Setari Cookie-uri

Oare cand ...

merg la sala zilnic de ceva vreme .. stiam ca pot sa slabesc doar o mai slabisem inainte numai ca mai pusesem inapoi ..
this_is_the_life
Postat pe 13 August 2011 18:52
merg la sala zilnic de ceva vreme .. stiam ca pot sa slabesc doar o mai slabisem inainte numai ca mai pusesem inapoi ..
this_is_the_life
Postat pe 13 August 2011 18:52
dap teoria o stiu ..dar practica ma cam omoara . Nu il bag in seama oricum iam dat ignore de muullttt ..dar l-am scanat si am vazut ca este online ..Oricat de tare m-ar durea as vrea stiu ca are pe alta dar m-am ionteresat si nu este singur ba vad ca este oarecum nu stiu nu ii pasa de nimic dar ast aeste merg inainte ca inapoi nu pot
this_is_the_life
Postat pe 13 August 2011 18:56
Mi-a dat mesaj in seara asta in care ma intrebat ce fac .. nu i-am raspuns l-as suna sa ii spun sa ma lase in pace dar cred ca pana la urma tot ignoranta este cea mai buna
this_is_the_life
Postat pe 14 August 2011 02:40
buna.....sunt o membra mai veche dar nu prea activa.....eu iti dau un sfat dar nu esti datoare sa-l si asculti....doar sa il citesti......pune pe o hartie impartita in 2 lucrurile bune si lucrurile rele si vezi care atarna mai greu, unde scrii mai mult....si asa ai sa-ti dai seama singura daca trebuie sa te impaci cu el sau nu.....daca merita sau nu....dar dupa parerea mea sincera nu merita deloc.....am trecut si eu prin asa ceva.....:(
latte_coco
Postat pe 14 August 2011 17:10
De la: latte_coco, la data 2011-08-14 17:10:52buna.....sunt o membra mai veche dar nu prea activa.....eu iti dau un sfat dar nu esti datoare sa-l si asculti....doar sa il citesti......pune pe o hartie impartita in 2 lucrurile bune si lucrurile rele si vezi care atarna mai greu, unde scrii mai mult....si asa ai sa-ti dai seama singura daca trebuie sa te impaci cu el sau nu.....daca merita sau nu....dar dupa parerea mea sincera nu merita deloc.....am trecut si eu prin asa ceva.....:(

stiu ca nu merita m-amk linistit am vb cu el si suntem bine fiecare pe drumul lui
this_is_the_life
Postat pe 15 August 2011 18:20
De la: this_is_the_life, la data 2011-08-15 18:20:36
De la: latte_coco, la data 2011-08-14 17:10:52buna.....sunt o membra mai veche dar nu prea activa.....eu iti dau un sfat dar nu esti datoare sa-l si asculti....doar sa il citesti......pune pe o hartie impartita in 2 lucrurile bune si lucrurile rele si vezi care atarna mai greu, unde scrii mai mult....si asa ai sa-ti dai seama singura daca trebuie sa te impaci cu el sau nu.....daca merita sau nu....dar dupa parerea mea sincera nu merita deloc.....am trecut si eu prin asa ceva.....:(

stiu ca nu merita m-amk linistit am vb cu el si suntem bine fiecare pe drumul lui

Ai dat dovada de maturitate,ai analizat fbn situatzia si ai luat decizia corecta..Tot respectul
Arutzu28
Postat pe 15 August 2011 18:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
de ce ne place sa fim umilite? 43 De la: pufosica 20 Mai 2010 21:10
ma intreb..a meritat? 19 De la: aadelinnne 24 August 2008 13:26
ce o fi in mintea lui...? heeeelp please!!! 4 De la: Allexis 5 Iunie 2010 09:59
Am nevoie de un pic de ajutor..logica imi spune sa fac ceva..inima altceva 6 De la: DaduxMJ 9 Decembrie 2009 16:13
cum sa ma despart de el? 19 De la: pryntzesyta 6 August 2009 22:20