Setari Cookie-uri

Inimile frante sa vina la mine

Poate ca nu ati auzit de legea compensatiei.Nu exista o dragoste atat de altruista incat sa nu excluda anumite compensatii reciproce. Daca ar fi cum spuneti voi, omul sau femeia poate sa se indragosteasca de chiuveta sau de peria de pieptanat parul cu aceleasi rezultate practice.
kudika023770
Postat pe 13 Iunie 2011 16:18
De la: geo_refinantat, la data 2011-06-13 07:16:54
De la: alchiana, la data 2011-06-13 06:59:50ma bag si eu ..simt nevoia sa ma descarc..de ceva ani buni,cam 4 ..iubesc ca o oarba,nebuneste,ca un copil mic,il adoram, pana acum 20 min..s-a produs ruptura,m-a injurat si nu oricum ci de mama..ma doare,ea e decedata,ma lupt cu mine insami sa nu il sun si sa-l injur si eu,pentru prima data m-a injurat cineva si nu oricum..
cred ca am incetat sa-l mai iubesc atunci,dar de ce ma doare acest lucru cand nu ar trebui?sunt disperata ..sunt terminata psihic,numai vorbele lui le am in minte,am facut o depresie,nu pot sa dorm,nici sa mananc,ma doaree!nu stiu cat de coerenta pot fi la aceasta ora,nu ma intereseaza de nimic si nici parerile negative care vor cauta sa ma judece si probabil sa ma catalogheze ca o mare proasta ce cu adevarat sunt de data asta;nu-mi doresc nimic acum,nu mai vreau nimic,imi plang de mila si ma doare ca nu mai este ea,de atunci am incetat sa mai traiesc..el stia..a ajuns la capatul puterilor..omul care m-a ridicat cand aveam nevoie,pe care l-am iubit neconditionat..anulez si nunta !ma doare sufletul!!

te-a injurat la 6.39 ??
alchiana
Postat pe 13 Iunie 2011 18:37
ai dreptate ,si daca as vrea sa fac toate astea pentru cineva nu as putea,deoarece gandesc ca si tine dealtfel plus ca ego ul meu si respectul de sine e mare,de aceea ce s-a intamplat intre mine si pr meu a fost ca o lovitura grea sub centura,evident as vrea sa iert si nu pot ,pentru ca din acel moment s-a schimbat totul,mi s-a luat de el,m-a dezamagit enorm..nu va mai fi niciodata la fel,si-mi este ciuda si sunt furioasa ,sufar si imi plang de mila totodata;nu am specificat dar amandoi parinti au decedat si doar pe el il aveam,singurul alaturi .. fara sa-mi fie teama de nimic,era 'totul pentru mine si inca ceva'.mi-a inselat asteptarile si acum nu am decat sa ma adun si sa o iau de la capat...
alchiana
Postat pe 13 Iunie 2011 20:47
imi amintesc ce ''pumn prietenesc'' imi venea sa-i bag la una in bot cand in adolescenta imi spunea cate una asta cu doar preteni.pai joaca-te cu ea...fii cand foarte atent cu ea cand complet rece...fa-o geloasa...important ii sa te vada cand nu te asteapta la brat cu alte domnisoare...joaca-te cu ea si fii natural si relaxat...nu te lasa sa te citeasca ca esti in limba dupa ea...si dupa ce esti atent cu ea , si incepe sa se ataseze de tine...zbang da-te disparut un timp, cel mai bine la cu pretenii si la sala sa nu se depuna...si vine ea la tine.bafta sunt singur c-o sa punctezi la ea.
kudika398537
Postat pe 13 Iunie 2011 21:47
De la: Valy90, la data 2011-05-27 23:18:10
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-27 22:52:32buna miriam.
sunt un tanar imberb, in cautarea fericirii. iubesc o preafrumoasa domnisoara, un ingeras de fatuca de vreo 120 de kile de suflet minunat.
colegii imi spun ca-s dus cu pluta, dar eu chiar iubesc muntele de slanina ce se bataie prin fatza mea in pauze de zici ca-i eclipsa.
ieri mi-a vorbit pentru prima data si am fost foarte fericit. mi-a spus: tzutzu, ce ai de mancare??
spune-mi ce sa fac?????? sunt disperaaat!!

saracutu de tine
poate fata asta cu sufletul mare, te va ajuta, te va indruma.

daca vrei sa mai slabeasca o pot ajuta eu numai sa vrea ea, o voi sustine sa ajunga la kg dorite asta binenteles daca si tu o vei sustine app am niste rezultate grozave cu oameni mununati care au reusit sa ajunga la kg dorite si se se mentina asa ca nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ma id: daniel_oportunitate
kudika400623
Postat pe 14 Iunie 2011 00:28
De la: kudika398537, la data 2011-06-13 21:47:35 imi amintesc ce ''pumn prietenesc'' imi venea sa-i bag la una in bot cand in adolescenta imi spunea cate una asta cu doar preteni.pai joaca-te cu ea...fii cand foarte atent cu ea cand complet rece...fa-o geloasa...important ii sa te vada cand nu te asteapta la brat cu alte domnisoare...joaca-te cu ea si fii natural si relaxat...nu te lasa sa te citeasca ca esti in limba dupa ea...si dupa ce esti atent cu ea , si incepe sa se ataseze de tine...zbang da-te disparut un timp, cel mai bine la cu pretenii si la sala sa nu se depuna...si vine ea la tine.bafta sunt singur c-o sa punctezi la ea.

nu e indicata procedura desi e posibil in unele cazuri sa mearga. ce spui tu se numeste "push & pull" si se foloseste pana si in negociere. foarte utila metoda. si eu am aplicat-o de multe ori. in cazul asta insa daca iti baga ceva de doar prieteni este datorita urmatoarelor:
- ai facut o greseala
- te-ai comportat ca un prieten (ai asigurat confort si nu atractie si ea se simte bine cu tine dar nu e atrasa)
- ai ascultat lamentarile ei cu privire la altul care ii era iubit si cu care nu se intelegea si ai participat la ele (te-ai comportat ca si cea mai buna prietena a ei)
la asta se mai adauga cateva... era o definitie tare dar nu stiu pe unde am citit-o. cand o femeie iti spune hai sa fim prieteni e ca si cum mama iti zice "cainele a murit, dar poti sa il mai pastrezi daca vrei".

