Setari Cookie-uri

Ce parere aveti? Ma puteti ajuta cu un sfat?

De la: kudika018724, la data 2011-06-17 23:45:12poate nu il iubesti pe sotul tau si d asta ai inceput sa devi obsedata de fostul.si daca nu il mai iubesti , desparte te de el.o sa fii o nefericita si o sa regreti toata viata prostia pe care ai facut -o.ar rade de tine toti prietenii comuni pe care zici ca ii aveti.mai bine uita l


Ea sustine ca-l iubeste... Stii, e foarte usor sa-i spui unei femei sa se desparta de un barbat si sa-si traiasca viata. Uiti insa, ca aceasta femeie are un bebe de crescut iar acest copil are nevoie si de mama si de tata. E f greu sa cresti un omulet singura, nu-i asa simplu. Si in afara de asta, o femeie cu obligatii isi reface cu greu viata, fiindca sunt putini barbatii dispusi sa creasca niste copii care nu le apartin. Eu cred ca cel mai bine e sa incerce sa isi salveze casnicia, si nu sa umble dupa amanti si alte prostii. "Indragosteala" aia nu te tine o viata, esti sigura ca se merita sa renunti la ceea ce ai pt un capriciu? Daca vrei sa vezi cum e si cu altul si te chinuie curiozitatea, mai bine ii propui sotului o partida in trei si ai terminat povestea. S-ar putea sa-i placa ideea. daca nu e o fire geloasa.
Micaell
Postat pe 18 Iunie 2011 09:25
papusa ati dau acest sfat prieteneste ai barbat, copil acasa vediti de familie si daca tot ati arde de p... cumparati un v.... daca nai bani til trimit eu ca iam mai trimis la una ca erea tot casatorita cu cupil si lipsea p.... si a puso cu iubi meu cumparati un v....ca asa nu pierzi nimic si nu ranesti pe nimeni,, femei cinstite ce santeti dar largite tare,,.
kudika407417
Postat pe 18 Iunie 2011 16:05
Daca discuti cu sotul tau despre ce iti trece prin cap deschizi usa spre confuzie si neincredere, dar si spre infidelitate. Atat tu, cat si el veti putea face sex cu alta persoana (alfabetul are multe litere!). Infidelitatea e tentanta, iar in viata fiecarui cuplu apare inevitabil. E in legea firii, doar autocontrolul si conventiile ne pot indeparta de aceasta tentatie. Maturitatea, in sensul in care iti este recomandata, se refera la decizia de a alege ce vrei sa faci cu familia ta, cu tine, ca femeie casatorita. Poti fi o mama minunata, asa cum si el poate fi un tata ireprosabil. Dar,cum singura marturisesti, ce e de facut cu...pornirea animalica de a schimba partenerul de sex. E, in fond, o problema de viata.
Unele femei, cand simt aceasta neliniste, mai fac un copil! Daca tu crezi ca familia ta se intareste afectiv in felul acesta, fa-o! E o solutie, cel putin temporara. Dar, din cele spuse de tine, raceala dintre tine si sotul tau a aparut exact in perioada cand a aparut primul copil... Si nu e nici corect fata de nimeni. As spune ca, dimpotriva, ar trebui sa te feresti sa mai faci un copil.
Alte femei, in aceasta situatie, isi impun cu tarie sa se schimbe ele si sa reimprospateze relatia cu sotul - cand el este barbatul cu care inca vor sa isi traiasca restul vietii si cu care inca vor sa aiba copii. Atunci isi pun nu numai toata imaginatia "la lucru", dar iau masuri practice - un concediu fara copil, ca atunci cand erati la inceput; ori cine romantice mai dese, ori mici excapade in doi etc. Arsenalul seductiei e inepuizabil, numai sa vrei...
O femeie care face asta, da dovada de "maturitate".
