Mai multe
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2011-06-04 12:16:43De la: coffeeaddictedjunkie, la data 2011-06-04 10:39:53De la: thadoogback, la data 2011-06-02 20:01:09 in sfarsit ceva interesant
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 4 Iunie 2011 12:20 |
||
|---|---|---|
| Iarta-l DOAMNE,ca nu stie ce spune!Chiar daca este considerat mare fizician,n-are cum sa stie ce sunt cele spirituale.Isi da cu parerea si el ca orice om,neinspirat de duh sfant.Ce putem sti noi niste gaze, despre tainele universului? | ||
|
Maramuresanca Postat pe 4 Iunie 2011 12:42 |
||
|
Astazi am invatat: 1.Sisu se pare ca a devenit un fin cunoscator al fiintei umane in inchisoare.(larissa stie) 2.Faptul ca "nu ne merge bine" se datoreaza lipsei de matanii , de rugat seara inainte de culcare, de contribuit la colecta facuta de doamnele in varsta pentru biserica din colt. 3.Cei credinciosi sunt net superiori lui Steven Hawking. @catyboy69 - numai respect pentru ceea ce ai scris. Daca exista Karma iti dau toate punctele pe care le-am castigat eu pentru a mea pana acum. :) @kudika166869 - in caz ca nu ai studiat informatia, si vezi anticristul in orice incearca sa explice prin legi fundamentale un eveniment, fie el creatia lumii sau aurora boreala atunci roaga-te pentru noi pacatosii. ...iar pentru cei care arunca cu noroi , doar asa de dragul conversatiei, intr-un om care, in mod clar are o educatie incontestabila, si o minte sclipitoare, Steven Hawking NU a afirmat ca dumnezeu nu exista, el doar a punctat faptul ca nu dumnezeu a creat universul. De "crestini" pentru care dumnezeu, e inceputul si sfarsitul, si totul intre, care ii pedepseste pe 'pagani", care cere jertfe, care trimite antrax in plicuri, avioane in cladiri si bombe in gari, si care apoi construieste biserici,temple,sinagogi si moschei cerand mila, iertare si iubire suntem satui. |
||
|
|
||
|
tistis Postat pe 4 Iunie 2011 12:48 |
||
De la: thadoogback, la data 2011-06-02 18:54:08scrieti si voi daca credeti ca stiti despre ce vb ti cum, tu nu stii sa scrii si ai ajuns sa vorbesti de fizicieni?? tare
|
||
|
delicacy Postat pe 4 Iunie 2011 13:21 |
||
eu nu inteleg ce slbz cauta pe un asemenea site de tot kktu o dezbatere, desi impropriu spus, despre Stephen Hawking...asta e site in care baietii spun ca au depasit varsta de 15 ani si nu le-a venit menstruatia si fetele obsedate de religie viseaza puli in gura de la fantoma care se falfaie in cer...pariu ca fara un search pe net 99% din cei care au postat comm la topic-ul asta nu au auzit de Stephen Hawking
|
||
|
kudika311931 Postat pe 4 Iunie 2011 13:45 |
||
De la: kudika311931, la data 2011-06-04 13:45:31 pfffuaiiiiiiiiiiiiiii.. .the fire cred ca esti la menopauza
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 4 Iunie 2011 14:03 |
||
| Nu trebuie sa fii mare fizician ca sa intelegi ca nu exista Dumnezeu , iar faza cu Hawking nu are sens ,el nu e nebun ,dar nu e nici prea destept . Multe teorii de la mine , dupa un timp de cateva saptamani le-a descoperit si el ,insa faza cu Dumnezeu ca nu exista el inca nu a descoperito . El a dorit sa arate ca poate sa scada entropia si saapara ordine si viata in univers pentru a sustine existenta extraterestilor in univers . In curand sigur va sustine si acest lucru , e mai innapoiat decat mine in gandire dar sigur va spune asa . Atunci cand i-ti place intreg universul , totul e mai simplu si intelegi mai usor cum a aparut universul . Daca observi , nici Einstein nu era convins ca Dumnezeu nu exista , a spus in gluma ca Dumnezeu nu exista la fel ca si Hawking sa devina mai recunoscut . Omul care crede in libertate devine liber ,asta pentru ca nu se mai simte constrans de ce spun altii . Exista fantome ,chiar si fantoma lui Iisus Hristos , dar nu e Dumnezeu . Oare cata minte sa ai sa fii atat de slab incat sa ceri ajutor la un mort , la o fantoma , mai mult sa fii credincios , sa slujesti , sa renunti la pacate sex si altele doar ca asa zice biblia , mare minte mai va trebuie , e suficient sa iubesti universul tu toate fiintele din el si vei fi iubit la fel . | ||
|
Aurel_inventatorul Postat pe 4 Iunie 2011 14:04 |
||
HUUOOOOO ANTICRISTILOR....IADUL FIE INCAPATOR PENTRU VOI...
