Mai multe
De la: kudika051376, la data 2011-02-19 14:56:29sa stii k exista o carte de specialitate despre asa cv.chiar am citit-o.o am acasa.dar eu sunt in alt oras acum.si nu iti pot pune titlul.tot ce i s-a intamplat ei,a fost real. milioane de oameni din toata lumea,dar in special din America si-au spus povestile in acea carte.Sunt creaturi ingrozitoare,care isi imoblizeaza victimele exact cum a relatat si prietena ta si le violeaza.poate pare absurd,dar e adevarat.Daca vrei lasa-mi adresa ta de mail si cand ma voi duce acasa iti voi trimite titlul cartii. Sau mai bine nu Se vede ca pe tine te-a afectat,macar ea sa mai scape din povestile astea cu monstrii care te violeaza
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 19 Februarie 2011 15:25 |
||
|---|---|---|
| 376,citeste cu atentie ce a spus tipa si atunci o sa vezi ca pe prietena ei nu o f...e vreun monstru. | ||
|
Barbie30_ Postat pe 19 Februarie 2011 15:28 |
||
Nu sunt o ignoranta insa nu pot sa ma abtin sa nu rad cu gura pana la urechi cate tampenii am citit in postu asta,nu am citit in nici o alta parte,mai putin pareriile obiective ale oameniilor normali si intregi la minte de pe aici.De unde le scoateti fratiilor tampeniile alea cu biblia si mai stiu eu ce,religia nu are nimic de-a face cu problemele psihologice ca sa nu spun psihice in cazul unor bolnavi cronici. La naiba relax women!!!Deschide-i ochii prietenei tale,e ceva prin care a trecut destul de multa lume si nu s-a speriat asa si nu a cautat imediat o conotatie mistica la tampenia asta. Primul meu iubit patea acelasi lucru,eu cand am trecut printr-o depresie mi s-a intamplat acelasi lucru,aveam un vis ciudat cu o creatura si nu puteam respira,misca si nici deschide ochii, dar asta nu m-a facut sa cred ca exista monstrii,ca sunt posedata si mai stiu eu ce tampenii de genu. Ce naiba mai??? treziti-va, dupa aia mai avem pretentii ca suntem in mileniul trei si suntem niste fiinte dezvoltate si evoluate...fsssss cand vezi asa ceva iti dai seama cum unii inca traiesc pe vremea inchizitiei frate. Hai sanatate tuturor si voiosie :) |
||
|
|
||
|
mauinboots Postat pe 19 Februarie 2011 15:40 |
||
si ce i asa spurcat in a face dragoste?
|
||
|
electrisor Postat pe 19 Februarie 2011 15:44 |
||
|
Desi nu prea cred,totusi am urmarit emisiunea de vineri seara de la ora 8 ,pe discovery si mi s-a parut interesanta.insa cu cat crezi mai mult in asa ceva cu atat orice fleac ti se va parea a fi ceva.....infricosator.in concluzie gandesti bine iti merge bine ,gandesti rau asa iti merge.autosugestia. baietelul meu imi arata mereu ceva pe tavan ,apoi ma duce de mana la icoana si imi arata spre copilul isus,care seamana cu un ingeras.dar eu nu cred ca viseaza ingeri ci doar ca viseaza copii. parerea mea.revenind la subiect daca ea crede asa ceva sa vorbeasca cu un preot.totul se rezuma la credinta. |
||
|
axinte_claudia Postat pe 19 Februarie 2011 15:48 |
||
| La doctor a incercat? | ||
|
elu Postat pe 19 Februarie 2011 15:53 |
||
trebuie sa fi fost groaznic,nu? si sotului meu i se mai intampla sa nimereasca numai sticle sparte
|
||
|
herminairina Postat pe 19 Februarie 2011 16:14 |
||