Alte femei, cand ajung la acest stadiu al existentei maritale, isi spun cam cum te-am auzit la un moment dat..."o femeie nu are si ea dreptul sa isi traiasca viata, sa fie fericita etc." si gasesc un barbat cu care sa faca sex. Poate devin amanti pentru o vreme, ori poate e o aventura scurta. Viata de familie devine iar "plina", sotul este iar cel mai bun barbat din viata ei... Viata dubla are adrenalina ei si poate fi o solutie si pentru tine si pentru sotul tau... Cu riscurile asumate sau inconstiente. Unul din riscuri este "indragosteala" si dorinta de a o lua de la capat, cu altcineva...si cu iluziile de inceput, cum ca de data asta va fi mai bine. Copiii, urma a trecutului... offf! mi-e greu sa rostesc asta, devin "problema" ce isca batalii, dusmanii si alte compromisuri pe care nu vreau sa le analizez acum.
Alte femei "mature" refuza sa accepte ceea ce simt, sau sa vada ce se intampla cu viata lor si...merg inainte, cum le-o "fi norocul"!
Enumerarea poate continua...caci viata are multe, multe ipostaze si ne pune sa alegem in fiecare zi.
Uneori, de-a lungul vietii, incercam toate variantele la care ne indeamna firea, educatia, interesul...
A accepta constient si responsabil ca viata ne schimba, ne transforma si ne invata ce sa alegem e semn de maturitate... nu filozofia "cenusii-n cap" si nici a "drobului de sare".
maimai_no1
Postat pe 18 Iunie 2011 17:02
Rashela din punctul meu de vedere nu mi se pare ca am spus o prostie, in momentul cand te hotarasti sa ai un copil trebuie sa realizezi ca viata ta se schimba radical si ca pana sa zic copilu ala are 18 ani tu nu mai poti lua decizile cum le luai inainte cand erai doar tu si sotul. Cand esti doar tu si sotul e alta treaba,il inseli sau te desparti de el, sufera unul sau altul, dar in momentul cand tu ai un copil, copilu ala nu are nici o vina ca tu l-ai adus pe lume fara sa sti exact ce vrei de la viata si mi se pare maximum de egoism sa zici de viata ta fara sa te gandesti si la viata copilului.Repet, parerea mea e ca in momentul in care te-ai hotarat sa faci un copil, viata ta cel putin pentru o perioada nu e numai a ta, e si a lui si trebuie sa gandesti pentru doi, nu numai pentru tine.
witcher
Postat pe 18 Iunie 2011 20:21
eu am impresia ca u nu ai inteles nimic din ce am zis noi toti aici,cred ca fiecare sia dat cu parerea degeaba,draga mea atunci fa ce vrei rovinati viata si fara sfaturile noastre ca pana la urma nu pierd nici eu nici altcineva ,tu esti singura care pierde.daca nu sti sa apreciezi ce ai langa tine........greseste dar ai grija sa nu te dai cu capu de perete cand e prea tarziu.treaba ta si eu am iubit pe cineva foarte mult dar daca ai vointa sa treci mai departe si sa uiti se poate dar tu te legi de niste fire de ate prea subtiri..............dute la B si daca dupa acea o sa mai ai curajul sa te uiti in ochii sotului tau fara sa te simti vinovata scuza-ma ca iti spun nu esti femeie,nu te poti numi mama si sotie.comportate ca acele femei care in loc sa-si salveze casnicia sa-si surprinda sotul in loc placut se duc si isi bat joc de ele singur.si dupa le auzi ca sufera ca barbati le da la ficati degeaba RUSINE SA LE FIE
kudika327061
Postat pe 18 Iunie 2011 21:10
De la: witcher, la data 2011-06-18 20:21:39Rashela din punctul meu de vedere nu mi se pare ca am spus o prostie, in momentul cand te hotarasti sa ai un copil trebuie sa realizezi ca viata ta se schimba radical si ca pana sa zic copilu ala are 18 ani tu nu mai poti lua decizile cum le luai inainte cand erai doar tu si sotul. Cand esti doar tu si sotul e alta treaba,il inseli sau te desparti de el, sufera unul sau altul, dar in momentul cand tu ai un copil, copilu ala nu are nici o vina ca tu l-ai adus pe lume fara sa sti exact ce vrei de la viata si mi se pare maximum de egoism sa zici de viata ta fara sa te gandesti si la viata copilului.Repet, parerea mea e ca in momentul in care te-ai hotarat sa faci un copil, viata ta cel putin pentru o perioada nu e numai a ta, e si a lui si trebuie sa gandesti pentru doi, nu numai pentru tine.


