Mai multe
eu zic sa ai rabdare...... .......pt ca....sti cum se zice....iubirea vine cand te astepti mai putin....
|
||
|
twilight_x Postat pe 7 Noiembrie 2011 17:20 |
||
|---|---|---|
| incetasem sa mai cred ca exista cineva acolo pt fiecare dar la orice cupana de ami scoate ideea asta din cap mi.a fst demonstrat contrariu...si cred din rasputeri k da fiecare avem pe kineva acolo pt noi:) | ||
|
rubya_healthy Postat pe 7 Noiembrie 2011 19:14 |
||
De la: Clarissa34, la data 2011-10-24 15:45:47Intrebarea este urmatoarea:Credeti ca exista sufletul pereche pt fiecare dintre noi adica acea persoana care iti este menita sa ramai cu ea sau pe care sa o consideri ca e potrivita pentru tine?Intreb asta pentru ca si eu ma aflu in situatia asta si am inceput sa cred ca nu exista asa ceva,cred ca sunt doar povesti de adormit copii si daca iti e scris sa ramai singur/singura asta e, asa ramai. Da, exista ! poti fi absolut sigura de asta ! Insa pt ca sa ajungi la acea pesoana, trebuie sa strabati intunericul si sa ajungi inapoi in lumina. Daca nu-ti gasesti jumatatea, asta se datoreaza intunericului. Omul reprezinta un intreg creaat dupa chipul lui Dumnezeu. Si care este Chipul lui D-zeui ? Vezi in Biblie la Facere cap 1. versetele 26 si 27. Si a zis dumnezeu sa FACEM (la plural ) Om, dupa chipul si asemanarea NOASTRA . Ce ?????? Cu cine vorbeste Dumnezeu ???? si spune mai departe... dupa chipul lui dumnezeu , a facut barbat si femeie. Bun. Dumnezeu este in trei ipostaze. Masculin , feminin si duhul sfant care-i uneste... adica ???? Iubirea evident... Deci omul este o treime din intreg.... hmmmmm si inca 25 % ce este ? acela este intunericul despre care cineva nu vrea sa vorbeasca... Si acest intuneric, are misiunea de a-l dezbina pe barbat de femeie si in loc de duhul iubirii dinte ei sa se puna el care este partea contrara a luminii... este partea contrara a iubirii, contrara adevarului, contrara, fidelitatii, contrara, credintzei, contrara creeatiei, contrara binelui.... aceasta identitate este doar distructiva... dar este frumoasa aparent, caci prin minciuna, ea poate sa se prefaca in orice chip. Poate sa semene cu orice inger, dar cedeaza in fatza fidelitatii... intunericul nu rezista in fidelitate... fidelitatea il demascheaza... Pt. ca pacatul caderii lui Adam si Eva, prin infidelitate fatza de Dumnezeu , au ajuns in moarte. Pacatul infidelitatii unui cuplu fatza de Iubire, va duce la moartea acelui cuplu. Acolo unde intre cei doi a fost iubire, adevar, fericire, se instaleaza intunericul, minciuna, infidelitatea, suferintza si produce dezbinarea casniciilor... iar din dezbinarea lor, visele raman pe drumuri ratacite, cersind o bucata de paine pe la colturile strazilor... Deci pe cine cautzi ? Pe cel care vrea sa ramana fidel iubirii, adevarului, viselor, creeatiei... Dar nu uita, ca-n orice moment , puteti sa schimbati duhul iubirii dinte voi cu duhul intunericului si atunci totul se duce in contul dracului. Ramai fidela adevarului si ti se vor deschide ochii, vei primii raspunsurile, vei gasii calea spre casa si spre sotul tau care te asteapta de foarte mult timp...
