Setari Cookie-uri

CE SA MAI FAC?

De la: mimi_ca29, la data 2011-02-21 13:27:11
De la: vitamina_c, la data 2011-02-21 13:20:12
De la: MadaCrisu, la data 2011-02-21 13:15:53
De la: vitamina_c, la data 2011-02-21 13:12:24dar pana una alta un dex ti-ar prinde foarte bine! asta datorita faptului ca la o intrebare raspunzi cu o alta intrebare.........

Tin sa te contrazic .. nu are nevoie de dex ptr asta .. hai sa lasam deoparte inteligenta ta sarcastica .. ca aici nu ai dat dovada de ea :)

chiar asteptam sa-i sara cineva in aparare!
dar nu ti se pare ca-ti " contrazici "prietenul"?? hai puneti-va de acord si reveniti cu o parere unanima in ceea ce ma priveste!

Ca sa fie egalitate, ma bag si eu Dupa commentul facut de Mr. Muscle, este evident ca a lovit si el candva o femeie. Deci, nu mai conteaza inteligenta si "luxul lui spiritual"

P.S Nu am nevoie de confirmare, sunt sigura de asta.

mimico il cetisi,ha?
ironia
Postat pe 21 Februarie 2011 13:27
De la: ironia, la data 2011-02-21 13:23:46
De la: vitamina_c, la data 2011-02-21 13:12:24dar pana una alta un dex ti-ar prinde foarte bine! asta datorita faptului ca la o intrebare raspunzi cu o alta intrebare.........

Tin sa te contrazic .. nu are nevoie de dex ptr asta .. hai sa lasam deoparte inteligenta ta sarcastica .. ca aici nu ai dat dovada de ea :)

no eu mi-s curioasa, daca n0are baiatu nevoie de dex ca sa inteleaga ce se posteaza, de ce are nevoie?

poate ca eu oi avea nevoie de un dex pentru a intelege ceea ce se posteaza, sau poate de o revista cosmopolitan pentru a fi in trend
insa bag de seama ca duduile care au postat pe topicul asta au nevoie in primul rand de feminitate,
pentru a se intelege in primul rand pe ele ...iar apoi sa inteleaga ca e mai bine sa incerci sa-i arati unui om unde a gresit si sa-l faci sa se corecteze singur, decat sa-i dai cu bata in cap - o trasatura masculina intalnita din ce in ce mai mult la femeile masculinizate
battleofwits
Postat pe 21 Februarie 2011 13:31
De la: vitamina_c, la data 2011-02-21 13:27:26
De la: MadaCrisu, la data 2011-02-21 13:23:27

dar nu ti se pare ca-ti " contrazici "prietenul"?? hai puneti-va de acord si reveniti cu o parere unanima in ceea ce ma priveste!

Nu am o parere in ceea ce te priveste ... imi esti absolut indiferenta ... numai ca ai facut o greseala aici .. de aceea am intervenit .

Xenuta tu esti? adica el nu poate sa raspunda fara interventia ta? ce au ajuns si barbatii astia...nici sa se exprime nu mai pot fara avocat!!

Nu fata draga ... nici xena nu-s si nici avocata lui .. sunt absolut convinsa ca poate si el sa iti raspunda singurel .. dar mna :) imi place sa ma bag in seama :D
MadaCrisu
Postat pe 21 Februarie 2011 13:32
Ca sa fie egalitate, ma bag si eu Dupa commentul facut de Mr. Muscle, este evident ca a lovit si el candva o femeie. Deci, nu mai conteaza inteligenta si "luxul lui spiritual"

cata perspicacitate...banuiesc ca asta tine de intuitia ta feminina

uite ca nici nu o sa-ti infirm si nici nu o sa-ti confirm ...crezi ce vrei, ca sa vezi cat de mult imi pasa
battleofwits
Postat pe 21 Februarie 2011 13:33
De la: battleofwits, la data 2011-02-21 13:33:41

cata perspicacitate...banuiesc ca asta tine de intuitia ta feminina

uite ca nici nu o sa-ti infirm si nici nu o sa-ti confirm ...crezi ce vrei, ca sa vezi cat de mult imi pasa

