Setari Cookie-uri

Barbatul si marimile lui...

De la: carmen180970, la data 2011-05-08 11:57:03
De la: vitamina_c, la data 2011-05-02 13:04:23 altu' cu p..a mica!!

chiar foarte mica..uite eu o vreau de 20..

nici o problema.
mai taiem!
geo_refinantat
Postat pe 8 Mai 2011 12:03
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-08 12:03:38

nici o problema.
mai taiem!

O femeie nu voia sa-si marite fata cu negrul Abdul. Incercand sa-l faca sa renunte, ii spune:
- Daca vrei sa te insori cu fata mea, adu-i cel mai nou 'Mertan'!
- Abdul iubeste, Abdul doreste! Abdul aduce 'Mertan'!
Intr-adevar, in doua zile, Aduce aduce Mertanul. Disperata, mama fetei incearca din nou:
- Fata mea nu se marita cu tine decat daca o sa aiba vila si la munte si la mare.
- Abdul iubeste, Abdul doreste! Abdul cumpara vile!
Intr-adevar, in doua zile Abdul vine cu cheile si actele celor doua vile.
Mamei ii vine o ultima idee:
- Fata mea nu poate sa se marite decat cu cineva care o are de 30 de centimetri!
- Abdul iubeste, Abdul doreste! Abdul taie!...
thegirlnextdoor
Postat pe 8 Mai 2011 12:05
De la: kinki1, la data 2011-05-08 12:03:18
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-08 11:56:13
de ce ti se pare sexul atat de....impudic??
e acelasi lucru ca dragostea numa' ca lipsesc sentimentele. sunt destui brabati care pur si simplu o baga si o scot fara sa aiba remuscari sau alte stari decat ejacularea.
cand am spus avem , nu faceam referire doar lka mine.

nu impudic,iubireamea,dureros!!!minimal..bleah!!

ah iubirea mea, cu tine voi impartii doar dragoste!
geo_refinantat
Postat pe 8 Mai 2011 12:05
ok..sexul e bun..dar cu a face dragoste nici nu se compara.adu-ti aminte knd ai facut dragoste, tandrfete, iubire,:X:X, plus k deja stii ce ii place si ce nu ii place parteneruui..femeia de langa u e mult mai atenta la nevoile barbatului
kudika111404
Postat pe 8 Mai 2011 12:06
De la: ghita1989, la data 2011-05-08 05:07:38eu am de 21 ; e buna?

Mai Ghitisor, ti-ai gasit si ouale intr-un final?

Postat pe 8 Mai 2011 12:07
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-08 12:05:23
e acelasi lucru ca dragostea numa' ca lipsesc sentimentele. sunt destui brabati care pur si simplu o baga si o scot fara sa aiba remuscari sau alte stari decat ejacularea.

adoor sa ma lafai in tine...
kinki1
Postat pe 8 Mai 2011 12:11
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-08 12:03:38

nici o problema.
mai taiem!

am auzit ieri un banc il zic din memorieȘ
un tip si o tipa se dezbraca pentru a face sex moment in care fata vede o imensitate de puta se sperie si bate in retragere de teama ca o va rani balaurul...el ziceȘ
-lasa ca voi tine mainile asa ca niste distantiere ca sa nu intre de tot
-OK
pe parcurs barbatul nu mai tine mainile, fata nu are dureri si printre icnete de placere ziceȘ
---acum poti scoate o mana de pe puta!
pickard
Postat pe 8 Mai 2011 12:12
De la: scorpio67, la data 2011-05-08 12:07:48
De la: ghita1989, la data 2011-05-08 05:07:38eu am de 21 ; e buna?

Mai Ghitisor, ti-ai gasit si ouale intr-un final?

nu le vede de cei 21 cm.
thegirlnextdoor
Postat pe 8 Mai 2011 12:12
De la: kinki1, la data 2011-05-08 12:11:36
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-08 12:05:23

adoor sa ma lafai in tine...

