De la: battleofwits, la data 2011-03-17 10:04:06De la: ironia, la data 2011-03-17 09:58:50De la: battleofwits, la data 2011-03-17 09:55:04De la: ironia, la data 2011-03-17 09:49:42...da stiu de ce postez asa...
atunci ai parte de compasiunea mea
ai uitat sa iti smulgi aia 2 peri de pe piept de te fac barbat!
asta este sarutul tau iuda?
|
ironia Postat pe 17 Martie 2011 10:07
|
De la: ironia, la data 2011-03-17 10:07:52De la: battleofwits, la data 2011-03-17 10:04:06De la: ironia, la data 2011-03-17 09:58:50De la: battleofwits, la data 2011-03-17 09:55:04De la: ironia, la data 2011-03-17 09:49:42...da stiu de ce postez asa...
e un sarut din compasiune
|
battleofwits Postat pe 17 Martie 2011 10:08
|
De la: battleofwits, la data 2011-03-17 10:08:45De la: ironia, la data 2011-03-17 10:07:52De la: battleofwits, la data 2011-03-17 10:04:06De la: ironia, la data 2011-03-17 09:58:50De la: battleofwits, la data 2011-03-17 09:55:04De la: ironia, la data 2011-03-17 09:49:42...da stiu de ce postez asa...
te inteleg ca nu este contesina sa te alinte si sa iti asculte doleantele...dar vezi tu...nu functioneaza strategia ta..ii acord un sarut...sa imi acorde si ea unul!
nu toti trecem prin aceleasi stari ca tine!
|
|
|
ironia Postat pe 17 Martie 2011 10:12
|
De la: ironia, la data 2011-03-17 10:12:42De la: battleofwits, la data 2011-03-17 10:08:45De la: ironia, la data 2011-03-17 10:07:52De la: battleofwits, la data 2011-03-17 10:04:06De la: ironia, la data 2011-03-17 09:58:50De la: battleofwits, la data 2011-03-17 09:55:04De la: ironia, la data 2011-03-17 09:49:42...da stiu de ce postez asa...
te inteleg ca nu este contesina sa te alinte si sa iti asculte doleantele...dar vezi tu...nu functioneaza strategia ta..ii acord un sarut...sa imi acorde si ea unul!
compasiunea mea pentru starea ta sarcastica
nu necesita nici-o "remunerare", e pur si simplu
|
battleofwits Postat pe 17 Martie 2011 10:14
|
De la: battleofwits, la data 2011-03-17 10:14:59De la: ironia, la data 2011-03-17 10:12:42De la: battleofwits, la data 2011-03-17 10:08:45De la: ironia, la data 2011-03-17 10:07:52De la: battleofwits, la data 2011-03-17 10:04:06De la: ironia, la data 2011-03-17 09:58:50De la: battleofwits, la data 2011-03-17 09:55:04De la: ironia, la data 2011-03-17 09:49:42...da stiu de ce postez asa...
compasiunea mea pentru starea ta sarcastica
nu necesita nici-o "remunerare", e pur si simplu
eu n-am nevoie de compasiune! asa ca i-ati sarutul si acorda-l sfintei..ca poate asa ajungi in rai!
|
ironia Postat pe 17 Martie 2011 10:24
|
De la: ironia, la data 2011-03-17 10:24:29
eu n-am nevoie de compasiune! asa ca i-ati sarutul si acorda-l sfintei..ca poate asa ajungi in rai!
cum nu ai?
tu esti de piatra?
lasa ca iti ofer eu compasiunea mea
|
battleofwits Postat pe 17 Martie 2011 10:26
|
De la: battleofwits, la data 2011-03-17 10:26:37De la: ironia, la data 2011-03-17 10:24:29
cum nu ai?
tu esti de piatra?
mai da insistent esti! cand altele ar da orice pt un sarut macat din compasiune...tu te tii ca raia de mine..care n-am nevoie de el!
