Setari Cookie-uri

dragoste conditionata

De la: kudika_pudika, la data 2011-08-20 18:15:09Mdea, am inteles. Ori ne plecam in fata ta, ori te arunci pe jos si plangi cu picioarele in aer. Sau declari topicul inchis.

O sa-ti spun un cliseu: daca mai multi iti spun ca esti beat, du-te si te culca. Gandeste-te si tu, toti iti spunem aceeasi chestie. Nu crezi ca ar fi momentul ca totusi sa reevaluezi situatia? In ceea ce-l priveste pe domn, la copil o sa ma refer mai incolo.
Bun, l-ai cunoscut, ti-a spus ce ti-a spus... de ce te-ai mai culcat cu el? Nu are sens. Ok, teai culcat cu el, ce s-a intamplat cu protectia, mai ales ca esti asa anti-bebe? Protectia de urgenta, mai ales Iarasi, nu are nici un sens.
Cu alte cuvinte, de vina pentru situatia de fata esti chiar tu. Stiai foarte bine in ce te bagi (ca doar nu mai ai 15 ani), inseamna ca erai pregatita si pentru consecinte.

Si acum ajung la bebe (consecintele alea).
Daca aveai 23 de ani, nu-ti ziceam nimic. Nu sunt nici pro nici contra avort, sper doar sa nu fiu pusa eu vreodata in situatia de a lua o astfel de hotarare. Atat.
Dar ai 33 de ani. Daca nu faci acum bebe, cand vrei sa-l faci? Ma gandesc ca viata ti-e asezata cat de cat, ai un post cat de cat ok. De acum inainte iti va fi din ce in ce mai greu sa concepi si s-ar putea sa te chinui mult cand chiar vei dori un copil. Iar tatal se pare ca vrea sa-si faca datoria de parinte. Nu conteaza ca vrei tu sa fii cu el sau nu. Mie mi se pare ca datele problemei sunt foarte pro-bebe.
Da, stiu, ti-e frica (hai nu minti, frica e normala), nu ai inel pe deget si esti single. Dar chiar cred ca ar fi o crima sa nu te gandesti de 10-15-50 de ori inainte de a lua decizia de a avorta. Bine, asta daca chiar nu-ti doresti copii vreodata.

Si inca ceva: avortul poate duce la infertilitate la orice varsta, dar la varsta ta! O sa-ti doresti un bebe mai tarziu si ai sa regreti amarnic. Dupa cum spuneam, nu sunt nici pro nici contra. Insa eu as pastra copilul in situatia ta, avand in vedere cele expuse mai sus.

Atat. Am terminat. Stiu ca-ti va intra pe o ureche si iesi pe alta. Dar macar am spus ce am avut de spus.


unde ai fost acum 20 de ani cand nevasta-mea a decis ca suntem prea saraci pentru a avea un copil? acum am ramas fara nu era internet atunci
kirk
Postat pe 20 August 2011 19:41
De la: katy_katy, la data 2011-08-18 15:59:51Vi se pare normal ca dragostea sa fie conditionata??Vi se pare normal sa fii conditionata in dragoste de un barbat?Considerati asta dragoste sau altceva?
Sa fii conditionata daca ii oferi barbatului respectiv ceva ce isi doreste foarte mult.
Cum vi se pare atitutinea unui barbat care iti spune ca te ia de nevasta numai daca ii faci un copil pt ca acel copil sa se nasca intr-o familie legala?Ati accepta asa ceva?
Cum vi se pare atit unui barbat care iti spune la un moment dat dupa ce v-ati despartit si ai constatat ca esti gravida ca poti sa -i dai lui copilul sa-l creasca cu altcineva daca pe tine te-ar incurca acesta intr-o posbila relatie?



Fiind noua in participarea pe acest forum,am stat mai intai si am vizualizat postarile tuturor celor ce si-au exprimat opiniile in continutul acestui topic.Multe pareri pro conceperii unui copil ,in conditiile prezentate de tine,multe rautati mai mult sau mai putin relevante, pe care nu ar trebui sa le iei in considerare intrucat nimeni si nimic in aceasta lume nu are dreptul sa dicteze altcuiva,ce sa faca cu viata lui! Un sfat neutru,da ,putem da toti de pe forum,dar sa dictam ce sa faca celalalt de langa noi cu via lui,asta nu,niciodata!

