Mai multe
De la: _Guess_, la data 2011-11-08 18:58:20Depinde de la persoana la persoana. Poate nu toti suntem facuti sa avem pe cineva langa noi si spun asta fiindca multi vor sa iti traiasca viata de unul singur, fara a lasa urme ci doar sa se bucure de momentele de bucurie si sa treaca mai departe. E clar acu chiar m-am lamurit : PE TINE NIMENI NU TE VREA
|
||
|
The_Exile Postat pe 8 Noiembrie 2011 19:08 |
||
|---|---|---|
De la: _Guess_, la data 2011-11-08 19:05:38De la: PICCKARD, la data 2011-11-08 19:00:02De la: _Guess_, la data 2011-11-08 18:58:20Depinde de la persoana la persoana. Poate nu toti suntem facuti sa avem pe cineva langa noi si spun asta fiindca multi vor sa iti traiasca viata de unul singur, fara a lasa urme ci doar sa se bucure de momentele de bucurie si sa treaca mai departe. asta trebuie sa-mi notez pe blocnotes CAP DE GUMA MANIAC PERVERTIT AL FEMEILOR
|
||
|
PICCKARD Postat pe 8 Noiembrie 2011 19:14 |
||
De la: Yharr, la data 2011-11-08 19:08:27De la: _Guess_, la data 2011-11-08 18:58:20Depinde de la persoana la persoana. Poate nu toti suntem facuti sa avem pe cineva langa noi si spun asta fiindca multi vor sa iti traiasca viata de unul singur, fara a lasa urme ci doar sa se bucure de momentele de bucurie si sa treaca mai departe. eu cred ca o vrea prea multi si a devenit vaduva neagra
|
||
|
|
||
|
PICCKARD Postat pe 8 Noiembrie 2011 19:15 |
||
De la: PICCKARD, la data 2011-11-08 19:14:14De la: _Guess_, la data 2011-11-08 19:05:38De la: PICCKARD, la data 2011-11-08 19:00:02De la: _Guess_, la data 2011-11-08 18:58:20Depinde de la persoana la persoana. Poate nu toti suntem facuti sa avem pe cineva langa noi si spun asta fiindca multi vor sa iti traiasca viata de unul singur, fara a lasa urme ci doar sa se bucure de momentele de bucurie si sa treaca mai departe. Las-o Pickard sa se refuleze si ea aici ... ca in realitate niciunul ca lumea nu o vrea nici daca-l momeste cu jucariile ei
|
||
|
The_Exile Postat pe 8 Noiembrie 2011 19:15 |
||
De la: Yharr, la data 2011-11-08 19:15:58De la: PICCKARD, la data 2011-11-08 19:14:14De la: _Guess_, la data 2011-11-08 19:05:38De la: PICCKARD, la data 2011-11-08 19:00:02De la: _Guess_, la data 2011-11-08 18:58:20Depinde de la persoana la persoana. Poate nu toti suntem facuti sa avem pe cineva langa noi si spun asta fiindca multi vor sa iti traiasca viata de unul singur, fara a lasa urme ci doar sa se bucure de momentele de bucurie si sa treaca mai departe. eu o las dar ca sa fiu ontopic ma gandesc ca cineva exista si pentru ea...cineva viu chiar!
|
||
|
PICCKARD Postat pe 8 Noiembrie 2011 19:17 |
||
Stii ce e comic picckard? ca acum pe un alt cont imi tineai hangul acum cateva luni dar acum de la prea multa frustrare ai devenit introvertit si te faci ca ploua Asta numesc eu caracter de rahat
|
||
|
_Guess_ Postat pe 8 Noiembrie 2011 19:24 |
||
De la: _Guess_, la data 2011-11-08 19:24:17Stii ce e comic picckard? ca acum pe un alt cont imi tineai hangul acum cateva luni deci tu esti! nu stiam ca ti-ai facut alt cont si nici nu mi se pare ca sunt frustrat hai zi ce te doare!