S-au pus fetele pe capul tau ? :)
MadaCrisu
Postat pe 21 Februarie 2011 13:34
De la: battleofwits, la data 2011-02-21 13:31:33
De la: ironia, la data 2011-02-21 13:23:46

no eu mi-s curioasa, daca n0are baiatu nevoie de dex ca sa inteleaga ce se posteaza, de ce are nevoie?

poate ca eu oi avea nevoie de un dex pentru a intelege ceea ce se posteaza, sau poate de o revista cosmopolitan pentru a fi in trend
insa bag de seama ca duduile care au postat pe topicul asta au nevoie in primul rand de feminitate,
pentru a se intelege in primul rand pe ele ...iar apoi sa inteleaga ca e mai bine sa incerci sa-i arati unui om unde a gresit si sa-l faci sa se corecteze singur, decat sa-i dai cu bata in cap - o trasatura masculina intalnita din ce in ce mai mult la femeile masculinizate

adica mai con dex=cosmopolitan?hai ca am invatat si eu ceva bun pe ziua de azi!

scuza-ma da cand te porti ca animalul, vrei sa ti se raspunda cu feminitate?
ce el nu stie ca nu trebuie sa dea in nicio femeie?scuza-ma da si cu o mie de explicatii si incurajari, data viitoare cand mai viseaza ceva nu stiu daca mai scapa vie, deci?
eu i-am dat un sfat ca data viitoare sa nu mai fie animal, mai mult de atat nu prea am ce sa ii spun!poate doar sa consulte un medic.
ironia
Postat pe 21 Februarie 2011 13:35
De la: MadaCrisu, la data 2011-02-21 13:34:32

care? oricare ar fi ...nu vreau, ca am treaba
battleofwits
Postat pe 21 Februarie 2011 13:36
hai sa-ti dau un mic sfat :probabil ea este fff ranita de felul in care te ai purtat cu ea ,,si cum ai reactionat sau cel mai sigur cum reactionezi la geloziii stupide...tu acum o cauti disperat,,si o stresezi ...cel mai bine este sa o lasi in pace...spune-i calm si serios intreab-o daca este sigura ca nu mai vreti sa continuati,dupa atata timp ,ca tu nu o poti obliga ,daca asta e decizia ei tu o respecti si asa mai departe....si da,nu o mai cauta,,,nu o mai suna...nu o MAI STRESA!!!...pt ca in felul asta nu o sa te ierte nu are timp sa reflecteze asupra problemei...daca tu nu o lasi....daca nu o mai cauti nu i mai dau mesaje nu mai apari online pe mess,,sigur o sa se gandeasca o s o framante ce faci,cu cn esti ,chiar nu ti mai pasa...si bla bla iar daca te iubeste o sa te caute sigur ...iti spun asta din propie experienta....cat timp ma cauta dupa o cearta mai rea ,cat se chinuia sa ma aduca inapoi eu nu si nu si nu...dar cand a incetat sa ma mai caute aoleu ce face ?cu cine e?si ii simteam lipsa ... ...prin urmare LASA-I TIMP DE GANDIRE !
Al3xutzaa
Postat pe 21 Februarie 2011 13:37
De la: battleofwits, la data 2011-02-21 13:36:57

Ce uratel din partea ta sa refuzi .. sa iti fie rusinica :)
MadaCrisu
Postat pe 21 Februarie 2011 13:40
De la: MadaCrisu, la data 2011-02-21 13:32:35
De la: vitamina_c, la data 2011-02-21 13:27:26
De la: MadaCrisu, la data 2011-02-21 13:23:27

Nu am o parere in ceea ce te priveste ... imi esti absolut indiferenta ... numai ca ai facut o greseala aici .. de aceea am intervenit .

Xenuta tu esti? adica el nu poate sa raspunda fara interventia ta? ce au ajuns si barbatii astia...nici sa se exprime nu mai pot fara avocat!!

