Setari Cookie-uri

Sunt distrusa !

Vai, esti ``distrusa``, vezi sa nu te dezmembrezi. Ai grija ca vei ramane cu senzatia asta toata viata. Stai linistita, va trece cand vei da de altul mai bun ca el.
Eva32
Postat pe 3 Septembrie 2011 00:48
De la: marco918, la data 2011-09-01 22:56:25
De la: Ralu_22, la data 2011-08-23 15:48:10.......................................acum zice ca mai devreme sau mai traziu tot aici am fi ajuns........................

... vad ca tot nu ati inteles pe ce lume traiti, fetelor si baietzei !!! ... ... am facut rezumatul rezumatului acestui ... ''cuplu'' ...
marco918
Postat pe 3 Septembrie 2011 00:58
Fata, ideea e ca el facea ceva cu viata lui si probabil asta chiar te-a atras. Crede-ma ca daca ar fi frecat menta nu mai stateai tu 4 ani de zile si il flituiai de nu se vedea. Insa ideea e ca si tu ar fi trebuit sa faci la fel ca el, adica sa lucrezi cat mai mult si sa ii arati tu lui ca nu ai timp de el, asta ar fi trezit interes, trust me
kal_el
Postat pe 3 Septembrie 2011 03:38
Da.. am citit acum ce urari de bine mi-ati transmis unii din voi. Am scris pe acest forum , nu sa fiu judecata ci doar sa primesc niste sfaturi sincere de la niste oamenii pe care nu ii cunosc si care nu ma cunosc. Intradevar, vreau sa plec din Bucuresti pentru ca asa consider ca imi e mai bine. Nu ma mut in nici un satuc, ci in Brasov, un oras frumos, un oras in care am unde sa locuiesc fara sa fiu nevoita sa dau in fiecare luna 1000 Ron pe chirie. Cu banii aia poate o sa fac ceva pentru mine. Pote doar cine a trecut prin asta, realizeaza ca nimic nu mai e la fel, cel putin pentru mine nu, prietenii nu ii mai privesc la fel, pentru ca sunt comuni, sau mai bine doar prietenii lui. In fine, realizez ca trebuie sa o iau de la capat, ca trebuie sa imi schimb viata si sa incep sa fac lucruri doar pentru mine, ca pana acum, da... m-am gandit mai mult la el, si abia acum realizez ca pentru mine nu am facut nimic.
O iau de la capat, sper sa imi fie mai bine si si sa depasesc tot ce ma doare acum.
Legat de oamenii care se bucura, am senzatia, cand un om este in impas, nu mai fiti asa, pentru ca asta nu ajuta pe nimeni cu nimic, si nu cred ca va face viata mai frumoasa daca sunteti rautaciosi.
Poate fiecare trece printr-o astfel de despartire la un moment dat, si fiecare invata ceva din asta.
Va pup
Ralu_22
Postat pe 3 Septembrie 2011 17:01
De la: Ralu_22, la data 2011-09-03 17:01:07
Legat de oamenii care se bucura, am senzatia, cand un om este in impas, nu mai fiti asa, pentru ca asta nu ajuta pe nimeni cu nimic, si nu cred ca va face viata mai frumoasa daca sunteti rautaciosi.
Poate fiecare trece printr-o astfel de despartire la un moment dat, si fiecare invata ceva din asta.
Va pup

De bucurat, nu se bucura nimeni ca nu creste nimanui contul in banca cand ii moare capra vecinului.
DIn punctul meu de vedere, cei care trebuie sa-ti intinda umarul sa plangi pe el sunt cei apropiati tie, cei care intr-adevar te cunosc, nu doar in exterior ci si in interior. Adica parintii, cea mai buna prietena si ce s-o mai potrivi in categoria asta.
Restul sunt oameni care privesc situatia ta obiectiv, de cele mai multe ori. Si poti fi sigura ca majoritatea vorbeste din experienta. De la o anumita varsta in sus, toti pot afirma ca au trecut prin asa ceva. Si putini sunt cei care si-au schimbat domiciliul ca sa uite. Timpul vindeca, nu mutatul in alt oras.
In fine, asta era una.

