Mai multe
De la: BabeLove4U, la data 2011-08-10 00:17:00Ma bucur ca esti descurcareata. Desi nu ti-as dori sa ai parte de "capat de drum". Multumesc. Ufiii, nici eu nu-mi doresc, dar daca e sa mi se intample......cu fruntea sus voi sta, cred. Brrrr, ma iau fiorii, nu vreau sa ma mai gandesc. |
||
|
doi_ochi_caprui Postat pe 10 August 2011 00:22 |
||
|---|---|---|
Atunci nu te gandi. Profita de tot ce primesti de la el si de tot ce faceti impreuna Noi am cam deviat de la topic
|
||
|
BabeLove4U Postat pe 10 August 2011 00:25 |
||
De la: BabeLove4U, la data 2011-08-10 00:25:16Atunci nu te gandi. Profita de tot ce primesti de la el si de tot ce faceti impreuna Allah, Allah! Dati-i inainte cu povesteala...lasa, aia mica, Monika, scapa oricum de "fostul" ei, pana da direct in "actualul", care o si filmeaza, atunci sa vezi! Deci...cum e cu profitul ala, dar cu ce faceti impreuna...? Niste poze se poate...? Daca nu-s nesimtit... keep it so!
|
||
|
|
||
|
Darkmagic Postat pe 10 August 2011 00:46 |
||
Allah, Allah! Dati-i inainte cu povesteala...lasa, aia mica, Monika, scapa oricum de "fostul" ei, pana da direct in "actualul", care o si filmeaza, atunci sa vezi! Deci...cum e cu profitul ala, dar cu ce faceti impreuna...? Niste poze se poate...? Daca nu-s nesimtit... keep it so! [/quote]Ma refeream la profitatul de clipele frumoase impreuna, de saruturi si bla bla, antipaticule Si nu nu, nu primesti poze, tu esti cam obraznic
|
||
|
BabeLove4U Postat pe 10 August 2011 00:51 |
||
De la: BabeLove4U, la data 2011-08-10 00:51:10Allah, Allah! Ma refeream la profitatul de clipele frumoase impreuna, de saruturi si bla bla, antipaticule Si nu nu, nu primesti poze, tu esti cam obraznic [/quote]Ufff... Stiu ca sunt antipatic. Si fac eforturi in directia asta. Dar "obraznic"...o nu. Cu tine inca nu am fost... Anunta-ma daca-ti doresti, si o sa fac tot ce pot, sa fiu dorinta ta. |
||
|
Darkmagic Postat pe 10 August 2011 00:58 |
||
De la: DarkMAGIC, la data 2011-08-10 00:58:47De la: BabeLove4U, la data 2011-08-10 00:51:10Allah, Allah! Ufff... Stiu ca sunt antipatic. Si fac eforturi in directia asta. Dar "obraznic"...o nu. Cu tine inca nu am fost... Omg, sa ma pregatesc sa fug sau sa astept sa vad ce urmeaza? Sunt curioasa uneori ...
|
||
|
BabeLove4U Postat pe 10 August 2011 01:11 |
||
Nu ma cert cu tine, pt ca te socotesc o pustoaica desteapta. Reevalueaza-ti curiozotatile...si daca maine tot mai ai asemenea dileme, adu-mi aminte si am sa fiu poate nu obraznic, dar FOARTE rau cu tine. Noapte buna. |
||
|
Darkmagic Postat pe 10 August 2011 01:20 |
||
De-asta spun, aveti grija fetelor cu cine va incurcati ca se poate sa iasa rau Ce-o fi fost in capul ei, sa intre intr-o relatie cu un astfel de individ, numai ea stie...