De la: kudika368431, la data 2011-02-19 14:16:23Draga Melisasa, ceea ce a "experimentat" prietena ta este un atac de panica - daca nu este un fenomen repetitiv, nu e nici o problema, treceti-l la capitolul "se mai intampla", dar daca se repeta de cel putin 3 ori, sfatul meu este sa stea de vorba cu medicul de familie, poate si o trimitere la psiholog, ceva nu e in regula - factori de stress pe care de obicei nu-i constientizam ca atare pot fi identificati intr-o discutie chiar placuta cu un psiholog. Succes si lasati copilariile cu "fortele malefice", sanatatea e mai importanta, restul e ...fantezie...... tz tz ce ti-e sicu demonii astia
|
||
|
herminairina Postat pe 19 Februarie 2011 16:16 |
||
|
Psihologii refuza sa creada in existenta unor forte nevazute si cu puteri supranaturale. Ei spun ca totul este absolut normal si ca trairile respective sunt declansate de o stare speciala a organismului, numita sleepparalysis. Fenomenul de “sleepparalysis” este foarte intalnit, in special la fete si femei tinere. Acestea primesc vizita unei entitati malefice, denumita incubus sau popular, zburator, care se poate finaliza cu un contact sexual violent si dureros. Cauzele agresiunii pot fi mai multe: fie e vorba de o legatura psihica intre agresat si agresor fie intrarea victimei intr-o stare de rezonanta cu entitatea agresiva, pe fondul unui psihism necorespunzator frustrari sexuale, stari de furie, de deznadejde s.a.m. d – fie e vorba, pur si simplu, de o incarcatura malefica a locului unde se produce agresiunea. Starea se produce de regula in timpul somnului, atunci cand legaturile nervoase catre membre se taie, pentru a impiedica starea de somnambulism. Starea de paralizie se instaureaza fie putin mai devreme, cand omul este intre starea de trezie si somn, numita si stare hypnagogica fie putin mai tirziu, la trezire, in starea numita hypnopompica. E ceea ce s-ar spune o nesincronizare a doua functiuni de baza ale organismului. Oare cati nu-si amintesc de cosmaruri si de senzatiile traite in timpul acestora cand nimeni nu poate fugi sau fuge foarte greu?! Cauza e aceeasi: sunteti in somn si nu aveti conexiune cu sistemul nervos care guverneaza mainile si picioarele. Partea din creier care este vinovata de sleep paralysis o afecteaza si pe cea vecina cu ea, oferind omului senzatia ca langa el mai este cineva, ca nu este singur, ca se sufoca si ca aude respiratia unei alte persoane. |
||
|
kudika087910 Postat pe 19 Februarie 2011 16:48 |
||
|
Psihologii refuza sa creada in existenta unor forte nevazute si cu puteri supranaturale. Ei spun ca totul este absolut normal si ca trairile respective sunt declansate de o stare speciala a organismului, numita sleepparalysis. Fenomenul de “sleepparalysis” este foarte intalnit, in special la fete si femei tinere. Acestea primesc vizita unei entitati malefice, denumita incubus sau popular, zburator, care se poate finaliza cu un contact sexual violent si dureros. Cauzele agresiunii pot fi mai multe: fie e vorba de o legatura psihica intre agresat si agresor fie intrarea victimei intr-o stare de rezonanta cu entitatea agresiva, pe fondul unui psihism necorespunzator frustrari sexuale, stari de furie, de deznadejde s.a.m. d – fie e vorba, pur si simplu, de o incarcatura malefica a locului unde se produce agresiunea. Starea se produce de regula in timpul somnului, atunci cand legaturile nervoase catre membre se taie, pentru a impiedica starea de somnambulism. Starea de paralizie se instaureaza fie putin mai devreme, cand omul este intre starea de trezie si somn, numita si stare hypnagogica fie putin mai tirziu, la trezire, in starea numita hypnopompica. E ceea ce s-ar spune o nesincronizare a doua functiuni de baza ale organismului. Oare cati nu-si amintesc de cosmaruri si de senzatiile traite in timpul acestora cand nimeni nu poate fugi sau fuge foarte greu?! Cauza e aceeasi: sunteti in somn si nu aveti conexiune cu sistemul nervos care guverneaza mainile si picioarele. Partea din creier care este vinovata de sleep paralysis o afecteaza si pe cea vecina cu ea, oferind omului senzatia ca langa el mai este cineva, ca nu este singur, ca se sufoca si ca aude respiratia unei alte persoane. |