|
ironia Postat pe 17 Martie 2011 10:28
|
De la: ironia, la data 2011-03-17 10:28:25De la: battleofwits, la data 2011-03-17 10:26:37De la: ironia, la data 2011-03-17 10:24:29
cum nu ai?
tu esti de piatra?
mai da insistent esti! cand altele ar da orice pt un sarut macat din compasiune...tu te tii ca raia de mine..care n-am nevoie de el!
cum sa n-ai nevoie
toti avem nevoie de compasiune altfel devenim sarcastici
|
battleofwits Postat pe 17 Martie 2011 10:29
|
De la: battleofwits, la data 2011-03-17 10:29:27De la: ironia, la data 2011-03-17 10:28:25De la: battleofwits, la data 2011-03-17 10:26:37De la: ironia, la data 2011-03-17 10:24:29
cum nu ai?
tu esti de piatra?
cum sa n-ai nevoie
hai lasa..ca mie imi place starea mea!
eu ti-am spus ca vrei si tu sarut de la mine sa nu devii sarcastic!da tu nu si nu!
hai mai ca nu doare daca recunosti!
|
ironia Postat pe 17 Martie 2011 11:03
|
De la: ironia, la data 2011-03-17 11:03:39De la: battleofwits, la data 2011-03-17 10:29:27De la: ironia, la data 2011-03-17 10:28:25De la: battleofwits, la data 2011-03-17 10:26:37De la: ironia, la data 2011-03-17 10:24:29
cum nu ai?
tu esti de piatra?
cum sa n-ai nevoie
hai lasa..ca mie imi place starea mea!
eu ti-am spus ca vrei si tu sarut de la mine sa nu devii sarcastic!da tu nu si nu!
hai mai ca nu doare daca recunosti!
unde e compasiune nu prea are loc sarcasmul (sunt precum apa cu uleiul)
asa ca iti mai dau un cu compasiune
|
battleofwits Postat pe 17 Martie 2011 11:09
|
Hei, hei, hei, ce atata pupaceala p-aici fara mine?
Si ce faci battle, o traduci pe contesa?
|
kudika_pudika Postat pe 17 Martie 2011 12:15
|
De la: Valy90, la data 2011-03-10 23:07:28A dat de ,,bine" fata nu ti-o mai ,,iei" inapoi,
asa ca fa-ti bagajelu si la gara,nu are rost.
Vad ca iti place sa te umilesti in numele iubirii,
iese cu altul si pe urma doarme cu tine in pat.
Nu zic ca tu nu ai gresit,dar totusi ,,vrabiuta" si-a luat ,,zborul" cam repede in
bratele altuia..
Eu cred ca astepta de mult momentul ca tu sa calci pe bec,
si din pacate ai facut-o.
Deci,veza-ti de viata ta si basta.
De acord cu Valy90....
|
kudika081665 Postat pe 17 Martie 2011 23:31
|
De la: contesina, la data 2011-03-16 20:07:13De la: battleofwits, la data 2011-03-16 18:00:01De la: contesina, la data 2011-03-16 17:52:03
adica aici pe forum mai si cad masti ???
si eu care ma gadeam ca se schimba unele masti, cu altele, mai ales ca anonimatul este o masca in sine !
oare unii isi schimba mastile intre ei, ca actorii care isi sufla replicile, uneori ?
aici e carnavalul de la venetia
din contra eu cred ca pe forum, suntem exact asa cum suntem
fara masca, fara retinerea de a fi aratati cu degetul
bine sunt oameni care si pe forum poarta masca, ceea ce e trist
daca nici in anonimat nu-ti permiti sa fi tu, e trist
ce pretentie sa mai ai de la un astfel de om sa fie onest sau sa ii vorbesti de integritate
useri care incearca sa mentina o masca se vad foarte usor cand scrii perfect si coerent, e clar ca ai gandit de 3-4 ori inante de a scrie
eu cateodata scriu si nici macar nu citesc ce am scris inainte de a posta
din cauza asta am niste greseli necorectate, foarte jenante
onestitate? integritate ??? frumoase cuvinte !
