Limba italiana

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent Limba italiana: (5 din 1 vot)

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
Fulg-de-nea Avatarul lui Fulg-de-nea

18774 mesaje
Oras: bucuresti

mahhhh..ce ti-e si cu..limbile astea
Prietenia inseamna a darui din tine ceea ce este mai frumos pentru ca celalalt sa simta cat de mult este pretuit si sa invete sa pretuiasca si el pe altii la adevarata lor valoare!
luucce Avatarul lui luucce

1 mesaj

bambina inseamna copila,strontata e un cuvant urat,mizerabil
Raporteaza abuz de limbaj
mony_sm2001 Avatarul lui mony_sm2001

1 mesaj
Oras: sibiu

Corect cred ca se spune lavoratore commercio
kudika174057 Avatarul lui kudika174057

35 mesaje

[ Lucrator comercial ?' adica vanzator mai draga ..se zice commessa . /commesso
Iar pt cel care impacheteaza nu exista o denumire specifica ..sei lavoratore pur si simplu , dar spui si domeniul . Atata tot
Stronzo ..e un cuvant urat si vulgar , al carui sens il cunosc putini . Italienii il folosesc si in loc de prost sau cretin , desi inseamana cu totul altceva ...
Mai bine sa nu il folosesti .
In bocca al lupo !
Adica " succesuri " !!!
tesorin10 Avatarul lui tesorin10

2 mesaje

quante cazzate che dici...
Andre8927 Avatarul lui Andre8927

1 mesaj
Oras: brasov

cate tampenii (STRONZATE ,daca tot e vb despre lb italiana) pot spune unii...
Oscarinas Avatarul lui Oscarinas

1 mesaj
Oras: giurgiu

Se spune corect: lavoratore del commercio/ iar postul pt care vrei sa aplici poate fi: industria cosmetica o farmaceutica. Depinde mai exact pe ce pun ei accent. Pup.
kudika164823 Avatarul lui kudika164823

2 mesaje

da numai limba italiana se invata aici ...... mai degraba razboi intre prof si elevi....
Daisy_amorina Avatarul lui Daisy_amorina

17 mesaje
Oras: iasi

De la: yoooo, la data 2011-07-13 20:58:40strontata inseamna proasta si se scrie stronza.te-a cam luat la misto.si daca nu stii limba italiana nu ai ce cauta in italia,eu am 1 an de italia si mi-a fost foarte greu.oricum bafta multa.

Stronza = Proasta????????????? Eu cred ca iti mai trebuie vreo 5 ani sa inveti italiana!Crede'ma..

In orice caz: Addetta all'imballaggio prodotti farmaceutici / Impiegata nel settore farmaceutico
kudika386988 Avatarul lui kudika386988

9 mesaje

Se scrie stronzata si inseamna prostie....!!!:) Prego
Daisy_amorina Avatarul lui Daisy_amorina

17 mesaje
Oras: iasi

De la: kudika386988, la data 2011-07-24 23:22:52Se scrie stronzata si inseamna prostie....!!!:) Prego

Tampenie inseamna....prostie= stupidaggine . Cu placere:)
rosabella Avatarul lui rosabella

1 mesaj

operaio commercio
kudika408542 Avatarul lui kudika408542

5 mesaje

lavoratoare in comerto farmaceutic asa se spune . dar ca sa iti cauti de munca aici in italia trebuie sa sti si sa vb italiana cat de cat
iuliana126 Avatarul lui iuliana126

1 mesaj
Oras: constanta

sei stronzo cosi si dice =adica esti nebuna asa se zice.
kudika141103 Avatarul lui kudika141103

2 mesaje

pentru impachetat trebuie sa folosesti expresia imbalo ,daca vrei lucrator la ambalarea produselor o sa scrii
asa OPERAIO PER IMBALO PRODOTII DI COSMETICA E FARMACIA-adica AMBALATOR PRODUSE COSMETICE SI FARMACEUTICE
SANT O CUNOSCATOARE DE LIMBA ITALIANA VORBESC ZILNIC SI LUCREZ IN DOMENIUL COMERCIAL
POTI SA AI INCREDERE NU SPUN "STRONZATE'-ADICA TAMPENII PT CEI CARE AU INTREBAT
matzacatza Avatarul lui matzacatza

9 mesaje
Oras: drobeta turnu severin

comessa se numeste o persoana ce lucreaza in comert(sector haine, cosmetice, gelaterie, etc) ...dar ptr postul tau e bine sa scrii operaio per imbalo prodotti cosmetici e farmaci. mult succes!!
chihaia_delia Avatarul lui chihaia_delia

1 mesaj

strontata-proasta
kudika174057 Avatarul lui kudika174057

35 mesaje

ma chi scusa ?? io ?? cazzate ?? vedi che non ci capisci un c ....???
Stronzo davvero significa ..un pezzo di merda se ti interessa !!!
Solo che loro lo usano come stupido ...
Io vivo qui da 15 anni e sono sposata con uno di loro che mi ha spiegato !!( e lui non e un muratore fortunatamente)
Non faccio l' intelligente , volevo solo spiegarti !!
Hai studiato forse la Romanica l' italiano , dove " che palle " significa ce plictiseala !!!allora si spiega tutto
...scusa !!
Fosta membra Kudika.ro
De la: kudika174057, la data 2011-07-28 20:02:32ma chi scusa ?? io ?? cazzate ?? vedi che non ci capisci un c ....???
Io vivo qui da 15 anni e sono sposata con uno di loro che mi ha spiegato !!( e lui non e un muratore fortunatamente)
Hai studiato forse la Romanica l' italiano , dove " che palle " significa ce plictiseala !!!allora si spiega tutto
...scusa !!
Daca explicai pe romineste,pareai mai inteligenta.
kudika408542 Avatarul lui kudika408542