in cazul asta, ai pierdut. te departezi si lasi apele sa se calmeze. incerci peste 6 luni daca mai ai nevoie de ea. de regula nu mai ai nevoie de ea si situatiile de doar prieteni sunt sfarsitul real.
leo_
Postat pe 14 Iunie 2011 15:14
De la: kudika096594, la data 2011-06-12 08:59:12recent am avut si eu o relatie cu un baiata 22 ani eu 24 a durat doua luni jumate pot sa zik ca mam indragostit ,toate bune si frumoase pina intro seara il sun si a inceput la mine care e problema mea ,ca de ce ma intereseaza ce face el si imi inkide telefonu, mia spus sa uit nr lui si atit dar care e motivu ca nu mai vrea sa fim impreuna nul stiu vreau sa ii scriu sms sal sun dar ma abtin ,astept poate ma suna el primu a face el primul pas ...nu stiu ce sa fac dar tare as vrea sa ma impac cu el....cum as putea sal recuceresc ........? ms mult de sfaturi ....
(dupa zodie el este peste)

@kudika096594: Apropo de problema ta ,pot spune doar ca ai facut o greseala prin a-l lasa pe el sa faca primul pas.N-ai vazut ce urat a reactionat? Dupa reactia lui inca mai astepti sa vina inapoi in genunchi? Trebuia sa ai o reactie imediata si sa-l intrebi "ce te-o apucat?"/"care-i problema?" si alte asemenea variante si sa incerci sa afli de ce se comporta ca un animal.Pana la urma ati avut o relatie si intr-o relatie trebuie sa stii si de cele bune si mai ales de cele rele ale partenerului tau.Daca nu a sunat inapoi pana acum inseamna ca in mod cert nici n-o sa mai sune si ar trebui sa-ti dea de gandit...inseamna ca probabil ai fost cealalta,el avand deja o relatie in paralel,si de frica sa nu se dea de gol a avut reactia aia.Poate e doar stresat,dar stresul niciodata nu e o scuza pentru ca sa te porti ca un animal cu femeia la care vorba aia,din moment ce esti in relatie ar trebui sa tii. Ai 24 de ani...sfatul meu este sa il dai dracului si eventual sa-ti deschizi ochii,ca balta are har Domnului mult peste si nu ii un motiv sa suferi dupa unul pe care-l doare undeva ca tu stai si astepti .Este doar consumator de energie pozitiva si de stima de sine.Meriti mai mult,retine!
myriam_paradise
Postat pe 14 Iunie 2011 15:18
De la: Yharr, la data 2011-06-12 09:05:16
De la: liliana04, la data 2011-06-12 08:35:05
De la: myriam_paradise, la data 2011-05-27 22:47:08Stiu ca probabil nu sunt singura care vrea sa faca asta,dar asa citind cateodata unele subiecte de pe-aici si mai ales fiind pusa in postura de-a comenta la coada a ditamai insiruirea de comentarii cu sau fara solutii oferite la probleme,am zis sa incerc o chestie.Nu vreau sa ziceti ca se mai trezeste una,dar chiar vreau sa ajut niste inimi frante de pe-aici sa treaca peste problemele lor.Imi place sa ajut si cei care ma cunosc stiu ca dau sfaturi chiar bune,deci daca sunt adolescenti cu dileme existentiale pe-aici,despre cum sa intre intr-o relatie,probleme de relatie,orice poveste draguta de iubire ce-atinge un punct mort si alte alte chestii de genul,feel free sa raspundeti la acest mesaj,iar eu o sa incerc sa va ajut.Nu am un degree in psihologie,nu sunt la facultate,sunt doar o fata ce vrea sa ajute pe altii.Eventual sa vad si cat de bine fac asta,pentru ca inca sunt intr-o dilema cu privire la ce-o sa fac in viitor drept cariera.Sunt doar o adolescenta,viata ma invata si pe mine iar din ceea ce ma invata,vreau sa ii invat si pe altii. Astept mesajele voastre!

:sml-jumping0044o sa iti dau eu un sfat , chiar daca nu l-ai cerut.
Ai grija de tine ..si apoi de altii. Daca te vei ocup a de tine foarte bine si din cand in cand de altii , ocazional vei face ce trebuie! Daca iti pui pe creier povestile altora , mai ales ca esti empatica , iti vei suprasolicita fiinta si poate bine nu este. Si sunt foarte multi capabili sa dea sfaturi altora , insa sa faca ce trebuie pentru ei prea putini!
Mai Lilith unii se hranesc din disperarea altora....sunt vampiri emotionali

Din contra,Yharr,chiar vreau sa ajut.Imi plac povestile de viata de cand eram mica si ascultam cum vorbeau oamenii mari in jurul meu.Vampiri emotionali sunt cei care nu au suficiente emotii care sa-i hraneasca,asa ca apeleaza si la emotiile altora,ceea ce nu-i cazul meu,ca emotii experimentez har Domnului in fiecare zi.Nu ma hranesc cu disperarea altora,ci vreau sa o combat prin sfaturi.Poate pot...poate nu...asta nu depinde de mine,eu doar incerc.
myriam_paradise
Postat pe 14 Iunie 2011 15:21
De la: ianacosanziana, la data 2011-06-12 14:21:43 Numai adolescenta nu esti , in rest ....esti de toate ...varstele!

