Setari Cookie-uri

Inimile frante sa vina la mine

Yharr...nu ma refeream la aia.
Toti suntem nebuni un pic...nativ,dar asta nu ne face perversi...ne face un pic mai deosebiti unii de altii.
myriam_paradise
Postat pe 16 Iunie 2011 22:28
De la: myriam_paradise, la data 2011-06-16 22:28:13Yharr...nu ma refeream la aia.
Toti suntem nebuni un pic...nativ,dar asta nu ne face perversi...ne face un pic mai deosebiti unii de altii.

asa scie unde ???
contesina
Postat pe 17 Iunie 2011 08:18
De la: contesina, la data 2011-06-17 08:18:05
De la: myriam_paradise, la data 2011-06-16 22:28:13Yharr...nu ma refeream la aia.

asa scie unde ???

scuzeeee....."scrie"
contesina
Postat pe 17 Iunie 2011 08:18
De la: myriam_paradise, la data 2011-06-14 16:22:56
De la: adyna2905, la data 2011-06-12 16:28:27
De la: myriam_paradise, la data 2011-05-27 22:47:08Stiu ca probabil nu sunt singura care vrea sa faca asta,dar asa citind cateodata unele subiecte de pe-aici si mai ales fiind pusa in postura de-a comenta la coada a ditamai insiruirea de comentarii cu sau fara solutii oferite la probleme,am zis sa incerc o chestie.Nu vreau sa ziceti ca se mai trezeste una,dar chiar vreau sa ajut niste inimi frante de pe-aici sa treaca peste problemele lor.Imi place sa ajut si cei care ma cunosc stiu ca dau sfaturi chiar bune,deci daca sunt adolescenti cu dileme existentiale pe-aici,despre cum sa intre intr-o relatie,probleme de relatie,orice poveste draguta de iubire ce-atinge un punct mort si alte alte chestii de genul,feel free sa raspundeti la acest mesaj,iar eu o sa incerc sa va ajut.Nu am un degree in psihologie,nu sunt la facultate,sunt doar o fata ce vrea sa ajute pe altii.Eventual sa vad si cat de bine fac asta,pentru ca inca sunt intr-o dilema cu privire la ce-o sa fac in viitor drept cariera.Sunt doar o adolescenta,viata ma invata si pe mine iar din ceea ce ma invata,vreau sa ii invat si pe altii. Astept mesajele voastre!

In ziua in care am aniversat 22 de ani(ufff, a mai trecut un an....) tantalaul de fostul meu prieten, m-a anuntat ca e foarte mahmur dupa seara petrecuta undeva la mama naibii cu baietii si nu o sa-mi fie alaturi. Normal ca am incheiat relatia in acel moment.
Recunosc, relatia noastra scartaia, dar de ce nu a mai asteptat macar 24 de ore sa nu-mi strice bucuria?
Din seara in care m-a cunoscut stia in ce domeniu lucrez, stia ce inseamna asta, si a fost de acord.Apoi a realizat ca nu-i convine si s-a decis sa ma raneasca decat sa imi spuna care e problema. In locul meu ce ai face?

Adica...merge sa bea cu o seara inainte cu baietii dar nu,frate,nu sta cu tine de ziua ta?
Merita o bataie.....big time!
1. Cat timp ati fost impreuna?
2. in ce domeniu lucrezi? cumva ceva legat de medicina?
3.Ce as face? Cred ca l-as da dracului.Adica inteleg sa fi fost o zi obisnuita,desi nu inteleg fara sa fiu furioasa dupa aceea,dar fix de ziua ta?Acuma serios...e strigator la cer.Daca mai vrea ceva m-as face ca nu aud,pentru ca nu merita.Un baiat care tine cu adevarat la o fata tine cont de aniversari si de orice momente si detalii oricat de mici care-ar stii ca ar face-o fericita.El n-a facut asta,deci acuma poate fi singur singurel numa la bere cu baietii...Pacat ca bani nu prea sunt ca-i criza si vorba aia...alcoolul nu-i tine companie decat pana dimineata,cand ii ia locul o durere de cap care nu-i tocmai prietenoasa.Lasa...tu gaseste-ti pe altul si pe el lasa-l sa creasca mare.

