Setari Cookie-uri

O poveste de dragoste sau de vara?

"E normal sa te superi. Dar decat sa-ti sara tandara, mai bine recunosti ca ai exagerat in ceea ce o priveste pe fata si chiar TU ai servit jigniri ascunse (si inca i le mai servesti). Proiectia asta, fir-ar sa fie.[/quote]"


Ladies,stop,please!

Kudika,da,sunt incisiva,nu m-am inselat deloc asupra cazului!Da,sunt dura in exprimari ,pentru ca in ziua de astazi,nu poti fi altfel!va raspund cu aceeasi moneda!Nu judec pe nimeni,nu mai interpretati cum vreti voi!Acesta este stilul meu de discutie,in astfel de cazuri!Meseria m-a obligat sa spun lucrurilor pe nume!Stiu ca doare,dar atunci cand am fost exact opusul,mi s-a demonstrat ca nu trebuia sa fiu compasiva.Cazul de mai sus este asa cum este ,cum si l-a prezentat domnisoara in cauza!Vreti ca eu sa fiu de acord cu voi?Nu pot,caci situatii asemanatoare acesteia,intalnesc zilnic si m-au fortat sa fiu dura.Nu am de ce sa-mi cer scuze,daca asta doriti!Haideti,acceptati si alte pareri,nu desconsiderati pe cei ce nu sunt pe aceesi lungime cu voi!Spuneti-mi cand doriti sa nu mai scriu pe forum si am s-o fac!Si Kudika,proiectia o obtii numai daca vrei asta!Pentru obtuzi,da,este proiectie!Si sa va mai spun ceva si inchei aceasta discutie online neavenita.La tanara in cauza,am remarcat,chiar daca prea tarziu din punctul meu de vedere,spiritul combativ,dar acesta trebuie sa-l aiba,in primul rand,in relatiile sale si atunci nu o sa mai aiba probleme.O zi buna,va doresc!
kudika414141
Postat pe 5 August 2011 14:19
141 - imi pare rau sa o spun, dar chiar ai inteles gresit atat intentiile mele cu acest baiat, cat si ceea ce am scris in legatura cu presedintele Frantei. Mai devreme am mentionat ca am numai medii mari la cel mai bun liceu din oras si ca nu sunt o "pitzi"...
In loc sa te concentrezi asupra detaliilor, ai ales sa iei tot pe de-a-ntregul si tot nu ai inteles esentialul: Tin enorm de mult la baiatul asta, mai mult decat am tinut vreodata la cineva. Am sentimente pentru el pe care nu credeam ca le pot avea pt cineva. Nu este doar indragosteala adolescentina si nici despre sex nu este vorba. Da, sunt atrasa fizic de el, dar desi aveam timp aceste 2 saptamani sa imi fac de cap cu el, mi-am infranat dorintele trupesti si le-am ascultat pe cele sufletesti.
Nu pot explica in cuvinte ceea ce simt pentru acest baiat. Nici in dans, nici in pictura, versuri, proza sau muzica, asa cum nici celebrul zambet al Mona Lisei nu poate fi explicat. Am fost si am vazut-o cu ochii mei. Incearca sa intelegi paralela pe care o fac eu intre sentimentul pe care il traiesc si zambetul femeii.
Ma chinui, doar incercand, sa ma gandesc cum as putea explica ce simt pt acest baiat, daramite sa mai si scriu.
Nu "bat cu pumnul in masa" ca asta e iubire, dar sentimentul acesta il simt infinit si aproape imposibil.
Incearca, te rog, sa intelegi cuvintele pe care le scriu si daca poti, sa le si simti. Ele vin din suflet si nu din minte. In viata m-am lovit de multe lucruri, incepand cu divortul parintilor, o femeie noua in casa tatalui meu, iubiti care imi faceau toate poftele doar ca sa ma tranteasca in patul lor, intr-un final, ei alegandu-se cu nimic, un suflet venit in urma cu 5 ani de care a trebuit sa am grija, desi nu era prioritatea mea, moartea unora din cei mai dragi prieteni, multe lucruri care o tanara normala, de varsta mea, nu le-a trait.
Am invatat ca viata este grea si nu intotdeauna roz, am invatat sa fac diferenta intre toate felurile de sentimente, de la bucurie, la fericire, la dragoste, ura, tristete, depresie, melancolie, liniste etc. Dar niciun sentiment nu se compara cu ce simt eu pt acest baiat. Daca intelegi asta poate vei intelege si ingrijorarea mea si motivul pentru care am cerut ajutorul.
dyakarina
Postat pe 5 August 2011 16:24
stai linistita voatya e frumosa,esti tanara cauta sa faci ceea ce e mai bun pt tine!!nu vreau sa te dezamagesc dar relatiile de la distanta nu tin,trebuie multa vointa din partea voastra ca sa mearga!!e doar o iubire de vacanta!!si eu am patit din astea
1dana2
Postat pe 5 August 2011 16:39
romane, romane
doi_ochi_caprui
Postat pe 5 August 2011 18:12
De la: kudika414141, la data 2011-08-05 14:19:05"E normal sa te superi. Dar decat sa-ti sara tandara, mai bine recunosti ca ai exagerat in ceea ce o priveste pe fata si chiar TU ai servit jigniri ascunse (si inca i le mai servesti). Proiectia asta, fir-ar sa fie.
"


Ladies,stop,please!

