Mai multe
De la: anca_oli, la data 2011-04-19 18:56:42 Buna, as vrea sa stiu daca exista cineva printre voi care dupa o relatie lunga mai este indragostit si fericit. Stiu pe cineva care este Fericit vesnic si i-a invatzat si pe altzii. Mai este insa si unul care preda lecti de fericire pe scurta durata. Depinde de fiecare in parte, de la cine doreste sa invetze... |
||
|
denis_3d25 Postat pe 20 Iulie 2011 00:28 |
||
|---|---|---|
| poti fi fericit si dupa 30 de ani sau poti fi nefericit dupa 1 an....depinde ce i.ti doresi de la viata si depinde daca telurile voastre in viata coincid si daca exista o buna counicare....eu personal nu sunt fericita.....am o relatie de aproape 3 ani si as vrea sa ii pun sfarsit dar.....e din ce in ce mai greu mai ales cand te obijnuiesti cu o persoana.....ce pot sa zic.....fericirea azi poti sa o ai si maine,,,,,,s-a dus totul.... | ||
|
Nicoleta022 Postat pe 29 Iulie 2011 02:22 |
||
normal ca e..strabunii nostri cum dq..se suportau...pina la moarte..
|
||
|
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 29 Iulie 2011 02:26 |
||
| cred ca primi 2 3 ani sunt frumosi....eu am 4 ani cu prietenul deci nu sunt casatorita dar pot sa zic ca nu il mai suport deja intervine monotonia atractia sexuala sa dus ...asa ca eu nu crd ca ajung nici la 5 ani .sunt si persoane care inca mai sunt fericiti si se mai iubesc dupa multi multi ani dar asemenea cazuri sunt extrem de rare........... | ||
|
kudika018562 Postat pe 2 Octombrie 2011 00:27 |
||
|
E CINEVA FERICIT DUPA O RELATIE DE 6 ANI? Da !!! Bine-nteles ca DAAA !!! Eu sint la fel de fericit ca-n prima zi, chiar si dupa 12 ani. De fapt sint mult mai fericit dupa 12 ani si tot mai fericit cu cat relatia este mai durabila! Dar asta se datoreaza calitatzii mele personale si nicidecum relatiei !!! Relatia trebuie sa devina tot mai frumoasa si mai puternica cu cit este mai lunaga durata de timp. Dar asta se intampla doar daca relatia este bazata si construita pe adevar, pe sinceritate reciproca, pe iubire adevarata. Si cand vorbesc despre iubire adevarata, vorbesc despre calitatea sufletelor implicate intr-o relatie. Cei ce se plictisesc dupa o anumita perioada de timp intr-o relatie, se vor plictisi si in urmatoarea relatie si in toate celelalte, pt ca problema nu se afla in relatie ci in propria lor gandire, in propriul lor suflet. Iubirea adevarata, este un model moral, de educatie interzisa din pacate pe acest pamant. Cei ce detin calea morala a iubirii adevarate pe acest pamant, sint vinati de aprox 90% din populatia globala ce se inchina imoralitatzii. Iubirea adevarata, merge alaturi de sinceritate, fidelitate, incredere, curaj, curatenie morala... De ce se pierd cei mai multi pe drum ? Pt. ca ei cauta iubirea-n lasitate, in tradare, minciuna, amantzii, amante, in prostie... Vrei calitate ??? Atunci iubeste Adevarul, iubeste fidelitatea, iubeste armonia, iubeste curatenia morala si dispretuieste minciuna , dispretuieste imoralitatea... Nu te indragostii doar de aspectul fizic al unei persoane, caci fizicul se deformeaza si odata cu el , se duce dracului si relatia ta. Plictiseala nu are ce sa caute intr-un suflet curat... daca cineva simte plictiseala in sufletul lui, sa se duca la biserica si sa ceara ajutorul preotului pt o exorcizare !!! Acesta este plictiseala
|
||
|
denis_3d25 Postat pe 3 Octombrie 2011 02:10 |
||
|