|
||
|
|
||
|
denis_3d25 Postat pe 7 Noiembrie 2011 19:29 |
||
De la: Clarissa34, la data 2011-10-24 15:45:47Intrebarea este urmatoarea:Credeti ca exista sufletul pereche pt fiecare dintre noi adica acea persoana care iti este menita sa ramai cu ea sau pe care sa o consideri ca e potrivita pentru tine?Intreb asta pentru ca si eu ma aflu in situatia asta si am inceput sa cred ca nu exista asa ceva,cred ca sunt doar povesti de adormit copii si daca iti e scris sa ramai singur/singura asta e, asa ramai. Eu infirm ceea ce ai scris mai sus, mi-am gasit sufletul pereche in cele mai culmea situatii, unde nici nu te astepti, in cadrul Universitatii, dar atat, restu ramane nescris, am scris o carte in leg cu sit aceasta, am intrat la medicina, sunt in stare sa fac orice si pot mi-am recapatat increderea de sine, ei bine eu zic ca exista trebuie doar sa cauti. |
||
|
pity_82 Postat pe 7 Noiembrie 2011 19:30 |
||
De la: denis_3d25, la data 2011-11-07 19:29:07De la: Clarissa34, la data 2011-10-24 15:45:47Intrebarea este urmatoarea:Credeti ca exista sufletul pereche pt fiecare dintre noi adica acea persoana care iti este menita sa ramai cu ea sau pe care sa o consideri ca e potrivita pentru tine?Intreb asta pentru ca si eu ma aflu in situatia asta si am inceput sa cred ca nu exista asa ceva,cred ca sunt doar povesti de adormit copii si daca iti e scris sa ramai singur/singura asta e, asa ramai. auzi denis, oare eschimosi au curajul sa ridice ochii din pamant ca habar n-au de aceste pilde? |
||
|
guru_ion Postat pe 7 Noiembrie 2011 19:30 |
||
De la: pity_82, la data 2011-11-07 19:30:01De la: Clarissa34, la data 2011-10-24 15:45:47Intrebarea este urmatoarea:Credeti ca exista sufletul pereche pt fiecare dintre noi adica acea persoana care iti este menita sa ramai cu ea sau pe care sa o consideri ca e potrivita pentru tine?Intreb asta pentru ca si eu ma aflu in situatia asta si am inceput sa cred ca nu exista asa ceva,cred ca sunt doar povesti de adormit copii si daca iti e scris sa ramai singur/singura asta e, asa ramai. esti unica in sensul asta!! ca ti-ai gasit jumatea in cadrul universitatii. |
||
|
guru_ion Postat pe 7 Noiembrie 2011 19:31 |
||
| chiar daca se zice ca speranta moare ultima si ca timpul le rezolva pe toate cand trece deja prea mult timp incepi deja sa-ti pierzi rabdarea mai ales cand te lovesti de acealeasi lucru zi de zi,incepe sa de devina obositor ca iar sa o iei de la capat tot singur, e greu. | ||
|
Clarissa34 Postat pe 7 Noiembrie 2011 19:34 |
||
De la: Clarissa34, la data 2011-11-07 19:34:04chiar daca se zice ca speranta moare ultima si ca timpul le rezolva pe toate cand trece deja prea mult timp incepi deja sa-ti pierzi rabdarea mai ales cand te lovesti de acealeasi lucru zi de zi,incepe sa de devina obositor ca iar sa o iei de la capat tot singur, e greu. 24 de ani si deja ai inceput sa disperi. |
||
|
guru_ion Postat pe 7 Noiembrie 2011 19:38 |
||
De la: denis_3d25, la data 2011-11-07 19:29:07De la: Clarissa34, la data 2011-10-24 15:45:47Intrebarea este urmatoarea:Credeti ca exista sufletul pereche pt fiecare dintre noi adica acea persoana care iti este menita sa ramai cu ea sau pe care sa o consideri ca e potrivita pentru tine?Intreb asta pentru ca si eu ma aflu in situatia asta si am inceput sa cred ca nu exista asa ceva,cred ca sunt doar povesti de adormit copii si daca iti e scris sa ramai singur/singura asta e, asa ramai. chiar daca imi joaca imaginea si vad cu pureci tot pot conchide ca e interesanta analiza ta mai ales - Si a zis dumnezeu sa FACEM (la plural ) Om, dupa chipul si asemanarea NOASTRA . Ce ?????? Cu cine vorbeste Dumnezeu teoria mea a fost intodeauna ca au esistat mai multi asazisi DUMNEZEI dar recunosc ca nu mai tin minte lectura bibliei . |
