Setari Cookie-uri

Cum sa scap de fostul?

De la: kudika_12105, la data 2012-07-15 17:43:26observ ca deja este incheiata povestea dar poate mai este cineva si pt mine pe aici. si eu patesc ceva asemanator, dar mai grav. fostul meu prieten are filmari cu mine cand ii fac sex oral si ma ameninta ca daca nu ma intalnesc mereu cu el ii spune iubitului meu actual de ele si le publica, deja are pus pe cd. a vrut sa le aduca si la parintii mei. nu mai stiu ce sa fac sa scap. sper ca imi va raspunde cineva

Ai o singura solutie.Sa-ti asumi riscul si el sa posteze acel film .Asta se pedepseste acum .Cu parintii o sa fie mai greu...dar poti sustine ca sunt contrafacute...iar cu prietenul daca accepta bine daca nu iti faci alt prieten .Timpul le rezolva pe toate.Si uitarea se asterne repede.Alt fel risti sa pici din rau in mai rau.Nu face compromisuri cu astfel de javre ca nu mai scapi.
Si mai deschideti si voi neuronul cand faceti anumite lucruri.
VEZI TOTUL SE PLATESTE.
Si ce scump.
PARTENERDEVIS
Postat pe 15 Iulie 2012 18:32
prietenul meu stie de existenta filmarilor dar nu stie k el inca ma ameninta cu ele. stie k am incheiat orice discutie cu fostul si nu pot sa ii spun k inca mai vb cu el k ar deveni foarte gelos. iar cu parintii...stiti si voi ce ar zice parintii daca ar vedea pe fata lor pe net facand asta. eu stau intr-un oras mic si probabil tot orasu ar vb numai de asta. va multumesc pt raspunsuri si sper sa rezolv cumva pana la urma
kudika_12105
Postat pe 16 Iulie 2012 11:38
De la: kudika_12105, la data 2012-07-16 11:38:00prietenul meu stie de existenta filmarilor dar nu stie k el inca ma ameninta cu ele. stie k am incheiat orice discutie cu fostul si nu pot sa ii spun k inca mai vb cu el k ar deveni foarte gelos. iar cu parintii...stiti si voi ce ar zice parintii daca ar vedea pe fata lor pe net facand asta. eu stau intr-un oras mic si probabil tot orasu ar vb numai de asta. va multumesc pt raspunsuri si sper sa rezolv cumva pana la urma

Dupa cum iti spuneam, profita de pe urma spaimei tale. Problema e ca daca mai intarzii mult, problema se va agrava. Imi pare rau sa-ti spun ca ai gresit rau de tot in momentul in care i-ai spus prietenului de aceste filmari, el a a acceptat si tu totusi ai cedat santajului... Singura varianta e sa iei taurul de coarne, spune-i iar prietenului tau actual ca nemernicul te ameninta in continuare si, eventual (ba chiar recomandat) vorbiti si cu parintii. Ai incercat sa-l ameninti ca te duci la politie pentru hartuire/santaj? Sfatul meu, lasa teama si poarta o discutie foarte serioasa cu actualul.

Acum, ca sa fiu sincer, eu citesc printre randuri ca tu nu doar te-ai intalnit cu nemernicul santajist. Sau, altfel spus, ca intalnirea nu s-a rezumat doar la un suc, ai cedat si altfel... Si aici s-ar putea sa ai o problema. Mai ales ca actualul stia de situatie si a avut incredere in tine ca o rezolvi tu. Si aici nu stiu ce sa-ti mai spun, tine strict de norocul tau, de sentimentele si intelegerea pe care le manifesta actualul prieten fata de tine... Oricare ar fi situatia, bafta si fii tare! O discutie serioasa tot trebuie sa ai cu nemernicul ala, dar nu singura! Iti trebuie sprijin moral si chiar fizic (prieten, mama, tata, prieteni foarte apropiati). Sa nu-ti fie frica chiar sa-l reclami la politie. Nu stiu la voi cum e, dar in Bucuresti chiar nu cred ca se mai socheaza cineva ca x sau y practica si aceasta varianta de placere trupeasca. Eu unul nu!
kudika_11874
Postat pe 16 Iulie 2012 16:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vreau sa ma impac cu iubita meu Ajutatima va rog 34 De la: kudika_3463 10 Aprilie 2012 20:52
ajutor va rog.. stiu ca e mult de citit dar vreau un sfat. 7 De la: ncl_cld 29 Mai 2016 17:17
Nu mai inteleg nimic... 45 De la: Anonymous19xx 25 Ianuarie 2015 12:14
relatia mea 10 De la: kudika275734 29 Iulie 2010 14:27
cum pot problemele exterioare cuplului sa declanseze o ruptura.... 7 De la: parvati 7 Iunie 2009 00:24