5 mesaje

daca vreti da dati la cineva un sfat dati-l nu spuneti numai prosti si cuvinte urate ca nu sunteti voi am sus acum daca cineva greseste cum se spune voi scrieti toate catatele ca pana la urma tot romani sunteti chiar daca stai in italia
Fosta membra Kudika.ro
lucrator comercial -lavoranto comerciale
Darkmagic Avatarul lui Darkmagic

1257 mesaje

Ce ambitii aveti... Trei pagini ca sa spui "vanzatoare" intr-o limba?
In trei pagini, inveti si-n japoneza, sau faci naibii un cunnilingus si-ti trece de limbi!
Auzi: "limba italiana"...pfff...
E pericoloso sporgersi.
Fosta membra Kudika.ro
operaia commerciale presso fabrica imballaggio farmaceutica.
asa se scrie!multa bafta ptr locul de munca :)
Fosta membra Kudika.ro
De la: Dada_Dadina23, la data 2011-08-02 20:42:44operaia commerciale presso fabrica imballaggio farmaceutica.
asa se scrie!multa bafta ptr locul de munca :)

sau operaia addetta al confezionamento e imballaggio prodotti farmaceutici.
Fosta membra Kudika.ro
De la: lilu_67, la data 2011-07-28 21:42:15
De la: kudika174057, la data 2011-07-28 20:02:32ma chi scusa ?? io ?? cazzate ?? vedi che non ci capisci un c ....???
...scusa !!
Daca explicai pe romineste,pareai mai inteligenta.

mda se pare ca si dupa 15 ani de it, mai ai nevoie de cv lectii de italiana :)
kudika_nikole Avatarul lui kudika_nikole

3568 mesaje
Oras: tg mures

Cel mai simplu este sa cauti pe google, imposibil sa nu gasesti echivalentul la traducerea acestei denumiri. Imposibil, deoarece peste tot si in toate statele se practica aceasta meserie. Eu daca as fi in situatia ta as incerca sa vorbesc in engleza cu un italian care stie engleza, si astfel mi-ar explica pe intelesul meu totul -iar daca nu sti engleza atunci incearca sa vorbesti pe italiana vu un nativ din Italia, sau in cel mai rau caz daca cauti sa scri acest lucru intr-un CV atunci scrie denumirea direct in engleza,imposibil sa nu reusesti sa te descurci in ziua de astazi, in orice caz as prefera viariantele pe care le-am expus decat sa stau pe un forum pierzand timpul astfel incat s anu primesc nici un raspuns concret. Succes!

3568 mesaje

Mie atat de dor de baiatul acesta, sa terminat totul intre noi trebuie sa fiu tare si sa merg inainte desi stiu ca din inima mea nu va iesi niciodatacut, din 2011 pana acum mie andul la el zi si noapte!!! Nu e usor dar viata te obliga sa mergi inainte! Nici nu am mai fost intrata peaici si nu stiu daca voi mai intra dar uneori e bine sa mai citesti una alta si sa te documentezi,sunt o fata foarte singura, mereu am fost asa si asa voi fi pana mor, imi va ramane doar sa ma bucur de ce mai ramane si poate oferi viata si dorinta mea cea mai mare este s am sufletul impacat!!! Va transmit tuturor un mesaj aveti grija de viata voastra ea este cea mai importanta. Va imbratisez pe toti prietenii mei de aici pe cei care ma cunosc in mod special si va salut pe toti ceilalti. Cu mult drag !

3568 mesaje

De la: luucce, la data 2011-07-20 08:19:35bambina inseamna copila,strontata e un cuvant urat,mizerabil

Mie atat de dor de baiatul acesta, sa terminat totul intre noi trebuie sa fiu tare si sa merg inainte desi stiu ca din inima mea nu va iesi niciodatacut, din 2011 pana acum mie andul la el zi si noapte!!! Nu e usor dar viata te obliga sa mergi inainte! Nici nu am mai fost intrata peaici si nu stiu daca voi mai intra dar uneori e bine sa mai citesti una alta si sa te documentezi,sunt o fata foarte singura, mereu am fost asa si asa voi fi pana mor, imi va ramane doar sa ma bucur de ce mai ramane si poate oferi viata si dorinta mea cea mai mare este s am sufletul impacat!!! Va transmit tuturor un mesaj aveti grija de viata voastra ea este cea mai importanta. Va imbratisez pe toti prietenii mei de aici pe cei care ma cunosc in mod special si va salut pe toti ceilalti. Cu mult drag !

Citeste: www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/50021/Limba-italiana/L...
Follow us: @Kudika_ro on Twitter | www.kudika.ro on Facebook
Fosta membra Kudika.ro
si daca ai pe cineva nu mai intri pe forum nicoleto
Fosta membra Kudika.ro
sa lasi sectarismele
Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina: