Setari Cookie-uri

Fortze supranaturale malefice

bravo bun comentariu/ mesaj
scarli
Postat pe 19 Februarie 2011 12:59
De la: thadoogback, la data 2011-02-19 12:54:48
De la: Barbie30_, la data 2011-02-19 12:37:44
De la: thadoogback, la data 2011-02-19 12:32:58
De la: Barbie30_, la data 2011-02-19 12:30:10
De la: atlantyk, la data 2011-02-19 12:25:19Fazele cu tatal nostru sau alte rugaciuni nu functionau si pe vremea aia eram destul de credincios . Din cauza asta credinta mea in cele sfinte cum le numesc unii (nu vreau sa folosesc anumite expresii care poate deranjeaza pe cei saraci cu duhul si fericiti ) a inceput sa se clatine ca mai apoi in timp sa dispara . Sunt ateu convins . Cei credinciosi sa se aptina la comentarii legat de conceptiile mele .

Normal ca rugaciunile nu ajuta in paralizia somnului,asta nu inteleg unele persoane de aici ca biserica nu are legatura cu problema tipei.In privinta faptului ca esti ateu,din partea mea fiecare crede in ce vrea,sa pui un om la zid pentru ca nu crede in ce crezi tu,mi se pare de cascadorii rasului....
normal ca esti cea mai buna sfatuitoare,,,prostia este pusa la zid nu omul dormi la lok

Doog,tu n-ai cum sa intelegi unele lucruri,esti cam ingust la minte si cine nu priveste lucrurile din acelasi unghi cu tine ai tu grija sa-l terorizezi cu postarile prin care iti versi veninul de regula.Mie greu sa cred ca o sa-ti dai vreodata seama ca de fapt problema e la tine si nu la cei din jurul tau.Pana una alta privesc cum iti etalezi veninul ....
venin dintre noi doi nu poti avea decat tu ,,tu nu poti da dreptate cuiva care chiar o are pentru ca esti prea plina de tn,,,de aya nu te vrea nici un barbat cum domne ,,sa fie el mai destept ca mn,,nu nu nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Mai bine spune ca te deranjeaza pe tine ca nu-ti dau dreptate in aberatiile tale Esti atat de mare si totusi atat de mic incat ai acumulat foarte multe frustrari.Lasa Doog ca o sa ai si tu parte de lucruri bune,nu e dracu chiar atat de negru precum pare doar ca tre sa mai lasi din veninul ala ca altfel nu se aproprie nici dracu de tine
Barbie30_
Postat pe 19 Februarie 2011 12:59
E USOR SA FACI GLUME CU LUCRURI DESPERE CARE HABAR N-AI.NU-TI DORESC SA TRECI PRIN ASA CEVA.
adinamov
Postat pe 19 Februarie 2011 13:00
De la: kudika355503, la data 2011-02-19 12:53:33
De la: rockk, la data 2011-02-19 09:21:52
De la: pickard, la data 2011-02-19 08:54:43
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-19 08:41:07
De la: pickard, la data 2011-02-19 08:33:07
De la: valenti, la data 2011-02-19 08:24:20In pat sub perna nu se tin carti de rugaciuni decat acolo unde patul nu este spurcat(nu se face dragoste).Cu multa credinta si rugaciune sepoate scapa de energiile negative.

daca tu crezi ca locul unde faci dragoste poate fi un loc spurcat......imi pare rau pentru tine

pentru mine locul unde fac dragoste, chiar daca ar fi WC-ul garii din dolhasca ,este un loc minunat de care mi-as aminti cu placere mereu
unii au ramas in evul mediu timpuriu cand si spalarea zonelor intime era un pacat

WC-ul garii ... nici chiar asa dude...
instinctul primar ,predomina la picki salutare.