|
||
|
PICCKARD Postat pe 8 Noiembrie 2011 19:31 |
||
De la: PICCKARD, la data 2011-11-08 19:31:38De la: _Guess_, la data 2011-11-08 19:24:17Stii ce e comic picckard? ca acum pe un alt cont imi tineai hangul acum cateva luni ma doare fix 2 m in fata de tine
|
||
|
_Guess_ Postat pe 8 Noiembrie 2011 19:37 |
||
De la: _Guess_, la data 2011-11-08 19:37:34De la: PICCKARD, la data 2011-11-08 19:31:38De la: _Guess_, la data 2011-11-08 19:24:17Stii ce e comic picckard? ca acum pe un alt cont imi tineai hangul acum cateva luni |
||
|
PICCKARD Postat pe 8 Noiembrie 2011 19:40 |
||
De la: PICCKARD, la data 2011-11-08 19:40:16De la: _Guess_, la data 2011-11-08 19:37:34De la: PICCKARD, la data 2011-11-08 19:31:38De la: _Guess_, la data 2011-11-08 19:24:17Stii ce e comic picckard? ca acum pe un alt cont imi tineai hangul acum cateva luni |
||
|
_Guess_ Postat pe 8 Noiembrie 2011 19:44 |
||
Buna,Eu cred ca fiecare avem o soarta si un destin,este cale lunga pina iti gasesti sufletul pereche,dar exista acest lucru,eu inca nu l-am intalnit in realitate dar l-am gasit.BAFTA MULTA la toti si incredere in D-ZEU si o veti intalni.
|
||
|
kudika397669 Postat pe 8 Noiembrie 2011 19:56 |
||
| va multumesc pt incurajari si k imi sunteti aproape doar k eu nu beau si nu plang ci a fost atunci pe moment o furie.oricand e loc de mai bine.va poop. | ||
|
kalina29 Postat pe 8 Noiembrie 2011 19:59 |
||
,eu inca nu l-am intalnit in realitate dar l-am gasit am o juma de neuro si nu prea inteleg
|
||
|
PICCKARD Postat pe 8 Noiembrie 2011 19:59 |
||
De la: kalina29, la data 2011-11-08 19:59:09va multumesc pt incurajari si k imi sunteti aproape doar k eu nu beau si nu plang ci a fost atunci pe moment o furie.oricand e loc de mai bine.va poop. totusi, e pacat sa stai singura. ai niste tzatze asa faineeee! |
||
|
guru_ion Postat pe 8 Noiembrie 2011 20:11 |
||
De la: _Guess_, la data 2011-11-08 18:58:20Depinde de la persoana la persoana. Poate nu toti suntem facuti sa avem pe cineva langa noi si spun asta fiindca multi vor sa iti traiasca viata de unul singur, fara a lasa urme ci doar sa se bucure de momentele de bucurie si sa treaca mai departe. aici nu e vorba de fericire ci de suflete pereche. |
||
|
guru_ion Postat pe 8 Noiembrie 2011 20:18 |
||
De la: guru_ion, la data 2011-11-07 19:30:23De la: denis_3d25, la data 2011-11-07 19:29:07De la: Clarissa34, la data 2011-10-24 15:45:47Intrebarea este urmatoarea:Credeti ca exista sufletul pereche pt fiecare dintre noi adica acea persoana care iti este menita sa ramai cu ea sau pe care sa o consideri ca e potrivita pentru tine?Intreb asta pentru ca si eu ma aflu in situatia asta si am inceput sa cred ca nu exista asa ceva,cred ca sunt doar povesti de adormit copii si daca iti e scris sa ramai singur/singura asta e, asa ramai. Felicitari pt intrebarea ta.Iar eschimosii , daca au intrebari referitoare la comentarul meu, sa ma intrebe personal si concret, ce anume nu au inteles. Adevarul despre care vorbesc eu, este evident pentru toate formele de viatza. Tzari diferite, limbaje diferite, regiuni, forme, diversitati infinite si totusi , Adevarul le vorbeste fiecarora in parte pe intelesul lor. Adevarul, vorbeste in sufletele formelor de viatza , fara zgomot de cuvinte... Tot ce avem de facut noi ningerii cazuti, care din neascultare am cazut... este sa incepem sa reascultam glasul Adevarului... si vom intelege iarasi toate sensurile vietzii... Cainii de exemplu, sint atit de ascultatori, incat ei pot sa vada prin ochii adevarului, mai multe decat formele numite "oameni". Uite unu exemplu concret: Trei nopti la rand, se adunau caini vagabonzi la geamul meu si latrau si scheunau ca-n filmele de groaza. Ieseam afara la strada aruncam cu pietre dupa ei ca sa-i imprastii caci nu puteam sa dorm din cauza lor. In a treia sau a patra zi, cand veneam din oras, am vazut steagul negru de doliu in apropierea geamului meu. A murit vecinul si am aflat ulterior, ca de vreo trei zile ii era rau. Bun. Acuma, vreau sa-ti spun ca acesti caini vagabonzi, nu cred ca au citit nici biblia, nici romaneste nu vorbeau, nici germana, dar totusi ... adevarul pe care-l stiau ei, multi din formele de lut numite oamnei sint sigur ca nu erau capabili sa-l inteleaga. Despre acest Adevar vorbesc eu. Rasputin, apropo de eschimosi, tot asa ca si acesti caini, nu din biblie si-a dobandit sfintenia si relatia cu Adevarul, ci din ascultare. Iar Jehovistii, care stiu biblia aproape pe de rost, totusi nu sint capabili sa inteleaga nimic din ea. Eu vorbesc despre Adevar si iubire, despre sensul vietzii... pe care uneori si animalele-l inteleg mai bine decat ignorantele sabloane de lut numite oameni. Da, iti multumesc pt intrebarea ta, ce mi-a permis sa mai etalez citeva aspecte. |
||
|
denis_3d25 Postat pe 8 Noiembrie 2011 20:26 |
||
|
una din pilde, pe care vad ca ai o incapatanare in tine sa o calci, este sa nu judeci oameni. jehovistii cred in dumnezeu. ca nu il inteleg cum il intelegi tu, e doar treaba lor. atata timp cat nu fac rau nimanui. adevarul si iubirea sunt la fel in orice limba si in orice religie. nu prea am inteles treaba cu cainii. |
||
|
guru_ion Postat pe 8 Noiembrie 2011 20:38 |
||
|
Eu sunt convinsa ca sufletul pereche exista, am sa va povestesc cum l am cunoscut eu. Dupa o relatie terminata prost pentru mine ajunsesem la concluzia ca o sa raman singura. Dupa aproape 4 ani in care ma convisesem tot mai mult de acest lucru, in momentul in care ma asteptam cel mai putin l am cunoscut pe el. Cum? Intr-o zi am auzit o stire la tv cum ca 2 persoane s-ar fi despatit din cauza unui joc virtual online numit second life. Curioasa din fire am intrat pe net sa vad ce este acest second life. dupa vreo 1 saptamana de jucat deja incepusem sa ma plictisesc. In una din aceste seri in cadrul acestul joc m a apelat un avatar ( second life nefiind altceva decat un chat cu un avatar intr o lume virtuala) imi era somn si nu mai aveam chef sa mai stau in fata monitorului, dar a insistat si am zis hai sa i raspund. Din acel moment seara de seara timp de 6 luni eram in fata monitorului. Dupa 6 luni am decis sa ne cunoasteam dar si asta era complicat pentru ca el era italian, eu nu aveam nici cea mai mica intentie de a ma duce in italia, el de a venii in Romania nici pe departe. Am decis sa ne vedem in Grecia pentru o saptamana, ca amici pentru ca nici unul din noi nu aveam alte intentii. Zis si facut eu am plecat in Grecia singura el