Mai multe
De la: kalina29, la data 2011-11-06 22:20:33cred k dak ti e scris sa ramai singur in viata asta singur ramai eu chiar asta seara am fost parasita si nu mai sper la nici o impakare conteaza eu sa fiu sanatoasa. te-a lasat balta cu tot cu tzatzele alea!? ce nemernic! |
||
|
guru_ion Postat pe 6 Noiembrie 2011 22:28 |
||
|---|---|---|
De la: kalina29, la data 2011-11-06 22:20:33cred k dak ti e scris sa ramai singur in viata asta singur ramai eu chiar asta seara am fost parasita si nu mai sper la nici o impakare conteaza eu sa fiu sanatoasa. Desfa o sticla de sampanie si bea fara masura !! Viata merge inainte !
|
||
|
GHEISA_ALBA Postat pe 6 Noiembrie 2011 22:28 |
||
De ce neaparat sampanie ??? Merge si tuica...
|
||
|
|
||
|
alegro6543 Postat pe 6 Noiembrie 2011 22:30 |
||
De la: kalina29, la data 2011-11-06 22:20:33cred k dak ti e scris sa ramai singur in viata asta singur ramai eu chiar asta seara am fost parasita si nu mai sper la nici o impakare conteaza eu sa fiu sanatoasa. Desfa o sticla de sampanie si bea fara masura !! Viata merge inainte !
|
||
|
GHEISA_ALBA Postat pe 6 Noiembrie 2011 22:30 |
||
| tuica fiarta | ||
|
maria-ioana Postat pe 6 Noiembrie 2011 22:31 |
||
De la: GHEISA_ALBA, la data 2011-11-06 22:28:59De la: kalina29, la data 2011-11-06 22:20:33cred k dak ti e scris sa ramai singur in viata asta singur ramai eu chiar asta seara am fost parasita si nu mai sper la nici o impakare conteaza eu sa fiu sanatoasa. mai bine mi-o da mie sa o beau cu tine ca ea e minora si nu bea
|
||
|
PICCKARD Postat pe 6 Noiembrie 2011 22:31 |
||
De la: PICCKARD, la data 2011-11-06 22:31:19De la: GHEISA_ALBA, la data 2011-11-06 22:28:59De la: kalina29, la data 2011-11-06 22:20:33cred k dak ti e scris sa ramai singur in viata asta singur ramai eu chiar asta seara am fost parasita si nu mai sper la nici o impakare conteaza eu sa fiu sanatoasa. si asa e bine ! Mai , ce ne-am mai adunat toti sa consolam fata..... Vezi, deja nu mai esti singura !!
|
||
|
GHEISA_ALBA Postat pe 6 Noiembrie 2011 22:35 |
||
De la: GHEISA_ALBA, la data 2011-11-06 22:35:29De la: PICCKARD, la data 2011-11-06 22:31:19De la: GHEISA_ALBA, la data 2011-11-06 22:28:59De la: kalina29, la data 2011-11-06 22:20:33cred k dak ti e scris sa ramai singur in viata asta singur ramai eu chiar asta seara am fost parasita si nu mai sper la nici o impakare conteaza eu sa fiu sanatoasa. nu mai bine cat plange ea noi ne consolom intre noi?!
|
||
|
PICCKARD Postat pe 6 Noiembrie 2011 22:38 |
||
Bem, ne consolam, dar... conteaza ca ea sa fie sanatoasa.
|
||
|
alegro6543 Postat pe 6 Noiembrie 2011 22:39 |
||
De la: PICCKARD, la data 2011-11-06 22:38:27De la: GHEISA_ALBA, la data 2011-11-06 22:35:29De la: PICCKARD, la data 2011-11-06 22:31:19De la: GHEISA_ALBA, la data 2011-11-06 22:28:59De la: kalina29, la data 2011-11-06 22:20:33cred k dak ti e scris sa ramai singur in viata asta singur ramai eu chiar asta seara am fost parasita si nu mai sper la nici o impakare conteaza eu sa fiu sanatoasa. Ce ai , Pik ?? Ai copiat limbajul lui Dog , ii iei locul ?? Eu nu am mesaje de la tine sa le postez.....
