Setari Cookie-uri

oare exista cineva pentru fiecare?

De la: denis_3d25, la data 2011-11-09 00:23:42
De la: guru_ion, la data 2011-11-08 20:38:55una din pilde, pe care vad ca ai o incapatanare in tine sa o calci, este sa nu judeci oameni.
jehovistii cred in dumnezeu. ca nu il inteleg cum il intelegi tu, e doar treaba lor. atata timp cat nu fac rau nimanui.
adevarul si iubirea sunt la fel in orice limba si in orice religie.
nu prea am inteles treaba cu cainii.

Tu nu prea ai inteles nimic din tot ce spun eu. Dar e ok
Ma duc sa fumez o tigara ... si tine cont de faptul ca eu, sint nefumator...

...clar de la fum ti se trage!
kiss_my_ass
Postat pe 9 Noiembrie 2011 08:56
Unii dintre voi, si ma refer la baieti sunteti foarte nebunatici in raspunsuri.....Intrebarea mea este.....chiar le stiti pe toate?
Admit desigur acolo unde este cazul sa taxati TVA-ul, asta da gustul, dar totusi vad ca taxati si ilegal pe alocuri....
kudika465523
Postat pe 9 Noiembrie 2011 12:10
De la: kudika465523, la data 2011-11-09 12:10:18Unii dintre voi, si ma refer la baieti sunteti foarte nebunatici in raspunsuri.....Intrebarea mea este.....chiar le stiti pe toate?
Admit desigur acolo unde este cazul sa taxati TVA-ul, asta da gustul, dar totusi vad ca taxati si ilegal pe alocuri....

care dintre noi baietii iti par a fi nebunateci in raspunsuri dupa parerea ta femeie anonima>!
PICCKARD
Postat pe 9 Noiembrie 2011 19:12
De la: guru_ion, la data 2011-11-09 08:00:31
De la: guru_ion, la data 2011-11-08 20:38:55una din pilde, pe care vad ca ai o incapatanare in tine sa o calci, este sa nu judeci oameni.
jehovistii cred in dumnezeu. ca nu il inteleg cum il intelegi tu, e doar treaba lor. atata timp cat nu fac rau nimanui.

denis, te respect pentru ca tii cu dinti de un ravas pe care dumnezeu ti l-a transmis prin isus.
dar ca sa faci un om sa te inteleaga, trebuie sa-i vorbesti pe limba lui.

Felicitari ! sint perfect de acord cu ce spui
denis_3d25
Postat pe 9 Noiembrie 2011 19:25
De la: kiss_my_ass, la data 2011-11-09 08:56:51

...clar de la fum ti se trage!

Ma bucur ca ti s-a clarificat si tie si poti fi linistita acum....
denis_3d25
Postat pe 9 Noiembrie 2011 19:29
mai bine singura decat sa traiesti linga un nebun
healthy017286
Postat pe 9 Noiembrie 2011 20:11
De la: justforfun84, la data 2011-10-24 15:49:20
De la: kudika459887, la data 2011-10-24 15:45:47am inceput sa cred ca nu exista asa ceva,cred ca sunt doar povesti de adormit copii si daca iti e scris sa ramai singur/singura asta e, asa ramai.
Voi ce ziceti?

si eu sunt de aceeasi parere, insa problema e ca n`ai de unde sa stii cum iti e scris, asa ca n`ai decat sa speri ca o s`o gasesti intr`un final

trebuie sa va dau dreptate ...nici eu nu mai cred ca exista povestea asta ...pacat , e atat de frumos sa traiesti o poveste , in poveste ...dar ...eu nu pot sa spun ca am gasit acel suflet care sa se muleze pe sufletul meu si care sa-mi dea sansa ma fiu tot unitarul sau :)...trist dar ...adevarat
dymary
Postat pe 10 Noiembrie 2011 11:06
De la: dymary, la data 2011-11-10 11:06:50
De la: justforfun84, la data 2011-10-24 15:49:20
De la: kudika459887, la data 2011-10-24 15:45:47am inceput sa cred ca nu exista asa ceva,cred ca sunt doar povesti de adormit copii si daca iti e scris sa ramai singur/singura asta e, asa ramai.
Voi ce ziceti?