||
|
kudika087910 Postat pe 19 Februarie 2011 16:49 |
||
| daca tu crezi ca locul unde faci dragoste poate fi un loc spurcat.....inseamna ca esti o spurcata:)) multi pocaiti pe fata pamantului | ||
|
georgiana_stf_22 Postat pe 19 Februarie 2011 16:56 |
||
De la: kudika051376, la data 2011-02-19 14:56:29sa stii k exista o carte de specialitate despre asa cv.chiar am citit-o.o am acasa.dar eu sunt in alt oras acum.si nu iti pot pune titlul.tot ce i s-a intamplat ei,a fost real. milioane de oameni din toata lumea,dar in special din America si-au spus povestile in acea carte.Sunt creaturi ingrozitoare,care isi imoblizeaza victimele exact cum a relatat si prietena ta si le violeaza.poate pare absurd,dar e adevarat.Daca vrei lasa-mi adresa ta de mail si cand ma voi duce acasa iti voi trimite titlul cartii. Daaaa! Am auzit si eu Altele au ramas si gravide si au nascut pui de monstrii
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 19 Februarie 2011 16:59 |
||
| nu spun ca aceste lucruri sunt nefolositoare, BIBLIA cu adevarat e cuvantul Lui Dumnezeu, si Dumnezeu este Sfant! spune-i ca e nevoie de rugaciune, si de o viata noua cu Dumnezeu! sa umble dupa lucrurile cu adevarat de valoare in aceasta viata. Spune-i sa citeasca Biblia, si sa o puna in aplicare in viata ei...si dragii mei..bineinteles ca satan nu sta degeaba..care e meseria lui..pana la urma? Sa ne indeparteze de orice e bun , curat si sfant,adica de Dumnezeu.Luptati impotriva,ca se merita! Dumnezeu sa va ajute! | ||
|
frosi_ssimonica Postat pe 19 Februarie 2011 17:15 |
||
De la: kudika355503, la data 2011-02-19 15:33:31De la: rockk, la data 2011-02-19 14:14:55De la: herminairina, la data 2011-02-19 14:02:20OMG de ce sunt capabili unii oameni....ignorati-l frate totalmente cand o sa vada ca vb singur o sa "taca". nu mi plac blondele goale [img]http://www.magic-imv.ro/blog-upload/2008/02/fantoma_din_jud_bacau.jpg[/img] |
||
|
rockk Postat pe 19 Februarie 2011 17:26 |
||
| Asta este o lectie de intro in Psychology si nu are tangenta cu subiectul discutat. | ||
|
healthy007743 Postat pe 19 Februarie 2011 18:20 |
||
| Bine!! | ||
|
gogosik_2006 Postat pe 19 Februarie 2011 18:46 |
||
De la: Barbie30_, la data 2011-02-19 10:22:30De la: thadoogback, la data 2011-02-19 09:44:12De la: Barbie30_, la data 2011-02-19 09:30:01"In timpul somnului, corpul alterneaza intre starea REM si starea numita "miscarea non-rapida a ochilor" (NREM-non-rapid eye movement). Un ciclu de REM si NREM dureaza circa 90 de minute. Mai intai are loc faza de "miscare non-rapida a ochilor" care reprezinta circa 75% din intreaga perioada de somn. Atunci, corpul se relaxeaza si se reincarca cu energie. La finalul acestei prime perioade, somnul trece in stadiul de "miscare rapida a ochiului". Ochii ti se misca rapid si poti sa visezi, dar restul corpului iti ramane foarte relaxat. Muschii sunt "dezactivati" in timpul acestui stadiu al somnului. Daca devii constient inainte ca acest ciclu sa se incheie, poti sa observi ca nu poti sa te misti sau sa vorbesti"ya auzi ce inteligenta este papusica barbi,,vai vaiiiii,,bravooo barbika mika bravoooio