aici pe forum se vede doar o parte a celor ce suntem....priveste cu atentie....
iar anonimatul isi arata partea mai putin benefica, se poarta ceva de genul pot sa-ti spun orice, nu-ti convine, da-ma in judecata ! ne, ne, ne, sic, sic, sic, coada de pisic !
chestia este alta (cel putin asta e parerea mea) : motivele constiente si subconstiente pentru care se intra pe forum....
oamenii puternici sunt sinceri in anonimat, oamenii slabi isi hiperbolizeaza abilitatile, oamenii umili si le diminueaza. da, am vazut si eu ca tendita majoritatii este de a se hiperboliza insa daca stai un pic si rumegi ce spune fiecare vezi cat de mult si-a adaugat la personalitate si unde e adevarul. nu poti spune ca nu iti dai seama cum gandeste un om din ceea ce scrie. un om pesimist nu va scrie niciodata texte optimiste de exemplu. nici un om serios nu va glumi in spatiul online.
|
leo_ Postat pe 18 Martie 2011 22:40
|
De la: leo_, la data 2011-03-18 22:40:56De la: contesina, la data 2011-03-16 20:07:13De la: battleofwits, la data 2011-03-16 18:00:01De la: contesina, la data 2011-03-16 17:52:03
si eu care ma gadeam ca se schimba unele masti, cu altele, mai ales ca anonimatul este o masca in sine !
oare unii isi schimba mastile intre ei, ca actorii care isi sufla replicile, uneori ?
ce pretentie sa mai ai de la un astfel de om sa fie onest sau sa ii vorbesti de integritate
useri care incearca sa mentina o masca se vad foarte usor cand scrii perfect si coerent, e clar ca ai gandit de 3-4 ori inante de a scrie
iar anonimatul isi arata partea mai putin benefica, se poarta ceva de genul pot sa-ti spun orice, nu-ti convine, da-ma in judecata ! ne, ne, ne, sic, sic, sic, coada de pisic !
chestia este alta (cel putin asta e parerea mea) : motivele constiente si subconstiente pentru care se intra pe forum....
oamenii puternici sunt sinceri in anonimat, oamenii slabi isi hiperbolizeaza abilitatile, oamenii umili si le diminueaza. da, am vazut si eu ca tendita majoritatii este de a se hiperboliza insa daca stai un pic si rumegi ce spune fiecare vezi cat de mult si-a adaugat la personalitate si unde e adevarul. nu poti spune ca nu iti dai seama cum gandeste un om din ceea ce scrie. un om pesimist nu va scrie niciodata texte optimiste de exemplu. nici un om serios nu va glumi in spatiul online.
adica eu daca glumesc nu sunt om serios!? asa e!
|
pickard Postat pe 18 Martie 2011 22:50
|
De la: pickard, la data 2011-03-18 22:50:59De la: leo_, la data 2011-03-18 22:40:56De la: contesina, la data 2011-03-16 20:07:13De la: battleofwits, la data 2011-03-16 18:00:01De la: contesina, la data 2011-03-16 17:52:03
mituri populare
|
battleofwits Postat pe 19 Martie 2011 06:40
|
|
in tradevar u ai gresit si ea sa indepartat de tine...iar acum cred ca incepe sa nu mai simta nimic pt tine si isi cam bate joc de tine...mai bine refati viata...ca nu prea are rost sa mai stai cu ea si sa nuti para rau ca teai lasat de tigari si bautura ca asta te va ajuta in viata si pe tine si relatia cu viitoarea...
|
kudika356246 Postat pe 19 Martie 2011 09:59
|
tu la 26 de ani plangi in fata unei fete??? scuza-ma dar daca un baiat ar plange in fata mea automat nu ar mai insemna nimic pentru mine.
