Mai multe
nu te grabi
|
||
|
kudika080641 Postat pe 3 Aprilie 2011 10:36 |
||
|---|---|---|
De la: Geo15, la data 2011-03-21 09:07:45Am 16 ani si sunt cu un baiat de 4 luni. Primele 2 luni sa zic...a fost totul foarte frumos, mereu cand eram impreuna sau cand vorbeam la telefon radeam, ne simteam bine, uitam de tot. I`am cunoscut si familia..sarbatorile le`am petrecut impreuna, am dormit la el..dar nu s`a intamplat nimic. Imi spunea ca pe el il interedeaza decat de mine si nu`i mai pasa de altii si ca nu mai are nevoie de alta fata..ca a gasit ce cauta si ca sunt speciala. Am crezut ca asa o sa fie mereu dar...de vreo luna nu mai e asa totul roz..nu zic ca nu ne intelegem...dar nu mai e cum va spuneam mai sus. Mi`e frica sa nu`l pierd..sa se plictiseasca..Vreau sa`l fac sa`si doreasca sa ma vada, sa fie cu mine. Poate ma ajutati cu un sfat..Multumessc ! hai sa-ti dau o alta preocupare....ce ar fi sa te gandesti cum sa-l faci pe el sa-si faca asemenea probleme ....
|
||
|
contesina Postat pe 3 Aprilie 2011 14:20 |
||
|
nu ii oferi totul deodata si "pe tava"..lasa`l sa isi doreasca..cand vede ca nu are ..atunce vrea...cand nu i se ofera din prima...atuncea vrea mai mult.. si nu te agita prea tare!!si fii tu insuti>:D |
||
|
|
||
|
kudika380033 Postat pe 3 Aprilie 2011 20:05 |
||
|
Hei...Geo 15-16 Cu muuulti ani in urma, aveam 13,14 ani, am primit cadou de la o verisoara un inel cu o piatra mare, dreptunghiulara de culoare verde,semitransparent. Era o sticla comuna, material ieftin. Dar eu am zis ca e un smarald adevarat; chiar credeam asta. Atat de mult iubeam acel inel ca nici nu il purtam de frica sa nu-l zgarii, sa-l stric. Il ascundeam de frica sa nu mi-l fure cineva, de vreo doua ori am si uitat unde-l pitisem asa de bine si ma luau caldurile si transpiratiile reci scotocind dupa el. Era ca o povara. Pana intr-o buna zi, cand a disparut pur si simplu. Nu stiu unde, nu stiu cum, stiu doar ca am plans si am suferit atat de tare, incat am jurat sa nu ma mai leg de lucruri niciodata. Si acum daca inchid ochii imi amintesc perfect cum arata acel inel. Nu te chinui singura, nu iti reprima fericirea, iubeste cu tot sufletul, pluteste, razi cu inima si cu sufletul, fii usoara ca un fulg si vesela ca o raza de soare. Acum iubesti, acum sa te bucuri. Ce va fi maine nu poti sti...trebuie doar sa crezi ca va fi ceva mai bun si mai frumos. Pupici primavarateci. Cessy. |
||
|
CESSY_C Postat pe 4 Aprilie 2011 00:16 |
||
|
draga mea inca esti tanara, si in plus esti la varsta la care nu asculti de sfaturi,nu are rost sa-ti dam unul ca vei face tot cum vrei tu. Ai grija sa nu te doara prea tare cand vei da cu capul de pragul de sus. Multa bafta in viata |
||
|
Ariana31 Postat pe 4 Aprilie 2011 15:11 |
||
|
ma iubita la 16 ani viata e o nebunie...crede ma .d c iti complici tu viata ?mai mai ..noi oamenii cand ne saturam de dulceata vietii incercam lucruri amare....ma iubita ia ti lumea in cap al varsta ta si bucurate de orce moment...eu am 21 de ani si am stat 3 ani cu cineva..crede am ca relatiile seioase sunt o pierdere de timp la varsta ta.daca as avea 16 ani acum...he he nu s intorc anii..;) |
||
|
kudika132565 Postat pe 5 Aprilie 2011 03:18 |
||