|
||
|
BEL_AMY1 Postat pe 4 Iunie 2011 14:14 |
||
|
UIMITOR CE DISCUTII SAVANTE ,UIMITOR PE CE SITE SI UIMITOR CA EXPLICATIILE CELUI CARE PROPUNE ACEST SUBIECT VIN INTR`O LIMBA ROMANA EXTREM DE CHINUITA :) SE PARE CA AI CITIT S`AU AI URMARIT VREO EMISIUNE PE HISTORY CHANNEL SI CREZI CA AI AFLAT DESTULE INCAT SA`TI SPUI PAREREA. EU ZIC SA TE MAI DOCUMENTEZI SI SA INCERCI SA AJUNGI LA ESENTA . FORMAREA PAMANTULUI ,A UNIVERSULUI SI IN SPECIAL FORMAREA VIETII ESTE DEZBATUTA FRECVENT PRIN DIVERSE TEORII. TEORIA LUI STEVEN HAWKING ,PE CARE EL O ARGUMENTEAZA DIN PUNCT DE VEDERE STIINTIFIC ,NU EXCLUDE EXISTENTA UNUI REGIZOR , IN SPETA DUMNEZEU. EL ISI ARGUMENTEAZA TEORIA PRIN LEGI FIZICE SI MATEMATICE DAR IN FINAL ESTE DE ACORD CA TOTUL ESTE DOAR O TEORIE . APP , M`A AMUZAT MAXIM FELUL IN CARE AI FORMULAT " CUGETAREA " PRIN CARE NU AI AVEA CU CINE SA DISCUTI DESPRE ACEST SUBIECT PE ACEST SITE. PROBABIL CA NU L`AI PROPUS PE UN SITE ADECVAT PTR CA AI STIUT CA VEI FI FACUT PRAF SI SE PARE CA TU VREI SA FI UN PESTE MARE INTR`UN LAC MIC ,MIC
|
||
|
iasomya Postat pe 4 Iunie 2011 14:24 |
||
|
Toate contradictiile, discutiile despre Dumnezeu nu au finalitate. Indiferent ca esti savant sau un om simplu, ai intrebari in viata asta la care nu poti sa dai un raspuns (sau macar sa gasesti unul care sa te multumeasca). Daca cineva afirma "Dumnezeu nu exista" asta nu inseamna ca trebuie sa si crezi. Credintele si perceptiile tale despre viata sunt gandurile, opiniile si acumularea unei oarecare experiente proprii, nu ai nevoie de impulsionarea din partea altora pentru a ti le insusi. Referitor la subiect, in ultimii ani savantii au ajuns la o concluzie cat se poate de elocventa, scrierile biblice sunt de fapt "oranduirea sociala" a vietii noastre, acestia accepta faptul ca fara cele 10 porunci esentiale poate acum am fi fost niste "canibali contemporani", progresul tehnic, globalizarea poate nu ar fi fost posibile si in primul rand nu am fi putut trai unul langa celalalt, acceptandu-ne. Nu e nevoie sa crezi ca exista Dumnezeu, este necesar sa intelegi ca fara Biblie ASTAZI NU AM AJUNGE LA ASTFEL DE DISCUTII, este interesant cate controverse naste si renaste Biblia. Stiinta si credinta (indiferent de care o fi ea) conlucreaza si merg pe un acelasi drum. Biblia ofera situatii ipotetice, raspunsuri posibile a ceea ce se intampla in jurul nostru, la fel si stiinta ofera raspunsuri la intrebari, intr-o cu totul alta maniera, insa scopul este acelasi "Cum am aparut noi pe Terra ? Cine? Unde? Cand ? Cum ?! |
||
|
Marryzza Postat pe 4 Iunie 2011 14:25 |
||
Valeu!!! Daca un comentariu al lui "vieru" de la iasi, de care m-am mai lovit si in alte parti, este considerat interesant, chiar ca acest forum nu mai are nici o sansa! |
||
|
kudiku406313 Postat pe 4 Iunie 2011 14:47 |
||
De la: kudiku406313, la data 2011-06-04 14:47:29Valeu!!! care cum unde...eu nu citesc posturile lungi (mi-e lene) ce zice nenea vieru?
