Setari Cookie-uri

Inimile frante sa vina la mine

De la: pickard, la data 2011-06-12 16:58:35
De la: kudika060937, la data 2011-06-12 16:55:07
De la: geo_refinantat, la data 2011-06-12 16:48:01
De la: kudika060937, la data 2011-06-12 16:46:42Asa e geo_refinantat, dar sunt anumite chestii, care daca nu le-ai trait macar, nu le poti intelege, si de-asta te intrebam...
Pe mine nu ma intereseaza subiectul asta cu inimi frante si alte chestii, am intrat de plictiseala, si mi-au placut discutiile astea ironice :D
Ma rog, oarecum caut o persoana care sa ma lamureasca intr-o privinta, legata de chestiuni psihologice, sau nu...nu stiu exact ce sunt...;)

nu stii exact ce sunt....ce? chestiunile psihologie?

Nu stiu ce sunt de fapt problemele astea. Doar copilarii sau ceva psihologic. ;)

copilarii de oameni mari

Eu nu ma refeream la discutiile astea de aici. E ceva particular.
Dar daca ne referim la modul general, da, sunt destui adulti care inca nu si-au luat statutul in primire, ca sa zic asa, si unii nu si-l vor lua poate niciodata.
Flufffyy
Postat pe 12 Iunie 2011 17:13
De la: kudika060937, la data 2011-06-12 16:46:42Asa e geo_refinantat, dar sunt anumite chestii, care daca nu le-ai trait macar, nu le poti intelege, si de-asta te intrebam...
Pe mine nu ma intereseaza subiectul asta cu inimi frante si alte chestii, am intrat de plictiseala, si mi-au placut discutiile astea ironice :D
Ma rog, oarecum caut o persoana care sa ma lamureasca intr-o privinta, legata de chestiuni psihologice, sau nu...nu stiu exact ce sunt...;)

Nu stiu ce sunt de fapt problemele astea. Doar copilarii sau ceva psihologic. ;)

incearca un mesaj privat.
nu-ti promit nimic.
geo_refinantat
Postat pe 12 Iunie 2011 17:16
De la: geo_refinantat, la data 2011-06-12 17:16:55

incearca un mesaj privat.
nu-ti promit nimic.

E ceva mult prea delicat pentru mine ca sa pot sa-ti spun intr-un mesaj privat. Esti si putin ironic si nu stiu cum o sa reactionezi...si nu de asta as avea nevoie.
Flufffyy
Postat pe 12 Iunie 2011 17:24
daca ti se pare mai potrivit sa expui povestea delicata aici decat in privat...........astept aici!
geo_refinantat
Postat pe 12 Iunie 2011 17:28
De la: geo_refinantat, la data 2011-06-12 17:28:17daca ti se pare mai potrivit sa expui povestea delicata aici decat in privat...........astept aici!

Categoric ca nu mi se pare mai potrivit. Povestea e lunga si complicata...
Daca tu crezi ca poti s-o tratezi cu seriozitate si sa-ti spui o opinie matura, as prefera mai bine sa vorbim pe mess. Asta daca vrei si tu normal.
Flufffyy
Postat pe 12 Iunie 2011 17:37
De la: kudika060937, la data 2011-06-12 17:37:35
De la: geo_refinantat, la data 2011-06-12 17:28:17daca ti se pare mai potrivit sa expui povestea delicata aici decat in privat...........astept aici!

Categoric ca nu mi se pare mai potrivit. Povestea e lunga si complicata...
Daca tu crezi ca poti s-o tratezi cu seriozitate si sa-ti spui o opinie matura, as prefera mai bine sa vorbim pe mess. Asta daca vrei si tu normal.