|
||
|
deeeyutza Postat pe 19 Februarie 2011 18:54 |
||
De la: georgiana_stf_22, la data 2011-02-19 16:56:22daca tu crezi ca locul unde faci dragoste poate fi un loc spurcat.....inseamna ca esti o spurcata:)) multi pocaiti pe fata pamantului[/qu |
||
|
deeeyutza Postat pe 19 Februarie 2011 18:57 |
||
De la: georgiana_stf_22, la data 2011-02-19 16:56:22daca tu crezi ca locul unde faci dragoste poate fi un loc spurcat.....inseamna ca esti o spurcata:)) multi pocaiti pe fata pamantului[/qu |
||
|
deeeyutza Postat pe 19 Februarie 2011 18:57 |
||
| buna seara sa se inchine cu limba in cerul guri de trei ori , sa-si sfinteasca casa si sa inchine colturile caseide trei ori , sa arda tamaie , doamne ajuta ! | ||
|
mumusikacri Postat pe 19 Februarie 2011 19:11 |
||
De la: mumusikacri, la data 2011-02-19 19:11:16buna seara sa se inchine cu limba in cerul guri de trei ori , sa-si sfinteasca casa si sa inchine colturile caseide trei ori , sa arda tamaie , doamne ajuta ! mai bine da foc la toata casa ca sa fie bine!
|
||
|
pickard Postat pe 19 Februarie 2011 19:16 |
||
|
Buna! Gabriela are dreptate! Mergi la un preot, dar preot in adevaratul sens al cuvantului, nu barbati imbracati in sutana si cu mai multe pacate decat orice alt muritor. Ar trebui sa te duci 3 vineri la rand la maslu, sa te ungi cu mir de la maslu, dar atentie- la acel maslu trebuiesc citite (nu stiu cum se numesc) ale sf vasile. Sanatate! |
||
|
kudika080369 Postat pe 19 Februarie 2011 20:00 |
||
|
||
|
gizella Postat pe 19 Februarie 2011 20:03 |
||
|
Draga Melisa, in primul rand nu am inteles nimic sau mai nimic din ceea ce povestesti acolo...de ce nu a deschis acest topic prietena ta,ca sa descrie cu lux de amanunte ce a experimentat???Dintr-o "presiune",un pic de amorteala si confuzie cum de ai ajuns la fenomene paranormale?? De precizat,ca autoarea primului topic despre acest fenomen a experimentat o aparitie in fereastra,noaptea si apoi starile descrise de ea... Fenomenele demonice sunt lucruri serioase,infioratoare(acele cazuri care sunt autentice). |
||
|
kritzia Postat pe 19 Februarie 2011 21:02 |
||
Doamne :))iluzii draga sau vise:)) nu face diferenta intre realitate si SF:)) |
||
|
kudika359110 Postat pe 19 Februarie 2011 21:29 |
||
De la: atlantyk, la data 2011-02-19 12:36:50Ateul prostan a terminat facultatea de biologie cu licenta in genetica si momentan e patronul unui service depanare pc in Italia fiind considerat unul dintre cei mai buni din zona . Cu un coeficient de inteligenta de 150 , nu ca vreau eu sa ma laud dar asa zic testele pe care eram obligati sa le facem cand depuneam dosarul de admitere in facultati .Asa ca nu stiu ce sa zic ... un om inteligent ...cum te prezinti..daca nu se pricepe la un anumit subiect , nu se baga! stii proverbul..un prost nu-i prost destul daca nu-i si fudul.. si coeficientul are putin de a face cu lumea cealalta....astfel de test nu cred ca ai avut cand ai depus dosarul..sau da? |
||
|
kudika114037 Postat pe 19 Februarie 2011 22:26 |
||
