Setari Cookie-uri

casatorie esuata ? din cauza infidelitatii FEMEII !

De la: uliu, la data 2011-06-23 10:42:34un om sufera si voua va arde de preludiu?

esti invidios?
neatza nenea uliu,fi tu constiinta noastra
Ame_ly
Postat pe 23 Iunie 2011 10:46
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-20 11:14:14Buna la toti ... si la toate !

Vreau sa ma confesez in fata voastra (ca sa ma descarc) in primul rand si in al doilea sa va cer un SFAT !

Sunt casatorit de 3 ani cu persoana iubita. Diferenta de varsta intre noi este de aproximativ 10 ani si nu avem copii.
De curand am aflat ca sotia m-a inselat si relatia extraconjugala exista de vreo 9 luni. In acel moment am fost DISTRUS! Nu am banuit nimic, nu m-am gandit ca mi se poate intampla asa ceva ! Este incredibil de GREU DE SUPORTAT ! Imi este foarte, foarte GREU sa traiesc cu acest gand !
Am fost si sunt un barbat, sot SLAB si BUN, poate prea BUN. Si ce am primit in schimb ? SUFERINTA !
Nu mi-am spionat niciodata nevasta, nu am intrebat-o unde te duci ? cat stai ? cand vii ? si acest lucru se pare ca mi-a fost fatal. Am avut prea mare incredere in ea pentru ca noi 2 ne iubeam, ne intelegeam bine si ea nu ERA asa, nu a dat niciodata semne ca ar vrea sa ma insele, ca ar putea sa ma insele ! Deci, mare atentie barbati: daca lasati FEMEIA complet liber, s-ar putea sa i se urce la cap ! Nu e bine nici sa o tii legata de calorifer, dar nici sa o lasi complet libera, daca o verificam din cand in cand, daca observa ca e urmarita poate nu se intampla asta, trebuia sa ii fie frica de ceva. Asa si-a facut de cap nestingherita si POATE ar mai fii continuat muult si bine daca nu descopeream ...
Intrebarea care se pune acum este: SA DIVORTEZ sau NU ? Aceasta grea decizie este marcanta pentru vietile noastre de acum in colo, in bine sau in rau, nu am de unde sa stiu ! Cert este ca parintii mei au trecut prin divort, parintii ei de asemenea (ea avand doi tati). O alta mare problema este santajul sau amenintarea ca daca divortez isi va pune capat zilelor neputand sa suporte reprosurile familiei si a prietenilor/cunoscutilor toata lumea stiind-o ca o "sfanta" ! De ce nu s-a gandit de la bun inceput la asta ? CE SA FAC in aceasta situatie ?
Caut pe forumuri explicatii, teorii, raspunsuri,... la aceasta noua si mare problema in VIATA MEA. Daca pana acum aveam n-probleme acum am N+infinit probleme. Ma macina frica ca daca continuam s-ar putea intampla din nou ... MII DOR DE MOR, CA O SA MA INSELI DIN NOU !
Daca m-ar fi inselat O DATA maxim de DOUA ori, as fi trecut cu vederea, as fi iertat-o, dar de n-ori e prea mult pentru mine ! Increderea mi-a fost zdruncinata, calcata in picioare.
In urma desconspirarii faptelor sale mi-a adresat doar doua cuvinte: IMI PARE RAU si TE IUBESC ! iar din partea mea doar unul: Vreau sa DIVORTEZ. Eu fiind un berbec ca si zodie merg pe principiul TOTUL sau NIMIC nexistand in intreaga mea filosofie de viata jumatati de masura, risc totul sau pierd totul !
Pentru "IMI PARE RAU" pot sa zic ca e cam tarziu, iar pentru "TE IUBESC" ... la ce mai foloseste asta ? sau nu mai pot sa te cred, daca ma iubeai nu ma faceai sa sufer !
Va astept deci pe calea bitilor la acesta dezbatere a unei probleme dintre doi oameni (un barbat si o femeie) si o poveste de INFIDELITATE !

