Mai multe
|
||
|
kudika327899 Postat pe 20 Martie 2011 00:24 |
||
|---|---|---|
| deci tin sa va spun ca sa terminat cam asa ....eu disperat tot m-am rugat ( acum imi dau seama cat am gesit ) si nu sa rezolvat nimic..... am luat hotatarea sa plec la roma la sora mea sa imi refac viata ....stiu ca o iau din noroi dar sunt ambitios si nu renunt la mine .... ea e in continuare cu el ..... o sa isi dea seama cand va vedea casa goala, dulapul fara haine si in special patul fara mine .... o sa planga in pumni candva si sper sa nu fie prea tarziu.. multumesc pt incurajari si un sfat din expierenta mea ``` nu renuta niciodata la tine, tu trebuie sa fii pe primul loc in viata ta nu alcineva, nimanui nu ii pasa de tine cand esti in noroi`` | ||
|
barrtenders Postat pe 20 Martie 2011 04:58 |
||
|
cata drama de 2 bani, "va plange el/ea in intuneric" eh na, vezi ca s a inventat becul. si credeam ca doar femeile au nevoie de drame de 2 bani.
|
||
|
|
||
|
rockk Postat pe 20 Martie 2011 05:31 |
||
| Isi bate joc de tine prietene...gandeste`te bine daca se mai merita?! yo`s de parere ca nu...acu` n`ai zis si tu cam cat de "lata" ai facut`o...probabil c`ai inselat`o...asuma`ti responsabilitatea pentru ce`ai facut si...ia decizia sa nu mai stai cu ea...asta n`o s`o faca sa se`ntoarca la tine,da posibil sa te faca sa te simti mai bine...cred ca nu`ti e bine s`o vezi cum iese cu ala,si sa stai noaptea langa ea,stiind cu cine`a fost si probabil ce`a facut...succes in continuare | ||
|
BerZerK Postat pe 20 Martie 2011 06:06 |
||
De la: rockk, la data 2011-03-20 05:31:52cata drama de 2 bani, "va plange el/ea in intuneric" eh na, vezi ca s a inventat becul. Ah,nu`ti citisem mesaju` inaintea primului post,foarte bine ai facut... |
||
|
BerZerK Postat pe 20 Martie 2011 06:08 |
||
De la: barrtenders, la data 2011-03-20 04:58:43deci tin sa va spun ca sa terminat cam asa ....eu disperat tot m-am rugat ( acum imi dau seama cat am gesit ) si nu sa rezolvat nimic..... am luat hotatarea sa plec la roma la sora mea sa imi refac viata ....stiu ca o iau din noroi dar sunt ambitios si nu renunt la mine .... ea e in continuare cu el ..... o sa isi dea seama cand va vedea casa goala, dulapul fara haine si in special patul fara mine .... o sa planga in pumni candva si sper sa nu fie prea tarziu.. multumesc pt incurajari si un sfat din expierenta mea ``` nu renuta niciodata la tine, tu trebuie sa fii pe primul loc in viata ta nu alcineva, nimanui nu ii pasa de tine cand esti in noroi`` scuze,mesaju` asta vroiam sa`l citez:D nu`s prea obijnuit cu Kudika...incam ai am de`nvatzat...:D |
||
|
BerZerK Postat pe 20 Martie 2011 06:09 |
||
De la: barrtenders, la data 2011-03-20 04:58:43... tu trebuie sa fii pe primul loc in viata ta nu alcineva... vezi sa nu cazi in extrema cealalta cand iubesti, nu mai exista eu sau ea, exista noi ... cel putin intr-o relatie cand acel noi nu mai exista, e timpul sa o iei de la capta, si sa nu uiti sa inveti care au fost greselile tale |
||
|
battleofwits Postat pe 20 Martie 2011 07:00 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-03-20 07:00:42De la: barrtenders, la data 2011-03-20 04:58:43... tu trebuie sa fii pe primul loc in viata ta nu alcineva... frumoasa teorie....
