Mai multe
Fugi dom'ne, ca prea e gogonata. Pai uite... la noi in sat s-au nascut ... numa' copii.
|
||
|
alegro6543 Postat pe 30 Noiembrie 2011 21:07 |
||
|---|---|---|
nenea alegro...matale vrei sa-mi pui creierul pe moatze?...chiar n-ai aflat pana acu', ca acei copii vor creste si vor deveni...cantareti?
|
||
|
miss_darine Postat pe 30 Noiembrie 2011 21:18 |
||
Tanti miss-darine, uite care-i treaba : 'io stiu una si buna - cand vor creste copiii astia tot la sapa vor face servici, iar de cantareti... m-as mira sa ajunga, in cel mai rau caz... doar sa fluiere a paguba, cum fac si 'io in zilele astea. P.S. Cum adicatelea... sa-ti pui creieru' pe moatze ? Si... ce-s alea moatze ???
|
||
|
|
||
|
alegro6543 Postat pe 30 Noiembrie 2011 21:26 |
||
pt ca suntem pe topicul fetelor de altadata...moatele sunt strabunicile placii de intins parul, din era noastra
|
||
|
miss_darine Postat pe 30 Noiembrie 2011 21:30 |
||
Gata, parca mi-aduc aminte. Cand nu mergea antena TV , iar televizorul pe lampi facea purici (sau... lua de la noi, caci noi eram plini... ) aparea bunica cu asemenea moate pe cap, tinea loc de antena si.... parca parca se vedea ceva... la bulgari.
|
||
|
alegro6543 Postat pe 30 Noiembrie 2011 21:33 |
||
De la: kudika132368, la data 2011-11-24 14:53:08De la: kudika421339, la data 2011-11-24 07:49:43De la: Napalm, la data 2011-11-23 23:30:56De la: kudika421339, la data 2011-11-23 22:10:43De la: Napalm, la data 2011-11-23 20:27:58E clar ca ai probleme,esti nesigur si frustrat.. _______________________________________________________________ e mai mult decat evident,din ce categorie faci tu parte ar trebui sa fii mai uimita de ce scrii tu cred ca acel cutremur a fost mai mare decat ai crezut
|
||
|
ramon_cita2005 Postat pe 1 Decembrie 2011 21:05 |
||
| cred ca tu nu esti dezamagit,frustrat sau suparat,ci doar complexat.ai complexe si multe probleme cu capul.cate femei din toata lumea asta ai cunoscut tu ca sa poti sa ajungi la o asa concluzie?crezi ca daca postezi o astfel de parere vei ajunge sa te simti mai important?sau prietenii,cunoscutii te vor aplauda?nu.pt ca si tu sti ca ce ai spus acolo nu e asa.esti grandoman .unii dintre voi baietii,pt ca eu nu imi permit sa generalizes,sunt mult mai rai decat toate femeile asa cum spui tu.inselati,nu aveti scrupule,mincinosi,lipsa de rafinament,multe astfel de lucruri.sper sa citesti de doua ori ce am scris si data viitoare sa nu mai postezi despre ceva ce nu sti,caci habar nu ai despre noi femeile | ||
|
madisha Postat pe 2 Decembrie 2011 13:25 |
||
|
Poezii din folclorul recent ,manelist , iar unele comentarii sunt scrise intr-o limba pasareasca nicidecum romana . |
||
|
healthy005520 Postat pe 2 Decembrie 2011 18:14 |
||
| SEBA Fetele de altadata ? Eu am facut un filmulet cu viata mea , in cateva minute , viata unei tinere de altadata(acum am 72 de ani).Il gasiti pe youtube dub titlul ;"Curajul de a fi batran".Tot acolo veti mai gasi un filmulet facut de mine cu titlul ;"SLOBOZIA -transfer RO"Daca va plac sa-mi comunicati parerile dvs.pa adresa de mail ;sebacroiu@yahoo.com Corespondenta cu dvs.ramane singura mea bucurie , alung tristetea ,foamea si-mi tratez toate bolile .Multumesc1111 | ||
|
kudika015331 Postat pe 3 Decembrie 2011 18:56 |
||