E vorba de mine? Nu imi pun varsta pentru ca nu vreau sa starnesc alt val de misto-uri
myriam_paradise
Postat pe 14 Iunie 2011 15:24
De la: kudika197408, la data 2011-06-12 14:36:07O initiava laudabila dar daca te apuci de asa ceva sa te inarmezi cu rabdare si cu putere sa treci si peste cei ce te-ar putea lua la misto,si nu sunt putini,si eu imi mai dau cu parerea dar cind nu e cazul ma abtin,nu le poti sti pe toate dar poti sa-ti oferi un umar pe care sa se poata plinge sau ..........un sprijin. BAFTA MULTA

Exact aia vreau sa fac.Vreau sa ajut.Nu pretind ca le stiu pe toate,pentru ca nu o sa stiu de toate nici cand o fi sa mor,la batranete.Nimeni nu le stie pe toate si nimeni,oricat ar lupta nu poate ajunge la un asa nivel al cunostintelor.Stiu ca in general oamenii care pretind ca stiu ceva ce altii nu stiu,adica ating un nivel superior al cunoasterii sunt considerati nebuni.Ei bine...eu nu vreau sa innebunesc,vreau doar sa ajut,mai mult sa-mi dau o parere cu privire la ce se iveste pe aici.Cat despre misto-uri...apreciez umorul,nu apreciez sarcasmul si ironia decat pana la o anumita limita si sigur nu apreciez respingerea. Multumesc mult...imi place sa sunt si oameni care nu ma considera sarita pentru ca indraznesc sa lansez un asemenea subiect.
myriam_paradise
Postat pe 14 Iunie 2011 15:28
De la: costelus58, la data 2011-06-12 12:10:10E valabila invitatia chiar si pentru mine..??..nu sant nici adolescent si nici femeie..!!!...

Costelus,daca ai o problema vreau sa o citesc.Ziceam de adolescenti si femei,dar simte-te liber sa-mi impartasesti povestea ta.
myriam_paradise
Postat pe 14 Iunie 2011 15:31
De la: myriam_paradise, la data 2011-06-14 15:28:00
De la: kudika197408, la data 2011-06-12 14:36:07O initiava laudabila dar daca te apuci de asa ceva sa te inarmezi cu rabdare si cu putere sa treci si peste cei ce te-ar putea lua la misto,si nu sunt putini,si eu imi mai dau cu parerea dar cind nu e cazul ma abtin,nu le poti sti pe toate dar poti sa-ti oferi un umar pe care sa se poata plinge sau ..........un sprijin. BAFTA MULTA

Exact aia vreau sa fac.Vreau sa ajut.Nu pretind ca le stiu pe toate,pentru ca nu o sa stiu de toate nici cand o fi sa mor,la batranete.Nimeni nu le stie pe toate si nimeni,oricat ar lupta nu poate ajunge la un asa nivel al cunostintelor.Stiu ca in general oamenii care pretind ca stiu ceva ce altii nu stiu,adica ating un nivel superior al cunoasterii sunt considerati nebuni.Ei bine...eu nu vreau sa innebunesc,vreau doar sa ajut,mai mult sa-mi dau o parere cu privire la ce se iveste pe aici.Cat despre misto-uri...apreciez umorul,nu apreciez sarcasmul si ironia decat pana la o anumita limita si sigur nu apreciez respingerea. Multumesc mult...imi place sa sunt si oameni care nu ma considera sarita pentru ca indraznesc sa lansez un asemenea subiect.

subiectul e dragutz dar inimile nu se vindenca virtual, poate daca iti faci un cabinet real o sa ai mai mult succes
yumy
Postat pe 14 Iunie 2011 15:34
De la: flory_1988, la data 2011-06-12 14:45:57Buna!Am si eu o problema serioasa in dragoste.In urma cu 2 ani am cunoscut un tip din Constanta, eu sunt din Cluj.Ne-am indragostit, am hotarat sa ne casatorim, eu m-am mutat la el.A fost totul frumos pana in urma cu vreo cateva luni cand totul s-a schimbat.Se comporta foarte urat cu mine,nu ii convenea nimic,ne certam din orice.Eu il iubeam prea mult si nu vroiam sa plec de la el, tot am sperat ca o sa se schimbe dar mi-am facut mai mult rau.Intr-o seara m-a sunat fosta lui iubita si mi-a spus ca prietenul meu o tot suna si ii trimite mesaje si sa ii spun sa inceteze , sa nu cred ca vrea sa ne strice relatia.Evident m-am intalnit cu ea, am vazut mesajele in care ii spunea k o iubeste.Am decis sa il parasesc, dar nu aveam cu ce sa plec in seara respectiva, asa k am fost nevoita sa mai raman la el 3 zile pana a venit un prieten dupa mine sa imi pot lua tot bagajul.A doua zi dupa acea intamplare nefericita m-a rugat sa stau de vorba cu el.Atunci mi-a spus ca de fapt el nu o iubeste pe ea ci pe mine si ca a facut chestia asta cu mesajele doar ca sa ma faca pe mine sa ma enervez, sa il urasc si sa imi fie mai usor sa plec, pt ca nu ne mai intelegem si ar fi bine sa luam o pauza.A inceput sa planga si sa imi spuna ca vrea sa se schimbe si sa continuam sa vorbim la telefon, sa stam o perioada separat dupa care sa reluam relatia.Am venit in Cluj, el m-a sunat in fiecare zi, dar imi era ft greu sa ii aud vocea, asteptam toata ziua sa ma sune,am plans incontinuu, nu eram in stare sa fac nimic.Intr-o seara m-a sunat si l-am rugat sa nu ma mai caute ca nu mai rezist in situatia asta.Cred k am luat cea mai proasta decizie, el m-a ascultat.Acum parca e mult mai rau, nu pot sa mi-l scot din minte si sunt mult mai distrusa.Nu stiu ce sa fac,sa il caut eu sau sa il uit.Va rog sa ma sfatuiti si voi

