACATISTUL SFANTULUI DUH) m-a ajutat. M-am mai gandit la urmatorul aspect: in acel apartament (este vechi de peste 50 de ani) nu se stie ce fel de oameni au trait, ce fel de vieti au avut, cum au murit si poate duhurile lor bantuie din cand in cand in special atunci cand gasesc teren nepurificat prin sfestanie sau daca nu s-a mai tamaiat sau stropit cu aghiazma. Cert este ca dupa acea noapte mi-am dat seama ca sunt o femeie puternica si ca am sustinere divina orice s-ar intampla; cineva in care cred cu tarie nu lasa nici o forta pamanteana sau nepamanteana sa-mi faca rau. CONCLUZIE: credinta in DUMNEZEU si puterea LUI ne salveaza din orice situatie. marcelaserban63@yahoo.com eu te cred ca ai ceva in tine! altfel nu-mi explic cum cu o singura postare ajungi direct la subiectul care te intereseaza si care te framanta poate ne spui cum tu venind pe acet forum stufos ai nimerit exact aici
|
||
|
pickard Postat pe 24 Februarie 2011 14:42 |
||
De la: kudika146845, la data 2011-02-24 09:20:48Ma numesc Marcela, eu am scris intr-un ziar LUMEA MISTERELOR" despre aceasta intamplare care m-a cutremurat. Locuiam singura in acea vreme, timp de o luna de zile lipsisem de acasa, iar cand m-am intors, in prima noapte, mi s-a intamplat ceea ce spuneti ca ati citit. Mi-am revenit din acel "cosmar" sau din mainile unei forte supranaturale atunci cand am spus foarte tare, pentru ca m-am auzit spunand: "Duhule sfant elibereaza-ma". In acel moment am simtit cum mainile mi se elibereaza din stransoare, imi simtem tot corpul usurat si o liniste binefacatoare s-a asternut asupra mea si am adormit ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.A doua zi cand m-am trezit am reluat firul intamplarii si am cautat o explicatie. Nu am gasit-o. Dar prin intermediul ziarului respectiv un preot mi-a raspuns ca intr-adevar a fost vorba de o forta supranaturala si ca probabil fiind eu o femeie foarte credincioasa puterea DUHULUI SFANT pe care l-am chemat in ajutor (eu mai am obiceiul sa citesc ACATISTUL SFANTULUI DUH) m-a ajutat. M-am mai gandit la urmatorul aspect: in acel apartament (este vechi de peste 50 de ani) nu se stie ce fel de oameni au trait, ce fel de vieti au avut, cum au murit si poate duhurile lor bantuie din cand in cand in special atunci cand gasesc teren nepurificat prin sfestanie sau daca nu s-a mai tamaiat sau stropit cu aghiazma. Cert este ca dupa acea noapte mi-am dat seama ca sunt o femeie puternica si ca am sustinere divina orice s-ar intampla; cineva in care cred cu tarie nu lasa nici o forta pamanteana sau nepamanteana sa-mi faca rau. CONCLUZIE: credinta in DUMNEZEU si puterea LUI ne salveaza din orice situatie. marcelaserban63@yahoo.com Marcelaserban63, daca 63 e anul nasterii tale, atunci e pacat, ai trait degeaba intr-o lume pe care nu o cunosti, cu care nu ai nimic de-a face. Nu te-ai bucurat de viata, de ceea ce iti ofera ea. N-as vrea sa fiu in preajma ta, nici macar vecina cu tine nu mi-as dori sa fiu. CONCLUZIE: credinta in Dumnezeu n-are nimic de-a face cu balariile pe care le tot debitati pe aici. Si, din pacate, puterea Lui nu va poate salva de voi insiva. Amin! |
||
|
rashela Postat pe 24 Februarie 2011 14:59 |
||
| eu pot sa-ti spun ca sunt posedata si nimeni nu ma crede nimeni nu ma ajuta; la mine a ajuns sa ma violeze si o face de foarte mult timp; se poarta ca si cum mi-ar fi stapan si nu crede ca nu am incercat sa il resping cu credinta mea in Dumnezeu; am scris si patriarhului si nu s-a deranjat sa-mi raspunda; sper ca cel ce o terorizeaza pe prietena ta sa se plictiseasca de ea si sa plece in alta parte; mult succes; stanga luminita gabriela sunt eu | ||
|
luminitagabriela Postat pe 24 Februarie 2011 16:00 |
||
