Mai multe
| merg la sala zilnic de ceva vreme .. stiam ca pot sa slabesc doar o mai slabisem inainte numai ca mai pusesem inapoi .. | ||
|
this_is_the_life Postat pe 13 August 2011 18:52 |
||
|---|---|---|
| merg la sala zilnic de ceva vreme .. stiam ca pot sa slabesc doar o mai slabisem inainte numai ca mai pusesem inapoi .. | ||
|
this_is_the_life Postat pe 13 August 2011 18:52 |
||
| dap teoria o stiu ..dar practica ma cam omoara . Nu il bag in seama oricum iam dat ignore de muullttt ..dar l-am scanat si am vazut ca este online ..Oricat de tare m-ar durea as vrea stiu ca are pe alta dar m-am ionteresat si nu este singur ba vad ca este oarecum nu stiu nu ii pasa de nimic dar ast aeste merg inainte ca inapoi nu pot | ||
|
|
||
|
this_is_the_life Postat pe 13 August 2011 18:56 |
||
|
Mi-a dat mesaj in seara asta in care ma intrebat ce fac .. nu i-am raspuns l-as suna sa ii spun sa ma lase in pace dar cred ca pana la urma tot ignoranta este cea mai buna |
||
|
this_is_the_life Postat pe 14 August 2011 02:40 |
||
| buna.....sunt o membra mai veche dar nu prea activa.....eu iti dau un sfat dar nu esti datoare sa-l si asculti....doar sa il citesti......pune pe o hartie impartita in 2 lucrurile bune si lucrurile rele si vezi care atarna mai greu, unde scrii mai mult....si asa ai sa-ti dai seama singura daca trebuie sa te impaci cu el sau nu.....daca merita sau nu....dar dupa parerea mea sincera nu merita deloc.....am trecut si eu prin asa ceva.....:( | ||
|
latte_coco Postat pe 14 August 2011 17:10 |
||
De la: latte_coco, la data 2011-08-14 17:10:52buna.....sunt o membra mai veche dar nu prea activa.....eu iti dau un sfat dar nu esti datoare sa-l si asculti....doar sa il citesti......pune pe o hartie impartita in 2 lucrurile bune si lucrurile rele si vezi care atarna mai greu, unde scrii mai mult....si asa ai sa-ti dai seama singura daca trebuie sa te impaci cu el sau nu.....daca merita sau nu....dar dupa parerea mea sincera nu merita deloc.....am trecut si eu prin asa ceva.....:( stiu ca nu merita m-amk linistit am vb cu el si suntem bine fiecare pe drumul lui |
||
|
this_is_the_life Postat pe 15 August 2011 18:20 |
||
De la: this_is_the_life, la data 2011-08-15 18:20:36De la: latte_coco, la data 2011-08-14 17:10:52buna.....sunt o membra mai veche dar nu prea activa.....eu iti dau un sfat dar nu esti datoare sa-l si asculti....doar sa il citesti......pune pe o hartie impartita in 2 lucrurile bune si lucrurile rele si vezi care atarna mai greu, unde scrii mai mult....si asa ai sa-ti dai seama singura daca trebuie sa te impaci cu el sau nu.....daca merita sau nu....dar dupa parerea mea sincera nu merita deloc.....am trecut si eu prin asa ceva.....:( Ai dat dovada de maturitate,ai analizat fbn situatzia si ai luat decizia corecta..Tot respectul
|
||
|
Arutzu28 Postat pe 15 August 2011 18:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| de ce ne place sa fim umilite? | 43 | De la: pufosica 20 Mai 2010 21:10 |
| ma intreb..a meritat? | 19 | De la: aadelinnne 24 August 2008 13:26 |
| ce o fi in mintea lui...? heeeelp please!!! | 4 | De la: Allexis 5 Iunie 2010 09:59 |
|
|
||
| Am nevoie de un pic de ajutor..logica imi spune sa fac ceva..inima altceva | 6 | De la: DaduxMJ 9 Decembrie 2009 16:13 |
| cum sa ma despart de el? | 19 | De la: pryntzesyta 6 August 2009 22:20 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.