Nu fata draga ... nici xena nu-s si nici avocata lui .. sunt absolut convinsa ca poate si el sa iti raspunda singurel .. dar mna :) imi place sa ma bag in seama :D

tu sigur esti femeie? deja am dubii foarte mari! a daaaaa! esti acea femeie plina de feminitate si senzuala la care viseaza "pretenul" tau! ptiuuuuuuu, cum va gasirati voi taman pe topicul asta! ghinionul tau! eu abea astept sa fiu "bagata in seama" Xena mica ce esti!
vitamina_c
Postat pe 21 Februarie 2011 13:40

raule, nici macar pe ea nu o vezi? hai nu mai fi rau!fa si tu o mica exceptie azi!
ironia
Postat pe 21 Februarie 2011 13:41
De la: ironia, la data 2011-02-21 13:35:38

ce el nu stie ca nu trebuie sa dea in nicio femeie?scuza-ma da si cu o mie de explicatii si incurajari, data viitoare cand mai viseaza ceva nu stiu daca mai scapa vie, deci?
eu i-am dat un sfat ca data viitoare sa nu mai fie animal, mai mult de atat nu prea am ce sa ii spun!poate doar sa consulte un medic.

eu m-am referit la duduile care posteaza pe topicul asta sa-l critice pe omul ala care si-a lovit iubita

ce puteau ele sa faca? nu stiu... insa stiu cu siguranta ca un om cu integritate nu ar sari la gatul altuia care e ranit.
omul care a postat topicul in prostia lui recunoaste ca ii pare rau ca a lovit-o, si il cred pentru ca nu e singurul caz de genul asta intalnit (si am intalnit si femei care isi loveau iubitul cu, cutitul ) ... sunt momente in viata cand emotiile ne i-au mintile si nu mai gandim.
totusi omul a venit pe forum sa gaseasca ajutor nu "lovituri de ciomag" din partea unor dudui iar cand cineva iti intinde mana pentru ajutor, e frumos si decent sa il oferi
battleofwits
Postat pe 21 Februarie 2011 13:42

asa spui mai nou cand esti refuzat!!!
vitamina_c
Postat pe 21 Februarie 2011 13:43
De la: MadaCrisu, la data 2011-02-21 13:40:24
Ce uratel din partea ta sa refuzi .. sa iti fie rusinica :)

o sa-mi fac autocritica
battleofwits
Postat pe 21 Februarie 2011 13:44
De la: vitamina_c, la data 2011-02-21 13:40:47
tu sigur esti femeie? deja am dubii foarte mari! a daaaaa! esti acea femeie plina de feminitate si senzuala la care viseaza "pretenul" tau! ptiuuuuuuu, cum va gasirati voi taman pe topicul asta! ghinionul tau! eu abea astept sa fiu "bagata in seama" Xena mica ce esti!

Chiar deloc .. nu-s deloc acea femeie de care spui tu acolo .. vrei sa ne contram .. nici o problema . o pot face .. si asa ma plictisesc pe aici :) accept orice provocare pe care mi-o arunci :)
MadaCrisu
Postat pe 21 Februarie 2011 13:44
De la: MadaCrisu, la data 2011-02-21 13:44:55

Chiar deloc .. nu-s deloc acea femeie de care spui tu acolo .. vrei sa ne contram .. nici o problema . o pot face .. si asa ma plictisesc pe aici :) accept orice provocare pe care mi-o arunci :)

la cat de "plina de ura esti"..............sunt convinsa ca accepti orice!! si totusi nu mi-ai raspuns la intrebare(sau poate da)!!! tu chiar esti femeie?
vitamina_c
Postat pe 21 Februarie 2011 13:46
De la: vitamina_c, la data 2011-02-21 13:43:02asa spui mai nou cand esti refuzat!!!

oooo vrei sa ma lovesti in orgoliul meu masculin?

dai fara mila, si eu sunt curios care ii mai este limita

battleofwits
Postat pe 21 Februarie 2011 13:46
De la: battleofwits, la data 2011-02-21 13:42:07
De la: ironia, la data 2011-02-21 13:35:38

eu m-am referit la duduile care posteaza pe topicul asta sa-l critice pe omul ala care si-a lovit iubita

ce puteau ele sa faca? nu stiu... insa stiu cu siguranta ca un om cu integritate nu ar sari la gatul altuia care e ranit.
omul care a postat topicul in prostia lui recunoaste ca ii pare rau ca a lovit-o, si il cred pentru ca nu e singurul caz de genul asta intalnit (si am intalnit si femei care isi loveau iubitul cu, cutitul ) ... sunt momente in viata cand emotiile ne i-au mintile si nu mai gandim.
totusi omul a venit pe forum sa gaseasca ajutor nu "lovituri de ciomag" din partea unor dudui iar cand cineva iti intinde mana pentru ajutor, e frumos si decent sa il oferi