Oamenii care plang in fata unei alte persoane sunt slabi, si cine ar vrea sa aibe o relatie cu un plangacios?
daca stau mai bine si ma gandesc, poate ai avea 16 ani nu 26 si nici asa nu sunt sigura ca un baiat la 16 ani plange in fata unei fete.
ps: ce vrei de la ea de plangi in fata ei? sa stea cu tine din mila? calmeaza-te si revino la realitate...nici un barbat nu face ce faci tu.
|
kindness Postat pe 19 Martie 2011 10:09
|
odata pierduta increderea in cineva este foarte greu de recuperat.orice problema in lumea asta nu se rezolva innecandu-ti''amarul''in bautura.eu cred ca fata asta este o cauza pierduta.uit-o!n-a fost sa fie...doare ..dar va trece.parerea mea este ca nu e o rusine sa plangi.esti doar sentimental si sincer.nu te mai umili in fata ei.mergi mai departe.invata din propriile tale greseli si incearca sa nu le mai repeti.
|
kudika374313 Postat pe 19 Martie 2011 11:05
|
De la: barrtenders, la data 2011-03-10 22:40:37buna sunt stefan 26 ani si as vrea sa cer ajutorul vostru pentru ca sunt disperat ....povestea mea
Acum 4 ani am cunoscut o fata ea avea 16 si 3 luni pe vremea aia eu 21-22 ...mica draguta frumoasa si un pic ciudata ma atras imediat .m-am indragostit de ea si ea de mine totul a fost o poveste frumoasa ii faceam pe plac mereu ii cumparam haine si tot ce vroia.. eram indragostiti rau nu iesesam unul fara celalalt o iubeam rau de tot ..... mai ales pentru faptul ca era si virgina.....totul frumos timpul a trecut cu certuri cu impacari ca in orice relatie.. acum de 7 luni am venit in it ....mi-am lasat serviciul pt asta si am urmato aici la surorile ei .....dupa 2 saptamani de stat aici mi-a murit talat m-am reintors acasa etc etc... am revenitinapoi dupa 3 saptamani totul era binisor numai ca eu fara sa vreau nu ii mai acordam atentia cuvenita unei femei si ma cam luasem su anturajul stateam mai mult la un bar de romani decat cu ea ...lucruri urate oricum.....certurile au devenit mai dese in ultimul timp si acum 3 ssaptamani am facut-o eu lata putin mai tare si ne-am certat in seara aia mai tare .... dupa doar 2 zile imi zice ca ma lasa si deja a inceput sa iasa cu alcineva .....el are 26 de ani ca mine e italian si e antrenor de fitnes adik arata bine la corp.....nu stiu ce sa mai fac sa o aduc inapoi mi-am cerut scuze am plans am regretat si ai-am promis ca nu mai fac nimic rau ...m-am lasat de tigari nu mai beau la bar daca ma duc iau 1 suc si plec insa nu mai are nici un efect....eu simt ca ea ma iubeste dar ma refuza in contiunu zicand ca sa saturat de fazele mel si continua sa iasa cu celalalt ....toate astea in timp ce noi dormim in aceasi camera in acelasi pat si seara o si mangai sa adoaram ..... cate o data imi da senzatia ca vreau dar cand incep cu intrebari se enerveaza la maxim si tipa la mine si face asa si cand plang ....am incercat si cu o cina romantica cu lumanari su flori cu muzica .... tot mesaje in fiecare zi .....ca sa fac ??? sa o lasa sama duc in alta camera sa dorm ???? as face asta dardacaea de singuratate se duce si doarme la el o sa o pierd de tot ....pt ca ea a zis ca acm face ce vrea ea numai ca nu le face logicc ...nu vreau sa o pier o iubesc enorm de mul dar ce pot face ???? ajutor in special de la femei pentru ca ele au fost in astfel de cazuri
Mai baiatule esti tanar!!! ai uitat??? nu merita sa iti pierzi timpul cu o mucoasa ca asta!!! mergi mai departe..asta e ..altul ca tine nu va mai gasi..e pierderea ei!!Incearca sa iti cauti o alta partenera ,mai matura .. nu iti mai pierde timpul cu fata asta !Nu te merita!
