De la: Yharr, la data 2011-06-15 13:43:09De la: Barbie30_, la data 2011-06-15 13:40:10De la: yumy, la data 2011-06-15 13:33:29De la: Barbie30_, la data 2011-06-15 13:28:48 Ca viitor psiholog du-te si fac practica,vorbeste cu oamenii face to face si nu pe kudika.Ce ti-e si cu copii astia de se cred psihologi......Daca te comporti frumos te iau sa faci practica cu mine sa vezi cum tre` sa procedeze un viitor psiholog
fata de acnd te caut trebuie sa redeschidem cabinetul avem nevoie de lovele pt concediul de vara
Ce cabinet fata?
Ginecologie tu ... e vara , intra fetele in calduri
niet.....
|
yumy Postat pe 15 Iunie 2011 13:47
|
De la: yumy, la data 2011-06-15 13:47:01De la: Yharr, la data 2011-06-15 13:43:09De la: Barbie30_, la data 2011-06-15 13:40:10De la: yumy, la data 2011-06-15 13:33:29De la: Barbie30_, la data 2011-06-15 13:28:48 Ca viitor psiholog du-te si fac practica,vorbeste cu oamenii face to face si nu pe kudika.Ce ti-e si cu copii astia de se cred psihologi......Daca te comporti frumos te iau sa faci practica cu mine sa vezi cum tre` sa procedeze un viitor psiholog
fata de acnd te caut trebuie sa redeschidem cabinetul avem nevoie de lovele pt concediul de vara
Ce cabinet fata?
niet.....
cabinet de proctologie?
|
The_Exile Postat pe 15 Iunie 2011 14:31
|
De la: Yharr, la data 2011-06-15 14:31:17De la: yumy, la data 2011-06-15 13:47:01De la: Yharr, la data 2011-06-15 13:43:09De la: Barbie30_, la data 2011-06-15 13:40:10De la: yumy, la data 2011-06-15 13:33:29De la: Barbie30_, la data 2011-06-15 13:28:48 Ca viitor psiholog du-te si fac practica,vorbeste cu oamenii face to face si nu pe kudika.Ce ti-e si cu copii astia de se cred psihologi......Daca te comporti frumos te iau sa faci practica cu mine sa vezi cum tre` sa procedeze un viitor psiholog
Ce cabinet fata?
niet.....
cabinet de proctologie? Ti-ar place?.
|
|
|
lilu_67 Postat pe 15 Iunie 2011 15:21
|
De la: yumy, la data 2011-06-15 13:20:45De la: contesina, la data 2011-06-15 13:02:47
acum sunt in faza in care doar
tine umbrela pe langa tineeeee.....
te anunt cand trec la faza urmatoare ....
pai fata draga trebuie sa te ajutam nu pot sa te las sa treci la urmatoarea faza cel mai bine e sa spui ce te doare ca sa scapi de lacrimi si apoi o sa simti ca plutesti si gata se rezolva totul
"sa te ajutam" ....????? sunteti mai multi care va jucati de-a psihologul ????
"si gata se rezolva totul".... mai, mai, mai....este cu hocus pocus ....
|
contesina Postat pe 15 Iunie 2011 18:39
|
De la: Yharr, la data 2011-06-15 14:31:17De la: yumy, la data 2011-06-15 13:47:01De la: Yharr, la data 2011-06-15 13:43:09De la: Barbie30_, la data 2011-06-15 13:40:10De la: yumy, la data 2011-06-15 13:33:29De la: Barbie30_, la data 2011-06-15 13:28:48 Ca viitor psiholog du-te si fac practica,vorbeste cu oamenii face to face si nu pe kudika.Ce ti-e si cu copii astia de se cred psihologi......Daca te comporti frumos te iau sa faci practica cu mine sa vezi cum tre` sa procedeze un viitor psiholog
Ce cabinet fata?
niet.....
cabinet de proctologie?
|
contesina Postat pe 15 Iunie 2011 18:40
|
|
pentru RASHELA era asta
|
alchiana Postat pe 15 Iunie 2011 21:43
|
De la: alchiana, la data 2011-06-15 21:43:27pentru RASHELA era asta
rashela o sa te contrazic pentru ca asa face ea
|
pickard Postat pe 15 Iunie 2011 21:47
|
De la: alchiana, la data 2011-06-15 02:13:20nu m-a injurat nimeni niciodata,sunt o persoana linistita si calma,(daca m-a injurat in gand asta n-o mai stiu);nu am acceptat niciodata un limbaj urat mai ales din partea vreunui prieten ,atentie prieten nu viitor sot si am invatat ca problemele sensibile sau serioase se rezolva cu mult calm;din punctul meu de vedere lucrurile stau asa:viitorul sot ..nu?..m-a injurat de mama(decedata si ca sa nu spun ca a fost sufletul meu-MAMA) , deja sunt ff dezamagita.As vrea sa-l iert dar inca nu sunt pregatita sa-l privesc in ochi si nici nu ii simt lipsa acum sincera sa fiu;tu ai dreptate ca oamenii la nervi spun multe dar mai bine imi spunea mie ''du-te drak'' sau stiu eu alte minuni.Nu era atat de rau.Ideea e ca a folosit un limbaj urat,porcos,de nesimtit si stau sa ma gandesc de unde a luat acest tabiet sa vb urat ca eu nu-mi dau seama.Acum ce sa fac ?Sa il iert imediat de dragul nuntii si pe viitor sa-mi mai zica de mama??Eu cred ca ne aruncam in alt gen de relatie,nesanatoasa chiar.Eu am devenit mult mai sensibila deoarece am suferit pierderea parintilor si daca spui ceva de ei te ia d....Asta sunt eu.Iti multumesc de sfat,esti bine intentionata dar momentan il las o perioada asa,sa vedem daca o sa-mi fie dor de el sau daca mi se vor schimba sentimentele,dupa care am sa iau o decizie.
