Mai multe
De la: kudika096594, la data 2011-06-06 09:25:51buna pina acum 2 zile am avut si eu o relatie cu un baiata 22 ani eu 24 a durat doua luni jumate pot sa zik ca mam indragostit ,toate bune si frumoase pina intro seara il sun si a inceput la mine care e problema mea ,ca de ce ma intereseaza ce face el si imi inkide telefonu, mia spus sa uit nr lui si atit dar care e motivu ca nu mai vrea sa fim impreuna nul stiu vreau sa ii scriu sms sal sun dar ma abtin ....nu stiu ce sa fac dar tare as vrea sa ma impac cu el....cum as putea sal recuceresc ........? nu fata mea baiatul o are pe alta! si inca ceva sunt cu un peste de 3 ani si 3 luni si vezi k e greu sa il tii langa tine. eu il cunosc din liceu, am fost in acceasi clasa, din clasa a9a pana in clasa a11a am fost frati si acum suntem impreuna si vrem viitor, dar ne-am certat am suportat amandoi multe, eu sunt taur si el peste! e diferenta de o luna intre noi. si credema k dak ti-a zis k de ce te intereseaza de el inseamna k avea o relatie serioasa inaintea ta si doua luni jum s-a distrat cu tine, iar acum isi face de cap cu fata pe kre o iubeste;) |
||
|
mysgdream Postat pe 10 Iunie 2011 16:41 |
||
|---|---|---|
|
Cartea “Cum sa-ti recuperezi fostul iubit in doar 7 zile” iti ofera tehnici de psihologie inversa eficiente ºi uºor de aplicat. Influenþeaza ºi controleaza mintea bãrbatul iubit astfel incat sa se intoarca la tine in timp record si pentru totdeauna! FUNCTIONEAZA!!!!! Daca vrei cartea in pdf, trimite mail: recupereazabarbatuliubit@gmail.com PS: Una dintre regulile de baza: Nu-l suna, nu-l cauta cateva zile! Urmatorul pas este sa "apari" cu un sms care sa-i starneasca interesul, sa-l faci sa-si doreasca sa te vada. |
||
|
kudika407592 Postat pe 10 Iunie 2011 20:00 |
||
De la: kudika407592, la data 2011-06-10 20:00:12Cartea “Cum sa-ti recuperezi fostul iubit in doar 7 zile” iti ofera tehnici de psihologie inversa eficiente ºi uºor de aplicat. Influenþeaza ºi controleaza mintea bãrbatul iubit astfel incat sa se intoarca la tine in timp record si pentru totdeauna! FUNCTIONEAZA!!!!! Daca vrei cartea in pdf, trimite mail: recupereazabarbatuliubit@gmail.com sau poate sa comande cartea mea: dinamicarelatieidintreunpestesitarfalui@yahoo.com |
||
|
|
||
|
battleofwits Postat pe 10 Iunie 2011 20:07 |
||
De la: kudika407592, la data 2011-06-10 20:00:12Cartea “Cum sa-ti recuperezi fostul iubit in doar 7 zile” iti ofera tehnici de psihologie inversa eficiente ºi uºor de aplicat. Influenþeaza ºi controleaza mintea bãrbatul iubit astfel incat sa se intoarca la tine in timp record si pentru totdeauna! FUNCTIONEAZA!!!!! Daca vrei cartea in pdf, trimite mail: recupereazabarbatuliubit@gmail.com
|
||
|
contesina Postat pe 10 Iunie 2011 23:56 |
||
De la: kudika407592, la data 2011-06-10 20:00:12Cartea “Cum sa-ti recuperezi fostul iubit in doar 7 zile” iti ofera tehnici de psihologie inversa eficiente ºi uºor de aplicat. Influenþeaza ºi controleaza mintea bãrbatul iubit astfel incat sa se intoarca la tine in timp record si pentru totdeauna! FUNCTIONEAZA!!!!! Daca vrei cartea in pdf, trimite mail: recupereazabarbatuliubit@gmail.com da! un sms: -*telefonul ,actele si geanta le gasesti pe peron...eu m-am aruncat in fatza metroului* sigur va dori sa te vada! |
||
|
pickard Postat pe 11 Iunie 2011 07:10 |
||
| Poti sa treci de la romanele politiste direct la filme.Daca as fi in locul tau, as face o fotografie cu vecinul, amandoi in pielea goala sub dus.Daca nu vine in cinci minute acasa, continui actiunea cu dusul si il spal pe vecin cu sapunul pe spate. | ||
|
kudika023770 Postat pe 11 Iunie 2011 07:23 |
||
De la: kudika023770, la data 2011-06-11 07:23:52Poti sa treci de la romanele politiste direct la filme.Daca as fi in locul tau, as face o fotografie cu vecinul, amandoi in pielea goala sub dus.Daca nu vine in cinci minute acasa, continui actiunea cu dusul si il spal pe vecin cu sapunul pe spate.
|
||
|
contesina Postat pe 11 Iunie 2011 10:53 |
||
De la: kudika023770, la data 2011-06-11 07:23:52Poti sa treci de la romanele politiste direct la filme.Daca as fi in locul tau, as face o fotografie cu vecinul, amandoi in pielea goala sub dus.Daca nu vine in cinci minute acasa, continui actiunea cu dusul si il spal pe vecin cu sapunul pe spate.
