Mai multe
| Buna, am citit raspunsurile la intrebarea ta, concluzia este ca, mai sunt si femei fericite , norocoase dupa ani de relatie, asta inseamna ca unii barbati sunt porci si altii nu sunt. Important este ca barbatul sa te respecte, sa nu te insele si bineinteles si tu sa-i fi fidela, sa-i arati intelegere, sa nu il sufoci etc., eu am o relatie de ceva ani si nu mai sunt fericita, numai merge, cred, banuiesc, ca ma insala si atunci nu mai exista respect, deci numai exista dragoste, deocamdata nu am certitudinea tradarii lui, cert este ca nu ne mai respectam si astfel sa dus aproape tot ce a fost frumos la inceput, eu vreau sa pun punct, el nu vrea ...deocamdata, dar sigur voi pune punct in curand, deci din punctul meu de vedere femeile care inca traiesc frumos intr-o relatie de durata sunt niste femei norocoase.Va doresc fericire in continuare tuturor femeilor norocoase. | ||
|
kudika185028 Postat pe 8 Mai 2011 10:38 |
||
|---|---|---|
ma adresez tuturor: asta nu e un concurs la care sa castige cineva si nici un test de angajare la serviciu obtuzotate mai mare n-am vazut pana acum fericirea nu poate fi contabilizata sau separata de alte sentimente sa luam titlul de sus: nu poti spune ca ai fost fericit pana la o limita sau nefericit ulterior nu mai zic ca mai sunt si nuantze ca *foarte fericit* sau *prea fericit* asta era teoctist si mai nou papa de la roma mai sunt si oameni foarte nefericiti n-am exemple dar poate aveti voi
|
||
|
pickard Postat pe 8 Mai 2011 10:51 |
||
De la: anca_oli, la data 2011-04-19 18:56:42 Buna, as vrea sa stiu daca exista cineva printre voi care dupa o relatie lunga mai este indragostit si fericit. "A fi indragostit de cineva - este un sentiment temporar, trecator dar foarte intens cauzat de prezenta cuiva care iti suscina atentia, te atrage, fie prin fizic fie prin altceva. Acest sentiment acapareaza mintea aproape total pentru o perioada si afecteaza gandirea rationala. Oamenii indragostiti sunt cei mai predispusi la nebunii sau actiuni iesite din comun (pe care nu e fac in mod obisnuit). A iubi pe cineva - este un sentiment de lunga durata, profund si rezistent la perturbari de mica amploare (certuri, neintelegeri), care apare in doua cazuri: in urma unui sentiment temporar de a "fi indragostit" sau in urma unui proces indelungat de cunoastere a unei persoane si care trece treptat prin starile: admiratie, respect, placut, atasament, drag. Trairea nu apare niciodata spontan si nici nu dispare rapid, pentru ca este cladita la un alt nivel decat cea descrisa anterior. A iubi pe cineva inseamna mai mult a-ti fi drag/a-ti pasa de cineva, a fi foarte atasat, a te atrage, a respecta foarte mult, dar toate la un loc." |
||
|
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 8 Mai 2011 11:00 |
||
| sincer eu nu sunt fericit dupa 7 ani impreuna am ajuns sa divortam,dar destinul tot impreuna ne tine pt. ca avem doi copii si ii iubim foarte mult,dar intre noi doi nu mai este nimic,e sa inteleg din toate astea cu toate ca am incercat de numarate ori o impacare cu ea | ||
|
sezar Postat pe 8 Mai 2011 11:23 |
||
De la: sezar, la data 2011-05-08 11:23:03sincer eu nu sunt fericit dupa 7 ani impreuna am ajuns sa divortam,dar destinul tot impreuna ne tine pt. ca avem doi copii si ii iubim foarte mult,dar intre noi doi nu mai este nimic,e sa inteleg din toate astea cu toate ca am incercat de numarate ori o impacare cu ea Intre voi nu mai este nimic da ai incercat de nenumarate ori o impacare?
