Mai multe
|
Nu as lua-o neaparat ca dovada de lasitate faptul ca nu am divortat inca. Nu e neaparat asta. E foarte usor sa etichetezi o persoana. E relativ simplu,stim cu totii asta. Eu cred ca e vorba de o teama,vreau sa scap de teama asta. M-am si gandit,daca ,gasesc puterea de a depune divortul,in mod sigur nu am sa ma prezint,am sa fac tot prin intermediul avocatului,deoarece aceasta persoana,care isi zice sot,sotul meu,mi-a facut mult rau. El nu vrea sa divorteze. Sunt convinsa ca in situatia mea,de pana acum cateva luni sunt sute de femei,si tot asa in situatia mea actuala,la fel sunt o gramda asemeni mie. Primul meu pas a fost facut.Eu asa consider.Ce a fost mai greu a trecut:plecarea mea de langa el,a fost un lucru foarte dificil. |
||
|
Rafaellla Postat pe 2 Noiembrie 2011 22:18 |
||
|---|---|---|
|
De ce? Pentru ca in mod evident adori sa fii victima, martira, sa plangi si sa te intrebi de ce trebuie sa suferi asa, de ce nu te intelege nimeni.... Daca nu esti de acord, atunci explica-mi ce gasesti atat de atragator la un om care te jigneste de cand te cunoaste! |
||
|
kudika_pudika Postat pe 2 Noiembrie 2011 22:20 |
||
De la: Rafaellla, la data 2011-11-02 22:18:27Nu as lua-o neaparat ca dovada de lasitate faptul ca nu am divortat inca. ai facut un pas desopre care el nu stie...ai plecat de la el dar il minti ca te vei intoarce...asta nu se numeste plecare
|
||
|
|
||
|
steffy91 Postat pe 2 Noiembrie 2011 22:22 |
||
De la: cristinxxx, la data 2011-11-02 21:37:55De la: kudika421339, la data 2011-11-02 21:30:25...voi ce santeti a nimanui ,n'aveti dreptul la opinie !!!!!!De la: miss_darine, la data 2011-11-02 21:25:33De la: kudika421339, la data 2011-11-02 21:01:14 ...zise pielea pu lii! ai tu dreptul la replica retard ule!! abea stept sa ripostezi!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 3 Noiembrie 2011 09:54 |
||
De la: cristinxxx, la data 2011-11-02 22:16:40De la: Rafaellla, la data 2011-11-02 22:11:54Dragii mei,dragele mele,De spus poti spune orice, dar in subconstient sentimentul de vinovatie iti blocheaza deciziile !!! pfuaii unde se ascunde psihanalistu lui peste!!important este ca intelegi tu ce vrei sa transmiti!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 3 Noiembrie 2011 09:59 |
||
De la: Rafaellla, la data 2011-11-02 22:18:27Nu as lua-o neaparat ca dovada de lasitate faptul ca nu am divortat inca. Sa-ti raspund scurt: -Nu esti lasa?Ba da,o femeie stapana pe ea si pe fortele ei ,nu se cramponeaza in demararea procesului de divort,clar!Iti este si teama in aceeasi masura! -Intr-adevar,este usor sa etichetezi o persoana,mai ales in conditiile date,dar este si mai usor sa te lamentezi! -Teama ti-o reprimi prin autocontrol!Tu ai cea mai mare vina pentru faptul ca ai ajuns in aceasta stare!Nimeni nu te poate forta sa traiesti contrar vointei personale!Tu ai suportat umilintele,nu te-a tinut nimeni sechestrata,asta trebuie sa intelegi!Exista foruri competente,legislatie aferenta ,deci puteai sa iei masuri restrictive in privinta sotului,dar eficiente pentru tine! -Orice proces de divort este pledat de un avocat,acesta stiind mult mai bine cum sa te apere in justitie!Si sotul poate fi pus sub interdictie! -Chiar daca sotul tau nu este de acord cu divortul,acesta se va pronunta totusi,in virtutea tuturor impotrivirilor lui! -Da,sunt foarte multe cazuri asemanatoare cu al tau,dar nu toate femeile abuzate de catre sot,sunt tematoare si neputincioase ca tine! -Foarte bine ai procedat cand ai luat decizia de a-l parasi!Si femeile au dreptul la fericire,in aceeasi masura ca barbatii! |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 3 Noiembrie 2011 10:31 |
