Mai multe
|
Bun�, am ales sa cer niște p�reri pentru ca va spun sincer ca nu mai știu ce sa fac. Sunt o Varsatoare vis�toare și �n vara (2014) un Berbec mi-a r�pit sufletul. M-am �ndr�gostit ca niciodat�, problema e ca 2 luni a durat tot, nu a fost o relație consumata, deși eu uite ca m-am �ndr�gostit rau. A fost ceva profund, sunt mai mica cu 5 ani ca el, toat� ziua ne b�team �n cap și ne "sfadeam". Era gelos și posesiv, �nc�p�ț�nat și orgolios. Și totuși �mi zicea ca tine la mine și ca ii sunt draga, la un monent dat, eram plecata și m-a surprins cu un mesaj prin care �mi zicea ca ii e tare dor de mine. Eram plecata, și c�nd m-am �ntors i-am adus cadou o broscuța de plus. A fost topit, va jur, reacția și z�mbetul lui au fost prea sincere. Apoi ne-am desp�rțit din prea multe ne�nțelegeri, eu am �ncercat sa �l �ntorc din drum, intre timp "un prieten apropiat al lui" a �nceput sa se dea la mine. Eu l-am refuzat, dar la urechile berbecului meu a ajuns ca eu ii f�cusem aceluia avansuri. Și de atunci �mi zice ca ma uraste, ca vrea sa ma uite,nu ma saluta pe strada, nu ma crede nicicum... Ultima oara c�nd i.am scris, s.a sf�rșit totul cu jigniri și certuri. A zis ca m.a uitat și ca ma uraste. Intre timp si-a schimbat camera cu alta camera dintr-o unitate diferita. Azi am aflat ca broscuța a r�mas pe patul lui. Toate lucrurile luate, dar broscuța a l�sat.o acolo.... M.a durut la maxim. �mi doresc din toat� inima sa se �ntoarc�, dar mi.e teama ca nu o va face. E prea �nc�p�ț�nat și orgolios. Odat� l.am �ntors din drum. Acum simt ca nu mai pot. Credeți ca a ținut la mine?... Poate par o ciudata, dar va spun ca �n viata mea nu m.am �ndr�gostit, cum m.am �ndr�gostit de el. Sunt 7 luni de atunci.... El m.a uitat poate.. Simt ca a ținut la mine și ca �si impune sa nu o fac�... Dar ceva ma da peste cap... Nu �nțeleg ce as mai putea face.. Credeți ca mai e vreo șans�? M.am lungit cam mult cu povestea... Va pup și va mulțumesc anticipat. |
||
|
kudika_980008 Postat pe 22 Ianuarie 2015 22:10 |
||
|---|---|---|
|
�ncearc� s�-l uiți! Timpul a fost suficient pentru ca s� se �ntoarc� la tine dac� simțea ceva. Eu i-am spus c� �l iubesc iar acum m� ignora. Nu ai pace cu ei, scoate-ți-l din cap! |
||
|
kudika_979977 Postat pe 22 Ianuarie 2015 22:34 |
||
|
Pare un raspuns corect, Eu am fost parasit de o Berbecuta inainte de craciun!! Dupa ce mi-am ingropat mama si tatal ... Inainte de craciun mi-a zis ca nu suntem potriviti. Am incercat sai explic ca in ultimul an am fost daramat de pierderea parintilor si ca numai ea a fost cea care m-a tinut pe linia de plutire. Am fost socat de gestul ei si am asociat acesta cu un lucru foarte rau. Are o fata (8 ani) care ma iubeste la nebunie. Mama ei (alt berbec) este oscilanta (ultima replica a dansei a fost ca niciodata nu am fost on buna partida) La inceput a fost: "este asa bine cu tine, te iubesc etc" iar acum "asa am zis eu atunci" nu prea stiu ce sa fac. In noaptea de craciun i-am scris un mesaj pe email in care am zis cateva cuvinte si ganduri frumoase si de atunci am zis sa dispar pana pe 21 ianuarie. Nu stiu ce sa fac |
||
|
|
||
|
Vali_Dragan_1 Postat pe 29 Decembrie 2015 10:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| eu balanta - el balanta | 10 | De la: Maia87 10 Octombrie 2010 20:47 |
| afdgbfnhgmjn | 26 | De la: DiavolytaTa 24 Aprilie 2009 23:05 |
| eu geaman ,el scorpion | 11 | De la: stardancer 22 Noiembrie 2009 23:02 |
|
|
||
| relatie la distanta.credeti in asta? | 49 | De la: bvlante 23 Septembrie 2010 08:37 |
| El,fecioara,eu,rac! | 1 | De la: kymyc 21 Mai 2009 10:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.