Setari Cookie-uri

decizie grea in viata mea

sunt noua, si pt prima data am o problema majora in viata mea, sunt casatorita de 2 ani si 9luni, desii suntem impreuna de 8 ani, relatie care recunosc nu a fost una roz, adica certuri, injuraturi, uneori "atingeri dureroase", dar nu foarte multe la numar, insa au existat, minciuni, infidelitate in adevaratul cuvat nu stiu, dar au existat tentative de discutii cu alte fete la varsta care o avea atunci 20 si ceva de ani, in fine si eu pe langa el, actualmente avand 25 eu si el 26 de ani, in fine, avem si un copil de 2 ani si 7 luni, si de cand a venit pe lume sufletelul meu, am avut parte de ceea mai mare dezamagire din viata mea, in tot acest timp de 2 ani daca am stat impreuna 5 luni , adica la ceea mai mica cearta, pt ca nici nu era obisnuit cu statutul de tata, desii si l-a dorit din tot sufletul, credea ca toate atributiile imi revin mie si lui cand se poate cand are timp, ...etc, in fine, isi facea bagajul si fugea la masa, eu stand cu mama, fiind si studenta, am avut un sprijin enorm din partea ei, o mama exceptionala, ...venea 2 ore maxim la el in perioada cand eram despartiti pe zi si gata atributiile de tata, recunosc ma ajuta si cu bani maxim 4-5 milioane pe luna din salariul lui, cu toate astea l-am iertat de fff multe ori, desi sufletul meu era terminat, ca numai eu si mama stiu prin ce depresie trecusem in perioada aceea, in fine, ......acum suntem impreuna, dupa 7 luni despartiti, caci au fost 5 plecari ale lui in toti acesti 2 ani, si cum am mai spus l-am iertat pt ca era copilul la mijloc ,si pt ca pt mine a fost singurul barbat din viata mea , si de aceea am suportat atatea, pt ca nu aveam experienta necesara sa pot pune punct unei relatii, de la inceput cu "bube", in fine asta este........acum sunt angajata, ca secretara la o agentie imobiliara. Nu sunt o femeie usor de influentat, am principiile mele, insa de 2 luna si ceva am cunoscut un barbat cu 8 ani mai mare ca mine, la inceput nu am aceeptat avansurile lui, si aceleea de gen sa iesim doar la o cafea, pt ca eu am fost fidela barbatului meu, tot timpul, ...insa saptamaniile au trecut, si discutiile au contiunuat intre mine si acel barbat, recunosc de cand l-am vazut din prima zi m-a fermecat si cu el s-a intamplat la fel, in fine,si s-a intamplat ca relatia sa devina serioasa, desii si el este la randul lui casatorit, dar face n sacrificii pt mine, imi raspunde la telefon cand este chiar cu sotia langa , bineinteles codat, dar totusi alti nu s-ar incumeta, este om de afaceri, dar statutul l-a dobandit dupa urma sotiei care bineinteles are tatal in minister, deci ...., am avut multe retineri si acum , dar el mi-a spus clar ca au mai fost femei in viata lui, dar numai aventuri dupa ce s-a casatorit cu ea, insa cu mine dupa atat de scurt timp deja isi face planuri cu mine, ba chiar peste 1-2 luni vrea sa plecam afara caci are firme acolo ca sa stea o perioada dep de sotia lui sa aiba motiv sa puna pct, caci acum daca ar faceo , eu as avea de suferit , si asa si este,sunt constienta, de situatia in care sunt, desii ne vedem rar din cauza ca este un om fff busy. la ora actuala este una din cele 3 persoane importante in viata mea, si eu pt el tot o persoana importanta, ....recunosc in comparatie cu sotul meu, el este mai