Mai multe
| Unii nu pot sa-ti ofere nici macar un dram de comunicare. | ||
|
Alenthya Postat pe 12 Iunie 2011 11:00 |
||
|---|---|---|
| vai vai dar ce de rautate si perversitate aici. myriam a fost o draguta prin a oferi ajutorul ei in schimb domnii care sunt off nu o sa zic cum ca sa nu inceapa sa mi se urce in cap incep prin a ironiza totul si a-si bate joc. Felicitari gentleman-ilor sunteti demni sa aveti relatii cu .... nu stiu sincer ce fata ar accepta niste ..... | ||
|
elenushtiger Postat pe 12 Iunie 2011 11:49 |
||
| E valabila invitatia chiar si pentru mine..??..nu sant nici adolescent si nici femeie..!!!... | ||
|
|
||
|
costelus58 Postat pe 12 Iunie 2011 12:10 |
||
| Buna!Pot spune prietena ta este o norocoasa!Fac parte din categoria fetelor care se lupta cu acele cateva kilograme in plus pt a atinge perfectiunea,ma indop cu pastile,ma infometez si sunt complexata de celulita care o am !Am 168 si 62 de kg si obsesia pt a intra in niste sabloane a pus stapanire pe viata mea!Singurele momente de fericire le am cand ma imbat la club si dimineata ma indop cu o shaorma de la dristor!Imi place sa mananc !Imi doresc sa am langa mine un barbat care sa nu ma faca grasa niciodata!Poate acesta este motivul pt care ultimi mei iubiti erau pufosi (de fapt supraponderali bine)!Intre omul gras si grasimea sa exista o relatie ascunsa!O intelegere.Un secret.Un sentiment neinteles.O emotie neconsumata!O dragoste respinsa!Promite i ca o sa o iubesti asa cum este si nu ii vei reprosa niciodata apetitul ei pt mancare!O zi buna tuturor | ||
|
iftodiandreea Postat pe 12 Iunie 2011 12:54 |
||
De la: Mircea63, la data 2011-06-12 05:34:07Draga "myriam... cine sa sa roage?
|
||
|
lilu_67 Postat pe 12 Iunie 2011 13:11 |
||
De la: Alenthya, la data 2011-06-12 11:00:26Unii nu pot sa-ti ofere nici macar un dram de comunicare.Nu este adevarat trebue sa stii de gluma si sa citesti printre rinduti
|
||
|
lilu_67 Postat pe 12 Iunie 2011 13:23 |
||
De la: Alenthya, la data 2011-06-12 11:00:26Unii nu pot sa-ti ofere nici macar un dram de comunicare. n-au de unde! sunt incuiati!
|
||
|
pickard Postat pe 12 Iunie 2011 13:27 |
||
De la: pickard, la data 2011-06-12 13:27:44cu lacatDe la: Alenthya, la data 2011-06-12 11:00:26Unii nu pot sa-ti ofere nici macar un dram de comunicare.
|
||
|
gabrielle_new Postat pe 12 Iunie 2011 13:35 |
||
Numai adolescenta nu esti , in rest ....esti de toate ...varstele!