A doua este ca in momentele de grea suferinta exista un prag pe care daca nu il treci, te afunzi si se alege praful. Ori acel prag il treci cand ti se da branci, nu cand se plange alaturi de tine. Personal urasc sfaturile care incep cu "saraca de tine". In suferinta pricinuita de iubire trebuie sa dai palme (la figurat) nu sa ii ridici statuie iubirii mincinoase care tocmai s-a sfarsit.

Pleaca daca BV e mai frumos si mai ieftin. DAR asta sa fie singurul motiv si nu un neica nimeni (pentru ca va deveni un neica nimeni mai devreme sau mai tarziu si pentru tine).
Si da, te-as lasa sa-mi plangi pe umar, apoi te-as certa, te-as zgaltai si ti-as arata cat de frumoasa e lumea ta acum cand ai scapat de necaz. Pentru ca ai scapat, nu ai dat de el.
rashela
Postat pe 3 Septembrie 2011 17:11
De la: Ralu_22, la data 2011-09-03 17:01:07Nu ma mut in nici un satuc, ci in Brasov, un oras frumos, un oras in care am unde sa locuiesc fara sa fiu nevoita sa dau in fiecare luna 1000 Ron pe chirie. Cu banii aia poate o sa fac ceva pentru mine.

Va pup

Hmm... daca te muti cumva inapoi la parinti sau rude, sa stii ca n-ai crescut in ochii mei.

Sunt rautacios, dar ce-ar trebui tu sa inveti din asta e ca nu esti distrusa din asa ceva, distruso. Te pup.
Armain
Postat pe 3 Septembrie 2011 17:22
De la: _vio_, la data 2011-08-24 09:29:13Nu cred ca se prefacea, doar ca nu stia ce sa faca. Se saturase de tine sau de comportamentul tau... cine stie? Sa stii ca un comportamnent dintr-asta de fetita rasfatata care incearca sa se impuna cu orice chip, poate schimba sentimentele unui barbat.
Tu erai "siguranta" pe care o avea acasa si nu risca sa te piarda pana nu gasea altceva sau nu incerca sa mai traiasca si fara tine. L-ai ajutat tu plecand... Omul a vazut ca este liniste, ba mai gaseste si cate o colega "neconsolata"de barbat pe care sa o ajute.... Asta e viata.
Trage invataminte din ce s-a intamplat si mergi mai departe. Nu tu esti cea care a gresit, partea ta de greseala era reparabila.
El nu te-a vrut suficient de mult.
Daca totusi il vrei inapoi, singurul sfat pe care ti-l pot da este sa te faci indiferenta. Cauta-ti unde sa locuiesti, incearca sa pari ca iti vezi de viata, fara sa-l cauti sau sa-i telefonezi, chiar daca te urci pe pereti de dorul lui. Daca mai simte ceva pentru tine o sa fie el cel care se va ruga de tine.... Daca nu, nu te mai umili, nu ai de ce

