Setari Cookie-uri

casatorie esuata ? din cauza infidelitatii FEMEII !

De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-25 11:08:43/La urmatoarea incalcare a "cuplului" situatia va fi muult mai clara si anume DESPARTIREA !

nu cred ca mi-ar place sa stau cu sabia lui damocles deasupra capului
miss_darine
Postat pe 25 Iunie 2011 11:14
Buna ziua Si eu sunt berbec,dar de sex F.Am citit pana si ultiml rand si sincer ,te compatimesc,pt ca nu v-ati pregatit nici unul pentru un drum in doi,care acum scartaie.Cauza este ca a lipsit comunicarea tu fiind convins ca acel certificat de casatorie este "LANTUL "care va tine legati pe vecie...Dar v-ati facut un program impreuna???adica o plimbare seara ,vizite la prieteni sau in familie,aniversari de nastere ,la care sa aveti cativa invitati,prieteni,colegi, nasi, parinti ...mersul la cumparaturi impreuna...gatitul impreuna,vacante impreuna...De ce ati decis fara cuvinte ca fiecare sa mearga singur pe alt drum,cand de fapt drumul trebuia facut impreuna...Ea a cautat in alta parte ceea ce ii lipseste acasa...Stii de ce ??? daca iti raspunzi la intrebarea asta casnicia voastra ar putea fi salvata.sau sa decideti sa mergeti impreuna la un PSIHOLOG de cuplu,unde sa va spuneti tot ceea ce nu v-ati spus in acesti 3 ani.Altfel vei avea un sentiment de neincredere si suspiciune in toate,care te poate distruge pt totdeauna.Mai apare pt mine o intrebare care se refera la nivelul de pregatire si mediul in care va desfasurati activitatea.Asi dori sa aflu ca am contribuit la salvarea casniciei voastre Gina.
kudika323092
Postat pe 25 Iunie 2011 11:27
De la: miss_darine, la data 2011-06-25 11:14:13
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-25 11:08:43/La urmatoarea incalcare a "cuplului" situatia va fi muult mai clara si anume DESPARTIREA !

nu cred ca mi-ar place sa stau cu sabia lui damocles deasupra capului [/quote

miss-ule...pt asta...e bine sa nu urci...cu buna stiintza...drobu pa soba...mami!!!....da...stii tu cum se spune...ca uneori...capu` nu-i plin cu ce trebe...ci cu alte cele...
eu_ovidiu
Postat pe 25 Iunie 2011 11:34
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-25 11:08:43
De la: ina85, la data 2011-06-24 17:40:57am o intebare pentru tine VIZITIULE..daca tu ai insela, nu ai fi tentat sa o faci si doua oara??? e adevarat ca toti meritam o a 2 sansa, dar oare vei putea trai cu acest gand de acu incolo..?? cand va intra in casa, te vei intreba :oare unde a fost..cand vb la tel : cu cine a vb? etc..
numai tu stii cat poti duce..poate si obisnuinta te a determinat sa ii mai acorzi o sansa..nu zic ca nu o iubesti...dar..consider ca ai iertat o prea repede si usor....fara sa o lasi putin sa fiarba , sa se gandeasca : oare ce va face?? ma va ierta sau va divorta...dar nu a fost cazul, te a simtit ca esti moale , stia ca o vei ierta.....iti stie slabiciunea....CLAR!! si stai bine ca data urmatoare nu o sa mai aflii ;)

O sa incerc sa iti raspund cat pot de sincer si anume ca nu m-am gandit niciodata sa o insel, nu am cautat asa ceva desi era foarte usor si nu chiar TOATE erau roz, daca prin absurd sa zicem ca as fi inselat-o si ea ar fi descoperit si se punea problema de o a doua sansa depinde foarte mult si de MOTIVUL/MOTIVELE calcatului stramb ! Daca as fi inselat inseamna cum multi a-ti descoperit ca LIPSESTE ceva din relatie si acesta ar fi un motiv de a cauta in alta parte iar IMPACAREA. CONTINUAREA relatiei cu acest mare "off" ar fi depins foarte mult de comportamentul viitor al ei, de noua ATITUDINE. Bun, ceva ne-a lipsit, uite o sa completam si ne vedem impreuna de vietile noastre, de cuplul nostru !
La urmatoarea incalcare a "cuplului" situatia va fi muult mai clara si anume DESPARTIREA !

