Setari Cookie-uri

Unde te duci cand locul tau nu mai e al tau?

Poate ar fi bine sa te regasesti pe tine insati inainte de a o porni intr-o directie.
mtr
Postat pe 2 Mai 2011 01:11
stii cum ii, daca nu iti mai apartine locul, inseamna ca deja esti in alt loc de acolo vezi ca ni iti apartine locul unde erai, parerea mea ca trebuie sa actionezi, nu sta si te gandeste la nemurirea sufletului, tu iti apartii tie si tu esti singura care poate sa faca ceva ce iti este benefic, e greu, sunt multe lucruri care te si tin in impasul acesta, legaturi care le-ai strans tu sigur sa nu pierzi, dar incearca sa te detasezi, compromisurile pe care le-ai legat in jurul tau iti fac rau, ca si mie, te inteleg si eu as vrea sa evadez acolo unde sigur stiu unde imi este locul pt ca cu totii stim unde ne e locul, stim foarte bine, imboldul care te-a pus pe ganduri iti v-a da si elanul sa te deplasezi, crede-ma!!!!!!!!!!!, iti urez succes in evadare, dute unde apartii cu adevarat, tu stii unde iti este locul!!!!!!!!!!1
kudika066348
Postat pe 2 Mai 2011 07:54
Stiu ce inseamna sa nu te regasesti.Eu mi-am pierdut serviciul, casa ,iubitul .Aproape am crezut ca si identitatea,amcrezut ca nu mai exist,am crezut ca Dumnezeu m-a uitat.Dar sunt sigura ca daca o voi lua de la capat TOTUL V-A FI BINE
gogosik_2006
Postat pe 2 Mai 2011 08:51
daca este iarna te duci undeva la munte sa te relaxezi si sa fii numai tu cu gandurile tale,iar daca este vara te duci la mare sau pe un camp plin cu flori.
ai sa vezi ca merge.
kudika384991
Postat pe 2 Mai 2011 10:33
Cauti un loc unde poti sa te simti din nou bine.Bine ie ,acolo unde ai liniste sufleteasca,intelegere ,respect,armonie,de ce nu si dragoste.Toti ne dorim o relatie bazata pe sentimente puternice,dar daca nu o poti avea,sint atitea lucruri care pot sa-ti dea multumirea sufleteasca.Trebuie doar sa privesti in jurul tau si sa vezi si binele ,dar si raul.Am un sot minunat, ma intelege,ma respecta,cred eu, dupa tot ce a facut pentru mine ,ca ma si iubeste,dar cu toate acestea,simt un gol,nu am prietene ,duc o viata singuratica.Dar sint multumita,stiind ca in viata nu poti avea totul.
kudika376343
Postat pe 2 Mai 2011 12:23
Inteleg perfect ce vrei sa spui simt acelasi lucru insa ma sperie ideea unui noi inceput, drept pentru care am ales sa raman si sa incerc sa imi regasesc locul.
kudika110566
Postat pe 2 Mai 2011 15:10
De la: kudika326782, la data 2011-05-01 13:46:21buna.. si eu am un prieten care e foarte departe de mine(250 km) si ne vedem de 2-3 ori pe an cand merg eu la tg.jiu.
nu stiu ce sa fac. in momentul de fata..de o saptamana am vorbit doar o ora la telefon(adunand minutele).
ultima data i-am spus ca plec, ca nu sunt acasa, ca merg la gratar, ca dorm si alte scuze.

am observat ca e trist dar nu poate sa imi spuna nimic. nu stiu daca aceasta relatie e potrivita pentru mine cu toate ca am incredere deplina in el. un lucru care m-a facut sa am indoieli in privinta sentimentelor mele e ca acum 2 saptamani cand ne-am vazut il vedeam mai mult ca pe un frate, nu ca iubit..
sa ma despart de el nu pot. data trecuta suferit mult si doua luni ne-am impacat. dar si daca ramanem impreuna e greu.

aveti vreun sfat..?daca a trecut sau trece cineva prin asta spuneti-mi si mie ce ati facut.