Are perfecta dreptate, si spun asta pentru ca am trecut printr-o situatie similara. Draga Ralu, l-ai pierdut de mult,dar nu ti-ai dat seama. problema era la el, nu la tine. Nu te-a vrut suficient de mult, si era o chestiune de timp pana gasea un motiv verosimil ca sa te paraseasca. Gandeste-te la situatia asta ca s-a intamplat, si nu trebuie sa te mai gandesti. cand un barbat pleaca dintr-o relatie ca asa simte el, sunt sanse aproape nule sa se mai intoarca. Stiu ca ti-e greu, ca nu mai ai nicio motivatie sa privesti inainte cu seninatate,dar nu e imposibil. inconjoara-te de oamenii dragi tie si gaseste-ti o ocupatie constructiva. daca stai sa te gandesti numai la el ai sa-ti pierzi mintile. Incurajeaza-te si ajuta-te singura pt ca nimeni nu o poate face in locul tau. numai bine!
kudika410734
Postat pe 3 Septembrie 2011 20:19
Conform legilor lui Murfi, cand un lucru merge prost asa va merge si mai departe.Tu te-ai purtat foarte normal, iar el s-a purtat incalificabil cu tine.In momentul cand viata ta s-a fractionat, iti dai seama ca relatia voastra care o credeai de durata a fost un fiasco.Si nu din vina ta.
Parerea mea personala ca nu merita tratat cu atata dulceata cum incerci tu.Intoarce-i pur si simplu spatele si reconstruieste-ti viata dupa alti parametri.Trecutul reprezinta o etapa in viata ta.Acum te gasesti in fata viitorului si trebuie sa iei noi decizii in legatura cu acesta.Fa o analiza daca asta te face sa te simti bine dar ai sa iti dai seama ca nu tu ai dezopnorat relatia cu prietenul tau.Daca te cantonezi aici, intr-o relatie esuata, ea tot esuata va ramane pana cand ai sa te plictisesti.Daca lovesti prea des un caine, oricat de credincios ti-ar fi, tot pleaca in lume sa isi gaseasca un alt stapan mai milos si care sa-l iubeasca.
kudika023770
Postat pe 3 Septembrie 2011 20:30
Nu ai de ce sa te consideri distrusa.El a distrus relatia lui cu tine, asa ca este mai bine acum decat mai tarziu.Asa cum a facut-o cu tine asa va face si cu urmatoarea.Ii plac relatiile de tip aventura fara implicatii matrimoniale.Cred ca alegerea ta a fost gresita de la bun inceput.Acum ai posibilitatea sa iti corectezi viata ta proprie.Nu toata lumea are posibilitatea sa o faca asa de repede.
kudika023770
Postat pe 3 Septembrie 2011 20:34
In astfel de cazuri observ acum ca traiesti tot felul de sentimente, de la tradare, durere, si pana la autocompatimire. Eu asta am tot facut. Incep si eu sa inteleg ca problema nu era in totalitate la mine si un om care iubeste nu se duce in bratele alteia atunci cand are discutii in cuplu. Nu mi-am dat seama pentru ca am fost mult prea implicata si pentru ca el, desi acum inteleg anumite lucruri, ma facea sa cred ca totul e in regula. Eu am crezut ca este mai agitat din cauza lucrului...si asta a fost.
Ma mut, (intr-o mica masura si ca sa trec mai usor peste tot), si din motive financiare, cum am mai spus acolo am o garsoniera.
Sunt convinsa, ca in viitor o sa realizez ca mai bine s-a intamplat acum, ca nu am trait in minciuna mai mult timp, si abia astept ziua i care sa ma pot bucura din nou de viata, fara sa mai privesc inapoi.
Ralu_22
Postat pe 3 Septembrie 2011 20:41
De la: Ralu_22, la data 2011-09-03 20:41:18 si abia astept ziua i care sa ma pot bucura din nou de viata, fara sa mai privesc inapoi.

Eu zic sa nu mai astepti ziua aia, si sa incepi chiar de maine. Tu ce zici, distrusa mica?
Armain
Postat pe 3 Septembrie 2011 21:43
De la: Ralu_22, la data 2011-09-03 20:41:18In astfel de cazuri observ acum ca traiesti tot felul de sentimente, de la tradare, durere, si pana la autocompatimire. Eu asta am tot facut. Incep si eu sa inteleg ca problema nu era in totalitate la mine si un om care iubeste nu se duce in bratele alteia atunci cand are discutii in cuplu. Nu mi-am dat seama pentru ca am fost mult prea implicata si pentru ca el, desi acum inteleg anumite lucruri, ma facea sa cred ca totul e in regula. Eu am crezut ca este mai agitat din cauza lucrului...si asta a fost.
Ma mut, (intr-o mica masura si ca sa trec mai usor peste tot), si din motive financiare, cum am mai spus acolo am o garsoniera.
Sunt convinsa, ca in viitor o sa realizez ca mai bine s-a intamplat acum, ca nu am trait in minciuna mai mult timp, si abia astept ziua i care sa ma pot bucura din nou de viata, fara sa mai privesc inapoi.