Vizitiul_tm (adica vizitiul carutei, ca pe vreme de criza nu mai poate fi vorba de masina) ... sa mai si glumim un pic ;)

din pacate ce mai poti salva este doar convietuirea, daca u crezi ac vei putea sa treci peste te inseli , nu esti cu nimic special ca ai iertat o , i ai dat ocazia sa insele din nou , un om iertat este un om care se obisnuieste sa greseasca ...numai relatie n o sa mai ai, poti sa i faci o mie de noduri , dupa ce s a rupt ....in timp o sa se degradeze rau chiar daca ramai cu ea, si probabil o sa regreti decizia , intrebandu te cum ar fi fost daca iti refaceai viata cu altcineva....nu inteleg cum poate sa ti pese de un om si sa i inseli asteptarile , m depaseste.....
kitty_844
Postat pe 23 Iunie 2011 10:46
De la: Ame_ly, la data 2011-06-23 10:46:35
De la: uliu, la data 2011-06-23 10:42:34un om sufera si voua va arde de preludiu?

esti invidios?
neatza nenea uliu,fi tu constiinta noastra

ala era un greiere.
buna dimineata iubareat-o. nu-s invidios pe iubire.
uliu
Postat pe 23 Iunie 2011 10:49
De la: Ame_ly, la data 2011-06-23 10:40:51
De la: fante_de_dorobanti, la data 2011-06-23 10:35:04
De la: Ame_ly, la data 2011-06-23 10:32:49
De la: fante_de_dorobanti, la data 2011-06-23 10:26:25
De la: Ame_ly, la data 2011-06-23 10:23:30
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-23 08:56:55"...daca a inselat o data, inseala si a doua oara ...", acesta este raspunsul CEL MAI FRECVENT intalnit pe toate forumurile unde se discuta despre infidelitate.
DAR DE UNDE STITI VOI asta forumistilor stand in fata calculatorului ? LE-ATI VERIFICAT pe TOATE ??? V-ATI FRIPT CHIAR VOI ? sau e pur si simplu o idee preconceputa ?!?!
L-a intrebarea unora dintre voi DE CE AM IERTAT-O si am mers mai departe pot sa va raspund ca din mult prea multa DRAGOSTE, din mult prea multa BUNATATE ! Poate acestea sunt slabiciunile mele, minusurile mele,...
Dati cu pietre in mine, uite la PROSTU asta cum o iarta,...dar nimeni sau foarte putini/putine au zis, BRAVO merita o a doua sansa, esti TARE, PUTERNIC, SPECIAL de poti trece peste !

Vizitiul_tm.

poate ca ne-am mai fript si noi,am mai vazut sute de cazuri asemanatoare ,plus ca ,o tipa daca te inseala inseamna ca ceva "pute "in relatie.
Si nu,nu esti special ca inchizi ochii ,esti doar slab

de ce- spulberi orice iluzie?! spune-i ca-i SPECIAL, ca-i barbatul ideal!
buna dimineata, scumpa mea!

doi sunt deja prea mult si cum tu esti cel mai special

bun adimineata dragul meu

stiu clar ca nu ma incadrez la categoria:SPECIAL, dar daca spui tu! numai te rog sa nu care cumva sa incerci sa ma inseli n-as putea ierta asa ceva!
cum ai dormit, scumpa mea?

imi place cum zambesti de fiecare data cand apar cum as putea insela asa ceva?
am dormit ca un ingeras ,tu?

ce-am facut sa merit asta?! este ceva instinctiv cand iti simt numai parfumul toate simturile imi intra in alerta!
stiam eu ca somnul ti-a fost linistit!
fante_de_dorobanti
Postat pe 23 Iunie 2011 10:55
Eu zic ca e bine totusi ca ai iertat de data asta si incercati sa continuati impreuna, macar daca te va mai insela, sa nu poata zice nimeni ca tu nu ai avut bunavointa, sau gata, la prima ei greseala i-ai si dat cu piciorul...Intr-o oarecare masura asta si inseamna dragoste adevarata ( pe care tu se vede ca o ai pentru ea) sa poti ierta, si sa il iubesti pe celalalt si la greu, sau cand greseste...dar asta pana la un punct, bineinteles. Daca ea va mai repeta ce a facut, practic batandu-si joc de tine in conditiile in care tu tii atat de mult la ea, atunci cel mai bine esta sa o lasi libera sa se intalneasca si sa se culce ci cine vrea. Oricum, tu ti-ai facut datoria si macar ai incercat sa fie bine asa ca nu vei putea avea nicio mustrare de constiinta...
Baiat_virgin
Postat pe 23 Iunie 2011 10:56
De la: Baiat_virgin, la data 2011-06-23 10:56:53Eu zic ca e bine totusi ca ai iertat de data asta si incercati sa continuati impreuna, macar daca te va mai insela, sa nu poata zice nimeni ca tu nu ai avut bunavointa, sau gata, la prima ei greseala i-ai si dat cu piciorul...Intr-o oarecare masura asta si inseamna dragoste adevarata ( pe care tu se vede ca o ai pentru ea) sa poti ierta, si sa il iubesti pe celalalt si la greu, sau cand greseste...dar asta pana la un punct, bineinteles. Daca ea va mai repeta ce a facut, practic batandu-si joc de tine in conditiile in care tu tii atat de mult la ea, atunci cel mai bine esta sa o lasi libera sa se intalneasca si sa se culce ci cine vrea. Oricum, tu ti-ai facut datoria si macar ai incercat sa fie bine asa ca nu vei putea avea nicio mustrare de constiinta...

