Setari Cookie-uri

vreau sa ma impac cu ea......

buna ...sal.. am si eu o problema mare si sper sa puteti sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi.acum 2 luni am luat o decizie proasta :(( sa ma despart de iubita mea . pentru ca simteam ca nu ma mai iubeste,pentru ca ma duceam la ea acasa sa raman la ea si ea statea mai mult la pc sa vb cu prieteni ei, nu prea ma mai baga in seama... iam spus ca daca nu se schimba ne despartim,si nu sa schimbat si am luat decizia proasta.acum dupa ce am analizat relatia noastra,am realizat ca ea de fapt ma iubeste doar ca nu stie cum sa.o arate.si am incercat sa vorbesc cu ea sa ne impacam .dar ea nu vrea si nu inteleg de ce .....am avut o relatie frumoasa.la inceput eram gelos dar pe parcurs am prins incredere in ea si avea libertate totala. nu pot sa cred ca dupa 2 ani ma uitat asa repede,nu am stresati cu telefoane mesaje etc.vorbim doar pe mes,nu mai stiu ce sa fac cum sa vb cu ea ca sa ne impacam.adica in prima luna nu am stresato cu nimic acum de 3 saptamani incerc sa ma impac cu ea.pe bune nu stiu ce sa mai fac, prieteni nu prea am pentru ca sunt mereu la munca mereu ocupat..nu mananc nu dorm:((vreau sa fiu cu ea dar ea nu mai vrea si nu inteleg de ce , acum 2 saptamani am intrebato daca ma mai iubeste si a zis ca da.si daia nu inteleg. va multumesc si astept sfaturi:-*
G_G_A
Postat pe 14 Martie 2011 03:11
De la: kudika376308, la data 2011-03-14 03:11:06va multumesc si astept sfaturi:-*

Cu placere!
Asteapta sfaturile c-or sa fie destui care sa inghita si topicul asta. Sa nu razi prea tare.
rashela
Postat pe 14 Martie 2011 03:38
De la: kudika376308, la data 2011-03-14 03:11:06buna ...sal.. am si eu o problema mare si sper sa puteti sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi.acum 2 luni am luat o decizie proasta :(( sa ma despart de iubita mea . pentru ca simteam ca nu ma mai iubeste,pentru ca ma duceam la ea acasa sa raman la ea si ea statea mai mult la pc sa vb cu prieteni ei, nu prea ma mai baga in seama... iam spus ca daca nu se schimba ne despartim,si nu sa schimbat si am luat decizia proasta.acum dupa ce am analizat relatia noastra,am realizat ca ea de fapt ma iubeste doar ca nu stie cum sa.o arate.si am incercat sa vorbesc cu ea sa ne impacam .dar ea nu vrea si nu inteleg de ce .....am avut o relatie frumoasa.la inceput eram gelos dar pe parcurs am prins incredere in ea si avea libertate totala. nu pot sa cred ca dupa 2 ani ma uitat asa repede,nu am stresati cu telefoane mesaje etc.vorbim doar pe mes,nu mai stiu ce sa fac cum sa vb cu ea ca sa ne impacam.adica in prima luna nu am stresato cu nimic acum de 3 saptamani incerc sa ma impac cu ea.pe bune nu stiu ce sa mai fac, prieteni nu prea am pentru ca sunt mereu la munca mereu ocupat..nu mananc nu dorm:((vreau sa fiu cu ea dar ea nu mai vrea si nu inteleg de ce , acum 2 saptamani am intrebato daca ma mai iubeste si a zis ca da.si daia nu inteleg. va multumesc si astept sfaturi:-*

acuma, ce nu nteleg eu e...de ce dracu vrei sa stai cu o persoana care te plictiseste, nu face nimic, sta la pc , vorbiti doar la yahoo... plus ca deja au trecut 2 ani, cauta ti ceva nou, ia o ca pe un semn, nasol cu prietenii, mai bine ti ai face prieteni decat sa dai peste inca una ca asta.

o femeie poate iubi in sute de feluri, noi suntem mai limitati. intr-un singur fel, da` bine.
rockk
Postat pe 14 Martie 2011 05:56
Probabil tipa simte nevoia de ceva nou dupa doi ani,a intervenit monotonia de care probabil amandoi sunteti de vina...Iar lumea virtuala este periculoasa,exista multi vanzatori de iluzii.
merik
Postat pe 14 Martie 2011 07:21
Buna dimineata in primul rand....Aceeasi problema am avut-o si eu cu prietenul meu o vreme. Singura diferenta e ca el se juca pe calculator nu vorbea pe messenger. Eu nu am considerat acesta un motiv de despartire, doar i-am spus ca se poate juca sau vorbi pe messenger atunci cand nu sunt langa el, deoarece cred ca merit sa mi se acorde respectul cuvenit. Ce sa zic, probabil s-a maturizat intre timp pentru ca nu mai pune accent pe jocuri Cat despre celalalt aspect si anume ca ea nu mai vrea sa ne impace cu tine chiar nu stiu ce sa zic, nu cunoastem decat varianta ta, a ei nu, poate e ceva ce ai facut tu sau nu ai facut, poate ea chiar nu mai vrea, nu poti face nimic altceva decat sa dai de ea si sa discutati la modul cel mai serios fara certuri si pe cale amiabila...mult succes
cristiana84
Postat pe 14 Martie 2011 07:58
Pai vezi ce se intampla daca dai ultimatumuri? Ori ca tine ori la gara?
Partea buna e ca ai coloana vertebrala si te tii de cuvant.
Partea proasta e ca nu stii sa comunici. Ar fi fost mult mai bine daca ii spuneai "ma deranjeaza cand faci asta, hai sa ajungem la o solutie care sa ne convina amandorura."