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 8 Mai 2011 11:25 |
||
De la: Barbie30_, la data 2011-05-08 11:00:59De la: anca_oli, la data 2011-04-19 18:56:42 Buna, as vrea sa stiu daca exista cineva printre voi care dupa o relatie lunga mai este indragostit si fericit. toate la un loc!? inseamna ca pe mine inca nu m-a iubit nimeni
|
||
|
pickard Postat pe 8 Mai 2011 11:28 |
||
De la: pickard, la data 2011-05-08 11:28:08De la: Barbie30_, la data 2011-05-08 11:00:59De la: anca_oli, la data 2011-04-19 18:56:42 Buna, as vrea sa stiu daca exista cineva printre voi care dupa o relatie lunga mai este indragostit si fericit. Tu stii mai bine Percepi iubirea unei persoane daca si tu la randul tau esti interesat de acea persoana,daca nu-i dai importanta e putin probabil sa realizezi ca te iubeste.
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 8 Mai 2011 11:38 |
||
| da! noi avem 10 ani de casatorie...ne-am casatorit dupa 5 luni de relatie..si avem aceeasi dragoste nebuna unul pentru altul..plus ca acum ne iubim si mai mult..si avem si 2 copii! da! eu pot spune ca suntem extraordinar de fericiti! | ||
|
monica22 Postat pe 8 Mai 2011 15:36 |
||
| buna la toata lumea eu sunt fericita si dupa 21 de ani avem 2 baieti inpreuna bineinteles nu mai avem fluturi in stomac asta este denteles ai avem in cap acum visam ce sai facem ne iubim ca avem doi copii inpreuna si asta ne face fericiti unu are 18 ani celalalt 17 ani si eu cu sotu meu ne iubim ne respectam si ne ajutam reciproc dar el e cam gelos acum na fost la 25 de ani e acum ca eu avand baieti si putin mai tanara ca el eu sunt in pas cu moda imi place sa ma imbrac elegant sa ma aranjez ma mai duc si in club cu baiatu si lui nui cam convine dar baiatului meu ai place sa fiu eleganta si cum sunt eu nebunatica distractiva ai place prietenei lui compania mea si mai ales cai duc cu masina si ai aduc baietilor mei le place sa aiba o mama eleganta de gasca cum sunt si asa vad cai place sotului eu dintotdeauna am fost prietenoasa de gasca si distractiva cred ca si relatia mea de casnicie adica de concubinaj ca navem acte a mers numai in fericire si oricum nu nea tinut hartia unde e respect reciproc intelegere iubire distractie e si fericire si tot ceti doresti asa ca exista iubire si dupa 20 de ani acum depinde de fiecare cum siasterne asa si doarme. | ||
|
kudika100395 Postat pe 8 Mai 2011 17:14 |
||
| Eu sunt cu sotul meu de 12 ani si suntem foarte fericiti impreuna | ||
|
kudika351821 Postat pe 8 Mai 2011 18:01 |
||
De la: Barbie30_, la data 2011-05-08 11:38:46De la: pickard, la data 2011-05-08 11:28:08De la: Barbie30_, la data 2011-05-08 11:00:59De la: anca_oli, la data 2011-04-19 18:56:42 Buna, as vrea sa stiu daca exista cineva printre voi care dupa o relatie lunga mai este indragostit si fericit. am sa fiu mai atent in jurul meu daca e cineva care-ia ii pasa de mine, e atasata de mine , e atrasa de mine ma respecta mult ii sunt drag sa dea un semn eu sunt mai distrat si as putea sa nu vad
|
||
|
pickard Postat pe 8 Mai 2011 18:46 |
||
Da, dupa o relatie de 2 ani inca sunt indragostita ca la inceput, poate chiar mai indragostita. Azi am implinit 2ani de cand sunt cu iubitul meu. Ne intelegem fffff bn si ne iubim mult. Avem incredere unul in celalalt si totul e bn.