Acum vin si eu cu parerea-mi personala;
Dragostea nu poate fi conditionata niciodata,cat va exista omenirea!Ea cand vine ,te invadeaza in toata fiinta si te rascoleste zdravan,astfel incat,oricate sfaturi,atitudini pro si contra,din partea celorlalti,privind pe cei doi implicati in relatie,devin nule,neputincioase in fata sentimentului de dragoste.Nu mai functioneaza creierul,doar inima este in functia de conducere a faptelor persoanelor respective!Punct si de la capat!
In schimb,ceea ce traiesti tu cu acest barbat,care iti impune insasi creatia,insusi nastrea unui suflet,in schimbul atasamentului si iubirii lui,mi se pare de-adreptul grotesc,fara cea mai mica dovada de respect si iubire fata de tine!

Esti insarcinata cu un pui de om,decizia de a-l aduce sau nu,pe lume,pe acest copil,este numai si numai a ta si eventual,luata de comun acord cu taal copilului.Am citit pe topic fel si fel de directive date de persoane care cred ele ca, sunt avizate sa te indrume in ce directie sa o iei! Este perfect!Daca te aranjeaza in vreun fel,le poti urma sfaturile!
Ca un punct de vedere personal,raman neutra in a-ti da un sfat in aceasta privinta.Acest barbat doreste doar un copil de la tine,care probabil,va dori sa-l creasca el!Grea problema pentru o femeiece este pusa in dificultate de dorinta nesabuita a barbatului ce doreste sa fie tata,dar fara a te iubi cu adevarat,fara a iubi mama fiicei sau fiului sau!Din punctul meu de vedere,domnul tau este de compatimit!

Vrei un copil din toata inima ta,da-i nastere,creste-l cu iubire ,caci este si va fi copilul tau toata viata!!!
In caz contrar,prefer sa ma abtin de la indrumari distructive de viata.Faci ceea ce-ti dicteaza inima si constiinta!Sper,totusi,sa iei hotararea cea mai buna!
RAINBOWLADY
Postat pe 20 August 2011 19:47
@piscolino nu te mai agita pt ea ca nu merita, e un caz pierdut...e dor o femeie cu 2 neuroni-unul adormit si celalalt plictisit. asta rezulta in primul rand din faptul ca s-a culcat cu un tip pe care sustine ca nu-l iubeste si pe deasupra a mai ramas si insarcinata "accidental' iar in al doilea rand, ca a postat pe forum franturi si la fiecare parere a utilizatorilor, parere diferita de a ei, adauga fraze gen "sunteti limitati in gandire...nu cunoasteti toata situatia" ca sa se "ascunda".

@katy draga...daca erai o femeie inteligenta asa cum pretinzi, iti asumai faptele si luai din postarile noastre doar ce te ajuta si lasai replicile de printesa bosumflata, ca la actul ala sexual in urma caruia ai ramas insarcinata ai participat si tu...sau o sa vii acum sa zici ca ai fost victima vreunui viol sa te absolvi de orice vina?
cursed
Postat pe 21 August 2011 15:38
Exista solutia inconstientei ei: Va abandona coplilul la maternitate sau il va arunca intr-o gheena de gunoi. Cand un om este inconstient nu va culcati pe gandul ca inconstienta lui va lua sfarsit fiindca asa ii spune la ureche barza.Prostia este un dar de care ne despartim numai la moarte.
kudika023770
Postat pe 21 August 2011 18:10
Intortocheata treaba cu sarcina, cu accidentul de a ramane insarcinata. Cu a naste sau a avorta ca doar deh nu poti avea un copil cu un om pe care nu-l iubesti. Am o interbare CUM DUMNEZEU TE-AI CULCAT CU UNUL PE CARE NU IL IUBESTI? Unde e accidentul in asta? Prin partile mele ata se numeste prostitutie.
Nu il apar pe tip dar povestea asta e cusuta cu ata alba. Te vrea de sotie dar cu conditia sa ii faci un copil. Deci VREI sa te mariti cu el dar nu vrei copii. Sau ii vrei ma tarziu, sau vrei sa ii avortezi? Sau ce?
Comentariile noastre le iei in nume de rau, ai replica malitioasa la unele din ele. De fapt ce vrei FUMEIE?
Suferi de lipsa de atentie, vrei sa iesi in evidenta cu povesti imbecile? Ceri sfaturi apoi nu le mai vrei/
Te sfatuiesc sa avortezi totusi, imi e groaza de progenitura ce o vei aduce pe lume. Spunea cineva ca inteligenta pe Terra are un nivel constant, numarul populatiei este insa in crestere. Ei, asta e motivul pentru care NU trebuie sa pastrezi copilul, ca nici tu nu esti un munte de intelepciune.
kudika395360
Postat pe 21 August 2011 19:48
Nashpa situatie...nu pot sa inteleg oamenii care isi spala rufele in public...katy, sunt unele lucruri mult prea intime pentru a le expune pe un forum, astea le vorbesti cu mama ta, cu o prietena apropiata sau de ce nu cu un psiholog...iti faci si mai mult rau daca iti scrii povestea pe forumuri sa astepti sa citesti criticile unor persoane care stiu doar sa emita judecati de valoare, dar nu sunt neaparat oameni de valoare.
allexxe
Postat pe 21 August 2011 22:37
De la: allexxe, la data 2011-08-21 22:37:09Nashpa situatie...nu pot sa inteleg oamenii care isi spala rufele in public...katy, sunt unele lucruri mult prea intime pentru a le expune pe un forum, astea le vorbesti cu mama ta, cu o prietena apropiata sau de ce nu cu un psiholog...iti faci si mai mult rau daca iti scrii povestea pe forumuri sa astepti sa citesti criticile unor persoane care stiu doar sa emita judecati de valoare, dar nu sunt neaparat oameni de valoare.