sunt in toata splendoarea mea, locul tau de joaca!
geo_refinantat
Postat pe 8 Mai 2011 12:13
Scuze dar conteaza si cercurile in care te invirti,de acolo vin toate astea.Daca ai pretentii ,gaseste cercurile de prieteni unde nu se invirt pitipoancele,si daca la astea te referi e firesc sa te intrebi de ce dar si inutil in acelas timp.Atita timp cit se promoveaza IRINEI SI MONICI ,silicoane multe femei venite de la tara ,sa se ajunga la oras cu un IRINEL constata ca s-au dat si asa ca mai au doua veriante ,pe centura sau unul batrin care sa ajute la plata silicoanelor.Scandaluri ieftine cu cine stie cine si gata vedeta,si din urma vin si multe alte fete fara (regret)educatie si familie.
1. legat de lungimea penisului nu e o lege ci puterea barbatului de a-si conduce partenera spre orgasm,restul revenim la acele fete care..........au ajuns la oras sau dintr0o familie dezorganizata.
2.virsta barbatului,aici putem discuta intradevar sunt multi imaturi care nu vad la o femeie decit sex dar dupa ce mai faci ?stai la masa tacerii ? plictisitor nu ? (NU GENERALIZEZ) si apoi barbatii trecuti de o virsta nu neaparat ca sunt in fel si chip dar au ceva experienta, si nu mai raspund asa usor la fiecare aparitie ca un pusti.
Poate stiu sa minta frumos.
3.Femeile alearga dupa cei mai inalti poate ca se simt mai protejate in bratele lor (nu uita orice femeie cauta sa fie protejata si in siguranta.
4.Ei aici e o mare prostie,sa fi de plastic,sa-ti risti sanatatea,si sa fi falsa si apoi cum vei putea alapta propriul copil,dar in acelas timp tot barbatii sunt de vina .De ce nu te uiti pa strada decit la ce iese din comun ?de cite ori ti-a fost atrasa privirea de o fata obisbuita ? sau ai aspus imi place ,o vreau .
5.Tocurile inalte ? tot din dorinta de a nu trece neobservata le porti ,da si chiar daca nu-ti place sunt sexi,si apoi le purtam din cochetarie si eleganta.Cum ar fi la o rochie de seara o pereche de balerini ? Eu am o virsta si continui sa port tocuri nu de 12 cm dar de 7 cm elegant si comod.
Sper sa fi facut cit de cit lumina (glumeam) nimeni nu detine secretul absolut . O zi frumoasa si bafta la femei.
kudika197408
Postat pe 8 Mai 2011 12:16
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-08 12:13:26
sunt in toata splendoarea mea, locul tau de joaca!

ohh...love you,my beautiful & special playground!
kinki1
Postat pe 8 Mai 2011 12:18
Se pare ca nu aveti suficienta experienta ...ca sa nu zic ca, de fapt. Dvs. stimate domn, ati cunoscut numai "dudui" cu astfe de necesitati ... Dilema va apartine ! Ia, faceti cumva si rezolvati -o singur ca doar ceea ce cautati...gasiti, nu !? Pe princippiul decat mult si prost mai bine putin si fara rost- s-ar putea sa va mearga mai bine. A propos ! Dvs aveti ceva MARE in discutia asta??????? De IQ era vorba stimate domn, nu ca as fi vrut o alta dilema . O zi minunata.
kudika359618
Postat pe 8 Mai 2011 12:26
tu aici vorbesti de femeile "pitzi"...cred k nu ai privit bine in jurul tau sa vezi kte fete/femei deosebite sunt in lumea asta....fete cu o buna eduktie ,constiinta si morala....din cate am inteles tu esti km complexat de multe aspecte si le dai atentie doar fetelor despre care vorbesti in articol,care dupa parrerea mea ,sigur te atrag(macar una sa iti fi placut foarte mult)de ai ajuns la concluziile astea....
alinuk27
Postat pe 8 Mai 2011 12:29
ok...m ati amuzat maxim cu acest subiect....vreau sa va multumesc tuturor...va spun sincer tot citind pareri aici am ajuns la o singura concluzie....cand este vb despre un subiect de genul acesta unde clar se formeaza 2 tabere...femei si barbati....niciodata nu se va ajunge la un punct comun, unde mai pui ca este si un subiect delicat legat de "cunoasterea" femeilor...relaxati va baieti nu puteti cunoaste o femeie niciodata cu adevarat cel putin nu pana veti reusi sa va cunoasteti pe voi. Adevarul este ca societatea ne a impins in punctul de a uita adevaratele valori si de a aprecia lucruri mult prea false care nu definesc cu adevarat nici femeia nici barbatul...cred ca tine de noi fiecare in parte sa apreciem si sa invatam generatia viitoare ce are importanta si ce nu. Inca ceva: cu totii facem o alegere mai mult sau mai putin constienta a persoanelor de langa noi (aici depinde de fiecare...ce si doreste..superficial sau nu ) si pt fiecare dintre noi exista cineva poate scund poate inalt...etc. ideea e ca ar trebui sa fim putin mai relaxati si femeile si barbatii ca de venit tot vine persoana potrivita oricum a fost tare amuzant sa vad cum va razboiti aici toti...am avut o dimineatza proasta dar mi ati facut o mai buna multumesc!
mae_aida
Postat pe 8 Mai 2011 12:43
buna,