vizitiul_tm.
Nu cred caci isi va insela nevasta deoarece ai este frica ca o va pierde sau o face si dansul dar tace ca porcul an porunb
mysulica
Postat pe 25 Iunie 2011 11:52
Buna, am citit povestea ta, dupa cum ai descris totul tu esti un barbat sa zic asa super, ai calitaii! parerea mea este NU O IERTA! Pt ca ea va face mereu, 2. clar ea nu te mai iubeste odata ce te-a inselat de atatea ori....si acum pt ea este ceva monotonie,plictiseala.....este decizia ta acum...eu ti-am dat un sfat....daca vrei il urmezi sau daca nu.......o sa te trezesti intr-o buna zi...ca ti-a facut la fel....tu esti barbat....femei sti cate sunt???? esti sanatos,ok cu calitatii multe....ce mai vrei....suferi si iti trece darrrrrr CA DA IUBESTI SI SA FI LUAT DE PROST eu nu accept asa ceva ...si sunt fata si am 21 de ani! clar...iti doresc mult succes si fa-ti ordine in viata ta....si pune punctul pe I clar fi mai strict data viitoare si nu lasa libertate undei femei iti spun ca sunt fata si stiu te-am pupat cu drag Cristina
kudika383789
Postat pe 25 Iunie 2011 12:52
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-20 16:32:01In general, din discutiile avute cu altii care au patit-o in proportie de 90% s-a terminat cu divort din cauza infidelitatii unuia dintre parteneri, culmea dintre toti cunoscutii mei care au divortat, i-a inselat nevasta !
Totusi exista si 10% sanse ca dupa o astfel de "eveniment" total neplacut si nedorit sa salveze casnicia si sa mearga mai departe. Vreau totusi si argumente PRO continuare si IERTARE decat argumente PRO divort !

Vizitiu_tm.

Buna vizitiule
Parerea mea este ca ar trebui sa vorbesti foarte deschis cu sotia ta...sa comunicati. Poate in momentul de fata esti cu increderea la pamant...poate crezi ca nimic nu te va mai putea ridica....dar totul are o rezolvare in lume. Eu nu sunt de acord cu divortul...pt ca inainte de toate ati facut un juramant in fata lui Dumnezeu, iar acest juramant va va tine legati pt totdeauna indiferent daca veti divorta si veti merge fiecare pe calea sa. Discuta cu sotia ta... Eu cred mult in vorba asta,,,iubeste mult cel caruia i se iarta"... Cel mai greu drum duce direct in varful muntelui
alish23
Postat pe 25 Iunie 2011 12:56
Va multumesc celor care a-ti raspuns recent (Alish, Cristina, Gina ... si restu)
In secunda asta facem planuri de CONCEDIU, lucru de care NU imi mai arde deloc dar EA se implica mai mult. Imi este GROAZA de o perioada in care vom fi numai noi2, departe de casa si de lucrurile/ locurile obisnuite unde totul va fi bine, frumos si in regula (ea incearca sa-l uite cica, eu incerc sa uit, sa las AMINTIRILE noi sa le acopere pe cele vechi, sa merg mai departe increzator desi SUFAR CUMPLIT !) siiiii,... si dupa aceea ce o sa mai urmeze ? ne intoarcem la obisnuit, uzual, rutina ? la perioada celor 9 luni sau la cea dinainte ? DEPINDE numai de noi aceasta sau si de alceva / altcineva ???
Despre situatia noastra intelectuala suntem amandoi cu studii superioare EA lucrand in domeniul administrativ-financiar iar eu Telecomunicatii / IT.

Vizitiul_tm.
vizitiul_tm
Postat pe 25 Iunie 2011 14:21
Si o dedicatie pentru sotia mea infidela --->
http://www.youtube.com/watch?v=8uL1k239Kv4

vizitiul_tm.
vizitiul_tm
Postat pe 25 Iunie 2011 14:26
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-25 14:26:32Si o dedicatie pentru sotia mea infidela --->

vizitiul_tm.
imi pare rau pt tine
gabrielle_new
Postat pe 25 Iunie 2011 14:29
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-25 11:08:43
De la: ina85, la data 2011-06-24 17:40:57am o intebare pentru tine VIZITIULE..daca tu ai insela, nu ai fi tentat sa o faci si doua oara??? e adevarat ca toti meritam o a 2 sansa, dar oare vei putea trai cu acest gand de acu incolo..?? cand va intra in casa, te vei intreba :oare unde a fost..cand vb la tel : cu cine a vb? etc..
numai tu stii cat poti duce..poate si obisnuinta te a determinat sa ii mai acorzi o sansa..nu zic ca nu o iubesti...dar..consider ca ai iertat o prea repede si usor....fara sa o lasi putin sa fiarba , sa se gandeasca : oare ce va face?? ma va ierta sau va divorta...dar nu a fost cazul, te a simtit ca esti moale , stia ca o vei ierta.....iti stie slabiciunea....CLAR!! si stai bine ca data urmatoare nu o sa mai aflii ;)