Te felicit pentru faptul ca ai plecat de la el,pentru ca atunci poate nu ti-ai dat seama dar a fost cel mai bun lucru pe care l-ai putut face la momentul respectiv,pentru ca este clar numai din ce mi-ai zis ca acel tip merite dispretul tau si nimic mai mult..S-a plictisit de relatia serioasa si si-o fi gasit pe vreuna dispusa,intamplator fosta,ca vorba aia cu cineva cu care-ai mai fost probabil o stiut ca nu-i prea mult de lupta .S-a gandit sa o caute sa vada poate poate o prosteste si nu i-a prea iesit manevra.In plus,tipa respectiva,fata cu capul pe umeri (jos palaria pentru fetele ca ea),ti-a zis tie,ceea ce-i cum nu se poate mai bine pentru ca sunt sigura ca daca nu era ea probabil nu-ti dadeai seama ce-i poate capul individului.Si uite veste poveste iubitul tau se intoarce inapoi cu coada-ntre picioare si cu lacrimi de crocodil (evident,doar s-o aruncat dupa doi iepuri si n-o prins niciunul) si mai are si tupeul sa zica ca vrea sa se schimbe si pe deasupra ca pentru asta trebuie sa luati o pauza,sa va separati.Daca te iubea n-ar fi facut asta,pentru ca atunci cand iubesti vrei sa fi cu persoana respectiva,nu sa te gandesti cum sa o dai la o parte de tine.Sa nu il cauti,sub nici o forma.Stai...o saptamana...o luna...cat trebuie si plangi...plangi,urla...fa ce vrei,pastrand legatura cu o persoana care ti-i foarte apropiata (eventual nu parinti,pentru ca ei se ingrijoreaza si uneori pun mai multa sare pe rana decat sa te ajute sa se vindece),pentru ca daca tai orice legatura cu lumea,atunci nu poti sa-ti revii.Dupa ce-ti trece perioada asta de vulnerabilitate (o sa treaca,sunt ferm convinsa),ia-ti prietenele si mergeti in oras,aminteste-ti ce-ti placea sa faci de una singura si fa lucrurile care-ti plac si iti garantez ca o sa-ti revii.Sa nu te bagi in nici o relatie,oricat de tentant ar fi sa te lipesti de o persoana in momentul ala,si asteapta pana te vindeci,pentru ca abia atunci o sa te poti baga intr-o relatie si sa-l vezi clar pe omul de langa tine.Cat despre el si lacrimile lui,lasa-l sa planga si nu mai asculta de ce zice,orice ar zice,altfel o sa cazi in acelasi cerc vicios si dupa aceea o sa te trezesti ca iar iti face exact aceeiasi faza dupa cum are el toane sau dupa cum isi gaseste fraierele.Poate atunci nici n-o sa mai afli. Nu nu nu,esti mai puternica de-atat si ar fi strigator la cer sa-l lasi sa-ti consume energia.Meriti mai mult...retine: lucrurile bune vin pentru cei ce-asteapta si la fiecare capat de tunel este o lumina!
myriam_paradise
Postat pe 14 Iunie 2011 15:52
De la: geo_refinantat, la data 2011-06-12 16:05:44
De la: elenushtiger, la data 2011-06-12 11:49:26vai vai dar ce de rautate si perversitate aici. myriam a fost o draguta prin a oferi ajutorul ei in schimb domnii care sunt off nu o sa zic cum ca sa nu inceapa sa mi se urce in cap incep prin a ironiza totul si a-si bate joc. Felicitari gentleman-ilor sunteti demni sa aveti relatii cu .... nu stiu sincer ce fata ar accepta niste .....

niste ce!? niste realisti care mai si citesc?
saracutza de tine, ai avut in viata ta parte numai de barbati docili si mielusei!!
da, ca drept dovada, myriam n-a mai dat pe aici de o saptamana!

Geo,trebuie sa-ti spun ca este o adevarata onoare sa vad ca-mi tii evidenta
Acum,trecand la treburi serioase,credeam ca topicul a murit,de-aia nu am mai dat pe-aici,nu ca am lasat balta conceptul. Elenushtiger,multumesc pentru sprijin si crede-ma..."rautatea si perversitatea" o tratez cu zambetul pe buze....o arma mai buna nu cred ca exista.Cat despre tine ,Geo,te rog...lasa fiecare om in treaba lui.Si eu citesc,si sunt sigura ca mai sunt oameni care citesc(e drept,putini), dar nu-i ca si cum prin faptul ca citesti o sa intorci planeta cu sus-n jos....Nu...trebuie sa intelegi ca lumea e diversa si nu trebuie sa judeci un om decat dupa-l cunosti,pentru ca nu stii ce lupta duce cu el. Toti ducem o lupta cu noi,suntem oameni si nu inseamna ca trebuie sa fim ironici cu cei din jurul nostru doar pentru ca asa ne mai atenueaza din slabiciune.Nici nu esti indestructibil...ai varsta pe care o ai,pe care o respect,dar asta nu te pune mai presus de oamenii care-si spun si ei parerea aici.
myriam_paradise
Postat pe 14 Iunie 2011 16:00
Auzi pisi tu nu stii ca daca unul te face sa suferi din dargoste eu nu cred ca acel om nu merita sentimentele tale si apoi eu cred ca relatia perfecta se baseaza pe jumatate sentimente si jumatate ratiune asa spun psihologii de la o universitate renumita din SUA si credeam in acest lucru dinainte sa apara acest studiu. Ca noi oamenii avem si alte lucruri importante de rezolvat pe pamant si nu tot timpul sa suferim din dragoste, iar pe de alta parte trebuie sa ne mai gandim si la proiectele nostre de viitor si nu tot timpul la handicapatul care ne-a facut sa suferim din dargoste. Eu cred ca un om care sufera din dragoste sta prost cu dibla.
kudika392575
Postat pe 14 Iunie 2011 16:13
Auzi pisi tu nu stii ca daca unul te face sa suferi din dargoste eu nu cred ca acel om nu merita sentimentele tale si apoi eu cred ca relatia perfecta se baseaza pe jumatate sentimente si jumatate ratiune asa spun psihologii de la o universitate renumita din SUA si credeam in acest lucru dinainte sa apara acest studiu. Ca noi oamenii avem si alte lucruri importante de rezolvat pe pamant si nu tot timpul sa suferim din dragoste, iar pe de alta parte trebuie sa ne mai gandim si la proiectele nostre de viitor si nu tot timpul la handicapatul care ne-a facut sa suferim din dargoste. Eu cred ca un om care sufera din dragoste sta prost cu dibla.
kudika392575
Postat pe 14 Iunie 2011 16:13
De la: kudika023770, la data 2011-06-12 16:18:06Transmite in mod sigur.Deja ai inceput sa incurci alfabetul, ceea ce inseamna ca din punct de vedere medical, cazul este cronic.De ce, ma intreb, nu s-ar fi deschis un topic: Inimi sanatoase, cinste celor care te au. Cred ca am fi zburdat pe topic plini de fericire, tropaind ca niste miei pe imas.Sau orea multa fericire strica?

