Mai multe
| sa arate ca o maimuta intr.un final nu?:=)) | ||
|
rubya_healthy Postat pe 15 August 2011 09:10 |
||
|---|---|---|
am ras cu lacrimi...marfa topic..
|
||
|
eutoteu2399 Postat pe 15 August 2011 16:59 |
||
De la: eutoteu2399, la data 2011-08-15 16:59:05 Da,dar e marfa proasta
|
||
|
|
||
|
Arutzu28 Postat pe 15 August 2011 18:11 |
||
De fapt eu cred ca este vorba doar de o gluma buna (si cam ...lunga, ce-i drept, cu atatea sfaturi). Daca e ceva serios, atunci e scrisa de o dama cu o jumatate de creier, pentru alte dame tot ca ea!!!
|
||
|
maraiana Postat pe 16 August 2011 01:42 |
||
| f tare...chiar imi place asta ;) | ||
|
st3fanya Postat pe 16 August 2011 18:08 |
||
Hai ca v-am bagat in ceata rau de tot. Nu sunt nici adminu, nici 282, nici mama lu´yeti... si lasand gluma la o parte, extrag doar 2 idei, de bun simt as zice eu: - o femeie trebuie sa-si pazeasca fundul daca vrea sa-si pastreze reputatia nepatata - o femeie trebuie sa-si respecte sotul in orice imprejurari Sa fiti iubite! |
||
|
mika76 Postat pe 18 August 2011 22:24 |
||
De la: mika76, la data 2011-08-18 22:24:25 Presupunand doar pentru o microsecunda ca da, mi-as fi propus sa stiu cine se ascunde in spatele kudika-idului tau, ma bucur ca te distreaza ideea de ne fi bagat in ceata "rau de tot"!... In general, este de bun simtz sa te abtii sa dai sfaturi legate de reputatia unei femei, daca aceasta nu ti-a cerut un sfat... In cazul tau, chiar daca ne-ai avertizat ca ai lasat gluma la o parte, cu cele 2 idei, ne-ai dovedit cat esti de glumeatza... caci reputatia unei femei nu sta in "fundul" pe care recomanzi sa si-l pazeasca, pe de-o parte, iar pe de alta parte, femeia care vrea sa-si pastreze reputatia, isi respecta sotul atata timp cat merita respectat, nicidecum in orice imprejurari, cum ai concluzionat. Altfel spus, sancta simplicitas!
|
||
|
mobilemaimai_no1 Postat pe 24 August 2011 02:51 |
||
Sa nu creada pe oricine ca o iubeste!
|
||
|
cristy_n81 Postat pe 26 August 2011 21:47 |
||
o sa-mi trag un glont in cap si o sa-mi fac o gaura
|
||
|
maria-ioana Postat pe 26 August 2011 22:25 |
||
| Astept si sfaturi pe care barbatii ar trebui sa le urmeaza pentru a-si pastra onoarea nepatat. Probabil animallover e cel mai in masura sa le dea. | ||
|
Armain Postat pe 26 August 2011 22:39 |
||
De la: mika76, la data 2011-08-03 12:05:28- Sa nu fuga de acasa la 12 ani, nici la 16, nici la 60… Deci, sa nu fuga de acasa! se pare ca mi plac fetele "patate". |
||
|
rockk Postat pe 26 August 2011 22:45 |
||
De la: rubya_healthy, la data 2011-08-15 09:10:46sa arate ca o maimuta intr.un final nu?:=)) las ca maj aratati ca niste caprite
|
||
|
rockk Postat pe 26 August 2011 22:46 |
||
|
A ceste sfaturi sunt de foarte mult bun simt si toate femeile ar trebui sa le adopte. sfaturile bune ii sunt de folos chiar si celui care le refuza.(Seneca Psilosophus) |
||
|
broscoiu Postat pe 27 August 2011 00:07 |
||
Sa nu si-o traga cu orice dobitoc.