|
||
|
Micaell Postat pe 10 August 2011 10:02 |
||
|
Wow!! Nu ma asteptam sa raspunda atatea persoane! Va multumesc mult de tot pt interesul acordat. Eu la ore din astea ajung acasa de la munca si de aceea raspund abia acum. In acest an si jumatate el, fostul, a mai avut o prietena, tare draguta, cu care chiar a facut un video cu mai multe poze cu ea goala si a fost acel videoclip pe toate siteurile. A avut grija sa ma inform,eze ca si al meu e similar. Numai ca din cate stiu eu, el nu are astlfel de poze. Ideea pe care o sustine este ca eu nu am stiut ca o anumita camera de filmat, filma in anumite momente....Am pastrate mailuri si sms-uri de la el pt ca m-am gandit ca va veni si timpul sa trec pe la politie. Mda situatia e aiurea si mi-as dori sa nu ia mai multa amploare. Posibil sa nu aibe nimic dar sa sa stai in stersul asta continuu nu este f placut. Si cu organele noastre de politie..ma astept sa ma trimita la plimbare si eventual sa imi ceara si pozele... Sper sa imi fac multi prieteni aici. Va pup si va multumesc mult! |
||
|
monika885 Postat pe 10 August 2011 20:26 |
||
De la: monika885, la data 2011-08-10 20:26:17Wow!! Nu ma asteptam sa raspunda atatea persoane! Va multumesc mult de tot pt interesul acordat. Eu la ore din astea ajung acasa de la munca si de aceea raspund abia acum. Aoleu, ce om de nimic! Cum Dumnezeu sa faci asa ceva persoanei care ai iubit/o? Za zicem ca are poze, filmulete, sau ce-o fi avand, intrebare este:de ce nu le-a publicat pana acum? Totusi a trecut atata timp, si tu, de intors tot nu te-ai intors la el. Draga, mergi la politie, poate se face ceva.N-ai sa mori daca faci un drum pana la ei. Aviz celor care citesc, aveti grija cu cine impartiti asternutul, pentru o zi/noapte sau o ora. Deschideti bine ochii, cand sunteti in casa iubitului, nu mai dormiti invaluite in iubire.
|
||
|
doi_ochi_caprui Postat pe 10 August 2011 23:01 |
||
De la: doi_ochi_caprui, la data 2011-08-10 23:01:51De la: monika885, la data 2011-08-10 20:26:17Wow!! Nu ma asteptam sa raspunda atatea persoane! Va multumesc mult de tot pt interesul acordat. Eu la ore din astea ajung acasa de la munca si de aceea raspund abia acum. da da! eu tot timpul am in sifonier doi prieteni cameramani care filmeaza si la nunti , botezuri, decese, divorturi
|
||
|
pickard Postat pe 10 August 2011 23:15 |
||
|
...ma gandeam..si daca nu are nici poze nici video, nimic..e totusi f aiurea sa vezi ca ai stat cu cineva atata timp si pers pe care ai iubit-o cel mai mult iti face asa ceva. Nu stiu cum se va termina povestea mea, dar a bietei lui foste prietene..s-a terminat destul de aiurea. La 18 ani sa iti faca unul asa ceva.. De asta bine spui tu, deschide-ti bine ochii ca nu cunoasteti omul de langa voi nici dupa o viata petrecuta alaturi de el, dar apoi dupa cateva luni sau cativa ani... O seara foarte frumoasa!! |
||
|
monika885 Postat pe 10 August 2011 23:26 |
||
| Ce sa spun..bine ca la tine in camera au loc atatea evenimente:) | ||
|
monika885 Postat pe 10 August 2011 23:28 |
||
Tu ia atitudne si nu il lasa sa isi mai permita sa te santajeze, si cu atat mai putin sa si puna in practica. Cand mintea omului e bolnava... .Da, nu ai cum sa cunosti un om nici dupa o viata intreaga petrecuta alaturi de el, insa iti poti da seama in timp, de felul uli de a fi. Unii se mandresc cu niste defecte, so.... |
||
|
BabeLove4U Postat pe 10 August 2011 23:47 |
||
Uite pe cineva care vrea sa iti "distraga" atentia de la problema si sa te faca sa zambesti. Fruntea sus si ataca-l si tu. Nu sta sa primesti "loviturile".
|
||
|
BabeLove4U Postat pe 10 August 2011 23:50 |
||
De la: monika885, la data 2011-08-10 23:26:38...ma gandeam..si daca nu are nici poze nici video, nimic..e totusi f aiurea sa vezi ca ai stat cu cineva atata timp si pers pe care ai iubit-o cel mai mult iti face asa ceva. Tu nu ai un frate, care sa-i traga o mama de bataie la nemernic?
|
||
|
doi_ochi_caprui Postat pe 11 August 2011 01:19 |
||
|
Eh, n-am nici un frate din pacate... Iar cei de la servici nu sunt incuiati ci f stricti..si pana la urma nici nu i--as condamna prea tare. Acum dupa ce am citit ce ati scris si voi ma gandesc ca poate e asa si nu are nici macar o poza, video etc. Ramane de vazut...invatam din greseli pana la urma. E situatia destul de panibila.. Pana una alta eu ma duc in vacanta maine! Ne mai scriem cand revin! Va multumesc muuult! |
||
|
monika885 Postat pe 12 August 2011 19:28 |
||
o solutie ar fi sa lasi totul in urma o perioada si sa pleci din tara daca nu aveti nimic impreuna,copii ma refer,incearca sa gasesti un loc de munca in afara tari sau chiar in alta localitate si te faci nevazuta o perioada,si daca te gaseste cea ce ma indoiesc atunci incepi si aduni probe ,alfel e cam greu daca nu ai probe,este cuvintul tau impotriva cuvintului lui,bafta.
|
||
|
Amis_Reddrag_1 Postat pe 13 August 2011 06:48 |
||
De la: monika885, la data 2011-08-09 21:28:31Buna seara, Cum sa scapi de fostul?! Iubindu-l pe actualul!!! Si atunci toate problemele legate de "fostul" vor fi foste!... Nu dramatiza obsesia cuiva de care ai scapat deja! Daca el face lucruri ilegale, reclama-l, demonstreaza cu probe si are cine sa-l trezeasca la realitate! Dar daca obsesia lui devine dilema pentru tine... atunci intreba-te pe tine, caci ceva a ramas nerezolvat acolo! Scuza-mi duritatea, dar cineva trebuie sa ti-o spuna pe "a dreapta"... Succes! |
||
|
maimai_no1 Postat pe 13 August 2011 08:05 |
||
Cred ca e un psihopat..
|
||
|
Elyaa Postat pe 13 August 2011 17:54 |
||
De la: BabeLove4U, la data 2011-08-09 22:19:12în *, fie-ar ea de tastaturã Nu-i mai da sa bea k face urat..
|
||
|
Arutzu28 Postat pe 13 August 2011 17:56 |
||
|
Daca iubitul tau amenintandu-te cu postarea pozelor iti cere sa adopti o anumita conduita, spre exemplu iti cere sa te impaci cu el, fapta lui intruneste elementele constitutive ale infractiunii de santaj, prevazuta si pedepsita de dispozitiile art. 194 Cod penal, in forma agravata chiar. Astfel "constrangerea unei persoane prin amenintarea cu darea in vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromitatoare pentru persoana amenintata, pentru sotul sau pentru o ruda apropiata a acesteia" este prevazuta de alin.(2) al aceluiasi articol si sanctionata cu inchisoarea de la 2 la 7 ani. Deci nu conteaza daca pozele exista sau nu in realitate. Mai mult, intrucat situatia aceasta dureaza (din cate am inteles) de ceva timp, infractiunea imbraca forma continuata, astfel incat exista inca un motiv care ii va agrava raspunderea penala. Din moment ce tu deja ai mail-uri si mesaje in care el te ameninta poti cu atat mai mult sa depui o plangere penala. Daca el doar te ameninta cu publicarea pozelor, fara a-ti cere nimic, atunci savarseste infractiunea de amenintare , asa incat indiferent daca el urmareste sau nu sa obtina un "folos" (acea conduita de care am vorbit) fapta lui constituie infractiune ,asadar cea mai buna cale pentru a-ti redobandi linistea este sa