|
Creata24 Postat pe 19 Martie 2011 11:29
|
De la: pickard, la data 2011-03-10 22:45:49 esti termenat moshule! ai crescut-o mare si acum normal ca-i fuge ochii la italianul cu muschi nu mai poate sa te ajute nimeni mai ales ca plangi ca un idiot in loc sa te apuci de haltere
parerea mea este ca este o "zdreanta" mami si scuza-ma daca te deranjeaza, dar sa stii un lucru o fata serioasa care are sansa sa raman cu baiatul cu care si-a inceput viata sexuala tine cu dintii de el crede-ma, daca ai suparatoo si are dreptate trebuia sa stea suparata pe tn sunt deacord ceva timp dar sa iasa cu altu...deja...suna urat povestea, u estii sigur ca s-a "culcat" doar cu tn?...si nu stiu eu sa fiu certat cu iub meu si sa stau in acelas pat cu el as sta suparata dar pana la urma as ceda casi iubirea este mai presus de toate...Oricum daca o vrei inapoi incearca sa faci ce`i placea pe "vremurii"...poate cedeaza dak are ceva in kap;)
|
kudika370543 Postat pe 19 Martie 2011 12:45
|
De la: rockk, la data 2011-03-15 00:49:20De la: evangeline87, la data 2011-03-13 19:26:23De la: barrtenders, la data 2011-03-13 05:33:36am cerut sa fiu ajutat nu criticat ......evangeline dragostea nu are varste cat despre demnitate o am si asta e cea mai mare sa nu se atinga nimini de ea . nu vreau sa par vreu inapoiat sau un cidat dar asta crek m-ar durea cel mai mult pe mine acum asta sunt eu e iubirea vieti mele..... am uitat sa precizez ca eu am 26 si ea aproape 21 deci diferenta nu e chiar asa mare si crede-ma pervers nu am fost niciodata . M-ia placut de prima data can am vazut-o si m=am indragostit e ceva rau in asta ???
Nu am fost dura cu tine...si da te-am criticat...ce astepti de fapt @Bartenders? Mila? Ai noroc ca nu ai primit-o..ar fi umilitor nuh crezi?> Fi barbat o data in viata tah si da-ti seama ca dorind sa folosesti ...ai fost si u cel folosit! Se poate intampla oricui...daca tu vrei s-o numesti iubire...tu stii mai bine. Greseala mea atunci. Insa eu inteleg iubirea altfel decat tine. Iubirea nu o cumperi cu toale si bani. Cel putin nu iubirea unei persoane cu demnitate. Demnitatea aia pe care tu susti ca o ai. Scuza-ma cam fost "dura" cu tine dar prefer sinceritatea unei minciuni "frumos impachetate". Aici tu trebuie sa te ajuti pe tine...nimeni altcineva nu te poate ajuta decat cu sfaturi care oricum vor fi "in necunostiinta de cauza" (subiective adica) doarece tu cunosti situatia cel mai bine... Un sfat : deschide-ti ochii. Cheers mate!
+100. problema e ca daca stii ca ea e indragostita de tine, si tu nu esti de ea, poti face ce vrei cu ea, si nu eok, desi o vei face. cine a trecu tprim asta intelege. de 2 ori am fost indragostit si doar o singura data am incercat sa fiumai bun, a fost degeaba la urma, dedci nu conteaza .
sincer incep sa cred ca adearata aventura e s o gasesti pe a ta, si unde o gasesti, nici nu te gandesti. poate hchiar asta e toata magia. problema e ca , cu timpul, devii tot mai rece, si nu ti mai pasa, risti s opierzi inainte s o cunsoti.