si eu sunt de aceeasi parere, insa problema e ca n`ai de unde sa stii cum iti e scris, asa ca n`ai decat sa speri ca o s`o gasesti intr`un final

trebuie sa va dau dreptate ...nici eu nu mai cred ca exista povestea asta ...pacat , e atat de frumos sa traiesti o poveste , in poveste ...dar ...eu nu pot sa spun ca am gasit acel suflet care sa se muleze pe sufletul meu si care sa-mi dea sansa ma fiu tot unitarul sau :)...trist dar ...adevarat

n-ai vrut tu! nu tr poti mula pe sufletul cuiva daca stai incordat si nu vezi
PICCKARD
Postat pe 10 Noiembrie 2011 19:09
De la: alegro6543, la data 2011-10-24 17:33:18M-as mira sa existe asa ceva. Din cate am auzit se pare ca sunt cam... sase sau sapte miliarde de suflete pe pamantu' asta, iar daca ar fi sa fie toate imperecheate... ce te faci daca sufletul pereche harazit de divinitate se afla taman' in .... Singapore, sa zicem. Cum dau eu de un asemenea suflet, avand in vedere ca eu mai departe de vreo' trei-patru sate prin'mprejur n-am fost niciodata ?!?
De-aia am eu o vaga banuiala ca destinu' asta e "baiat bun" , da' e musai sa-l ajuti si tu cu ceva. "Sufletu' pereche" il cauti tu, iar cand ai impresia ca ai dat de el... analizezi un pic situatiunea si... te-apuci de treaba, trecand peste micile "imperfectiuni" care iti par la un moment dat ca n-ar fi chiar... pereche cu ale tale.

Daca iti e harazit tie probabil il vei gasi pana la urma...., cu toate ca nici eu nu sunt prea optimista in privinta asta..., dar cine stie?
Gabriela_Maria25
Postat pe 11 Noiembrie 2011 19:52
De la: kudika465523, la data 2011-11-09 12:10:18Unii dintre voi, si ma refer la baieti sunteti foarte nebunatici in raspunsuri.....Intrebarea mea este.....chiar le stiti pe toate?

Cu siguranta nu le stiu pe toate... m-am convins de asta recent... ce poate fi in mintea barbatilor...
Gabriela_Maria25
Postat pe 11 Noiembrie 2011 19:53
De la: Gabriela_Maria25, la data 2011-11-11 19:53:47

Cu siguranta nu le stiu pe toate... m-am convins de asta recent... ce poate fi in mintea barbatilor...

CEVA E!
PICCKARD
Postat pe 11 Noiembrie 2011 19:57

Dragut-o vezi ca intri pe un teren minat si, nu ca ar fi o problema, dar nu cred ca esti pregatita pentru asta.
faith742011
Postat pe 11 Noiembrie 2011 22:30
De la: denis_3d25, la data 2011-11-07 19:29:07
De la: Clarissa34, la data 2011-10-24 15:45:47Intrebarea este urmatoarea:Credeti ca exista sufletul pereche pt fiecare dintre noi adica acea persoana care iti este menita sa ramai cu ea sau pe care sa o consideri ca e potrivita pentru tine?Intreb asta pentru ca si eu ma aflu in situatia asta si am inceput sa cred ca nu exista asa ceva,cred ca sunt doar povesti de adormit copii si daca iti e scris sa ramai singur/singura asta e, asa ramai.
Voi ce ziceti?