O sa incerc sa iti raspund cat pot de sincer si anume ca nu m-am gandit niciodata sa o insel, nu am cautat asa ceva desi era foarte usor si nu chiar TOATE erau roz, daca prin absurd sa zicem ca as fi inselat-o si ea ar fi descoperit si se punea problema de o a doua sansa depinde foarte mult si de MOTIVUL/MOTIVELE calcatului stramb ! Daca as fi inselat inseamna cum multi a-ti descoperit ca LIPSESTE ceva din relatie si acesta ar fi un motiv de a cauta in alta parte iar IMPACAREA. CONTINUAREA relatiei cu acest mare "off" ar fi depins foarte mult de comportamentul viitor al ei, de noua ATITUDINE. Bun, ceva ne-a lipsit, uite o sa completam si ne vedem impreuna de vietile noastre, de cuplul nostru !
La urmatoarea incalcare a "cuplului" situatia va fi muult mai clara si anume DESPARTIREA !

vizitiul_tm.

ms pt raspuns...iti va fi greu, pt ca vei mai avea indoieli...important e sa fii hotarat in tot ceea ce vei face de acum incolo in casnicia ta si sa ii acorzi mai multa atentie si ei..
iti marturisesc ca am cunoscut un caz asemanator cu al tau..tot ea a fost ceea care a inselat si a fost iertatal..chiar il stiam pe tip, era super ok, atent cu ea..ma rog, toate cele..(e adevarat ca vedeam din exterior relatia lor) si pe ea o stiam bine, nu m as fi gandit ca ar face asa ceva..in fine..acum insa..am aflat ca si el o inseala, nu cu una ..cu doua...nici asta nu i treaba..macar daca vei vedea ca nu merge, sa i pui capat, altfel e posibil sa te blochezi in casnicia asta, sa te complaci..
e de apreciat ca ai avut puterea sa ii mai acorzi o sansa..mai rar asemenea cazuri, mai ales ca barbat..sunteti mai orgoliosi decat noi..dar uite...
iti doresc numai bine..
ina85
Postat pe 25 Iunie 2011 14:36
Si o DEDICATIE si pentru mine: MEA CULPA ... recunosc a fost si vina mea !
http://www.youtube.com/watch?v=KG7Bs_BCC5w

Vizitiul_tm.
vizitiul_tm
Postat pe 25 Iunie 2011 15:09
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-25 14:26:32Si o dedicatie pentru sotia mea infidela --->

vizitiul_tm.

da-mi numarul ei de telefon. poate ma lipesc si eu de ceva.
uliu
Postat pe 25 Iunie 2011 15:16
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-25 14:21:16Va multumesc celor care a-ti raspuns recent (Alish, Cristina, Gina ... si restu)
In secunda asta facem planuri de CONCEDIU, lucru de care NU imi mai arde deloc dar EA se implica mai mult. Imi este GROAZA de o perioada in care vom fi numai noi2, departe de casa si de lucrurile/ locurile obisnuite unde totul va fi bine, frumos si in regula (ea incearca sa-l uite cica, eu incerc sa uit, sa las AMINTIRILE noi sa le acopere pe cele vechi, sa merg mai departe increzator desi SUFAR CUMPLIT !) siiiii,... si dupa aceea ce o sa mai urmeze ? ne intoarcem la obisnuit, uzual, rutina ? la perioada celor 9 luni sau la cea dinainte ? DEPINDE numai de noi aceasta sau si de alceva / altcineva ???
Despre situatia noastra intelectuala suntem amandoi cu studii superioare EA lucrand in domeniul administrativ-financiar iar eu Telecomunicatii / IT.

Vizitiul_tm.

si crezi ca raspunsul il afli aici?
daca-ti zice cineva sa te dai cu capu' de pereti,o faci?
dragule,e vorba de casnicia ta.tu stii cel mai bine ce va leaga,ce si unde ati gresit fiecare.
poarta-te ca un barbat si nu te mai alinta atat.
ego71
Postat pe 25 Iunie 2011 15:20
De la: ego71, la data 2011-06-25 15:20:01
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-25 14:21:16Va multumesc celor care a-ti raspuns recent (Alish, Cristina, Gina ... si restu)

Vizitiul_tm.

si crezi ca raspunsul il afli aici?
daca-ti zice cineva sa te dai cu capu' de pereti,o faci?
dragule,e vorba de casnicia ta.tu stii cel mai bine ce va leaga,ce si unde ati gresit fiecare.
poarta-te ca un barbat si nu te mai alinta atat.

e inutil orice sfat. are un fix.
uliu
Postat pe 25 Iunie 2011 15:24
De la: uliu, la data 2011-06-25 15:16:58[

NESIMTITULE ! Din cauza unora ca tine sufera unii oameni !