|
||
|
battleofwits Postat pe 4 Iunie 2011 15:03 |
||
De la: coffeeaddictedjunkie, la data 2011-06-04 10:39:53m ai auzit pe mn sa spun cum ca nu ar fi,,din contra tokmai de aya vb despre el,,omul este unul dintre cei mai mari fizicieni,,tokmai de ayaa sminteste lumea,,omul preda la cambridge,,are cursanti,,cum sa nu i sminteasca cand lumea vd in el una din cea mai stralucitoare minte o zilelor noastre,,,haa,,ba frate giordano bruno innainte de galilei a spus ca exista mai multe lumi asemenea pamantului,,si ca pamantul se invarte in jurul soarelui nu invers a fost ars pe rug de inchizitie,,bn se pare ca el a spus mai multe dar nu o sa le spun aici ca o sa smintesc eu lumea la randul meu,,,a avut dreptate intr o singura privinta,,cu rotirea pamantului,,ba fratilor,,sa ti faci cat mai bn meseria e una ,,si e de apreciat,,insa sa intri pe o latura pe care nu o cunosti si s o asimilezi meseriei tale e cu totul altcva,,De la: thadoogback, la data 2011-06-02 20:01:09 giordano bruno mai era si teolog bn omul a spus multe adevaruri dar si multe prosti parerea mea,,unul dintre ele ca pamantul are viata ,,cva logic,,in japonia nu sa scarpinat pamantul,,,ba fratilor oameni spun multe lucruri adevarate,,dar si multe tampeni ba frate,,nu cca zic eu ca sunt tampenii ca asa cred eu ca sunt credincios,,pur si simplu oameni mai fabuleaza,,nu credeyi tot ce arunca uni pe piata doar pentru faptul ca au ajuns cnva,,pace voua fratii mei daciiii hristos sa innaltat
|
||
|
thadoogback Postat pe 4 Iunie 2011 15:10 |
||
De la: iasomya, la data 2011-06-04 14:24:50 UIMITOR CE DISCUTII SAVANTE ,UIMITOR PE CE SITE SI UIMITOR CA EXPLICATIILE CELUI CARE PROPUNE ACEST SUBIECT VIN INTR`O LIMBA ROMANA EXTREM DE CHINUITA :) SE PARE CA AI CITIT S`AU AI URMARIT VREO EMISIUNE PE HISTORY CHANNEL SI CREZI CA AI AFLAT DESTULE INCAT SA`TI SPUI PAREREA. EU ZIC SA TE MAI DOCUMENTEZI SI SA INCERCI SA AJUNGI LA ESENTA . FORMAREA PAMANTULUI ,A UNIVERSULUI SI IN SPECIAL FORMAREA VIETII ESTE DEZBATUTA FRECVENT PRIN DIVERSE TEORII. TEORIA LUI STEVEN HAWKING ,PE CARE EL O ARGUMENTEAZA DIN PUNCT DE VEDERE STIINTIFIC ,NU EXCLUDE EXISTENTA UNUI REGIZOR , IN SPETA DUMNEZEU. EL ISI ARGUMENTEAZA TEORIA PRIN LEGI FIZICE SI MATEMATICE DAR IN FINAL ESTE DE ACORD CA TOTUL ESTE DOAR O TEORIE . te iubesc ,,uimitor nu stau sa ma uit la ce scriu,,nu sunt la vreun examen atata timp cat se intelele totul e in regula,,te yubesc
|
||
|
thadoogback Postat pe 4 Iunie 2011 15:14 |
||
De la: Aurel_inventatorul, la data 2011-06-04 14:04:47Nu trebuie sa fii mare fizician ca sa intelegi ca nu exista Dumnezeu , iar faza cu Hawking nu are sens ,el nu e nebun ,dar nu e nici prea destept . Multe teorii de la mine , dupa un timp de cateva saptamani le-a descoperit si el ,insa faza cu Dumnezeu ca nu exista el inca nu a descoperito . El a dorit sa arate ca poate sa scada entropia si saapara ordine si viata in univers pentru a sustine existenta extraterestilor in univers . In curand sigur va sustine si acest lucru , e mai innapoiat decat mine in gandire dar sigur va spune asa . Atunci cand i-ti place intreg universul , totul e mai simplu si intelegi mai usor cum a aparut universul . Daca observi , nici Einstein nu era convins ca Dumnezeu nu exista , a spus in gluma ca Dumnezeu nu exista la fel ca si Hawking sa devina mai recunoscut . Omul care crede in libertate devine liber ,asta pentru ca nu se mai simte constrans de ce spun altii . Exista fantome ,chiar si fantoma lui Iisus Hristos , dar nu e Dumnezeu . Oare cata minte sa ai sa fii atat de slab incat sa ceri ajutor la un mort , la o fantoma , mai mult sa fii credincios , sa slujesti , sa renunti la pacate sex si altele doar ca asa zice biblia , mare minte mai va trebuie , e suficient sa iubesti universul tu toate fiintele din el si vei fi iubit la fel .ba cat sunt eu de inteligent tu m ai depasit esti mai destept si ca mn