cu cea mai mare placere, voi incerca sa ajut. in limita posibilitatilor mele
geo_refinantat
Postat pe 12 Iunie 2011 18:29
pala
Postat pe 12 Iunie 2011 18:30
Comenzi la o firma de caternig
kudika168542
Postat pe 12 Iunie 2011 18:38
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-27 22:52:32buna miriam.
sunt un tanar imberb, in cautarea fericirii. iubesc o preafrumoasa domnisoara, un ingeras de fatuca de vreo 120 de kile de suflet minunat.
colegii imi spun ca-s dus cu pluta, dar eu chiar iubesc muntele de slanina ce se bataie prin fatza mea in pauze de zici ca-i eclipsa.
ieri mi-a vorbit pentru prima data si am fost foarte fericit. mi-a spus: tzutzu, ce ai de mancare??
spune-mi ce sa fac?????? sunt disperaaat!!

cat mai multe comenzi la o firma de catering;de cercetat daca acei colegi cu pricina vorbesc in cunostinta de cauza
kudika168542
Postat pe 12 Iunie 2011 18:42
Majoritatea sunt de parere ca este o prostie,insa eu chiar am nevoie de un sfat.Dupa 2 ani de relatie cu un baiat,acesta imi spune ca vrea sa fie singur,fara sa imi explice absolut nimic...problema este ca noi locuim impreuna de un an,iar mie imi este foarte greu sa ma impac cu ideea despartirii.Sufar de fiecare data cand il vad trecand pe langa mine fara sa spuna o vorba.Nici nu pot pleca din aceasta casa,deoarece nu ma lasa tatal sau.Ce ar trebui sa fac?Chiar am nevoie de un sfat...
kudika338006
Postat pe 12 Iunie 2011 18:48
Am impresia ca Myriam nu este o adolescenta......Va joaca!
kudika_alida1
Postat pe 12 Iunie 2011 19:09
Hai sa fim ironici.Ha ha ha. Domnisoara care a deshcis postul considera ca se ajuta si pe ea comunicand cu altii cu probleme sentimentale. cred ca la unii ar cam fi varsta sa treaca de gandirea ce ne caracteriza in copilarie.
Madam20
Postat pe 12 Iunie 2011 19:12
Pai tu nu traiesti cu tatal lui...ar trebui sa stii tu mai bine toate problemele dintre voi, sau ce l-a facut sa se comporte asa. Daca nu au fost grave, stai calma. toti barbatii au astfel de perioade, in care vor sa nu mai stie de nimic. nu trebuie sa existe o cauza, pur si simplu vrea sa fie el cu sine. poate l-ai cam sufocat, mai ales cu mutarea asta...tu stii cel mai bine. lasa-l o perioada si dupa incercati sa stabiliti niste planuri in legatura cu plecarea ta din apartament. nu in legatura cu relatia.
Madam20
Postat pe 12 Iunie 2011 19:14
da geo "ai dreptate" cu barbati ca tine am avut parte of of
elenushtiger
Postat pe 12 Iunie 2011 19:16
uite eu am vb cu un baiat 9 luni de zile , si dupa cateva faze care sau intamplat de 1 mai la mare , si dupa ce am ramas la el acasa 2 nopti si cu ai lui, comportamentul lui fata de relatie a devenit foarte nepasator , am mai continuat sa vb 3 saptamani asa tras cu dinti de relatie si apoi si-a luat inima in dinti si mi-a zis ca vrea o pauza . si eu l-am intrb ok vrei o pauza si cat dureaza pauza asta la care el a zis pai nu stiu , poate sa dureze putin poate sa fie