Vizitiul_tm.
vizitiul_tm
Postat pe 25 Iunie 2011 15:44
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-25 15:44:05

Vizitiul_tm.

iti promit ca ea nu va suferii. dimpotriva.
uliu
Postat pe 25 Iunie 2011 15:45
De la: uliu, la data 2011-06-25 15:45:59

Vizitiul_tm.

iti promit ca ea nu va suferii. dimpotriva.

fac pariu ca asa v-a fi...
RUY_BLAS
Postat pe 25 Iunie 2011 15:47
De la: eu_ovidiu, la data 2011-06-25 11:34:55

miss-ule...pt asta...e bine sa nu urci...cu buna stiintza...drobu pa soba...mami!!!....da...stii tu cum se spune...ca uneori...capu` nu-i plin cu ce trebe...ci cu alte cele...

ce noroc pe mine ca n-am soba...drobu' pe calorifer, n-are niciun farmec
miss_darine
Postat pe 25 Iunie 2011 16:58

Vizitiul_tm.

ce usor e sa arunci vina pe altii
miss_darine
Postat pe 25 Iunie 2011 17:00
De la: miss_darine, la data 2011-06-25 17:00:11

Vizitiul_tm.

ce usor e sa arunci vina pe altii

daca nevasta vizitiului eunuc a fugit cu unu ca animalul mai bine o lasa in pace sa se duca
pickard
Postat pe 25 Iunie 2011 17:46

Vizitiul_tm.

mai bine stai acasa decat sa pleci in felul asta in concediu
kirk
Postat pe 25 Iunie 2011 18:30
De la: kirk, la data 2011-06-25 18:30:57

Vizitiul_tm.

serios...nu cred ca e momentul...cred ca ea vrea sa plece mai mult nu tu....nu stiu ce sa zic..e bine ca incercati...dar...ma indoiesc ca o sa se rezolve toate cu un concediu...
cristiana84
Postat pe 25 Iunie 2011 18:34
De la: ego71, la data 2011-06-25 09:01:59
De la: rashela, la data 2011-06-25 08:56:58Eu nu inteleg o chestie.
Omul, adica vizitiul nostru, a decis sa-si ierte sotia si sa-si continuie relatia. E problema lui. Ce sens are sa veniti toti si sa-i spuneti ca a gresit? Si s-o faceti albie de porci pe femeia pe care el o iubeste. Si de-ar fi sa dea cu capul inca o data, de doua ori, e capul lui. Asa cum femeile inchid ochii aproape tot timpul (si nimeni nu le face cretine pentru asta), uite ca si el vrea sa inchida ochii.
Nu stim nici noi, nici ei doi, ce se va intampla maine. Inclusiv vizitiul se poate suci, poate deveni cel care insala in relatia lui.

pe mine ma distreaza alta chestie. cu mana pe pietroi stau multi. dar nu stiu cati ar recunoaste ca au calcat stramb,fie ca a fost ratacire/atractie/ dezamagire sau raceala in cuplu. ca daca ar fi asa, pai ar creste simtitor de mult rata divorturilor.asa ca...no comment!
eu l-as sfatui pe vizitiu sa aiba o discutie deschisa cu caleasca lui. si vor sti ei mai bine incotro s-o apuce.

de obicei cu mana pe piatra stau tocmai aceia cu cele mai multe hibe in caracter
si parerea mea ca si intr-o relatie de casatorie sau de alta natura fiecare are gandurile lui independente de cele ale partenerului.discutiile nu ajuta decat in cazurile cu copii, datorii fara a vindeca nimic din ranile sufletului afectat
kirk
Postat pe 25 Iunie 2011 18:40
De la: cristiana84, la data 2011-06-25 18:34:32
De la: kirk, la data 2011-06-25 18:30:57

Vizitiul_tm.

serios...nu cred ca e momentul...cred ca ea vrea sa plece mai mult nu tu....nu stiu ce sa zic..e bine ca incercati...dar...ma indoiesc ca o sa se rezolve toate cu un concediu...

el fiind foarte incordat si afectat , o va impinge si mai mult in bratele altuia .
kirk
Postat pe 25 Iunie 2011 18:42
Sa nu care cumva sa credeti ca o sa scapati de mine
V-am povestit inceputul, apoi continuarea si asteptam ... DEZNODAMANTUL ! Dar pentru asta avem nevoie de TIMP. O sa aflam probabil in cateva luni de zile, maxim ani ....daca o sa mai existam pe atunci.