...instinctele primare ne domina pe toti ...chiar fara sa-ti dai seama, in tot ceea ce faci(poate aici e de acord cu mine si geneticianul)
kudika195501
Postat pe 19 Februarie 2011 13:00
De la: atlantyk, la data 2011-02-19 12:25:19Fazele cu tatal nostru sau alte rugaciuni nu functionau si pe vremea aia eram destul de credincios . Din cauza asta credinta mea in cele sfinte cum le numesc unii (nu vreau sa folosesc anumite expresii care poate deranjeaza pe cei saraci cu duhul si fericiti ) a inceput sa se clatine ca mai apoi in timp sa dispara . Sunt ateu convins . Cei credinciosi sa se aptina la comentarii legat de conceptiile mele .

Normal ca rugaciunile nu ajuta in paralizia somnului,asta nu inteleg unele persoane de aici ca biserica nu are legatura cu problema tipei.In privinta faptului ca esti ateu,din partea mea fiecare crede in ce vrea,sa pui un om la zid pentru ca nu crede in ce crezi tu,mi se pare de cascadorii rasului....
normal ca esti cea mai buna sfatuitoare,,,prostia este pusa la zid nu omul dormi la lok

Doog,tu n-ai cum sa intelegi unele lucruri,esti cam ingust la minte si cine nu priveste lucrurile din acelasi unghi cu tine ai tu grija sa-l terorizezi cu postarile prin care iti versi veninul de regula.Mie greu sa cred ca o sa-ti dai vreodata seama ca de fapt problema e la tine si nu la cei din jurul tau.Pana una alta privesc cum iti etalezi veninul ....
venin dintre noi doi nu poti avea decat tu ,,tu nu poti da dreptate cuiva care chiar o are pentru ca esti prea plina de tn,,,de aya nu te vrea nici un barbat cum domne ,,sa fie el mai destept ca mn,,nu nu nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Doog,esti atat de mare si totusi atat de mic....Lasa ca te faci tu mare si o sa arati lumii de ce esti in stare,pana una alta ciocu` mic si joc de glezne
Barbie30_
Postat pe 19 Februarie 2011 13:03
De la: atlantyk, la data 2011-02-19 12:43:42Da o cautare pe Sfantul Google cu subiectul Istoria lui dumnezeu ( scris dinadins cu minuscule ) si ai sa v ezi ... Ma scuzati ca dupa ce mi am luat licenta in genetica nu mai pot concepe facerea omului cu Adam si Eva si sarpele vorbitor ))))))))))))))))))))))) Iar eruptiile solare sunt fenomene naturale care au loc din vremuri care voi cei fericiti nici macar nu le puteti concepe si vor avea loc pana la moartea astrului care va aduce cu sine si moartea sistemului solar . Dar pana atunci mai sunt inca vreo 4 miliarde de ani asa ca aveti tot timpul din lume sa il cautati pe dumnezeu ..)))))))))))))))
ba baiatule ,,esti un mare gascan cascat ,,,sa nu ti zik altfel,,,pai tu crezi ca esti destept ca sti ca soarele se va mari si va exploda intro supernova peste cateva miliarde de ani,, haaaaaaaaaaaa vai ce inteligent ,,,daaaaaaaa pai o galaxie are vreo 300 de miliarde de stele ,,dintre care un sfert se poate sau nu sa aiba sisteme solare ,,iar in universul nostru sunt vreo cateva miliarde de galaxiiiiiiiiiiiiiiiiiii,,,,si se prea poate sa existe universuri si universuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,,,ba tampuleee pai tu crezi ca esti inteligent ca sti asta ,,,dumnezeu a creat ba ignorantule toate astea in jurul tau ,,documenteaza te tampule ca tot mai multi oameni de stiinta in ultimul timp ,,cred ca suntem singuri in univers ,,,dar oricum nu era asta important vai de ateismul tau si inteligenta ta
thadoogback
Postat pe 19 Februarie 2011 13:05
De la: atlantyk, la data 2011-02-19 12:58:01Daca nu erau astia inteligenti care sa isi iroseasca viata cautand adevaruri si cercetand , tu cel fericit erai inca in evul mediu fara curent electric , fara medicamente , fara masina , fara netul pe care acum iti exprimi liber parerile fara sate arda nimeni pe rug si lista poate continua la nesfarsit . Apropo si inca mai credeai in fericirea ta ca pamantul este plat iar dumnezeu de acolo din nori unde isi are salasul te priveste si te trasneste cand sai gardu la vecinu la nevastasa ))))))))))))))))))))))))))))))))
esti un tampitel ignorant ma,,cn a zis sa nu evoluam,,mintea ta creata cred
thadoogback
Postat pe 19 Februarie 2011 13:07
Doog,nu te recunosc Ai scris tu atat? Nu ti-au amortit degetelele?
Barbie30_
Postat pe 19 Februarie 2011 13:09
De la: Barbie30_, la data 2011-02-19 12:59:53