pt totdeauna . Atc pe moment eu i-am zis bine atc lasama sa te sarut pt ultima oara ,la care el a zis nu pt ca nu vreau sa traiesti cu impresia ca asta este o despartire intre noi pt totdeauna . De atc de fiecare data cand ne intalnim ma evita si nu mai vb cu mine .Sincer eu nu inteleg din toata chestia asta decat un lucru de ce nu a avut curajul sa imi zica nu vreau sa mai vb cu tine , si a lasat-o asa in coada de peste . tu ce parere ai ?
kudika395199
Postat pe 12 Iunie 2011 19:22
oare ...ma ajuti? chiar am nevoiede un sfat...in ciuda anilor pe care ii am tot nu inteleg de ce imi face asa ceva fara raspuns...ma lasa ci ochi in nori de ploaie .situatia mea este mai dificila ...cand le-am cunoscut ....parca nu vroiam de teama sa nu sufer in dragoste ...pentru ca pun suflet ...pasiune...sinceritate comunicarea....in fine au trecut doi ani de nici eu nu stiu cum sa numesc ....prieten de .....? a fost frumos a fost binemai o cearta mai o iertare ...mai mult eu ma umileam....sa fie bine ....din vina lui sau a mea nu conta...acuma mai nou ....am vazut ca e mai nemultumit....asta de cand s-a imolnavit mama de a facut o semipareza ...stau cu mama si fiul de 18 ani...dupa divort am ramas fara casa asa ca ...stau la mama...mai stateam la el ...si el la randul lui sta cu mama lui asa ca nu vad ...suntem 1 la 1....am spus de la inceput cand ami-am zisde situatia mea si am zis sa gandeasca bine....in ce se baga ...in fine sa nu mai lungesc ...de curand tot imi reprosa ...sa stea fimiul cu mama sa stau mai mult cu el ...ca are nevoie de o femeia sa spele ...sa faca mancare curat....mancare ca s-a saturat de relatia asta vrea o femeie sa ia adio de la familie.sa mute la el ....sa nu mai fie singur...si am zis ca asa ceva nu se poate ca nu am cum...sa ma inteleaga ...in ultima discuiti din senin telefonic ....a inceput cu reprosuri....si cu noapte buna....au trecut 3 saptamani...de cand nu mai ma sunat...si am inghitit lacrimile...si mainile in buzunar pentru prima dupa 2 ani sa nu sun ...si sufar al naibi de rau....ma simt debusolata....ca nici eu nu stiu ...ce sa fac....de sunat sunt sigura ca nu are ma suna....am ramas cu noapte buna...ce sa fac? il iubesc ....asta e ....pana imi trece mai dureaza....
dapyne
Postat pe 12 Iunie 2011 19:29
Buna `... am citit mesajul tau si as vrea sa am o parere si din partea ta ...as vrea sa vb privat ..daca poti sa imi lasi un mesaj cu id`ul tau sau numele tau de facebook unde am putea vorbi. Astept un raspuns . Te pup Anca
kudika384655
Postat pe 12 Iunie 2011 19:55
sunt un tanar imberb, in cautarea fericirii. iubesc o preafrumoasa domnisoara, un ingeras de fatuca de vreo 120 de kile de suflet minunat.
colegii imi spun ca-s dus cu pluta, dar eu chiar iubesc muntele de slanina ce se bataie prin fatza mea in pauze de zici ca-i eclipsa.
ieri mi-a vorbit pentru prima data si am fost foarte fericit. mi-a spus: tzutzu, ce ai de mancare??