| Nu mai vb aiurea , daca nu stiti. Mellisa, eu stiu exact despre ce vb si crede-ma ca e foarte periculos. Dovedid stiintific poti ramane in coma de la asa ceva.. DECI E DOVEDIT DE MEDICI. Iar vs de preoti si ceea ce spun ei este ca daca spiritul celui care doarme este un spirit slab atunci in timpul somnului alt spirt ancearca sa intre cu forta in corpul respectiv...unde si cazurile de posedari demonice...cu "tratament" de exorcizari. Explicatie stiintifica cu aprobare de la preoti..aceste spirite malefice sunt blocate aici, printre noi adica mai precis in aceasta dimensiune si asta ar fi din cauza ca au avut o moarte violenta... Oricum pt mine e destul de greu sa redactez explicatii de genul asta, dar cred cu tarie in ele pt ca am avut anumite experiente nu tocmai naturale si ortodoxe... anumite experiente oarecum demne de filme horror (dar mai salabut). Sunt o persoana credincioasa, chear daca nu merg regulat la biserica. Oarecum pt mine biserica nu este un loc tocmai Sfint si nici preotii care din ce in ce mai multi sunt avari dupa bani, sunt alcolisti, curvari , pedofili sau homosexuali. Rar gasesti un preot care sa creda cu tarie in Dumnezeu si in Isus, care sa ajute oamenii la nevoie fara sa ceara bani in schimb. Cand povestesti unui preot despre asa ceva si-i ceri ajutorul , daca e un credincios adevarat te va ajuta fara a cere bani sau daca nu poate , te va indruma exact unde trebuie sa ajungi pt a primi ajutor. | ||
|
amirascristina Postat pe 25 Februarie 2011 09:43 |
||
Pt persoana care i-a raspuns Marcelei : Cred ca tu defapt traiesti degaba. Marcela nu a mintit in legatura cu ceea ce i sa intimplat. E personal ai cred pe toti cei care au spus ca au patit anumite lucruri care nu sunt tocmai "naturale...normale". Eu iti propun ca niciodata sa nu spui....niciodata... Nu se stie ca vintul si pamintul ca o "clachezi" si o patzesti....
|
||
|
amirascristina Postat pe 25 Februarie 2011 09:52 |
||
De la: amirascristina, la data 2011-02-25 09:52:13Pt persoana care i-a raspuns Marcelei : Cred ca tu defapt traiesti degaba. Marcela nu a mintit in legatura cu ceea ce i sa intimplat. E personal ai cred pe toti cei care au spus ca au patit anumite lucruri care nu sunt tocmai "naturale...normale". Eu iti propun ca niciodata sa nu spui....niciodata... Nu se stie ca vintul si pamintul ca o "clachezi" si o patzesti.... Mda, bla, bla, bla.. Cum se face ca doar voi credinciosii, treceti prin asa ceva? De fapt, voi habotnicii. Doar pe voi va incerca necuratul, noi astia pacatosi, de ne inchinam la Dumnezeu oriunde (nu doar sub patrafirul popii) n-avem "sansa" sa dam nas in nas cu el. Tu vezi-ti de-ale tale, mai fa trei matanii ca poate, poate scapi de bantuire. Nu-i ciudat cum, tot voi astia, plin de iubire fata de Dumnezeu, uitati sa fiti oameni cu semenii vostri si aruncati cu belsteme si raspanditi numai ura prin vorbele voastre? Hai, pa! |
||
|
rashela Postat pe 25 Februarie 2011 10:01 |
||
De la: luminitagabriela, la data 2011-02-24 16:00:00eu pot sa-ti spun ca sunt posedata si nimeni nu ma crede nimeni nu ma ajuta; la mine a ajuns sa ma violeze si o face de foarte mult timp; se poarta ca si cum mi-ar fi stapan si nu crede ca nu am incercat sa il resping cu credinta mea in Dumnezeu; am scris si patriarhului si nu s-a deranjat sa-mi raspunda; sper ca cel ce o terorizeaza pe prietena ta sa se plictiseasca de ea si sa plece in alta parte; mult succes; stanga luminita gabriela sunt eu Probabil stia patriarhul ceva de nu te-a bagat in seama....Cred ca nu ati citit aceleasi carti,in cartile patriarhului probabil nu scria ca vin spiritele si te violeaza si logic ca el nu te-a crezut.Ceea ce spui tu se bate cap in cap,esti posedata dar credinta ta in Dzeu nu te ajuta.Ori Dzeul tau nu exista,ori ala de te .... nu exista.Mai gandeste-te care e aia reala.