|
||
|
thadoogback Postat pe 4 Iunie 2011 15:15 |
||
De la: Marryzza, la data 2011-06-04 14:25:07Toate contradictiile, discutiile despre Dumnezeu nu au finalitate. Indiferent ca esti savant sau un om simplu, ai intrebari in viata asta la care nu poti sa dai un raspuns (sau macar sa gasesti unul care sa te multumeasca). Daca cineva afirma "Dumnezeu nu exista" asta nu inseamna ca trebuie sa si crezi. Credintele si perceptiile tale despre viata sunt gandurile, opiniile si acumularea unei oarecare experiente proprii, nu ai nevoie de impulsionarea din partea altora pentru a ti le insusi.totul are finalitate,,
|
||
|
thadoogback Postat pe 4 Iunie 2011 15:16 |
||
De la: kudika311931, la data 2011-06-04 13:45:31ai dreptate ba,,vz ca la inceput si eu m am intrebat dc l am pus aici sa formez opiinii prietenee
|
||
|
thadoogback Postat pe 4 Iunie 2011 15:18 |
||
De la: delicacy, la data 2011-06-04 13:21:22cat sunt eu de tare tu esti mai tare si ca mnDe la: thadoogback, la data 2011-06-02 18:54:08scrieti si voi daca credeti ca stiti despre ce vb ti stiu sa scriu mai bn decat ai fece o tu la examenul de admitere la yale insa eu nu sunt la nici un examen scriu repede si nu ma uit la ce scriu,,nu intelegi ce scriu,,intelegi nu,,deci nu mai fa pe desteapta unde nu e nevoye te yubesc
|
||
|
thadoogback Postat pe 4 Iunie 2011 15:20 |
||
De la: Maramuresanca, la data 2011-06-04 12:42:46Iarta-l DOAMNE,ca nu stie ce spune!Chiar daca este considerat mare fizician,n-are cum sa stie ce sunt cele spirituale.Isi da cu parerea si el ca orice om,neinspirat de duh sfant.Ce putem sti noi niste gaze, despre tainele universului?ee exact cum sa si dea cu parerea despre cva care nu intra in atributiile lui,,despre univers poate si a spus destule lucruri interesante
|
||
|
thadoogback Postat pe 4 Iunie 2011 15:22 |
||
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2011-06-04 12:16:43bravo vierule o parere aproape de adevar,,toti mai multi oameni de stiinta cred ca exista un creator,,nu ca ar trebui sa fim cu ochii in 12 sa vdm ce cred oamenii de stiinta despre dumnezeu,,nicidecum,,asta o stim fiecare dintre noi daca ne uitam innauntrul nostruDe la: coffeeaddictedjunkie, la data 2011-06-04 10:39:53De la: thadoogback, la data 2011-06-02 20:01:09
|
||
|
thadoogback Postat pe 4 Iunie 2011 15:26 |
||
De la: kudika166869, la data 2011-06-04 12:01:17Grozav raspuns! Dar, dupa cum am vazut, prea putini dintre noi incearca sa-si raspunda la astfel de intrebari. Sau cel putin refuza sa gaseasca raspunsuri cand subiectul este legat de Dumnezeu. Domnul acesta Hawking stie ce face si este bine sustinut, rolul lui este de a sminti, de a intoarce lumea impotriva dumnezeirii. Este mult mai usor sa-L negi pe Dumnezeu, decat sa lupti pentru El. Iar noi, in general, asta facem negam creatia, negam credinta, minunile, sfintii si ne miram ca nu ne merge bine..oauuuu bravo,,insa nu stiu cat de sustinut este ,,nu cred,,este doar o hazardare a lui,,cred,,lumea involueaza pe zi ce trece ,,ne omoram singuri,,daca cnva crede ca evoluam se inseala amarnic,,omul nu avea nevoie de toate prostiile sa trayasca fericit pe pamant,,ne khilarim pe zi ce trece pe noi si copii nostri ca niste ignoranti notorii,,nu mai avem ecosistem nu mai avem nimic,ne am pus cenusa in cap singuri trebe sa incetam cumva cu distrugerea asta a planetei innainte sa ne distruga ya pe toti,,ca pe uni dintre noi ya distrus deja,,suntem ca niste viermi daunatori