Suna mai bine asa.
rashela
Postat pe 18 Iunie 2011 21:24
GANDESTE BINE SI INTOARCE "SITUATIA" PE TOATE PARTILE SA NU FACI UN "LUCRU" DE CARE DUPA SA ITI PARA RAU.AM TRECUT PRIN ASA CEVA ,DAR LA MINE ESTE ALTA"SITUATIE"!!!IAR DACA AI ALES CEVA AR TREBUI PAREREA MEA SA MERGI PANA LA CAPAT ASUMANDU TI TOATE RESPONSABILITATILE(BUNE SAU RELE).
kudika386988
Postat pe 19 Iunie 2011 00:31
uita trecutul, traieste clipa si gandeste-te la viitor!!!nu doar copilul conteaza acum, ci si sotul tau! ai trait 10 ani cu acest om! nu iti mai place fata lui sau cum e in pat, sau din oricare alt motiv....s-a inventat divortul...si apoi esti libera sa faci ce vrei....copilul poate trai si cu parintii divortati...nu ar fi nici primul , nici singurul copil ai caror parinti divorteaza...dar trecutul ...uita-l....cat despre rutina din casnicia ta...aveti vina amandoi in egala masura, tu si sotul tau....iar B...stai linistita, a uitat de mult timp ce a fost....ptr el nu ai fost decat o aventura....ati vb sa va intalniti acum 10 ani si a trecut pe langa tine.....ai vreoun pic de respect de sine???daca vrei sa vezi cum e alt barbat in pat, ti-am zis, divorteaza , si gaseste-ti altul...dar nu pe B!!!au trecut 10 ani!!!trezeste-te , frumoasa din padurea adormita,pana nu e prea tarziu.....poate A nu e sufletul tau pereche.. ......dar B sigur nu e nici el!!........B e doar ceva ce nu ai avut si vrei sa il ai....uite , chiar eu am trecut prin asa ceva......primul meu iubit...ne-am certat cam din acelasi motiv ca tu cu A si B.....au trecut 7 ani in care nu am stiut nimic unul de celalalt si...am primit un telefon de la el.....sa ne intalnim sa vb.....mi-a povestit viata lui....prin ce a trecut....cauta consolare....l-am intrebat de ce imi spune mie,,,de mi se plange mie....a zis ca am ramas in sufletul lui ca cineva special.....el era in divort, eu divortasem de un an...eram liberi amandoi,,.....insa eram trecuti acum prin viata...eu una am simtit doar mila ptr el....m-a flatat ca dupa 7 ani m-a cautat sa mi se planga si ca inca ma voia,,,dar eu nu il mai voiam de mult,,,am stiut sa ma bucur de clipele frumoase din trecut, cu 7 ani in urma, si i-am zis si lui sa se gandeasca la ce a fost,,,,si sa mearga mai departe.....acum e recasatorit...si-a refacut viata ,,,eu la fel......sunt fericita ...la fel si el.....nu ma gandesc la ce ar fi fost daca as fi luptat ptr el prima data ...sau dupa 7 ani...ma bucur in sufletul meu sa stiu ca el nu m-a uitat ,si imi traiesc viata cu satisfactia ca mai e un barbat care s-a gandit la mine atatia ani.....FA SI TU LA FEL......GANDESTE-TE CA B NU A VRUT SA SIMTA MILA TA, DE ACEEA NU TE-A CAUTAT SI VEZI-TI DE VIATA TA!
ochii_verzi_3
Postat pe 19 Iunie 2011 12:29
daca l-ai fi ales pe B de la inceput,acum sigur ai fi vrut sa vezi cum e A la pat! Nici cum nu ar fi fost bine,tu i-ai fi vrut pe amandoi,insa in Romania se accepa numai unu legal. eu zic sa te gandesti bine la ce vrei,k sa nu-ti para rau mai tz
kudika329894
Postat pe 19 Iunie 2011 14:32
Nimeni nu poate trai in locul tau, nici macar cei/cele care fac pe desteptii luandu-se de tine pe forum :)
Deci, indiferent ce ti s-ar spune, tu esti cea care are ultimul cuvant si responsabilitatea alegerilor tale
Acum, legat de povestea ta: poate (zic poate, tu stii cel mai bine) ce-ti doresti tu este lipsa de griji si emotiile din perioada in care erai cu B. Omul se schimba, si indiferent ca iti place sau nu, si el s-a schimbat, nu mai are mintea si sufletul de atunci. Timpul curge doar inainte si daca te simti legata de trecut, atunci gandeste-te ce iti doreste, de-adevaratelea: o persoana sau o stare?