Alchiana,pe buna dreptate esti suparata.Sincer,si eu as fi.Dar daca de atata timp el nu a manifestat limbaj vulgar la adresa ta ,poate sa fi ascuns foarte bine latura asta,la fel cum poate a avut o iesire in decor pe care n-o sa o mai repete la asemenea proportii. Cred c-am mai zis ca omul la nervi spune multe....cine stie ce s-o fi intamplat de s-o declansat asa pe tine.Eventual are niste probleme personale,eventual ceva ce a omis sa-ti spuna care-l roade pe interior a si efectiv a avut reactia care nu trebuie.Asteapta.Asta e singurul sfat pe care ti-l dau.Nu lua o decizie ce-ar putea sa-ti schimbe viata bazata doar pe ce-a zis,pentru ca oamenii mai zic si lucruri pe care nu trebuiau sa le zica impinsi de nervi.Nu-l ierta imediat de dragul nuntii (are loc curand?) ci lasa-i un timp sa mediteze si foloseste-l si tu cu aceleasi scoputi.Daca e cum am zis eu,atunci o sa-si ceara scuze....lasa-l si observa care-i sunt pasii,daca trece ceva timp o sa vezi si tu situatia diferit,dupa ce nu mai esti atat de furioasa pe el.Ce-a facut este foarte urat dar timpul o sa-ti schimbe perspectiva: n-o sa faca fapta mai putin urata dar poate o sa triumfe celelalte calitati ale partenerului tau in defavoarea defectelor,asa cum ar trebui.Il iubesti pe omul aia,iar daca pana acum nu ai vazut defectul asta venind atunci este posibil ca ce-a avut sa fi fost doar ceva izolat.
|
myriam_paradise Postat pe 15 Iunie 2011 22:46
|
De la: lilu_67, la data 2011-06-15 15:21:08De la: Yharr, la data 2011-06-15 14:31:17De la: yumy, la data 2011-06-15 13:47:01De la: Yharr, la data 2011-06-15 13:43:09De la: Barbie30_, la data 2011-06-15 13:40:10De la: yumy, la data 2011-06-15 13:33:29De la: Barbie30_, la data 2011-06-15 13:28:48 Ca viitor psiholog du-te si fac practica,vorbeste cu oamenii face to face si nu pe kudika.Ce ti-e si cu copii astia de se cred psihologi......Daca te comporti frumos te iau sa faci practica cu mine sa vezi cum tre` sa procedeze un viitor psiholog
Ce cabinet fata?
niet.....
cabinet de proctologie? Ti-ar place?.
In nici un caz ... eram la ora de aberatii
|
The_Exile Postat pe 15 Iunie 2011 22:50
|
De la: contesina, la data 2011-06-15 11:02:21De la: yumy, la data 2011-06-15 08:17:56De la: contesina, la data 2011-06-15 08:07:46
domnita crede ca are priceperea si indemanarea de a dezlega misterele mintii omenesti .... si unde nu are experienta necesara, improvizeaza dupa ureche .... asa, cica, isi da seama un om daca sa faca o anumita meserie sau nu .... interesant este ca s-au oferit "cobai" si asta benevol !
yumy, mai stai pe aproape, sa vezi ce de "taine" ai sa descoperi
evident ca tin aproape
hai mai nu mai fii dura e si fata la inceput, cad o sa aibe experienta necesara o sa fii uimita
pana atunci sa vina multi cobai, cat mai multi ....ce o iesi pana la urma, mai vedem....e amuzant sa ne jucam de-a psihologul....