Da, exista ! poti fi absolut sigura de asta !
Insa pt ca sa ajungi la acea pesoana, trebuie sa strabati intunericul si sa ajungi inapoi in lumina.
Daca nu-ti gasesti jumatatea, asta se datoreaza intunericului.

Omul reprezinta un intreg creaat dupa chipul lui Dumnezeu. Si care este Chipul lui D-zeui ? Vezi in Biblie la Facere cap 1. versetele 26 si 27. Si a zis dumnezeu sa FACEM (la plural ) Om, dupa chipul si asemanarea NOASTRA . Ce ?????? Cu cine vorbeste Dumnezeu ???? si spune mai departe... dupa chipul lui dumnezeu , a facut barbat si femeie. Bun. Dumnezeu este in trei ipostaze. Masculin , feminin si duhul sfant care-i uneste... adica ???? Iubirea evident...

Deci omul este o treime din intreg.... hmmmmm si inca 25 % ce este ? acela este intunericul despre care cineva nu vrea sa vorbeasca...

Si acest intuneric, are misiunea de a-l dezbina pe barbat de femeie si in loc de duhul iubirii dinte ei sa se puna el care este partea contrara a luminii... este partea contrara a iubirii, contrara adevarului, contrara, fidelitatii, contrara, credintzei, contrara creeatiei, contrara binelui.... aceasta identitate este doar distructiva...
dar este frumoasa aparent, caci prin minciuna, ea poate sa se prefaca in orice chip. Poate sa semene cu orice inger, dar cedeaza in fatza fidelitatii... intunericul nu rezista in fidelitate... fidelitatea il demascheaza...

Pt. ca pacatul caderii lui Adam si Eva, prin infidelitate fatza de Dumnezeu , au ajuns in moarte.

Pacatul infidelitatii unui cuplu fatza de Iubire, va duce la moartea acelui cuplu.
Acolo unde intre cei doi a fost iubire, adevar, fericire, se instaleaza intunericul, minciuna, infidelitatea, suferintza si produce dezbinarea casniciilor... iar din dezbinarea lor, visele raman pe drumuri ratacite, cersind o bucata de paine pe la colturile strazilor...

Deci pe cine cautzi ? Pe cel care vrea sa ramana fidel iubirii, adevarului, viselor, creeatiei...
Dar nu uita, ca-n orice moment , puteti sa schimbati duhul iubirii dinte voi cu duhul intunericului si atunci totul se duce in contul dracului.

Ramai fidela adevarului si ti se vor deschide ochii, vei primii raspunsurile, vei gasii calea spre casa si spre sotul tau care te asteapta de foarte mult timp...
ammonisa
Postat pe 12 Noiembrie 2011 11:30
Denis...scuza-mi sarcasmul da` tu chiar crezi tota fanfaronada pe care ai enuntat-o??? EU, NU CRED..."e usor a spune vb/ cand nimic nu ai a spune"...citand versurile unui MARE clasic - Eminescu, pt necunoscatori...
ammonisa
Postat pe 12 Noiembrie 2011 11:33
N.B. erata: in msj anterior "am rontait" 1... "a"
ammonisa
Postat pe 12 Noiembrie 2011 11:35
mai...Indiana Jones...ma omori cu intreb asta...sa inteleg ca, colectionezi poze?! nu de alta da` ai mai intrebat pe cineva de pe aici despre fotografia ei...:)))
ammonisa
Postat pe 12 Noiembrie 2011 16:35
De la: ammonisa, la data 2011-11-12 16:35:45mai...Indiana Jones...ma omori cu intreb asta...sa inteleg ca, colectionezi poze?! nu de alta da` ai mai intrebat pe cineva de pe aici despre fotografia ei...:)))

le copiaza si ulterior le foloseste in alte conturi
PICCKARD
Postat pe 12 Noiembrie 2011 16:48
De la: ammonisa, la data 2011-11-12 16:35:45mai...Indiana Jones...ma omori cu intreb asta...sa inteleg ca, colectionezi poze?! nu de alta da` ai mai intrebat pe cineva de pe aici despre fotografia ei...:)))

las-o mai indi in pace pe saraca fata...orikum nu pricepe nimic
steffy91
Postat pe 12 Noiembrie 2011 16:49
De la: PICCKARD, la data 2011-11-11 19:57:47

