Setari Cookie-uri

E CINEVA FERICIT DUPA O RELATIE DE 6 ANI?

Buna ziua dragilor va pot spune ca dupa 39 de ani de casnicie cu acelasi barbat sunt fericita si declar cu mana pe inima ca sunt cat se poate de sincera ,trebuie sa mai lasati si de la voi ,ptr. ca daca tot cauti si incerci si incerci alta si alta relatie te pomenesti ca ti-a trecut viata si nu te-aiales cu mare lucru .Deci reflectati .
RICA1947
Postat pe 16 Mai 2011 21:39
De la: kudika362545, la data 2011-05-16 15:08:49
De la: pickard, la data 2011-05-08 22:15:51
De la: kudika362545, la data 2011-05-08 21:10:21Da, dupa o relatie de 2 ani inca sunt indragostita ca la inceput, poate chiar mai indragostita. Azi am implinit 2ani de cand sunt cu iubitul meu. Ne intelegem fffff bn si ne iubim mult. Avem incredere unul in celalalt si totul e bn.

foarte tare! iti mai dau un an

Mda, multumesc! Dar cred ca o sa fie mai mult de atat....

eu am ZIS!
mai vorbim peste un an .dau o bere daca pierd plus inca ceva
pickard
Postat pe 16 Mai 2011 21:45
De la: RICA1947, la data 2011-05-16 21:39:12Buna ziua dragilor va pot spune ca dupa 39 de ani de casnicie cu acelasi barbat sunt fericita si declar cu mana pe inima ca sunt cat se poate de sincera ,trebuie sa mai lasati si de la voi ,ptr. ca daca tot cauti si incerci si incerci alta si alta relatie te pomenesti ca ti-a trecut viata si nu te-aiales cu mare lucru .Deci reflectati .

buna seara!
imi permit sa va intreb doamna! nu stie nimeni cine sunteti : chiar nu ati avut in 39 de ani momente in care sa fi dorit si altceva? nu v-a fugit ochii la alt barbat? sunteti in anonimat, subliniez,nu va stie nimeni
pickard
Postat pe 16 Mai 2011 21:48
... daca cauti doar o definitie a iubirii poti incerca pe Google, dar sa stii ca iubirea nu se invata din carti/de pe net, nici macar de la mama sau de la prietena ta cea mai buna, iubirea n-are reteta pentru ca...ASA E UIBIREA...
ziceai mai sus:"Sa credem ca suntem iubiti si iubim si nu vrem sa vedem exact ceea ce se intampla cu noi."
ce sa intampla cu noi...ce se intampla cu noi? pai, da, de aici trebuie sa plecam, trebuie sa vedem ce naiba se intampla cu noi: cand ai fost ultima data sincera cu tine, stii ce inseamna sinceritatea, pentru ca tu asta astepti in schimb; fii sincera cu tine, afla cine esti, ce vrei si ...incearca sa le cuceresti, sa le ai...
ps: tu cine esti?
ps2: si mai era un proverb interesant:"Cine se aseamana, se aduna."
2read
Postat pe 16 Mai 2011 22:24
Eu sunt cam pe dinafara in topicul asta (am o relatie minunata, dar au trecut abia 6 luni...mai avem pana la 6 ani) Insa am vrut sa mentionez ca faptul ca nu mi se par deloc deplasati cei care sustin ca dupa cativa ani se iubesc mai mult ca in prima zi. Sentimentele de la inceput sunt mai furtunoase, intr-adevar, dar aia nu e iubire. E mai degraba pasiune. La inceput nu prea ai cum sa iubesti pe cineva, pentru ca nu prea ai ce sa iubesti la acel cineva. Inca nu ilo cunosti atat de bine incat sa ajungi sa ilo iubesti. Iubirea apare in timp,si cu cat partenerii trec prin mai multe momente frumoase impreuna -sau dimpotriva,prin greutati pe care le depasesc impreuna- , cu atat iubirea creste. Asa ca mi se pare perfect normal ca un cuplu cu o relatie de 5 ani sa se iubeasca mai mult decat la inceput. Daca nu se intampla asa, e simplu: ce-a fost la inceput n-a fost iubire, ci simpla pasiune de moment.
MrsGod
Postat pe 17 Mai 2011 00:41
De la: all_lefther, la data 2011-05-06 20:38:55pai sa vedem. ne-am cunoscut acum 7 ani, a fost o relatie mai la distantza, de 4 ani locuim impreuna, cu pisic, catel si suntem si casatoriti de 3 ani... fericiti suntem, cred ca o sa fim tot timpul... poate nu mai suntem indragostiti, cel putin asa e la mine. fluturasii aceia care existau la inceput isi fac simtita prezenta mai greu, doar daca lucreaza in afara orasului vreo luna si nu ne vedem.... dar fericirea exiata in lucrurile mici, intr-o cina linistita, in mic dejun la pat sau picnic la munte.