Kudika,da,sunt incisiva,nu m-am inselat deloc asupra cazului!Da,sunt dura in exprimari ,pentru ca in ziua de astazi,nu poti fi altfel!va raspund cu aceeasi moneda!Nu judec pe nimeni,nu mai interpretati cum vreti voi!Acesta este stilul meu de discutie,in astfel de cazuri!Meseria m-a obligat sa spun lucrurilor pe nume!Stiu ca doare,dar atunci cand am fost exact opusul,mi s-a demonstrat ca nu trebuia sa fiu compasiva.Cazul de mai sus este asa cum este ,cum si l-a prezentat domnisoara in cauza!Vreti ca eu sa fiu de acord cu voi?Nu pot,caci situatii asemanatoare acesteia,intalnesc zilnic si m-au fortat sa fiu dura.Nu am de ce sa-mi cer scuze,daca asta doriti!Haideti,acceptati si alte pareri,nu desconsiderati pe cei ce nu sunt pe aceesi lungime cu voi!Spuneti-mi cand doriti sa nu mai scriu pe forum si am s-o fac!Si Kudika,proiectia o obtii numai daca vrei asta!Pentru obtuzi,da,este proiectie!Si sa va mai spun ceva si inchei aceasta discutie online neavenita.La tanara in cauza,am remarcat,chiar daca prea tarziu din punctul meu de vedere,spiritul combativ,dar acesta trebuie sa-l aiba,in primul rand,in relatiile sale si atunci nu o sa mai aiba probleme.O zi buna,va doresc![/quote]

Una, doua aduci in fata profesia ta (pe care, desi ai fost intrebata de cativa useri, o ascunzi. Daca tot te mandresti cu ea si cu ceea ce ai devenit datorita ei, lamureste-i pe cei care doresc asta: cu ce te ocupi.) Asta una!
A doua este ca, nu esti aici nici in spatele biroului, nici pe vreun podium unde tii vreo prelegere despre activitati generale. Aici trebuie sa fii femeie, mama, prietena si ce-o mai trebui, in functie de ceea ce citesti. Nu zbir, nu profesor, nu director.

Si pe o fetita care are un necaz concret, careia ii sfaraie buza ACUM de un sfat, chiar n-o intereseaza profesia si experienta ta intr-un domeniu ... oarecare.
rashela
Postat pe 5 August 2011 18:47
La 18 ani ai avut deja o relatie de 3 ani?!?! Nici nu ma mir ca deja te-ai plictisit, ce o sa faci pe la 30 de ani? 40? Asta se intampla cand vrei sa devii matura inainte de vreme, uiti de copilarie si adolescenta! Cine si-a trait copilaria asa cum trebuie, cine a trecut prin adolescenta si s-a bucurat de ea, aceea nu se plictiseste asa repede intr-o relatie...
kudika111295
Postat pe 14 August 2011 10:15
Daca relatia voaastra s-a terminat de comun acord e ok,dar deocamdata cred ca este o poveste de vara.Asteapta sa vezi daca te mai cauta cand va intoarceti in tara si abia apoi vezi daca e o relatie serioasa
kudika403817
Postat pe 14 August 2011 10:15
141..daca nu ai kef sa citesti cu atentie, mai bine las-o balta si tine-ti sfaturile si rautatile pt tine...in problema pt care dyakarina a cerut un sfat, nu era sub nici o forma nevoie de informatii legate de cultura ei generala