|
||
|
ianacosanziana Postat pe 12 Iunie 2011 14:21 |
||
| O initiava laudabila dar daca te apuci de asa ceva sa te inarmezi cu rabdare si cu putere sa treci si peste cei ce te-ar putea lua la misto,si nu sunt putini,si eu imi mai dau cu parerea dar cind nu e cazul ma abtin,nu le poti sti pe toate dar poti sa-ti oferi un umar pe care sa se poata plinge sau ..........un sprijin. BAFTA MULTA | ||
|
kudika197408 Postat pe 12 Iunie 2011 14:36 |
||
| Buna!Am si eu o problema serioasa in dragoste.In urma cu 2 ani am cunoscut un tip din Constanta, eu sunt din Cluj.Ne-am indragostit, am hotarat sa ne casatorim, eu m-am mutat la el.A fost totul frumos pana in urma cu vreo cateva luni cand totul s-a schimbat.Se comporta foarte urat cu mine,nu ii convenea nimic,ne certam din orice.Eu il iubeam prea mult si nu vroiam sa plec de la el, tot am sperat ca o sa se schimbe dar mi-am facut mai mult rau.Intr-o seara m-a sunat fosta lui iubita si mi-a spus ca prietenul meu o tot suna si ii trimite mesaje si sa ii spun sa inceteze , sa nu cred ca vrea sa ne strice relatia.Evident m-am intalnit cu ea, am vazut mesajele in care ii spunea k o iubeste.Am decis sa il parasesc, dar nu aveam cu ce sa plec in seara respectiva, asa k am fost nevoita sa mai raman la el 3 zile pana a venit un prieten dupa mine sa imi pot lua tot bagajul.A doua zi dupa acea intamplare nefericita m-a rugat sa stau de vorba cu el.Atunci mi-a spus ca de fapt el nu o iubeste pe ea ci pe mine si ca a facut chestia asta cu mesajele doar ca sa ma faca pe mine sa ma enervez, sa il urasc si sa imi fie mai usor sa plec, pt ca nu ne mai intelegem si ar fi bine sa luam o pauza.A inceput sa planga si sa imi spuna ca vrea sa se schimbe si sa continuam sa vorbim la telefon, sa stam o perioada separat dupa care sa reluam relatia.Am venit in Cluj, el m-a sunat in fiecare zi, dar imi era ft greu sa ii aud vocea, asteptam toata ziua sa ma sune,am plans incontinuu, nu eram in stare sa fac nimic.Intr-o seara m-a sunat si l-am rugat sa nu ma mai caute ca nu mai rezist in situatia asta.Cred k am luat cea mai proasta decizie, el m-a ascultat.Acum parca e mult mai rau, nu pot sa mi-l scot din minte si sunt mult mai distrusa.Nu stiu ce sa fac,sa il caut eu sau sa il uit.Va rog sa ma sfatuiti si voi | ||
|
flory_1988 Postat pe 12 Iunie 2011 14:45 |
||
De la: flory_1988, la data 2011-06-12 14:45:57Buna!Am si eu o problema serioasa in dragoste.In urma cu 2 ani am cunoscut un tip din Constanta, eu sunt din Cluj.Ne-am indragostit, am hotarat sa ne casatorim, eu m-am mutat la el.A fost totul frumos pana in urma cu vreo cateva luni cand totul s-a schimbat.Se comporta foarte urat cu mine,nu ii convenea nimic,ne certam din orice.Eu il iubeam prea mult si nu vroiam sa plec de la el, tot am sperat ca o sa se schimbe dar mi-am facut mai mult rau.Intr-o seara m-a sunat fosta lui iubita si mi-a spus ca prietenul meu o tot suna si ii trimite mesaje si sa ii spun sa inceteze , sa nu cred ca vrea sa ne strice relatia.Evident m-am intalnit cu ea, am vazut mesajele in care ii spunea k o iubeste.Am decis sa il parasesc, dar nu aveam cu ce sa plec in seara respectiva, asa k am fost nevoita sa mai raman la el 3 zile pana a venit un prieten dupa mine sa imi pot lua tot bagajul.A doua zi dupa acea intamplare nefericita m-a rugat sa stau de vorba cu el.Atunci mi-a spus ca de fapt el nu o iubeste pe ea ci pe mine si ca a facut chestia asta cu mesajele doar ca sa ma faca pe mine sa ma enervez, sa il urasc si sa imi fie mai usor sa plec, pt ca nu ne mai intelegem si ar fi bine sa luam o pauza.A inceput sa planga si sa imi spuna ca vrea sa se schimbe si sa continuam sa vorbim la telefon, sa stam o perioada separat dupa care sa reluam relatia.Am venit in Cluj, el m-a sunat in fiecare zi, dar imi era ft greu sa ii aud vocea, asteptam toata ziua sa ma sune,am plans incontinuu, nu eram in stare sa fac nimic.Intr-o seara m-a sunat si l-am rugat sa nu ma mai caute ca nu mai rezist in situatia asta.Cred k am luat cea mai proasta decizie, el m-a ascultat.Acum parca e mult mai rau, nu pot sa mi-l scot din minte si sunt mult mai distrusa.Nu stiu ce sa fac,sa il caut eu sau sa il uit.Va rog sa ma sfatuiti si voi cauta-l tu si fa ce trebuie sa faci si pune batuta pe el sa nu mai faca prostii