virgin in orice domeniu!
fante_de_dorobanti
Postat pe 23 Iunie 2011 11:02
De la: Baiat_virgin, la data 2011-06-23 10:56:53Eu zic ca e bine totusi ca ai iertat de data asta si incercati sa continuati impreuna, macar daca te va mai insela, sa nu poata zice nimeni ca tu nu ai avut bunavointa, sau gata, la prima ei greseala i-ai si dat cu piciorul...Intr-o oarecare masura asta si inseamna dragoste adevarata ( pe care tu se vede ca o ai pentru ea) sa poti ierta, si sa il iubesti pe celalalt si la greu, sau cand greseste...dar asta pana la un punct, bineinteles. Daca ea va mai repeta ce a facut, practic batandu-si joc de tine in conditiile in care tu tii atat de mult la ea, atunci cel mai bine esta sa o lasi libera sa se intalneasca si sa se culce ci cine vrea. Oricum, tu ti-ai facut datoria si macar ai incercat sa fie bine asa ca nu vei putea avea nicio mustrare de constiinta...

asa ai citit tu in cartile despre relatii?,teoria "dragutu "nu prea se pupa intodeauna cu practica
Ame_ly
Postat pe 23 Iunie 2011 11:05
De la: fante_de_dorobanti, la data 2011-06-23 10:55:06
De la: Ame_ly, la data 2011-06-23 10:40:51
De la: fante_de_dorobanti, la data 2011-06-23 10:35:04
De la: Ame_ly, la data 2011-06-23 10:32:49
De la: fante_de_dorobanti, la data 2011-06-23 10:26:25
De la: Ame_ly, la data 2011-06-23 10:23:30
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-23 08:56:55"...daca a inselat o data, inseala si a doua oara ...", acesta este raspunsul CEL MAI FRECVENT intalnit pe toate forumurile unde se discuta despre infidelitate.
DAR DE UNDE STITI VOI asta forumistilor stand in fata calculatorului ? LE-ATI VERIFICAT pe TOATE ??? V-ATI FRIPT CHIAR VOI ? sau e pur si simplu o idee preconceputa ?!?!
L-a intrebarea unora dintre voi DE CE AM IERTAT-O si am mers mai departe pot sa va raspund ca din mult prea multa DRAGOSTE, din mult prea multa BUNATATE ! Poate acestea sunt slabiciunile mele, minusurile mele,...
Dati cu pietre in mine, uite la PROSTU asta cum o iarta,...dar nimeni sau foarte putini/putine au zis, BRAVO merita o a doua sansa, esti TARE, PUTERNIC, SPECIAL de poti trece peste !

Vizitiul_tm.

poate ca ne-am mai fript si noi,am mai vazut sute de cazuri asemanatoare ,plus ca ,o tipa daca te inseala inseamna ca ceva "pute "in relatie.
Si nu,nu esti special ca inchizi ochii ,esti doar slab

de ce- spulberi orice iluzie?! spune-i ca-i SPECIAL, ca-i barbatul ideal!
buna dimineata, scumpa mea!

doi sunt deja prea mult si cum tu esti cel mai special

bun adimineata dragul meu

stiu clar ca nu ma incadrez la categoria:SPECIAL, dar daca spui tu! numai te rog sa nu care cumva sa incerci sa ma inseli n-as putea ierta asa ceva!
cum ai dormit, scumpa mea?

imi place cum zambesti de fiecare data cand apar cum as putea insela asa ceva?
am dormit ca un ingeras ,tu?

ce-am facut sa merit asta?! este ceva instinctiv cand iti simt numai parfumul toate simturile imi intra in alerta!
stiam eu ca somnul ti-a fost linistit!