uite nu stiu am citit in intregime articolul tau s m-am gandit sa iti scriu. eu una am 30 de ani si sunt impreuna cu un baiat care are 23 de ani la ora actuala.cand l-am cunoscut avea 17 ani si dupa vre-un an jumate am hotarat sa fim impreuna ca iubiti.clar ca mi-am facut si eu ceva ganduri in legatura cu varsta dar recunosc ca in mare parte din cauza cliseului ca barbatul trebuie sa fie mai in varsta ca femeia sau cel putin asa ni se "canta "de la 70 bunice, mame si asa mai departe.
majoritatea m-au avertizat ca e mult prea tanar si ca o sa se duca dupa altele de parca daca ar fi de aceeasi varsta cu mine sau mai in varsta nu ar putea sa faca acelasi lucru:)
In plus cand eu l-am cunoscut era la armata si mama deja isi facea griji ca nu are bani ca e prea tanar ca e asa si pe dincolo si sincera sa fiu nu mi-a pasat si mi-am zis ca exista lucruri mai importante in viata ca banii varsta si asemanatoare.
acum la celelalte puncte ale tale el are 1,70 m eu am 1.65 deci nici de inaltime nu-i mare diferenta si sincera sa fiu chiar nu mi-ar placea sa ma urc pe scara ca sa-l pot saruta si cum nu port tocuri in 99% din timp pentru ca sunt incomode nu are ce ma deranja dar e clar ca gusturile nu se discuta si fiecare e liber sa-si aleaga ce ii place.
despre penis iar pot s zic ca are 17 cm iar mie imi ajung nici aici nu mi-as dori sa am mai mult decat folosi cum bine spuneai tu :)
cat despre sani eu am 1.65 cm si 50 kg si 75 B marimea la sutien si sincera sa fiu am ajuns sa cred ca am marimea ideala pentru corpul meu dar as minti daca nu ti-as spune ca nu m-ar fi deranjat sa fie o marime mai mare, nu imi plac lucrurile exagerate dar mi se pare ca are de aface putin cu estetica cand sunt putin mai mari si mai rotunzi insa nu imi trece prin cap sa ma duc la doctor si sa ma las operata de buna voie si nesilita de nimeni oricum cu mine nu s-ar imbogatii chirurgii plastici:) si pe de alta parte sunt destul de toleranta sa las pe fiecare sa faca ce vrea cu corpul lui.
mda concluzie nu stiu daca te-am putut ajuata cumva, exista diferite cazuri si opinii dar sigur nu toate femeile /fetele gandesc la fel .
O zi faina tuturor.
Claudia
kudika389010
Postat pe 8 Mai 2011 12:46
Ca si femeile, barbatii se impart dupa marimi. Sunt multe caracterizari dar mai uzuale sunt acele asemanari cu animalele. Barbatul poate fi: CAL (adica de cursa lunga, viril, potent, aventurier,uneori salbatic- greu de prins in frau, conservator, cerebral, inteligent),BOU (deci nu taur,taurul e amantul , Boul e sotul-muncitor , de casa,de cursa lunga, dar plictisitor, iubitor,autoritar , loial, de preferat ca sot)si IEPURE(adica vesel,fantastic, fara simt moral,prietenos, repezit, cu rezistenta scazuta la pat,dar compensand cu poezia, calmul si amabilitatea...)
maricercel
Postat pe 8 Mai 2011 12:50
De la: maricercel, la data 2011-05-08 12:50:09 Ca si femeile, barbatii se impart dupa marimi. Sunt multe caracterizari dar mai uzuale sunt acele asemanari cu animalele. Barbatul poate fi: CAL (adica de cursa lunga, viril, potent, aventurier,uneori salbatic- greu de prins in frau, conservator, cerebral, inteligent),BOU (deci nu taur,taurul e amantul , Boul e sotul-muncitor , de casa,de cursa lunga, dar plictisitor, iubitor,autoritar , loial, de preferat ca sot)si IEPURE(adica vesel,fantastic, fara simt moral,prietenos, repezit, cu rezistenta scazuta la pat,dar compensand cu poezia, calmul si amabilitatea...)