Prea mult strica in general,nu conteaza daca-i fericire sau orice ar fi.Daca am avea prea multa fericire ne-am invata cu ea si n-am mai aprecia-o asa mult cand o avem.Pai...ce sa transmit?Ce caz? Uite...daca vrei poti face tu un topic din ala,dar ce viziunea ta cu privire la el este de-a dreptul utopica.Ar fi dragut un topic de genul spuneti-mi povestea voastra de iubire sau...cel mai frumos moment din viata voastra...ar fi un topic care ar umple de energie pozitiva.Daca te gandesti sa-l faci,te rog lasa-mi mesaj cu linkul sa citesc/contribui.
myriam_paradise
Postat pe 14 Iunie 2011 16:14
De la: kudika060937, la data 2011-06-12 16:18:53geo_refinantat imi place despre tine
stiu ca nu te incalzeste cu nimic remarca asta, si ca ai incredere in tine si stii ce spui, ca deaia spui, ca daca nu n-ai mai spune
am si eu o curiozitate, ai studiat cumva psihologia? :D

Chiar asa,Geo,ai studiat psihologia?
myriam_paradise
Postat pe 14 Iunie 2011 16:17
De la: adyna2905, la data 2011-06-12 16:28:27
De la: myriam_paradise, la data 2011-05-27 22:47:08Stiu ca probabil nu sunt singura care vrea sa faca asta,dar asa citind cateodata unele subiecte de pe-aici si mai ales fiind pusa in postura de-a comenta la coada a ditamai insiruirea de comentarii cu sau fara solutii oferite la probleme,am zis sa incerc o chestie.Nu vreau sa ziceti ca se mai trezeste una,dar chiar vreau sa ajut niste inimi frante de pe-aici sa treaca peste problemele lor.Imi place sa ajut si cei care ma cunosc stiu ca dau sfaturi chiar bune,deci daca sunt adolescenti cu dileme existentiale pe-aici,despre cum sa intre intr-o relatie,probleme de relatie,orice poveste draguta de iubire ce-atinge un punct mort si alte alte chestii de genul,feel free sa raspundeti la acest mesaj,iar eu o sa incerc sa va ajut.Nu am un degree in psihologie,nu sunt la facultate,sunt doar o fata ce vrea sa ajute pe altii.Eventual sa vad si cat de bine fac asta,pentru ca inca sunt intr-o dilema cu privire la ce-o sa fac in viitor drept cariera.Sunt doar o adolescenta,viata ma invata si pe mine iar din ceea ce ma invata,vreau sa ii invat si pe altii. Astept mesajele voastre!

In ziua in care am aniversat 22 de ani(ufff, a mai trecut un an....) tantalaul de fostul meu prieten, m-a anuntat ca e foarte mahmur dupa seara petrecuta undeva la mama naibii cu baietii si nu o sa-mi fie alaturi. Normal ca am incheiat relatia in acel moment.
Recunosc, relatia noastra scartaia, dar de ce nu a mai asteptat macar 24 de ore sa nu-mi strice bucuria?
Din seara in care m-a cunoscut stia in ce domeniu lucrez, stia ce inseamna asta, si a fost de acord.Apoi a realizat ca nu-i convine si s-a decis sa ma raneasca decat sa imi spuna care e problema. In locul meu ce ai face?

Adica...merge sa bea cu o seara inainte cu baietii dar nu,frate,nu sta cu tine de ziua ta?
Merita o bataie.....big time!
1. Cat timp ati fost impreuna?
2. in ce domeniu lucrezi? cumva ceva legat de medicina?
3.Ce as face? Cred ca l-as da dracului.Adica inteleg sa fi fost o zi obisnuita,desi nu inteleg fara sa fiu furioasa dupa aceea,dar fix de ziua ta?Acuma serios...e strigator la cer.Daca mai vrea ceva m-as face ca nu aud,pentru ca nu merita.Un baiat care tine cu adevarat la o fata tine cont de aniversari si de orice momente si detalii oricat de mici care-ar stii ca ar face-o fericita.El n-a facut asta,deci acuma poate fi singur singurel numa la bere cu baietii...Pacat ca bani nu prea sunt ca-i criza si vorba aia...alcoolul nu-i tine companie decat pana dimineata,cand ii ia locul o durere de cap care nu-i tocmai prietenoasa.Lasa...tu gaseste-ti pe altul si pe el lasa-l sa creasca mare.
myriam_paradise
Postat pe 14 Iunie 2011 16:22
De la: kudika113088, la data 2011-06-12 16:55:29daca toate inimile frante or sa vina la tine,tu cand o sa mai ai timp doar pt tine..sau tu nu ai probleme?

Era metaforic titlul.Nu-i ca si cum or veni toate la mine.
Am probleme.Cine nu are? Si am si timp pentru mine.Nu a zis Geo c-am tras chiulul o saptamana?
myriam_paradise
Postat pe 14 Iunie 2011 16:26
De la: kudika_alida1, la data 2011-06-12 19:09:25Am impresia ca Myriam nu este o adolescenta......Va joaca!

Dar ce sunt? Si de ce-as juca pe cine?! Din moment ce nu stiu ce cariera sa-mi aleg ce crezi ca sunt...psiholog undercover?
myriam_paradise
Postat pe 14 Iunie 2011 16:31
De la: kudika338006, la data 2011-06-12 18:48:11Majoritatea sunt de parere ca este o prostie,insa eu chiar am nevoie de un sfat.Dupa 2 ani de relatie cu un baiat,acesta imi spune ca vrea sa fie singur,fara sa imi explice absolut nimic...problema este ca noi locuim impreuna de un an,iar mie imi este foarte greu sa ma impac cu ideea despartirii.Sufar de fiecare data cand il vad trecand pe langa mine fara sa spuna o vorba.Nici nu pot pleca din aceasta casa,deoarece nu ma lasa tatal sau.Ce ar trebui sa fac?Chiar am nevoie de un sfat...