| SEBA Fetele de altadata ? Eu am facut un filmulet cu viata mea , in cateva minute , viata unei tinere de altadata(acum am 72 de ani).Il gasiti pe youtube dub titlul ;"Curajul de a fi batran".Tot acolo veti mai gasi un filmulet facut de mine cu titlul ;"SLOBOZIA -transfer RO"Daca va plac sa-mi comunicati parerile dvs.pa adresa de mail ;sebacroiu@yahoo.com Corespondenta cu dvs.ramane singura mea bucurie , alung tristetea ,foamea si-mi tratez toate bolile .Multumesc1111 | ||
|
kudika015331 Postat pe 3 Decembrie 2011 18:56 |
||
| super tare | ||
|
nick832001 Postat pe 4 Decembrie 2011 10:29 |
||
De la: kudika015331, la data 2011-12-03 18:56:44 SEBA Fetele de altadata ? Eu am facut un filmulet cu viata mea , in cateva minute , viata unei tinere de altadata(acum am 72 de ani).Il gasiti pe youtube dub titlul ;"Curajul de a fi batran".Tot acolo veti mai gasi un filmulet facut de mine cu titlul ;"SLOBOZIA -transfer RO"Daca va plac sa-mi comunicati parerile dvs.pa adresa de mail ;sebacroiu@yahoo.com Corespondenta cu dvs.ramane singura mea bucurie , alung tristetea ,foamea si-mi tratez toate bolile .Multumesc1111 felicitari! o lectie pentru cei tineri... |
||
|
matic888 Postat pe 4 Decembrie 2011 22:03 |
||
De la: kudika015331, la data 2011-12-03 18:56:45 SEBA Fetele de altadata ? Eu am facut un filmulet cu viata mea , in cateva minute , viata unei tinere de altadata(acum am 72 de ani).Il gasiti pe youtube dub titlul ;"Curajul de a fi batran".Tot acolo veti mai gasi un filmulet facut de mine cu titlul ;"SLOBOZIA -transfer RO"Daca va plac sa-mi comunicati parerile dvs.pa adresa de mail ;sebacroiu@yahoo.com Corespondenta cu dvs.ramane singura mea bucurie , alung tristetea ,foamea si-mi tratez toate bolile .Multumesc1111 "DACA VIATA E MAI GREA,TOT VIE E MAI BINE" Mi-au ramas intiparite in minte ,....si am ramas fara cuvinte...Viata e aproape,....moartea o dorim departe!!! Va doresc din suflet viata lunga,cu multa sanatate....dar cred ca cuvintele sant de prisos.....si inca mai are rost....sa ne incurajam.Va pup cu toata dragostea!!!
|
||
|
Titanika Postat pe 5 Decembrie 2011 19:59 |
||
amice,ai ramas cu nostalgia!suntem in mileniul trei , lumea beneficiaza din plin de evolutiile tehnico-stiintifice! avantaje si dezavantaje!... fetele de alta data?vezi mai intai in ce mediu erau crescute acelea!azi , cand mamica mandra de progenitura sa , merge sa o faca fotomodela de la 4 ani si progenitura invata sa se miste lasciv inca de la doi ani , ce pretentii sa mai avem?ca deh asa vede mami la tv si daca ea nu mai poate face asa , macar fiica sa sa fie ce nu a putut fi ea datorita mentalitatii parintilor care au crescut-o , tu , de ce te intrebi unde sunt fetele de alta data?cand explicatia este atat de aproape de tine si in cadrul familiei care creste si educa copii?...si nu intamplator , biblia , spune ca parintii trecuti la cele vesnice,la momentul judecatii supreme vor da socoteala pentru modul cum si-au crescut copii !... , pentru ca fiecare familie este obligata sa creasca copii in spirit religios , al bunei cuviinte , in moralitate etc., lucruri despre care astazi , societatea moderna , nu mai tine cont considerandu-le perimate... asadar dictonul ,, la vremuri noi,oameni noi! " cat de bun este acest lucru?pentru oamenii ,,moderni" nu mai conteaza!...se mai trezesc asa ca dupa o betie nostalgicii ...se mai strang regrete pentru ce a fost dar...raman cazuri izolate pe care extrem de putini le remarca...insa este prea tarziu sa oprim tavalugul!sigur ca tine de noi sa o facem insa cum lumea are liberul arbitru sa aleaga ceea ce este bun , ma tem ca ne confruntam cu fenomenul ca nimeni nu mai vrea sa opreasca tavalugul...