eu sunt o strutzocamila!
pickard
Postat pe 8 Mai 2011 12:52
De la: pickard, la data 2011-05-08 12:52:47
De la: maricercel, la data 2011-05-08 12:50:09 Ca si femeile, barbatii se impart dupa marimi. Sunt multe caracterizari dar mai uzuale sunt acele asemanari cu animalele. Barbatul poate fi: CAL (adica de cursa lunga, viril, potent, aventurier,uneori salbatic- greu de prins in frau, conservator, cerebral, inteligent),BOU (deci nu taur,taurul e amantul , Boul e sotul-muncitor , de casa,de cursa lunga, dar plictisitor, iubitor,autoritar , loial, de preferat ca sot)si IEPURE(adica vesel,fantastic, fara simt moral,prietenos, repezit, cu rezistenta scazuta la pat,dar compensand cu poezia, calmul si amabilitatea...)

eu sunt o strutzocamila!

thegirlnextdoor
Postat pe 8 Mai 2011 12:59
De la: thegirlnextdoor, la data 2011-05-08 12:59:29

eu sunt o strutzocamila!

iar ti-am provocat un orgasm?! vezi ca-mi scriu pe blocnotes si ti le cer inapoi odata si odata
pickard
Postat pe 8 Mai 2011 13:01

Psihologia pu.lii. Toate actiunile unui om sunt determinate de mãrimea pu.lii lui.
Dupã mãrimea pu.lii, oamenii se încadreazã în patru tipologii:

Bãrbatii cu pu.la mare:
Maxipulii se simt împliniti spiritual pentru simplul motiv cã au pu.la mare. Ei nu se strãduiesc sã facã nimic în viatã. Nu vor nici bani, nici faimã, nici case, nici masini. Ei nu au nimic de demonstrat. Au pu.la mare si stiu cã au pu.la mare. Acest lucru le este de ajuns încât sã ducã o viatã linistitã, pasnicã si veselã, strãduindu-se în viatã doar cât e necesar sã supravietuiascã. Maxipulii sunt pasnici si linistiti. Nu vor nici rãzboaie, nici ceartã nici nimic. Se vor împãca cu toatã lumea, si vor cãuta solutia de mijloc în orice conflict, pentru cã nu au nevoie sã se compare cu altii. Deja se stiu superiori. Atitudinea lor generalã fatã de restul oamenilor este de o superioritate detasatã. Se uitã de sus, cu blândete la restul oamenilor, întelegând drama lor internã. Totusi sunt mãrinimosi. Dacã ar fi dupã ei, toatã lumea ar avea pu.la mare, dar, din pãcate, nu se poate. În relatiile cu femeile sunt calmi si tandri, capabili de o relatie profundã si sentimentalã, pentru cã nu au nevoie de altceva.

Bãrbatii cu p.ula micã:
Lumea s-a dezvoltat pe spatele bãrbatilor cu pu.la micã. Toti cercetãtorii, toti filozofii si artistii au avut pu.la micã. Minipulul este un om muncitor. El stie cã o are sub-standard si va dori toatã viata sã compenseze. Va munci, se va zbate, va crea. Toate ca sã parã cã o are mai mare decât e cu adevãrat. În mintea lui, el are impresia cã lumea va face o paralelã între succesul lui si mãrimea pu.lii lui, desi, cu cât adunã mai multe chestii, cu cât se zbate mai tare, cu atât dovedeste cã o are mai micã. Minipulul vrea tot timpul sã iasã în evidentã. Unul mai prost va cumpãra foarte multe chestii, compensând mãrimea lui penianã cu masini mari, case mari, haine de lux, etc. Unul inteligent va compensa prin fãcutul de lucruri noi, prin inovatie în domeniul de care se ocupã, împingând lumea înainte. Se va simti tot timpul amenintat de oamenii cu pu.la mare dar nu este destul de bazat pe mãrimea propriei pu.li încât sã caute conflictul cu acestia. Îi va urî în tãcere. El este nefericit pânã la vârsta de mijloc, când, se va resemna cu pu.la lui micã si va începe sã se bucure de posesiunile lui materiale si sã caute plãcere în munca sa. Minipulul, pânã la faza de împãcare cu propria pu.lã va privi femeia ca un obiect. O va alege nu dupã sentimente, ci dupã valoarea superficialã a ei. Va fi pentru el doar o altã chestie cu care sã compenseze pu.la micã. În faza a doua, de resemnare, va fi capabil de o relatie profundã, dar minipulul necopt niciodatã nu va fi în stare de o relatie adevãratã.