|
||
|
mysulica Postat pe 11 Iunie 2011 11:13 |
||
a innebunit lumea.. chiar nu inteleg de ce vor unii sa isi complice viata? ma..a zis omu GATA? a zis da? no da i pace..nu o sa rezolvi nimik daca te umilesti cautandu l..o sa vada ca nu ai personalitate..oricum..nu pricep..de ce ai mai vrea sa fii cu el dupa felul cum a vorbit cu tine..si la o adik ati fost doar 2 luni..nu 2 ani ca sa ai motive serioase sa te plangi..2 luni mai..DOUAAA ......in 2 luni abia ai apucat sa-l vezi bine la fatza..vorba vine..dar ca sa intelegi ideea..
|
||
|
ina85 Postat pe 11 Iunie 2011 12:42 |
||
| nu conteaza 2 luni sau doi ani ......sunt kupluri care au o relatie de o luna de zile si fac nunta si kopii si traiesc fericiti impreuna , daca e dragoste adevarata pai totul e posibil.......eu tare imi doresc sa ne impacam poate Dumnezeu ii mare si va avea grija si de mine .... | ||
|
kudika096594 Postat pe 11 Iunie 2011 14:05 |
||
De la: kudika096594, la data 2011-06-11 14:05:23nu conteaza 2 luni sau doi ani ......sunt kupluri care au o relatie de o luna de zile si fac nunta si kopii si traiesc fericiti impreuna , daca e dragoste adevarata pai totul e posibil.......eu tare imi doresc sa ne impacam poate Dumnezeu ii mare si va avea grija si de mine .... ... ba conteaza foarte mult ... un an sau mai multi inseamna MONOTONIE si PRETENTII ... fara sa nu ai nici o responsabilitate decit sa nu faci copi ... care sa le ''complice'' relatia atit de ''reusita'' ... dupa un an sau mai multi apar foarte multe pretentii, compromisuri si concurentza pe care putini sint dispusi le rezolve in interesul comun ... asa ca ... ''relatiile'' sint scoala compromisului, promiscuitatii, neincrederii si a minciunilor si non-valorilor ... statisticile o spun ... |
||
|
marco918 Postat pe 11 Iunie 2011 14:13 |
||
| deci eu sunt sigura ca relatia voastra sa bazat doar pe s3x...si tu cand ai inceput sa il suni sa il intrebi ce face,intr-un cuvant il "stresezi".baiatul avand 22 de ani este inca la acea varsta de pustani...deci gandeste ca totul se intampla dupa cum spune el...iar daca tu ti la el,ca si sfat iti spun ca nu este bn...incearca sa nu il cauti tu...lasal asa ca in ceva timp te va cauta el pe tu...bafta | ||
|
niko_okin Postat pe 13 Iunie 2011 04:29 |
||
| sa dea Domnu .....ms tare mult | ||
|
kudika096594 Postat pe 13 Iunie 2011 09:51 |
||
| daca asa "corect" vorbesti la 24 de ani ai tai... nu ma mira nimic | ||
|
B3ndiss Postat pe 15 Iunie 2011 23:38 |
||
De la: ryana4cutty, la data 2011-06-15 23:38:10daca asa "corect" vorbesti la 24 de ani ai tai... nu ma mira nimic nu vreau sa fiu rautacioasa dar totusi... e limba noastra materna... si pe aia o pocim? |
||
|
B3ndiss Postat pe 15 Iunie 2011 23:39 |
||
| sall.......stii ce cred yo?k si-a gasit pe altcineva j de aceea s-a purtat asha ku tn......j yo am trecut prin asha cv.......lasa k baieti st multi..mai bn k nu a mers mai departe.....gandeste-te k nu te-a meritat.....chiar nu are rost sa speri in zadar............pwpwpwpwpw | ||
|
kudika329461 Postat pe 17 Iunie 2011 11:44 |
||
|
daca numai doua luni ati fost impreuna..... ce sa zic in primu rand nu insista ca nu vrei sa pari disperata Dar eu te inteb merita sa disperi dupa unu care face figuri doar pentru ca l-ai saunat? eu sunt cu un peste de vre-o 9ani dar au fost si perioade mai putin frumoase dar in proportie de 90%au fost frumoase dar tu de ce plangi dupa asta cand poti gasii altii mai buni? uita-l viata merge mai departe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
||
|
ANY_YNA Postat pe 18 Iunie 2011 17:03 |
||
Pestii au un orgoliu nemarginit. Nu`l stresa cu 100 de telefoane lasa`l mai moale acorda`i un timp apoi cauta`l,vorbeste`i frumos si lamureste.
|
||
|
Elyaa Postat pe 19 Iunie 2011 19:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce e cu mine? | 27 | De la: valutza_healthy 12 Septembrie 2010 01:25 |
| Sunt Disperata... | 32 | De la: 3liza 7 Mai 2011 12:01 |
| Fostul...in prezent! | 6 | De la: kudika_16855 11 Octombrie 2013 07:12 |
|
|
||
| dubii | 6 | De la: re_oana 3 Mai 2010 16:52 |
| ce faci cand stii ca tea inselat cu o pustoaica de 15 ani ?? | 51 | De la: kudika357037 13 Mai 2011 21:25 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.