... sa iti repeti continuu ... nu ma mai leg de nimeni care nu e singur sau care a inselat pe altcineva ... nu mai stau cu nimeni care nu imi spune exact ce vrea de la mine si pentru cit timp (poti sa reformulezi fraza dar ideea ramine aceiasi ) ... nu ma mai incurc cu nimeni de dragul de a PAREA un ... cuplu ... ai gindit gresit si ti-ai luat-o ... sper sa inveti ceva ...
marco918
Postat pe 3 Septembrie 2011 21:57
De la: marco918, la data 2011-09-03 21:57:52
De la: Ralu_22, la data 2011-09-03 20:41:18In astfel de cazuri observ acum ca traiesti tot felul de sentimente, de la tradare, durere, si pana la autocompatimire. Eu asta am tot facut. Incep si eu sa inteleg ca problema nu era in totalitate la mine si un om care iubeste nu se duce in bratele alteia atunci cand are discutii in cuplu. Nu mi-am dat seama pentru ca am fost mult prea implicata si pentru ca el, desi acum inteleg anumite lucruri, ma facea sa cred ca totul e in regula. Eu am crezut ca este mai agitat din cauza lucrului...si asta a fost.

... sa iti repeti continuu ... nu ma mai leg de nimeni care nu e singur sau care a inselat pe altcineva ... nu mai stau cu nimeni care nu imi spune exact ce vrea de la mine si pentru cit timp (poti sa reformulezi fraza dar ideea ramine aceiasi ) ... nu ma mai incurc cu nimeni de dragul de a PAREA un ... cuplu ... ai gindit gresit si ti-ai luat-o ... sper sa inveti ceva ...

Marco daca il intrebi asa pe un barbat la inceputul unei relatii"ce vrei exact de la mine si pentru cat timp"cred ca o iau toti la fuga
Ame_ly
Postat pe 3 Septembrie 2011 22:07
De la: Ame_ly, la data 2011-09-03 22:07:26 Marco daca il intrebi asa pe un barbat la inceputul unei relatii"ce vrei exact de la mine si pentru cat timp"cred ca o iau toti la fuga

Da, cred ca sansele sa primeasca raspunsul "pentru totdeauna" sunt minime.
Armain
Postat pe 3 Septembrie 2011 22:21
De la: Armain, la data 2011-09-03 22:21:26
De la: Ame_ly, la data 2011-09-03 22:07:26 Marco daca il intrebi asa pe un barbat la inceputul unei relatii"ce vrei exact de la mine si pentru cat timp"cred ca o iau toti la fuga

si hai sa fim seriosi ,daca unu iti spune "pentru intodeauna" ce garantii ai ca va si fi asa ,aiurea
Ame_ly
Postat pe 3 Septembrie 2011 22:28
De la: Ame_ly, la data 2011-09-03 22:28:12

si hai sa fim seriosi ,daca unu iti spune "pentru intodeauna" ce garantii ai ca va si fi asa ,aiurea

nu ai nicio garantie...din pacate asa e lumea din ziua de azi....
steffy91
Postat pe 3 Septembrie 2011 22:29
De la: Ame_ly, la data 2011-09-03 22:07:26

Marco daca il intrebi asa pe un barbat la inceputul unei relatii"ce vrei exact de la mine si pentru cat timp"cred ca o iau toti la fuga

... nu cred ... va e frica voua sa puneti intrebari ... ati fi uimite de raspunsuri ... placute sau neplacute ...

marco918
Postat pe 3 Septembrie 2011 22:30
De la: Ame_ly, la data 2011-09-03 22:28:12

... nu ai nici o garantie ... dar nu ii cazi intre picioare la plezneala ... in principiu si printzul poate fi un broscoi dar si printzesa o broasca ...
marco918
Postat pe 3 Septembrie 2011 22:32
De la: marco918, la data 2011-09-03 22:30:47
De la: Ame_ly, la data 2011-09-03 22:07:26

... nu cred ... va e frica voua sa puneti intrebari ... ati fi uimite de raspunsuri ... placute sau neplacute ...

io nu cred !voua va e frica de astfel de intrebari
ps:nu mai ma bazai pe mine,eu am raspunsul,vezi ce parere au baietii
Ame_ly
Postat pe 3 Septembrie 2011 22:42
De la: marco918, la data 2011-09-03 22:30:47[... nu cred ... va e frica voua sa puneti intrebari ... ati fi uimite de raspunsuri ... placute sau neplacute ...