dyakarina...ce pot sa iti spun...eu traiesc o poveste asemanatoare de 1 an de zile....ceea ce am crezut o iubire de-o vara s-a transformat intr-o poveste de iubire...deocamdata povestea nu are un final fericit si nici nu stiu daca va avea, din cauza distantei...eu nu intentionez sa plec din orasul meu, iar el detesta orasul in care stau...vezi? aici e problema...daca voi veti putea sa treceti peste aceasta distanta...atunci veti avea o poveste de iubirea....mult noroc in viata si sa fii iubita, pt ca esti o fata inteligenta si meriti!
m_mirela78
Postat pe 14 August 2011 10:20
De la: dyakarina, la data 2011-08-05 05:21:12Rashela,
Oricum intentionez clar sa ma despart de actualul, caci nu imi vad un viitor alaturi de el, sau daca il vad, nu va fii tocmai cel mai placut.
La casatorie nici nu imi sta gandul, pana nu ma vad cu facultatea terminata, un loc de munca stabil si un salar care sa imi permita sa ma intretin, cel putin cat de cat, ca la situatia din Romania, destul de tragic...
El a zis ca vom pastra legatura. Sunt curioasa in schimb felul in care o vom pastra, ca amici sau ca iubiti?... Caci eu sunt indragostita de el si sufar chiar si acum, dupa ce nu l-am vazut de miercuri seara, dar asa e viata. L-am intrebat ce are de gand sa faca cu noi, caci eu stiu clar ca as vrea o relatie cu el, iar raspunsul a venit prompt: "Nu vreau sa ma gandesc la viitor, poate maine mor si nu te voi mai vedea niciodata, poate peste cativa ani vom fii legati prin iubire si prin acte, niciodata nu stii de ce fel de drum vei da in viata. Prefer sa traiesc in prezent si savurez momentele cu tine."
Ce sa inteleg eu din asta?