|
||
|
GHEISA_ALBA Postat pe 6 Noiembrie 2011 22:43 |
||
De la: GHEISA_ALBA, la data 2011-11-06 22:43:02De la: PICCKARD, la data 2011-11-06 22:38:27De la: GHEISA_ALBA, la data 2011-11-06 22:35:29De la: PICCKARD, la data 2011-11-06 22:31:19De la: GHEISA_ALBA, la data 2011-11-06 22:28:59De la: kalina29, la data 2011-11-06 22:20:33cred k dak ti e scris sa ramai singur in viata asta singur ramai eu chiar asta seara am fost parasita si nu mai sper la nici o impakare conteaza eu sa fiu sanatoasa. pai de ce n-ai? inventeaza unu
|
||
|
PICCKARD Postat pe 6 Noiembrie 2011 22:57 |
||
|
SUFLETUL PERECHE E posibil sa nu-l intalnim din prima, e posibil sa nu-l intalnim niciodata sau e posibil sa fie chiar langa noi... Ai impresia ca il stii dintotdeauna, ca stii ce gandeste si simte, telepatia este foarte bine reprezentata, prietenia sau iubirea se leaga de la sine, comunicarea e usoara, placerea de a fi impreuna este maxima. Exista un sentiment aparte care îti poate indica faptul ca fata de acest om ai o altfel de atractie decât pentru alte persoane. Nu e doar atractie fizica, sexuala, emotionala, ci relatia de acest tip trece dincolo de senzatiile trupesti sau psihice. Atunci când întâlnesti un suflet pereche, esti capabil sa renunti la orice s-ar opune si sa învingi orice ti-ar sta în cale. Te cufunzi în inima si îl simti acolo. Tacerea capata mii de nuante. Îl poti simti de la distanta. Îl poti simti în toata complexitatea lui, ca si cum l-ai cunoaste de mii de ani. Este ca si cum nu mai astepti nimic de la celalalt, pentru ca ai deja totul. Simplul fapt ca stii ca exista îti este suficient. Însa exista si suflete pereche care, nu pot fi împreuna niciodata, suflete sortite într-un fel tristetii si durerii neîmplinirii. Atunci îti spui: sufletul meu pereche e pierdut, îl voi regasi poate, cândva, într-o alta viata?! Sufletele pereche, se simt. Si se intuiesc. Si se stiu. Este mai grea cautarea caci de fiecare data trebuie sa te opresti asupra unuia si sa vezi daca nu cumva sub toate acele ziduri de aparare si acele masti, nu este El. Si poposesti ceva timp sa iti convingi sufletul daca ai avut dreptate sau nu. Daca nu, pleci mai departe in cautare. Dar toate acele cautari , nu sunt de fapt oare o cale de a te ajuta pe tine ca suflet de a deveni mai puternic, de a deveni frumos ? Pentru ca atunci cind il gasesti, sa stii ca l-ai gasit si sa poti impleti lumina? Multi cauta toata viata, sperand mereu si mereu ca vor gasi, altii devin blazati si obositi si inceteaza a mai cauta. Niciodata sa nu spui niciodata, pentru ca nu stii unde se poate ascunde. Poate fi linga tine, poate la fi in alt oras, poate fi la 2000 km departare. Oriunde ar fi, cauta-l. Te poate intregi. Sufletele pereche, sunt acele suflete care se completeaza reciproc, care sunt compatibile mental si spiritual. Care simt pe celalalt dinainte de a suna telefonul, care simt din tonalitatea vocii, daca e bine sau nu, daca simt atunci cand fac dragoste, ca devin Unul, ca sufletele lor zboara, depasind bariera timpului si a spatiului, trecand in astral, in transcendental, devenind printr-o impletire a dansului ametitor si frenetic o energie puternica, o lumina alba. Sufletele pereche dainuesc. |
||
|
marieta_mary Postat pe 6 Noiembrie 2011 23:10 |
||
|
da ati scris ceva de cand n-am mai intrat eu. cred ca e normal ca fiecare om sa aiba perioade bune si rele sa aiba stari bune si proaste dar cred ca starile proaste se intensifica atunci cand esti singur/singura de ceva timp chiar daca incerci sa ai o atitudine pozitiva nu poti totimpul s-o mentii asa cum ai vrea pentru ca e mai greu daca nu ai pe cineva care sa te sustina. Pana la urma cred ca ti-e predestinata chestia cu sufletul pereche pe a gasi pe cineva cu care sa te potrivesti sau macar sa gasesti omu ala care sa aiba aceleasi gusturi ca tine,pentru nu e lucru mai rau decat sa fii singura. |
||
|
Clarissa34 Postat pe 6 Noiembrie 2011 23:31 |
||
| Totul e doar in mintea noastra...Nu exista jumatatea...Si vrand totusi cu atat disperare si nevoie sa credem de fapt ca exista suntem din punctul meu de vedere in stare sa ne complacem in aproape orice fel de relatie care o credem noi mai potrivita si sa inchidem ochii de fiecare data cand ceva stim 100% ca nu e ok...Ne mintim singuri eu unul asta cred si sunt convins de parerea mea...Din pacate totul este doa o iluzie creata de noi ...fiecare are ce vrea sau ce crede ca merita:(...Succes si aper sa ma insel si totusi viata sa fie de fapt mult mai roz:D | ||