Este normal cand ai un copil sa nu mai ai libertatea dinainte. Dar asta inseamna un dar pe care i-l acestui copil - ca sa primeasca ce e mai bun de la mama lui. Si darul asta e rasplatit, daca stii sa-ti cresti copilul.
A. poate nu mai e la fel ca inainte, dar a avut destula incredere in tine incat sa incepeti o viata impreuna.
B. nu ti-a oferit asta. Ai trait niste emotii al caror obiect era el.
Ce conteaza mai mult pentru tine? Aici e raspunsul la intrebarea ta, aici e singurul sfat pe care ti-l poti da dealtfel si singura. Fa ceea ce doresti pentru ce conteaza mai mult din viata ta - si asteapta-te la un pret pentru asta
lys
Postat pe 19 Iunie 2011 17:27
Intrebarile astea "oare cum ar fi fost asa..." etc. n`ar trebui sa existe in mintea ta. Tot ce trebuie sa faci este sa te gandesti ca el azi e, maine nu`i. In plus poate te-a si uitat. Multumeste`te cu ce ai
Elyaa
Postat pe 19 Iunie 2011 18:48
Buna!
am citit cateva raspunsuri si nu prea sunt de acord cu multe lucruri
eu cred ca nu vei fi fericita nici cu A, nici cu B
cu A pentru ca va ramane doar consolarea
iar cu B nu va merge niciodata, e iubirea adolescentina
poate ar tr sa pleci undeva cu B si sa o iei de la inceput
sa incerci sa l descoperi cu adevarat
cred ca pana acum ai visat la pasarea de pe gard
si nu ai vazut inca pe cine ai langa tine
intotdeuna fructul oprit pare mai bun
insa te asigur ca e cel sticat
pleaca in concediu si poate vei avea ceva surprize placute
kudika193913
Postat pe 20 Iunie 2011 17:59
De la: kudika193913, la data 2011-06-20 17:59:49Buna!
am citit cateva raspunsuri si nu prea sunt de acord cu multe lucruri
eu cred ca nu vei fi fericita nici cu A, nici cu B
cu A pentru ca va ramane doar consolarea
iar cu B nu va merge niciodata, e iubirea adolescentina
poate ar tr sa pleci undeva cu B si sa o iei de la inceput
sa incerci sa l descoperi cu adevarat
cred ca pana acum ai visat la pasarea de pe gard
si nu ai vazut inca pe cine ai langa tine
intotdeuna fructul oprit pare mai bun
insa te asigur ca e cel sticat
pleaca in concediu si poate vei avea ceva surprize placute

imi cer scuze m-am incurcat in A si B
pleaca cu A si descopera-l pe el
sigur daca ai stat si a stat langa tine/el 10 ani e ceva ce merita mai mult decat 3 luni
kudika193913
Postat pe 20 Iunie 2011 18:01
mai io cred ca nui bine adica au trecuuuut 10 ani....barbatul asta a devenit o obsesie pt tine asta nui iubire gandestete cu A ai un baietel te iubeste ...pe cnd pe B vrei sa vezi cum e la pat sau mai stiu io ce gandestete ca pana la urma daca continui asa o sa ramai fara niciu unul pe undeva poate ai si tu dreptatea ta ...insa si daca ai vrea sa incerci ceva cu el pana la urma ei oarecum sunt prieteni ...A si B si mai aveti si prieteni comuni nu sti..
kudika200806
Postat pe 5 Iulie 2011 15:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Orice sfat e bine venit. 11 De la: Silvia_Slv_1 27 Mai 2014 04:58
Frica de a cunoaste parintii iubitului?EXISTA ANTIDOT?! 12 De la: wolfy 28 Mai 2010 23:35
oare ma iubeste, sau se preface...?! 41 De la: kudika330717 21 Noiembrie 2010 18:19
E adevãrat oare....? 8 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:43
Leacuri pentru inimioara 10 De la: inna_1688 7 Iunie 2009 13:13