rece , este berbec, arata iubirea in pat si cand suntem singuri atat, plus de asta fiind si situatia de asa natura pt noi, sotul este un barbat mai sufocant din toate pct de vedere, el ff degajat, oricum va scriu pt ca am nevoie de niste pareri din partea voastra, caci imi este teama sa nu fiu dezamagita iar, sunt dispusa pt el sa divortez, caci si asa nu ma mai leaga nimic de sotul meu sentimental, caci a distrus tot , dar ne fiind experimentata in viata in legatura cu tipologiile de oameni, vreau sa cer parerea daca considerati ca dupa gesturile pe care vi le voi enumera omul de langa mine este precum l-am perceput eu: suntem de 2 luni impreuna, ne sunam zilnic, ba chiar cum am mai spus vb pana si de fata cu sotia lui, numai ca sa imi auda vocea, este tandru cu mine, imi accepta micile copilarii caci lipsa de experienta isi arata prezenta uneori , desii el este o persoana mai matura atat in gandire cat si in gesturi, vrea o relatie stabila cu mine , isi face planuri de viitor cu mine, baietelul care il am a spus ca el nu este" comunist" si nu il deranjeaza, tot timpul imi explica ca nu am de ce sa imi fac probleme ca el nu intentioneaza sa o termine cu mine, ba chiar l-am supus eu la un test si am incercat eu sa o termin cu el si nu a vrut, ne completam f bine din toate punctele, cu exceptia copilarismelor mele, la care imi face mici atentionari caci nu ii plac, sunt insistenta pe o anumita tema, ca daca ne vom desparti, ca daca nu o sa ma mai vrea in viata lui, si nu ii place sa se repete 1 data la 3-4 zile :)), ,,,, uneori nu il inteleg de ce nu are timp sa ma sune, sa ne intalnim ...mici copilarisme din partea mea, dar mi-am promis mie ca nu voi mai face pt ca nu e normal la varsta care o am si fiind si mama deasemenea, mai multa maturitate, dar cam greu caci sunt cam de fel si copilaroasa, dar si la al 2 barbat din viata mea, in fine ma bucur ca are rabdare , dar si aia pana cand,....... ce parere aveti, ce sfaturi imi dati, orice sfat este bun venit indiferent , am scris in scopul de a vedea si parerea acolo cat de mica a altor persoane din exterior , ca poate eu la ora actuala sunt prea orbita. va multumesc
kudika476837
Postat pe 25 Noiembrie 2011 12:22
caci, caci....caci alta pro asta!
pune drea qu mana si te maturizeaza lasa "copilarismele" ca ai un copil de crescut!
kiss_my_ass
Postat pe 25 Noiembrie 2011 12:34
De la: kiss_my_ass, la data 2011-11-25 12:34:33caci, caci....caci alta pro asta!
pune drea qu mana si te maturizeaza lasa "copilarismele" ca ai un copil de crescut!

ioi tu kiss-ule da rea esti azi
piscolino
Postat pe 25 Noiembrie 2011 12:44
De la: piscolino, la data 2011-11-25 12:44:38
De la: kiss_my_ass, la data 2011-11-25 12:34:33caci, caci....caci alta pro asta!

rea? deloc, doar realista! nu are decat 24 de ani s-a cuplat cu unu de 8 ani deci de la varsta de 16 ani! a pus-o drea qu de s-a maritat cu el desi se certau, bateau si culmea stupizeniei a mai facut si un copil! ala isi aduce aminte de copil din joi in pasti iar ea este ocupata cu scoala si mai nou cu amantu afacerist! noroc cu ma-sa ca-i creste copilul!
deci da daca vrei sunt rea!
kiss_my_ass
Postat pe 25 Noiembrie 2011 12:49
DA,DA,DA...ESTI un om fff busy...SI 9...DISPERATA ESTI,KUDIKO...NU STII CE PROSTII SA MAI INVENTEZI CA SA CRESTI TRAFICUL...