nu mai zic nimic
http://www.youtube.com/watch?v=a61cN_JXZsU&playnext=1&list=PL667577120C83A5E3 petru tine dragul meu
Ame_ly
Postat pe 23 Iunie 2011 11:11
De la: Ame_ly, la data 2011-06-23 11:05:48

asa ai citit tu in cartile despre relatii?,teoria "dragutu "nu prea se pupa intodeauna cu practica

Eu asa cred ca e corect si e dovada de maturitate si de iubire, sa nu te sucesti la prima greseala a partenerului sau la primele greutati in cuplu...
Baiat_virgin
Postat pe 23 Iunie 2011 11:13
De la: Baiat_virgin, la data 2011-06-23 11:13:18
De la: Ame_ly, la data 2011-06-23 11:05:48

Eu asa cred ca e corect si e dovada de maturitate si de iubire, sa nu te sucesti la prima greseala a partenerului sau la primele greutati in cuplu...

greseala a partenerului zici? mai !!!asta-i atunci cand ups hai sa zicem ca ai calcat pe langa dintr-o nebunie,o vrajeala de moment ,nu cand bagi in paralel 9 luni cu altcineva ,daca intelegi ce vreau sa zic
Ame_ly
Postat pe 23 Iunie 2011 11:18

Vizitiul_tm.
Vizitiule,numai tu sti ce este in sufletul tau ,deci nu are rost sa culegi sfaturi pe un forum unde toti sintem zmei pina la proba contrarie.nimeni nu are sa stie daca te va mai insela iar partea proasta este ca tu vei ierta dar nu vei uita niciodata.in sufletul tau vei simti intodeauna un junghi ascuns si o urma de frustrare.consultati un psiholog de cuplu si poate cu ajutor specializat ,cu ajutorul timpului veti putea sa mergeti mai departe!succes ca ai nevoie!
kudika1993
Postat pe 23 Iunie 2011 11:22

Vizitiul_tm.

Eu nu te-am laudat, dar mi-a parut bine ca ai iertat-o.
Toti avem dreptul la o alta sansa, bine acum nu tre sa profitam de asta si sa intindem prea mult coarda.
Si tu daca erai in locul ei iti doreai sa fii iertat.
Stii, pana si corva se face femeie de casa.
Valy90
Postat pe 23 Iunie 2011 11:40
Coarda inimii:

"Cand rupi o coarda de vioara
Ea geme ...moare tremurand
Dar alta coarda ii ia locul
Si-auzi vioara iar cantand...
DAR daca dintr-o greseala
In coarda inimii lovesti ...
Ea geme mult ... o viata intreaga
Si NU MAI POTI sa o inlocuiesti !"

Vizitiul_tm.
vizitiul_tm
Postat pe 23 Iunie 2011 18:23
De la: Valy90, la data 2011-06-23 11:40:22Stii, pana si corva se face femeie de casa.

Mah, garantezi tu?!
Si daca da, de unde stii?!
Armain
Postat pe 23 Iunie 2011 22:48
vizitiule, de ce semeni din ce in ce mai mult cu virginelul?
uliu
Postat pe 23 Iunie 2011 22:53
De la: kudika229453, la data 2011-06-23 10:14:06cunosc un caz asemanator, ea a inselat ,chiar a prins-o in casa , a iertat-o pentru copil,numai ca acum dupa multi ani de zile este alcoolic iar ea aproape nebuna,a iertat dar nu a putut uita si ea plateste pentru greseala facuta suportand un om mereu beat langa ea .daca ai iertat-o fi sigur ca ai si sa poti uita

Hopa! Tu esti desteapta!
Ia da-mi si mie emailul tau si poate te scot la un suc in locul lui animallover!
Armain
Postat pe 23 Iunie 2011 22:53
De la: uliu, la data 2011-06-23 22:53:32vizitiule, de ce semeni din ce in ce mai mult cu virginelul?

... si cam semeni cu ... batle ...
marco918
Postat pe 23 Iunie 2011 22:56
De la: marco918, la data 2011-06-23 22:56:59
De la: uliu, la data 2011-06-23 22:53:32vizitiule, de ce semeni din ce in ce mai mult cu virginelul?

din ce-am citit, este o onoare pentru mine sa fiu asemanat cu el.
uliu
Postat pe 23 Iunie 2011 23:00
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-23 18:23:40Coarda inimii:

"Cand rupi o coarda de vioara
Ea geme ...moare tremurand
Dar alta coarda ii ia locul
Si-auzi vioara iar cantand...
DAR daca dintr-o greseala
In coarda inimii lovesti ...
Ea geme mult ... o viata intreaga
Si NU MAI POTI sa o inlocuiesti !"