mie mi se par oameni seriosi aici.chiar daca se glumeste
PUIA_40
Postat pe 21 August 2011 22:43
De la: katy_katy, la data 2011-08-20 13:21:51
De la: piscolino, la data 2011-08-20 12:55:11Katy,te-ai suparat degeaba pe noi,tu ne-ai cerut parerile iar noi le-am expus,nu toti suntem la fel(iti dai seama ce-ar fi daca toti am gandi la fel|?),acum ca nu am fost deacord cu tine gata te-ai ofuscat si-ti iei jucariile si pleci?Apoi nu te supara pe mine dar esti copilaroasa rau de tot

Asa e!Ai mare dreptate.Sunt foarte copilaroasa.
Nu am spus ca plec am spus ca am observat o anumita marginire de a vedea lucrurile dintr-un punct de vedere si nu am chef sa fiu judecata si acuzata de niste simple useri.Ce ai vrea sa fac?Sa tac si primesc.Sincer,nu te inteleg si nu vreau.Asa ca nu complic pentru ca nu vreau sa ma enervez.Stiu ca se pot spune lucruri fara sa jignesti pe fata omul.Dar ma rog,daca de atat sunteti in stare,EU VA PUP!


In urma cu multi ani, cand abia se legalizase avortul, am facut si eu unul (ultimul)... aveam un copil mare, iar diferentza de varsta dintre ei ar fi fost de vreo 10 ani... dar si astazi ma gandesc ca acea samantza de om pe care eu am refuzat-o era fetitza mea.Si nu ma pot abtine sa nu numar anii pe care i-ar fi avut ea acum...
maimai_no1
Postat pe 22 August 2011 00:26
buna ziua, din pacate"accidentele" fac parte din rutina vietii noastre.In secolul acesta in care avem acces la informatie copiii ar trebui sa vina pe lume in familii in care sunt doriti.Din pacate realitatea este alta si casele de copii nu fac fata valului de copii nedoriti. si decat un copil abandonat mai bine un avort reusit.Pe lumea asta copiii nu au nici o vina doar daca se nasc din"accidente".
oricum decizia de a face avort este exclusiv a persoanei implicate care stie exact ce vrea sa faca pentru a nu avea remuscari mult mai tarziu. iti urez bafta!!!!
mamicris
Postat pe 22 August 2011 11:40
Si spui ca te numesti "mami"?
kudika023770
Postat pe 22 August 2011 16:27
De la: mamicris, la data 2011-08-22 11:40:17buna ziua, din pacate"accidentele" fac parte din rutina vietii noastre.In secolul acesta in care avem acces la informatie copiii ar trebui sa vina pe lume in familii in care sunt doriti.Din pacate realitatea este alta si casele de copii nu fac fata valului de copii nedoriti. si decat un copil abandonat mai bine un avort reusit.Pe lumea asta copiii nu au nici o vina doar daca se nasc din"accidente".
oricum decizia de a face avort este exclusiv a persoanei implicate care stie exact ce vrea sa faca pentru a nu avea remuscari mult mai tarziu. iti urez bafta!!!!