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 25 Februarie 2011 19:13 |
||
De la: luminitagabriela, la data 2011-02-24 16:00:00eu pot sa-ti spun ca sunt posedata si nimeni nu ma crede nimeni nu ma ajuta; la mine a ajuns sa ma violeze si o face de foarte mult timp; se poarta ca si cum mi-ar fi stapan ... mai, asta e cumva o fentezie sexuala? acum stau sa ma gandesc care e mai ciudata, asta cu posedatul sau autoaxfisierea erotica
|
||
|
battleofwits Postat pe 25 Februarie 2011 19:38 |
||
De la: luminitagabriela, la data 2011-02-24 16:00:00eu pot sa-ti spun ca sunt posedata si nimeni nu ma crede nimeni nu ma ajuta; la mine a ajuns sa ma violeze si o face de foarte mult timp; se poarta ca si cum mi-ar fi stapan si nu crede ca nu am incercat sa il resping cu credinta mea in Dumnezeu; am scris si patriarhului si nu s-a deranjat sa-mi raspunda; sper ca cel ce o terorizeaza pe prietena ta sa se plictiseasca de ea si sa plece in alta parte; mult succes; stanga luminita gabriela sunt eu ...de ce nu mergi la un preot? |
||
|
kudika195501 Postat pe 25 Februarie 2011 19:47 |
||
De la: luminitagabriela, la data 2011-02-24 16:00:00eu pot sa-ti spun ca sunt posedata si nimeni nu ma crede nimeni nu ma ajuta; la mine a ajuns sa ma violeze si o face de foarte mult timp; se poarta ca si cum mi-ar fi stapan si nu crede ca nu am incercat sa il resping cu credinta mea in Dumnezeu; am scris si patriarhului si nu s-a deranjat sa-mi raspunda; sper ca cel ce o terorizeaza pe prietena ta sa se plictiseasca de ea si sa plece in alta parte; mult succes; stanga luminita gabriela sunt eu Nu ai ramas insarcinata? Vezi ca ai probleme la mansarda, mergi la dom' psihiatru!
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 25 Februarie 2011 20:08 |
||
|
Vedeti? :) Alte doua raspunsri care se incadreaza perfect la topicul asta. unul trimite la preot (501), altul trimite la doctor (Mimi). Probabil ca unu-i bantuit, altul a mai citit o carte la viata lui. |
||
|
rashela Postat pe 25 Februarie 2011 20:25 |
||
De la: rashela, la data 2011-02-25 20:25:16Vedeti? :) Alte doua raspunsri care se incadreaza perfect la topicul asta. unul trimite la preot (501), altul trimite la doctor (Mimi). tot timpul am banuit ca 501 are ceva e un al doilea 282 in sensul ca nu are un nume omenesc
|
||
|
pickard Postat pe 25 Februarie 2011 20:32 |
||
|
draga melissa ,trebuie sa ceri ajutorul la profesionisti pentru ca esti fata in fata cu trox un demone dei inferi invocat de o persoana care te uraste sau te invidiaza .ar trebui sa mergi si la preot sa ti si maslu ce vreau sa zic profesionisti?sa te adresezi la medium-visionari care te pot ajuta sa-l si indentifici pe agresorul psihic urmareste pe canal b codul lui oreste si sigur ai sa gasesti ceva sau scrie emisiuni iti doresc noroc! PS sper ca nu ai ceva prieteni italieni?ai grija |
||
|
muset Postat pe 27 Februarie 2011 17:59 |
||
Forte malefice ?! povesti de copii !! nu, nu exista asa ceva, ! nu s-au vazut dovezi !