|
||
|
thadoogback Postat pe 4 Iunie 2011 15:35 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-06-02 22:49:39De la: kudiku406313, la data 2011-06-02 22:39:23Tocmai d-aia am si zis ca mai ales aici nu cred ca s-ar gasi cineva care sa il combata. ha !
|
||
|
contesina Postat pe 4 Iunie 2011 15:40 |
||
De la: Aurel_inventatorul, la data 2011-06-04 14:04:47Nu trebuie sa fii mare fizician ca sa intelegi ca nu exista Dumnezeu , iar faza cu Hawking nu are sens ,el nu e nebun ,dar nu e nici prea destept . Multe teorii de la mine , dupa un timp de cateva saptamani le-a descoperit si el ,insa faza cu Dumnezeu ca nu exista el inca nu a descoperito . El a dorit sa arate ca poate sa scada entropia si saapara ordine si viata in univers pentru a sustine existenta extraterestilor in univers . In curand sigur va sustine si acest lucru , e mai innapoiat decat mine in gandire dar sigur va spune asa . Atunci cand i-ti place intreg universul , totul e mai simplu si intelegi mai usor cum a aparut universul . Daca observi , nici Einstein nu era convins ca Dumnezeu nu exista , a spus in gluma ca Dumnezeu nu exista la fel ca si Hawking sa devina mai recunoscut . Omul care crede in libertate devine liber ,asta pentru ca nu se mai simte constrans de ce spun altii . Exista fantome ,chiar si fantoma lui Iisus Hristos , dar nu e Dumnezeu . Oare cata minte sa ai sa fii atat de slab incat sa ceri ajutor la un mort , la o fantoma , mai mult sa fii credincios , sa slujesti , sa renunti la pacate sex si altele doar ca asa zice biblia , mare minte mai va trebuie , e suficient sa iubesti universul tu toate fiintele din el si vei fi iubit la fel . |
||
|
contesina Postat pe 4 Iunie 2011 15:44 |
||
De la: contesina, la data 2011-06-04 15:40:18De la: battleofwits, la data 2011-06-02 22:49:39De la: kudiku406313, la data 2011-06-02 22:39:23Tocmai d-aia am si zis ca mai ales aici nu cred ca s-ar gasi cineva care sa il combata.
|
||
|
battleofwits Postat pe 4 Iunie 2011 15:45 |
||
De la: thadoogback, la data 2011-06-04 15:35:27De la: kudika166869, la data 2011-06-04 12:01:17Grozav raspuns! Dar, dupa cum am vazut, prea putini dintre noi incearca sa-si raspunda la astfel de intrebari. Sau cel putin refuza sa gaseasca raspunsuri cand subiectul este legat de Dumnezeu. Domnul acesta Hawking stie ce face si este bine sustinut, rolul lui este de a sminti, de a intoarce lumea impotriva dumnezeirii. Este mult mai usor sa-L negi pe Dumnezeu, decat sa lupti pentru El. Iar noi, in general, asta facem negam creatia, negam credinta, minunile, sfintii si ne miram ca nu ne merge bine..oauuuu bravo,,insa nu stiu cat de sustinut este ,,nu cred,,este doar o hazardare a lui,,cred,,lumea involueaza pe zi ce trece ,,ne omoram singuri,,daca cnva crede ca evoluam se inseala amarnic,,omul nu avea nevoie de toate prostiile sa trayasca fericit pe pamant,,ne khilarim pe zi ce trece pe noi si copii nostri ca niste ignoranti notorii,,nu mai avem ecosistem nu mai avem nimic,ne am pus cenusa in cap singuri iar raul v-a mai creste, nu-i sfarsitul .... |
||
|
contesina Postat pe 4 Iunie 2011 15:49 |
||
De la: contesina, la data 2011-06-04 15:49:28...iar raul v-a mai creste, nu-i sfarsitul .... slab de tot contesina... asta e singurul tau raspuns pe baza subiectului?