Uite...daca are nevoie sa fie singur pot fi doua variante posibile:
1. Vrea sa fie singur.Trebuie sa fii de acord cu mine ca toti avem momente in care,ei bine,vrem sa ne izolam de lume si sa fim doar noi cu gandurile noastre.Poate trece printr-o dilema si dilema aia trebuie sa o judece singur,fara sa fii si tu acolo,tu care ai putea sa te ingrijorezi.Nu inseamna ca va despartiti.Poate doar vrea sa fie singur...cum si stati impreuna....zic si eu
2.Poate vrea o pauza.Genul de pauza care denota faptul ca relatia cam scartaie.Poate de-aia nu vrea sa explice nimic,poate nu vrea sa te faca sa suferi sau se gandeste cum ar putea sa nu te faca sa suferi(ceea ce faci deja,vad).E greu sa vezi un om framantat de griji care nu-ti spune ce are,dar daca e genul cu un caracter dificil,care nu se deschide usor,lasa-l sa te caute.Abia daca nu te cauta iti vei da seama ca din nefericire relatia a fost sortita esecului.Nu mai suferi acum pentru ca nu-ti spune...daca e sa-ti spuna,o va face la momentul potrivit,daca nu,atunci tu poti sa-ti vezi de viata ta.Nu are sens sa te lupti cu morile de vant.
3. Ce relevanta are tatal sau? Ok...poate are o relevanta,fiind tatal lui,deci un parinte ingrijorat de copilul lui.Totusi,desi pentru tata poti fi vazuta drept salvarea fiului sau din situatia in care se afla,pentru fiu poti fi din contra,o piedica.Tu il iubesti mai mult pe fiu,deci nu lasa sa fii o piedica in calea lui si da-te la o parte atat cat are nevoie,pentru ca daca continui sa fii pe capul lui atunci poate avea vreo reactie de respingere si atunci o sa suferi mai tare si o sa te raneasca desi intentia lui n-a fost acest lucru. Asta este o finalitate pe care nu ai dori-o,nu? Atunci...fii tare,iar daca vrea sa te distantezi distanteaza-te...Doar timpul si sentimentele isi vor spune apoi cuvantul.
myriam_paradise
Postat pe 14 Iunie 2011 16:40
De la: kudika395199, la data 2011-06-12 19:22:27uite eu am vb cu un baiat 9 luni de zile , si dupa cateva faze care sau intamplat de 1 mai la mare , si dupa ce am ramas la el acasa 2 nopti si cu ai lui, comportamentul lui fata de relatie a devenit foarte nepasator , am mai continuat sa vb 3 saptamani asa tras cu dinti de relatie si apoi si-a luat inima in dinti si mi-a zis ca vrea o pauza . si eu l-am intrb ok vrei o pauza si cat dureaza pauza asta la care el a zis pai nu stiu , poate sa dureze putin poate sa fie pt totdeauna . Atc pe moment eu i-am zis bine atc lasama sa te sarut pt ultima oara ,la care el a zis nu pt ca nu vreau sa traiesti cu impresia ca asta este o despartire intre noi pt totdeauna . De atc de fiecare data cand ne intalnim ma evita si nu mai vb cu mine .Sincer eu nu inteleg din toata chestia asta decat un lucru de ce nu a avut curajul sa imi zica nu vreau sa mai vb cu tine , si a lasat-o asa in coada de peste . tu ce parere ai ?
[/quote

Relatia a mers prea repede.Adica...la noua luni de relatie si deja vacante impreuna?O vacanta impreuna cu persoana iubita inseamna stabilitate,inseamna ca ati adus relatia la un nivel superior si ca vorba aia aveti istoric in spate,ceea ce nu cred ca ar fi cazul dupa noua luni.Cat despre tu cunoscandu-i parintii,iarasi,semn de maturitate.Poate,zic si eu,s-a speriat ca lucrurile au luat o asemenea turnura,desi sunt sigura ca la faza asta cu parintii el te-a invitat (adica nu te-ai autoinvitat,nu?).Posibil sa fi fost sufocat si a decis ca cea mai buna cale pentru el ar fi pauza.Pentru mine ramane o enigma partea cu "atc lasama sa te sarut pt ultima oara ,la care el a zis nu pt ca nu vreau sa traiesti cu impresia ca asta este o despartire intre noi pt totdeauna ".Mi se pare ca tine la tine pentru ca a zis chestia asta,pentru ca un baiat ce nu mai tine la tine nu stie cum sa scape mai repede cand prinde ocazia.Sigur nu vorbeste cu tine pentru ca nu si-a lamurit situatia in minte,si stie ca odata ce ar da un semn tu ti-ai face iluzii si ar reveni situatia la cum era inainte.Se bat cap in cap,ce-a zis el cu partea aia si ce zici tu cu de ce nu a avut curajul sa-ti zica ca nu vrea sa mai vorbeasca cu tine : daca vroia sa nu mai vorbeasca cu tine iti zicea din capul locului ca despartirea e definitiva.Sunt in dubii ce-as putea sa-ti recomand,tocmai pentru ca nu stiu exact ce tip de caracter ai.Ti-as zice sa incerci sa vorbesti cu el in termeni amicali,fara referiri la relatie,doar daca el aduce discutia,pentru ca daca nu vorbiti legaturile dintre voi or sa moara(de prietenie mai presus decat cele de relatie).Daca vezi ca nu face nici o referire si nu mai spune absolut nimic,vezi-ti de viata ta,inseamna ca s-a terminat .Daca e sa fie,o sa se intample candva in viitor.
myriam_paradise
Postat pe 14 Iunie 2011 17:01
De la: dapyne, la data 2011-06-12 19:29:58 oare ...ma ajuti? chiar am nevoiede un sfat...in ciuda anilor pe care ii am tot nu inteleg de ce imi face asa ceva fara raspuns...ma lasa ci ochi in nori de ploaie .situatia mea este mai dificila ...cand le-am cunoscut ....parca nu vroiam de teama sa nu sufer in dragoste ...pentru ca pun suflet ...pasiune...sinceritate comunicarea....in fine au trecut doi ani de nici eu nu stiu cum sa numesc ....prieten de .....? a fost frumos a fost binemai o cearta mai o iertare ...mai mult eu ma umileam....sa fie bine ....din vina lui sau a mea nu conta...acuma mai nou ....am vazut ca e mai nemultumit....asta de cand s-a imolnavit mama de a facut o semipareza ...stau cu mama si fiul de 18 ani...dupa divort am ramas fara casa asa ca ...stau la mama...mai stateam la el ...si el la randul lui sta cu mama lui asa ca nu vad ...suntem 1 la 1....am spus de la inceput cand ami-am zisde situatia mea si am zis sa gandeasca bine....in ce se baga ...in fine sa nu mai lungesc ...de curand tot imi reprosa ...sa stea fimiul cu mama sa stau mai mult cu el ...ca are nevoie de o femeia sa spele ...sa faca mancare curat....mancare ca s-a saturat de relatia asta vrea o femeie sa ia adio de la familie.sa mute la el ....sa nu mai fie singur...si am zis ca asa ceva nu se poate ca nu am cum...sa ma inteleaga ...in ultima discuiti din senin telefonic ....a inceput cu reprosuri....si cu noapte buna....au trecut 3 saptamani...de cand nu mai ma sunat...si am inghitit lacrimile...si mainile in buzunar pentru prima dupa 2 ani sa nu sun ...si sufar al naibi de rau....ma simt debusolata....ca nici eu nu stiu ...ce sa fac....de sunat sunt sigura ca nu are ma suna....am ramas cu noapte buna...ce sa fac? il iubesc ....asta e ....pana imi trece mai dureaza....

