Setari Cookie-uri

Cum recuceresti un BERBEC ?

Dar decat sa ii dai papucii, mai bine ii pui coarne
kudiku406313
Postat pe 2 Iunie 2011 23:13
hmmmm...din cate stiu eu cele mai multe sanse sa cuceresti un berbec este sa fii oaie
iftimie
Postat pe 3 Iunie 2011 21:11
nu stiu cum ai reusit,dar in timp ce am citit ce ai scris aici m-am vazut pe mine...
respectele mele si felicitari,le meriti..
FbYflo
Postat pe 5 Iunie 2011 02:23
uite un raspuns concret: ar trebui sa fii mega desteapta si sa investesti mult mult timp k sa recuceresti un berbec. ar trebui sa fii omniprezenta in viata lui fara ca sa banuiasca ca tu faci asta [gen ... povestiri de la prieteni, prietene ca ce schimbata si sexy esti, ce bestial arati in ultima vreme, ce piesa de colectie , etc etc...[si chiar trebuie sa fii de o mie de ori mai aranjata si mai sexoasa decat erai cand voi doi erati impreuna - eventual o noua super coafura tocuri mega inalte etc etc] si pe deasupra trebuie sa comunici putin cu el spre deloc si cand vorbesti cu el sa il tachinezi voalat parand indiferenta oarecum de persoana lui si fiind sclipitoare si atenta cu ceilalti. In general berbecului ii place sa aibe ce e mai bun si sa fie in centru atentiei [pe care nu o va avea de la tine] si atunci va face tot posibilul sa se bage in seama cu tine. Cu cat insisti mai mult si pari o tipa disperata si ii dai impresia ca te poate avea oricand cu atat mai putine sanse ai la un berbec. Berbecii fac multe faze nasoale de gelozie, orgoliu, etc etc dar nu le suporta de la ceilalti. Eh, si apoi daca tot te schimbi si o sa arati mult mai bine ce sens are sa il mai urmaresti pe el. Mai bine incepi ceva nou si frumos ca si daca va impacati nu o sa mai fie aceeasi chestie.
kudika185432
Postat pe 5 Iunie 2011 06:13
De la: kudika185432, la data 2011-06-05 06:13:02uite un raspuns concret: ar trebui sa fii mega desteapta si sa investesti mult mult timp k sa recuceresti un berbec. ar trebui sa fii omniprezenta in viata lui fara ca sa banuiasca ca tu faci asta [gen ... povestiri de la prieteni, prietene ca ce schimbata si sexy esti, ce bestial arati in ultima vreme, ce piesa de colectie , etc etc...[si chiar trebuie sa fii de o mie de ori mai aranjata si mai sexoasa decat erai cand voi doi erati impreuna - eventual o noua super coafura tocuri mega inalte etc etc] si pe deasupra trebuie sa comunici putin cu el spre deloc si cand vorbesti cu el sa il tachinezi voalat parand indiferenta oarecum de persoana lui si fiind sclipitoare si atenta cu ceilalti. In general berbecului ii place sa aibe ce e mai bun si sa fie in centru atentiei [pe care nu o va avea de la tine] si atunci va face tot posibilul sa se bage in seama cu tine. Cu cat insisti mai mult si pari o tipa disperata si ii dai impresia ca te poate avea oricand cu atat mai putine sanse ai la un berbec. Berbecii fac multe faze nasoale de gelozie, orgoliu, etc etc dar nu le suporta de la ceilalti. Eh, si apoi daca tot te schimbi si o sa arati mult mai bine ce sens are sa il mai urmaresti pe el. Mai bine incepi ceva nou si frumos ca si daca va impacati nu o sa mai fie aceeasi chestie.