Mai bine spune ca te deranjeaza pe tine ca nu-ti dau dreptate in aberatiile tale Esti atat de mare si totusi atat de mic incat ai acumulat foarte multe frustrari.Lasa Doog ca o sa ai si tu parte de lucruri bune,nu e dracu chiar atat de negru precum pare doar ca tre sa mai lasi din veninul ala ca altfel nu se aproprie nici dracu de tine
daa asta astept demult sa mi dai tu dreptate nu mai pot dormi noaptea din cauza asta ,,aole aolee ai grija de tn ca te duci tai tai
thadoogback
Postat pe 19 Februarie 2011 13:09
Crede si nu cerceta nu iti zice nimic?
Doctrina de baza a credintei ... Asa ca ... Nu vreau sa tin lectii de istorie ... apeleaza tot la Sfantul Google sa vezi despre ce e vorba ...
atlantyk
Postat pe 19 Februarie 2011 13:10
De la: atlantyk, la data 2011-02-19 12:58:01Daca nu erau astia inteligenti care sa isi iroseasca viata cautand adevaruri si cercetand , tu cel fericit erai inca in evul mediu fara curent electric , fara medicamente , fara masina , fara netul pe care acum iti exprimi liber parerile fara sate arda nimeni pe rug si lista poate continua la nesfarsit . Apropo si inca mai credeai in fericirea ta ca pamantul este plat iar dumnezeu de acolo din nori unde isi are salasul te priveste si te trasneste cand sai gardu la vecinu la nevastasa ))))))))))))))))))))))))))))))))

Stiinta nu face altceva decat sa cerceteze, sa descopere creatia lui Dumnezeu...uneori o face bine, alteori mai putin bine...sa ne folosim de aceasta creatie...e ok...cat timp o putem mentine intr-o directie buna...iar aici intervin tainele...fara de care de obicei gresim , de cele mai multe ori gresim, chiar fara sa ne dam seama.
kudika195501
Postat pe 19 Februarie 2011 13:11
Hai ca ma amuzi teribil Inchide repede usa p-afara ca numai perle scoti din tastatura aia
Barbie30_
Postat pe 19 Februarie 2011 13:11
Topicul asta chiar e malefic?
anastasia_m
Postat pe 19 Februarie 2011 13:13
De la: atlantyk, la data 2011-02-19 13:10:35Crede si nu cerceta nu iti zice nimic?
Doctrina de baza a credintei ... Asa ca ... Nu vreau sa tin lectii de istorie ... apeleaza tot la Sfantul Google sa vezi despre ce e vorba ...
baa tu esti intro ceata continua ,,auzi la el crede si nu cerceta,,,ce sa cercetezi ma ,,,ce credeai tu ca sa cercetezi,,,ba se umple lumea de tampii cu studiii baaaaaaaaaaaaa,,vai de studiile tale
thadoogback
Postat pe 19 Februarie 2011 13:14
De la: anastasia_m, la data 2011-02-19 13:13:28Topicul asta chiar e malefic?