Contesina,nu stiu de unde pana unde chestia cu psihologul.Cred ca chiar tu ai inceput-o,iar eu recunosc ca ti-am raspuns la provocare cand am zis " nu inseamna ca daca o sa fiu psiholog nu o sa mai am cate o placere vinovata". Acolo este o ipoteza,nu inseamna ca sunt ,nu inseamna ca pretind a fi psiholog pentru ca in primul rand nu am o diploma in sprijinul meu,si cum spunea cineva aici ca psiholog trebuie sa fac practica cu oameni,face to face,nu pe kudika,unde cum ii ziceam la yummy doar imi fac incalzirea.Imi fac incalzirea,adica dau sfaturi,ca orice om.Toti oamenii dau sfaturi ,mai mult sau mai putin bine,si asta nu ii face pe toti psihologi,ci ii face oameni capabili sa empatizeze si sa ajute.Eu nu ma joc,dau sfaturi atat cat pot si nu ma joc de-a psihologul pentru ca nu-mi place sa ma prefac si sa-mi acord un statut pe care prin studii nu il am..Poate intr-o zi n-o sa mai fie o joaca,pana atunci este doar un fel de hobby...iar daca crezi ca ma joc,atunci esti libera sa crezi ce vrei.
|
myriam_paradise Postat pe 15 Iunie 2011 22:53
|
Contesina,nu stiu de unde pana unde chestia cu psihologul.Cred ca chiar tu ai inceput-o,iar eu recunosc ca ti-am raspuns la provocare cand am zis " nu inseamna ca daca o sa fiu psiholog nu o sa mai am cate o placere vinovata". Acolo este o ipoteza,nu inseamna ca sunt ,nu inseamna ca pretind a fi psiholog pentru ca in primul rand nu am o diploma in sprijinul meu,si cum spunea cineva aici ca psiholog trebuie sa fac practica cu oameni,face to face,nu pe kudika,unde cum ii ziceam la yummy doar imi fac incalzirea.Imi fac incalzirea,adica dau sfaturi,ca orice om.Toti oamenii dau sfaturi ,mai mult sau mai putin bine,si asta nu ii face pe toti psihologi,ci ii face oameni capabili sa empatizeze si sa ajute.Eu nu ma joc,dau sfaturi atat cat pot si nu ma joc de-a psihologul pentru ca nu-mi place sa ma prefac si sa-mi acord un statut pe care prin studii nu il am..Poate intr-o zi n-o sa mai fie o joaca,pana atunci este doar un fel de hobby...iar daca crezi ca ma joc,atunci esti libera sa crezi ce vrei.
nu trebuie sa te superi pe contesina! ea e fata buna dar numai cand vrea
|
pickard Postat pe 15 Iunie 2011 22:56
|
De la: pickard, la data 2011-06-15 21:47:38De la: alchiana, la data 2011-06-15 21:43:27pentru RASHELA era asta
:))
Tocmai mi-ai demonstrat ca citesti pe diagonala. Cum as putea sa contrazic ce a spus ea, cand spune exact ce am spus, dar cu alte cuvinte?
Mai, mai, Picki! Uneori esti chiar rupt de realitate. :)
|
rashela Postat pe 15 Iunie 2011 22:58
|
De la: rashela, la data 2011-06-15 22:58:22De la: pickard, la data 2011-06-15 21:47:38De la: alchiana, la data 2011-06-15 21:43:27pentru RASHELA era asta
Tocmai mi-ai demonstrat ca citesti pe diagonala. Cum as putea sa contrazic ce a spus ea, cand spune exact ce am spus, dar cu alte cuvinte?
asa vreau eu!.sa-mi zici cand ti se pare ca sunt realist
|
pickard Postat pe 15 Iunie 2011 23:00
|
De la: pickard, la data 2011-06-15 23:00:19De la: rashela, la data 2011-06-15 22:58:22De la: pickard, la data 2011-06-15 21:47:38De la: alchiana, la data 2011-06-15 21:43:27pentru RASHELA era asta
asa vreau eu!.sa-mi zici cand ti se pare ca sunt realist
Pai, cand ari ogoarele patriei cred. :)
Ma amuza de fiecare data cand citesc cum iti programezi activitatea dupa meteo. Nu ma pricep la agricultuta, de-asta ma si amuza. Sunt lucruri pe care nu le stiu (o multime infinita) si-mi place sa vad cum le dreg altii. :)
|
rashela Postat pe 15 Iunie 2011 23:03
|
De la: Barbie30_, la data 2011-06-15 13:28:48 Ca viitor psiholog du-te si fac practica,vorbeste cu oamenii face to face si nu pe kudika.Ce ti-e si cu copii astia de se cred psihologi......Daca te comporti frumos te iau sa faci practica cu mine sa vezi cum tre` sa procedeze un viitor psiholog
Barbie,du-te tu la un grup de oameni si zi-le "bai,eu vreau sa fac practica pe voi ca eu vreau sa fiu psiholog",asa...random si mai mult ca sigur,fie au reactii de-astea sarcastice,cu luat peste picior,fie elibereaza aria gandindu-se ca-s vreo nebuna..Practica o sa o incep in facultate cred,sau ma insel? Cumva ai facut studii de psihologie ca sa stii care-i faza?Nevermind. Daca nu ma ridic la standarde,nu ma ridic pentru ca nu sunt un psiholog.Si nu ma cred,Doamne...ce v-o apucat pe toti?!Cum ii spuneam si Contesinei,aici dau sfaturi.Nu e o joaca si nu inseamna ca daca nu e o joaca si in capul meu chiar cred ca sunt psiholog si voi mi-ati dat in vileag personalitatile multiple.Nu este o joaca pentru ca sfaturile sunt pe bune si nu le iau la misto.Nu asta conteaza?Trebuie sa am o varsta inaintata sa am dreptul la opinie si nu stiu eu?!