cred ca treaba asta o stiu si persoane ce au de-a face cu mine care sunt berbec cumva dar nu e adevarat.
pickard
Postat pe 5 Iunie 2011 06:41
Ce prostie!!!!!!!!!!!!! Eu sunt nascuta in 4 aprilie! N-ai ce sa recuceresti. Daca n-ai stiut sa-l pastrezi langa tine, e PA! Suntem incapatanati, selectivi si ne plictisim repede. Incearca alta zodie! Dar nu Gemeni! Sunt ingrozitori.
kudika028619
Postat pe 5 Iunie 2011 08:28
De la: kudika185432, la data 2011-06-05 06:13:02uite un raspuns concret: ar trebui sa fii mega desteapta si sa investesti mult mult timp k sa recuceresti un berbec. ar trebui sa fii omniprezenta in viata lui fara ca sa banuiasca ca tu faci asta [gen ... povestiri de la prieteni, prietene ca ce schimbata si sexy esti, ce bestial arati in ultima vreme, ce piesa de colectie , etc etc...[si chiar trebuie sa fii de o mie de ori mai aranjata si mai sexoasa decat erai cand voi doi erati impreuna - eventual o noua super coafura tocuri mega inalte etc etc] si pe deasupra trebuie sa comunici putin cu el spre deloc si cand vorbesti cu el sa il tachinezi voalat parand indiferenta oarecum de persoana lui si fiind sclipitoare si atenta cu ceilalti. In general berbecului ii place sa aibe ce e mai bun si sa fie in centru atentiei [pe care nu o va avea de la tine] si atunci va face tot posibilul sa se bage in seama cu tine. Cu cat insisti mai mult si pari o tipa disperata si ii dai impresia ca te poate avea oricand cu atat mai putine sanse ai la un berbec. Berbecii fac multe faze nasoale de gelozie, orgoliu, etc etc dar nu le suporta de la ceilalti. Eh, si apoi daca tot te schimbi si o sa arati mult mai bine ce sens are sa il mai urmaresti pe el. Mai bine incepi ceva nou si frumos ca si daca va impacati nu o sa mai fie aceeasi chestie.

oare de ce imi pare ca in tiparul descris de tine se inscriu majoritatea barbatilor, indiferent de zodie ???
contesina
Postat pe 5 Iunie 2011 08:53
Si eu am avut o relatie de 7 ani cu un Berbec,dar care s-a sfarsit acum o luna din cauza ca eu sunt plecata de 3 luni in strainatate cu studiile. Nu stiu care a fost cauza exacta, dar el a preferat sa isi caute alta fata, adica sa ma insele,decat sa prefere sa ma mai astepte o luna.Eu sun Varsator, si pot spune ca ne intelegeam foarte bine, chiar pusesem si nunta si totul s-a dus. Eu il iubesc si as fi dispusa sa-l iert daca ar face tot posibilul si imposibilul ca sa-l iert. Eu nu i-am gresit niciodata si l-am sprijinit mereu, si faptul ca am plecat din tara a fost pt ca noua sa ne fie mai bine, dar el nu a inteles asta. Ce credeti? Ar face ceva Berbecul ca sa ne impacam,sa fie relatia ca inainte?
kudika321315
Postat pe 5 Iunie 2011 11:35
cine imi poate spune cum recuceresti un peste ....
kudika096594
Postat pe 5 Iunie 2011 15:56
De la: contesina, la data 2011-06-05 08:53:36

oare de ce imi pare ca in tiparul descris de tine se inscriu majoritatea barbatilor, indiferent de zodie ???

de fapt la cei cu un EGO supradimensionat
battleofwits
Postat pe 5 Iunie 2011 17:50
De la: kudika046656, la data 2011-05-28 07:04:30NU CONTEAZA ZODIA. Astrele nu influenteaza viata si nici aliniamentul lor sau altceva in gen. Conteaza cei 7ani de acasa (pt ca aia te formeaza de fapt) cu influente de'ale prietenilor si anturajelor in care stai. Simplu!
Daca tu ai parinti conservatori sau chiar comunisti, normal ca la o varsta de 17 - 18 - 19 ani te-ai razvratit ca nah era libertatea ta limitata, asta daca ai stat cu alte fete care aveau mai multa libertate.
Daca el a fost crescut bine, ar fi stat intr-un anturaj urat sau mai stiu eu, atunci relatie serioasa mai batman, dar daca si-a pastrat anumite conceptii despre relatii si chiar a fost frumos intre voi in majoritatea timpului, atunci ar ceda, dar foarte greu. Cand te desparti de un "impungator" in genul asta el iti da cu ignore si isi aminteste doar fazele urate ca sa te uite, daca nu si-a gasit deja pe alta cumva....
Been there, done that.
Si pana la urma, viata merge inainte...in caz ca nu se rezolva, CARPE DIEM! :D