De la: Geo15, la data 2011-03-21 09:07:45Am 16 ani si sunt cu un baiat de 4 luni. Primele 2 luni sa zic...a fost totul foarte frumos, mereu cand eram impreuna sau cand vorbeam la telefon radeam, ne simteam bine, uitam de tot. I`am cunoscut si familia..sarbatorile le`am petrecut impreuna, am dormit la el..dar nu s`a intamplat nimic. Imi spunea ca pe el il interedeaza decat de mine si nu`i mai pasa de altii si ca nu mai are nevoie de alta fata..ca a gasit ce cauta si ca sunt speciala. Am crezut ca asa o sa fie mereu dar...de vreo luna nu mai e asa totul roz..nu zic ca nu ne intelegem...dar nu mai e cum va spuneam mai sus. Mi`e frica sa nu`l pierd..sa se plictiseasca..Vreau sa`l fac sa`si doreasca sa ma vada, sa fie cu mine. Poate ma ajutati cu un sfat..Multumessc ! cumpara ti o personalitate sau du te la vrajitoare , ori fa ti o exorcizare. exista un topic pt fiecare de mai sus. doar pe : kudika - feel sexy! ca la 16 ca la 42 e tot aia, mai bine nu va fi , resemneaza te.si vestea proasta e ca nu vei deveni mai desteapta cu anii. ajunge sa te uiti la comenturile de mai sus
|
||
|
rockk Postat pe 5 Aprilie 2011 05:09 |
||
De la: Geo15, la data 2011-03-21 09:07:45Am 16 ani si sunt cu un baiat de 4 luni. Primele 2 luni sa zic...a fost totul foarte frumos, mereu cand eram impreuna sau cand vorbeam la telefon radeam, ne simteam bine, uitam de tot. I`am cunoscut si familia..sarbatorile le`am petrecut impreuna, am dormit la el..dar nu s`a intamplat nimic. Imi spunea ca pe el il interedeaza decat de mine si nu`i mai pasa de altii si ca nu mai are nevoie de alta fata..ca a gasit ce cauta si ca sunt speciala. Am crezut ca asa o sa fie mereu dar...de vreo luna nu mai e asa totul roz..nu zic ca nu ne intelegem...dar nu mai e cum va spuneam mai sus. Mi`e frica sa nu`l pierd..sa se plictiseasca..Vreau sa`l fac sa`si doreasca sa ma vada, sa fie cu mine. Poate ma ajutati cu un sfat..Multumessc !Toarna-i un plod...
|
||
|
The_Exile Postat pe 5 Aprilie 2011 10:24 |
||
De la: Geo15, la data 2011-03-21 09:07:45Am 16 ani si sunt cu un baiat de 4 luni. Primele 2 luni sa zic...a fost totul foarte frumos, mereu cand eram impreuna sau cand vorbeam la telefon radeam, ne simteam bine, uitam de tot. I`am cunoscut si familia..sarbatorile le`am petrecut impreuna, am dormit la el..dar nu s`a intamplat nimic. Imi spunea ca pe el il interedeaza decat de mine si nu`i mai pasa de altii si ca nu mai are nevoie de alta fata..ca a gasit ce cauta si ca sunt speciala. Am crezut ca asa o sa fie mereu dar...de vreo luna nu mai e asa totul roz..nu zic ca nu ne intelegem...dar nu mai e cum va spuneam mai sus. Mi`e frica sa nu`l pierd..sa se plictiseasca..Vreau sa`l fac sa`si doreasca sa ma vada, sa fie cu mine. Poate ma ajutati cu un sfat..Multumessc !Toarna-i un plod...
|
||
|
The_Exile Postat pe 5 Aprilie 2011 10:25 |
||
De la: Tharr, la data 2011-04-05 10:25:26De la: Geo15, la data 2011-03-21 09:07:45Am 16 ani si sunt cu un baiat de 4 luni. Primele 2 luni sa zic...a fost totul foarte frumos, mereu cand eram impreuna sau cand vorbeam la telefon radeam, ne simteam bine, uitam de tot. I`am cunoscut si familia..sarbatorile le`am petrecut impreuna, am dormit la el..dar nu s`a intamplat nimic. Imi spunea ca pe el il interedeaza decat de mine si nu`i mai pasa de altii si ca nu mai are nevoie de alta fata..ca a gasit ce cauta si ca sunt speciala. Am crezut ca asa o sa fie mereu dar...de vreo luna nu mai e asa totul roz..nu zic ca nu ne intelegem...dar nu mai e cum va spuneam mai sus. Mi`e frica sa nu`l pierd..sa se plictiseasca..Vreau sa`l fac sa`si doreasca sa ma vada, sa fie cu mine. Poate ma ajutati cu un sfat..Multumessc !Toarna-i un plod... Daca tie ti-ar turna o femeie un plod, te-ar putea tine langa ea toata viata chiar daca tie nu-ti place? |
||
|
Lucia38 Postat pe 5 Aprilie 2011 10:33 |
||