da, aproape toate amicele mele au trecut prin relatii la distanta cu tipi pe care i vedeau " frati " .
Cu cat pui capat mai repede si fara remuscari unei relatii la distanta cu un " frate" cu atat e mai bine pt toata lumea implicata. Daca o lalai nici nu poti sa te intalnesti cu alt baiat care -ti place mai mult pentru ca te chinuie remuscarile si pe el il tii agatat cu sperante false, te chinui degeaba si tu si el . Pe urma daca afla ca te intalnesti cu altcienva pe la spatele lui, o sa se simta prost .
Gandeste-te cum ar fi sa fii tu in locul lui . si daca ti-ar conveni sa te tina pe tine atarnata si cu iluzii desarte, in timp ce el te vede doar ca pe o sora .



kudika052198
Postat pe 2 Mai 2011 15:21
Aceasta intrebare este foarte bine pusa!!! niciodata nu m-am gandit unde am sa ma duc....imi place sa nu imi fac planuri...si ca viata sa-mi dea cele mai frumoase surprize! dar nu stiu unde m-as duce sincer
kudika383789
Postat pe 2 Mai 2011 16:19
sunt departe de familie,de iubitul meu ....sunt plecata in strainatate pt a invata engleza....imi doresc sa ma ajute Dumnezeul sa ajung stewaardesa...asta este visul meu...de aceea am si plecat.....sunt singura,dar asta nu ma va opri din visul meu.....!!!
kudika383789
Postat pe 2 Mai 2011 16:23
salut.eu suntimpreuna cu cineva de 6 ani.de un an sunt in italia.dar in tara ne desparteau 107 km,ne vedeam o data pe sapt sau o data la 2 sapt.depinde de situatie.daca tu nu il mai vezi ca pe un iubit.atunci inseamna ca esti doar obisnuita cu el si obisnuinta asta e cam a naibii.in orice relatie e importanta comunicarea si increderea.sunt cele mai importante. dar parerea mea este sa renunti pentru ca va amagiti amandoi.
kudika368776
Postat pe 2 Mai 2011 16:43
Consulta un psiholog. Vei descoperi care sunt cauzele reale ale acestei indecizii si vei fi ajutata sa iti pui ordine in viata si in ganduri.
kudika104558
Postat pe 2 Mai 2011 17:55
PAREREA MEA ESTE CA NU TREBUIE SA TE DAI BATUT/A ASA USOR FIECARE ARE LOCUL LUI BINE PASTRAT.
GABRYELLA_08
Postat pe 2 Mai 2011 19:38
PAREREA MEA ESTE CA NU TREBUIE SA TE DAI BATUT/A ASA USOR FIECARE ARE LOCUL LUI BINE PASTRAT.
GABRYELLA_08
Postat pe 2 Mai 2011 19:38
trec printr-o chestie asemanatoare...ce m-a ajutat pe mine...basket-ul...am luat mingea lui fratimiu de basket si am iesit afara...in parc...e ul lucru bun...cunosti lume noua si faci si multa miscare...ideea e ca trebuie sa-ti gasesti o alta activitate care sa-ti ocupe mult timp..pentru ca oriunde te-ai duce oricum nu o sa fie bine pe termen lung....
greenDrop
Postat pe 2 Mai 2011 20:47
draga mea cand simt ca nu mai pot sterg totul si o iau de la capat.nu trebuie sa suferi pt nimeni si nimic
iuliana_florentina16
Postat pe 3 Mai 2011 09:40
hmmm..mda sa nu uiti asta :in orice rau sta ascuns un bine si invers pt ca totul e relativ si fara inuneric nu am stii lumina si invers..ia lucrurile cum vin si gandeste-te ca mai e pana vei muri..adika pana vei ajunge in final acasa si acest drum..e ca acea calatorie pana la destinatia finala si e presarat cu mii si mii de intamplarisitoate trec absolut toate pana ajungi acasa
yacuni
Postat pe 3 Mai 2011 12:06