||
|
PICCKARD Postat pe 7 Noiembrie 2011 19:50 |
||
| Totul e sa nu disperi si sa nu te gandesti prea mult la asta.Si eu am fost intr-o situatie asemanatoare si incepusem sa-mi pierd increderea in mine ca nu e nimeni pentru mine dar pana la urma am intalnit persoana potrivita si suntem fericiti impreuna.Bafta in continuare! | ||
|
missy91 Postat pe 7 Noiembrie 2011 20:43 |
||
Sigur ca exista fratele mele prietene.eu am gasit jumatatea inimii mele si sunt tare fericita. |
||
|
corinamz31 Postat pe 7 Noiembrie 2011 21:41 |
||
De la: corinamz31, la data 2011-11-07 21:41:36Sigur ca exista fratele mele prietene.eu am gasit jumatatea inimii mele si sunt tare fericita. e ceata FRATELE MELE PRIETENE MUUUULTA CEATA
|
||
|
maria-ioana Postat pe 7 Noiembrie 2011 21:47 |
||
De la: faith742011, la data 2011-11-07 13:56:54De la: PICCKARD, la data 2011-11-07 06:33:03 Însa exista si suflete pereche care, nu pot fi împreuna niciodata, suflete sortite într-un fel tristetii si durerii neîmplinirii. Atunci îti spui: sufletul meu pereche e pierdut, îl voi regasi poate, cândva, într-o alta viata?! e un subiect unde niciodata nu voi spune exat ce simt.pentru ca sufletul nu are legatura cu EGO-ul si deci nici cu ratiunea.
|
||
|
PICCKARD Postat pe 7 Noiembrie 2011 21:57 |
||
| vezi tu ...subiectul asta este foarte complicat .In lumea asta exista mii de suflete pereche ptr fiecare , faptul de ai intalnii tin in primul rand de d-zeu , apoi de noi.Poti trece ani de zile pe langa sufletul pereche ignorandu-l sau doar dandu-i un simplu buna ziua sau in cel mai bun caz sa il descoperim si sa-l pastram .il putem gasii dar sa nu-l apreciem destul si sa-l pierdem sau ce-i mai ghinionisti sa treaca toata viata pe langa el sau pe langa..ele si sa fie atrasa de persoane care sunt doar efemere ptr fericirea lor.O sansa minima de inceput o au ce-i care cred si studiaza astrologia , poti afla ce ti se pootriveste apoi stii ce sa cauti , atunci mare parte tine de d-zeu , daca el iti va da posibilitatea sa intalnesti ceea ce ti se potriveste este lucru mare .Multi intalnesc instinctual din prima sau la prima casatorie persoana potrivita , altii din a doua , atreia....sau a nu stiu cata incercare , altii orbecaiei din relatie in relatie si nu gasesc. Fiecare cu norocul lui. Dar studiind astrologia care este o stiinta nu un ghicit poti afla reteta unei mancari care o sa-ti placa , urmeaza sa cauti ingredientele , cam 50 % din problema este rezolvata.Mare majoritate a oamenilor se ghideaza dupa atractie , cand se duce atractia , cam dupa 2-3 ani , mai mult sau ,mai putin in functie de : situatie materiala , educatie , situatie familiara , ani de casnicie , copii sau lipsa lor , daca nu exista afinitate , compatibilitate totul se duce de rapa , dar daca exista atractie si compatibilitate relatia respectia poate fii divina .Daca vrei sa iti spun ce cred eu ca ti se potriveste intra pe privat si iti dau detalii , aceste detalii sunt orientative , dar te pot ajuta foarte mult. | ||
|
banalulanonim Postat pe 7 Noiembrie 2011 22:56 |
||
De la: banalulanonim, la data 2011-11-07 22:56:33vezi tu ...subiectul asta este foarte complicat .In lumea asta exista mii de suflete pereche ptr fiecare , faptul de ai intalnii tin in primul rand de d-zeu , apoi de noi.Poti trece ani de zile pe langa sufletul pereche ignorandu-l sau doar dandu-i un simplu buna ziua sau in cel mai bun caz sa il descoperim si sa-l pastram .il putem gasii dar sa nu-l apreciem destul si sa-l pierdem sau ce-i mai ghinionisti sa treaca toata viata pe langa el sau pe langa..ele si sa fie atrasa de persoane care sunt doar efemere ptr fericirea lor.O sansa minima de inceput o au ce-i care cred si studiaza astrologia , poti afla ce ti se pootriveste apoi