Dar majoritatea vor fi neplacute, d-aia le e frica sa puna intrebari.
Armain
Postat pe 3 Septembrie 2011 22:45
De la: Armain, la data 2011-09-03 22:45:36
De la: marco918, la data 2011-09-03 22:30:47[... nu cred ... va e frica voua sa puneti intrebari ... ati fi uimite de raspunsuri ... placute sau neplacute ...

ce baieti destepti ati elucidat un mister
steffy91
Postat pe 3 Septembrie 2011 22:48
De la: Ralu_22, la data 2011-09-03 17:01:07Da.. am citit acum ce urari de bine mi-ati transmis unii din voi. Am scris pe acest forum , nu sa fiu judecata ci doar sa primesc niste sfaturi sincere de la niste oamenii pe care nu ii cunosc si care nu ma cunosc. Intradevar, vreau sa plec din Bucuresti pentru ca asa consider ca imi e mai bine. Nu ma mut in nici un satuc, ci in Brasov, un oras frumos, un oras in care am unde sa locuiesc fara sa fiu nevoita sa dau in fiecare luna 1000 Ron pe chirie. Cu banii aia poate o sa fac ceva pentru mine. Pote doar cine a trecut prin asta, realizeaza ca nimic nu mai e la fel, cel putin pentru mine nu, prietenii nu ii mai privesc la fel, pentru ca sunt comuni, sau mai bine doar prietenii lui. In fine, realizez ca trebuie sa o iau de la capat, ca trebuie sa imi schimb viata si sa incep sa fac lucruri doar pentru mine, ca pana acum, da... m-am gandit mai mult la el, si abia acum realizez ca pentru mine nu am facut nimic.
O iau de la capat, sper sa imi fie mai bine si si sa depasesc tot ce ma doare acum.
Va pup

Probabil ca acum simti si tu ce a simtit cealalta, si nu vreau sa fiu rautacioasa, dat, totusi....era intr-o relatie cand l-ai cunoscut si cu toate astea ai(l-ai) acceptat.

Acum de ce nu poti accepta si tu ca, poate, nu te mai vrea?cum nu a mai vrut-o nici pe cealalta, cum "poate" nu o s-o mai vrea nici pe urmatoarea.....chiar nu iti da de gandit ca "poate" problema nu este la tine?
KUDICA10311
Postat pe 3 Septembrie 2011 22:54

... nu cred ... si daca vor fi neplacute ... WELCOMEEEE ... mai bine de atit nici nu se poate ... ... dar nu cred ca ''baietzeii'' isi vor permite sa dea prea mult timp raspunsuri ... neplacute ...
marco918
Postat pe 3 Septembrie 2011 22:56
De la: steffy91, la data 2011-09-03 22:48:50ce baieti destepti ati elucidat un mister

Aha... Iar nervi?
Armain
Postat pe 3 Septembrie 2011 22:57
De la: KUDICA10311, la data 2011-09-03 22:54:27
De la: Ralu_22, la data 2011-09-03 17:01:07Da.. am citit acum ce urari de bine mi-ati transmis unii din voi. Am scris pe acest forum , nu sa fiu judecata ci doar sa primesc niste sfaturi sincere de la niste oamenii pe care nu ii cunosc si care nu ma cunosc. Intradevar, vreau sa plec din Bucuresti pentru ca asa consider ca imi e mai bine. Nu ma mut in nici un satuc, ci in Brasov, un oras frumos, un oras in care am unde sa locuiesc fara sa fiu nevoita sa dau in fiecare luna 1000 Ron pe chirie. Cu banii aia poate o sa fac ceva pentru mine. Pote doar cine a trecut prin asta, realizeaza ca nimic nu mai e la fel, cel putin pentru mine nu, prietenii nu ii mai privesc la fel, pentru ca sunt comuni, sau mai bine doar prietenii lui. In fine, realizez ca trebuie sa o iau de la capat, ca trebuie sa imi schimb viata si sa incep sa fac lucruri doar pentru mine, ca pana acum, da... m-am gandit mai mult la el, si abia acum realizez ca pentru mine nu am facut nimic.
Va pup