mai documenteaza-te . cu unele mici exceptii , din cu totul alte medii provin copii strazii si cei din ,,leagane".
perce_neige
Postat pe 22 August 2011 16:35
De la: perce_neige, la data 2011-08-22 16:35:32
De la: mamicris, la data 2011-08-22 11:40:17buna ziua, din pacate"accidentele" fac parte din rutina vietii noastre.In secolul acesta in care avem acces la informatie copiii ar trebui sa vina pe lume in familii in care sunt doriti.Din pacate realitatea este alta si casele de copii nu fac fata valului de copii nedoriti. si decat un copil abandonat mai bine un avort reusit.Pe lumea asta copiii nu au nici o vina doar daca se nasc din"accidente".
oricum decizia de a face avort este exclusiv a persoanei implicate care stie exact ce vrea sa faca pentru a nu avea remuscari mult mai tarziu. iti urez bafta!!!!


mai documenteaza-te . cu unele mici exceptii , din cu totul alte medii provin copii strazii si cei din ,,leagane".

piscolino
Postat pe 22 August 2011 16:39
Raspunsul meu, la intrebarea ta despre : "Dragoste conditionata", este un mare DAaaaaaa !
In cazul tau, ar fi fost foarte bine sa te ti de barbatul tau, sa-l asculti, sa-l urmezi, sa invetzi de la el... SA te lasi conditionata si condusa de el ca la dans, caci deciziile si modul tau feminin de gandire, este foarte conditionat de prostie si foarte-n contradictie cu tot ce inseamna dragoste...
Modul lui de gindire insa, te poate ajuta sa revi la constintza dragostei...
Avortul de exemplu, nu cred ca este o conditie a dragostei ci a nebuniei... asa banuiesc eu... dar poate ma insel, tu poate sti mai bine...

Dragostea, precum si prostia, sint doua lumi diferite si sint reprezentate de conditzii diferite si de rezultate diferite...

Tu insa, nu stiu daca vei intelege dialectul chinezesc pe care-l vorbesc eu...
Daca nici macar pe cel cu care ai ramas insarcinata nu-l intelegi, pe ceilalti cum ai putea ?

Imi pare f rau pt situatia ta, si propunerea mea ar fi, sa te lasi ajutata, sa ceri ajutor de la sotul tau, in sensul de a merge impreuna cu el la un psiholog specialist in relatiile de cuplu.
Cere ajutor, inainte sa faci prosti din ce in ce tot mai mari...

Te rog, asculta si parerea unui specialist si apoi poti sa faci cum vrei tu. Dar macar dute si vezi si parerea lui.

Va doresc numai bine si sper sa depasiti cu succes aceasta provocare
denis_3d25
Postat pe 2 Octombrie 2011 02:09
De la: katy_katy, la data 2011-08-19 20:24:05
De la: Thais13, la data 2011-08-19 18:59:30
De la: katy_katy, la data 2011-08-19 05:21:13
De la: Barbie30_, la data 2011-08-18 20:13:54
De la: katy_katy, la data 2011-08-18 19:12:37Sunt gravida dar sunt hotarata sa avortez.
Cum va explicati ca mai sunt si femei care accepta astfel de propuneri?!
Sa presupunem ca iti doresti foarte mult copilul tu ca femeie dar ce incredere poti avea intr-un barbat pe care l-ai cunoscut doar de cateva luni in asa fel incat sa-i faci si un copil?!Eu nu imi explic si ma mir ca mai exista si persoane care se lasa imbrobodite ,astfel incat sa nu constizeze realitatea.



Cu cata usurinta spui "sunt gravida si sunt hotarata sa avortez" Sa te rogi sa-ti mai dea Dzeu si cand o sa vrei tu un copil.....

In primul rand ca nu stii toata povestea si eu n-am de gand sa o spun aici pe toata.Eu am pus niste intrebari pentru a va cere sfatul.
In al doilea rand,imi este foarte greu sa avortez dar in situatia data,nu prea am ce sa fac.Stiu ca din afara iti este foarte usor sa dai sfaturi si sa imi zici sa-l tin dar in primul rand a fost un accident(stiu ca nu o sa ma crezi dar asa a fost),in al doilea rand sit.financiara nu imi permite sa-l cresc singura si in al treilea rand-nu pot sa tin copilul unui barbat pe care nu-l iubesc si care observ ca vrea doar sa ma foloseasca.
Deci,inainte sa judeci si sa acuzi,gandeste-te mai bine!