Postat pe 5 Iunie 2011 19:57
Si eu sunt berbec... si am iubit (sau iubesc inca..) un berbec... A plecat in alta tara (cu job-ul)... ne-am racit din cauza distantei... s-a purtat rece cu mine in mod intentionat inainte de a pleca... asa crezand el ca "ar fi mai bine". Cu o zi inainte sa urce in avion mi-a trimis doar un sms in care mi-a spus cat de rau ii para ca s-a putat asa...ca a gresit si spera sa mai vorbim vreodata... Evident ca m-am consumat destul de mult. Nu am vb cu el o perioada buna si apoi a inceput el sa tot ia legatura cu mine putin cate putin. Am avut o relatie frumoasa aproape un an si distanta a crescut intre noi si ne-a adus in situatia asta... Acum ii vorbesc si eu ok...desi o perioada eram f rece si abia daca ii spuneam doua vorbe. Am ajuns sa vorbim "ca oamenii" ... s-a oferit sa ma ajute asa cum poate, de la distanta si se intereseaza de mine in multe privinte. S-a schimbat si il simt mult mai linistit. La cat de incapatanat si orgolios il stiu, acum s-a mai domolit. Viata l-a mai schimbat si avand in vedere ca adeptul unei relatii serioase, nu a avut nici timpul necesar sa isi vada de viata sentimentala, dupa cum afirma el. Acum spun ca doi berbeci se pot intelege extraordinar daca stiu sa se tempereze unul pe altul si comunica. M-am purtat mai rece cu el, dar totodata i-am aratat cat de mult inseamna el pt.mine si in ciuda faptului ca el se face vinovat de "ruptura" relatiei (adica nu am discutat de comun acord ca el va pleca si stim ca nu vom putea mentine relatia ok la distanta) mi-a marturisit ca s-a bucurat mult sa vada ca eu inca tin la el desi nu e mandru de purtarea lui... So, iubeste-l... v-a simti asta..dar arata-i ca poti si fara el... Este prin natura lui o fire puternica... si va cauta in mod inconstient pe cineva cu personalitate, totusi cineva care sa nu il domine deplin dar nici sa-i faca toate mofturile... Daca este interesat de tine te va simti cu siguranta si va aprecia puterea ta de a lupta!
Janiss
Postat pe 5 Iunie 2011 20:31
dar ai grija sa nu devi prea insistenta ..
apoi o sa te considere enervanta si stresanta
Esined
Postat pe 5 Iunie 2011 23:38
De la: FbYflo, la data 2011-06-05 02:23:27nu stiu cum ai reusit,dar in timp ce am citit ce ai scris aici m-am vazut pe mine...
respectele mele si felicitari,le meriti..

Multumesc :">...dar nu cred ca sunt intr o situatie tocmai de apreciat...avand in vedere ca eu am ramas cu gandul la el...iar el vad ca are atat de multa tarie de caracter incat se pare ca a trecut mai departe :)
kudika358018
Postat pe 5 Iunie 2011 23:52
De la: kudika321315, la data 2011-06-05 11:35:15Si eu am avut o relatie de 7 ani cu un Berbec,dar care s-a sfarsit acum o luna din cauza ca eu sunt plecata de 3 luni in strainatate cu studiile. Nu stiu care a fost cauza exacta, dar el a preferat sa isi caute alta fata, adica sa ma insele,decat sa prefere sa ma mai astepte o luna.Eu sun Varsator, si pot spune ca ne intelegeam foarte bine, chiar pusesem si nunta si totul s-a dus. Eu il iubesc si as fi dispusa sa-l iert daca ar face tot posibilul si imposibilul ca sa-l iert. Eu nu i-am gresit niciodata si l-am sprijinit mereu, si faptul ca am plecat din tara a fost pt ca noua sa ne fie mai bine, dar el nu a inteles asta. Ce credeti? Ar face ceva Berbecul ca sa ne impacam,sa fie relatia ca inainte?