|
||
|
contesina Postat pe 20 Martie 2011 08:53 |
||
De la: contesina, la data 2011-03-20 08:53:57De la: battleofwits, la data 2011-03-20 07:00:42De la: barrtenders, la data 2011-03-20 04:58:43... tu trebuie sa fii pe primul loc in viata ta nu alcineva... si eu care ma gandeam ca la teorie stau prost dehh, nu mi-a placut cartea
|
||
|
battleofwits Postat pe 20 Martie 2011 08:55 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-03-20 08:55:53De la: contesina, la data 2011-03-20 08:53:57De la: battleofwits, la data 2011-03-20 07:00:42De la: barrtenders, la data 2011-03-20 04:58:43... tu trebuie sa fii pe primul loc in viata ta nu alcineva... cartea de bucate.....
|
||
|
contesina Postat pe 20 Martie 2011 09:48 |
||
De la: pickard, la data 2011-03-11 21:56:11De la: kudika375620, la data 2011-03-11 21:50:56Si in nici un caz nu o mai brusca. Si fii pregatit si de esec, nu numai de victorie, dupa cum spuneam, dragostea adevarata inseamna sacrificiu, deci daca o iubesti cu adevarat o s-o lasi sa fie fericita si cu altul, nu neaparat cu tine. O sa te bucuri pentru ea ca e fericita, chiar daca pentru tine iti va parea rau. NUUUUUUUUUUU! VIATA E CEL MAI DE PRET LUCRU PE CARE N-I LA DAT D-ZEU. SI PT CE SA SE SINUCIDA PT O BUCATA DE............ E PLINA LUMEA! |
||
|
RATUSCA_CEA_URATA Postat pe 20 Martie 2011 11:36 |
||
De la: rockk, la data 2011-03-20 05:31:52cata drama de 2 bani, "va plange el/ea in intuneric" eh na, vezi ca s a inventat becul. UNEORI BARBATII AU MAI MULTA NEVOIE DE POVESTI DE"2 BANI" LUCRU DOVEDIT! |
||
|
RATUSCA_CEA_URATA Postat pe 20 Martie 2011 11:39 |
||
| cauta-ti pe alticenva si ai sa vezi si reactia, de fapt poate sa nu fie nicio reactie, dar oricum este... atunci cand stai si te plangi nu rezolvi nimic treci la fapte si acctioneaza sia ai sa vezi ori cu ea ori cu alta ... iubirea e o chestie, dar timpul vindeca | ||
|
kudika069542 Postat pe 20 Martie 2011 14:30 |
||
| Asta i viata !! | ||
|
kudika351732 Postat pe 23 Martie 2011 06:40 |
||
eu sunt curios cum a reactionat cand a vazut casa goala, dulapul fara haine si in special patul fara el ,
|
||
|
Alvin Postat pe 23 Martie 2011 12:08 |
||
De la: justforfun84, la data 2011-03-23 12:08:13eu sunt curios cum a reactionat cand a vazut casa goala, dulapul fara haine si in special patul fara el. daca nu a deschis, probabil ca va deschide topic pe kudica
|
||
|
battleofwits Postat pe 23 Martie 2011 16:04 |
||
| imi pare rau pt povesta ta dar eu zik sa o lasi in pace...dute iesi si tu lipseste cateva seri si daca nu iti face crize hai acasa:)sunt romance frumoase care te asteapta:)* | ||
|
kudika073211 Postat pe 23 Martie 2011 17:11 |
||
|