Papusa, gaseste-ti pe altu!!! Vei reusi sa-l uiti cunoscand pe altcineva! Lasa-te cucerita de cineva care sa se poarte cum trebuie cu tine! Si poate, repet - poate - vei reusi sa te dezlipesti de el. Nu spera sa-l uiti, va fi mult mai greu, mai ales daca nu t va lasa el sa-l uiti!;) Iubirea transformata in obsesie si intr-o continua speranta si dorinta neimpartasita e boala grea! Eu o car de mult timp, dar dintro mare doza de egoism, nu stiu de unde l-am luat, am invatat sa traiesc cu boala si sa ma bucur de o alta relatie normala, in care sunt pretuita cum trebuie. Urat , stiu, dar e mai bine pt sufletul si linistea mea!
helen10
Postat pe 3 Mai 2011 13:05
Sunt si eu in aceeasi situatie...sunt o romantica, vreau iubire adevarata , implicare 100 % si respect 200% ...am 31 de ani si am descoperit ca viata mea nu e asa cum imi doresc sa fie, nu e de-ajuns pt mine...sotul meu nu e jumatatea mea mult visata...o fi vina mea, o fi ghinionul meu..am ajuns sa spun ca NU STIU ce sa fac in continuare dar nici sa o mai duc asa. Sunt multe de spus..n-am eu timp sa le zic si poate n-are nimeni chef sa le auda ca fiecare si le stie pe ale lui..asta-i viata, toti cu probleme fel de fel, depinde numai de noi daca stim sau nu ce avem de facut, degeaba stam sa ne zica altii.
andreea_29
Postat pe 3 Mai 2011 14:28
Draga mea, este cumplit de greu sa te rupi de cineva, de ceva...asta se cheama atasament...dar, nimeni nu poate sa ia hotarari in locul tau; nu este obligatoriu sa-ti petreci viata alaturi de cineva, pana cand moartea va va desparti; este suficienta o perioada, in care v-ati facut bine unul altuia, dar cand apar neintelegeri, nepasare, lipsa iubirii si respectului, inseamna ca drumurile se despart. Nu are rost, din obisnuinta sau de spaima de necunoscut, sa va faceti viata amara unul altuia, cu gandul, cu vorba sau fapta; suferinta sufletului vorbeste f. clar ca ceva se sfarseste, pentru a face loc unui nou inceput, numai ca asa suntem noi, oamenii, niste fricosi in fata incercarilor, asteptand sa ne rezolve altcineva problemele; trage aer in piept, uita-te la frumusetile din jur, neuitand de cele dinlauntrul tau, spune; "Doamne, lumineaza-ma si ajuta-ma sa merg pe calea harazita mie de Tine " si sa ai curaj, vointa si incredere in fortele proprii, deschide-ti aripile stranse si zgribulite si...zboara spre tot ce este mai bun si mai frumos in viata
elenazuriela
Postat pe 3 Mai 2011 14:39
Toata lumea ma incurajeaza in acest fel, mai mult sau mai putin, cert e ca am aceleasi retineri , frica de un nou inceput, mai ales ca am si un copil, teama ca nu ma voi descurca suficient de bine si copilul ma va intreba mereu < unde-i tati>. Stiu ca nici un barbat n-ar putea sa-l iubeasca asa cum trebuie, cum as vrea. Teama ca voi ramane o femeie singura si cu regrete...e cea mai grea decizie a vietii mele de pana acum...
andreea_29
Postat pe 3 Mai 2011 17:09
De la: andreea_29, la data 2011-05-03 17:09:31Toata lumea ma incurajeaza in acest fel, mai mult sau mai putin, cert e ca am aceleasi retineri , frica de un nou inceput, mai ales ca am si un copil, teama ca nu ma voi descurca suficient de bine si copilul ma va intreba mereu < unde-i tati>. Stiu ca nici un barbat n-ar putea sa-l iubeasca asa cum trebuie, cum as vrea. Teama ca voi ramane o femeie singura si cu regrete...e cea mai grea decizie a vietii mele de pana acum...