io zic ashe...one more time sa te urce pan' la nori...si apoi...sa'ti vezi de drum! sa te consideri norocoasa pt povestea frumoasa de vara ce o traisi! da'l in balamuc pe al de ai o relatie de 3 ani cu el...e clar ca daca lucrurile mergeau cum trebuie intre voi nu te mai prindea vraja acestei povesti de vara in veci! cat il priveste pe giacomo asta al tau...cred ca un raspuns mai clar, citet si cu majuscule nu putea sa'ti dea! omu' traieste clipa....azi cu tine...maine cu alina...poimaine cu ambra...stefania...mary-anne...si tot asa! europa e mare, nu? ai doar 18 anisori...my God! o sa mai iubesti de o sa te plictisesti! de pui la corazon problema cum o asterni pe hartie...sa duc toate planurile tale(liceu, facultate, job, cariera, etc) esti tanara, frumoasa, inteligenta....TRAIESTE, NU'TI FACE PLANURI! (legate de o eventuala relatie, iubire, bla, bla)
lone_star
Postat pe 14 August 2011 10:23
dyakarina...traieste prezentul si nu ti mai bate capul cu viitorul....parerea mea...si vei vedea ca toate intrebarile pe care le ai vor primi si un raspuns....trebuie sa ai rabdare atata tot...nimeni nu are dreptul sa te judece si nici nu ai cum sa asculti de niste sfaturi de pe forum..doar sa tragi o linie si sa iti faci propria concluzie...dar de ce sa te grabesti in a trage concluziile...prezentul tau este legat de actuala relatie...si trebuie s te gandesti f bine ce vei face....si dak tipul din italia te va cauta peste o luna sa zicem...abia atunci iti vei da raspunsul la multe intrebari...si abia atunci ar trebui sa ti bati capul cu asta...:).... ai grija de tine si multa bafta....pupici
Jacuza
Postat pe 14 August 2011 10:24
Salut,am citit poveste ta si crede-ma ca la varsta ta,la fel eram si eu cu cineva de 2 ani,si aveam impresia ca nu merge,ca nu mai are rost sa continui,si normal ca am facut greseala sa ne despartim,dar dupa 1 an l-am vrut inapoi,si norocul meu a fost ca D-zeu m-a ajutat,si acum suntem casatoriti.Nu trebuie sa te panichezi,exista momente de monotonie,in fiecare relatie (casnicie),important e sa sti sa treci peste (impreuna),daca ai impresia ca merita sa stai langa respectivul.Probabil ca acum,orice zice ,sau orice face el,te enerveaza,nu-ti convine si starnesti cearta,asa e in orice relatie.Sa nu crezi,ca langa cel cu care ti-ai petrecut vacanta,vei avea o viata roz si plina de surprize,sau cuvinte dragastoase....O relatie la distanta,e greu de mentinut,daca intre voi nu au fost ani in urma care sa va lege,parerea mea.Si eu am fost plecata sa lucrez,si el a ramas in tara,dar aveam 6 ani impreuna,si m-a asteptat....
Iti doresc sa ai puterea sa iei o decizie buna!!!!
inesuca
Postat pe 14 August 2011 10:33
Buna ziua.Am citit mesajul tau si am trait clipe de nostalgie,pt ca si eu la 18 ani credeam ca voi fi pt totdeauna cu amicul meu,dar am intrat la facultate doar eu,pt ca el lucra deja ( nu avea studii superioare) dar pt mine nu conta asta .Iata ca el a inteles s-a retras incet pt ca nu putea sa accepte ca eu sa fiu cu facultate iar el nu.Am suferit,dar timpul a rezolvat totul.Am cunoscut in anul II un baiat frumos care mi-a schimbat viata ,cu care sunt si acum cu el,cu copii si cu amintiri splendide.Ceea ce iti spun este sa nu privesti relatia asta pe termen lung,pt ca atmosfera studentesca schimba mult lucrurile.Bucura-te de clipele petrecute impreuna,gandeste pozitiv,pt ca mai ai de terminat un liceu,apoi admiterea la facultate,care-ti va schimba mult optiunile si timpul le rezolva pe toate O relatie poate sa dureze si fara sa va vedeti,dar eu cred ca un an de zile,el nu va sta pe uscat...si cred ca nici tu...Viata este una singura si merita s-o traiesti din plin,mai ales cand ai doar 17 ani...Fii realista...Prof.Gina David.
kudika323092
Postat pe 14 August 2011 10:47
Nu mi-a luat foarte mult sa imi dau seama de personalitatea doamnisoarei si nu cred ca era cazul sa intre in detalii referitoare la nivelul de educatie pe care il are(nu stiu cum s-a putut trage concluzia ca este pizi...). Subiectul mie mi se pare foarte simplu: iubeste(cum nu a mai "iubit" pana acum) si este panicata! De obicei nu am rabdare sa citesc atat, insa, de data aceasta, atat subiectul cat si schimbul de replici m-au determinat sa citest mai departe. Iubirea nu tine de nimic altceva decat de sentimente. Nu inseamna ca daca ai 18 ani nu poti iubi. Cunosc cazuri in care relatii foarte frumoase pornesc inca din adolescenta si se mentin si la maturitate. Exista si asa ceva si cred ca doar datorita unor sentimente profunde o relatie poate dura atat.
Sfatul meu este sa lasi timpul sa decida. Rupe relatia veche, pentru ca nu te implineste, dar nu pune baza in cea noua. Cand eram acasa, tata mereu imi spunea ca atunci cand un barbat iubeste face tot posibilul sa fie cu fata pe care o are in suflet, iar eu spuneam ca sunt prostii, ca e el gelos ca e tata(niciunul din baietii cu care ieseam nu era bun). Ei uite ca acum ii dau dreptate! Imi zicea mai ieri o colega de birou ca ea nu crede ca mai exista iubire si ca daca barbatul de langa tine te protejeaza este suficient. Tine de fiecare din noi daca facem sau nu acest compromis!