|
||
|
pickard Postat pe 12 Iunie 2011 15:09 |
||
De la: elenushtiger, la data 2011-06-12 11:49:26vai vai dar ce de rautate si perversitate aici. myriam a fost o draguta prin a oferi ajutorul ei in schimb domnii care sunt off nu o sa zic cum ca sa nu inceapa sa mi se urce in cap incep prin a ironiza totul si a-si bate joc. Felicitari gentleman-ilor sunteti demni sa aveti relatii cu .... nu stiu sincer ce fata ar accepta niste ..... niste ce!? niste realisti care mai si citesc? saracutza de tine, ai avut in viata ta parte numai de barbati docili si mielusei!! da, ca drept dovada, myriam n-a mai dat pe aici de o saptamana! |
||
|
geo_refinantat Postat pe 12 Iunie 2011 16:05 |
||
| Buna Miriam, m-am speriat cand am vazut e-mailul cu "inimi frante" m-am gandit oare toate existenta mea asta transmite .... o inima franta | ||
|
kudika394442 Postat pe 12 Iunie 2011 16:08 |
||
| dami te rog id tau de mess.prefer sa vb acolo daca vrei bineanteles. | ||
|
andreea_braniste Postat pe 12 Iunie 2011 16:15 |
||
| Transmite in mod sigur.Deja ai inceput sa incurci alfabetul, ceea ce inseamna ca din punct de vedere medical, cazul este cronic.De ce, ma intreb, nu s-ar fi deschis un topic: Inimi sanatoase, cinste celor care te au. Cred ca am fi zburdat pe topic plini de fericire, tropaind ca niste miei pe imas.Sau orea multa fericire strica? | ||
|
kudika023770 Postat pe 12 Iunie 2011 16:18 |
||
geo_refinantat imi place despre tine stiu ca nu te incalzeste cu nimic remarca asta, si ca ai incredere in tine si stii ce spui, ca deaia spui, ca daca nu n-ai mai spune am si eu o curiozitate, ai studiat cumva psihologia? :D |
||
|
Flufffyy Postat pe 12 Iunie 2011 16:18 |
||
| Chestia aia se citeste oare, nu oroare cum esti tentata sa citesti. | ||
|
kudika023770 Postat pe 12 Iunie 2011 16:19 |
||
De la: myriam_paradise, la data 2011-05-27 22:47:08Stiu ca probabil nu sunt singura care vrea sa faca asta,dar asa citind cateodata unele subiecte de pe-aici si mai ales fiind pusa in postura de-a comenta la coada a ditamai insiruirea de comentarii cu sau fara solutii oferite la probleme,am zis sa incerc o chestie.Nu vreau sa ziceti ca se mai trezeste una,dar chiar vreau sa ajut niste inimi frante de pe-aici sa treaca peste problemele lor.Imi place sa ajut si cei care ma cunosc stiu ca dau sfaturi chiar bune,deci daca sunt adolescenti cu dileme existentiale pe-aici,despre cum sa intre intr-o relatie,probleme de relatie,orice poveste draguta de iubire ce-atinge un punct mort si alte alte chestii de genul,feel free sa raspundeti la acest mesaj,iar eu o sa incerc sa va ajut.Nu am un degree in psihologie,nu sunt la facultate,sunt doar o fata ce vrea sa ajute pe altii.Eventual sa vad si cat de bine fac asta,pentru ca inca sunt intr-o dilema cu privire la ce-o sa fac in viitor drept cariera.Sunt doar o adolescenta,viata ma invata si pe mine iar din ceea ce ma invata,vreau sa ii invat si pe altii. Astept mesajele voastre! In ziua in care am aniversat 22 de ani(ufff, a mai trecut un an....) tantalaul de fostul meu prieten, m-a anuntat ca e foarte mahmur dupa seara petrecuta undeva la mama naibii cu baietii si nu o sa-mi fie alaturi. Normal ca am incheiat relatia in acel moment. Recunosc, relatia noastra scartaia, dar de ce nu a mai asteptat macar 24 de ore sa nu-mi strice bucuria? Din seara in care m-a cunoscut stia in ce domeniu lucrez, stia ce inseamna asta, si a fost de acord.Apoi a realizat ca nu-i convine si s-a decis sa ma raneasca decat sa imi spuna care e problema. In locul meu ce ai face? |
||
|
adyna2905 Postat pe 12 Iunie 2011 16:28 |
||
De la: kudika060937, la data 2011-06-12 16:18:53geo_refinantat imi place despre tine este chiar el cobaiul psihologilor si psihiatrilor e omul de tip nou
|
||
|
pickard Postat pe 12 Iunie 2011 16:29 |
||
De la: andreea_braniste, la data 2011-06-12 16:15:19dami te rog id tau de mess.prefer sa vb acolo daca vrei bineanteles. desigur, ca pe mess poti scri da-mi fara liniutza!