De la: Lucia38, la data 2011-04-05 10:33:57NU scumpi dar intr-un fel sau altul esti legat de ea...ca doar nu-ti abandonezi copilul ... gresesc?De la: Tharr, la data 2011-04-05 10:25:26De la: Geo15, la data 2011-03-21 09:07:45Am 16 ani si sunt cu un baiat de 4 luni. Primele 2 luni sa zic...a fost totul foarte frumos, mereu cand eram impreuna sau cand vorbeam la telefon radeam, ne simteam bine, uitam de tot. I`am cunoscut si familia..sarbatorile le`am petrecut impreuna, am dormit la el..dar nu s`a intamplat nimic. Imi spunea ca pe el il interedeaza decat de mine si nu`i mai pasa de altii si ca nu mai are nevoie de alta fata..ca a gasit ce cauta si ca sunt speciala. Am crezut ca asa o sa fie mereu dar...de vreo luna nu mai e asa totul roz..nu zic ca nu ne intelegem...dar nu mai e cum va spuneam mai sus. Mi`e frica sa nu`l pierd..sa se plictiseasca..Vreau sa`l fac sa`si doreasca sa ma vada, sa fie cu mine. Poate ma ajutati cu un sfat..Multumessc !Toarna-i un plod... |
||
|
The_Exile Postat pe 5 Aprilie 2011 10:39 |
||
De la: Geo15, la data 2011-03-21 09:07:45Am 16 ani si sunt cu un baiat de 4 luni. Primele 2 luni sa zic...a fost totul foarte frumos, mereu cand eram impreuna sau cand vorbeam la telefon radeam, ne simteam bine, uitam de tot. I`am cunoscut si familia..sarbatorile le`am petrecut impreuna, am dormit la el..dar nu s`a intamplat nimic. Imi spunea ca pe el il interedeaza decat de mine si nu`i mai pasa de altii si ca nu mai are nevoie de alta fata..ca a gasit ce cauta si ca sunt speciala. Am crezut ca asa o sa fie mereu dar...de vreo luna nu mai e asa totul roz..nu zic ca nu ne intelegem...dar nu mai e cum va spuneam mai sus. Mi`e frica sa nu`l pierd..sa se plictiseasca..Vreau sa`l fac sa`si doreasca sa ma vada, sa fie cu mine. Poate ma ajutati cu un sfat..Multumessc !Lasa-l sa traiasca,daca tu esti sinucigasa , lui poate-i place viata . Deci nu va potriviti !!!
|
||
|
cristinxxx Postat pe 5 Aprilie 2011 10:39 |
||
El se schimba la fel si tu. Nu ramaneti asa toata viata niciunul dintre voi, asa a fost si in relatia mea: la inceput totul roz si frumos apoi ne-am dat seama ca nu e asa de roz viata si am trecut la etapa de seriozitate. Daca a inceput sa tina la tine ,e clar ca mai tarziu te va iubi, si nu ve va plictisi de tine. Adu lucruri noi in relatia voastra si ai sa vezi ca ar sa fie bine. Multa bafta
|
||
|
Elyaa Postat pe 26 Aprilie 2011 17:46 |
||
De la: Geo15, la data 2011-03-21 09:07:45Am 16 ani si sunt cu un baiat de 4 luni. Primele 2 luni sa zic...a fost totul foarte frumos, mereu cand eram impreuna sau cand vorbeam la telefon radeam, ne simteam bine, uitam de tot. I`am cunoscut si familia..sarbatorile le`am petrecut impreuna, am dormit la el..dar nu s`a intamplat nimic. Imi spunea ca pe el il interedeaza decat de mine si nu`i mai pasa de altii si ca nu mai are nevoie de alta fata..ca a gasit ce cauta si ca sunt speciala. Am crezut ca asa o sa fie mereu dar...de vreo luna nu mai e asa totul roz..nu zic ca nu ne intelegem...dar nu mai e cum va spuneam mai sus. Mi`e frica sa nu`l pierd..sa se plictiseasca..Vreau sa`l fac sa`si doreasca sa ma vada, sa fie cu mine. Poate ma ajutati cu un sfat..Multumessc ! La anii tai te agiti cum sa il tii langa tine? Sa plece voios !Esti tanara ce Doamne iarta-ma te tot agiti pentru un pustan? Vor mai fii si alti baieti. In cazul in care nu ati intretinut relatii sexuale nici sa nu o faci. Mai asteapta ca ai timp toata viata sa fii femeie. Acum sunt cei mai frumosi ani. Ai grija de tine ca la varsta asta te indragostesti repede si iti trece repede (poate asta i se intampla lui). |
||
|
verraa Postat pe 27 Aprilie 2011 00:47 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sunt tare confuza...HELP! | 35 | De la: johanita09 22 Octombrie 2010 22:13 |
| IUBITUL MEU MA INSEALA CU FOSTA LUI IUBITA!!! | 36 | De la: kudika_983775 31 Ianuarie 2016 10:55 |
| Buna | 38 | De la: kudika_nikole 4 Ianuarie 2012 21:12 |
|
|
||
| oare? | 12 | De la: liliana2005 5 Octombrie 2009 21:45 |
| m`a inselat.....oare sa`l insel si eu? | 26 | De la: papusik_bad 2 Iulie 2009 22:34 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.