N-am de unde stii daca ea te iubeste sau nu, sau daca te refuza din ambitie, orgoliu. Dupa cum zicea si Cristiana, o discutie calma si deschisa te-ar putea lamuri.
kudika_pudika
Postat pe 14 Martie 2011 13:17
o luna de zile i-ai dat pace...hmmm...daca ea a asteptat s-o cauti in timpul acesta,iar tu te-ai trezit prea tarziu...

poate acum are pe altcineva si nu vrea sa-ti spuna...dupa parerea mea nu exista"te iubesc" dar nu vreau sa ma impac cu tine...cand iubesti treci peste orice.
in momentul in care sentimentele si-au pierdut din intensitate inseamna ca nu a fost iubire adevarata si degeaba mai incerci ceva...
eu n-as da niciodata imbratisarile iubitului meu pe o conversatie pe messenger cu prietenii mei...pot astepta...
in concluzie...parerea mea:asta a si vrut,sa-i dai zona tu,sa nu se simta vinovata ea
cam dura,nu?
nightangel
Postat pe 14 Martie 2011 16:01
ai inteles gresit nu au trecut 2 ani de cand ne.am despartit au trecut 2 luni..... si eu eram la ea in casa si ea mai mult statea la pc... stiu ca probabil ar trebuie sa trec peste ..dar inca o iubesc si imi este dor de ea:((
G_G_A
Postat pe 14 Martie 2011 21:42
de vorbit cu ea vreau sa vorbesc doar ca ea nu vrea .si nu vreau nici sa devin stresant.si in aceste 2 luni am tot cautato dar nimic...am incercat sa vorbesc cu ea sa.i explic ca nu eb sa stea atata la pc si macar cand sunt eu cu ea sa nu mai stea..noi nu ne vedeam in fiecare zi,ne vedeam sambata si duminica avea tot timpul din lume sa iasa cu prieteni sa vb pe mes,nu stiu de ce face asa a avut libertate deplina

G_G_A
Postat pe 14 Martie 2011 21:49
1- daca nu te baga in seama ,nu o mai interesezi
2-tot asa mio spus si nevastamea : te iubesc ! ,si dupa 7 ani sa dus
e dureros ,dar ori mergi inainte singur ori pierzi timpul incercand sa repari ceva ce nu mai poate fi reparat
femeia este greu de inteles dar uneori si noi suntem mai rau ca ele
tu alegi -iti plangi de mila sau vezi realitatea: sa terminat( imi pare rau daca nu-ti spun ce vrei sa auzi)
fer79
Postat pe 30 Martie 2011 15:37
Sincer,parerea mea e ca tipa nu prea te mai iubeste..ca daca ar fi vazut ca te pierde ar fii facut si ea ceva...dar nah....poate vrea doar ceva extra.... Move on!daca nu mai vrea!
lilianne
Postat pe 30 Martie 2011 17:26
De la: G_G_A, la data 2011-03-14 03:11:06acum dupa ce am analizat relatia noastra,am realizat ca ea de fapt ma iubeste doar ca nu stie cum sa.o arate.

dupa ce ai analizat tu? sau impreuna? ca tot ce povestesti tu suna ca si cand ea s-a plictisit, sau in orice caz nu mai e interesata sa continue nimic cu tine si doar atat astepta sa scape :( sorry, dar asa suna....
DayC
Postat pe 30 Martie 2011 20:32
De la: G_G_A, la data 2011-03-14 03:11:06buna ...sal.. am si eu o problema mare si sper sa puteti sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi.acum 2 luni am luat o decizie proasta :(( sa ma despart de iubita mea . pentru ca simteam ca nu ma mai iubeste,pentru ca ma duceam la ea acasa sa raman la ea si ea statea mai mult la pc sa vb cu prieteni ei, nu prea ma mai baga in seama... iam spus ca daca nu se schimba ne despartim,si nu sa schimbat si am luat decizia proasta.acum dupa ce am analizat relatia noastra,am realizat ca ea de fapt ma iubeste doar ca nu stie cum sa.o arate.si am incercat sa vorbesc cu ea sa ne impacam .dar ea nu vrea si nu inteleg de ce .....am avut o relatie frumoasa.la inceput eram gelos dar pe parcurs am prins incredere in ea si avea libertate totala. nu pot sa cred ca dupa 2 ani ma uitat asa repede,nu am stresati cu telefoane mesaje etc.vorbim doar pe mes,nu mai stiu ce sa fac cum sa vb cu ea ca sa ne impacam.adica in prima luna nu am stresato cu nimic acum de 3 saptamani incerc sa ma impac cu ea.pe bune nu stiu ce sa mai fac, prieteni nu prea am pentru ca sunt mereu la munca mereu ocupat..nu mananc nu dorm:((vreau sa fiu cu ea dar ea nu mai vrea si nu inteleg de ce , acum 2 saptamani am intrebato daca ma mai iubeste si a zis ca da.si daia nu inteleg. va multumesc si astept sfaturi:-*

mai insista! poate totusi te iubeste fa-ti un cont secret si vorbeste cu ea dar cu alte discursuri.
pickard
Postat pe 30 Martie 2011 20:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
L-am gonit de langa mine si acum il vreau inapoi 22 De la: sofia_maria 24 Iunie 2010 17:14
Ce ar fi mai bine sa fac? 10 De la: ella_pustoaik 25 Iunie 2010 14:24
sunt mai importantii prietenii??? 8 De la: Elyaa 8 Iulie 2011 10:39
nu reuseste oare sa il iubeasca? 10 De la: iulia069834 15 Februarie 2010 12:55
relatia mea 10 De la: kudika275734 29 Iulie 2010 14:27