sesizezi fie organele de cercetare penala, fie direct procurorul prin introducerea unei plangeri penale. Succes si sper sa-ti redobandesti linistea si sa nu mai accepti aceasta situatie. Te inteleg ca nu ar fi in avantajul tau ca acele fotografii sa fie facute publice si tocmai de aceea e mai bine sa actionezi ferm. Banuiesc ca el vazand reactia ta in tot acest interval nu se va astepta la o atitudine energica si cred ca va da inapoi. Nu permite nimanui sa te "terorizeze" psihic. Daca totusi posteaza pozele poti de asemenea sa-i ceri daune morale (fie chiar in cadrul procesului penal, fie pe cale unei actiuni civile separate.) Imi cer scuze daca mesajul a fost prea lung. Sper ca ti-am putut fi de ajutor. |
||
|
mira89 Postat pe 14 August 2011 20:58 |
||
De la: monika885, la data 2011-08-10 20:26:17Wow!! Nu ma asteptam sa raspunda atatea persoane! Va multumesc mult de tot pt interesul acordat. Eu la ore din astea ajung acasa de la munca si de aceea raspund abia acum. Mda..ce sa zic...eu am o dilema.. Kte fete trebuie sa mai patzeasca exact k voi doua k sa luatzi initziativa sa datzi cu nemernicul asta de peretzi? ![]() Dc nu te pui matalutza sa faci o inregistrare cu convorbirea in care te shantajeaza,apoi o duci frumushel la politzie? Poate ma uit prea mult la filme politziste,dar eu de-ash fii in locul tau ash incerca si varianta asta..macar stiu k am facut cv si n-am stat sa tremur de frik la ce poate sa fak nenorocitul
|
||
|
Arutzu28 Postat pe 15 August 2011 18:31 |
||
|
Trebuie sa fie groaznic sa treci prin asa ceva. Unii nu stiu cand sa se opreasca ori cum sa accepte un Nu. In general astfel de persoane devin violente, rele, hartuitoare. Sfatul meu este sa iti informezi prietenii si familia despre ceea ce se intampla. Cu cat stiu mai multe persoane prin ce treci cu atat mai bine. Unu..pentru comfortul tau psihic si doi...nu stii cand te va ajuta faptul ca ai tai stiu care este situatia. Ulterior...taie orice comunicare cu el. Nu raspunde la telefon, mesaje, mailuri, amenintari...pur si simplu dispari. Iar in ultimul rand..nu iti fie frica, nu e el dracu' atat de negru :) |
||
|
ioaname Postat pe 16 August 2011 17:08 |
||
|
Buna seara tuturor, Am revenit din vacanta si am recitit cu drag ceeace mi-ati scris. Doamne fereste, bine ca nu avem nimic de impartit ca altfel cred ca...nu stiu. M-am mai linistit, am vb si cu o avocata care e dispusa sa ma akute daca va fii nevoie. Deocamdata vad ca s-a linistit sa vedem pana cand. Nu imi vine sa cred cat de rai putem fii noi oamenii uneori. Parca suntem animale.... |
||
|
monika885 Postat pe 22 August 2011 22:04 |
||
observ ca deja este incheiata povestea dar poate mai este cineva si pt mine pe aici. si eu patesc ceva asemanator, dar mai grav. fostul meu prieten are filmari cu mine cand ii fac sex oral si ma ameninta ca daca nu ma intalnesc mereu cu el ii spune iubitului meu actual de ele si le publica, deja are pus pe cd. a vrut sa le aduca si la parintii mei. nu mai stiu ce sa fac sa scap. sper ca imi va raspunde cineva
|
||
|
kudika_12105 Postat pe 15 Iulie 2012 17:43 |
||
|
ioi ma pregateam sa fac o glumita , da aici e treaba serioasa
|
||
|
maria-ioana Postat pe 15 Iulie 2012 17:58 |
||