singur. la sfarsitul acestei sapatamani ne am gasit in situatia de a plange ca doi copilasi care nu vruiau sa se desparta, dar despartirea in acel moment era inevitabila. Inainte de a pleca m a facut sa-i promit ca o sa l vizitez in italia. dupa 1 luna in care vorbeam pe messenger ca disperatii, am decis sa- l vizitez pt 3 saptamani. Zis si facut doar ca aceste 3 saptamani s au transformat in 3 ani . La anul o sa ne casatorim, deci eu cred ca sufletul perche exista AAAA zicea cineva ca nu l poti gasii daca este in Singapore ,,, hmmm eu l am gasit nu chiar in Singapore ... dar in concluzie vruiam sa zic ca poti sa l gasesti si in singapore daca acolo locuieste ... e adevarat ca tehnologia trebuie sa ti dea o mana de ajutor
|
||
|
tina_dx2000 Postat pe 8 Noiembrie 2011 20:39 |
||
| mai e pana la anul. | ||
|
guru_ion Postat pe 8 Noiembrie 2011 20:42 |
||
De la: tina_dx2000, la data 2011-11-08 20:39:29Eu sunt convinsa ca sufletul pereche exista, am sa va povestesc cum l am cunoscut eu. foarte tare! si destul de lunga agonia
|
||
|
PICCKARD Postat pe 8 Noiembrie 2011 20:42 |
||
nu conteaza ideea era alta
|
||
|
tina_dx2000 Postat pe 8 Noiembrie 2011 20:46 |
||
De la: tina_dx2000, la data 2011-11-08 20:46:48nu conteaza ideea era alta care era idea!?
|
||
|
PICCKARD Postat pe 8 Noiembrie 2011 20:49 |
||
De la: tina_dx2000, la data 2011-11-08 20:46:48nu conteaza ideea era alta ideea era sa crezi si cand disperarea iti da tarcoale. felicitari si casa de piatra! |
||
|
guru_ion Postat pe 8 Noiembrie 2011 20:50 |
||
De la: guru_ion, la data 2011-11-08 20:38:55una din pilde, pe care vad ca ai o incapatanare in tine sa o calci, este sa nu judeci oameni. Tu nu prea ai inteles nimic din tot ce spun eu. Dar e ok Ma duc sa fumez o tigara ... si tine cont de faptul ca eu, sint nefumator... |
||
|
denis_3d25 Postat pe 9 Noiembrie 2011 00:23 |
||
| Sufletul pereche exista nu conteaza ca este in singapore si ca tu nu te poti duce va veni sufletul pereche la tine vb din experienta. | ||
|
Loredana_Sutherland_1 Postat pe 9 Noiembrie 2011 01:20 |
||
De la: PICCKARD, la data 2011-11-07 06:33:03 Însa exista si suflete pereche care, nu pot fi împreuna niciodata, suflete sortite într-un fel tristetii si durerii neîmplinirii. Atunci îti spui: sufletul meu pereche e pierdut, îl voi regasi poate, cândva, într-o alta viata?! |
||
|
princess_emerald Postat pe 9 Noiembrie 2011 01:23 |
||
|
daca nu ar exista alta viata, viata asta nu ar avea nici un sens. daca crezi ca nu este nici o dovada ca exista alta viata, ce dovada ai cand spui ca exista suflete pereche ( eu nu cunosc nici una), si mai mult decat atat ca sunt sortite sa nu se intalneasca niciodata. la ce fel de filme te uiti? rusesti? ce dovada ai ca exista soarta? ca unii sunt sortiti sa nu se intalneasca niciodata si sa traiasca tristi si nefericiti? aberezi... oamenii isi construiesc "soarta" prin alegerile pe care le fac zi de zi. nu exista soarta. oamenii sunt nefericiti pt ca aleg sa fie asa, pt ca cred in tampenii ca cele pe care le spui tu: ca exista suflete pereche si ca suntem sortiti sa nu le intalnim, si ca nu exista alta viata, toate sunt aberatii si toate te condamna la nefericire, si la involutie. noi romanii gustam asa de mult legile lui murphy, asa ne place sa ne dam cu stangul in dreptul, nu ne place sa facem nimic cum trebuie de frica ca o sa iasa bine. deci vrei sa spui ca daca nu este alta viata, si suntem sortiti sa fim nefericiti, ce este de facut? nimic, decat sa ne imperechem cat mai mult, este? tipic masculin, nu vad logica. observ ca barbatii desi se cred super grozavii lumii, au o gandire ilogica, distructiva, malefica, lipsita de sens si de bun simt. |