|
kudika339556 Postat pe 7 Noiembrie 2011 00:07 |
||
| nu exista suflete pereche, maturizati-va odata, nu mai cititi sandra brown, nu va mai uitati la telenovele si nu mai credeti in basme cu fat-frumos si ileana cosanzeana care au trait fericiti pana la adanci batraneti, ce naiba copilaria sa sfarsit, cat timp mai aveti de gand sa fiti fetitze. nu iti trebuie prea multe calcule, logica si experienta de viata sa realizezi treaba asta. fiecare individ vine aici cu o anumita incarcatura si pt anumite lectii de invatat ca sa evolueze, asta este scopul nostru aici, nu sa umblam legati unii de altii, ar fi foarte trist sa fie asa. cand aud aberatia asta cu sufletele pereche imi vine sa ma impusc, si sunt si o gramada care pun botul la tampenia asta. este clar ca suntem aici ca sa evoluam ca sa ne apropiem cat mai mult de perfectiune, pe parcurs unii reusesc sau mai rau se duc in jos, dar in nici un caz nu suntem aici ca sa ne imperechem. mai terminati cu obsesia imperecherii. parca sunteti maimutze in calduri. | ||
|
princess_emerald Postat pe 7 Noiembrie 2011 01:38 |
||
De la: princess_emerald, la data 2011-11-07 01:38:56nu exista suflete pereche, maturizati-va odata, nu mai cititi sandra brown, nu va mai uitati la telenovele si nu mai credeti in basme cu fat-frumos si ileana cosanzeana care au trait fericiti pana la adanci batraneti, ce naiba copilaria sa sfarsit, cat timp mai aveti de gand sa fiti fetitze. nu iti trebuie prea multe calcule, logica si experienta de viata sa realizezi treaba asta. fiecare individ vine aici cu o anumita incarcatura si pt anumite lectii de invatat ca sa evolueze, asta este scopul nostru aici, nu sa umblam legati unii de altii, ar fi foarte trist sa fie asa. cand aud aberatia asta cu sufletele pereche imi vine sa ma impusc, si sunt si o gramada care pun botul la tampenia asta. este clar ca suntem aici ca sa evoluam ca sa ne apropiem cat mai mult de perfectiune, pe parcurs unii reusesc sau mai rau se duc in jos, dar in nici un caz nu suntem aici ca sa ne imperechem. mai terminati cu obsesia imperecherii. parca sunteti maimutze in calduri. cand oamenii vorbesc pe aici de suflete pereche nu se gandesc exclusiv la imperechere .E mai mult o traire interioara separata de gandirea logica si rationala in sensul cunoscut al cuvantului. chiar si expresia de *suflet pereche* e artificiala si acceptata in general .
|
||
|
PICCKARD Postat pe 7 Noiembrie 2011 06:28 |
||
Însa exista si suflete pereche care, nu pot fi împreuna niciodata, suflete sortite într-un fel tristetii si durerii neîmplinirii. Atunci îti spui: sufletul meu pereche e pierdut, îl voi regasi poate, cândva, într-o alta viata?! asta e un citat de mai sus e adevarat ca multi oameni spera ca pe lumea cealalta sa fie alaturi de asazisul suflet pereche dar este o utopie sa crezi ca daca in viata asta nu s-a putut face nimic,sa se rezolve ceva in alta viata despre a carei existenta nu avem nici o dovada
|
||
|
PICCKARD Postat pe 7 Noiembrie 2011 06:33 |
||
De la: princess_emerald, la data 2011-11-07 01:38:56nu exista suflete pereche, maturizati-va odata, nu mai cititi sandra brown, nu va mai uitati la telenovele si nu mai credeti in basme cu fat-frumos si ileana cosanzeana care au trait fericiti pana la adanci batraneti, ce naiba copilaria sa sfarsit, cat timp mai aveti de gand sa fiti fetitze. nu iti trebuie prea multe calcule, logica si experienta de viata sa realizezi treaba asta. fiecare individ vine aici cu o anumita incarcatura si pt anumite lectii de invatat ca sa evolueze, asta este scopul nostru aici, nu sa umblam legati unii de altii, ar fi foarte trist sa fie asa. cand aud aberatia asta cu sufletele pereche imi vine sa ma impusc, si sunt si o gramada care pun botul la tampenia asta. este clar ca suntem aici ca sa evoluam ca sa ne apropiem cat mai mult de perfectiune, pe parcurs unii reusesc sau mai rau se duc in jos, dar in nici un caz nu suntem aici ca sa ne imperechem. mai terminati cu obsesia imperecherii. parca sunteti maimutze in calduri. .....ah ce rea esti ! lasa-i si tu sa viseze.....