Pentru cei care nu au avut rabdarea sau timpul necesar sa citeasca toate cele 9 pagini va povestesc pe scurt (cu toate ca nu imi face bine sa imi reamintesc):
Sunt casatorit de aprox. 3 ani cu persoana iubita (eu +10 ani fata de ea) si am aflat de curand ca aceasta are o relatie extraconjugala cu un barbat de 9 luni. In urma desconspirarii faptelor am decis IMPREUNA sa nu divortam ci sa mergem mai departe ( a doua sansa + iertare + slabiciunea mea + dragostea ce i-o port + micile greseli ale mele). Aceasta decizie am luat-o SINGUR poate cu o oarecare influenta pozitiva din partea nasului meu si NU la indemnurile nimanui (observ ca multe/multe de pe acest forum sunteti mai tineri !).

Vizitiul_tm.
vizitiul_tm
Postat pe 25 Iunie 2011 22:03
Vizitiule... Scuze de interventie, e fara legatura cu topicul tau.
Doresc sa aflu de la tine daca numele real e Vizitiul, si daca esti medic de profesie.
Ca locuiesti in Tm am inteles singur.
Darkmagic
Postat pe 25 Iunie 2011 22:16
De la: autosoul41, la data 2011-06-25 22:16:12Vizitiule... Scuze de interventie, e fara legatura cu topicul tau.
Doresc sa aflu de la tine daca numele real e Vizitiul, si daca esti medic de profesie.
Ca locuiesti in Tm am inteles singur.

Nu inteleg ce relevanta are pt tine ? Numele si profesia nu sunt cele specificate de tine si nici locatia.
tm vine de la un fel de C (Copyright), lucrez in domeniul software (fac programe) si imi place sa le invidualizez ;)

Vizitiul_tm
vizitiul_tm
Postat pe 25 Iunie 2011 22:44
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-25 22:03:30Sa nu care cumva sa credeti ca o sa scapati de mine
V-am povestit inceputul, apoi continuarea si asteptam ... DEZNODAMANTUL ! Dar pentru asta avem nevoie de TIMP. O sa aflam probabil in cateva luni de zile, maxim ani ....daca o sa mai existam pe atunci.

Pentru cei care nu au avut rabdarea sau timpul necesar sa citeasca toate cele 9 pagini va povestesc pe scurt (cu toate ca nu imi face bine sa imi reamintesc):
Sunt casatorit de aprox. 3 ani cu persoana iubita (eu +10 ani fata de ea) si am aflat de curand ca aceasta are o relatie extraconjugala cu un barbat de 9 luni. In urma desconspirarii faptelor am decis IMPREUNA sa nu divortam ci sa mergem mai departe ( a doua sansa + iertare + slabiciunea mea + dragostea ce i-o port + micile greseli ale mele). Aceasta decizie am luat-o SINGUR poate cu o oarecare influenta pozitiva din partea nasului meu si NU la indemnurile nimanui (observ ca multe/multe de pe acest forum sunteti mai tineri !).

Vizitiul_tm.

felicitari !
pickard
Postat pe 25 Iunie 2011 22:45
Ok, ok. :)
Multumesc pentru raspuns.
Relevanta era ca anul trecut am cunoscut un "Vizitiu" real, medic, si locuitor in Timisoara.
Ma bucur ca nu esti respectivul... :)
Darkmagic
Postat pe 25 Iunie 2011 22:47
De la: autosoul41, la data 2011-06-25 22:47:25Ok, ok. :)
Multumesc pentru raspuns.
Relevanta era ca anul trecut am cunoscut un "Vizitiu" real, medic, si locuitor in Timisoara.
Ma bucur ca nu esti respectivul... :)

Sa inteleg ca te-ai combinat cu nevasta-sa ?

Vizitiul_tm.
vizitiul_tm
Postat pe 25 Iunie 2011 22:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am fost înºelat/distrus de cãtre soþie. 31 De la: kudika_980264 2 Februarie 2015 12:46
ce e de facut? 20 De la: queenm 15 Noiembrie 2009 18:31
need an advice :( 42 De la: Eva32 2 Iulie 2011 01:50
vreau sa scap de acnee 1 De la: kudika_4078 31 Martie 2012 19:50
amant sau prieten? 74 De la: cinderella 4 Noiembrie 2009 16:35