probabil multe, au primit atingerea "iubirii", si probabil asta le este reactia, mai ales ca nu multi sunt cei care vin sa posteze pe un forum ce au facut, si stii vb aia se razbuna si ele pe cine pot!
cred ca nimeni nu loveste fara motiv, chiar daca motivul nu este cel care a postat!
ironia
Postat pe 21 Februarie 2011 13:47
De la: vitamina_c, la data 2011-02-21 13:46:44

la cat de "plina de ura esti"..............sunt convinsa ca accepti orice!! si totusi nu mi-ai raspuns la intrebare(sau poate da)!!! tu chiar esti femeie?

Sunt cat se poate de femeie
Plina de ura ? chiar deloc .. si nu am sarit la gatul tau decat din simplul motiv ca te-ai exprimat gresit :) sooo .. my dear .. poti tu sa arunci cu cate cutite vrei in mine .. stiu sa ma eschivez astfel in cat nu ma vei rani cu nimic :)
MadaCrisu
Postat pe 21 Februarie 2011 13:49

eu tai belete!avem nevoie si de arbitru!se ofera careva?
ironia
Postat pe 21 Februarie 2011 13:50
De la: battleofwits, la data 2011-02-21 13:46:51
De la: vitamina_c, la data 2011-02-21 13:43:02asa spui mai nou cand esti refuzat!!!

oooo vrei sa ma lovesti in orgoliul meu masculin?

dai fara mila, si eu sunt curios care ii mai este limita

ar trebui sa-ti multumeasca initiatorul topicului pentru "lectia" data! si te mai miri de ce lovesc barbatii femeile! oricum rolul de bunul samaritean nu te prinde deloc!
concluzia:n-ai priceput nimic! ai sarit direct la gat! tipic!
vitamina_c
Postat pe 21 Februarie 2011 13:50
De la: ironia, la data 2011-02-21 13:47:29
probabil multe, au primit atingerea "iubirii", si probabil asta le este reactia, mai ales ca nu multi sunt cei care vin sa posteze pe un forum ce au facut, si stii vb aia se razbuna si ele pe cine pot!
cred ca nimeni nu loveste fara motiv, chiar daca motivul nu este cel care a postat!

nici eu nu cred ca a lovit fara motiv...insa numai el stie care este motivul/emotia care l-a determinat sa faca gestul asta, si ca sa fie sigur ca nu se mai repeta, trebuie sa afle singur care e "buba"
battleofwits
Postat pe 21 Februarie 2011 13:51
De la: vitamina_c, la data 2011-02-21 13:50:29
...n-ai priceput nimic! ai sarit direct la gat! tipic!

stiai ca de cele mai multe ori percepem doar ceea ce cunoastem (ceea ce chiar noi facem)?
battleofwits
Postat pe 21 Februarie 2011 13:53
De la: MadaCrisu, la data 2011-02-21 13:49:42
De la: vitamina_c, la data 2011-02-21 13:46:44

Sunt cat se poate de femeie
Plina de ura ? chiar deloc .. si nu am sarit la gatul tau decat din simplul motiv ca te-ai exprimat gresit :) sooo .. my dear .. poti tu sa arunci cu cate cutite vrei in mine .. stiu sa ma eschivez astfel in cat nu ma vei rani cu nimic :)

esti sigura ca asta-i motivul sau incerci sa impresionezi anumite persoane?!! wawwwwwww deja sunt bulversata de cata "iubire" se revarsa pe topicul asta! sa arunc cu "cutite" in tine?!exact ca si prietenul tau in fiecare postare vedeti un atac! crezi ca-i vorba de sarit? numai ca este foarte trist, de-a dreptul patetic cand intri intr-o discutie purtata de alte persoane doar ca sa capeti si tu atentie!
vitamina_c
Postat pe 21 Februarie 2011 13:57
De la: vitamina_c, la data 2011-02-21 13:57:13...este foarte trist, de-a dreptul patetic cand intri intr-o discutie purtata de alte persoane ...