Ca si concluzie, indiferent cat de mult ti-ar fi dor de el, indiferent cat l-ai iubi, lasa-l pe el sa te caute! E o regula simpla si foarte veche care a functionat si va functiona mereu. Fii demna(nu respingatoare) si da dovada ca esti o fata care stie ce vrea!Nu fi impulsiva(ca vrei sa se intample acum) pentru ca destinul va face tot ca el! Ai rabdare...
eleniakk
Postat pe 14 August 2011 10:48
ce tanara esti si te gandesti deja la o relatie stabila!!! ai avut una de 3 ani care, na, uite cum ati ajuns, si acu' tot asta cauti?! iti spun din experienta mea, am 24 de ani si am avut relatii si de 6 ani si de 1 an, au fost momente si sunt si acum cand imi doresc sa fiu singura..sincer iti spun, singura, atunci poti face ce vrei! o relatie este frumoasa atata timp cat te rezumi la 3 intalniri, atat, mai mult nu, il cunosti prea mult dupa aia si gata, s-a dus farmecul! vezi-ti de viata si cariera, baieti oricum sunt si vor fi! :)
ossarina
Postat pe 14 August 2011 11:30
buna karina , am trei fete care tot asa au trecut si ele prin febra dragostei la tinerete , acum dupa un timp si-au dat seama k mama are dreptate . iar iubire la distanta sa nu crezi niciodata . asa a fost o prietena de a mea iau despartit 400 km si a durat 3 luni , el nu o sa-si lase locul natal iar tu sa mergi la el sg printre straini nu prea cred k e bn . iar k tipul k care ai stat atatiea ani a fost un fel de obisnuinta si a fost dragoste copilareasca . asculta de baba dragostea dak vine o sa vina mai puternica pe la 30 ani pana atunci toate o sa fie trecatoare , fati o cariera termina facultatea adunati un banut si asa niciodata nuti poate arunca un baiat in fata nimic fi pe picioarele tale , si dragostea de acum iao k pe o joaca nu prea pune la suflet k nu merita in timp omul se plictiseste si vrea sa schimbe ceva. camy
kudika021298
Postat pe 14 August 2011 11:30
Si atunci de ce ar trebui sa aiba sentimente pentru ei?! Este mai bine sa-i foloseasca pentru placere si relaxare, atata tot, la varsta asta.... Sentimentele ar trebui investite mai tarziu intr-o persoana care sa merite.....
darksukkubus69
Postat pe 14 August 2011 12:20
foarte corect ! doar ca e greu probabil pt ea,respectiv....e nehotarita....
sandrini
Postat pe 14 August 2011 13:51
heeei!!! si eu tot 18 ani am,la fel ca tine,aproape 18 :D :) si,oarecum,inteleg prin ce treci.nu am stat sa citesc si celelalte opinii,dar,sincer:pentru ce sa tragi de o relatie pe care stii ca nu o vrei? si in plus,ai stat cu el timp de 3 ani,ft mult mi se pare mie :)) si spui ca lucrurile nu au stat niciodata intre voi doi,asa cum stau intre tine si noul baiat,de care esti indragostita. gandeste-te ca esti tanara si esti cu el de cand aveai 15 ani,nu?pey,parerea mea e ca ai multe de vazut,de cunoscut,de experimentat,atat in materie de baieti ca si in materie de alte lucruri,nu stiu,nu-mi vin acum in minte :)) dar,incearca sa gandesti si asa.si cel mai important:nu da cu piciorul unei relatii pe care o poti avea,de care te poti bucura,doar de dragul altei relatii,care deja e consumata,si mai ales de dragul timpului(presupun ca te gandesti ca ai fost cu el atata timp si acum iti e greu sa renunti). dar,incearca!!! si daca e sa nu fie,sa nu iasa ce vrei/cum vrei tu asta e! fruntea sus,capul inainte,esti tanara,ai o viata frumoasa si sunt sigura ca o sa fie bine odata si odata.trebuie doar sa fii rabdatoare!:) parerea mea .. nu stiu daca o sa tii cont de ce am spus eu aici si de ce am incercat sa te invat,dar .. sper,totusi,sa te ajute :) si da-i o sansa noului baiat(scuze ca-i spun asa :)) )
mimakudika
Postat pe 14 August 2011 14:28
vreau sa pot sa fiu indif cu barbatul pe care0l iubesc ...cum???????oare cum sa0mi stapanesc sentimentele?cum sa)l mint si eu ??acum 3 luni am cunoscut pe cineva am simtit ceva nu nu mi s0a mai intamplat niciodata ..am inceput o relatie dar bazata pe minciuna de ce??pt ca dupa o luna a vrut sa se desparta de mine dar sa ma scoata pe mine vinovata dar defapt pana la urma mi0a spus adev motiv avea o rel de 3 ani...cu toate astea am inchis ochii si am continuat...m0am apropiat din ce in ce mai mult de el tin ffffffffffffffff mult la el dar e f gelos si neintelegator...nu zic ca nu tine la mine dar eu nu vreau decat sa tina vreau iubire intelegere respect ...mi0a spus sa am rabdare cu el ca se va desparti in timp s0a despartit de cealalta....si dc simte ceva cu adevarat reuseste sa-si ascunda f bine sentimentele....din pacate pt mine sunt fffff sincera cu el ....sincer nu l-am mintit cu nimic pt ca nu pot ....inima0mi spune ceva mintea altceva...ma doare comportamentul lui....eu trebuie sa0l inteleg in tot el pe mine lipsa totala.ore ce0mi mai ascunde??? problema e ca sunt sigura pe ceea ce simt stiu sa deosebesc sentimentele stiu ce simt.nu are deloc incredere in mine...desi consider ca am renuntat un pic la viata mea pt el pt relatie tot sa fie bine..singurul lucru care mi se intampla e ca uneori mai primesc cate un tel la ore f tarzii invitatii n oras la suc.... decand sunt cu el nu am mai iesit cu nimeni pt ca imi ajunge el ca barbat si respect relatia si pe mine...incerc sa-i explic ca nu am nimic cu nimeni sunt doar foste cunostiinte cu care nu am avut nimic decat amici si la toata lumea spun ca am iubit..nu ascund de nimeni asta in schimb el se fereste f mult cu mine...
theangel
Postat pe 14 August 2011 14:43
Sfatul meu e sa ai rabdare. De multe ori timpul alege.