|
myriam_paradise Postat pe 15 Iunie 2011 23:06
|
De la: myriam_paradise, la data 2011-06-15 23:06:44De la: Barbie30_, la data 2011-06-15 13:28:48 Ca viitor psiholog du-te si fac practica,vorbeste cu oamenii face to face si nu pe kudika.Ce ti-e si cu copii astia de se cred psihologi......Daca te comporti frumos te iau sa faci practica cu mine sa vezi cum tre` sa procedeze un viitor psiholog
Barbie,du-te tu la un grup de oameni si zi-le "bai,eu vreau sa fac practica pe voi ca eu vreau sa fiu psiholog",asa...random si mai mult ca sigur,fie au reactii de-astea sarcastice,cu luat peste picior,fie elibereaza aria gandindu-se ca-s vreo nebuna..Practica o sa o incep in facultate cred,sau ma insel? Cumva ai facut studii de psihologie ca sa stii care-i faza?Nevermind. Daca nu ma ridic la standarde,nu ma ridic pentru ca nu sunt un psiholog.Si nu ma cred,Doamne...ce v-o apucat pe toti?!Cum ii spuneam si Contesinei,aici dau sfaturi.Nu e o joaca si nu inseamna ca daca nu e o joaca si in capul meu chiar cred ca sunt psiholog si voi mi-ati dat in vileag personalitatile multiple.Nu este o joaca pentru ca sfaturile sunt pe bune si nu le iau la misto.Nu asta conteaza?Trebuie sa am o varsta inaintata sa am dreptul la opinie si nu stiu eu?!
Cred ca Barbie a vrut sa-ti spuna ca toti cei aflati aici, dau sfaturi. Fara a fi psihologi in devenire ci bazandu-se pe experientele proprii de viata. Puteai sa faci asta fara sa fi "deschis firma". Cel putin eu asa inteleg mesajul lui Barbie, nu ca pe ceva ofensator la adresa ta.
|
rashela Postat pe 15 Iunie 2011 23:11
|
De la: myriam_paradise, la data 2011-06-15 23:06:44De la: Barbie30_, la data 2011-06-15 13:28:48 Ca viitor psiholog du-te si fac practica,vorbeste cu oamenii face to face si nu pe kudika.Ce ti-e si cu copii astia de se cred psihologi......Daca te comporti frumos te iau sa faci practica cu mine sa vezi cum tre` sa procedeze un viitor psiholog
Myriam hunny asta este un forum la care fiecare este deschis sa zica ce vrea(in limitele decantei).
Nu te astepta ca toti oamenii sa fie de acord cu tine , sau sa creada ca ai intentii bune.
Exista pesoane f dereglate la mansarda carora le face placere sa auda necazurile altora,este normal sa fie una sau alta sceptica si sa te suspecteze chiar daca intentia ta e buna....pana la urma nu poti multumii pe toti orice ai face draga mea.
|
The_Exile Postat pe 15 Iunie 2011 23:11
|
De la: rashela, la data 2011-06-15 13:45:09De la: alchiana, la data 2011-06-15 02:13:20nu m-a injurat nimeni niciodata,sunt o persoana linistita si calma,(daca m-a injurat in gand asta n-o mai stiu);nu am acceptat niciodata un limbaj urat mai ales din partea vreunui prieten ,atentie prieten nu viitor sot si am invatat ca problemele sensibile sau serioase se rezolva cu mult calm;din punctul meu de vedere lucrurile stau asa:viitorul sot ..nu?..m-a injurat de mama(decedata si ca sa nu spun ca a fost sufletul meu-MAMA) , deja sunt ff dezamagita.As vrea sa-l iert dar inca nu sunt pregatita sa-l privesc in ochi si nici nu ii simt lipsa acum sincera sa fiu;tu ai dreptate ca oamenii la nervi spun multe dar mai bine imi spunea mie ''du-te drak'' sau stiu eu alte minuni.Nu era atat de rau.Ideea e ca a folosit un limbaj urat,porcos,de nesimtit si stau sa ma gandesc de unde a luat acest tabiet sa vb urat ca eu nu-mi dau seama.Acum ce sa fac ?Sa il iert imediat de dragul nuntii si pe viitor sa-mi mai zica de mama??Eu cred ca ne aruncam in alt gen de relatie,nesanatoasa chiar.Eu am devenit mult mai sensibila deoarece am suferit pierderea parintilor si daca spui ceva de ei te ia d....Asta sunt eu.Iti multumesc de sfat,esti bine intentionata dar momentan il las o perioada asa,sa vedem daca o sa-mi fie dor de el sau daca mi se vor schimba sentimentele,dupa care am sa iau o decizie.
As spune ca, dimpotriva, cine injura la suparare de mama, de tata, de morti, toate acele injuraturi oribile, va injura ori de cate ori situatia scapa de sub control. Eu n-as ierta asa ceva. Eu. Altii o pot face.
Si ala de da cu pumnu' in femeie, se pune in genunchi si implora iertarea, apoi loveste din nou. C-asta stie sa faca.