GODZILA
Postat pe 25 Noiembrie 2011 12:49
De la: kudika476837, la data 2011-11-25 12:22:05sunt noua, si pt prima data am o problema majora in viata mea, sunt casatorita de 2 ani si 9luni, desii suntem impreuna de 8 ani, relatie care recunosc nu a fost una roz, adica certuri, injuraturi, uneori "atingeri dureroase", dar nu foarte multe la numar, insa au existat, minciuni, infidelitate in adevaratul cuvat nu stiu, dar au existat tentative de discutii cu alte fete la varsta care o avea atunci 20 si ceva de ani, in fine si eu pe langa el, actualmente avand 25 eu si el 26 de ani, in fine, avem si un copil de 2 ani si 7 luni, si de cand a venit pe lume sufletelul meu, am avut parte de ceea mai mare dezamagire din viata mea, in tot acest timp de 2 ani daca am stat impreuna 5 luni , adica la ceea mai mica cearta, pt ca nici nu era obisnuit cu statutul de tata, desii si l-a dorit din tot sufletul, credea ca toate atributiile imi revin mie si lui cand se poate cand are timp, ...etc, in fine, isi facea bagajul si fugea la masa, eu stand cu mama, fiind si studenta, am avut un sprijin enorm din partea ei, o mama exceptionala, ...venea 2 ore maxim la el in perioada cand eram despartiti pe zi si gata atributiile de tata, recunosc ma ajuta si cu bani maxim 4-5 milioane pe luna din salariul lui, cu toate astea l-am iertat de fff multe ori, desi sufletul meu era terminat, ca numai eu si mama stiu prin ce depresie trecusem in perioada aceea, in fine, ......acum suntem impreuna, dupa 7 luni despartiti, caci au fost 5 plecari ale lui in toti acesti 2 ani, si cum am mai spus l-am iertat pt ca era copilul la mijloc ,si pt ca pt mine a fost singurul barbat din viata mea , si de aceea am suportat atatea, pt ca nu aveam experienta necesara sa pot pune punct unei relatii, de la inceput cu "bube", in fine asta este........acum sunt angajata, ca secretara la o agentie imobiliara. Nu sunt o femeie usor de influentat, am principiile mele, insa de 2 luna si ceva am cunoscut un barbat cu 8 ani mai mare ca mine, la inceput nu am aceeptat avansurile lui, si aceleea de gen sa iesim doar la o cafea, pt ca eu am fost fidela barbatului meu, tot timpul, ...insa saptamaniile au trecut, si discutiile au contiunuat intre mine si acel barbat, recunosc de cand l-am vazut din prima zi m-a fermecat si cu el s-a intamplat la fel, in fine,si s-a intamplat ca relatia sa devina serioasa, desii si el este la randul lui casatorit, dar face n sacrificii pt mine, imi raspunde la telefon cand este chiar cu sotia langa , bineinteles codat, dar totusi alti nu s-ar incumeta, este om de afaceri, dar statutul l-a dobandit dupa urma sotiei care bineinteles are tatal in minister, deci ...., am avut multe retineri si acum , dar el mi-a spus clar ca au mai fost femei in viata lui, dar numai aventuri dupa ce s-a casatorit cu ea, insa cu mine dupa atat de scurt timp deja isi face planuri cu mine, ba chiar peste 1-2 luni vrea sa plecam afara caci are firme acolo ca sa stea o perioada dep de sotia lui sa aiba motiv sa puna pct, caci acum daca ar faceo , eu as avea de suferit , si asa si este,sunt constienta, de situatia in care sunt, desii ne vedem rar din cauza ca este un om fff busy. la ora actuala este una din cele 3 persoane importante in viata mea, si eu pt el tot o persoana importanta, ....recunosc in comparatie cu sotul meu, el este mai rece , este berbec, arata iubirea in pat si cand suntem singuri atat, plus de asta fiind si situatia de asa natura pt noi, sotul este un barbat mai sufocant din toate pct de vedere, el ff degajat, oricum va scriu pt ca am nevoie de niste pareri din partea voastra, caci imi este teama sa nu fiu dezamagita iar, sunt dispusa pt el sa divortez, caci si asa nu ma mai leaga nimic de sotul meu sentimental, caci a distrus tot , dar ne fiind experimentata in viata in legatura cu tipologiile de oameni, vreau sa cer parerea daca considerati ca dupa gesturile pe care vi le voi enumera omul de langa mine este precum l-am perceput eu: suntem de 2 luni