Vizitiul_tm.

... vizitiule ... unii n-au norocul sa imbatrineasca impreuna ... unii nu au norocul sa se nasca ... altii sa ... ... nu asa trebuie sa fie o familie ... daca vrei sa traiesti cu ideea asta pe cap e doar treaba ta ... dar sa nu o vedem pe nevasta-ta ca deschide peste ani un topic de genul - e un betivan si nu stiu cum sa scap de el ... te joci cu focul ...
marco918
Postat pe 23 Iunie 2011 23:03
De la: uliu, la data 2011-06-23 23:00:19

... ... ai putea spune altceva ? ... ... invata sa iti asumi si greseli si o sa cresti ... nu fii intotdeauna foarte mindru de trecut ...
marco918
Postat pe 23 Iunie 2011 23:05
De la: marco918, la data 2011-06-23 23:05:16

... ... ai putea spune altceva ? ... ... invata sa iti asumi si greseli si o sa cresti ... nu fii intotdeauna foarte mindru de trecut ...

intodeauna exista mai multe optiuni dar alegi sa o spui pe cea care o gandesti.
uliu
Postat pe 23 Iunie 2011 23:08

wow! ce de prospaturi masculine pe topicul asta!
pickard
Postat pe 23 Iunie 2011 23:08
De la: pickard, la data 2011-06-23 23:08:56

woww.
si dintr-o data, a dispartut tot farmecul.
uliu
Postat pe 23 Iunie 2011 23:10
De la: uliu, la data 2011-06-23 23:08:54

... trebuie sa alegi pe aceea pe care o poti ... FACE ... e mai simplu ... crede-ma ...
marco918
Postat pe 23 Iunie 2011 23:11
De la: uliu, la data 2011-06-23 23:10:05

woww.

ma bucur! am sa te ignor cu exces de atentie am sa-ti tin isonul pana o sa crapi
pickard
Postat pe 23 Iunie 2011 23:16
De la: marco918, la data 2011-06-23 23:11:22

... trebuie sa alegi pe aceea pe care o poti ... FACE ... e mai simplu ... crede-ma ...

suntem in virtual. nu prea ai multe de facut. cateva taste apasate si apare reflexia mintii tale pe un ecran.
dar sunt de acord cu tine cu realitatea. e mult mai simplu sa faci ceea ce gandesti decat sa gandesti ce sa faci.
uliu
Postat pe 23 Iunie 2011 23:18
De la: pickard, la data 2011-06-23 23:16:56
De la: uliu, la data 2011-06-23 23:10:05

woww.

ma bucur! am sa te ignor cu exces de atentie am sa-ti tin isonul pana o sa crapi

asa...si??
uliu
Postat pe 23 Iunie 2011 23:21
De la: uliu, la data 2011-06-23 23:18:28
De la: marco918, la data 2011-06-23 23:11:22

suntem in virtual. nu prea ai multe de facut. cateva taste apasate si apare reflexia mintii tale pe un ecran.
dar sunt de acord cu tine cu realitatea. e mult mai simplu sa faci ceea ce gandesti decat sa gandesti ce sa faci.

... ... reflezia mintii ? ... daca ar fi asa simplu ... unii sint mai diplomati altii perversi din nastere (sau formati) ... nu te baza pe faptul ca totul e o reflexie ... uneori e evident ... alteori ...
marco918
Postat pe 23 Iunie 2011 23:25
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-20 11:14:14Buna la toti ... si la toate !

Vreau sa ma confesez in fata voastra (ca sa ma descarc) in primul rand si in al doilea sa va cer un SFAT !