Asa-i! Atata timp cat te bucuri de ceea ce ai si nu te uiti mereu in curtea vecinului, poti fi fericita si dupa 30 ani de relatie/casnicie...
anncka
Postat pe 17 Mai 2011 09:19
Sa-ti spun ca noi suntem casatoriti de 21 ani si suntem si acum tandri unul cu celalalt, ca ne facem surprize si bucurii, ca ne intelegem reciproc? Durata dragostei depinde de voi, de felul vostru de a fi, de ce intelegeti voi prin relatia voastra.... Daca se bazeaza pe relatia fizica.... nu are rost, nu dureaza. Daca pe langa relatia fizica, dragostea e si din suflet si minte.....are toate sansele sa tina o viata. Eu iti doresc sa gasesti pe cineva langa care sa poti imbatrani cu dragoste.
Sa nu ma intelegi gresit. Probleme sunt in orice cuplu, suntem oameni si avem fiecare zile bune si rele. Trebuie sa stiti cum sa depasiti problemele IMPREUNA. Asta e cheia.
Deci... numai bine tuturor.
kijutza
Postat pe 17 Mai 2011 10:20
Buna! Imi place subiectul discutiilor acestui topic. Suntem casatoriti de 18 ani si vreau sa spun ca avem o casnicie frumoasa, un copil minunat de 16 ani. Nu ne-a parut niciodata rau de pasul pe care l-am facut impreuna. Am ramas cu aceeasi dragoste unul fata de celalalt. Daca incerci sa-l faci fericit pe cel de langa tine, te simti implinita. Sunt desigur cazuri si cazuri..... cand se potrivesc sau nu se potrivesc unul cu celalalt. Noi am luat deciziile in viata amandoi si chiar toti trei, impreuna cu fiica noastra.
Va doresc sa aveti fiecare o viata frumoasa!!!
grace009421
Postat pe 17 Mai 2011 13:00
De la: grace009421, la data 2011-05-17 13:00:46Buna! Imi place subiectul discutiilor acestui topic. Suntem casatoriti de 18 ani si vreau sa spun ca avem o casnicie frumoasa, un copil minunat de 16 ani. Nu ne-a parut niciodata rau de pasul pe care l-am facut impreuna. Am ramas cu aceeasi dragoste unul fata de celalalt. Daca incerci sa-l faci fericit pe cel de langa tine, te simti implinita. Sunt desigur cazuri si cazuri..... cand se potrivesc sau nu se potrivesc unul cu celalalt. Noi am luat deciziile in viata amandoi si chiar toti trei, impreuna cu fiica noastra.

nu cred in iubirea de lunga durata,nu exista asa ceva,chiar daca am o relatie de 5 ani,de 3 ani o taraim asa prin noroi.totul e bine si frumos la inceput dupa aia intervine monotonia si chiar daca incercam sa salvam ceva din iubire nu vom reusi,inevitabilul se va produce!
kamykamy
Postat pe 20 Mai 2011 23:22
De la: kudika369946, la data 2011-05-20 23:22:23
De la: grace009421, la data 2011-05-17 13:00:46Buna! Imi place subiectul discutiilor acestui topic. Suntem casatoriti de 18 ani si vreau sa spun ca avem o casnicie frumoasa, un copil minunat de 16 ani. Nu ne-a parut niciodata rau de pasul pe care l-am facut impreuna. Am ramas cu aceeasi dragoste unul fata de celalalt. Daca incerci sa-l faci fericit pe cel de langa tine, te simti implinita. Sunt desigur cazuri si cazuri..... cand se potrivesc sau nu se potrivesc unul cu celalalt. Noi am luat deciziile in viata amandoi si chiar toti trei, impreuna cu fiica noastra.

nu cred in iubirea de lunga durata,nu exista asa ceva,chiar daca am o relatie de 5 ani,de 3 ani o taraim asa prin noroi.totul e bine si frumos la inceput dupa aia intervine monotonia si chiar daca incercam sa salvam ceva din iubire nu vom reusi,inevitabilul se va produce!