Personal, nu jignesc barbatul de langa mine, nu accept sa fiu jignita. Asa cum o palma e inceputul unui picior in gura, sa zicem, asa un du-te dracului e inceputul injuraturii de mama.
Nunta? Ei si? Eu zic ca suna mai important "viata mea alaturi de o bruta", decat "nunta".
Ti s-a spus, ti se va spune ca omul la nervi e capabil sa spuna multe. Asa este. Si cred ca trebuie sa-ti scape nervii complet de sub control pentru a injura de mama pe cineva, mai ales pe cea cu care vrei sa te insori. Ori daca cineva nu-si poate controla nervii, banuiesc eu intr-o situatie banala in cazul vostru, in niciun caz de viata si de moarte, atunci duca-se cu labilitatea lui psihica cu tot.
Repet, asa gandesc eu, asa as face eu.
Good point! : Sunt de acord cu partea cu cine injura de morti si alte chestii nu prea merita iertarea,insa nu stim sigur daca a mai facut asta in trecut si chiar a vorbit serios cand a zis ce-a zis.Poate a fost doar o izbucnire,nu? Poate nu tot timpul a facut asta sau e o prima.Zic si eu...Poate chiar a avut un moment in care a pierdut cu totul controlul.Asta numai el stie si eventual o sa se vada cand isi cere scuze si dupa gradul in care chiar vrea sa-i castige iertarea. Drept...si brutele sunt cameleonice si poate la fel de bine sa-si ceara scuze si sa loveasca iar. Cred ca asta nu mai depinde de noi sa hotaram.
Apreciez faptul ca ti-ai spus si tu parerea
|
myriam_paradise Postat pe 15 Iunie 2011 23:26
|
De la: kudika408035, la data 2011-06-14 22:21:32De la: myriam_paradise, la data 2011-06-14 22:15:59De la: kudika408035, la data 2011-06-14 22:12:24dar despre mesajul meu nu spui nimic?
care mesaj?/:)
buna miriam.
ma numesc raluca si de curand am intrat in clubul inimilor frante.
dupa o relatie de 6 ani, eram pe punctul sa ne casatorim, l-am prins masturbandu-se. se uita la poze cu verisoara mea goala si se masturba. un nenorocit...cand l-am strans cu usa, a recunoscut ca m-a inselat cu verisoara mea, iar ea in semn de recunostinta, probabil a fu..tut-o bine, i-a pozat goala.
imi vine sa plang, pentru ca-l iubeam , imi vine sa rad pentru ca am descoperit la timp ce pramatie de barbat e.
asta de cu doua pagini in urma. am tot asteptat sa ma bagi in seama.
Razi,Raluca,oricat de greu ti s-ar parea acum ,razi!!
Adevarul te elibereaza,eliberarea fiind ceva pozitiv,deci de ce sa fii suparata din cauza unui individ pe care chiar tu l-ai numit "o pramatie de barbat".As adauga ca ii un nenorocit,ca si-o dat iubita,logodnica,fata buna si la locul ei care mai avea un pic si-i devenea nevasta pentru o verisoara cu veleitati de c****.Nu vreau sa o jignesc ca nu o cunosc,dar numai o persoana cu asemenea veleitati ar fi in stare sa isi faca si distribuie poze cu ea goala si inca iubitului verisoarei ei,pe punctul sa se casatoreasca.Numai o persoana ca ea ar fi atat de meschina sa se bage peste relatia fericita (sunt convinsa) a verisoarei ei(manata probabil de invidia ce se naste uneori intre verisoare indeosebi) insa asta nu-l face pe el mai inocent,care sunt convinsa ca o asteptat si si-o pregatit terenul pe la spatele tau.Ce om face asta?!CE OM?!
Asa...acum aspectul doi.Masturbarea ii vazut drept ceva perfect normal de catre toate publicatiile,dar eu am dubiile mele.Cu atat mai mult acum.Adica...cum Dumnezeu sa te masturbezi cu pozele verisoarei tale usuratice in fata si cu iubita in camera alaturata?Cat de bolnav trebuie sa fii?!