pai asta e definitia forumului public,
cand ti-oi face un forum privat, poti sa restrictionezi accesul doar pentru persoanele cu care doresti sa te conversezi
battleofwits
Postat pe 21 Februarie 2011 13:59
De la: battleofwits, la data 2011-02-21 13:53:08

stiai ca de cele mai multe ori percepem doar ceea ce cunoastem (ceea ce chiar noi facem)?

nu-ti forta limitele .............s-ar putea sa ai surprize!
vitamina_c
Postat pe 21 Februarie 2011 13:59
De la: battleofwits, la data 2011-02-21 13:59:29
De la: vitamina_c, la data 2011-02-21 13:57:13...este foarte trist, de-a dreptul patetic cand intri intr-o discutie purtata de alte persoane ...

pai asta e definitia forumului public,
cand ti-oi face un forum privat, poti sa restrictionezi accesul doar pentru persoanele cu care doresti sa te conversezi

era o concluzie .............nu o restrictie! hau ca poti si mai mult!!
vitamina_c
Postat pe 21 Februarie 2011 14:00
De la: vitamina_c, la data 2011-02-21 13:59:32
De la: battleofwits, la data 2011-02-21 13:53:08

nu-ti forta limitele .............s-ar putea sa ai surprize!

daca apari intr-o lenjerie rosie cu pushup ...e posibil
battleofwits
Postat pe 21 Februarie 2011 14:00
De la: battleofwits, la data 2011-02-21 13:51:32
De la: ironia, la data 2011-02-21 13:47:29

nici eu nu cred ca a lovit fara motiv...insa numai el stie care este motivul/emotia care l-a determinat sa faca gestul asta, si ca sa fie sigur ca nu se mai repeta, trebuie sa afle singur care e "buba"

iar vorbim impreuna si ne intelegem separat?
hai sa recapitulam
eu am inteles de la autor ca a visat, a venit ia aruncat fetii in fata de a visat, si fata a reactionat destul de urat, stii cum este nu poti gasi scuze atunci cand nu ai gresit, si cum probabil nu era prima oara, nu a mai fost intelegatoare, cum la el 8 din 10 vise se adeveresc mai ales cu ajutorul lui, ia aplicat o corectie, deci motivul este ca a crezut in vise si ca este foarte gelos, daca a pus-o si sa jure pe biblie.
ce poate sa faca?greu de spus daca poti sa mai faci ceva, gelozia este boala grea.

la faza cu lovitul ma refeream la femeile care ataca cum spui tu cu bata, si ele au un motiv sa reactioneze asa, numai ca asta-i primul impuls, nu conteaza cine-i autorul.
ironia
Postat pe 21 Februarie 2011 14:01
De la: vitamina_c, la data 2011-02-21 13:57:13
esti sigura ca asta-i motivul sau incerci sa impresionezi anumite persoane?!! wawwwwwww deja sunt bulversata de cata "iubire" se revarsa pe topicul asta! sa arunc cu "cutite" in tine?!exact ca si prietenul tau in fiecare postare vedeti un atac! crezi ca-i vorba de sarit? numai ca este foarte trist, de-a dreptul patetic cand intri intr-o discutie purtata de alte persoane doar ca sa capeti si tu atentie!

Deja gandesti prea departe :) nu doresc nici un fel de atentie din partea nimanui .. eu doar am subliniat ceva ceea ce tu ai gresit :) Daca tie ti se pare ca prin asta eu tanjesc dupa atentie .. dupa cum spuneam gandesti prea mult :)
Nu am zis ca arunci acum cutite .. am zis ca-s pregatita daca tu vrei sa ne contram ..
MadaCrisu
Postat pe 21 Februarie 2011 14:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sper sa citeasca cineva 33 De la: piscolino 19 August 2011 10:39
COMPLEXUL DE INFERIORITATE 24 De la: scorpio67 7 Septembrie 2010 16:27
ma intreb..a meritat? 19 De la: aadelinnne 24 August 2008 13:26
Am procedat corect? 21 De la: MarioGeo 13 Ianuarie 2014 19:36
curcubeaica omniprezenta plictisitoarea penibila cu strampi tricotati 1 De la: kudika_13106 27 Septembrie 2012 16:38