|
||
|
mitica_1 Postat pe 27 Februarie 2011 19:46 |
||
De la: pickard, la data 2011-02-25 20:32:18De la: rashela, la data 2011-02-25 20:25:16Vedeti? :) Alte doua raspunsri care se incadreaza perfect la topicul asta. unul trimite la preot (501), altul trimite la doctor (Mimi). ...sa nu mai pui al 2-lea niciodata....eu sunt o matrice...niciodata o copie
|
||
|
kudika195501 Postat pe 27 Februarie 2011 20:01 |
||
De la: rashela, la data 2011-02-25 20:25:16Vedeti? :) Alte doua raspunsri care se incadreaza perfect la topicul asta. unul trimite la preot (501), altul trimite la doctor (Mimi). ...degeaba tratezi sufletul si trupul separat... PS...ce-i aceea o carte?(lasa, am uitat, pot sa ma uit la DEX-ul virtual) |
||
|
kudika195501 Postat pe 27 Februarie 2011 20:08 |
||
|
Daca citim Apocalipsa capitolul 12, vom vedea ca acolo arata ca satan si demonii lui sunt alungati din cer si ca acel timp, de la alungarea lui din cer pana in Armaghedon, este un timp de ,,vai,, pentru locuitorii de pe pamant... Sigur ca, daca satan nu mai are acces in spatiile fiintelor spirituale, el face tot felul de semne si minuni prin care sa uimeasca si sa inspaimante omenirea si, omoara cat poate mai mult din ea, prin diferite metode demonesti, specifice lui... Va salut cu Psalmul 24 |
||
|
healthy005455 Postat pe 27 Februarie 2011 21:25 |
||
De la: healthy005455, la data 2011-02-27 21:25:42Daca citim Apocalipsa capitolul 12, vom vedea ca acolo arata ca satan si demonii lui sunt alungati din cer si ca acel timp, de la alungarea lui din cer pana in Armaghedon, este un timp de ,,vai,, pentru locuitorii de pe pamant... daca nu iam mai da atita importanta afurisitului asta si l-am chema mai des pe D-zeu in viata si in sufletele noastre,nu ar mai avea atita putere.avind liberul arbitru noi alegem sa intretinem flacara credintei sau doar sa pilpie.
|
||
|
lilu_67 Postat pe 28 Februarie 2011 20:30 |
||
De la: kudika355503, la data 2011-02-28 20:30:23De la: healthy005455, la data 2011-02-27 21:25:42Daca citim Apocalipsa capitolul 12, vom vedea ca acolo arata ca satan si demonii lui sunt alungati din cer si ca acel timp, de la alungarea lui din cer pana in Armaghedon, este un timp de ,,vai,, pentru locuitorii de pe pamant... La unii "pilpie"...la unii li se falfaie.... |
||
|
Barbie30_ Postat pe 28 Februarie 2011 21:13 |
||
De la: Barbie30_, la data 2011-02-28 21:13:25vz sa nu ti se balanganeDe la: kudika355503, la data 2011-02-28 20:30:23De la: healthy005455, la data 2011-02-27 21:25:42Daca citim Apocalipsa capitolul 12, vom vedea ca acolo arata ca satan si demonii lui sunt alungati din cer si ca acel timp, de la alungarea lui din cer pana in Armaghedon, este un timp de ,,vai,, pentru locuitorii de pe pamant...
|
||
|
thadoogback Postat pe 28 Februarie 2011 21:17 |
||
De la: thadoogback, la data 2011-02-28 21:17:45De la: Barbie30_, la data 2011-02-28 21:13:25vz sa nu ti se balanganeDe la: kudika355503, la data 2011-02-28 20:30:23De la: healthy005455, la data 2011-02-27 21:25:42Daca citim Apocalipsa capitolul 12, vom vedea ca acolo arata ca satan si demonii lui sunt alungati din cer si ca acel timp, de la alungarea lui din cer pana in Armaghedon, este un timp de ,,vai,, pentru locuitorii de pe pamant... Doog,vezi ca te agiti ca spray-ul degeaba.Ai vazut tu cumva ca am zis "mie mi se falfaie"?Am zis "la unii".... |
||
|
Barbie30_ Postat pe 28 Februarie 2011 21:21 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| dr ortoped | 2 | De la: dunguta 3 August 2010 08:44 |
| bloguri | 3 | De la: kudika_7376 21 Mai 2012 23:54 |
| fara sex in casatorie | 3 | De la: kudika_994627 3 Decembrie 2015 07:07 |
|
|
||
| hidrocolonoterapia | 2 | De la: kudika098114 21 Octombrie 2012 08:40 |
| extirpare de ovar | 3 | De la: kudika_951371 14 Ianuarie 2014 08:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.