mersi mult, 1st of all. jobul meu este de barman intr-un club si din pacate am un program care ma tine noapte de noapte departe de casa. ai dreptate a fost un idiot. nu zic ca era nush ce relatie serioasa dupa 1 luna jumate, dar daca eu am renuntat la anumite avantaje in favoarea lui, ma asteptam la acelasi lucru si de la el
adyna2905
Postat pe 17 Iunie 2011 18:53
De la: adyna2905, la data 2011-06-17 18:53:50
De la: myriam_paradise, la data 2011-06-14 16:22:56
De la: adyna2905, la data 2011-06-12 16:28:27
De la: myriam_paradise, la data 2011-05-27 22:47:08Stiu ca probabil nu sunt singura care vrea sa faca asta,dar asa citind cateodata unele subiecte de pe-aici si mai ales fiind pusa in postura de-a comenta la coada a ditamai insiruirea de comentarii cu sau fara solutii oferite la probleme,am zis sa incerc o chestie.Nu vreau sa ziceti ca se mai trezeste una,dar chiar vreau sa ajut niste inimi frante de pe-aici sa treaca peste problemele lor.Imi place sa ajut si cei care ma cunosc stiu ca dau sfaturi chiar bune,deci daca sunt adolescenti cu dileme existentiale pe-aici,despre cum sa intre intr-o relatie,probleme de relatie,orice poveste draguta de iubire ce-atinge un punct mort si alte alte chestii de genul,feel free sa raspundeti la acest mesaj,iar eu o sa incerc sa va ajut.Nu am un degree in psihologie,nu sunt la facultate,sunt doar o fata ce vrea sa ajute pe altii.Eventual sa vad si cat de bine fac asta,pentru ca inca sunt intr-o dilema cu privire la ce-o sa fac in viitor drept cariera.Sunt doar o adolescenta,viata ma invata si pe mine iar din ceea ce ma invata,vreau sa ii invat si pe altii. Astept mesajele voastre!

In ziua in care am aniversat 22 de ani(ufff, a mai trecut un an....) tantalaul de fostul meu prieten, m-a anuntat ca e foarte mahmur dupa seara petrecuta undeva la mama naibii cu baietii si nu o sa-mi fie alaturi.
Normal ca am incheiat relatia in acel moment.
Recunosc, relatia noastra scartaia, dar de ce nu a mai asteptat macar 24 de ore sa nu-mi strice bucuria?
Din seara in care m-a cunoscut stia in ce domeniu lucrez, stia ce inseamna asta, si a fost de acord.Apoi a realizat ca nu-i convine si s-a decis sa ma raneasca decat sa imi spuna care e problema. In locul meu ce ai face?

Adica...merge sa bea cu o seara inainte cu baietii dar nu,frate,nu sta cu tine de ziua ta?
Merita o bataie.....big time!
1. Cat timp ati fost impreuna?
2. in ce domeniu lucrezi? cumva ceva legat de medicina?
3.Ce as face? Cred ca l-as da dracului.Adica inteleg sa fi fost o zi obisnuita,desi nu inteleg fara sa fiu furioasa dupa aceea,dar fix de ziua ta?Acuma serios...e strigator la cer.Daca mai vrea ceva m-as face ca nu aud,pentru ca nu merita.Un baiat care tine cu adevarat la o fata tine cont de aniversari si de orice momente si detalii oricat de mici care-ar stii ca ar face-o fericita.El n-a facut asta,deci acuma poate fi singur singurel numa la bere cu baietii...Pacat ca bani nu prea sunt ca-i criza si vorba aia...alcoolul nu-i tine companie decat pana dimineata,cand ii ia locul o durere de cap care nu-i tocmai prietenoasa.Lasa...tu gaseste-ti pe altul si pe el lasa-l sa creasca mare.