Dragul meu, ai 26 ani dar se pare ca esti usor infantil! In primul rand, in relatia voastra au aparut probleme cu mult timp inainte!Ddaca tu ai vazut abia de 3 saptamani... inseamna ca n-ai acordat mare atentie la nevoile si dorintele jumatatii tale, cu atat mai putin la nemultumirile ei! Pe de alta parte, afirmi ca o iubesti, mai ales ca a fost domnisoara! Mi se pare infiorator de jignitor pentru ea! Daca iubesti o persoana, o faci pentru ca o consideri minunata, pentru ca apreciezi acea fiinta, pentru ca SIMTI ca viata ta capata sens atunci cand sunteti impreuna etc. Daca ea a ales sa se vada cu altcineva, nu e decat rezultatul actiunilor tale! Asuma-ti intreaga vina, fara sa-i reprosezi ce sacrificii ai facut pentru ea! Nu te-a obligat nimeni, a fost alegerea ta! In orice caz, atunci cand iubesti pe cineva, simti sa faci nenumarate lucruri, NECONDITIONAT! Te temi ca se va duce sa doarma la acel individ, daca tu te vei muta in alta camera... din cauza singuratatii... Alta dovada de imaturitate din partea ta! Oare n-ai facut-o sa se simta singura atat timp, atunci cand te uita D-zeu prin baruri si o neglijai? Daca se va duce sa doarma la el, o va face pentru ca asta-si doreste, indiferent daca tu esti in aceeasi camera cu ea sau in alta ! Poti sa te pui tu in fund si-n cap ca, daca va vrea sa se duca la el, o va face! O dovada ca aceasta relatie a lor n-a depasit prima etapa, este faptul ca ea inca nu doarme la el! Din tot ceea ce ai scris, inteleg ca nu-i esti indiferent! Inca mai ai o sansa! Ce poti face? Sa o inviti la o cafea, la masa, oriunde in afara casei, sa purtati o discutie in cadrul careia sa-i spui (fara sa versi lacrimi si fara sa te victimizezi) ca tu o iubesti, ca ai realizat ca ai gresit, ca ti-ai dat seama ca ai fost un imbecil si ca nu vrei s-o pierzi! Ca tu ai vrea sa mai inceracati inca o data si, din acest motiv, o intrebi daca ea considera ca mai aveti vreo sansa sa fiti impreuna. Toate astea i le spui frumos, pastrandu-ti coloana vertebrala. BAFTA! (si daca-ti mai acorda inca 1 sansa, de data asta sper sa ai capacitatea sa inveti sa pretuiesti ceea ce ai) |
||
|
scu Postat pe 23 Martie 2011 21:37 |
||
| atata vreme cat dormiti impreuna mai sunt sanse..de tine depinde totul...dar ai grja sa nu devii sufocant..ia-o usor..poate se mai poate salva..daca nu resemneaza-te..poate iese cu ala doar ca sa-ti dea o lectie | ||
|
kudika174208 Postat pe 23 Martie 2011 22:52 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-03-12 10:56:18De la: barrtenders, la data 2011-03-12 10:52:28...am stat cu ea cat a facut baie ... a zis ca deocamdata sa fiu prietenul ei .... a zis sa tac si sa fac ce zice ea ... eu zic ca sunt pe drumul cel bun nu ??? da-mi voie sa te pup pt. raspunsul asta
|
||
|
deana222 Postat pe 23 Martie 2011 23:39 |
||
|
poate te ajuta cu ceva
|
||
|
thegirlnextdoor Postat pe 24 Martie 2011 08:17 |
||
De la: thegirlnextdoor, la data 2011-03-24 08:17:36 http://www.youtube.com/watch?v=LB4z1rFb8cw |
||
|
thegirlnextdoor Postat pe 24 Martie 2011 08:18 |
||
Mai ia un pistol si impusca-te...am cautat prin sertare dar aveam doar cutite,ca-ti imprumutam eu unul!!!Nu v-ati saturat sa fiti ridicoli?