E posibil ca noua relatie sa devina stabila. S-ar putea sa te iubeasca si el asa cum il iubesti tu. Nu te precipita ca s-ar putea sa faci greseli. O mare gresala ar fi sa ii arati ca il iubesti inainte ca el sa iti arate asta. De multe ori un barbat nu pierde o oferta ca asta. Asa ca ai grija.

Si eu am cunoscut un coleg de scoala cand nu eram pregatita sa intru intr-o relatie stabila. Am fost colegi de liceu, apoi de facultate; am devenit prieteni si apoi soti. Si eu m-am gandit ca e prea devreme si ca ne vom satura unul de altul,. dar nu a fost asa. Suntem casatoriti de 17 ani si suntem la fel de indragostiti si acum.

Dragostea adevarata nu se deterioreaza. Asa ca asteapta sa vezi daca e dragoste adevarata; tu esti singura care va stii daca e iubire sau altceva.

Eu iti doresc SA AI O VIATA FRUMOASA.
gabriela_esty
Postat pe 14 August 2011 14:52
De la: ilumax_76, la data 2011-08-05 13:55:19
De la: dyakarina, la data 2011-08-05 12:53:21

...care sa demonstreze ca NU sunt o fata pe care daca o intrebi cine e presedintele actual al Frantei iti va spune Jacques Chirac, iar daca o vei pune sa scrie va scrie: Jac Si Rac....


Avea dreptate Pudika, madam 141 nu citeste cu atentie


Categoric.
mariana_o
Postat pe 14 August 2011 16:00
BUNA DRAGUTA ......PAREREA NOASTRA CONTEAZA MAI MULT SAU MAI PUTIN TU ESTI CEEA CE CREZI K VREI IAR TIMPUL LE REZOLVA PE TOATE DACA DAT SA FITI IMP O SA FITI ...DACA NU NU ......O REL ASEMANATOARE AM AVUT SI EU TOT IN IT IN SCHIMB K UN TIP IT,,,, LA FEL CREDEAM K TOTUL E K ,DAR MAI TARZIU AVEAM SA AFLU ALTELE CARE M AU DUS LA SUFERINTA....ASA K DOAR TIMPUL DECIDE CE VA FI PE VIITOR ,,BUCURATE DE CEEA CE SA INTAMPLAT SI NU REGRETA NIMIK CE TE A FACUT SA ZAMBESTI. NUMAI BINE.
JUVMIKA
Postat pe 14 August 2011 16:16
De la: dyakarina, la data 2011-08-05 16:24:17141 - imi pare rau sa o spun, dar chiar ai inteles gresit atat intentiile mele cu acest baiat, cat si ceea ce am scris in legatura cu presedintele Frantei. Mai devreme am mentionat ca am numai medii mari la cel mai bun liceu din oras si ca nu sunt o "pitzi"...
In loc sa te concentrezi asupra detaliilor, ai ales sa iei tot pe de-a-ntregul si tot nu ai inteles esentialul: Tin enorm de mult la baiatul asta, mai mult decat am tinut vreodata la cineva. Am sentimente pentru el pe care nu credeam ca le pot avea pt cineva. Nu este doar indragosteala adolescentina si nici despre sex nu este vorba. Da, sunt atrasa fizic de el, dar desi aveam timp aceste 2 saptamani sa imi fac de cap cu el, mi-am infranat dorintele trupesti si le-am ascultat pe cele sufletesti.
Nu pot explica in cuvinte ceea ce simt pentru acest baiat. Nici in dans, nici in pictura, versuri, proza sau muzica, asa cum nici celebrul zambet al Mona Lisei nu poate fi explicat. Am fost si am vazut-o cu ochii mei. Incearca sa intelegi paralela pe care o fac eu intre sentimentul pe care il traiesc si zambetul femeii.
Ma chinui, doar incercand, sa ma gandesc cum as putea explica ce simt pt acest baiat, daramite sa mai si scriu.
Nu "bat cu pumnul in masa" ca asta e iubire, dar sentimentul acesta il simt infinit si aproape imposibil.
Incearca, te rog, sa intelegi cuvintele pe care le scriu si daca poti, sa le si simti. Ele vin din suflet si nu din minte. In viata m-am lovit de multe lucruri, incepand cu divortul parintilor, o femeie noua in casa tatalui meu, iubiti care imi faceau toate poftele doar ca sa ma tranteasca in patul lor, intr-un final, ei alegandu-se cu nimic, un suflet venit in urma cu 5 ani de care a trebuit sa am grija, desi nu era prioritatea mea, moartea unora din cei mai dragi prieteni, multe lucruri care o tanara normala, de varsta mea, nu le-a trait.
Am invatat ca viata este grea si nu intotdeauna roz, am invatat sa fac diferenta intre toate felurile de sentimente, de la bucurie, la fericire, la dragoste, ura, tristete, depresie, melancolie, liniste etc. Dar niciun sentiment nu se compara cu ce simt eu pt acest baiat. Daca intelegi asta poate vei intelege si ingrijorarea mea si motivul pentru care am cerut ajutorul.




Mie-mi place pustoaica. O mai place cineva ??? !!!! Hm ?