|
||
|
Eva32 Postat pe 30 August 2011 00:23 |
||
De la: mobilemaimai_no1, la data 2011-08-24 02:51:29 Hmmm! Chiar? La lipsa de bun simt nu pot sa raman indiferenta, fiindca ma zgarie pe retina! E ca atunci cand te calca cineva pe bombeu in autobuz si reactionezi involuntar! Evident ca o femeie cu reputatie indoielnica nu doreste sa fie judecata si nu doreste sa primeasca sfaturi, din moment ce acestea intaresc ceva ce ea stie deja si vrea sa ascunda, respectiv ca e putin cam parasuta! Dar cum nu traieste izolat, intr-o padure, ci printre oameni, trebuie sa-si asume oprobiu public! TOCMAI, reputatia unei femei sta in fundul! Nu in sortul si punga cu seminte, nu in parul vopsit portocaliu sau mov, nici in faptul ca mananca din gunoaie, aduna cioburi de pe strada sau vorbeste singura! Reputatia unei femei se socoteste dupa cat de cracanat merge! Asa stau lucrurile, cel putin de vreo 35 ani incoace! Iar pe de alta parte si pe toate celelalte parti, sotul il respecti IN ORICE IMPREJURARI, ca de-aia ti l-ai ales de sot, si atata timp cat II PORTI NUMELE, il respecti, indiferent daca tu consideri ca merita sau nu!!!!!!! Daca nu mai vrei sa-l respecti, te duci frumusel si divortezi! Iar pentru ca nu ai participat la discutie de la inceput, ci te-ai multumit sa citesti doar ultima replica, n-ai inteles nimic! |
||
|
mika76 Postat pe 31 August 2011 11:25 |
||
|
´´...femeia care vrea sa-si pastreze reputatia, isi respecta sotul atata timp cat merita respectat, nicidecum in orice imprejurari...´´ Problema: Dupa ce a consumat cu prietenii o cantitate insemnata de alcool la birtutul din padure, sotul vine acasa putin cam ravasit. Care din comportamentele sotiei expuse mai jos il considerati corect, astfel incat reputatia acesteia sa nu fie afectata negativ? a)Sotia il asteapta cu mainile in sold la usa urland cat poate de tare, ca sa fie sigura ca au auzit toti vecinii ca porcu´ naibii iar a venit beat, ii da cu putina alifie chinezeasca la ochi ca sa fie sigura ca se culca, dupa care o suna pe ma-sa si pe toti cunoscutii ca sa se planga ce viata de rahat are cu dobitocu´ b)Sotia il asteapta cu masa dar pentru ca sotul nu doreste sa serveasca nimic il conduce discret spre dormitor, unde il dezbraca tandru de nadragii uzi, ii livreaza pe noptiera o carafa cu apa proaspata pentru noapte, amanand lamurirea problemei pentru a doua zi. Neaparat, sa se intereseze daca sotul a achitat consumatia, iar daca nu a achitat-o, s-o achite ea, fara grimase sau apropos-uri de prost gust fata de barman.
|
||
|
mika76 Postat pe 31 August 2011 12:34 |
||
De la: mika76, la data 2011-08-31 12:34:56´´...femeia care vrea sa-si pastreze reputatia, isi respecta sotul atata timp cat merita respectat, nicidecum in orice imprejurari...´´ Din punctul meu de vedere, fabulezi in ambele ipostaze, caci nu sunt nici atat de mahalagioaica si nici atat de "doamna"... Eu, intr-o situatie ca cea descrisa de tine, odata ajuns acasa, l-as lasa sa se culce, sa se adune din ravaseala. Apoi, cu prima ocazie, as discuta cu el prieteneste despre comportamentul lui, care nu ne onoreaza pe nici unul.
|
||
|
maimai_no1 Postat pe 31 August 2011 22:47 |
||
De la: maimai_no1, la data 2011-08-31 22:47:47 Deci varianta b) neaccesorizata! Daca nu i-ai dat cu strachina-n cap, inseamna ca esti o doamna!