||
De la: Rafaellla, la data 2011-11-02 22:18:27Nu as lua-o neaparat ca dovada de lasitate faptul ca nu am divortat inca. Eu sunt de parere ca atunci cand cineva te calca in picioare ...reactionezi .Tu nu ai reactionat in nici un fel,doar ai plecat de la el....asta este un pas......urmatorul pas e sa divortezi de el sau macar sa-l anunti si pe el ce intentii ai.Teama de ce?pentru ce?e un nesimtit care te-a jignit atata vreme...personal eu nu as fi acceptat asa ceva de la bun inceput
|
||
|
piscolino Postat pe 3 Noiembrie 2011 10:42 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2011-11-03 09:54:51Suzeta , n-ai tu treaba cu realitatea !!!De la: cristinxxx, la data 2011-11-02 21:37:55De la: kudika421339, la data 2011-11-02 21:30:25...voi ce santeti a nimanui ,n'aveti dreptul la opinie !!!!!!De la: miss_darine, la data 2011-11-02 21:25:33De la: kudika421339, la data 2011-11-02 21:01:14
|
||
|
cristinxxx Postat pe 3 Noiembrie 2011 20:50 |
||
De la: cristinxxx, la data 2011-11-03 20:50:23De la: kiss_my_ass, la data 2011-11-03 09:54:51Suzeta , n-ai tu treaba cu realitatea !!!De la: cristinxxx, la data 2011-11-02 21:37:55De la: kudika421339, la data 2011-11-02 21:30:25...voi ce santeti a nimanui ,n'aveti dreptul la opinie !!!!!!De la: miss_darine, la data 2011-11-02 21:25:33De la: kudika421339, la data 2011-11-02 21:01:14 zise alcoolistul frustrat!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 4 Noiembrie 2011 11:18 |
||
| Esti o femeie frumoasa, chiar nu ti-ai gasit un barbat care sa te iubeasca si sa te respecte? Cati ani aveai cand ai inceput aceasta relatie? Nu cumva erai foarte tanara...? Te intreb, pt ca numai asa imi pot explica cum de-ai acceptat sa fii astfel de tratata. Numai o femeie naiva si lipsita de experienta ar sta intr-o astfel de relatie... Sau una care crede ca toti barbatii se termina la primul cu care au facut sex... S-ar putea sa fie vorba si de un complex de inferioritate pe care tu il ai si care nu te lasa sa vezi realitatea.... Oricum ar fi, e destul de trist faptul ca ti-ai pierdut tineretea langa un asemenea om, cu toate ca vina e numai a ta. Nu te-a obligat nimeni sa intri in acea relatie, stiai foarte bine ce fel de barbat e...si cu toate astea ai ramas pe loc. Cred ca esti o femeie nesigura pe ea si foarte slaba, genul "victima". Depinde numai de tine sa te maturizezi, sa devii mai puternica si sa crezi in tine. Daca nu vei face asta, din pacate...exista sanse sa repeti experienta... Barbati agresivi si dominatori sunt peste tot iar tu esti "prada" perfecta. | ||
|
Micaell Postat pe 6 Noiembrie 2011 09:29 |
||
|
[quote name='kudika421339' date='2011-11-02 21:30:25' Darine,sincer,chiar imi pare rau de astfel de femei,care si-au distrus vointa,viata,trind langa niste monstri de barbati!Si ca ea, sunt multe alte femei! [/quote]Si vor mai fi multe...