|
||
|
Catherine24ism Postat pe 8 Mai 2011 21:10 |
||
De la: kudika185028, la data 2011-05-08 10:38:25Buna, am citit raspunsurile la intrebarea ta, concluzia este ca, mai sunt si femei fericite , norocoase dupa ani de relatie, asta inseamna ca unii barbati sunt porci si altii nu sunt. Important este ca barbatul sa te respecte, sa nu te insele si bineinteles si tu sa-i fi fidela, sa-i arati intelegere, sa nu il sufoci etc., eu am o relatie de ceva ani si nu mai sunt fericita, numai merge, cred, banuiesc, ca ma insala si atunci nu mai exista respect, deci numai exista dragoste, deocamdata nu am certitudinea tradarii lui, cert este ca nu ne mai respectam si astfel sa dus aproape tot ce a fost frumos la inceput, eu vreau sa pun punct, el nu vrea ...deocamdata, dar sigur voi pune punct in curand, deci din punctul meu de vedere femeile care inca traiesc frumos intr-o relatie de durata sunt niste femei norocoase.Va doresc fericire in continuare tuturor femeilor norocoase. nu exista oameni norocosi, exista doar oameni care stiu ce vor si oameni care nu stiu de ce s-au gasit. ca sa o citez pe prietena mea "trebuie sa fii om al dracului ca sa tii o relatie". nu oricine e impreuna cu cineva poate sa si ramana impreuna. cat despre tine, ai introdus in relatie nesiguranta pe baza unei simple presupuneri. nu ai dovada ca te inseala, insa ai reactionat deja. am avut si eu prietene in genul asta si deci, vezi, vorbesc la trecut. |
||
|
leo_ Postat pe 8 Mai 2011 21:56 |
||
De la: kudika362545, la data 2011-05-08 21:10:21Da, dupa o relatie de 2 ani inca sunt indragostita ca la inceput, poate chiar mai indragostita. Azi am implinit 2ani de cand sunt cu iubitul meu. Ne intelegem fffff bn si ne iubim mult. Avem incredere unul in celalalt si totul e bn. foarte tare! iti mai dau un an
|
||
|
pickard Postat pe 8 Mai 2011 22:15 |
||
De la: leo_, la data 2011-05-08 21:56:23De la: kudika185028, la data 2011-05-08 10:38:25Buna, am citit raspunsurile la intrebarea ta, concluzia este ca, mai sunt si femei fericite , norocoase dupa ani de relatie, asta inseamna ca unii barbati sunt porci si altii nu sunt. Important este ca barbatul sa te respecte, sa nu te insele si bineinteles si tu sa-i fi fidela, sa-i arati intelegere, sa nu il sufoci etc., eu am o relatie de ceva ani si nu mai sunt fericita, numai merge, cred, banuiesc, ca ma insala si atunci nu mai exista respect, deci numai exista dragoste, deocamdata nu am certitudinea tradarii lui, cert este ca nu ne mai respectam si astfel sa dus aproape tot ce a fost frumos la inceput, eu vreau sa pun punct, el nu vrea ...deocamdata, dar sigur voi pune punct in curand, deci din punctul meu de vedere femeile care inca traiesc frumos intr-o relatie de durata sunt niste femei norocoase.Va doresc fericire in continuare tuturor femeilor norocoase. ... insemna ca nu esti ''om al dracului'' ... esti prin mijlocul gloatei ... ai grija ca ''prietena'' iti bate deja apropouri ... |
||
|
marco918 Postat pe 8 Mai 2011 22:28 |
||
De la: marco918, la data 2011-05-08 22:28:26De la: leo_, la data 2011-05-08 21:56:23De la: kudika185028, la data 2011-05-08 10:38:25Buna, am citit raspunsurile la intrebarea ta, concluzia este ca, mai sunt si femei fericite , norocoase dupa ani de relatie, asta inseamna ca unii barbati sunt porci si altii nu sunt. Important este ca barbatul sa te respecte, sa nu te insele si bineinteles si tu sa-i fi fidela, sa-i arati intelegere, sa nu il sufoci etc., eu am o relatie de ceva ani si nu mai sunt fericita, numai merge, cred, banuiesc, ca ma insala si atunci nu mai exista respect, deci numai exista dragoste, deocamdata nu am certitudinea tradarii lui, cert este ca nu ne mai respectam si astfel sa dus aproape tot ce a fost frumos la inceput, eu vreau sa pun punct, el nu vrea ...deocamdata, dar sigur voi pune punct in curand, deci din punctul meu de vedere femeile care inca traiesc frumos intr-o relatie de durata sunt niste femei norocoase.Va doresc fericire in continuare tuturor femeilor norocoase. nu, pentru ca facea referire la unele colege si colegi ai ei, deloc la mine cand spunea asta. iar respectivele persoane erau singure sau aveau relatii pe care nu ti le-ai dori |