Ok,in primul rand: mai putine puncte puncte si mai multe punct si cu litera mare.
Acum...ce-am inteles eu...ai avut o relatie cu un tip.Relatia a mers din bine in rau si apoi in mai rau .De fapt,relatia inca mai continua,dar e ceva gen tu stai cu mama el sta cu mama lui.Fiul nu stiu...nu are cum sa fie al lui.Bun....relatia scartaie,el e nemultumit. Din ce-am inteles e un egoist si jumatate.Cu mintea lui crede ca o sa-ti lasi mama cu semipareza ei si fiul singur ca sa stai numai cu el?Comportament tipic de om fara copii.Apoi...face pe autoritarul,dar el n-ar face nimic,pentru ca intotdeauna e mai usor sa dai directive decat sa pui mana.Sii...cireasa de pe tort...el pleaca.
Si?
Ce...il tine cineva,as zice eu?! Sincer...tu in contextul in care te afli ai nevoie de un barbat langa tine,iar barbatul sigur nu e el.Un barbat ar trebui sa fie langa tine ca nu treci printr-o perioada prea usoara si ar trebui sa inteleaga ca fiul tau este prioritatea ta .Oamenii ca el nu vor intelege niciodata motivele pe care le ai pentru ca sunt atat de egocentristi incat in afara de propriul sine nu mai exista nimic altceva,deci degeaba incerci sa lamuresti situatia.Dupa parerea mea,mai bine ii pui punct si te concentrezi pe celelalte persoane dragi tie care ti-au oferit sprijinul cand ai avut nevoie.Ai zis ca si la cat de cat bine a trebuit sa dai mult de la tine,in problemele cu familia dai de la tine...oare ce s-ar intampla daca nu mai ai de unde da? te-ai gandit la posibilitatea asta? Mai bine ai incerca sa iti axezi atentia asupra lucrurilor care conteaza,nu asupra lichelelor care in loc sa te sprijine pleaca trantind usa si in ciuda tuturor eforturilor pe care le faci sa fie fericiti,ei se fac ca ploua.La momentul potrivit o sa apara si barbatul potrivit,deci nu te impacienta si gandeste-te mai degraba la cei de langa tine care au atata nevoie de sprijin.
myriam_paradise
Postat pe 14 Iunie 2011 17:22
oau, am intrat in cabinetul de psihoterapie
miss_darine
Postat pe 14 Iunie 2011 17:26
De la: lavinutza_lavinia, la data 2011-06-13 01:44:19Buna. Pai as avea si eu o intrebare. Am cunoscut un tip in biserica. Totul parea OK, numai ca au fost intre noi ceva tensiuni, mai era cineva caruia ii placea de mine, el a aflat si a zis ca nu se baga peste altii... Mi-a mai povestit ca fusese cu o fata dar ca s-a despartit de ea deoarece un amic de al lui o placea. Sau ca s-a lasat de alta doar pt k i-a facut remarca cum ca e prea slabutz. Vreau sa spun ca el are sprancenele pensate si corpul bine lucrat, dar se lauda ca face f multa treaba pe acasa(mai ales ca sta la tzara). Asea e manierat, tandru, dar de la o vreme cam ma evita... imi da cate un sms in care ma intreba "ce mai faci puiutz". Eu i-am zis ca nu am timp nici chef de prostii si k dak vrea jocuri stupide sa se duca in alta parte. Incerc sa nu il mai bag in seama, mai ales ca ieri am vazut in oras un tip leit cu el(de la distanta am observat, din pacate nu am vazut mai indeaproape) de mana cu o tipa. Si mai sustine ca are frica de Dumnezeu! Is multe de zis dar asta ar insemna sa petrec vreo ora scriind. Am zis numai asha in mare.

Incep acest sfat prin a spune ca daca a fost in biserica nu inseamna automat ca-i un sfant. Eu cred ca-i doar un increzut care stie ce calitati poseda si le exploateaza pe cate prinde. Genul ala de baieti sunt cei mai periculosi,aia care arata bine ,pentru ca pe fata zice ca eh...el nu e mare lucru dar pe la spate e constient de frumusetea lui din moment ce are grija inclusiv de sprancene.Eu nu-l cunosc,dar stiind indivizi de felul lui pot spune ca poate fi manierat si tandru pana pui botul la ce vrea el,urmand ca mai apoi sa te trateze naspa.Tin sa sustin aceasta teorie cu " ce mai faci puiutz" care mie personal imi suna a mesaj pe care-l mai trimite la cel putin trei fete asteptand ca macar una sa dea semne c-ar fi dornica de ceva.Daca te evita,lasa-l sa te evite.Daca te vrea,te cauta si insista cu mai mult decat "ce mai faci puiutz".Daca nu te cauta,atunci consider ca-i pierderea lui.Uite,ai inceput si tu sa realizezi ca nu are frica de Dumnezeu si tot ce-ai cunoscut a fost o fatada bine pusa,ceea ce-i bine...iti dai seama cu ce ai de-a face si stii cum sa actionezi in continuare.Daca cumva am luat-o pe vreo pista gresita,te rog sa-mi spui detalii care sa ma contrazica si o sa revin cu un sfat mai bun.Totusi nu-ti fa prea mari sperante...daca nu da niciun semn mari perioade de timp fara sa-ti zica ca ar avea ceva important de facut,atunci poate fi o cauza pierduta.
myriam_paradise
Postat pe 14 Iunie 2011 17:36
De la: miss_darine, la data 2011-06-14 17:26:11 oau, am intrat in cabinetul de psihoterapie