Probabil ca acum simti si tu ce a simtit cealalta, si nu vreau sa fiu rautacioasa, dat, totusi....era intr-o relatie cand l-ai cunoscut si cu toate astea ai(l-ai) acceptat.

Acum de ce nu poti accepta si tu ca, poate, nu te mai vrea?cum nu a mai vrut-o nici pe cealalta, cum "poate" nu o s-o mai vrea nici pe urmatoarea.....chiar nu iti da de gandit ca "poate" problema nu este la tine?

... ea nu are nici o problema ... e doar ... pofticioasa ...
marco918
Postat pe 3 Septembrie 2011 22:57
De la: steffy91, la data 2011-09-03 22:48:50

ce baieti destepti ati elucidat un mister

... nu e nici un mister ... crede-ma ... sa sarit prea mult timp peste ... REGULI ... cind pretendentul mucos era adus acasa si papa il chestiona daca e capabil de ceva ... in functie de raspunsuri raminea cu mina lui sau cu mina viitoarei sotii ...
marco918
Postat pe 3 Septembrie 2011 23:00
De la: Armain, la data 2011-09-03 22:57:10
De la: steffy91, la data 2011-09-03 22:48:50ce baieti destepti ati elucidat un mister

Aha... Iar nervi?

hai k m-ai facut sa rad asta seara
steffy91
Postat pe 3 Septembrie 2011 23:02
De la: steffy91, la data 2011-09-03 23:02:32Aha... Iar nervi?

hai k m-ai facut sa rad asta seara [/quote]
Pai dupa cum vad, nici tu nu mai ai mult si deschizi si tu un topic "Si eu sunt distrusa!" Ce aveti soro toate?
Armain
Postat pe 3 Septembrie 2011 23:08
De la: Armain, la data 2011-09-03 23:08:07

Pai dupa cum vad, nici tu nu mai ai mult si deschizi si tu un topic "Si eu sunt distrusa!" Ce aveti soro toate?[/quote]
daca aveam nevoie deschideam nu crezi??? nimeni nu ma impiedica sa vorbesc unde vreau,cat vreau si cum vreau.... cel putin eu sunt mai veche pe aici decat tine
steffy91
Postat pe 3 Septembrie 2011 23:09
De la: steffy91, la data 2011-09-03 23:09:58
De la: Armain, la data 2011-09-03 23:08:07

Pai dupa cum vad, nici tu nu mai ai mult si deschizi si tu un topic "Si eu sunt distrusa!" Ce aveti soro toate?

daca aveam nevoie deschideam nu crezi??? nimeni nu ma impiedica sa vorbesc unde vreau,cat vreau si cum vreau.... cel putin eu sunt mai veche pe aici decat tine [/quote]

Eu ti-am tot spus sa nu te mai certi cu prietenu'...
Ciclul e nimic pe langa cati nervi va faceti cu ciupilicii aia pe care ii numiti "iubiti" o vara, doua.
Iti explic in privat ce ai intrebat unde nu trebuie.
Darkmagic
Postat pe 3 Septembrie 2011 23:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sfarsit.. 15 De la: ayda4ever 16 Ianuarie 2009 15:12
Ne-am mutat impreuna, dar vrea sa ne despartim.. 6 De la: kudika_977873 4 Ianuarie 2015 18:52
ne-am despartit .. dar nu stiu ce vreau 18 De la: this_is_the_life 24 Iulie 2009 12:26
nu stiu pe cine sa aleg 37 De la: kiss_kryss 23 Octombrie 2009 00:34
nu vreau s-o pierd..o vreau inapoi 38 De la: Cer_instelat 4 Ianuarie 2010 13:53