Ce te sfatuiesc eu pe tine,si cred ca-i a patra oara cand mi-am inchis fereastra (sper sa se salveze de data asta) este sa razi si sa te bucuri c-ai scapat de el.Pacat ca de ea nu poti scapa ca sunteti legate prin sange si vorba aia...omorul este un delict pedepsit prin lege si nici aia nu merita,dar asta e tot ce poti sa faci.Consoleaza-te cu faptul ca sunt unul ca celalalt: Ea o curvistina aspiranta la ceea ce nu-i apartine si incapabila sa nu distruga fericirea altora,care nu merita nici macar sa fie privita in ochi (s-o fereasca Dumnezeu sa-ti iasa in fata),el un nenorocit care cauta una mica exact in verisoara pe care o mananca-n freza sa faca prostioare,ajungand chiar sa desconsidere relatia de sase ani cu tine,casatoria ce urma si fiind suficient de ipocrit cat sa te minta in fata.Nici el nu merita sa te priveasca in ochi macar,dar nu trebuie sa faci nimic impotriva lui.Pedeapsa lui o sa fie ca dupa ce oboseste sa o frece pe verisoara ta care n-o sa-i mai faca poze porno (adica curand ca vorba aia relatiile clandestine cand nu mai sunt clandestine nu mai sunt interesante) o sa te vrea inapoi si tu iti vei fi gasit un barbat mai bun ca el,mai demn de tine decat el. Or sa oboseasca,fumul micii lor iubiri interzise o sa se stinga in certuri,dar tu sa fii fericita,pentru ca ai scapat de oroarea de-a fi in pat cu dusmanul,si inca fara sa stii. Ce urat era daca va casatoreati si iti facea o chestie din asta...te trezeai ca-si mai gasea si alte verisoare sau femei din anturajul tau,femei de-alea fara pic de stima de sine. Il iubeai,dar decat sa iubesti unul ca el,mai bine sigura...si o sa-ti dai seama de asta dupa ce timpul o sa-ti cicatrizeze ranile.Mult succes si sper sa dai peste tipi mai demni de atat,pentru ca sunt sigura ca meriti.Nici o femeie de treaba nu merita un barbat de genul.
|
myriam_paradise Postat pe 16 Iunie 2011 00:21
|
De la: rashela, la data 2011-06-15 23:11:14De la: myriam_paradise, la data 2011-06-15 23:06:44De la: Barbie30_, la data 2011-06-15 13:28:48 Ca viitor psiholog du-te si fac practica,vorbeste cu oamenii face to face si nu pe kudika.Ce ti-e si cu copii astia de se cred psihologi......Daca te comporti frumos te iau sa faci practica cu mine sa vezi cum tre` sa procedeze un viitor psiholog
Cred ca Barbie a vrut sa-ti spuna ca toti cei aflati aici, dau sfaturi. Fara a fi psihologi in devenire ci bazandu-se pe experientele proprii de viata. Puteai sa faci asta fara sa fi "deschis firma". Cel putin eu asa inteleg mesajul lui Barbie, nu ca pe ceva ofensator la adresa ta.
M-o deranjat aia cu copii care se cred psihologi.Ce...un copil poate da sfaturi de-astea?
Si apoi...si eu am inteles ce-ai inteles si tu,exceptand ce-am scris mai sus. Nu inseamna ca daca nu am 100 de ani nu pot da sfaturi,nu crezi?
|
myriam_paradise Postat pe 16 Iunie 2011 00:28
|
De la: myriam_paradise, la data 2011-06-16 00:28:59De la: rashela, la data 2011-06-15 23:11:14De la: myriam_paradise, la data 2011-06-15 23:06:44De la: Barbie30_, la data 2011-06-15 13:28:48 Ca viitor psiholog du-te si fac practica,vorbeste cu oamenii face to face si nu pe kudika.Ce ti-e si cu copii astia de se cred psihologi......Daca te comporti frumos te iau sa faci practica cu mine sa vezi cum tre` sa procedeze un viitor psiholog
M-o deranjat aia cu copii care se cred psihologi.Ce...un copil poate da sfaturi de-astea?
Si apoi...si eu am inteles ce-ai inteles si tu,exceptand ce-am scris mai sus. Nu inseamna ca daca nu am 100 de ani nu pot da sfaturi,nu crezi?
Da de unde, sa fiu sincera, felul cum dai tu sfaturi mi se pare foarte bun. Eu nu agreez sfaturile gen "si eu traiesc aceeasi drama ca si tine" mergnad pe ideea ca cine traieste prost, nu poate sfatui pe altul de bine.
Evident ca dreptul de a da un sfat sau de a-si spune o parere il au toti, indiferent de varsta. Nici Matusalen(m) nu le stia pe toate. :)
|
rashela Postat pe 16 Iunie 2011 00:38
|
De la: Yharr, la data 2011-06-15 23:11:27De la: myriam_paradise, la data 2011-06-15 23:06:44De la: Barbie30_, la data 2011-06-15 13:28:48 Ca viitor psiholog du-te si fac practica,vorbeste cu oamenii face to face si nu pe kudika.Ce ti-e si cu copii astia de se cred psihologi......Daca te comporti frumos te iau sa faci practica cu mine sa vezi cum tre` sa procedeze un viitor psiholog
Myriam hunny asta este un forum la care fiecare este deschis sa zica ce vrea(in limitele decantei).
Nu te astepta ca toti oamenii sa fie de acord cu tine , sau sa creada ca ai intentii bune.
Exista pesoane f dereglate la mansarda carora le face placere sa auda necazurile altora,este normal sa fie una sau alta sceptica si sa te suspecteze chiar daca intentia ta e buna....pana la urma nu poti multumii pe toti orice ai face draga mea.
Tocmai asta face lumea diversa,printre altele....