Geo- rafinat du fata la un nutritionist si fa-o zana. Zanele sunt slabe pe langa ingerasii bucalati
Bafta
anigusatu
Postat pe 12 Iunie 2011 20:22
De la: anigusatu, la data 2011-06-12 20:22:24

Geo- rafinat du fata la un nutritionist si fa-o zana. Zanele sunt slabe pe langa ingerasii bucalati
Bafta

uite un sfat la obiect!
multumesc.
imi place cateodata cand ma apuca de obrajori si-mi spune: ce dragalas esti tzutzu. imi vine sa te mananc!!
sper sa fie gluma!
geo_refinantat
Postat pe 12 Iunie 2011 20:34
De la: elenushtiger, la data 2011-06-12 19:16:27da geo "ai dreptate" cu barbati ca tine am avut parte of of

ca mine...cum!!?? albi?
geo_refinantat
Postat pe 12 Iunie 2011 20:35
De la: geo_refinantat, la data 2011-06-12 20:34:35
De la: anigusatu, la data 2011-06-12 20:22:24

Bafta

uite un sfat la obiect!
multumesc.
imi place cateodata cand ma apuca de obrajori si-mi spune: ce dragalas esti tzutzu. imi vine sa te mananc!!
sper sa fie gluma!

ROBERTA_BRUNI
Postat pe 12 Iunie 2011 21:58
Buna. Pai as avea si eu o intrebare. Am cunoscut un tip in biserica. Totul parea OK, numai ca au fost intre noi ceva tensiuni, mai era cineva caruia ii placea de mine, el a aflat si a zis ca nu se baga peste altii... Mi-a mai povestit ca fusese cu o fata dar ca s-a despartit de ea deoarece un amic de al lui o placea. Sau ca s-a lasat de alta doar pt k i-a facut remarca cum ca e prea slabutz. Vreau sa spun ca el are sprancenele pensate si corpul bine lucrat, dar se lauda ca face f multa treaba pe acasa(mai ales ca sta la tzara). Asea e manierat, tandru, dar de la o vreme cam ma evita... imi da cate un sms in care ma intreba "ce mai faci puiutz". Eu i-am zis ca nu am timp nici chef de prostii si k dak vrea jocuri stupide sa se duca in alta parte. Incerc sa nu il mai bag in seama, mai ales ca ieri am vazut in oras un tip leit cu el(de la distanta am observat, din pacate nu am vazut mai indeaproape) de mana cu o tipa. Si mai sustine ca are frica de Dumnezeu! Is multe de zis dar asta ar insemna sa petrec vreo ora scriind. Am zis numai asha in mare.
lavinutza_lavinia
Postat pe 13 Iunie 2011 01:44
ma bag si eu ..simt nevoia sa ma descarc..de ceva ani buni,cam 4 ..iubesc ca o oarba,nebuneste,ca un copil mic,il adoram, pana acum 20 min..s-a produs ruptura,m-a injurat si nu oricum ci de mama..ma doare,ea e decedata,ma lupt cu mine insami sa nu il sun si sa-l injur si eu,pentru prima data m-a injurat cineva si nu oricum..
cred ca am incetat sa-l mai iubesc atunci,dar de ce ma doare acest lucru cand nu ar trebui?sunt disperata ..sunt terminata psihic,numai vorbele lui le am in minte,am facut o depresie,nu pot sa dorm,nici sa mananc,ma doaree!nu stiu cat de coerenta pot fi la aceasta ora,nu ma intereseaza de nimic si nici parerile negative care vor cauta sa ma judece si probabil sa ma catalogheze ca o mare proasta ce cu adevarat sunt de data asta;nu-mi doresc nimic acum,nu mai vreau nimic,imi plang de mila si ma doare ca nu mai este ea,de atunci am incetat sa mai traiesc..el stia..a ajuns la capatul puterilor..omul care m-a ridicat cand aveam nevoie,pe care l-am iubit neconditionat..anulez si nunta !ma doare sufletul!!
alchiana
Postat pe 13 Iunie 2011 06:59
De la: alchiana, la data 2011-06-13 06:59:50ma bag si eu ..simt nevoia sa ma descarc..de ceva ani buni,cam 4 ..iubesc ca o oarba,nebuneste,ca un copil mic,il adoram, pana acum 20 min..s-a produs ruptura,m-a injurat si nu oricum ci de mama..ma doare,ea e decedata,ma lupt cu mine insami sa nu il sun si sa-l injur si eu,pentru prima data m-a injurat cineva si nu oricum..
cred ca am incetat sa-l mai iubesc atunci,dar de ce ma doare acest lucru cand nu ar trebui?sunt disperata ..sunt terminata psihic,numai vorbele lui le am in minte,am facut o depresie,nu pot sa dorm,nici sa mananc,ma doaree!nu stiu cat de coerenta pot fi la aceasta ora,nu ma intereseaza de nimic si nici parerile negative care vor cauta sa ma judece si probabil sa ma catalogheze ca o mare proasta ce cu adevarat sunt de data asta;nu-mi doresc nimic acum,nu mai vreau nimic,imi plang de mila si ma doare ca nu mai este ea,de atunci am incetat sa mai traiesc..el stia..a ajuns la capatul puterilor..omul care m-a ridicat cand aveam nevoie,pe care l-am iubit neconditionat..anulez si nunta !ma doare sufletul!!