Revenind la subiect : eu ( ca si alte forumiste) zic sa lasi timpul sa treaca si sa vezi ce se intampla. Relatia asta poate fi de-o vara sau de-o viata, poate merge sa nu ... n-ai de unde sa stii. Dar asta vei putea vedea numai odata cu trecerea timpului.
Sfaturi o sa primesti multe si ar trebui sa stii ca fiecare persoana iti da sfaturi in functie de experientele prin care a trecut in viata. Din pacate, sau poate din fericre, experienta de viata a fiecaruia dintre noi e unica. De aceea ceea ce pentru unii functioneaza, pentru altii nu merge nicicum. Lasand sa treaca timpul, in functie de cum se vor desfasura lucrurile, de ceea ce vei simti tu si in functie de multe alte variabile care vor aparea( ca astea sigur or sa apara), vei sti ce e de facut si cum sa privesti lucrurile . Esti o fata inteligenta si sunt convinsa ca o sa gestionezi foarte bine situatia prin care treci.
Mult noroc si ... sa fie asa cum iti doresti tu.


mariana_o
Postat pe 14 August 2011 16:26
cu siguranta la facultate vei intalni pe altcineva si in final nu vei ramane cu nici unul dintre baietii care sunt in momentul de fata in viata ta!..
kudika025369
Postat pe 14 August 2011 17:47
Draga mea,
Povestile de dragoste sunt unice! Nimeni in lumea asta nu-ti va da vreun sfat viabil. Nu exista asa ceva! Dragostea, sau iubirea, este unica pentru fiecare! Nu conteaza scoala sau, educatia. Ea este UNICA, la 18, 30, 40, 50 de ani. Te va ajuta sa te cunosti pe tine. Ce vrei, ce simti, de ce, cum, sau orice altceva iti va aduce in viata. Eu sunt si "acra" si "naiva"dar cred in puterea dragostei de a ne transforma, de a ne "intelepti", de a ne face FRUMOSI. Dragostea ne transforma! Parerea mea? Urmeaza Dragostea, nu Responsabilitatea, nu Acreala, nu Obisnuinta. Eu le-am trait si am dat gres! Fa tot ce poti pentru implinirea Iubirii!

kudika339608
Postat pe 14 August 2011 17:51
Si eu am trecut prin ceea ce treci tu, dupa 2 ani si jumatate de relatie care s-a incheiat cum s-a inchiat (monotonie etc etc) am trait o iubire de-o vara ca/n vis. Aveam aceeiasi varsta ca si tine, am facut nebunii din dragoste, aveam acelasi sperante ca si tine, cand a venit luna septembrie si am inceput scoala (cls a 12ea) si mie si lui brusc ne-au cam trecut "sentimentele" sau cel putin interesul de a avea ceva impreuna, desi eram la aceiasi scoala, ne uitam timid unul la altul si atat.Acum la 24 de ani nu as mai face aproape nimic din ce am facut la 18 , in acea vara...desi a fost o vara de vis!!!
Sincer nu stiu ce sfat sa iti dau, doar ti-am povestit o experienta de a mea.
Cu drag Monica!

P.S. Dupa o relatie lunga , care pe final devine monotona si sti si tu bine cum e, cred ca orice noutate si atentie diferita si dulcegarii ti se par "wow" rupte din filme, nu zic ca nu is asa, dar poate le si suprapreciem noi, cel putin asa cred ca mi s-a intamplat si mie acum 6 ani:)
Monica_D_
Postat pe 14 August 2011 18:55
De la: dyakarina, la data 2011-08-05 04:25:21Buna tuturor celor care ati decis sa cititi acest subiect.
Incep prin a va spune ca am 18 ani si sunt intr-o relatie cu un baiat de aproape 3 ani de zile. Intre noi a intervenit monotonia si comoditatea si amandoi recunoastem asta intr-o discutie "face-to-face".
In momentul de fata ma aflu in Italia, unde imi petrec vacanta. Aici am cunoscut un alt baiat, in urma cu 2 saptamani. Initial, credeam ca intre mine si el se va lega doar o prietenie care se va rupe o data ce ne-am fi intors in tara, fiind si el din Romania.
Situatia drastica este urmatoarea: ne-am indragostit unul de celalalt. Eu mai mult ca sigur, despre el nu pot fi tocmai sigura daca a fost sincer, desi privirea lui si atentia pe care mi-o acorda imi dadea de inteles ca tine la mine.
Am avut parte de momente de vis, in care ma simteam cea mai fericita fata de pe fata Pamantului. Imi spunea vorbe dulci si frumoase de fiecare data cand se uita la mine. Am avut parte de momente aproape rupte din filme. Mi-a marturisit unele lucruri pe care nu le-a zis nimanui. Mi-a zis ca vom pastra legatura mai mult ca sigur. Acum, el s-a intors in tara, eu ramanand aici pt inca o luna.
Pot spune ca am trait cu el clipe, si am pt el sentimente, pe care NU le-am avut niciodata cu baiatul cu care sunt impreuna de aproape 3 ani.
As vrea sfatul vostru cu privire la urmatoarele: Credeti ca ceea ce a fost intre mine si acest baiat a fost doar ceva trecator? Si daca aceste sentimente nu sunt tocmai trecatoare, credeti ca o relatie la 900 km distanta va dura pt cel putin un an de zile, pana voi termina liceul si voi incepe facultatea in orasul lui natal? (decizie luata cu mult timp inainte de a-l cunoaste).
Vreau sa stiu cum ar trebui sa reactionez in aceasta situatie. Excludeti relatia de aproape 3 ani, caci lucrurile se agraveaza pe zi ce trece, iar singura rezolvare este despartirea, rezolvare care oricum va fi luata de comun acord (sper...).
Va rog! Daca aveti o parere cu privire la acest subiect, scrieti-o. Multumesc!