Ai o minune de bebel si te plangi ca viata ta e serabada , ca nu ai un rost? Nu esti singura si ai cesa faci in viata de acum inainte.Sa-ti faci un viitor , sa devii cineva ca sa poti fi sprijin dragalasului de copil.
Barbatii vor mai trece prin viata ta si poate se va opri unul care sa va iubeasca pe amandoi.

Postat pe 3 Mai 2011 17:22
incearca sa iti cumperi ceva frumos, poate ceva ce ti-ai dorit deja mai demult
kudika191288
Postat pe 3 Mai 2011 17:57
in aceasi situatie ma aflu si eu....e greu...foarte greu...nu stii exact pe cine sa asculti,cine iti vrea binele,cine iti vrea raul.Daca tio spune din inima sau din rautate.Ideea este ca trebuie sa faci ceva...intrebarea este..Ce ar trebui sa fac...incotro sa o iau... ...mereu cautand liniste,exista?este posibil?unde se gaseste?ce trebuie sa faci?
balecsandra
Postat pe 3 Mai 2011 18:09
eu as pleca in RAI,daca D_zeu ar vrea!acolo cred ca-mi mai gasesc linistea.............si astept,astept poate poate
kudika117760
Postat pe 3 Mai 2011 19:15
trebuie sa incerci si chiar sa-ti pastrezi locul...doar e al tau asta e lupta noastra nu trebuie sa cedezi pt orice ....din contra trebuie sa lupti pt el
kudika002704
Postat pe 3 Mai 2011 20:35
Ar fi cel mai bine sa lupte amandoi, nu doar unul...asa suntem noi femeile, cu o mie de ganduri si un milion de intrebari.barbatii se consoleaza rapid..noi de ce nu am putea? Atata constiinta...si ne miram ca ei ne conduc lumea...o conduc pt ca sunt ai dracului si nu cedeaza!
andreea_29
Postat pe 3 Mai 2011 23:12
De la: andreea_29, la data 2011-05-03 23:12:50Ar fi cel mai bine sa lupte amandoi, nu doar unul...asa suntem noi femeile, cu o mie de ganduri si un milion de intrebari.barbatii se consoleaza rapid..noi de ce nu am putea? Atata constiinta...si ne miram ca ei ne conduc lumea...o conduc pt ca sunt ai dracului si nu cedeaza!

Sa inteleg ca ai discutat situatia cu sotul tau si dupa ce i-ai spus ce anume astepti tu de la relatia respectiva el ti-a intors-o ca nu vrea sa lupte alaturi de tine? sau te-a ignorat?
pufis
Postat pe 3 Mai 2011 23:49
Auzi , eu stiu o carte foarte interesanta care ar putea sa te lamureasca in privinta asta . Se numeste Patologiile excesului de Marc Valleur si Jean-Claude Matysiak. O gasesti la Nemira daca ai chef .
SweetB
Postat pe 4 Mai 2011 00:42
De la: kudika117760, la data 2011-05-03 19:15:14eu as pleca in RAI,daca D_zeu ar vrea!acolo cred ca-mi mai gasesc linistea.............si astept,astept poate poate


Barbie30_
Postat pe 4 Mai 2011 07:38
De la: Barbie30_, la data 2011-05-04 07:38:12
De la: kudika117760, la data 2011-05-03 19:15:14eu as pleca in RAI,daca D_zeu ar vrea!acolo cred ca-mi mai gasesc linistea.............si astept,astept poate poate


drum bun////
denis_roxana
Postat pe 4 Mai 2011 07:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Momente in viata care te-au lasat fara respiratie 40 De la: _dulcik_ 1 Aprilie 2009 20:52
o iubeste mai mult pe fosta 19 De la: elena_22 3 Februarie 2020 15:51
am o retinere in a pronunta un nume..sunt nebuna la cap? 54 De la: fluturas_ 27 Noiembrie 2009 02:22
ce e de facut ?... 7 De la: _dulcik_ 11 Martie 2009 13:51
Dragoste la prima vedere 68 De la: camelusha83 6 Aprilie 2009 19:19