Daaa,avem niste forte malefice pe aici
Barbie30_
Postat pe 19 Februarie 2011 13:14
Da e malefic
alexo88
Postat pe 19 Februarie 2011 13:15
De la: thadoogback, la data 2011-02-19 13:16:27
De la: Barbie30_, la data 2011-02-19 13:11:47Hai ca ma amuzi teribil Inchide repede usa p-afara ca numai perle scoti din tastatura aia
cred ca te amuzi de prostia di capsorul tau,,vz sa ti cari tampenismul in spate pana la adanci batraneti

Ai aceleasi replici expirate cu care nu reusesti decat sa ne plictisesti.Ne spui si noua ceva interesant prin care sa ne dovedesti ca ai mai mult de un neuron?
Barbie30_
Postat pe 19 Februarie 2011 13:23
De la: Barbie30_, la data 2011-02-19 13:23:08
De la: thadoogback, la data 2011-02-19 13:16:27
De la: Barbie30_, la data 2011-02-19 13:11:47Hai ca ma amuzi teribil Inchide repede usa p-afara ca numai perle scoti din tastatura aia
cred ca te amuzi de prostia di capsorul tau,,vz sa ti cari tampenismul in spate pana la adanci batraneti

Ai aceleasi replici expirate cu care nu reusesti decat sa ne plictisesti.Ne spui si noua ceva interesant prin care sa ne dovedesti ca ai mai mult de un neuron?
sa ti spun tie ,,sa ti dovedesc toe,,aoleee o sa ajungi fata batrana degeaba,,cand nu oi mai fi asa mandra o sa vz tu singurica
thadoogback
Postat pe 19 Februarie 2011 14:03
Draga Melisasa, ceea ce a "experimentat" prietena ta este un atac de panica - daca nu este un fenomen repetitiv, nu e nici o problema, treceti-l la capitolul "se mai intampla", dar daca se repeta de cel putin 3 ori, sfatul meu este sa stea de vorba cu medicul de familie, poate si o trimitere la psiholog, ceva nu e in regula - factori de stress pe care de obicei nu-i constientizam ca atare pot fi identificati intr-o discutie chiar placuta cu un psiholog. Succes si lasati copilariile cu "fortele malefice", sanatatea e mai importanta, restul e ...fantezie.
kudika368431
Postat pe 19 Februarie 2011 14:16
buna cauta pe youtube "sleep paralysis". E un fenomen normal. Si mie mi s-a intamplat de cateva ori, insa nu am simtit vreo forta supranaturala sau ceva. Pur si simplu nu ma puteam misca. E ok nu are legatura cu religia sau spirite, nu mai umpleti capul fetei cu prostii.
crissu_
Postat pe 19 Februarie 2011 14:23
sau cel mai bine sa citeasca biblia
kory23
Postat pe 19 Februarie 2011 14:24
sau sa fie cineva langa ea s o trezeasca cum ii place ei ... [img]http://forums.mangafox.com/images/smilies/Fox%20Wow.gif[/img]

cu apa sfintita si usturoi
rockk
Postat pe 19 Februarie 2011 14:29
De la: dary23, la data 2011-02-19 14:24:33sau cel mai bine sa citeasca biblia

Sau si mai bine sa se mute intr-o manastire,nu?
Barbie30_
Postat pe 19 Februarie 2011 14:30
De la: Barbie30_, la data 2011-02-19 10:34:23 Cum apare ceva neinteles de om cum vin sfaturile cu biserica....

da...si stii de ce ? pentru ca de fapt e vorba de placebo la un alt nivel. Asa cum te vindeci luand pastile de zahar crezand ca sunt super medicamente tot asa o carte sub perna sau o rugaciune te "vindeca" de baubau cand de fapt te "apara" propria-ti minte.
ocs
Postat pe 19 Februarie 2011 14:39
De la: ocgiogi, la data 2011-02-19 14:39:31
De la: Barbie30_, la data 2011-02-19 10:34:23 Cum apare ceva neinteles de om cum vin sfaturile cu biserica....

da...si stii de ce ? pentru ca de fapt e vorba de placebo la un alt nivel. Asa cum te vindeci luand pastile de zahar crezand ca sunt super medicamente tot asa o carte sub perna sau o rugaciune te "vindeca" de baubau cand de fapt te "apara" propria-ti minte.