|
||
|
battleofwits Postat pe 4 Iunie 2011 15:51 |
||
| In urma cu 23 ani ,daca HAWKING facea aceasta afirmatie ,precum ca Universul nu are nevoie de un CREATOR ,as fi fost o mare sustinatoare a acestui savant.Insa dupa ce am avut moarte clinica in 1988 si am trait real intr-o alta dimensiune in care EL exista,mi-am schimbat pt.totdeauna si ireversibil parerea...Acolo am trait real.Nimeni nu-mi mai poate influenta increderea ca DUMNEZEU nu exista.Fiecare zi traita pe Pamint e un miracol.Toata creatia LUI e desavirsita.Bucurati-va de fiecare secunda a vietii.Merita.Toti suntem cistigatori.Traim miracolul vietii.Nimic nu este intimplator.Totul are un scop...DRAGOSTEA adevarata,neconditionata de cistig material,dragostea dusa pina la sacrificiu de sine pt.binele tuturor fiintelor universului.Caci noi una suntem cu DOMNUL.EL ESTE CEL MAI MARE SI DESAVIRSIT OM DE STIINTA.Se vor mintui si vor traii vesnic doar aceia ce fac doar binele din toata inima,cei ce-l iubesc pe IISUS HRISTOS fiul si pe tatal DUMNEZEU.Nu huliti pe IISUS.Exista.A facut pe Pamint o lucrare asa de mare si pretioasa prin sacrificiul de sine incit atunci cind am inteles...nu mai am nevoie de necesitati materiale,nu ma mai intereseaza bogatiile lumii,nu-mi doresc decit binele poporului meu si binele intregii lumi indiferent de religie.Nimic nu mi se mai pare greu.Insa ma ingrozesc de nenorocirile pe care le fac unii oameni in lume...De cind m-a intors la viata paminteana ,parca mi-am pierdut paradisul.Sufar cumplit ca unii oameni fac lucruri asa de rele incit isi vor pierde nemurirea.Da, suntem aici de a lua EXAMENUL DE OMENIE...Spre a ne purifica sufletele,devenind TRUPURI DE LUMINA caci numai asa ne vom mintuii,si ne vom putea intoarce ACASA LA TATAL NOSTRU CEL VESNIC.AMIN.Aveti mare grija cum va veti traii viata... | ||
|
M_Si Postat pe 4 Iunie 2011 15:57 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-06-04 15:51:15Se abtine pentru a nu cadea-n ridicol....De la: contesina, la data 2011-06-04 15:49:28...iar raul v-a mai creste, nu-i sfarsitul ....