CEVA E!

depinde ce
steffy91
Postat pe 12 Noiembrie 2011 16:51
De la: steffy91, la data 2011-11-12 16:51:32
De la: PICCKARD, la data 2011-11-11 19:57:47

CEVA E!

depinde ce

zona crepusculara! ca de altfel si in capul femeilor!
PICCKARD
Postat pe 12 Noiembrie 2011 16:53

Cum sa fie,....CIINII LATRA,URSU TRECE!?
Titanika
Postat pe 12 Noiembrie 2011 18:01
De la: polin, la data 2011-11-12 18:01:00

Cum sa fie,....CIINII LATRA,URSU TRECE!?

CAINII LATRA, URSUTRECE!!!!
Titanika
Postat pe 12 Noiembrie 2011 18:06
De la: polin, la data 2011-11-12 18:06:17

CAINII LATRA,URSU TRECE!

Nu stiu ce are leptopu meu azi,vrea sa-mi aduca pe cap cainii ceilalti sa ma urle iar la cap,din preerie si baltoci.OOOPS Ionica!
Titanika
Postat pe 12 Noiembrie 2011 18:13
De la: ammonisa, la data 2011-11-12 11:33:53Denis...scuza-mi sarcasmul da` tu chiar crezi tota fanfaronada pe care ai enuntat-o??? EU, NU CRED..."e usor a spune vb/ cand nimic nu ai a spune"...citand versurile unui MARE clasic - Eminescu, pt necunoscatori...

Pentru ca tu sa intelegi ce cred eu, ar trebuii sa fi mai intai conectata la D-zeu-(Adevar) si sa vezi totul prin ochii lui.
Dar acum , probabil ca ma vei intreba, ce-i aia D-zeu ? Si daca ma vei intreba, eu te voi felicita. Iar de nu ma vei intreba si vei trage concluzii pripite, atunci iti voi privi sarcasmul dramatic, iti voi lasa cadou o lacrima si voi pleca mai departe.

In caz ca totusi... atunci uite, ti-am mai enumerat o "fanfaronada".

D-zeu, este doar un cuvant ce cuprinde mai multe sinonime luminoase precum: Adevarul, Stiinta, Increderea, Fidelitatea, Iubirea, Fericirea, Armonia... si alte si alte sinonime care spun acelasi lucru... dar ce folos au astea toate , pt cel mincinos, care nu simte adevarul in sufletul lui si nu simte fiorul iubirii ?
Pentru aceia, toata viatza este doar o "Fanfaronada" fara sens, caci sensul le lipseste din sufletele lor ratacite.

Ca sa fie foarte clar. Eu nu edific nici un fel de cult spiritual.
Tot ce recomand eu, este sa va deschideti ochii spre adevar, spre sinceritate... si aceasta cale , are sa va duca la intelegere, armonie si iubire nesfarsita....

De ce este minciuna un pacat ? Pt ca actul in sine de a mintii, este ca si cum ti-ai scoate ochii, ti-ai surzii urechile si ti-ai taia limba... mintitul, este un act de mutilare de sine... si apoi, mincinosul se mira ca nu mai intelege, nu mai vede , nu mai aude...

Daca vrei sa intelegi, pune-ti o poza la prifil, joaca pe fatza, cu cartile pe masa... renuta la mintit si furat si vei incepe sa intelegi adevarul...