|
||
|
kudika379299 Postat pe 7 Decembrie 2011 23:48 |
||
| Si in concluzie ce sa facem acum ? Sa ne intoarcem cu 30 de ani in urma ca totul era mai natural si fara aditivi .Iaurtul in doua zile il aruncai ,painea la fel in 3 zile nici catelul nu manca ,saracele alimente fiind naturale si fara aditivi nu rezistau ,acum este formidabil ,painea tine doua saptamani ,iaurtul trei saptamani etc , dar acum vorbim cu mobilul si in toaleta de la Metro cand ne descarcam de aditivi .coloranti si conservanti .............haaaaaa | ||
|
healthy010635 Postat pe 8 Decembrie 2011 05:14 |
||
De la: kudika379299, la data 2011-12-07 23:48:20amice,ai ramas cu nostalgia!suntem in mileniul trei , lumea beneficiaza din plin de evolutiile tehnico-stiintifice! avantaje si dezavantaje!... degeaba mamicile isi invata odraslele sa se miste lasciv de la 4 ani, la 8 ani le imbraca in tanga iar la 10 ani le baga prezervative in buzunare ca sa fie acolo ca la 25 de ani sunt deja atat de versate si uzate incat nu mai vor sa auda de casatorie iar sistemul lor de valori este total bulversat,inclusiv despre mamele lor au o parere proasta si le dispretuiesc la fel ca pe orice lucru.in concluzie cred ca femeile din ziua de azi nu mai au respect pentru nimic,iar cele mai trecute le tin trena de aproape incercand sa le imite pe pustoaice intr-un mod gretzos!
|
||
|
PICCKARD Postat pe 8 Decembrie 2011 06:23 |
||
| Interesanta balada... tu ai scris-o? | ||
|
ellyana_andrada Postat pe 8 Decembrie 2011 15:57 |
||
|
Hai ca unii sunteti si frustrati!!!dar na......aici au acces toate boziile :-j e greu sa iti dai seama ca asta este un pamflet :)) concluzia asta nu o pot trage decat imbecilii,ca oamenii normali nu trag drept concluzii asemenea imbecilitati,trebuie sa duci o munca colosala cu prostul care n-are scoala:))))) mai studiati putin macar prefata daca nu studiati cartile ca poate va mai dezvoltati limitata voastra inteligenta,poate va mai si desteptati putin si mai invatati si voi cum e treaba cu limba romana si pe urma sa vorbiti voi despre pamfletele,daca veti sti si atunci ce sunt alea ;) |
||
|
kudika_28972 Postat pe 8 Februarie 2013 22:35 |
||
| de ce va tot jigniti mai nui frumos iubitiva cu toti uritima pe mine dar sa fiti voi fericiti | ||
|
bleyd_nyght Postat pe 8 Februarie 2013 22:41 |
||
De la: kudika015331, la data 2011-12-03 18:56:44 SEBA Fetele de altadata ? Eu am facut un filmulet cu viata mea , in cateva minute , viata unei tinere de altadata(acum am 72 de ani).Il gasiti pe youtube dub titlul ;"Curajul de a fi batran".Tot acolo veti mai gasi un filmulet facut de mine cu titlul ;"SLOBOZIA -transfer RO"Daca va plac sa-mi comunicati parerile dvs.pa adresa de mail ;sebacroiu@yahoo.com Corespondenta cu dvs.ramane singura mea bucurie , alung tristetea ,foamea si-mi tratez toate bolile .Multumesc1111 Superb, va doresc multa sanatate stimata doamna. |
||
|
Roua_Deraway Postat pe 8 Februarie 2013 22:50 |
||
De la: bleyd_nyght, la data 2013-02-08 22:41:05de ce va tot jigniti mai nui frumos iubitiva cu toti uritima pe mine dar sa fiti voi fericiti Si ai vrea sa te credem sau cum?
|
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 18 Martie 2013 10:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Probleme in casnicie | 31 | De la: kudika098645 2 Aprilie 2010 10:55 |
| hmm | 13 | De la: _dulcik_ 9 Martie 2009 21:31 |
| Oare ce simte? | 3 | De la: CristinaBadea 4 Octombrie 2013 12:08 |
|
|
||
| sex | 7 | De la: kudika_4637 9 Aprilie 2012 19:37 |
| ........ | 4 | De la: Barbie30_ 1 Aprilie 2011 03:00 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.