|
||
|
maissa Postat pe 24 Martie 2011 12:45 |
||
De la: maissa, la data 2011-03-24 12:45:01Mai ia un pistol si impusca-te...am cautat prin sertare dar aveam doar cutite,ca-ti imprumutam eu unul!!!Nu v-ati saturat sa fiti ridicoli? zi-se randunica la vrabie. |
||
|
rockk Postat pe 25 Martie 2011 19:49 |
||
De la: deana222, la data 2011-03-23 23:39:19De la: battleofwits, la data 2011-03-12 10:56:18De la: barrtenders, la data 2011-03-12 10:52:28...am stat cu ea cat a facut baie ... a zis ca deocamdata sa fiu prietenul ei .... a zis sa tac si sa fac ce zice ea ... eu zic ca sunt pe drumul cel bun nu ??? daca ai tate frumoase ...iti dau voie
|
||
|
battleofwits Postat pe 25 Martie 2011 20:51 |
||
De la: pickard, la data 2011-03-10 22:45:49 CUMPÃRA-ÞI UN CRIC ! Sa-þi ridici moralul |
||
|
kudika312524 Postat pe 26 Martie 2011 10:25 |
||
|
Salutare, se pare ca in ciuda sexului lor tare, tot mai multi barbati se dovedesc a fi cu moralul slab.In viziunea mea(spun asa ,intrucat in realitate nu am avut privilegiul de a cunoaste un barbat cu adevarat puternic din punct de vedere moral) un barbat trebuie se dea dovada de demnitate,caracter puternic ,sprijin real pentru femeia din viata lui.Un barbat care se umileste in fata mea imi provoaca greata! Mai bine si-ar schimba sexul!
|
||
|
dalila9 Postat pe 26 Martie 2011 22:00 |
||
|
Asa faceti voi, majoritatea barbatilor... nu stiti ce sa faceti ca sa cuceriti o femeie si cand va accepta incepeti sa aveti senzatia ca toata lumea e a voastra si ca totul vi se cuvine si cu nepasarea voastra daramati tot ce ati construit... pe mine nu m-ar impresiona niciodata un barbat cu plansete, mesaje si promisiuni... departeaza-te de ea un timp, las-o sa respire, schimba-te si las-o sa vada singura ca te-ai schimbat... daca nu merge nu mai insista, las-o sa fie fericita cu altul daca tu nu ai fost in stare!
|
||
|
martie02 Postat pe 27 Martie 2011 16:17 |
||
| Tu nu ai invatat inca ca indiferenta doare cel mai tare? Ca din cate vad esti extrem de atent cu ea. Si sa plangi in fata unei femei e cam grav...desigur daca asta simti se intelege dar trebuie sa te abtii ca astea sunt chestii de femei nu de barbati. Aar trebui sa apreciem cand avem o asemenea persoana langa noi (ca si tine)...o spun atat pt barbati cat si pt femei.Dar din pacate firea noastra e sa vrem tot ce nu putem avea...si atunci cand cineva ne arata iubirea intr-un mod in care pare mai degraba slabiciune decat iubire, parca sentimentele noastre se atenueaza. Nu te-ai gandit ca esti mult prea slab in fata ei?? Desigur u o cunosti mai bine si poate nu asta e problema dar eu totusi cred ca orice om iubeste tot mai mult atunci cand persoana iubita opune rezistenta si nu isi transforma iubirea in slabiciune. | ||
|
Andra__C Postat pe 28 Martie 2011 00:52 |
||
|
DRAGA NU TE M-AILAMENTA ATATA ! COMPORTA-TE EXACT CA EA ...CHIAR DACA E LA MICA INTELEGERE... CAUTA-TI O TIPA , AFISAZA-TE CU EA PREFA-TE CA ESTI INDRAGOSTIT PANA PESTE CAP ,RAZI CHIAR DACA-TI VINE SA PLANGI SI IN MOD DEOSEBIT FA-O IN PREZENTA IUBITEI CARE TE-A ABANDONAT... SEARA IN PAT POVESTESTE-I CAT DE BINE TE SIMTI IN PREZENTA NOII TALE IUBITE... SI.... AI SA VEZI! |
||
|
kudika197156 Postat pe 28 Martie 2011 13:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cum sa imi uit fostul iubit? | 30 | De la: lazar7 24 Octombrie 2011 08:35 |
| m-a parasit iubita | 1 | De la: kudika404106 23 Mai 2011 13:44 |
| instrainare brusca in cuplu | 11 | De la: kudika_24560 6 Ianuarie 2013 23:28 |
|
|
||
| Habar n-am!!!! | 36 | De la: cristiana_cris 28 Octombrie 2009 15:12 |
| O singura vorba mai am... AJUTOR, cersesc iubire. | 13 | De la: inger_de_ghiata 17 Aprilie 2009 12:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.