impreuna, ne sunam zilnic, ba chiar cum am mai spus vb pana si de fata cu sotia lui, numai ca sa imi auda vocea, este tandru cu mine, imi accepta micile copilarii caci lipsa de experienta isi arata prezenta uneori , desii el este o persoana mai matura atat in gandire cat si in gesturi, vrea o relatie stabila cu mine , isi face planuri de viitor cu mine, baietelul care il am a spus ca el nu este" comunist" si nu il deranjeaza, tot timpul imi explica ca nu am de ce sa imi fac probleme ca el nu intentioneaza sa o termine cu mine, ba chiar l-am supus eu la un test si am incercat eu sa o termin cu el si nu a vrut, ne completam f bine din toate punctele, cu exceptia copilarismelor mele, la care imi face mici atentionari caci nu ii plac, sunt insistenta pe o anumita tema, ca daca ne vom desparti, ca daca nu o sa ma mai vrea in viata lui, si nu ii place sa se repete 1 data la 3-4 zile :)), ,,,, uneori nu il inteleg de ce nu are timp sa ma sune, sa ne intalnim ...mici copilarisme din partea mea, dar mi-am promis mie ca nu voi mai face pt ca nu e normal la varsta care o am si fiind si mama deasemenea, mai multa maturitate, dar cam greu caci sunt cam de fel si copilaroasa, dar si la al 2 barbat din viata mea, in fine ma bucur ca are rabdare , dar si aia pana cand,....... ce parere aveti, ce sfaturi imi dati, orice sfat este bun venit indiferent , am scris in scopul de a vedea si parerea acolo cat de mica a altor persoane din exterior , ca poate eu la ora actuala sunt prea orbita. va multumesc

dupã ce cã ai o cãsnicie cu probleme ºi un copil, cum ai gãsit sã rezolvi lucrurile ? complicându-þi viaþa ºi mai mult ºi gãsindu-þi un amant (ºi el cãsãtorit !) .... unde crezi cã vei ajunge mergând pe acest drum ???
atâta timp cât eºti o femeie cãsãtoritã ºi cu un copil, poartã-te ca atare - fi mamã ºi soþie .... amanþii nu au ce cãuta în aceastã formulã, pur ºi simplu....
contessyna
Postat pe 25 Noiembrie 2011 13:29
De la: kudika476837, la data 2011-11-25 12:22:05sunt noua, si pt prima data am o problema majora in viata mea, sunt casatorita de 2 ani si 9luni, desii suntem impreuna de 8 ani, relatie care recunosc nu a fost una roz, adica certuri, injuraturi, uneori "atingeri dureroase", dar nu foarte multe la numar, insa au existat, minciuni, infidelitate in adevaratul cuvat nu stiu, dar au existat tentative de discutii cu alte fete la varsta care o avea atunci 20 si ceva de ani, in fine si eu pe langa el, actualmente avand 25 eu si el 26 de ani, in fine, avem si un copil de 2 ani si 7 luni, si de cand a venit pe lume sufletelul meu, am avut parte de ceea mai mare dezamagire din viata mea, in tot acest timp de 2 ani daca am stat impreuna 5 luni , adica la ceea mai mica cearta, pt ca nici nu era obisnuit cu statutul de tata, desii si l-a dorit din tot sufletul, credea ca toate atributiile imi revin mie si lui cand se poate cand are timp, ...etc, in fine, isi facea bagajul si fugea la masa, eu stand cu mama, fiind si studenta, am avut un sprijin enorm din partea ei, o mama exceptionala, ...venea 2 ore maxim la el in perioada cand eram despartiti pe zi si gata atributiile de tata, recunosc ma ajuta si cu bani maxim 4-5 milioane pe luna din salariul lui, cu toate astea l-am iertat de fff multe ori, desi sufletul meu era terminat, ca numai eu si mama stiu prin ce depresie trecusem in perioada aceea, in fine, ......acum suntem impreuna, dupa 7 luni despartiti, caci au fost 5 plecari ale lui in toti acesti 2 ani, si cum am mai spus l-am iertat pt ca era copilul la mijloc ,si pt ca pt mine a fost singurul barbat din viata mea , si de aceea am suportat atatea, pt ca nu aveam experienta necesara sa pot pune punct unei relatii, de la inceput cu "bube", in fine asta este........acum sunt angajata, ca secretara la o agentie imobiliara. Nu sunt o femeie usor de influentat, am principiile mele, insa de 2 luna si ceva am cunoscut un barbat cu 8 ani mai mare ca mine, la inceput nu am aceeptat avansurile lui, si aceleea de gen sa iesim doar la o