Sunt casatorit de 3 ani cu persoana iubita. Diferenta de varsta intre noi este de aproximativ 10 ani si nu avem copii.
De curand am aflat ca sotia m-a inselat si relatia extraconjugala exista de vreo 9 luni. In acel moment am fost DISTRUS! Nu am banuit nimic, nu m-am gandit ca mi se poate intampla asa ceva ! Este incredibil de GREU DE SUPORTAT ! Imi este foarte, foarte GREU sa traiesc cu acest gand !
Am fost si sunt un barbat, sot SLAB si BUN, poate prea BUN. Si ce am primit in schimb ? SUFERINTA !
Nu mi-am spionat niciodata nevasta, nu am intrebat-o unde te duci ? cat stai ? cand vii ? si acest lucru se pare ca mi-a fost fatal. Am avut prea mare incredere in ea pentru ca noi 2 ne iubeam, ne intelegeam bine si ea nu ERA asa, nu a dat niciodata semne ca ar vrea sa ma insele, ca ar putea sa ma insele ! Deci, mare atentie barbati: daca lasati FEMEIA complet liber, s-ar putea sa i se urce la cap ! Nu e bine nici sa o tii legata de calorifer, dar nici sa o lasi complet libera, daca o verificam din cand in cand, daca observa ca e urmarita poate nu se intampla asta, trebuia sa ii fie frica de ceva. Asa si-a facut de cap nestingherita si POATE ar mai fii continuat muult si bine daca nu descopeream ...
Intrebarea care se pune acum este: SA DIVORTEZ sau NU ? Aceasta grea decizie este marcanta pentru vietile noastre de acum in colo, in bine sau in rau, nu am de unde sa stiu ! Cert este ca parintii mei au trecut prin divort, parintii ei de asemenea (ea avand doi tati). O alta mare problema este santajul sau amenintarea ca daca divortez isi va pune capat zilelor neputand sa suporte reprosurile familiei si a prietenilor/cunoscutilor toata lumea stiind-o ca o "sfanta" ! De ce nu s-a gandit de la bun inceput la asta ? CE SA FAC in aceasta situatie ?
Caut pe forumuri explicatii, teorii, raspunsuri,... la aceasta noua si mare problema in VIATA MEA. Daca pana acum aveam n-probleme acum am N+infinit probleme. Ma macina frica ca daca continuam s-ar putea intampla din nou ... MII DOR DE MOR, CA O SA MA INSELI DIN NOU !
Daca m-ar fi inselat O DATA maxim de DOUA ori, as fi trecut cu vederea, as fi iertat-o, dar de n-ori e prea mult pentru mine ! Increderea mi-a fost zdruncinata, calcata in picioare.
In urma desconspirarii faptelor sale mi-a adresat doar doua cuvinte: IMI PARE RAU si TE IUBESC ! iar din partea mea doar unul: Vreau sa DIVORTEZ. Eu fiind un berbec ca si zodie merg pe principiul TOTUL sau NIMIC nexistand in intreaga mea filosofie de viata jumatati de masura, risc totul sau pierd totul !
Pentru "IMI PARE RAU" pot sa zic ca e cam tarziu, iar pentru "TE IUBESC" ... la ce mai foloseste asta ? sau nu mai pot sa te cred, daca ma iubeai nu ma faceai sa sufer !
Va astept deci pe calea bitilor la acesta dezbatere a unei probleme dintre doi oameni (un barbat si o femeie) si o poveste de INFIDELITATE !

Vizitiul_tm (adica vizitiul carutei, ca pe vreme de criza nu mai poate fi vorba de masina) ... sa mai si glumim un pic ;)
Eva32
Postat pe 24 Iunie 2011 00:37
Hei, baietica, stai asa ca nu am inteles. Cum adica sa iti spionezi nevasta ca altfel i se urca la cap? Daca vrea sa te insele te inseala si sub ochii tai. Cand o femeie inseala, nu isi inseala partenerul, inseala relatia dintre ei. Deci, se pare ca nu te mai iubeste, altfel nu s-ar fi culcat cu altul. Si poate ca ea se intreaba daca vrea sa divorteze de tine, nu invers. Se pare ca nu esti sotul potrivit pentru ea.
Eva32
Postat pe 24 Iunie 2011 00:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
POTI SA IUBESTI PE CEL DE LANGA TINE FARA A AVEA ASTEPTARI DE LA EA /EL??? 14 De la: arhanghel 5 Mai 2010 19:30
oare e adevarat ca timpul vindeca? 40 De la: ana_camyy 11 Februarie 2014 10:26
sfaturi kreva?va rog... 18 De la: felixcat 7 Februarie 2011 21:17
Iubitul meu si prietena mea 4 De la: Shhh 12 Mai 2010 10:45
Ce doare mai tare: minciuna sau infidelitatea ??? 63 De la: kudika_20431 8 Noiembrie 2012 13:11