Bãrbatii cu pu.la medie:
Medipulii sunt caracterizasi printr-o tensiune internã permanentã. Sunt oameni vehementi si violenti. Stiu cã pu.la lor nu are o dimensiune care sã impunã categorisirea în tipologiile anterioare, si de aceea vor fi toatã viata blocati într-un permanent concurs de mãsurare a pu.lii. Medipulul va râde bucuros când va da de unul cu pu.la micã si îi va demonstra cã a lui e mai mare si îi va sãpa pe la spate pe cei cu pu.la mare ca sã îi deruteze dar fãrã succes. Maxipulii sunt imuni la rãutãti si acest lucru îl va frustra pe medipul. Însã cel mai violent va fi cu cei ca el, restul medipulilor. Stie cã unul cu pu.la medie, ca a lui este asemãnãtor lui. Unul mai prost va încerca prin orice metodã sã demonstreze cã are juma de centimetru în plus si va face tot soiul de competitii cu ceilalti medipuli, tot timpul facând topuri si clasificãri. Unul mai destept va încerca sã se distanteze de ceilalti medipuli printr-o personalitate unicã. Printr-un mod de a fi original. La vârsta mijlocie, medipul ori se va încadra singur în una din categoriile de mai sus, mimând comportamentul lor (pseudomaxipul sau pseudominipul) sau va rãmâne toatã viata un frustrat, un încârcenat. Atâta timp cât va considera cã are pu.la medie, va fi o fortã distructivã, un element negativ al societãtii. Medipulul cautã o femeie care sã-l facã sã se simtã cu pu.la mare. Va trece peste orice defect al acelei femei atâta timp cât ea va avea grijã de aceastã simplã nevoie a lui. De aceea relatia lui cu femeile va fi una de simbiozã, nu una profundã. Evident, pânã la faza pseudo.

Femeile
Femeile nu au pu.la . Evident. De aia sunt apule. Totusi, modul lor de gândire se centreazã pe pu.lã. Singure, sunt haotice. Comportamentul lor nu poate fi prevãzut, pentru simplul motiv cã nu au o pu.lã fizicã. Au în schimb o imagine a propriei pu.li în cap, care fluctueazã. Ei bine, femeia într-un anumit moment se va comporta în functie de cât de mare sau micã este pu.la psihicã, pu.la imaginatã de ea cã o are. Iar imaginea apulei despre nepula ei este foarte fluidã. Poate fi de 10 cm acum, si de 30 cm putin mai încolo. De aceea femeia este imprevizibilã si lipsitã de logicã. Din fericire, dupã ce se combinã cu un bãrbat, va adopta mãrimea pu.lii acestuia ca fiind mãrimea pu.lii ei. Atentie! Dacã va avea impresia cã pu.la masculului este mult mai micã decât pu.la ei mintalã, va încerca sã îl domine si sã îl tinã sub papuc.

Sursa: Pitici Gratis
thegirlnextdoor
Postat pe 8 Mai 2011 13:05
De la: pickard, la data 2011-05-08 13:01:45

eu sunt o strutzocamila!

iar ti-am provocat un orgasm?! vezi ca-mi scriu pe blocnotes si ti le cer inapoi odata si odata

doua mai mici :D
noteaza, noteaza. verba volant, scripta manent.
thegirlnextdoor
Postat pe 8 Mai 2011 13:07
De la: thegirlnextdoor, la data 2011-05-08 13:07:11

eu sunt o strutzocamila!

exact!
vorba se duce dar scrisul ramane
tocmai citeam pomelniclu cu p*ule mici si mari si nu stiu unde ma incadrez
pickard
Postat pe 8 Mai 2011 13:10
imi place cum gandeste leo...desi la mine nu se prea aplica. Eu am 1,71 si imi iau tocuri doar dak imi spune iubitul meu (are 1,85) ca sa nu se mai aplece pt a ma saruta...ca poate face cifoza cat despre marime, nu m-am uitat la asta, cel putin dak esti o fata normala( nu de aia care cauta tot timpul parteneri ca sa vada care o are mai mare...) nici nu te uiti la asta...sunt alte chestii mai importante, iubirea sinceritatea, increderea unul fata de celalalt si de ce nu fidelitate...ca astea-s doresc in general femeile si nu pre gasesc...depinde si de ele unde cauta..
Cat despre cel care a inceput sub cred ca e doar putin frustrat si ink nu a gasit o femeie potrivita pt el (poate e si prea pretentios). Sfat: la prima intalnire asigura-te ca nu ii place fetei sa poarte tocuri, ca nu conteaza marimea...si alte chestii care te deranjeaza si apoi deabia incepe o relatie
mariakudika392605
Postat pe 8 Mai 2011 13:15
De la: pickard, la data 2011-05-08 13:10:41

eu sunt o strutzocamila!