... pentru ca sinteti ... ASOCIALI ... va adunati impreuna doar pentru sex ... in rest va e frica responsabilitati, de confruntari in care trebuie sa fii flexibil si corecti ... e mai placuta promiscuitatea care nu iti darima imaginea de hollywood a unei ''relatii'' ... si uite asa o sa ajungeti niste pensionari frustrati ...

marco918
Postat pe 20 Mai 2011 23:31
De la: RICA1947, la data 2011-05-16 21:39:12Buna ziua dragilor va pot spune ca dupa 39 de ani de casnicie cu acelasi barbat sunt fericita si declar cu mana pe inima ca sunt cat se poate de sincera ,trebuie sa mai lasati si de la voi ,ptr. ca daca tot cauti si incerci si incerci alta si alta relatie te pomenesti ca ti-a trecut viata si nu te-aiales cu mare lucru .Deci reflectati .

Multi inainte!

Spune-mi, te rog, cu ce te alegi totusi la "sfarsit" daca toata viata, adica atunci cand esti tanara si in putere, tot lasi si tot lasi de la tine, asa cum spui tu.
Nu pot decat sa-mi imaginez la cate ai inchis ochii in 39 de ani pentru a avea... CE?
rashela
Postat pe 21 Mai 2011 01:01

m-ati ajutat cu un raspuns foarte potrivit pentru KUDIKA 369946. MULTUMESC!
grace009421
Postat pe 21 Mai 2011 17:59
De la: rashela, la data 2011-05-21 01:01:40

Multi inainte!

Spune-mi, te rog, cu ce te alegi totusi la "sfarsit" daca toata viata, adica atunci cand esti tanara si in putere, tot lasi si tot lasi de la tine, asa cum spui tu.
Nu pot decat sa-mi imaginez la cate ai inchis ochii in 39 de ani pentru a avea... CE?

pentru a avea o imagine buna printre vecini, neamuri, prieteni
in afara e vopsit gardul, inauntru leopardul
pickard
Postat pe 21 Mai 2011 18:17

Multi inainte!

ca sa ai o relatie pe care o invidaza altii trebuie sa lasi destul de la tine. nu ma refer aici la indiferenta fata de paturile prin care sare partenerul de viata. majoritatea oamenilor se despart datorita proastei comunicari nu datorita faptului ca unul inseala.
leo_
Postat pe 21 Mai 2011 23:25
De la: leo_, la data 2011-05-21 23:25:33

Multi inainte!

ca sa ai o relatie pe care o invidaza altii trebuie sa lasi destul de la tine. nu ma refer aici la indiferenta fata de paturile prin care sare partenerul de viata. majoritatea oamenilor se despart datorita proastei comunicari nu datorita faptului ca unul inseala.

Leo, daca doamna al carei mesaj il citam amandoi, s-ar fi referit la modul general, la oamenii, la fiecare dintre cei doi care formeaza un cuplu, probabil ca i-as fi admirat postarea si as fi zis in sinea mea: bravo! Dar stim amandoi foarte bine ca dansa face referire DOAR la femeie, respectiv la domnia sa, cand vorbeste de a inchide ochii la aia, la aia si la aia. Din mesajul citat reiese foarte clar ca o femeie trebuie sa taca si sa inghita daca vrea sa prinda suta de ani langa un barbat. Langa acelasi barbat, mai precis. Ce nu reise foarte clar este miza, motivul pentru care ar vrea sa faca asta. Adica acel "nu te-ai ales cu mare lucru". CE / CARE este acel lucru mare cu care se alege o femeie care tace si inghite cat mai multe intr-o relatie?

Si sunt convinsa ca NU DOAR la adulter se face referire acolo desi, categoric pentru domna, este un lucru peste care TREBUIE sa se treaca daca vrei longevitate in casnicie.
rashela
Postat pe 22 Mai 2011 01:43
De la: pickard, la data 2011-05-16 21:45:10
De la: kudika362545, la data 2011-05-16 15:08:49
De la: pickard, la data 2011-05-08 22:15:51
De la: kudika362545, la data 2011-05-08 21:10:21Da, dupa o relatie de 2 ani inca sunt indragostita ca la inceput, poate chiar mai indragostita. Azi am implinit 2ani de cand sunt cu iubitul meu. Ne intelegem fffff bn si ne iubim mult. Avem incredere unul in celalalt si totul e bn.