te-a injurat la 6.39 ??
geo_refinantat
Postat pe 13 Iunie 2011 07:16
De la: geo_refinantat, la data 2011-06-13 07:16:54
De la: alchiana, la data 2011-06-13 06:59:50ma bag si eu ..simt nevoia sa ma descarc..de ceva ani buni,cam 4 ..iubesc ca o oarba,nebuneste,ca un copil mic,il adoram, pana acum 20 min..s-a produs ruptura,m-a injurat si nu oricum ci de mama..ma doare,ea e decedata,ma lupt cu mine insami sa nu il sun si sa-l injur si eu,pentru prima data m-a injurat cineva si nu oricum..

te-a injurat la 6.39 ??

mda si a avut nevoie de 20 min ca sa-si astearna amaru'
miss_darine
Postat pe 13 Iunie 2011 08:16
De la: miss_darine, la data 2011-06-13 08:16:05
De la: geo_refinantat, la data 2011-06-13 07:16:54

te-a injurat la 6.39 ??

mda si a avut nevoie de 20 min ca sa-si astearna amaru'

buna dimineata doamna darine
geo_refinantat
Postat pe 13 Iunie 2011 08:18
De la: geo_refinantat, la data 2011-06-13 08:18:37
buna dimineata doamna darine

neata domnu' geo
miss_darine
Postat pe 13 Iunie 2011 08:25
Uite ca ma bag si eu cu parerile mele despre oameni si relatii si obiceiuri, bla, bla, bla.
Parerea mea proprie e ca atunci cand un barbat iti spune ca are nevoie de o femeie care sa ii spele, sa ii calce sa ii gateasca nu vrea decat sa isi inlocuiasca mama, sluga lui preaplecata de pana atunci.
Un barbat cand iubeste sau , ma rog , are o pasiune pentru o femeie nu vrea sa ii faca treburi casnice si sa ii arate cat e de gospodina. Vrea doar sa fie cu ea, sa se simta bine langa ea iar ea sa se simta iubita si implinita.
Ce naiba bocesc unele dupa spalatul si calcatul si gatitul pentru un barbat nu stiu, frate!?
Nu inteleg cum de isi poate dori o femeie statutul de sclava!?
Sa-l ia naiba daca doar asta isi doreste de la o femeie si el ca un marinimos ce este ii ofera o partida de sex jalnic!
Femei, treziti-va si nu mai doriti relatii chinuite doar de dragul de a nu fi singure!?
vioavram
Postat pe 13 Iunie 2011 09:00
cum as putea sa-mi pun ordine in ganduri? in fiecare zi am probleme la servici, lipsa banilor creaza totul
vio1975
Postat pe 13 Iunie 2011 13:17
salut miriam....si eu am o poveste cam ciudata si in acelasi timp scurta.....am cunoscut pe cineva....era foarte ok din toate punctele de vedere.....problema ii ca nu ii din acelasi oras cu mine....dar venea la mine foarte des.....ultima data cand a venit...mi'a zis ca tine foarte mult la mine si ca vrea sa vina sa locuiasca cu mine.....totul a fost frumos pana in momentul in care a plecat.....dupa ce a plecat nu a mai dat niciun semn....nu mai rasp la tel...absolut nimic.....chiar is curioasa sa imi spuneti parerea ca eu nu inteleg ce se intampla.....mssss mult...
kudika342029
Postat pe 13 Iunie 2011 15:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am fost intr-o relatie cu un prof. univeritar 9 De la: 3 Februarie 2014 19:49
Eu -sagetator- ;el-taur.. 7 De la: pissyk87 19 Mai 2009 20:47
S-a luat si a plkt la "mamica" 15 De la: bebe_andrusca 26 Septembrie 2010 14:54
dragostea i-a spalat creierul...need help 27 De la: Anca_22 10 Februarie 2009 19:37
ce sa fac?... 20 De la: Paloma85 29 Septembrie 2011 22:47