Serios...nu toti suntem un pic dereglati la mansarda din nastere?
|
myriam_paradise Postat pe 16 Iunie 2011 00:56
|
"Barbie,du-te tu la un grup de oameni si zi-le "bai,eu vreau sa fac practica pe voi ca eu vreau sa fiu psiholog" "
Nu asa sta treaba,daca tot te intereseaza psihologia du-te la facultate si o sa vezi!Ceea ce nu am inteles eu este,de ce nu postezi pe topicurile celelalte si ai ales sa deschizi tu unu? Nu le ajuti cu sfaturi si daca intri pe topicurile lor?Problema e ca stai la coada?Mie sincer nu-mi pare ca tu iti oferi ajutorul ci mai degraba ca iti cauti niste cobai la care sa-ti etalezi asa zisa experienta de viata("inimile frante sa vina la mine"),ceea ce e cu totul altceva.Poate ca am inteles eu gresit sau poate ca ai procedat tu gresit cand ai ales sa deschizi topicul asta.Sfaturi aruncam toti ca nah...sunt gratuite,mai greu e sa ajuti cu adevarat pe cineva sa depaseasca o problema si asta categoric nu o poti face pe kudika.
"Sfatul este ceea ce cauti atunci cand stii raspunsul dar ai vrea sa nu-l fi stiut."
|
Barbie30_ Postat pe 16 Iunie 2011 04:00
|
De la: Barbie30_, la data 2011-06-16 04:00:11"Barbie,du-te tu la un grup de oameni si zi-le "bai,eu vreau sa fac practica pe voi ca eu vreau sa fiu psiholog" "
Nu asa sta treaba,daca tot te intereseaza psihologia du-te la facultate si o sa vezi!Ceea ce nu am inteles eu este,de ce nu postezi pe topicurile celelalte si ai ales sa deschizi tu unu? Nu le ajuti cu sfaturi si daca intri pe topicurile lor?Problema e ca stai la coada?Mie sincer nu-mi pare ca tu iti oferi ajutorul ci mai degraba ca iti cauti niste cobai la care sa-ti etalezi asa zisa experienta de viata("inimile frante sa vina la mine"),ceea ce e cu totul altceva.Poate ca am inteles eu gresit sau poate ca ai procedat tu gresit cand ai ales sa deschizi topicul asta.Sfaturi aruncam toti ca nah...sunt gratuite,mai greu e sa ajuti cu adevarat pe cineva sa depaseasca o problema si asta categoric nu o poti face pe kudika.
"Sfatul este ceea ce cauti atunci cand stii raspunsul dar ai vrea sa nu-l fi stiut."
|
contesina Postat pe 16 Iunie 2011 09:47
|
De la: myriam_paradise, la data 2011-06-15 22:53:42De la: contesina, la data 2011-06-15 11:02:21De la: yumy, la data 2011-06-15 08:17:56De la: contesina, la data 2011-06-15 08:07:46
domnita crede ca are priceperea si indemanarea de a dezlega misterele mintii omenesti .... si unde nu are experienta necesara, improvizeaza dupa ureche .... asa, cica, isi da seama un om daca sa faca o anumita meserie sau nu .... interesant este ca s-au oferit "cobai" si asta benevol !
evident ca tin aproape
hai mai nu mai fii dura e si fata la inceput, cad o sa aibe experienta necesara o sa fii uimita
pana atunci sa vina multi cobai, cat mai multi ....ce o iesi pana la urma, mai vedem....e amuzant sa ne jucam de-a psihologul....
"Chestia cu psihologul" ai inceput-o din prima ta postare ..... asa ca ....
Ce te face sa crezi ca esti in masura sa dai sfaturi ? Si ca sfaturile si parerile tale sunt asa pertinente incat sa si ajute ?
Cum poti crede ca ajuti pe cineva total necunoscut, bazandu-te doar pe o bucatica de adevar (asta daca nu-i o postare in gluma !) povestit in 3-4 randuri pe un forum ? Si fara sa ai o experienta de viata .....
Intrebararile sunt retorice si mi-am permis sa ti le pun in vedere pentru ca am impresia ca ai luat chiar in serios chestia cu ajutatul .....
Ce te face sa crezi ca spunand-i unui om "ia-o la dreapta si nu la stanga" este si sfatul corect ? Daca gresesti, daca te inseli ? Si daca persoana in cauza, fiind confuza in acel moment, te mai si asculta, iar apoi lucrurile ies prost si sfatul se dovedeste a fi eronat ???
Te-ai gandit ca in momentul in care dai un sfat iti asumi si o mare responsabilitate ?
Indiferent de cariera pe care o vei alege, cred ca in primul rand va trebui sa-ti fi propriul psiholog si asta toata viata .... Iarta-ma, dar nu cred ca ai terminat cu totul problemele legate de persoana ta, ca ai facut curatenie in ograda proprie, incat sa te poti ocupa de altii si sa ai si pretentia ca-i si ajuti .....Faptul ca acum, probabil ai o perioada linistita si nu una de criza, nu ar trebui sa te amageasca cu ideea ca, gata, tu cu tine nu mai ai nimic de lucru ....Profita de vremurile calme ...