|
||
|
kudika143524 Postat pe 7 Noiembrie 2011 06:42 |
||
De la: kudika143524, la data 2011-11-07 06:42:19De la: princess_emerald, la data 2011-11-07 01:38:56nu exista suflete pereche, maturizati-va odata, nu mai cititi sandra brown, nu va mai uitati la telenovele si nu mai credeti in basme cu fat-frumos si ileana cosanzeana care au trait fericiti pana la adanci batraneti, ce naiba copilaria sa sfarsit, cat timp mai aveti de gand sa fiti fetitze. nu iti trebuie prea multe calcule, logica si experienta de viata sa realizezi treaba asta. fiecare individ vine aici cu o anumita incarcatura si pt anumite lectii de invatat ca sa evolueze, asta este scopul nostru aici, nu sa umblam legati unii de altii, ar fi foarte trist sa fie asa. cand aud aberatia asta cu sufletele pereche imi vine sa ma impusc, si sunt si o gramada care pun botul la tampenia asta. este clar ca suntem aici ca sa evoluam ca sa ne apropiem cat mai mult de perfectiune, pe parcurs unii reusesc sau mai rau se duc in jos, dar in nici un caz nu suntem aici ca sa ne imperechem. mai terminati cu obsesia imperecherii. parca sunteti maimutze in calduri. tu nu ai vise?!
|
||
|
PICCKARD Postat pe 7 Noiembrie 2011 06:50 |
||
De la: PICCKARD, la data 2011-11-07 06:50:54De la: kudika143524, la data 2011-11-07 06:42:19De la: princess_emerald, la data 2011-11-07 01:38:56nu exista suflete pereche, maturizati-va odata, nu mai cititi sandra brown, nu va mai uitati la telenovele si nu mai credeti in basme cu fat-frumos si ileana cosanzeana care au trait fericiti pana la adanci batraneti, ce naiba copilaria sa sfarsit, cat timp mai aveti de gand sa fiti fetitze. nu iti trebuie prea multe calcule, logica si experienta de viata sa realizezi treaba asta. fiecare individ vine aici cu o anumita incarcatura si pt anumite lectii de invatat ca sa evolueze, asta este scopul nostru aici, nu sa umblam legati unii de altii, ar fi foarte trist sa fie asa. cand aud aberatia asta cu sufletele pereche imi vine sa ma impusc, si sunt si o gramada care pun botul la tampenia asta. este clar ca suntem aici ca sa evoluam ca sa ne apropiem cat mai mult de perfectiune, pe parcurs unii reusesc sau mai rau se duc in jos, dar in nici un caz nu suntem aici ca sa ne imperechem. mai terminati cu obsesia imperecherii. parca sunteti maimutze in calduri. ba da. noaptea in somn
|
||
|
kudika143524 Postat pe 7 Noiembrie 2011 06:57 |
||
| Buna .Parerea mea este ca exista suflete pereche ,dar asta depinde de noi sa gasim aceea persoana care s-ar potrivi cu noi .Ca sa gasesti persoana de langa tine cu care sa discuti si sa poti sa te intelegi asa cum iti doresti tu este mai greu,dar niciodata imposibil trebuie doar sa incerci sa lasi si tu de la tine si aceea persoana de la ea .Atunci cand esti intr-o relatie cu cineva trebuie sa vezi este sau nu ceea ce tu ti-ai dorit nu toti sunt perfecti cu ceea ce ne dorim exista mici defecte pe care fiecare dintre noi le are ,dar trebuie sa vezi si dincolo de aceste defecte si sa il accepti asa cum e .Nu te uita numai la suprafata uitate si la fapte ,gesturi .Cum se spune nu intotdeauna tot ceea ce este bun la suprafata este bun si in interior. | ||
|
gdeia Postat pe 7 Noiembrie 2011 08:21 |
||
|