Eu am o relatie cu...mine de multi, multi ani. O relatie cu suisuri si coborasuri - dinamica oricum. Nu m-am despartit niciodata de mine, nu m-am renegat, iar cand s-a intamplat sa fiu confuza sau in dificultate, am facut tot ce s-a putut pentru a-mi regasi echilibrul. Am avut pierderi mari sau mai putin valoroase, am castigat multe batalii. S-a intamplat sa plec sau sa plece dar nu am parasit si nu am fost parasita... S-a intamplat sa cunosc dragostea, sa vreau sa o tin si sa nu pot , ori sa vina cand nu mai credeam. Am iubit constant multi, multi ani. Poate nu intotdeauna un barbat, poate nu intotdeauna pe cel potrivit... Dar am facut-o cu buna credinta si fara sa cobor stacheta pana la limita conflictului cu mine. Toata viata am cautat sa fac rau cat mai putin si niciodata premeditat: nici un rau nu este necesar, daca poate fi evitat. Nu cred ca in dragoste totul este permis, caci dragostea este o expresie a mintii, este o optiune a ei - aceea de a pune in miscare simturile prin atractia fizica si aceea de a-i da substanta prin implicarea emotionala. Dragostea este oarba atat cat ii permite mintea fiecaruia sa fie. In relatia asta neintrerupta de multi, multi ani cu mine pot afirma ca deseori am fost fericita - chiar si acum. Fericirea este o stare de gratie, nu poti pretinde sa o traiesti in fiecare zi, caci ai neglija alte obligatii majore... sau te-ar aliena.
|
||
|
mobilemaimai_no1 Postat pe 4 Octombrie 2011 04:49 |
||
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-07 15:38:45De la: cristinarudi, la data 2011-05-07 12:34:31Dragostea e un accident. Daca e sa-l credem pe dramaturgul acela: Dragostea dureaza 3 ani" E tarziu acum Geo! Cand te-am vrut eu, m-ai refuzat! Sotia aceea a ta, ar avea de ce sa-ti fie recunoscatoare! |
||
|
cristinarudi Postat pe 4 Octombrie 2011 10:32 |
||
|
Da, suntem fericiti dupa 18 ani!!!!!!! Chiar duminica vom implini 18 ani de la nunta!!!! |
||
|
grace009421 Postat pe 4 Octombrie 2011 16:23 |
||
|
Da,poti fi fericit si dupa 20-30 ani de casnicie implinita,daca cei doi se completeaza reciproc in sacramentul casatoriei!Este un dar unic ,oferit omenirii spre implinirea trupeasca si spirituala a omului!Cine pretuieste viata in iubirea cu toate fatetele ei,nu se poate plictisi in agitatia specifica vietii de cuplu.Din pacate,realitatea curenta,ne prezinta existenta si perpetuarea starii de plictiseala,intr-un numar din ce in ce mai mare de cupluri.viata de familie a ajuns sa fie o lupta acerba de orgolii,egoism,dorinte de dominare reciproca,ambitii puerile si nonconformism,toate ducand la disparitia sentimentului de iubire profunda,singura in masura sa confere cuplului trainicie de durata!Si din ce in ce mai putini sunt cei care reusesc sa se lupte cu viata de cuplu!UNII RENUNTA DIN START,ALTII ESUEAZA PE PARCURS SI CEI MAI MULTI RAMAN DEZAMAGITI DUPA ANI BUNI DE CASNICIE,IN CARE AU CREZUT CU TOATA FIINTA SI PE PARCURSUL CARORA AU IUBIT ,DAR NU AU FOST IUBITI!Aceasta este viata reala,nu cea descrisa in romane si filme de dragoste.Plictiseala vine acolo unde este chemata si mintea omului este singura in masura sa-i dea accept sau reject! |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 4 Octombrie 2011 16:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| OARE? | 18 | De la: johanita09 30 Septembrie 2011 20:51 |
| Relatie de durata sau aventura? | 41 | De la: arhanghel 1 Iulie 2010 11:06 |
| Baietii din ziua de azi..nici o sansa | 78 | De la: kudika023770 21 Octombrie 2009 18:52 |
|
|
||
| ups....ceva de rupt din filmele cu prosti | 24 | De la: kudika_952560 24 Ianuarie 2014 01:41 |
| Tradarea... | 33 | De la: crysa_tm 1 Octombrie 2010 15:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.