Normal ca e vorba de propria minte,ceea ce nu inteleg cei care o sfatuiesc sa mearga la biserica este ca o duce in alta parte mult mai grava si tipa o sa creada ca e posedata si o sa mai si inceapa sa i se para tot felul de lucruri stranii.Ea trebuie sa vada realitatea si anume ca este doar o paralizie in timpul somnului si nu au treaba fortele malefice.
Barbie30_
Postat pe 19 Februarie 2011 14:49
De la: Romantic_Girl, la data 2011-02-17 18:54:11 buna ,ma numesc Melissa.Am si eu nevoie de ajutor.......akum o jumatate de an am gasit un articol despre fortze supranaturale malefice pe kudika in kre cineva povestea cum a avut o experientza stranie si infricosatoare cu o fortza malefica . Acea persoana a simtit o presiune foarte puternica si era imobilizata,nu putea sa se miste nici sa strige dupa ajutor. O prietena de a mea fara sa stie de acest articol mi'a povestit infricosata de o intamplare exact ca aceea din acel articol ....nu putea sa se miste,sa strige dupa ajutor nici sa respire pt kateva secunde si simtea o mare presiune pe corp.....As vrea ca cel care a scirs acel articol sa adauge idul asta in lista melisa_sweet_angel ....ca sa imi spuna ce a facut ca sa nu ii se mai intample lukruri dinastea pt ka vreau sa o ajut pe priietena mea.
VA multumesc!!
lipsesc multe date din expunerea ta,in ce fel de inprejurari sa intimplat aceasta expierenta,statea linistita pe pat si citea ...si a fost atacata?....a fost in somn si a avut un cosmar?se spune ca ,in timpul somnului sufletul se detaseaza de corp si mai umbla teleleu pe coclauri,dar mai primeste si vizite,iar daca credinta im D-zeu e slaba mai vin si spirite obraznice (NU MALEFICE)ca sa se distreze un pic,deci cea mai buna arma e rugaciunea,credinta in D-zeu.
lilu_67
Postat pe 19 Februarie 2011 14:52
sa stii k exista o carte de specialitate despre asa cv.chiar am citit-o.o am acasa.dar eu sunt in alt oras acum.si nu iti pot pune titlul.tot ce i s-a intamplat ei,a fost real. milioane de oameni din toata lumea,dar in special din America si-au spus povestile in acea carte.Sunt creaturi ingrozitoare,care isi imoblizeaza victimele exact cum a relatat si prietena ta si le violeaza.poate pare absurd,dar e adevarat.Daca vrei lasa-mi adresa ta de mail si cand ma voi duce acasa iti voi trimite titlul cartii.
kudika051376
Postat pe 19 Februarie 2011 14:56
parerea mea e ca exista atat forte malefice cat si benefice...lumea a fost creta pe principiul de rau si bine...exista amandoua si credeti`ma ca persoanele care le simt sunt speciale..prin ele putem fi trasi de maneca de catre dumnezeu ca exista.sa nu credeti ca cine simte fortele melefice e un om rau...e invers...uitati`va la filmul "exorcistul" din 1973.o sa vedeti acolo tot ce aveti nevoie...pt ca e un caz real.aveti grija de voi si credinta in dzeu.
medeeabv
Postat pe 19 Februarie 2011 15:12
incearca sa te lamuresti cautand mai multe despre paralisis del sueno, sau paralizia somnului!este o senzatie similara cu cea descrisa acum mult timp.intr.adevar variante sunt, dar trebuie sa se tina cont de fiecare!spor;)
marimarl_o_l
Postat pe 19 Februarie 2011 15:15
iarta-i ca nu stiu ce spun
lilu_67
Postat pe 19 Februarie 2011 15:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
hello?????????? 16 De la: Valy90 19 Mai 2011 14:12
Probleme cu prolactina, mai este cineva cu aceasta problema? 1 De la: corneliaP 6 Aprilie 2011 22:42
Piascledine 300 pentru gingii 2 De la: kudika_11958 17 Iulie 2012 17:17
Vreau sa dansez salsa! 2 De la: kudika_1019491 27 Octombrie 2016 13:40
Help 5 De la: negrul_de_serviciu 17 August 2010 09:30