eh, sutn beatm,vcui pasa...
e cineva aici care sa nu-i fi tras macar o palma unei tipe si sa nu regrete ??? =))
... dar e vreo lady (ca neah...altfel nu pot spune) care sa fi tras perechi de palme uni baiat =))) ... lua ti aminte si procedati cum v-a invatat scriptura... intoarce si celalalt obraz ... culmea indiferent de sex oamenii au obiceiuri asemanatoare ... se manifesta prin lovituri ... tocmai daia vreau sa-mi iau o maimutza ... asa stiu ca aia doar atat poate =))))
|
taypanu Postat pe 19 Martie 2011 14:16
|
De la: taypanu, la data 2011-03-19 14:16:37De la: rockk, la data 2011-03-15 00:49:20De la: evangeline87, la data 2011-03-13 19:26:23De la: barrtenders, la data 2011-03-13 05:33:36am cerut sa fiu ajutat nu criticat ......evangeline dragostea nu are varste cat despre demnitate o am si asta e cea mai mare sa nu se atinga nimini de ea . nu vreau sa par vreu inapoiat sau un cidat dar asta crek m-ar durea cel mai mult pe mine acum asta sunt eu e iubirea vieti mele..... am uitat sa precizez ca eu am 26 si ea aproape 21 deci diferenta nu e chiar asa mare si crede-ma pervers nu am fost niciodata . M-ia placut de prima data can am vazut-o si m=am indragostit e ceva rau in asta ???
Nu am fost dura cu tine...si da te-am criticat...ce astepti de fapt @Bartenders? Mila? Ai noroc ca nu ai primit-o..ar fi umilitor nuh crezi?> Fi barbat o data in viata tah si da-ti seama ca dorind sa folosesti ...ai fost si u cel folosit! Se poate intampla oricui...daca tu vrei s-o numesti iubire...tu stii mai bine. Greseala mea atunci. Insa eu inteleg iubirea altfel decat tine. Iubirea nu o cumperi cu toale si bani. Cel putin nu iubirea unei persoane cu demnitate. Demnitatea aia pe care tu susti ca o ai. Scuza-ma cam fost "dura" cu tine dar prefer sinceritatea unei minciuni "frumos impachetate". Aici tu trebuie sa te ajuti pe tine...nimeni altcineva nu te poate ajuta decat cu sfaturi care oricum vor fi "in necunostiinta de cauza" (subiective adica) doarece tu cunosti situatia cel mai bine... Un sfat : deschide-ti ochii. Cheers mate!
+100. problema e ca daca stii ca ea e indragostita de tine, si tu nu esti de ea, poti face ce vrei cu ea, si nu eok, desi o vei face. cine a trecu tprim asta intelege. de 2 ori am fost indragostit si doar o singura data am incercat sa fiumai bun, a fost degeaba la urma, dedci nu conteaza .
sincer incep sa cred ca adearata aventura e s o gasesti pe a ta, si unde o gasesti, nici nu te gandesti. poate hchiar asta e toata magia. problema e ca , cu timpul, devii tot mai rece, si nu ti mai pasa, risti s opierzi inainte s o cunsoti.
eh, sutn beatm,vcui pasa...