||
|
leo_ Postat pe 9 Mai 2011 10:03 |
||
| Buna. Daca e iubire adevarata, iti spun di propria experienta, ca chiar si peste 15 ani traiti impreuna cu urcusuri si coborasuri, iubesti ca in prima zi, ba mai mult - iubesti mai intens si esti mai fericit! Iti conferm ca sint f. fericita chias si dupa mai mult de 6 ani impreuna cu persoana iubita. | ||
|
Elly_Whitesoul Postat pe 9 Mai 2011 11:37 |
||
| Eu cred ca ''fericirea'' e cum a mai spus cineva relativa, si ptr fiecare dintre noi inseamna altceva.Orikum nu poti compara primii ani cu 6, 7, 8 10 smadp....E un lucru normal , natural existent la apropae fiecare cuplu.Dragostea se transofrma in altceva, in poate mai mult decat niset fluturasi in stomac.Eu am o rel de 6 ani pe care-i vom serba pe 6 Iunie, si nu pot sa spun ca sunt indragostita ca la inceput.Imi doresc ca acel lcuru sa fi persistat pana la adanci batraneti, dar mi-am dat seama ca e doar ceva relativ.Cum e viata voastra sexuala?Ca la mine si asta s-a schimbat...:)))....te mai simti atrasa de el, cum va e? | ||
|
jeanpierre Postat pe 9 Mai 2011 21:34 |
||
da eu sunt fericita.am 2 baieti 17 si 12 ani.daca sti sa pretuiesti persoana de langa tine ,s-o intelegi,la bine si la rau totul decurge bine si frumos in viata de zi cu zi si in cea de cuplu.eu sunt casatorita de 19 ani si pot spune ca sunt fericita langa sotul meu .
|
||
|
camy_hd2007 Postat pe 10 Mai 2011 03:28 |
||
| de 28 de ani suntem prieteni si de 21 "prieteni casatoriti" ! ... din pacate sunt aproape in prezent sunt aproape "sterse" multe calitati si virtuti care inainte apareau mult mai des. sinceritatea, respectul reciproc, intelepciunea, onestitatea devin incet viclenie, vrajeala, superficialitate, fitze... | ||
|
nicof Postat pe 10 Mai 2011 12:56 |
||
| Nu este un tipar sau o reteta pentru cat timp poti fi fericit.Stii tu, de la extaz la agonie nu e decat un pas. Depinde de ambii parteneri sa va mentineti iubirea timp indelungat. | ||
|
clemy17 Postat pe 11 Mai 2011 12:53 |
||
| Mai, pe mine chestia asta cu "ne iubim ca la inceput" sau "mai mult ca la inceput" ma cam irita pt. ca nu cred. Ca sunt mai fericiti ca la inceput, asta e posibil. La inceput sunt mai multe greutati sau lipsuri (poate), care intre timp se rezolva si poti spune ca da, suntem sanatosi, avem ce ne trebuie, ne respectam, etc, deci suntem fericiti. Sentimentele alea de la inceput (fluturi, bla-bla...) in timp se transforma, iar daca cuplul inca este cuplu, atunci transformarea a fost ....fericita. | ||
|
luchianramona Postat pe 11 Mai 2011 13:26 |
||
De la: luchianramona, la data 2011-05-11 13:26:14Mai, pe mine chestia asta cu "ne iubim ca la inceput" sau "mai mult ca la inceput" ma cam irita pt. ca nu cred. Ca sunt mai fericiti ca la inceput, asta e posibil. La inceput sunt mai multe greutati sau lipsuri (poate), care intre timp se rezolva si poti spune ca da, suntem sanatosi, avem ce ne trebuie, ne respectam, etc, deci suntem fericiti. Sentimentele alea de la inceput (fluturi, bla-bla...) in timp se transforma, iar daca cuplul inca este cuplu, atunci transformarea a fost ....fericita. lasa Ramo ca sunt o gramada de ipocriti/e pe aici,doar nu e greu sa strigi in gura mare cat de mult esti iubita si iubesti,fericirea e pe culmi s.a.m.d da-mi voie sa te pup esti cam scumpa la vedere
|
||
|
Ame_ly Postat pe 11 Mai 2011 13:49 |
||
De la: Ame_ly, la data 2011-05-11 13:49:41De la: luchianramona, la data 2011-05-11 13:26:14Mai, pe mine chestia asta cu "ne iubim ca la inceput" sau "mai mult ca la inceput" ma cam irita pt. ca nu cred. Ca sunt mai fericiti ca la inceput, asta e posibil. La inceput sunt mai multe greutati sau lipsuri (poate), care intre timp se rezolva si poti spune ca da, suntem sanatosi, avem ce ne trebuie, ne respectam, etc, deci suntem fericiti. Sentimentele alea de la inceput (fluturi, bla-bla...) in timp se transforma, iar daca cuplul inca este cuplu, atunci transformarea a fost ....fericita. Pup fata frumoasa !