Imi cer scuze daca tonul ti se pare dur ....Te rog sa ma ierti ....
|
contesina Postat pe 16 Iunie 2011 10:12
|
|
lilu_67 Postat pe 16 Iunie 2011 18:52
|
De la: contesina, la data 2011-06-16 10:12:24De la: myriam_paradise, la data 2011-06-15 22:53:42De la: contesina, la data 2011-06-15 11:02:21De la: yumy, la data 2011-06-15 08:17:56De la: contesina, la data 2011-06-15 08:07:46
evident ca tin aproape
Ce te face sa crezi ca esti in masura sa dai sfaturi ? Si ca sfaturile si parerile tale sunt asa pertinente incat sa si ajute ?
Cum poti crede ca ajuti pe cineva total necunoscut, bazandu-te doar pe o bucatica de adevar (asta daca nu-i o postare in gluma !) povestit in 3-4 randuri pe un forum ? Si fara sa ai o experienta de viata .....
Intrebararile sunt retorice si mi-am permis sa ti le pun in vedere pentru ca am impresia ca ai luat chiar in serios chestia cu ajutatul .....
Ce te face sa crezi ca spunand-i unui om "ia-o la dreapta si nu la stanga" este si sfatul corect ? Daca gresesti, daca te inseli ? Si daca persoana in cauza, fiind confuza in acel moment, te mai si asculta, iar apoi lucrurile ies prost si sfatul se dovedeste a fi eronat ???
Te-ai gandit ca in momentul in care dai un sfat iti asumi si o mare responsabilitate ?
Indiferent de cariera pe care o vei alege, cred ca in primul rand va trebui sa-ti fi propriul psiholog si asta toata viata .... Iarta-ma, dar nu cred ca ai terminat cu totul problemele legate de persoana ta, ca ai facut curatenie in ograda proprie, incat sa te poti ocupa de altii si sa ai si pretentia ca-i si ajuti .....Faptul ca acum, probabil ai o perioada linistita si nu una de criza, nu ar trebui sa te amageasca cu ideea ca, gata, tu cu tine nu mai ai nimic de lucru ....Profita de vremurile calme ...
Bine,iti accept scuzele si iti respect punctul de vedere,pentru ca exprima ceea ce crezi tu despre tot,iar lucrul asta nu ti-l poate lua nimeni.Stiu ce responsabilitate imi asum,dar consider ca nici oamenii carora le dau sfaturi nu sunt roboti sa execute ce le zic,ci se gandesc la toate dimensiunile problemei inainte sa ia o decizie.
|
myriam_paradise Postat pe 16 Iunie 2011 20:24
|
De la: myriam_paradise, la data 2011-06-16 00:56:48De la: Yharr, la data 2011-06-15 23:11:27De la: myriam_paradise, la data 2011-06-15 23:06:44De la: Barbie30_, la data 2011-06-15 13:28:48 Ca viitor psiholog du-te si fac practica,vorbeste cu oamenii face to face si nu pe kudika.Ce ti-e si cu copii astia de se cred psihologi......Daca te comporti frumos te iau sa faci practica cu mine sa vezi cum tre` sa procedeze un viitor psiholog
Daca dereglarea o privesti ca pe o perversitate a mintii ... pervers nu te nasti , ci devii
|
The_Exile Postat pe 16 Iunie 2011 20:26
|
De la: myriam_paradise, la data 2011-06-16 20:24:49De la: contesina, la data 2011-06-16 10:12:24De la: myriam_paradise, la data 2011-06-15 22:53:42De la: contesina, la data 2011-06-15 11:02:21De la: yumy, la data 2011-06-15 08:17:56De la: contesina, la data 2011-06-15 08:07:46
evident ca tin aproape
Bine,iti accept scuzele si iti respect punctul de vedere,pentru ca exprima ceea ce crezi tu despre tot,iar lucrul asta nu ti-l poate lua nimeni.Stiu ce responsabilitate imi asum,dar consider ca nici oamenii carora le dau sfaturi nu sunt roboti sa execute ce le zic,ci se gandesc la toate dimensiunile problemei inainte sa ia o decizie.
venind cu ideea ca "nu sunt roboti sa execute ce le zic", deja incerci sa te sustragi de la asumarea raspunderii....vorbim de oameni care au probleme, care nu mai gasesc singuri solutii, care nu mai gandesc lucid ....
si sa-ti mai vand un pont : niciodata psihologii nu dau solutii si nici macar sfaturi ....
|
contesina Postat pe 16 Iunie 2011 20:48
|
De la: Yharr, la data 2011-06-16 20:26:24De la: myriam_paradise, la data 2011-06-16 00:56:48De la: Yharr, la data 2011-06-15 23:11:27De la: myriam_paradise, la data 2011-06-15 23:06:44De la: Barbie30_, la data 2011-06-15 13:28:48 Ca viitor psiholog du-te si fac practica,vorbeste cu oamenii face to face si nu pe kudika.Ce ti-e si cu copii astia de se cred psihologi......Daca te comporti frumos te iau sa faci practica cu mine sa vezi cum tre` sa procedeze un viitor psiholog
Daca dereglarea o privesti ca pe o perversitate a mintii ... pervers nu te nasti , ci devii
|
mysulica Postat pe 16 Iunie 2011 20:50
|