mersi mult, 1st of all. jobul meu este de barman intr-un club si din pacate am un program care ma tine noapte de noapte departe de casa. ai dreptate a fost un idiot. nu zic ca era nush ce relatie serioasa dupa 1 luna jumate, dar daca eu am renuntat la anumite avantaje in favoarea lui, ma asteptam la acelasi lucru si de la el

Asa repede nici vorba sa renunte el la avantajele lui. Sunt mici exceptii care mai renunta,dar barbatul tipic nu renunta la naravurile lui cu una cu doua.Cu atat mai mult la obiceiul de-a vana la care renunta progresiv cu cat trec lunile si descopera cat de minunata-i persoana de langa el.El n-a avut rabdare,deci pierderea lui.
Cu placere,a fost o placere sa te ajut si sper sa te bucuri de toate cele bune!
myriam_paradise
Postat pe 17 Iunie 2011 21:18
myriam, citeste te rog si "povestea" mea de viata si astept sfaturile tale -- > http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/49813/casatorie-esuata-din-cauza-infidelitatii-FEMEII.html
Multu 10x

Vizitiu_tm.
vizitiul_tm
Postat pe 22 Iunie 2011 14:16
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-22 14:16:45myriam, citeste te rog si "povestea" mea de viata si astept sfaturile tale -- > http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/49813/casatorie-esuata-din-cauza-infidelitatii-FEMEII.html
Multu 10x

Vizitiu_tm.

Tu n-ai nevoie de sfaturi ci de cineva care sa te bage in seama si care sa-ti asculte smiorcaielile.Stai cam mult pe kudika din cate vad eu,vezi ca iar iti fuge nevasta la o tavaleala!
Barbie30_
Postat pe 22 Iunie 2011 14:56
buna...am vorbit cu un baiat 2 ani si jumatate insa el acuma nu mai vrea sa continuam relatia...spune-mi ce sa fac ca sa-l recuceresc ....ajuta-ma te rog
kudika108299
Postat pe 27 Iunie 2011 16:06
De la: kudika108299, la data 2011-06-27 16:06:53buna...am vorbit cu un baiat 2 ani si jumatate insa el acuma nu mai vrea sa continuam relatia...spune-mi ce sa fac ca sa-l recuceresc ....ajuta-ma te rog

nu-ti mai iubeste gogosica?
uliu
Postat pe 27 Iunie 2011 16:16
De la: kudika108299, la data 2011-06-27 16:06:53buna...am vorbit cu un baiat 2 ani si jumatate insa el acuma nu mai vrea sa continuam relatia...spune-mi ce sa fac ca sa-l recuceresc ....ajuta-ma te rog

Sincer ,mie daca mi-ar spune un barbat ca nu mai doreste sa continue relatia cu mine zau ca nu as incerca sa-l recuceresc.Mi-as vedea de viata mea si as merge mai departe ,ce drac doar nu a disparut specia de pe pamant
piscolino
Postat pe 27 Iunie 2011 16:20