Eu nu mai inteleg nimic:
- de ce ti-ai tres-o cu unul pe care pretinzi ca nu-l iubesti?
- de ce ai acceptat o relatie cu un barbat care "stii sigur"ca doar vrea sa obtina un copil de la tine si atat?
- de ce nu ai avut grija macar ca "accidentul sa nu se intample si sa nu ramai gravida?
- povestea ta nu are nici o noima si nici macar nu vrei sfaturi , vrei doar aprobarii pe care ma indoiesc totusi ca le vei obtine
- si nu in ultimul rand , sufletul ala ce vina are de vrei sa-l ucizi?


-sa inteleg ca tu faci faci dragoste doar cu persoana pe care o iubesti?!Iubirea implica multe si stii foarte clar ca oamenii fac dragoste si daca se simt atrasi fizic.Deci,de ce ne-am eraja ca nu am stii astfel de lucruri?!
-acest barbat nu mi-a zis de la inceput asta cand practic am ramas gravida mi-a zis acest lucru.
-aici ai dreptate
-povestea are noima daca v-as spune cap coada dar eu nu vreau acest lucru pe forum si imi asum riscul de a fi judecata
-sufletul acela nu are nicio vina dar nefiind in situatia mea iti usor sa ma tragi la raspundere.


Katy, ca sa-ti raspund la afirmatia ta: da, exista oameni care fac dragoste DOAR cu persoana iubita, pe care nu numai ca o iubesc, ci se simt atrasa si de ea. Nu vad nimic rau in asta. Insa imi pare rau pentru tine ca te-ai culcat cu un barbat care nu te iubeste si nici nu te respecta, nu v-ati protejat (protectia contra unei sarcini nedorite e responsabilitatea amandurora, nu doar a femeii) si-mi pare extrem de rau pentru acel copilas ce a rezultat in urma inconstientii si nepasarii voastre. Sunt atatia oameni care si-ar dori un copilas, nu-l pot avea, insa exista si mai multe persoane, care pot avea copii, insa prefera sa-i omoare printr-un chiuretaj sau sa-i abandoneze pe te miri unde. Cu ce v-au gresit sufletelele acelea nevinovate, de ce sa plateasca ei cu viata inconstienta voastra, a celor care fac sex doar pentru ca se simt atrase de o persoana cu un chip placut, dar cu sufletul hidos?

Nu mai spu nimic, mai pot spune doar atat: postarea ta mi-a umplut sufletul de tristete si minie.
franziska_eu
Postat pe 30 Decembrie 2011 09:36
De la: allexxe, la data 2011-08-21 22:37:09Nashpa situatie...nu pot sa inteleg oamenii care isi spala rufele in public...katy, sunt unele lucruri mult prea intime pentru a le expune pe un forum, astea le vorbesti cu mama ta, cu o prietena apropiata sau de ce nu cu un psiholog...iti faci si mai mult rau daca iti scrii povestea pe forumuri sa astepti sa citesti criticile unor persoane care stiu doar sa emita judecati de valoare, dar nu sunt neaparat oameni de valoare.


Iar Katy e o persoana de valoare, nu? Mdeah...
franziska_eu
Postat pe 30 Decembrie 2011 09:38
De la: katy_katy, la data 2011-08-18 19:12:37Sunt gravida dar sunt hotarata sa avortez.
Cum va explicati ca mai sunt si femei care accepta astfel de propuneri?!
Sa presupunem ca iti doresti foarte mult copilul tu ca femeie dar ce incredere poti avea intr-un barbat pe care l-ai cunoscut doar de cateva luni in asa fel incat sa-i faci si un copil?!Eu nu imi explic si ma mir ca mai exista si persoane care se lasa imbrobodite ,astfel incat sa nu constizeze realitatea.