|
||
|
luchianramona Postat pe 11 Mai 2011 13:54 |
||
| Da chiar si dupa mai mult timp. eu fac pe 01 iunie 20 de ani (de casatorie) si sunt fericit. | ||
|
danpetrut70 Postat pe 11 Mai 2011 19:35 |
||
| Am citit topicul si am observat ca sunt doua tabere. Cei care se iubesc si cei care nu mai gasesc nimic la partener. Parerea mea este ca si treaba cu iubirea e o chestie relativa. Poti doar sa ai senzatia ca iubesti pe omul de langa tine. Obisnuinta te face sa crezi ca iubesti. Nu contest ca sunt cupluri care se iubesc toata viata dar acelea sunt foarte rare. In rest ne place sa ne mintim. Sa credem ca suntem iubiti si iubim si nu vrem sa vedem exact ceea ce se intampla cu noi. As vrea sa-mi dea cineva o definitie a iubirii ( mai degraba o persoana care are o relatie de ceva ani). | ||
|
fiko_adina Postat pe 13 Mai 2011 17:04 |
||
| Deja dupa 4 ani totul e aiurea, daca prind 6 e bine :) | ||
|
Funky23 Postat pe 15 Mai 2011 18:47 |
||
| Poti fi fericit cu o singura persoana si mai mult de sase ani.... Totul e sa o gasesti pe acea fiinta care te completeaza si te face sa te simti iubit. Unii o gasesc inca din copilarie, altii o cauta toata viata si nu dau de ea. Problema e ca majoritatea relatiilor sunt bazate pe atractie fizica (acei fluturasi de care tot vorbea cineva) si de asta nu rezista mai mult de un an sau doi. | ||
|
Micaell Postat pe 15 Mai 2011 18:53 |
||
De la: Funky23, la data 2011-05-15 18:47:54Deja dupa 4 ani totul e aiurea, daca prind 6 e bine :) eu merg deja pe 21 de ani relatia nu e roza si nici fericita dar ....asta e! daca eram in alta tara cu alte mentalitati si contitii....ehe!
|
||
|
pickard Postat pe 15 Mai 2011 19:06 |
||
De la: pickard, la data 2011-05-08 22:15:51De la: kudika362545, la data 2011-05-08 21:10:21Da, dupa o relatie de 2 ani inca sunt indragostita ca la inceput, poate chiar mai indragostita. Azi am implinit 2ani de cand sunt cu iubitul meu. Ne intelegem fffff bn si ne iubim mult. Avem incredere unul in celalalt si totul e bn. Mda, multumesc! Dar cred ca o sa fie mai mult de atat.... |
||
|
Catherine24ism Postat pe 16 Mai 2011 15:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Credeti in fidelitate? | 254 | De la: blue07scorpion 6 Iulie 2009 14:33 |
| Il sufoc eu sau nu stie el ce vrea? | 47 | De la: manumarius 12 Mai 2010 17:09 |
| FEMEIE SERIOASA , IUBITOARE? | 134 | De la: puiut_77 22 Februarie 2011 15:32 |
|
|
||
| despartire=o viata noua si frumoasa | 22 | De la: kristinaristea 2 Decembrie 2009 17:56 |
| singuratate | 119 | De la: leo_ 10 Decembrie 2010 11:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.