exact!

thegirlnextdoor
Postat pe 8 Mai 2011 13:18
De la: mariakudika392605, la data 2011-05-08 13:15:18imi place cum gandeste leo...desi la mine nu se prea aplica. Eu am 1,71 si imi iau tocuri doar dak imi spune iubitul meu (are 1,85) ca sa nu se mai aplece pt a ma saruta...ca poate face cifoza cat despre marime, nu m-am uitat la asta, cel putin dak esti o fata normala( nu de aia care cauta tot timpul parteneri ca sa vada care o are mai mare...) nici nu te uiti la asta...sunt alte chestii mai importante, iubirea sinceritatea, increderea unul fata de celalalt si de ce nu fidelitate...ca astea-s doresc in general femeile si nu pre gasesc...depinde si de ele unde cauta..
Cat despre cel care a inceput sub cred ca e doar putin frustrat si ink nu a gasit o femeie potrivita pt el (poate e si prea pretentios). Sfat: la prima intalnire asigura-te ca nu ii place fetei sa poarte tocuri, ca nu conteaza marimea...si alte chestii care te deranjeaza si apoi deabia incepe o relatie

eu cam am cifoza dar ca sa nu am ar trebui ca si iubitul tau sa aibe tocuri de 10 ca sa stau eu drept daca ma pupa bineinteles!
pickard
Postat pe 8 Mai 2011 13:18
De la: thegirlnextdoor, la data 2011-05-08 13:18:17
De la: pickard, la data 2011-05-08 13:10:41

eu sunt o strutzocamila!

exact!

ca o concluzie la topicul asta ca barbat va spun ca nu conteaza nici marimea tocurilor, nici a tzatzelor, nici a penisului ,nici inaltimea ci doar *marimea* capacitatii de intelegere si a vointei de a te detasa din propriul ego.
pickard
Postat pe 8 Mai 2011 13:23
STII ce este mai deranjant??Faptul ca sunt femeie si vreau nu vreau trebuie sa recunosc ca ai dreptate/asa cum am scris si eu pe blogul meu nici macar iubirea nu mai este iubire ce ne mai poate mira in viata asta? nu stiu dar sunt sigura ca voi fi surprinsa:))
In concluzi tot ce trebuie sa facem indiferent de sex e sa lua totul ca atare si sa mergem inainte cu fruntea sus
kudika395448
Postat pe 8 Mai 2011 13:28
Articolul este foarte interesant, aproape tot ce s-a zis este adevarat. Eu cred ca u trebuie luate in considerare aceste aspecte, fiecare varsta isi are bunatatile ei, neajunsurile sunt intelese pana la urma si toti se cumintesc si inteleg ca au gresit in viatza. Fata care cauta baiat mai mare va suferi mai repede si ea e cea care va aprecia iubirea unuia de varsta ei. In final eu sustin ideea ca trebuie sa fii om indiferent de varsta. Suntem 7 miliarde de oameni pe lumea asta dar uneori ne simtim asa de singuri.
nosferatumus
Postat pe 8 Mai 2011 14:01

acelea sunt papusi barbye, nu femei!
vb ta!
kudika173061
Postat pe 8 Mai 2011 14:02
sigur cat vitamina c nu o are ca ar luao ca vitamina c sub limba?
cosmin05
Postat pe 8 Mai 2011 14:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
iubire sau obisnuinta? 14 De la: Lucia1971 15 Mai 2009 09:19
Relatia cu un barbat la aflat andropauza 77 De la: kudika_205 15 Octombrie 2018 12:50
AJUTOR!!!!! 10 De la: kudikaroxi 28 Mai 2009 14:48
help!!!!!!:(( 49 De la: oana84onutza 19 Februarie 2010 18:26
un bou... 34 De la: dulcyka 21 August 2009 17:02