|
||
|
faith742011 Postat pe 7 Noiembrie 2011 16:49 |
||
De la: Rafaellla, la data 2011-11-02 20:37:17As dori daca se poate sa primesc si eu un sfat,pentru ca nu mai stiu cui sa ma adresez.Am o relatie cu un cetatean german.Primele sapte luni ale relatiei,am acceptat foarte multe chestii urate din partea lui,deoarece eram tare indragostita.In fiecare zi imi spunea,doar ca noi romanii nu suntem buni de nimic,si ca orice fac este tipic romanesc,ca noi romanii suntem buni sa dormim in container si sa culegem ceapa.Am mers mai departe,mi-am zis ca,o fi avand experiente anterioare neplacute.A inceput sa ma jigneasca des,zilnic,o data la cateva zile uneorichiar zilnic,ma injura de mama si imi spunea sa imi fac bagajul sa plec in tara inapoi.Apoi,dupa cateva ore,isi cerea scuze.Am mers mai departe.Imi vorbea des de fosta lui iubita,imi spunea ca orice ar fi,ea a fost dragostea vietii lui,ca o iubeste inca,ca nu poate uita,a chiar intr-o seara statea in pat langa mine si plangea,efectiv dupa ea.Apoi isi cerea scuze din nou.La un moment dat a inceput sa fie tare ciudat,si scria mesaje si pleca afara pt a Bvorbi la telefon.Intr-o seara cand era adormit,am luat telefonul si am citit,un mesaj.Era un mesaj de disperare al lui catre fosta iubita,de a-i mai da o sansa si desigur nici un cuvant legat de mine.Aflasem ca eram insarcinata cu o saptamana in urma:(.Ca atare,am luat telefonul lui si am sunat-o pe ex iubita lui si i-am explicat situatia reala,ca eu sunt la el de aproape 7 luni.Ea nu stia nimic,absoult nimic.A doau zi dimineata,l-am trezit si i-am spus ce am facut cu o seara inainte.A inceput sa tipe a zis sa dispar din fata lui,si a zis ca am stricat totul,ca el voia o relatie si cu mine si cu ea.Apoi si-a cerut iertare.L-am iertat,ma gandeam ca urma sa avem un copilas.Am ajuns in vacanta in Romania,mi-a zis ca daca nu renunt la copil,o sa plece inapoi singur in Germania,deoarece nu ii trebuie copil.El are doua fete fara sa fi fost casatorit vreodata,diferenta dintre ele e de 3 luni,una era dintr-o relatie si alta dintr-o aventura din timpul relatiei.El considera ca are un copil si celalalt il numeste bastard.Ce sa fac?Deoarece il iubeam,am folosit metoda medicamentoasa si am intrerupt sarcina..Am facut atatea sacrificii pt relatia asta!M-a cerut in casatorie,am acceptat.Mentionez ca primele 7 luni in care am stat la ai lui cu el,au fost calvar pt mine.Mama lui era tare rautacioasa.Plangeam zilnic.M-am gandit ca daca vom fi casatoriti si vom locui impreuna,va fi altfel. Nu pot intelege !!!Cum pot unele femei sa se umileasca in halul asta??In momentul in care a spus ceva urat despre romani,despre tine e evident nu doar ca nu te iubeste dar nici macar nu te respecta!Si mai faci si copii!!! |
||
|
Elle_Elena Postat pe 7 Noiembrie 2011 22:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce credeti ca ii innebuneste pe barbati la o femeie? | 110 | De la: Melek88_88 2 Octombrie 2010 21:30 |
| cum sa il fac sa comunice mai mult cu mine? | 21 | De la: ina_clau 26 Mai 2009 14:56 |
| ***RELATIE LA DISTANTA *** | 93 | De la: kudika_nikole 22 Mai 2013 01:18 |
|
|
||
| nu stiu ce sa fac | 54 | De la: sweety_mady 4 Decembrie 2009 13:21 |
| PRODUSE PROFESIONALE JOICO, TIGI BED HEAD, L`OREAL EXPERT SERIE online | 1 | De la: afroditalady 5 Octombrie 2008 18:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.