Decat sa-ti spionezi partenerul din intuneric, mai bine increde-ti sufetul in iubire si vei vedea din start daca te va insela sau nu.
Fi sincera ca vezi sinceritatea...

succes
denis_3d25
Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:17
Care adevar? Care iubire?
-Adevarul este ca sotul meu este un porc...- povestea nevasta lui Suzuki unei prietene. - Dar profita ca nu o sa-l tai de craciun fiindca o fi el porc, dar mai rau este fara. Si pe urma cand face baie chiar arata sexi. Ce-ar face oare nemernicul daca eu si Dumnezeu nu l-am iubi?
kudika023770
Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:18
Cele mai multe adevaruri le afli tragand cu urechea sau privind prin gaura cheii. De multe ori adevarul este un pacat mai mare decat minciuna. Si unul si celalalt nu exista, dar interesele da. Si Diavolul are aceleasi interese ca si Dumnezeu. Numai mijloacele care le folosesc amandoi difera.
kudika023770
Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:26
De la: kudika023770, la data 2011-11-12 21:26:41Cele mai multe adevaruri le afli tragand cu urechea sau privind prin gaura cheii. De multe ori adevarul este un pacat mai mare decat minciuna. Si unul si celalalt nu exista, dar interesele da. Si Diavolul are aceleasi interese ca si Dumnezeu. Numai mijloacele care le folosesc amandoi difera.

Fiecare minciuna ascunde un adevar si invers...viata nu-i nici alba, nici neagra si cu atat mai putin roz...viata e gri mai inchis sau mai deschis in functie de perceptia fiecaruia...Dumnezeu si Diavolul sunt patronii constiintei noastre: Binele si Raul intr-o continua confruntare...
ally_ally00
Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:48
De la: Indiana_Jones, la data 2011-11-12 21:46:58
De la: polin, la data 2011-11-12 18:13:14
De la: polin, la data 2011-11-12 18:06:17

CAINII LATRA,URSU TRECE!

Nu stiu ce are leptopu meu azi,vrea sa-mi aduca pe cap cainii ceilalti sa ma urle iar la cap,din preerie si baltoci.OOOPS Ionica!
esti dusa rau,Kultivato,ca si laptopul tau...

OOOPS!!!! A aparut cainele k-urlator din Kurdistanul Salbatik
Titanika
Postat pe 12 Noiembrie 2011 22:15
Se poate spune si asa. Partea trista este ca cei care fac binele si raul suntem noi insine. Dar ca sa ne justificam faradelegile -spre exemplu-dam vina pe satana, desi in cazurile de abateri de la conduita sociala, noi suntem cei care infundam puscariile. N-am vazut nici un demon condamnat la detentie. Sigur ca trebuie sa fim educati sa devenim fiinte morale. Dar de multe ori sugestia cu modelul oferit de Dumnezeu, nu impresioneaza , oamenii continuand sa faca ceea ce stiu ei mai bine, adica rau. De aceasta stare nu este scutit nimeni, indiferent de rangul sau haina pe care o poarta.
kudika023770
Postat pe 12 Noiembrie 2011 22:51
De la: Indiana_Jones, la data 2011-11-12 21:51:04
De la: PICCKARD, la data 2011-11-12 16:48:24

le copiaza si ulterior le foloseste in alte conturi
asta faci tu...esti celebru pentru ca ai multe conturi,te imprietenesti si vorbesti cu tine insuti...

zi care cont mai e al meu
PICCKARD
Postat pe 13 Noiembrie 2011 10:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
lipsa de comunicare, o problema serioasa? 32 De la: nefer 24 Iunie 2009 08:18
prima iubire 50 De la: kudika317187 27 August 2010 05:14
FEMEILE..... 28 De la: ralukutya 30 Mai 2009 14:43
STIM DE CE NE IUBESC BARBATII , MA ROG PRESUPUNEM ... DAR NOI DE CE II IUBIM PE EI? DE CE IUBIM BARBATII? 5 De la: kudika059440 6 Octombrie 2009 18:55
cadoul mult asteptat... 22 De la: glumeatza 27 Iulie 2009 23:56