De la: kudika_12105, la data 2012-07-15 17:43:26observ ca deja este incheiata povestea dar poate mai este cineva si pt mine pe aici. si eu patesc ceva asemanator, dar mai grav. fostul meu prieten are filmari cu mine cand ii fac sex oral si ma ameninta ca daca nu ma intalnesc mereu cu el ii spune iubitului meu actual de ele si le publica, deja are pus pe cd. a vrut sa le aduca si la parintii mei. nu mai stiu ce sa fac sa scap. sper ca imi va raspunde cineva Ii poti spune ca parintii tai si actualul tau prieten abia asteapta sa-l prinda si sa-i indoaie cocoasa, ca deja te-ai pus la adapost, povestindu-le tot asa ca poate sa-si bage filmarile exact in koor! Iar daca pune mana pe el prietenul tau, s-ar putea sa si-o ia urat si la gingii....Vorbeste-i pe intelesul lui, daca vrei sa te faci inteleasa, bag de seama ca este din ultiuma speta si pe ultima scara a societatii, daca vrea sa se razbune in felul asta pe tine! |
||
|
rondina Postat pe 15 Iulie 2012 18:04 |
||
De la: kudika_12105, la data 2012-07-15 17:43:26observ ca deja este incheiata povestea dar poate mai este cineva si pt mine pe aici. si eu patesc ceva asemanator, dar mai grav. fostul meu prieten are filmari cu mine cand ii fac sex oral si ma ameninta ca daca nu ma intalnesc mereu cu el ii spune iubitului meu actual de ele si le publica, deja are pus pe cd. a vrut sa le aduca si la parintii mei. nu mai stiu ce sa fac sa scap. sper ca imi va raspunde cineva Nu e usor, dar nici greu. El profita de spaima ta de ceea ce va spune actualul tau prieten. Sfatul meu e sa-i spui prietenului tau actual de aceasta situatie. Desigur, sper ca pe actualul nu l-ai tinut la post negru in aceasta privinta. Daca si cu el te-ai bucurat de aceste bucurii ale vietii in doi, ar trebui sa inteleaga. Mare grija la modul in care prezinti problema. Si calm, mult, mult calm... Nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar, parerea mea e ca santajarea fostei iubite cu astfel de chestii e unul dintre cele mai josnice gesturi pe care le poate face un barbat... |
||
|
kudika_11874 Postat pe 15 Iulie 2012 18:06 |
||
De la: kudika_11874, la data 2012-07-15 18:06:41 Corect!!! on--Draga mea,,daca ai un astfel de obicei si te caracterizeaza sinceritatea,,ii poti spune totul actualului prieten,,fara jena,sexul oral a depasit,de mult timp,,caracterul de nepermis,mai ales in stilul de viata al celor tineri!!! Comunicandu-i iubitului tau,nu faci decat sa alungi teama din sufletul tau,in ceea ce priveste amenintarile fostului,care,din punctul meu de vedere,este un neavenit,nu este un barbat,ci o imitatie,,sa santejezi o femeie,cu aceste fapte,atat de intime,mi se pare de o grosolonie fara seaman. Deci,,fii corecta cu prietenul tau,comunica cu el,,si pe celalalt,,alunga-l din viata ta,,si ca un sfat pentru tine,,inainte de a practica sexul oral cu un barbat,,judeca ceva vreme,inainte de a o face,,nu toti sunt demni de aprecierea "barbat",,stiu,,iubirea se manifesta si astfel,dar macar fa-o cu barbatul vietii tale,nu anapoda!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 15 Iulie 2012 18:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Despartire din cauza parintilor lui.. | 14 | De la: kudika_970863 12 Septembrie 2014 15:08 |
| Ce inseamna fericirea pentru voi? | 1 | De la: nouasexy 19 Martie 2011 20:17 |
| De ce sunt/ devin femeile nemultumite? | 19 | De la: _oktober_ 31 Iulie 2009 14:28 |
|
|
||
| totu despre Racii..!:X | 21 | De la: TIGRA 25 Februarie 2011 11:40 |
| remediu pt ciclu "preamtur" | 12 | De la: nicoleta4856 10 Iunie 2009 21:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.