Pai daca te intorci intr o luna...eu cred ca ai toate sansele sa te impaci cu el,daca il cauti...
kudika358018
Postat pe 5 Iunie 2011 23:55
De la: kudika028619, la data 2011-06-05 08:28:48 Ce prostie!!!!!!!!!!!!! Eu sunt nascuta in 4 aprilie! N-ai ce sa recuceresti. Daca n-ai stiut sa-l pastrezi langa tine, e PA! Suntem incapatanati, selectivi si ne plictisim repede. Incearca alta zodie! Dar nu Gemeni! Sunt ingrozitori.

Tare ma tem ca ai dreptate !
kudika358018
Postat pe 6 Iunie 2011 00:13
Sunt o berbeaca nu prea tinerica,cu ceva ani de casnicie,chestia cu plictiseala este relativa,de obicei un berbec daca isi gaseste omul portivit nu prea ii mai trebuie altul si daca isi canalizeaza energia in mod constructiv este ok,zicea cineva ca sunt mincinosi,o idee falsa,se pare ca din cauza sinceritatii excesive mai dau cu bata in balta.
sima_vio
Postat pe 6 Iunie 2011 12:07
De la: kudika096594, la data 2011-06-05 15:56:45cine imi poate spune cum recuceresti un peste ....

il dai cu sare, il tavalesti prin malai si faina si apoi il pui in tigaie la prajit !!!! al tau va fi pe veci ! succes garantat !
contesina
Postat pe 6 Iunie 2011 12:16
De la: kudika028619, la data 2011-06-05 08:28:48 Ce prostie!!!!!!!!!!!!! Eu sunt nascuta in 4 aprilie! N-ai ce sa recuceresti. Daca n-ai stiut sa-l pastrezi langa tine, e PA! Suntem incapatanati, selectivi si ne plictisim repede. Incearca alta zodie! Dar nu Gemeni! Sunt ingrozitori.

hai nu mai spune
uite ca eu sunt gemeni si nu sunt deloc ingrozitoare.
Valy90
Postat pe 6 Iunie 2011 12:20
De la: contesina, la data 2011-06-06 12:16:44
De la: kudika096594, la data 2011-06-05 15:56:45cine imi poate spune cum recuceresti un peste ....

il dai cu sare, il tavalesti prin malai si faina si apoi il pui in tigaie la prajit !!!! al tau va fi pe veci ! succes garantat !

trebuia sa-i spui sa aibe grija la oase
Valy90
Postat pe 6 Iunie 2011 12:21
De la: bogd67, la data 2011-05-30 19:27:00interesant e faptul ca berbecii nu prea iarta,iar daca ti se pare ca te-a iertat sa stii ca te inseli.aratura li se pare drum drept si ceilalti oameni extraterestrii.

Te inseli amarnic :) Berbecii iarta cel mai usor, desi la nervi jura ca n-o sa ierte niciodata :) E zodia cea mai grabita sa lase totul in urma. C-or fi si exceptii nu neg, dar majoritatea uita orice conflict si iarta repede. Barbatii sunt mai incapatanati decat femeile, dar sunt niste copilasi in fond si totul e sa stii sa le vorbesti. Asta e valabil si pentru femei. Sunt berbec, by the way :)
Berbecilor le plac provocarile, asa ca trebuie tinuti un pic pe ace. Daca se simt prea bagati in seama, sufocati sau agasati, vor fugi fara sa se uite inapoi. Si totusi nu trebuie ignorati. Trebuie gasita calea aceea de mijloc. Si fara complimente exagerate! Detestam sa ni se spuna vorbe dragute care n-au nicio legatura cu realitatea :) Si le detectam imediat, pentru ca avem talentul sa punem multe intrebari de genul cum?, cand?, de ce?, de unde stii?, cum ti-ai dat seama? samd :))
Si inca ceva: barbatul berbec e un ditamai cuceritorul. Daca te iubeste, o sa te caute si in gaura de sarpe (orice i-ai face sau zice tu - crede-ma ca pe noi gelozia, in anumite doze, ne stimuleaza, nu ne indeparteaza) :) Daca nu, nu!
Emma_D
Postat pe 6 Iunie 2011 14:13
De la: Valy90, la data 2011-06-06 12:21:54

sunt bune surprizele.... simti ca traiesti....
contesina
Postat pe 6 Iunie 2011 14:20
De la: contesina, la data 2011-06-06 14:20:55
De la: Valy90, la data 2011-06-06 12:21:54

sunt bune surprizele.... simti ca traiesti....