foarte tare! iti mai dau un an

Mda, multumesc! Dar cred ca o sa fie mai mult de atat....

eu am ZIS!
mai vorbim peste un an .dau o bere daca pierd plus inca ceva

Nu prea cred ca imi rezisti.
Catherine24ism
Postat pe 22 Mai 2011 18:36
Statisticele zic ca nu. Experienta, cam la fel. In trecut am avut o relatie care s-a rupt dupa 6-7 ani. Dupa vreo doua luni, l-am cunoscut pe viitoru lmeu sot, pe atunci, cu care m-am casatorit dupa 6 luni de relatie. Anul asta facem 7 ani de la casatorie si deja simt ca ne-am plafonat. Freud, parca, zicea ca dragostea intr-o relatie dureaza cam 3 ani.
kudika404804
Postat pe 26 Mai 2011 13:57
De la: pickard, la data 2011-05-16 21:48:36

buna seara!
imi permit sa va intreb doamna! nu stie nimeni cine sunteti : chiar nu ati avut in 39 de ani momente in care sa fi dorit si altceva? nu v-a fugit ochii la alt barbat? sunteti in anonimat, subliniez,nu va stie nimeni

Ce vorbesti? Bineinteles ca nu!!!
kudika404804
Postat pe 26 Mai 2011 14:01
eu sunt cu iubitul meu de 5 ani de zile....poate pt unii nu inseamna mult timp dar pana acum pot sa iti spun din suflet ca as inebuni daca l-as pierde....bineinteles ca as fi ipocrita sa spun ca a fost totul roz si ca nu au existat tensiuni...asa ceva este imposibil oricat de perfecta s-ar vrea o relatie...insa dupa 5 ani te asigur ca nu-mi doresc decat sa adorm in fiecare seara la el in brate....cat despre el...simt acelasi lucru si din partea lui
MAndreea
Postat pe 6 Iunie 2011 21:43
De la: rashela, la data 2011-05-22 01:43:24

Multi inainte!

Leo, daca doamna al carei mesaj il citam amandoi, s-ar fi referit la modul general, la oamenii, la fiecare dintre cei doi care formeaza un cuplu, probabil ca i-as fi admirat postarea si as fi zis in sinea mea: bravo! Dar stim amandoi foarte bine ca dansa face referire DOAR la femeie, respectiv la domnia sa, cand vorbeste de a inchide ochii la aia, la aia si la aia. Din mesajul citat reiese foarte clar ca o femeie trebuie sa taca si sa inghita daca vrea sa prinda suta de ani langa un barbat. Langa acelasi barbat, mai precis. Ce nu reise foarte clar este miza, motivul pentru care ar vrea sa faca asta. Adica acel "nu te-ai ales cu mare lucru". CE / CARE este acel lucru mare cu care se alege o femeie care tace si inghite cat mai multe intr-o relatie?

Si sunt convinsa ca NU DOAR la adulter se face referire acolo desi, categoric pentru domna, este un lucru peste care TREBUIE sa se treaca daca vrei longevitate in casnicie.

Cat de "convinsa esti tu..... la ce face referire doamna!!!! E usor sa "murdaresti" desi nu esti sigura ca ai dreptate... Doamna poate ca s-a referit in sensul ca se mai lasa de la femeie, se mai lasa de la barbat... caci daca amandoi sunt incapatanati si ies numai scantei, nu cedeaza nici unul... dupa cateva luni... normal... DIVORT.... Dar tu ai tras repede concluzia..... le stii pe toate.... Incearca sa analizezi situatia inainte de a scoate infocata "porumbelul" din gura... Daca asa esti si in casnicie.... fuge barbatul de acasa... se intoarce cand dormi tu, ca sa nu-l mai pisezi la cap.
grace009421
Postat pe 8 Iunie 2011 00:30
De la: grace009421, la data 2011-06-08 00:30:24
De la: rashela, la data 2011-05-22 01:43:24

Multi inainte!

Cat de "convinsa esti tu..... la ce face referire doamna!!!! E usor sa "murdaresti" desi nu esti sigura ca ai dreptate... Doamna poate ca s-a referit in sensul ca se mai lasa de la femeie, se mai lasa de la barbat... caci daca amandoi sunt incapatanati si ies numai scantei, nu cedeaza nici unul... dupa cateva luni... normal... DIVORT.... Dar tu ai tras repede concluzia..... le stii pe toate.... Incearca sa analizezi situatia inainte de a scoate infocata "porumbelul" din gura... Daca asa esti si in casnicie.... fuge barbatul de acasa... se intoarce cand dormi tu, ca sa nu-l mai pisezi la cap.