Jesus Christ!!! Cat ai stat sa gandesti pana ai scris chestia asta? Macar a zecea parte dintr-o secunda, daca o faceai si tot nu scoteai atatea tampenii pe centimetru patrat... Mare-i gradina Ta, Doamne, si multi vor sa-i sara gardul cand e poarta deschisa...
Lucia_41
Postat pe 30 Decembrie 2011 09:46
De la: katy_katy, la data 2011-08-20 12:49:03
De la: perce_neige, la data 2011-08-20 10:07:09
De la: katy_katy, la data 2011-08-20 07:50:43
De la: kudika_pudika, la data 2011-08-20 02:43:03Katy, tu esti judecata pentru ca spui cu nonsalanta ca avortezi. Asta atinge multe corzi sensibile si chiar nu-mi vine sa cred cum de nu-ti dai seama de asta.

Din ceea ce ai completat eu inteleg ca el ti-a spus ca ori aveti copilul impreuna, ori va despartiti dupa ce ati aflat ca esti insarcinata. Si apoi a venit cu propunerea sa-ti creasca el copilul, de ce...? ... doar doar nu-l avortezi.
Am sau n-am dreptate?
Tu nu vezi ca el vrea acest copil? te-ai dat singura de gol ca te doare in fund de parerea tatalui acestui copil. Si ai prezentat situatia de parca ar avea el o doaga lipsa.

Ar fi bine sa reevaluezi situatia.

Dragi fete,mai explic inca o data:cand am inceput relatia cu el mi-a zis ca vrea un copil si chiar din primele zile mi-a zis ca vrea sa-l implinesc.Eu imi doream un copil dar nu asa de repede,ci dupa cateva luni pentru a ne cunoaste mai bine.Atunci el mi-a zis ca daca nu fac un copil,nu avem de ce sa stam impreuna.Lucru aberant pentru mine intr-un fel pentru ca era prea repede si pentru nu mi se parea ok conditia in sine.Mi se parea intr-un fel ca sunt folosita.Parca eram o hartie-daca eram buna ma pastra,daca nu,ma arunca la cos.Ceea ce nu mi se pare ok.


daca ti-a spus de la inceput ce vrea , ce-ai crezut ? ca o sa fii tu mai smechera ca el si o sa-l faci sa se razgandeasca ? poate pentru tine acest copil este un ,,accident" , pentru el nu . chiar daca as sti toata povestea , tot nu te-as putea aproba .......... am eu ceva special pentru criminalele care-si ucid copiii pe motiv ca , vai , nu au ce le oferi in viata. si sincer , am mai multa stima pentru el ca ti-a propus sa-i incredintezi copilul ( desi unui barbat ii este mult mai greu sa creasca singur un copil ) decat pentru tine ca te-ai hotarat sa avortezi . te superi ca esti criticata ? ce-ai fi vrut ? sa-ti inchinam o oda ?

OK.MULTUMESC FRUMOS PENTRU CRITICI,JUDECATI SI RASPUNSURI.AVETI FOARTE MARE DREPTATE IN CEEA CE SPUNETI.EU SUNT CEA DE VINA IAR EL ESTE ESTE INGERUL.IMI PARE BINE CA JUDECATI DOAR DINTR-UN PUNCT DE VEDERE.ASTA ARATA MARGINIRE,LIMITARE,ETC.VA INTREB:DACA ATI FI FOST PUSE IN SITUATIA MEA,DACA L-ATI CUNOASTE CU ADEVARAT SI ATI CUNOASTE SIT.CU ADEVARAT,CE ATI FI FACUT.O ZI BUNA SI VA MULTUMESC PENTRU TOT.MA BUCUR SINCER CA V-AM CUNOSCUT.


In toata prostia pe care ati facut-o, amandoi aveti partea voastra de vina, si tu, si el. Iar acum vin eu si te intreb: cum naiba te-ai putut culca cu un barbat pe care nu-l cunosteai sau, daca-l cunosteai, il detestai? Sincer, din punctul meu de vedere, vina cea mai mare tu o porti, deoarece te-ai culcat cu un barbat pe care nu-l cunosteai prea bine, probabil ca-l detestatai si te-or fi atras banii lui, nu te-ai protejat (aici si el are partea lui de vina, dar tu ar fi trebuit sa te gandesti mai mult decat el, avand in vedere, ca-n cazul unei sarcini, tu trebuie sa porti acea sarcina), vrei sa avortezi vrand sa te razbuni prin copil pe tipul cu care ai avut aventura, esti imatura din moment ce nu vrei sa recunosti ca si tu ai gresit, dar si prin faptul ca te astepti ca toti oamenii sa te inteleaga si eventual sa-ti pupe si picioarele, desi tu ai facut-o de oaie rau de tot.