|
||
|
pickard Postat pe 12 Iunie 2011 16:30 |
||
De la: kudika060937, la data 2011-06-12 16:18:53geo_refinantat imi place despre tine nu trebuie sa studiezi psihologia sa vezi anumite chestii. de pilda cum au crescut numarul postarilor pe acest topic, dupa ce kudika l-a trimis prin mailul zilnic, ca fiind un subiect "fierbinte". cei care si citesc mailul, intra in depresie si se grabesc sa posteze, in speranta ca este vreun concurs sau se da ceva. moca! |
||
|
geo_refinantat Postat pe 12 Iunie 2011 16:34 |
||
De la: pickard, la data 2011-06-12 16:29:10De la: kudika060937, la data 2011-06-12 16:18:53geo_refinantat imi place despre tine |
||
|
Flufffyy Postat pe 12 Iunie 2011 16:36 |
||
De la: geo_refinantat, la data 2011-06-12 16:34:39De la: kudika060937, la data 2011-06-12 16:18:53geo_refinantat imi place despre tine eu citesc toate mailurile cu delette-ul |
||
|
pickard Postat pe 12 Iunie 2011 16:36 |
||
De la: kudika060937, la data 2011-06-12 16:36:03De la: pickard, la data 2011-06-12 16:29:10De la: kudika060937, la data 2011-06-12 16:18:53geo_refinantat imi place despre tine |
||
|
pickard Postat pe 12 Iunie 2011 16:36 |
||
|
Asa e geo_refinantat, dar sunt anumite chestii, care daca nu le-ai trait macar, nu le poti intelege, si de-asta te intrebam... Pe mine nu ma intereseaza subiectul asta cu inimi frante si alte chestii, am intrat de plictiseala, si mi-au placut discutiile astea ironice :D Ma rog, oarecum caut o persoana care sa ma lamureasca intr-o privinta, legata de chestiuni psihologice, sau nu...nu stiu exact ce sunt...;) |
||
|
Flufffyy Postat pe 12 Iunie 2011 16:46 |
||
De la: kudika060937, la data 2011-06-12 16:46:42Asa e geo_refinantat, dar sunt anumite chestii, care daca nu le-ai trait macar, nu le poti intelege, si de-asta te intrebam... nu stii exact ce sunt....ce? chestiunile psihologie? |
||
|
geo_refinantat Postat pe 12 Iunie 2011 16:48 |
||
De la: geo_refinantat, la data 2011-06-12 16:48:01De la: kudika060937, la data 2011-06-12 16:46:42Asa e geo_refinantat, dar sunt anumite chestii, care daca nu le-ai trait macar, nu le poti intelege, si de-asta te intrebam... Nu stiu ce sunt de fapt problemele astea. Doar copilarii sau ceva psihologic. ;) |
||
|
Flufffyy Postat pe 12 Iunie 2011 16:55 |
||
daca toate inimile frante or sa vina la tine,tu cand o sa mai ai timp doar pt tine..sau tu nu ai probleme?
|
||
|
kudika113088 Postat pe 12 Iunie 2011 16:55 |
||
De la: kudika060937, la data 2011-06-12 16:55:07De la: geo_refinantat, la data 2011-06-12 16:48:01De la: kudika060937, la data 2011-06-12 16:46:42Asa e geo_refinantat, dar sunt anumite chestii, care daca nu le-ai trait macar, nu le poti intelege, si de-asta te intrebam... copilarii de oameni mari
|
||
|
pickard Postat pe 12 Iunie 2011 16:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Jurnalul unei visatoare... :) | 38 | De la: dana_21 11 Septembrie 2012 11:43 |
| m-am indragostit de cineva,dar am nunta in august | 237 | De la: kudika179551 5 Mai 2021 23:45 |
| Sa mai sper intr-o schimbare? sa ma mai mint singura? | 29 | De la: kudika_23629 18 Decembrie 2012 09:17 |
|
|
||
| one night stand... | 61 | De la: rodicapisica 27 Iunie 2009 18:39 |
| fostul meu prieten e disperat sau mi se pare mie?!?http://www.kudika.ro/comunitate/forum/new_topic/4.html# | 22 | De la: panterutza_roooz 9 Noiembrie 2009 19:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.