Setari Cookie-uri

Cum recuceresti un BERBEC ?

Bunã, am ales sa cer niște pãreri pentru ca va spun sincer ca nu mai știu ce sa fac. Sunt o Varsatoare visãtoare și în vara (2014) un Berbec mi-a rãpit sufletul. M-am îndrãgostit ca niciodatã, problema e ca 2 luni a durat tot, nu a fost o relație consumata, deși eu uite ca m-am îndrãgostit rau. A fost ceva profund, sunt mai mica cu 5 ani ca el, toatã ziua ne bãteam în cap și ne "sfadeam". Era gelos și posesiv, încãpãțânat și orgolios. Și totuși îmi zicea ca tine la mine și ca ii sunt draga, la un monent dat, eram plecata și m-a surprins cu un mesaj prin care îmi zicea ca ii e tare dor de mine. Eram plecata, și când m-am întors i-am adus cadou o broscuța de plus. A fost topit, va jur, reacția și zâmbetul lui au fost prea sincere. Apoi ne-am despãrțit din prea multe neînțelegeri, eu am încercat sa îl întorc din drum, intre timp "un prieten apropiat al lui" a început sa se dea la mine. Eu l-am refuzat, dar la urechile berbecului meu a ajuns ca eu ii fãcusem aceluia avansuri. Și de atunci îmi zice ca ma uraste, ca vrea sa ma uite,nu ma saluta pe strada, nu ma crede nicicum... Ultima oara când i.am scris, s.a sfârșit totul cu jigniri și certuri. A zis ca m.a uitat și ca ma uraste. Intre timp si-a schimbat camera cu alta camera dintr-o unitate diferita. Azi am aflat ca broscuța a rãmas pe patul lui. Toate lucrurile luate, dar broscuța a lãsat.o acolo.... M.a durut la maxim. Îmi doresc din toatã inima sa se întoarcã, dar mi.e teama ca nu o va face. E prea încãpãțânat și orgolios. Odatã l.am întors din drum. Acum simt ca nu mai pot. Credeți ca a ținut la mine?... Poate par o ciudata, dar va spun ca în viata mea nu m.am îndrãgostit, cum m.am îndrãgostit de el. Sunt 7 luni de atunci.... El m.a uitat poate.. Simt ca a ținut la mine și ca îsi impune sa nu o facã... Dar ceva ma da peste cap... Nu înțeleg ce as mai putea face.. Credeți ca mai e vreo șansã? M.am lungit cam mult cu povestea... Va pup și va mulțumesc anticipat.
kudika_980008
Postat pe 22 Ianuarie 2015 22:10
Încearcã sã-l uiți!
Timpul a fost suficient pentru ca sã se întoarcã la tine dacã simțea ceva.
Eu i-am spus cã îl iubesc iar acum mã ignora.
Nu ai pace cu ei, scoate-ți-l din cap!
kudika_979977
Postat pe 22 Ianuarie 2015 22:34
Pare un raspuns corect,
Eu am fost parasit de o Berbecuta inainte de craciun!! Dupa ce mi-am ingropat mama si tatal ...
Inainte de craciun mi-a zis ca nu suntem potriviti. Am incercat sai explic ca in ultimul an am fost daramat de pierderea parintilor si ca numai ea a fost cea care m-a tinut pe linia de plutire.

Am fost socat de gestul ei si am asociat acesta cu un lucru foarte rau. Are o fata (8 ani) care ma iubeste la nebunie. Mama ei (alt berbec) este oscilanta (ultima replica a dansei a fost ca niciodata nu am fost on buna partida)

La inceput a fost: "este asa bine cu tine, te iubesc etc" iar acum "asa am zis eu atunci"

nu prea stiu ce sa fac. In noaptea de craciun i-am scris un mesaj pe email in care am zis cateva cuvinte si ganduri frumoase si de atunci am zis sa dispar pana pe 21 ianuarie.

Nu stiu ce sa fac

Vali_Dragan_1
Postat pe 29 Decembrie 2015 10:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
EU FECIOARA EL BERBEC 2 De la: popovici 20 Iulie 2010 09:07
eu capricorn el sagetator.sunt sanse? 16 De la: kudika100024 3 Decembrie 2010 01:00
salut sint angela 17 De la: _oktober_ 26 Decembrie 2009 10:30
Ghicitoare 3 De la: kudika_8335 10 Martie 2016 17:45
eu leu, el scorpion -credeti ca exista vreo sansa? 26 De la: Miss_Dior08 16 Septembrie 2010 18:40