stii ce sa cauti , atunci mare parte tine de d-zeu , daca el iti va da posibilitatea sa intalnesti ceea ce ti se potriveste este lucru mare .Multi intalnesc instinctual din prima sau la prima casatorie persoana potrivita , altii din a doua , atreia....sau a nu stiu cata incercare , altii orbecaiei din relatie in relatie si nu gasesc. Fiecare cu norocul lui. Dar studiind astrologia care este o stiinta nu un ghicit poti afla reteta unei mancari care o sa-ti placa , urmeaza sa cauti ingredientele , cam 50 % din problema este rezolvata.Mare majoritate a oamenilor se ghideaza dupa atractie , cand se duce atractia , cam dupa 2-3 ani , mai mult sau ,mai putin in functie de : situatie materiala , educatie , situatie familiara , ani de casnicie , copii sau lipsa lor , daca nu exista afinitate , compatibilitate totul se duce de rapa , dar daca exista atractie si compatibilitate relatia respectia poate fii divina .Daca vrei sa iti spun ce cred eu ca ti se potriveste intra pe privat si iti dau detalii , aceste detalii sunt orientative , dar te pot ajuta foarte mult. esti invitat permanent la *sfatul batranilor!*
|
||
|
PICCKARD Postat pe 7 Noiembrie 2011 23:00 |
||
| Eu cred ca daca nu stim sa cedam ,sa ne evaluam la justa valoare,sa ne cunoastem nu putem sa judecam soarta ca nu ne-a adus iubirea in cale. Totul depinde de noi si de dorinta de a avea un partener de suflet si apare si el,poate e linga tine si nu-l vezi ,multa bafta,sa fi fericita,priveste pozitiv si cu siguranta iti vei gasi iubirea. | ||
|
kudika091279 Postat pe 8 Noiembrie 2011 13:09 |
||
| niciodata sa nu-ti alegi perechea din mila........e un haos total | ||
|
healthy017286 Postat pe 8 Noiembrie 2011 18:18 |
||
|
healthy017286 Postat pe 8 Noiembrie 2011 18:19 |
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
De la: healthy017286, la data 2011-11-08 18:19:24niciodata sa nu-ti alegi perechea din mila........e un haos total ho ca am inteles!
|
||
|
PICCKARD Postat pe 8 Noiembrie 2011 18:57 |
||
|
Depinde de la persoana la persoana. Poate nu toti suntem facuti sa avem pe cineva langa noi si spun asta fiindca multi vor sa iti traiasca viata de unul singur, fara a lasa urme ci doar sa se bucure de momentele de bucurie si sa treaca mai departe. Fericirea nu inseamna musai a avea pe cineva alaturi! |
||
|
_Guess_ Postat pe 8 Noiembrie 2011 18:58 |
||
De la: _Guess_, la data 2011-11-08 18:58:20Depinde de la persoana la persoana. Poate nu toti suntem facuti sa avem pe cineva langa noi si spun asta fiindca multi vor sa iti traiasca viata de unul singur, fara a lasa urme ci doar sa se bucure de momentele de bucurie si sa treaca mai departe. tu te multumesti doar cu ceva rece dar *zvelt*
|
||
|
PICCKARD Postat pe 8 Noiembrie 2011 19:00 |
||
De la: PICCKARD, la data 2011-11-08 19:00:02De la: _Guess_, la data 2011-11-08 18:58:20Depinde de la persoana la persoana. Poate nu toti suntem facuti sa avem pe cineva langa noi si spun asta fiindca multi vor sa iti traiasca viata de unul singur, fara a lasa urme ci doar sa se bucure de momentele de bucurie si sa treaca mai departe. nu fii cap de guma daca tu esti un maniac pervertit al femeilor nu e vina nimanui. Felicitari si n-ai decat
|
||
|
_Guess_ Postat pe 8 Noiembrie 2011 19:05 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Barbatii Gemeni -din vietile femeilor | 63 | De la: ica0258 13 August 2011 23:57 |
| Probleme in cuplu | 11 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:55 |
| Nu pot sa inteleg ce vrea de la mine!!! | 4 | De la: tematoare 27 Iunie 2010 15:16 |
|
|
||
| Nu il mai inteleg! | 112 | De la: kudika195501 26 Noiembrie 2010 18:26 |
| buna dimineata | 84 | De la: Cristina___ 21 Iulie 2009 07:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.