Setari Cookie-uri

Cum recuceresti un BERBEC ?

Bun�, am ales sa cer niște p�reri pentru ca va spun sincer ca nu mai știu ce sa fac. Sunt o Varsatoare vis�toare și �n vara (2014) un Berbec mi-a r�pit sufletul. M-am �ndr�gostit ca niciodat�, problema e ca 2 luni a durat tot, nu a fost o relație consumata, deși eu uite ca m-am �ndr�gostit rau. A fost ceva profund, sunt mai mica cu 5 ani ca el, toat� ziua ne b�team �n cap și ne "sfadeam". Era gelos și posesiv, �nc�p�ț�nat și orgolios. Și totuși �mi zicea ca tine la mine și ca ii sunt draga, la un monent dat, eram plecata și m-a surprins cu un mesaj prin care �mi zicea ca ii e tare dor de mine. Eram plecata, și c�nd m-am �ntors i-am adus cadou o broscuța de plus. A fost topit, va jur, reacția și z�mbetul lui au fost prea sincere. Apoi ne-am desp�rțit din prea multe ne�nțelegeri, eu am �ncercat sa �l �ntorc din drum, intre timp "un prieten apropiat al lui" a �nceput sa se dea la mine. Eu l-am refuzat, dar la urechile berbecului meu a ajuns ca eu ii f�cusem aceluia avansuri. Și de atunci �mi zice ca ma uraste, ca vrea sa ma uite,nu ma saluta pe strada, nu ma crede nicicum... Ultima oara c�nd i.am scris, s.a sf�rșit totul cu jigniri și certuri. A zis ca m.a uitat și ca ma uraste. Intre timp si-a schimbat camera cu alta camera dintr-o unitate diferita. Azi am aflat ca broscuța a r�mas pe patul lui. Toate lucrurile luate, dar broscuța a l�sat.o acolo.... M.a durut la maxim. �mi doresc din toat� inima sa se �ntoarc�, dar mi.e teama ca nu o va face. E prea �nc�p�ț�nat și orgolios. Odat� l.am �ntors din drum. Acum simt ca nu mai pot. Credeți ca a ținut la mine?... Poate par o ciudata, dar va spun ca �n viata mea nu m.am �ndr�gostit, cum m.am �ndr�gostit de el. Sunt 7 luni de atunci.... El m.a uitat poate.. Simt ca a ținut la mine și ca �si impune sa nu o fac�... Dar ceva ma da peste cap... Nu �nțeleg ce as mai putea face.. Credeți ca mai e vreo șans�? M.am lungit cam mult cu povestea... Va pup și va mulțumesc anticipat.
kudika_980008
Postat pe 22 Ianuarie 2015 22:10
�ncearc� s�-l uiți!
Timpul a fost suficient pentru ca s� se �ntoarc� la tine dac� simțea ceva.
Eu i-am spus c� �l iubesc iar acum m� ignora.
Nu ai pace cu ei, scoate-ți-l din cap!
kudika_979977
Postat pe 22 Ianuarie 2015 22:34
Pare un raspuns corect,
Eu am fost parasit de o Berbecuta inainte de craciun!! Dupa ce mi-am ingropat mama si tatal ...
Inainte de craciun mi-a zis ca nu suntem potriviti. Am incercat sai explic ca in ultimul an am fost daramat de pierderea parintilor si ca numai ea a fost cea care m-a tinut pe linia de plutire.

Am fost socat de gestul ei si am asociat acesta cu un lucru foarte rau. Are o fata (8 ani) care ma iubeste la nebunie. Mama ei (alt berbec) este oscilanta (ultima replica a dansei a fost ca niciodata nu am fost on buna partida)

La inceput a fost: "este asa bine cu tine, te iubesc etc" iar acum "asa am zis eu atunci"

nu prea stiu ce sa fac. In noaptea de craciun i-am scris un mesaj pe email in care am zis cateva cuvinte si ganduri frumoase si de atunci am zis sa dispar pana pe 21 ianuarie.

Nu stiu ce sa fac

Vali_Dragan_1
Postat pe 29 Decembrie 2015 10:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu balanta - el balanta 10 De la: Maia87 10 Octombrie 2010 20:47
afdgbfnhgmjn 26 De la: DiavolytaTa 24 Aprilie 2009 23:05
eu geaman ,el scorpion 11 De la: stardancer 22 Noiembrie 2009 23:02
relatie la distanta.credeti in asta? 49 De la: bvlante 23 Septembrie 2010 08:37
El,fecioara,eu,rac! 1 De la: kymyc 21 Mai 2009 10:41