e cineva aici care sa nu-i fi tras macar o palma unei tipe si sa nu regrete ??? =))
... dar e vreo lady (ca neah...altfel nu pot spune) care sa fi tras perechi de palme uni baiat =))) ... lua ti aminte si procedati cum v-a invatat scriptura... intoarce si celalalt obraz ... culmea indiferent de sex oamenii au obiceiuri asemanatoare ... se manifesta prin lovituri ... tocmai daia vreau sa-mi iau o maimutza ... asa stiu ca aia doar atat poate =))))
poi ...el stie ce-i placea ai uita ... el a invatat-o ... acum daca duduia are alte obiceiuri =))) si a primit altceva ... ce tie nu ti s-a intamplat (nu ma refer la sex nebunaticilor)
|
taypanu Postat pe 19 Martie 2011 14:20
|
De la: battleofwits, la data 2011-03-19 06:40:07De la: pickard, la data 2011-03-18 22:50:59De la: leo_, la data 2011-03-18 22:40:56De la: contesina, la data 2011-03-16 20:07:13De la: battleofwits, la data 2011-03-16 18:00:01De la: contesina, la data 2011-03-16 17:52:03
mituri populare
cap. pikard cu permisiunea de a nu decola din neanonimatul colocvial al senzitivitatii umane ce te bantuie... aoleuuce `recu? am luat-o razna ... rumegi tot, te ineci, te opresti, tusesti.... si pana la urma tot cum iti vine tie faci ... oricine ar putea invata inclusiv in gluma
|
taypanu Postat pe 19 Martie 2011 14:25
|
|
SINCER,AMICE,EU ZIC CA LUMEA E PLINA SI DE FETE SI DE BAIETI,SI O SPUN PENTRU CA SUNT FATA.MAI BINE LASA LUCRURILE ASA,INDEPARTEAZA-TE,PENTRU CA RISTI SA SUFERI MAI MULT.MAI CAUTA PE CINEVA COMPATIBIL.
|
aly_blue Postat pe 19 Martie 2011 18:23
|
mituri populare
cap. pikard cu permisiunea de a nu decola din neanonimatul colocvial al senzitivitatii umane ce te bantuie... aoleuuce `recu? am luat-o razna ... rumegi tot, te ineci, te opresti, tusesti.... si pana la urma tot cum iti vine tie faci ... oricine ar putea invata inclusiv in gluma
la muschii tai si la prietenele din lista ma asteptam sa nu ai nici o postare ma mai insel si eu!
|
pickard Postat pe 19 Martie 2011 18:40
|
doar 26?am crezut ca esti mai mic dupa ce ai prin tartacuta......anyway..eu zic sa nu o mai faci pe Romeo ptr un timp sa vezi daca se merita sa te zbati atata..bafta
|
jeanpierre Postat pe 19 Martie 2011 19:56
|
|
cum se numeste pasarea aia cu pene frumos colorate si cioc incovoiat care repeta ce este invatata????eeeee,ala esti tu......
|
manole40iulian Postat pe 19 Martie 2011 21:01
|
|
sincer..mi'ar place sa am parte de asa ceva!.. am un prieten de 1 an si ceva.. si sincere nu prea am avut parte de multe..adica mai multa suferinta .. sincer nustiu... incearca sa nu fugi dupa ea.. ignoro.. si sa vada ca te simti bn fara ea.. chiar daca tu innebunesti dupa un sarut sau o vorba buna.. de multe ori cand ignori o persoana.. adica vede ca esti fericit si nu depinzi de ea.. sarputea sa vrea s a se intoarca in viata ta.. da cine stie?..
|
kudika361235 Postat pe 19 Martie 2011 21:39
|
|
sincer..mi'ar place sa am parte de asa ceva!.. am un prieten de 1 an si ceva.. si sincere nu prea am avut parte de multe..adica mai multa suferinta .. sincer nustiu... incearca sa nu fugi dupa ea.. ignoro.. si sa vada ca te simti bn fara ea.. chiar daca tu innebunesti dupa un sarut sau o vorba buna.. de multe ori cand ignori o persoana.. adica vede ca esti fericit si nu depinzi de ea.. sarputea sa vrea s a se intoarca in viata ta.. da cine stie?..
|
kudika361235 Postat pe 19 Martie 2011 21:40
|
poate totusi nu te iubeste,asa cum crezi tu.cred ca orice om greseste ,nimeni nu e perfectsi merita sa fie iertat.nu cred ca poate cineva sa te ajute,oricum sper sa te impaci, succes si bafta
|
say Postat pe 19 Martie 2011 22:28
|