||
|
princess_emerald Postat pe 9 Noiembrie 2011 01:40 |
||
De la: princess_emerald, la data 2011-11-09 01:40:05daca nu ar exista alta viata, viata asta nu ar avea nici un sens. cam dure afirmatiile tale pentru un forum de socializare unde discutiile ar trebui sa fie lejere! eu am peste 10000 de postari pe forumuri .daca ai citit 1% din ele ti-ai fi dat seama ca cel putin eu nu ma cred grozavul lumii, nu sunt distructiv, malefic, n-am gandire ilogica lipsita de sens si nu ma imperechez cu nimeni chiar daca asa pare ! oricum imi place ca esti directa si spui ce gandesti.e preferabil decat sa stai ascunsa dupa corcodusi cum fac majoritatea,chiar si eu cand e vorba de subiecte sensibile ca asta
|
||
|
PICCKARD Postat pe 9 Noiembrie 2011 06:05 |
||
|
ce dovada ai ca exista soarta? ca unii sunt sortiti sa nu se intalneasca niciodata si sa traiasca tristi si nefericiti? aberezi... oamenii isi construiesc "soarta" prin alegerile pe care le fac zi de zi. nu exista soarta. oamenii sunt nefericiti pt ca aleg sa fie asa, pt ca cred in tampenii ca cele pe care le spui tu: ca exista suflete pereche si ca suntem sortiti sa nu le intalnim, si ca nu exista alta viata, toate sunt aberatii si toate te condamna la nefericire, si la involutie. -nu am date despre soarta -oamenii care sunt nefericiti pentru ca nu si-au intalnit soertitul sunt foarte tralalla ii inteleg pe cei nefericiti pentru ca si-au intalnit asazisul suflet pereche dar nu pot fi cu el din diferite motive sau mai rau ,cel cu sufletul pereche nu-i mai impartaseste sentimentele brusc si ramane cu un gol ca si cand ar fi taiat in jumatate si nevindecat. pentru ca atunci cand ai un suflet pereche acestea se unifica dar la retragerea unui se ramane cu o rana foarte greu de vindecat. deci ce zici acum si de aceasta tampenie?
|
||
|
PICCKARD Postat pe 9 Noiembrie 2011 06:16 |
||
De la: denis_3d25, la data 2011-11-09 00:23:42De la: guru_ion, la data 2011-11-08 20:38:55una din pilde, pe care vad ca ai o incapatanare in tine sa o calci, este sa nu judeci oameni. denis, te respect pentru ca tii cu dinti de un ravas pe care dumnezeu ti l-a transmis prin isus. dar ca sa faci un om sa te inteleaga, trebuie sa-i vorbesti pe limba lui. |
||
|
guru_ion Postat pe 9 Noiembrie 2011 08:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| barbatii afro.... | 19 | De la: Roco 25 Ianuarie 2009 20:42 |
| ma place dar nu face nimic | 22 | De la: pink_lipi 26 Iulie 2009 16:36 |
| sa fie invidie?ma inteleg mai bine cu strainii decat cu rudele. | 6 | De la: kudika098645 10 Iunie 2010 00:58 |
|
|
||
| PLICTISEALA | 9 | De la: iacinta 28 Ianuarie 2010 17:41 |
| scoala de soferi | 1 | De la: kudika_14994 28 Aprilie 2013 20:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.