intrebare: "te-ai culcat cu el ??" ... acuma sa zic despre ce parere am momentan , dak relatia voastra tre sa continue la distantza aproape un an ,atunci uita-l , relatiile la distantza nu merg nici,odata , clar ca a fost frumos in afara , el mai stia locurile frum din strainatate , atzi vost numai voi 2 , si oricum te plictiseai acolo ca nu aveai pe nimeni si automat tzi s-a pus pata pe el ca aveai nevoie de cineva sa te scoata din monotonie , te-a plimbat peste tot , prin locuri care oricum nu l,ai vazut n ici,odata , si faptul ca tzi,a spus lucruri care nu le,a spus la nimeni , asta nu o cred in totalitate :D .... oricum merita sa incerci si in tzara o relatzie dar dak presupune si o distantza de 900 km atunci uita , si legat de actualu prieten , despartzitzi,va , sa nu ii faci mai mult rau dekt i,ai facut .... zi ca atzi fost mai mici la inceput deaia a mers relatzia ,acuma altfel merg lucrurile , si ii spui ca oricum o sa incepi facultatea in alta parte si o relatzie la distantza ,dupa cum spuneam , nu functioneaza .... acuma sa imi spui te rog si ce te-am intrebat :D mai sus ... ceao
xardasxp
Postat pe 14 August 2011 19:02
Buna!
Eu iti pot spune ca prin ceva asemanator am trecut si eu .Eu aveam 17 ani si aveam o relatie de 2 ani cu cineva care dorea sa necasatorim si totusi am intalnit pe altcineva pentru care la-m lasat pe primul si cu care formez un cuplu de 6 ani si ceva .De la bun inceput a fost frumos si este in continuare.Distanta nu ne-a ucis relatia ,doar ne-a concretizat sentimentele(3 ani am stat in orase diferite).Eu iti urez sa ai parte de o poveste de dragoste mult mai frumoasa decat a mea (noi inca ne iubim f tare,locuim impreuna si inca avem momente de magice---de poveste)
mirela_stoica86
Postat pe 14 August 2011 19:12
bitch pune si tu mai multe poze sa vad daca ai burta daca nai te scot eu in oras ca pari draguta iesim in haven ..pop bitch
animallover
Postat pe 14 August 2011 19:17
uite mie mi sa intamplat acelasi lucru... dar sincer dupa 8 luni stand impreuna cu el mia dovedit ca este ca ceilalti baieti iti spune vb dulci ca sa te vrajeasca si dupa vrio cateva luni se plictiseste de tine nu iti mai da acelasi atentii nu iti mai spune vb frumoase si chestii... asa cu prietenul tau ai stat 3 ani ai fost cu el si la bine si la rau... certuri este normal sa aveti pt ca nu este relatie sa nu fie certuri.. si eu cred ca tu iti iubesti prietenu nu pe baiatu asta.. asta este doar o placere pt ca tu ai stat numai cu un baiat timp de 3 ani si e normal cand vezi pe altu ca iti face complimente si spune ca tine la tine si altele sa spui mai eu nu ma mai inteleg cu prietenu na uite este altu care il iubesc ... acuma depinde alegerea este a ta sfatul meu ar fi sa ramai cu prietenul sa nu iti para rau mai tarziu pwp :*
ralu___teo_te_iubesc
Postat pe 14 August 2011 21:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
putem sau nu... 67 De la: eka 25 Mai 2009 11:23
Topicuri diverse... si indelung comentate!!! 4 De la: sweet_deea2468 22 Iulie 2009 17:12
Muzica de Craciun 4 De la: freakbabe 24 Decembrie 2009 03:12
Femeile si "aerele" 40 De la: one_size 5 Octombrie 2009 12:19
help 1 De la: slashsmf 12 Aprilie 2010 13:21