Aici ploua cu galeata, a plouat toata ziua. Naspa, nu? Si vroiam sa ma duc la plaja.
Tu? Ce mai zici, ce mai faci? Acasa toti sunt bine?
Ma bucur.
rashela
Postat pe 8 Iunie 2011 01:46
De la: kudika404804, la data 2011-05-26 14:01:47
De la: pickard, la data 2011-05-16 21:48:36

buna seara!

Ce vorbesti? Bineinteles ca nu!!!

eu replicasem lui RICA1947 sau esti tot ea?
pickard
Postat pe 8 Iunie 2011 06:38

Aici ploua cu galeata, a plouat toata ziua. Naspa, nu? Si vroiam sa ma duc la plaja.
Ma bucur.
[/quote]
Buna! Poti merge la plaja pe ploaie.....:)
grace009421
Postat pe 8 Iunie 2011 16:54
De la: grace009421, la data 2011-06-08 16:54:32

Ma bucur.

Buna! Poti merge la plaja pe ploaie.....:)[/quote]

crezi ca esti pe mess!?
aici sunt 32 de grade si e soare
pickard
Postat pe 8 Iunie 2011 16:57
scuze, eu am "redat" mesajul rashelei, ea a scris ca "ploua cu galeata...." a scos iar "un porumbel"..... dar fiecare gandeste ce si cat poate sau cat vrea.....ma refer la Rashela
O zi minunata si relatii de cat mai multa durata, daca nu chiar pentru o viata....pentru cine isi doreste, normal!!
grace009421
Postat pe 9 Iunie 2011 17:03
Daca vrei cu adevarat sa fi fericita,atunci poti fi.Ai raspunsul la aceasta intrebare.
Elyaa
Postat pe 8 Iulie 2011 11:08
De la: grace009421, la data 2011-06-09 17:03:41scuze, eu am "redat" mesajul rashelei, ea a scris ca "ploua cu galeata...." a scos iar "un porumbel"..... dar fiecare gandeste ce si cat poate sau cat vrea.....ma refer la Rashela

Esti obisnuita sa ti se raspunda la injuratura cu injuratura? Eu nu! Daca preferi sa numesti eschiva mea de la o "balacareala tip kudika" porumbel, e foarte bine.
Nu-i bai, maine cica iese soarele.
rashela
Postat pe 8 Iulie 2011 11:50
De la: rashela, la data 2011-07-08 11:50:07
De la: grace009421, la data 2011-06-09 17:03:41scuze, eu am "redat" mesajul rashelei, ea a scris ca "ploua cu galeata...." a scos iar "un porumbel"..... dar fiecare gandeste ce si cat poate sau cat vrea.....ma refer la Rashela

Esti obisnuita sa ti se raspunda la injuratura cu injuratura? Eu nu! Daca preferi sa numesti eschiva mea de la o "balacareala tip kudika" porumbel, e foarte bine.
Nu-i bai, maine cica iese soarele.[/quote
Draga mea, ce comentariu ai dat tu, este SPAM. Nu meriti nici o picatura de atentie!!! Fegi de ia o gura de aer!
grace009421
Postat pe 9 Iulie 2011 15:23
De la: grace009421, la data 2011-07-09 15:23:31
De la: rashela, la data 2011-07-08 11:50:07

Nu-i bai, maine cica iese soarele.[/quote
Draga mea, ce comentariu ai dat tu, este SPAM. Nu meriti nici o picatura de atentie!!! Fugi de ia o gura de aer!
grace009421
Postat pe 9 Iulie 2011 15:24

Multi inainte!

...pentru ea si cei dragi ei.....intelegi?
cristinxxx
Postat pe 9 Iulie 2011 15:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu stiu ce sa fac 7 De la: Barbie30_ 16 Octombrie 2011 08:55
Ce ziceti de asta: de pe chat direct in pat 10 De la: Yharr 11 Iunie 2011 22:54
Despărțire și împăcare 2 De la: kudika_1041486 23 August 2021 10:33
Curiozitate 50 De la: TALPA_IUTE 11 Ianuarie 2012 21:40
Ce sa cred??? 31 De la: dolcik1 3 Iulie 2009 20:04