daaa, mai ales cand iti face manevra heimlich.
geo_refinantat
Postat pe 6 Iunie 2011 14:34

ai na!!! astia-s berbeci in adevaratul sens al cuvantului!!
vitamina_c
Postat pe 6 Iunie 2011 14:37
Eu sunt berbec si sa stii ca nu-i foarte usor sa recuceresti un berbec .o data "pierdut" trebuie sa ai foarte multa rabdare si din proprie experienta iti spun ca vei avea de suportat unele chestii o perioada...dar bafta!
M_Oana
Postat pe 6 Iunie 2011 23:21
De la: battleofwits, la data 2011-05-30 23:02:26
De la: scorpio67, la data 2011-05-30 19:50:41
De la: battleofwits, la data 2011-05-29 15:03:10
De la: kudika358018, la data 2011-05-29 14:57:05... la o petrecere am stat putin cam mult in compania altuia...ceea ce l a deranjat extrem de tare pentru ca s a simtit dat la o parte si a preferat sa puna punct pentru ca i am ranit orgoliul...eu naiva ca am crezul ca il atrag mai mult asa..el orgolios la maxim = despartire :))

cand te joci de-a iubirea, te musca de fund

Daca te musca pe tine iubirea, turbeaza!

tot nu ti-a trecut?

Ce sa-mi treaca!!!!???

Postat pe 7 Iunie 2011 23:24
Berbecii sunt niste luptatori, care trebuie sa gaseasca mereu ceva de cucerit in fiinta iubita iar daca aceasta e pe placul sau, urmeaza partea buna: toata energia si-o vor dedica construirii unei relatii demne de a fi subiect de memorialistica.
Daca a plecat - pentru ca asa se petrec lucrurile cu un berbec de actiune, dispar pur si simplu - e greu sa recuperezi ceva. Nu pleaca decat daca a gasit pe altcineva si pana la o deplina maturizare emotionala (pe la patruzeci de ani) acesta e un motiv suficient de a rupe o relatie.
Daca insa a fost inselat, nu mai e nici o sansa, nici daca si-ar dori sa pastreze relatia nu va putea. Il va vedea pe rivalul sau mereu atunci cand te va privi, isi va imagina scenele tradarii cu el si nu va putea sa lupte si sa-l invinga pentru ca el e o reprezentare, un monstru inchipuit, nu real.
Berbecul mai pleaca daca i te opui sistematic si, asa, de dragul luptei. Pentru inceput il va atrage jocul ,dar descoperind ca e fara miza, nu se va irosi. Nici aici nu e nimic de salvat. I se opun astfel doar scorpionii si capricornii. Uneori varsatorii i se pot opune ,dar o fac intr-un mod mai putin evident. De obicei nu pleaca degeaba :))) cu exceptia cazului cand au fost sedusi de iluzia ca o alta femeie le va putea oferi mai mult.