intinde-te pe canapea, relaxeaza-te ... si asteapta-ma
battleofwits
Postat pe 14 Iunie 2011 17:38
buna miriam.
ma numesc raluca si de curand am intrat in clubul inimilor frante.
dupa o relatie de 6 ani, eram pe punctul sa ne casatorim, l-am prins masturbandu-se. se uita la poze cu verisoara mea goala si se masturba. un nenorocit...cand l-am strans cu usa, a recunoscut ca m-a inselat cu verisoara mea, iar ea in semn de recunostinta, probabil a fu..tut-o bine, i-a pozat goala.
imi vine sa plang, pentru ca-l iubeam , imi vine sa rad pentru ca am descoperit la timp ce pramatie de barbat e.
kudika408035
Postat pe 14 Iunie 2011 17:47
De la: alchiana, la data 2011-06-13 06:59:50ma bag si eu ..simt nevoia sa ma descarc..de ceva ani buni,cam 4 ..iubesc ca o oarba,nebuneste,ca un copil mic,il adoram, pana acum 20 min..s-a produs ruptura,m-a injurat si nu oricum ci de mama..ma doare,ea e decedata,ma lupt cu mine insami sa nu il sun si sa-l injur si eu,pentru prima data m-a injurat cineva si nu oricum..
cred ca am incetat sa-l mai iubesc atunci,dar de ce ma doare acest lucru cand nu ar trebui?sunt disperata ..sunt terminata psihic,numai vorbele lui le am in minte,am facut o depresie,nu pot sa dorm,nici sa mananc,ma doaree!nu stiu cat de coerenta pot fi la aceasta ora,nu ma intereseaza de nimic si nici parerile negative care vor cauta sa ma judece si probabil sa ma catalogheze ca o mare proasta ce cu adevarat sunt de data asta;nu-mi doresc nimic acum,nu mai vreau nimic,imi plang de mila si ma doare ca nu mai este ea,de atunci am incetat sa mai traiesc..el stia..a ajuns la capatul puterilor..omul care m-a ridicat cand aveam nevoie,pe care l-am iubit neconditionat..anulez si nunta !ma doare sufletul!!

Nu te-a mai injurat nimeni?Niciodata?Greu de crezut.
In al doilea rand oamenii spun multe lucruri la nervi.Foarte multe lucruri la nervi.De aceea nu te precipita si ai rabdare cand o sa-si ceara scuze pentru ce-a spus,daca o sa o faca si o sa arate ca ii pare cu adevarat rau.Vad ca-i vorba de o nunta pe-aici deci inca o data,consider c-ati avut o relatie puternica si nu ar fi prima oara cand va certati,nu? Asa ca certati-va fara sa luati hotarari precipitate ,urlati unul la altul,spune-i si tu ceva sa-l doara daca crezi ca o sa te faca sa te simti mai bine (ceea ce nu cred) si apoi sunt sigura ca o sa realizati (amandoi daca va iubiti cu adevarat) ca nu are sens sa va certati.Nu stiu exact motivul certei,dar stiu ca fiecare cearta se termina dupa ce amandoi isi cer scuze pentru partea lor de vina si incearca sa repare situatia spre mai bine.Nu cred ca ar fi cazul sa anulezi nunta intr-un impuls de moment,ca pana la urma ati ajuns pana la nunta,iar nunta nu-i cum te duci la supermarket,ci printre cele mai importante evenimente din viata unui om.De aceea vreau sa te gandesti bine inainte sa iei o decizie,desigur raportand situatia si la ce considera el c-ar trebui facut. Sper sa fie casa de piatra,nu sa se darame.
myriam_paradise
Postat pe 14 Iunie 2011 18:01
De la: vioavram, la data 2011-06-13 09:00:12Uite ca ma bag si eu cu parerile mele despre oameni si relatii si obiceiuri, bla, bla, bla.
Parerea mea proprie e ca atunci cand un barbat iti spune ca are nevoie de o femeie care sa ii spele, sa ii calce sa ii gateasca nu vrea decat sa isi inlocuiasca mama, sluga lui preaplecata de pana atunci.
Un barbat cand iubeste sau , ma rog , are o pasiune pentru o femeie nu vrea sa ii faca treburi casnice si sa ii arate cat e de gospodina. Vrea doar sa fie cu ea, sa se simta bine langa ea iar ea sa se simta iubita si implinita.
Ce naiba bocesc unele dupa spalatul si calcatul si gatitul pentru un barbat nu stiu, frate!?
Nu inteleg cum de isi poate dori o femeie statutul de sclava!?
Sa-l ia naiba daca doar asta isi doreste de la o femeie si el ca un marinimos ce este ii ofera o partida de sex jalnic!
Femei, treziti-va si nu mai doriti relatii chinuite doar de dragul de a nu fi singure!?

Sunt de acord cu tine.Chiar sunt de acord cu tine.Sunt atatea femei prinse in relatii defectuoase,care de multe ori nu au curajul sa recunoasca ca e o problema cu relatia lor si doar continua cu rutina,femei care ar putea sa iasa din aceste relatii .Problema e ca multe nu constientizeaza ca merita ceva mai bun,altele se ascund dupa scuza ca odata cu varsta trebuie sa te multumesti cu ce primesti (ceea ce nu-i neaparat scuza intotdeauna) si altele pur si simplu se complac prea mult,uitandu-se la relatiile care functioneaza ale altora fara sa faca ceva sa le faca pe ale lor sa mearga. Cea mai mare frica a unui om este sa ramana singur...si asta uneori e un motiv foarte bun...totusi,nu pentru a accepta statutul de sclav/a.
myriam_paradise
Postat pe 14 Iunie 2011 18:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Iubita fratelui ... s-a dat la el... si acum astept parei pro si contra ..... 30 De la: healthy010635 15 Mai 2011 08:27
Cele mai frecvente motive de cearta !!!!! 28 De la: aqnana 25 Februarie 2009 21:46
Ce sa aleg? 26 De la: kudika052625 13 Noiembrie 2009 09:12
eu rac el cu ascendetul in taur:(..,..va rog am nevoie de ajutor 12 De la: kudika058564 21 August 2009 14:47
sfat..va rog..:( 18 De la: diana_franch 28 Septembrie 2009 19:56