De la: thadoogback, la data 2011-02-19 12:00:53De la: Barbie30_, la data 2011-02-19 11:45:18daaa vaii ce haioss ,,hi hi hoooDe la: kudika114037, la data 2011-02-19 11:41:30De la: Romantic_Girl, la data 2011-02-17 18:54:11 buna ,ma numesc Melissa.Am si eu nevoie de ajutor.......akum o jumatate de an am gasit un articol despre fortze supranaturale malefice pe kudika in kre cineva povestea cum a avut o experientza stranie si infricosatoare cu o fortza malefica . Acea persoana a simtit o presiune foarte puternica si era imobilizata,nu putea sa se miste nici sa strige dupa ajutor. O prietena de a mea fara sa stie de acest articol mi'a povestit infricosata de o intamplare exact ca aceea din acel articol ....nu putea sa se miste,sa strige dupa ajutor nici sa respire pt kateva secunde si simtea o mare presiune pe corp.....As vrea ca cel care a scirs acel articol sa adauge idul asta in lista melisa_sweet_angel ....ca sa imi spuna ce a facut ca sa nu ii se mai intample lukruri dinastea pt ka vreau sa o ajut pe priietena mea. ti se pare amuzat? tu ce razi? sa te fereasca Dumnezeu de asa o aventura...dupa aia sa te vad razand...scuza-ma dar prost mai esti! |
||
|
kudika114037 Postat pe 19 Februarie 2011 22:28 |
||
De la: atlantyk, la data 2011-02-19 12:43:42Da o cautare pe Sfantul Google cu subiectul Istoria lui dumnezeu ( scris dinadins cu minuscule ) si ai sa v ezi ... Ma scuzati ca dupa ce mi am luat licenta in genetica nu mai pot concepe facerea omului cu Adam si Eva si sarpele vorbitor ))))))))))))))))))))))) Iar eruptiile solare sunt fenomene naturale care au loc din vremuri care voi cei fericiti nici macar nu le puteti concepe si vor avea loc pana la moartea astrului care va aduce cu sine si moartea sistemului solar . Dar pana atunci mai sunt inca vreo 4 miliarde de ani asa ca aveti tot timpul din lume sa il cautati pe dumnezeu ..))))))))))))))) imi este mila de tine..ai o viata goala si fara sens..toate sunt trecatoare ..nu o sa iei in mormant cu tine nimic pentru care te mandresti ca ai...nici diplomele nici renumele...nimic si mai ales ca la-i refuzat si pe Dumnezeu...vai de fundul tau! |
||
|
kudika114037 Postat pe 19 Februarie 2011 22:33 |
||
| Cautati sa nu va speriati.Am avut si eu senzatia aceasta de neputinta dupa ce ma trezeam de cateva ori.N-am putut sa-mi explic ce se intampla.Am gasit explicatia peste ani intamplator la televizor:dupa somn uneoi se intampla sa apara simptomele unei paralizii temporare.Nervii care actioneaza anumiti muschi nu mai transmit comanda de la creier.In momentul acela intri in panica ,ai dori sa strigi dupa cineva sa te ajute dar nici glas nu mai ai.Esti doar constient si inert. ( http://patrascioiu.wordpress.com) | ||
|
petrut04 Postat pe 19 Februarie 2011 23:01 |
||
|
De-aia mor unii cu zile... in loc sa-i duceti la doctori, ii duceti la popa sa-l scoata pe necuratul din ei. Astia de-i tot dati cu popa si cu busuiocul pe la coltul casei, vad ca nu comentati nimic despre explicatiile logice ale medicilor. O tot tineti cu pacatele si pacatosii. La cat suntem cu totii de pacatosi, ar trebui sa fim bantuiti zi lumina. |
||
|
rashela Postat pe 19 Februarie 2011 23:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Fetele am si eu o rugaminte la voi.La anu ma casatoresc si nu prea cunosc traditiile din parte sotului.Imi puteti spune va rog ce traditii sunt in Bistrita? | 12 | De la: anrya 17 Iulie 2013 07:58 |
| Tratament par | 2 | De la: veveritza_vesela 13 Ianuarie 2014 08:55 |
| Calvitia hipotiroidiana! | 1 | De la: kudika_943956 16 Februarie 2016 09:48 |
|
|
||
| Varza de Bruxelles | 6 | De la: valy90 10 Noiembrie 2010 13:58 |
| infectie cu scurgeri | 12 | De la: kudika_974759 24 Octombrie 2014 13:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.