Adrian Onicescu
adrianonicescu
Postat pe 8 Iunie 2011 13:21
De la: Voyager, la data 2011-05-29 10:51:25 De cele mai multe ori nu citesc astfel de istorii dar de data asta mi-am adus aminte de Berbecul care a fost odata in viata mea.Si raspunsul meu este: daca te mai iubeste poti incerca.Asa cum scria cineva, cu rabdare si muuuult tact.Sa-l cauti tu mereu?Pai nu!Ca daca o faci si-o ia in cap, te trece la capitolul "in limba dupa mine" si te trateaza ca atare.Cauta-l si tu...dar lasa-l sa te caute mai mult el...deh, iti cam trebuie rabdare...incearca pentru inceput sa-l cauti de o maniera neutra pentru vreo informatie oarecare.Undeva scria ca "nu fugi de el si nu fugi dupa el".Ei mint la greu, e starea lor naturala, dar tu e bine sa nu o faci sau macar sa nu se prinda...Sunt asa-zis "copiii zodiacului" dar e naibii de greu cu ei.Trebuie sustinuti, maguliti dar cu masura; chiar daca prestatia lui sexuala e mediocra -in mod obisnuit e asa- e bine sa-i zici ca ce bine a fost...daca l-ai jignit la capitolul asta e jaaaaale!A, si sub masca lor de macho ascund o mare sensibilitate si vulnerabilitate.Sunt incredibil de sensibili...si NU IN SENSUL BUN.Adica ii apuca amocul exact cand nu trebuie.Si daca o trauma sau o jignire se repeta ai sa vezi cu stupoare ca se "defecteaza" pur si simplu.O iau haisa sau o dau pe alcool la modul excesiv.Toate astea conteaza insa cum am spus DACA TE MAI IUBESTE.Daca a aparut cumva o alta pe o iubeste, pe tine te trece pe loc la capitolul IDT(inainte de tine...adica de actuala).Daca-i asa, las-l balta, fugi tare! Ca o sa se intoarca la aia oricand si oricum, nu conteaza cum, unde te lasa...Poti sa fii pe munte, pe coarda, daca o vede pe aia jos, acolo te lasa...fara gluma.Se lasa cu suferinta teribila si nu merita.Daca de aia v-ati despartit, gata, punct si NEXT!
crisu_crisutza
Postat pe 8 Iunie 2011 13:33
eu sunt o berbecutza nascuta la inceputul zodiei pe 22....si pot sa zic ca daca vrei un berbec...iti trebuie multa lupta....mai ales daca te-a parasit el pe tine....pentru ca un berbec in momentul in care a luat o decizie cam asa ramane...dar nu se stie niciodata...de multe ori e dispus sa faca multe compromisuri si sa treaca peste orice doar sa nu isi iasa din acea zona de comfort...acum depinde si de cat de mult ati fost impreuna...daca ati fost o perioada indelungata si s-a obisnuit si si-a facut anumite obiceiuri din acea vreme e fosrte posibil ca la un moment dat sa isi doreasca sa retraiasca acele vremuri...sa fie totul ca atunci...in alta ordine de idei...un berbec nu il recuceresti...il cuceresti...si e bine sa te gandesti la greselile pe care le-ai facut pentru a nu le repeta a doua oara...trebuie sa fii mereu dispusa sa ii faci pe plac...sa zici ca el...sa faci totul dupa cum are el chef...pentru ca na..asa sunt berbecii...perfectionisti...vor ca totul sa fie ca ei, sa nu ii contrazici..etc...insa pe partea cealalta vei avea si u de castigat deoarece berbecul e un prieten foarte loial, mereu dispus sa ajute, plin de afectiune...trebuie doar sa stii cum sa ii intri pe sub piele si cum sa il conduci dandu-i mereu impresia ca el conduce de fapt....multa bafta
crisu_crisutza
Postat pe 8 Iunie 2011 13:42
De la: crisu_crisutza, la data 2011-06-08 13:42:53...trebuie sa fii mereu dispusa sa ii faci pe plac...sa zici ca el...sa faci totul dupa cum are el chef...pentru ca na..asa sunt berbecii...perfectionisti...vor ca totul sa fie ca ei, sa nu ii contrazici..etc...insa pe partea cealalta vei avea si u de castigat deoarece berbecul e un prieten foarte loial, mereu dispus sa ajute, plin de afectiune...trebuie doar sa stii cum sa ii intri pe sub piele si cum sa il conduci dandu-i mereu impresia ca el conduce de fapt....multa bafta

Asa e...am ajuns si eu la aceeasi conlcuzie...oricat as vrea sa ma impun in fata unui berbec...mai bine nu pentru ca el nu prea cedeaza ...
kudika358018
Postat pe 8 Iunie 2011 15:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
FEMEIA GEMENI -BARBAT TAUR 5 De la: tequila_cu_varza 28 Ianuarie 2010 13:13
e adevarata chestia ca nu merge o relatie sagetator-scorpion? 3 De la: kudika074708 14 Octombrie 2009 14:42
CE ZICETI DE COMBINATIA: BARABAT TAUR - FEMEIA BERBEC 12 De la: caisa 28 Septembrie 2011 16:39
ea varsator si el taur 1 De la: jaguaru 23 Martie 2010 15:14
femeia-berbec/ barbat taur 14 De la: 27 Iulie 2013 13:40