Acum, judeca-ne!
franziska_eu
Postat pe 30 Decembrie 2011 09:49
De la: katy_katy, la data 2011-08-20 13:52:06Deja am intins discutia prea mult si nu merita.Asa cum voi v-ati expus punctul de vedere asa am facut si eu.
De sute de ani femeiele fac avort.Acum va erijati in persoane care nu are face asa ceva dar sunt convinsa ca daca ati fi puse in anumite sit.de viata nu ati mai gandii asa.Dar ma rog,eu va apreciez punctul de vedere si am spus ca nu mai are sens sa continui ,nu pentru vreau sa imi jucariile si sa plec,ci pentru ca l-am inteles.Pentru ce sa continui?Atat ca nu imi permit sa judec,sa jignesc pe cineva atat timp cat nu cunosc bine situatia.
Cand am intrat aici,mi-am asumat riscul de a fi judecata si chiar jignita.V-am vazut punctele de vedere si va multumesc pentru ele,chiar daca nu au fost identice cu ale mele.


Desi am 33 de ani, n-am facut avort NICIODATA si stii de ce? Pentru ca sunt o persoana responsabila, de aia, si pentru ca am principii peste care nu trec, in cazul de fata, NICIODATA nu as pedepsi un copil pentru prostia si incosntienta mea, asa ca mai lasa-ma cu placa asta, ca toate femeile ar face avort.
franziska_eu
Postat pe 30 Decembrie 2011 09:53
De la: kirk, la data 2011-08-20 15:58:29
De la: katy_katy, la data 2011-08-20 13:52:06Deja am intins discutia prea mult si nu merita.Asa cum voi v-ati expus punctul de vedere asa am facut si eu.
De sute de ani femeiele fac avort.Acum va erijati in persoane care nu are face asa ceva dar sunt convinsa ca daca ati fi puse in anumite sit.de viata nu ati mai gandii asa.Dar ma rog,eu va apreciez punctul de vedere si am spus ca nu mai are sens sa continui ,nu pentru vreau sa imi jucariile si sa plec,ci pentru ca l-am inteles.Pentru ce sa continui?Atat ca nu imi permit sa judec,sa jignesc pe cineva atat timp cat nu cunosc bine situatia.
Cand am intrat aici,mi-am asumat riscul de a fi judecata si chiar jignita.V-am vazut punctele de vedere si va multumesc pentru ele,chiar daca nu au fost identice cu ale mele.


daca te uitai pe la alte subiecte de genul asta puteai ghici cam ce te asteapta mai ales ca intelocutoarele sunt tinere si poate nu au avortat niciodata ca sa-ti zica cum sta treaba
iti zic eu ca acum 20 de ani cand eu eram in armata nevasta-mea a hotarat sa avorteze fara sa ma intrebe.acum nu avem copii .daca lasa acel copil poate altceva era acum dar nu vorbim despre asta !
daca esti gravida lasa copilul daca nu ai bani zi pe forum ca s-o gasi cativa care sa te ajute sa iesi din necaz , sau poate tatal copilului sa participe


Pickkard, exista si femei, iar eu sunt una dintre acele femei, care se protejeaza contra unei sarcini atunci cand nu si-o doresc si, nu numai atat, sunt total impotriva unui avort, iar cand spun total, chiar asta simt si asa as face: as prefer sa mor decat sa iau viata cuiva, cu atat mai mult a unui copilas nevinovat.

Imi pare rau pentru greseala comisa de sotia ta, avand in vedere ca tu erai tatal copilului, ar fi trebuit sa-ti ceara si tie parerea. Cand e vorba de viata cuiva, nu e bine sa te joci, astfel de lucruri sunt chestiuni serioase, nu bagatele.
franziska_eu
Postat pe 30 Decembrie 2011 10:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Melodii vechi 23 De la: danutza__ 20 Februarie 2014 20:05
cum imi pot gasi prieteni pe kudilife? 40 De la: ancasobo 17 Iulie 2010 00:28
Ce parere aveti despre pastilele Perfectil pentru par unghii si piele ? 3 De la: Valy90 20 Iunie 2011 18:33
Alternativa...cu plata ?! 5 De la: kitty_krieger 18 Iulie 2010 19:31
relatiile la distanta 39 De la: aurina71 17 August 2010 10:33