Buna, Creda ca da, exista cineva undeva pentru fiecare dintre noi. Am ajuns sa cred in destin, asa cum iti este scris se intampla....nu stiu, dar de multe ori oricat de mult te straduiesti sa obtii ceva, nu poti avea si invers :) |
||
|
sweet_dream Postat pe 7 Noiembrie 2011 09:21 |
||
Ba da ,exista cineva pentru fiecare dintre noi,fiecare sac isi are petecul,trebuie doar sa-ti dai seama cand ai gasit persoana potrivita,eu de exemplu,sunt cu sotul meu de 13 ani,dar in tot acesti ani am trecut prin multe incercari,in final s-a dovedit ca suntem unul pentru celalalt
|
||
|
Daniela_Bursuc_1 Postat pe 7 Noiembrie 2011 10:01 |
||
|
Da dar de fiecare data credem ca unul din precedentii (sau urmatoarea/urmetorul) este cel "pereche". Criteriile sunt definite "a-posteriorii" relativ la nemultumiri actuale. |
||
|
healthy012227 Postat pe 7 Noiembrie 2011 11:40 |
||
De la: Clarissa34, la data 2011-11-06 23:31:08da ati scris ceva de cand n-am mai intrat eu. intrun fel ideea de suflet pereche isi gaseste corespondent doar atunci cand starea sufleteasca este data de situatia in care te afli. ai prieten sau sot, exista suflete pereche, n-ai prieten sau sot, nu exista suflet pereche. credea totusi ca existenta sufletului pereche este data de convingere, nu de stare. |
||
|
guru_ion Postat pe 7 Noiembrie 2011 11:50 |
||
| Da exista cineva pentru fiecare. Depinde numai de noi sa il gasim. Depinde de cat de mult stim sa lasam de la noi, sa toleram si sa iertam celuilat | ||
|
mariachi Postat pe 7 Noiembrie 2011 12:10 |
||
De la: PICCKARD, la data 2011-11-07 06:33:03 Însa exista si suflete pereche care, nu pot fi împreuna niciodata, suflete sortite într-un fel tristetii si durerii neîmplinirii. Atunci îti spui: sufletul meu pereche e pierdut, îl voi regasi poate, cândva, într-o alta viata?! Picckard, nu-mi vine a crede ce citesc, tu care de obicei "musti rau".
|
||
|
faith742011 Postat pe 7 Noiembrie 2011 13:56 |
||
|
daca exista sau nu niciodata nu putem stii cu adevarat. dar uite un fapt daca cauti si doresti cu adevarat ceva poti avea! nu renunta asa usor pt ca iti spun din experienta mea azi poti sa fi extraordinar de pesimista si maine sa te indragostesti pana peste cap! conteaza numai momentulsi fi pregatita pt ca exista atat superficialitate in lumea asta, si s-a ajuns sa existe mai multi oameni care nu cred si nu mai cauta dragostea asa ca draga mea eu te sfatuiesc sa crezi si sa mai cauti! cati ani ai? |
||
|
SperTraiesc Postat pe 7 Noiembrie 2011 15:15 |
||
|
exista pe dracu ! baliverne - dradostea plina de rahat |
||
|
alysh_solys Postat pe 7 Noiembrie 2011 15:17 |
||
| Depinde care parte a dragostei ai nimerit-o tu. De regula sunt si parti mai placute la gust., | ||
|
kudika023770 Postat pe 7 Noiembrie 2011 16:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| in doua ape | 13 | De la: Nehotarata88 5 Aprilie 2014 22:47 |
| sfat va rog | 6 | De la: r_girl 20 Mai 2009 14:27 |
| prietenul m-a strigat cu alt nume,al fostei cu cre afost 6 ani... | 54 | De la: kudika436511 12 Octombrie 2011 20:05 |
|
|
||
| Ce cadouri ati facut iubitilor? | 22 | De la: gugulina74 9 August 2009 20:36 |
| un sfat va rog ......diferenta de varsta in dragoste...o problema?! | 20 | De la: alexia30 13 Decembrie 2009 11:36 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.