Inainte de a-ti da un sfat,trebuie sa spun ca sunt foarte de acord cu piscolino .Eu din fire sunt foarte orgolioasa,iar daca un baiat nu ar mai vrea sa continue o relatie cu mine,i-as zice verde-n fata sa se duca tare,desi in interior asta mi-ar pricinui o durere imensa.Stiu de ce vrei sa-l recuceresti,si este vorba tocmai de durerea,golul acela din suflet pe care l-a lasat in urma cu care ti-e teama sa te confrunti.Tii la el,sunt sigura si de aceea nu vrei sa-i dai drumul,dar uneori trebuie sa-i dai drumul.Este o chestiune de stima de sine...Daca as fi eu si mi-as pune problema sa recuceresc un baiat cu care am vorbit doi ani de zile,dupa ce el mi-a dat papucii,mi-as pune problema daca si merita sa ma mai umilesc ,sa mai incerc sa aduc mortul de la groapa,vorba aia cu iluzia ca poate mai traieste in minte,numai cat sa-i tina singuratatii mele de cald.El a pus capat relatiei si poate relatia asta a fost menita sa se termine acum.Crede-ma...sunt sigura ca si daca ai incerca si reusi sa-l recuceresti,dupa maxim o luna doua are sa-ti faca aceeiasi schema...si ajungi exact din punctul de unde ai plecat.Are vreun sens? Eu cred ca e o pierdere de timp. Acum urmeaza o perioada grea in care trebuie sa te dezobisnuiesti de el si de toate obiceiurile pe care le aveati impreuna si e o perioada in care trebuie sa te concentrezi pe redescoperirea ta.In loc sa-ti focalizezi atentia asupra relatiei si asa moarte,mai bine ti-ai concentra atentia asupra unor planuri pe care le-ai putea face cu prietenele sau cu alte cunostinte,pe hobby-urile tale,pe lucrurile pe care-ti placea sa le faci de una singura.O sa vezi...oameni mai buni or sa vina pe strada ta si poate si-un iubit mai bun...dar asta numai daca dai drumul lucrurilor care te leaga de trecut si imbratisezi viitorul.
myriam_paradise
Postat pe 28 Iunie 2011 18:33
De la: Barbie30_, la data 2011-06-22 14:56:19
Tu n-ai nevoie de sfaturi ci de cineva care sa te bage in seama si care sa-ti asculte smiorcaielile.Stai cam mult pe kudika din cate vad eu,vezi ca iar iti fuge nevasta la o tavaleala!

Nu fuge, fii fara grija, cel putin NU deocamdat' ....
Da stau cam mult pe kudika pt ca imi place

Vizitiul_tm.
vizitiul_tm
Postat pe 29 Iunie 2011 11:54
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-29 11:54:51
De la: Barbie30_, la data 2011-06-22 14:56:19

Vizitiul_tm.

E bine ca realizezi si tu ca "nu deocamdat`"
Barbie30_
Postat pe 29 Iunie 2011 11:57
De la: Barbie30_, la data 2011-06-29 11:57:27

Vizitiul_tm.

E bine ca realizezi si tu ca "nu deocamdat`" [/quote]

Ei bine in momentul in care pierzi increderea in persoana de langa tine .. te gandesti si la asa ceva. In secunda asta nu mi-e frica de nevasta-mea ci de EL, intr-o discutie avuta cu ea spunandu-mi "se joaca cu mintea mea, nu am putut spune NU".

Vizitiul_tm.
vizitiul_tm
Postat pe 29 Iunie 2011 12:16

In momentul in care iti pierzi increderea in cel de langa tine ... te gandesti si la asa ceva !
In secunda asta nu mi-e frica asa de tare de EA ci de el, intr-o discutie avuta cu ea mi-a spus: "se joaca cu mintea mea, nu am putut spune NU"

Vizitiul_tm.
vizitiul_tm
Postat pe 29 Iunie 2011 12:19
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-29 12:19:21

In momentul in care iti pierzi increderea in cel de langa tine ... te gandesti si la asa ceva !
In secunda asta nu mi-e frica asa de tare de EA ci de el, intr-o discutie avuta cu ea mi-a spus: "se joaca cu mintea mea, nu am putut spune NU"

Vizitiul_tm.

so fii jucand frumos cu ea,de aia nu poate zice NU
Ame_ly
Postat pe 29 Iunie 2011 12:25

Vizitiul_tm.

Intre noi fie vorba,tie ti-e frica si de umbra ta
Barbie30_
Postat pe 29 Iunie 2011 12:35
De la: Barbie30_, la data 2011-06-29 12:35:45

Vizitiul_tm.

Intre noi fie vorba,tie ti-e frica si de umbra ta

touche
helau Barbie
Ame_ly
Postat pe 29 Iunie 2011 12:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
atata ploaie.. 23 De la: fantasie 19 Iulie 2012 00:55
Iubire imposibila?? 12 De la: anastasia_m 13 Mai 2010 20:41
lentile contact 35 ron pt cei din bucuresti 4 De la: anastasia_m 8 Iulie 2010 19:42
Depresia postnatala.Psihoza sau Nebunie 26 De la: LadyD_ 15 Decembrie 2010 01:39
masturbare 18 De la: bemm 21 Iunie 2011 12:41