|
||
|
mika76 Postat pe 1 Septembrie 2011 12:52 |
||
De la: mika76, la data 2011-09-01 12:52:07De la: maimai_no1, la data 2011-08-31 22:47:47 varianta de mijloc: daca strachina valoreaza mai mult decat capatzana lui, nu-i pacat?!
|
||
|
maimai_no1 Postat pe 2 Septembrie 2011 00:40 |
||
De la: mika76, la data 2011-08-31 11:25:14De la: mobilemaimai_no1, la data 2011-08-24 02:51:29 Reputatia unei femei, dupa parerea mea, este felul in care este ea perceputa de societate. Desi conteaza si felul cum se comporta ea in intimitate, in familie - cu sotul, cu copiii, cu soacra si cu rudele de ambele parti, reputatia femeii este data de comportamentul ei din afara mediului familial. Cum se comporta cu vecinii, cu vanzatoarea de la coltul strazii sau cu oamenii de la salubritate... cu sefii si cu colegii de la serviciu. Reputatia unei femei e data de felul cum reactioneaza ea la petreceri, acolo unde lumea este mai relaxata, mai deschisa unui comportament frivol... Reputatia unei femei este data si de calitatea mariajului ei. Despre o femeie a carui sot are un comportament indoielnic, chiar daca aparent ea nu contribuie la acesta, societatea nu prea este dispusa sa afirme ca reputatia ei este ireprosabila. Nimic nu este mai fragil ca reputatia unei femei, caci uneori sunt de ajuns catziva "binevoitori" sa puna in circulatie un neadevar despre acea femeie, iar reputatia ei sa fie pusa sub semnul intrebarii. Fara sa dezvolt subiectul, am vrut doar sa spun ca in nici un caz reputatia unei femei nu sta in cat de cracanat merge sau in ce culoare si-a vopsit parul... In comportamentul ei si in felul cum este perceputa de societate... Reputatia unei femei nu este un scop in sine... e suma faptelor sau intamplarilor din viata ei.
|
||
|
maimai_no1 Postat pe 2 Septembrie 2011 01:03 |
||
De la: maimai_no1, la data 2011-09-02 01:03:27 In totalitate corect ce spui! Eu m-am referit insa doar la un anume aspect din reputatia unei femei, anume acela de ´´usuratica´´. Iar topicul l-am deschis cu intentia de a contracara, mai in gluma, mai in serios, unele persoane de pe forum care sustin cu infocare ca o femeie/fata nu are nici o vina daca ajunge sa fie violata... si carora ma tot straduiesc sa le explic (,) ca o tinuta vestimentara ostentativa si un comportament neadecvat(indiferent ca fac asta constient, din prostie, ignoranta sau lipsa de educatie) atrage de la sine reactii de genul din partea unor indivizi care percep doar mesajul transmis, respectiv ´´sunt abordabila´´. |
||
|
mika76 Postat pe 2 Septembrie 2011 11:29 |
||
De la: maimai_no1, la data 2011-09-02 01:03:27 Si reciproca: Suma intamplarilor din viata unei femei pot fi rezultatul reputatiei sale! |
||
|
mika76 Postat pe 2 Septembrie 2011 11:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| a avea sau nu incredere in pers care le intalnesti pe chat | 25 | De la: pricalina 2 Septembrie 2012 21:33 |
| ??? | 11 | De la: pickard 20 Martie 2011 14:32 |
| VINE VINE CRACIUNUL (SARBATORI FERICITE ) | 3 | De la: kudika090185 10 Decembrie 2009 08:03 |
|
|
||
| Barbatul-capricorn | 20 | De la: kudika021802 15 Iunie 2009 01:09 |
| problema..sau nu? | 25 | De la: tzvetociki 26 Ianuarie 2010 17:07 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.