|
||
|
cristinxxx Postat pe 4 Iunie 2011 15:57 |
||
| In urma cu 23 ani ,daca HAWKING facea aceasta afirmatie ,precum ca Universul nu are nevoie de un CREATOR ,as fi fost o mare sustinatoare a acestui savant.Insa dupa ce am avut moarte clinica in 1988 si am trait real intr-o alta dimensiune in care EL exista,mi-am schimbat pt.totdeauna si ireversibil parerea...Acolo am trait real.Nimeni nu-mi mai poate influenta increderea ca DUMNEZEU nu exista.Fiecare zi traita pe Pamint e un miracol.Toata creatia LUI e desavirsita.Bucurati-va de fiecare secunda a vietii.Merita.Toti suntem cistigatori.Traim miracolul vietii.Nimic nu este intimplator.Totul are un scop...DRAGOSTEA adevarata,neconditionata de cistig material,dragostea dusa pina la sacrificiu de sine pt.binele tuturor fiintelor universului.Caci noi una suntem cu DOMNUL.EL ESTE CEL MAI MARE SI DESAVIRSIT OM DE STIINTA.Se vor mintui si vor traii vesnic doar aceia ce fac doar binele din toata inima,cei ce-l iubesc pe IISUS HRISTOS fiul si pe tatal DUMNEZEU.Nu huliti pe IISUS.Exista.A facut pe Pamint o lucrare asa de mare si pretioasa prin sacrificiul de sine incit atunci cind am inteles...nu mai am nevoie de necesitati materiale,nu ma mai intereseaza bogatiile lumii,nu-mi doresc decit binele poporului meu si binele intregii lumi indiferent de religie.Nimic nu mi se mai pare greu.Insa ma ingrozesc de nenorocirile pe care le fac unii oameni in lume...De cind m-a intors la viata paminteana ,parca mi-am pierdut paradisul.Sufar cumplit ca unii oameni fac lucruri asa de rele incit isi vor pierde nemurirea.Da, suntem aici de a lua EXAMENUL DE OMENIE...Spre a ne purifica sufletele,devenind TRUPURI DE LUMINA caci numai asa ne vom mintuii,si ne vom putea intoarce ACASA LA TATAL NOSTRU CEL VESNIC.AMIN.Aveti mare grija cum va veti traii viata... | ||
|
M_Si Postat pe 4 Iunie 2011 15:57 |
||
De la: M_Si, la data 2011-06-04 15:57:38In urma cu 23 ani ,daca HAWKING facea aceasta afirmatie ,precum ca Universul nu are nevoie de un CREATOR ,as fi fost o mare sustinatoare a acestui savant.Insa dupa ce am avut moarte clinica in 1988 si am trait real intr-o alta dimensiune in care EL exista,mi-am schimbat pt.totdeauna si ireversibil parerea...Acolo am trait real.Nimeni nu-mi mai poate influenta increderea ca DUMNEZEU nu exista.Fiecare zi traita pe Pamint e un miracol.Toata creatia LUI e desavirsita.Bucurati-va de fiecare secunda a vietii.Merita.Toti suntem cistigatori.Traim miracolul vietii.Nimic nu este intimplator.Totul are un scop...DRAGOSTEA adevarata,neconditionata de cistig material,dragostea dusa pina la sacrificiu de sine pt.binele tuturor fiintelor universului.Caci noi una suntem cu DOMNUL.EL ESTE CEL MAI MARE SI DESAVIRSIT OM DE STIINTA.Se vor mintui si vor traii vesnic doar aceia ce fac doar binele din toata inima,cei ce-l iubesc pe IISUS HRISTOS fiul si pe tatal DUMNEZEU.Nu huliti pe IISUS.Exista.A facut pe Pamint o lucrare asa de mare si pretioasa prin sacrificiul de sine incit atunci cind am inteles...nu mai am nevoie de necesitati materiale,nu ma mai intereseaza bogatiile lumii,nu-mi doresc decit binele poporului meu si binele intregii lumi indiferent de religie.Nimic nu mi se mai pare greu.Insa ma ingrozesc de nenorocirile pe care le fac unii oameni in lume...De cind m-a intors la viata paminteana ,parca mi-am pierdut paradisul.Sufar cumplit ca unii oameni fac lucruri asa de rele incit isi vor pierde nemurirea.Da, suntem aici de a lua EXAMENUL DE OMENIE...Spre a ne purifica sufletele,devenind TRUPURI DE LUMINA caci numai asa ne vom mintuii,si ne vom putea intoarce ACASA LA TATAL NOSTRU CEL VESNIC.AMIN.Aveti mare grija cum va veti traii viata...din fericire uni au trecere la dumnezeu si sunt exemplu pentru ceilati,,sa fi iubita
|
||
|
thadoogback Postat pe 4 Iunie 2011 16:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Fanteziile sau experientele sexuale adevarate? | 85 | De la: juliaster 13 Mai 2013 22:45 |
| Corelatie - sex/acnee | 25 | De la: CristiannaS 14 Septembrie 2016 11:22 |
| Sa ne souna si fante_de_dorobanti...al lui cum e? | 28 | De la: stem_29 11 August 2010 16:20 |
|
|
||
| Sexul recomandat sau nu? | 15 | De la: nicossia 12 Februarie 2010 11:02 |
| Super tratament homeopatic pentru candida!!! | 1 | De la: kudika319271 3 Septembrie 2010 15:53 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.