cafea, pt ca eu am fost fidela barbatului meu, tot timpul, ...insa saptamaniile au trecut, si discutiile au contiunuat intre mine si acel barbat, recunosc de cand l-am vazut din prima zi m-a fermecat si cu el s-a intamplat la fel, in fine,si s-a intamplat ca relatia sa devina serioasa, desii si el este la randul lui casatorit, dar face n sacrificii pt mine, imi raspunde la telefon cand este chiar cu sotia langa , bineinteles codat, dar totusi alti nu s-ar incumeta, este om de afaceri, dar statutul l-a dobandit dupa urma sotiei care bineinteles are tatal in minister, deci ...., am avut multe retineri si acum , dar el mi-a spus clar ca au mai fost femei in viata lui, dar numai aventuri dupa ce s-a casatorit cu ea, insa cu mine dupa atat de scurt timp deja isi face planuri cu mine, ba chiar peste 1-2 luni vrea sa plecam afara caci are firme acolo ca sa stea o perioada dep de sotia lui sa aiba motiv sa puna pct, caci acum daca ar faceo , eu as avea de suferit , si asa si este,sunt constienta, de situatia in care sunt, desii ne vedem rar din cauza ca este un om fff busy. la ora actuala este una din cele 3 persoane importante in viata mea, si eu pt el tot o persoana importanta, ....recunosc in comparatie cu sotul meu, el este mai rece , este berbec, arata iubirea in pat si cand suntem singuri atat, plus de asta fiind si situatia de asa natura pt noi, sotul este un barbat mai sufocant din toate pct de vedere, el ff degajat, oricum va scriu pt ca am nevoie de niste pareri din partea voastra, caci imi este teama sa nu fiu dezamagita iar, sunt dispusa pt el sa divortez, caci si asa nu ma mai leaga nimic de sotul meu sentimental, caci a distrus tot , dar ne fiind experimentata in viata in legatura cu tipologiile de oameni, vreau sa cer parerea daca considerati ca dupa gesturile pe care vi le voi enumera omul de langa mine este precum l-am perceput eu: suntem de 2 luni impreuna, ne sunam zilnic, ba chiar cum am mai spus vb pana si de fata cu sotia lui, numai ca sa imi auda vocea, este tandru cu mine, imi accepta micile copilarii caci lipsa de experienta isi arata prezenta uneori , desii el este o persoana mai matura atat in gandire cat si in gesturi, vrea o relatie stabila cu mine , isi face planuri de viitor cu mine, baietelul care il am a spus ca el nu este" comunist" si nu il deranjeaza, tot timpul imi explica ca nu am de ce sa imi fac probleme ca el nu intentioneaza sa o termine cu mine, ba chiar l-am supus eu la un test si am incercat eu sa o termin cu el si nu a vrut, ne completam f bine din toate punctele, cu exceptia copilarismelor mele, la care imi face mici atentionari caci nu ii plac, sunt insistenta pe o anumita tema, ca daca ne vom desparti, ca daca nu o sa ma mai vrea in viata lui, si nu ii place sa se repete 1 data la 3-4 zile :)), ,,,, uneori nu il inteleg de ce nu are timp sa ma sune, sa ne intalnim ...mici copilarisme din partea mea, dar mi-am promis mie ca nu voi mai face pt ca nu e normal la varsta care o am si fiind si mama deasemenea, mai multa maturitate, dar cam greu caci sunt cam de fel si copilaroasa, dar si la al 2 barbat din viata mea, in fine ma bucur ca are rabdare , dar si aia pana cand,....... ce parere aveti, ce sfaturi imi dati, orice sfat este bun venit indiferent , am scris in scopul de a vedea si parerea acolo cat de mica a altor persoane din exterior , ca poate eu la ora actuala sunt prea orbita. va multumesc

Esti intr-o nebuloasa totala!Oi avea tu principiile tale,dar nu ai dat dovada decat de imaturitate si te manifesti in acelasi mod in continuare!Draga,tu crezi ca mai are rost sa te intreb de ce te-ai angajat intr-o relatie inca de la varsta de 16ani si care este nefunctionabila?Sa te intreb de ce ,in atare conditii,ai mai adus pe lume un copil?Sa te intreb de ce te-ai lasat antrenata intr-un adulter si cu un barbat casatorit?Cred ca nu!Incerc sa-ti inteleg resentimentele pe care le ai fata de sot ,la nasterea acestora,contribuind si el in mare masura,dar nu inteleg dorinta ta de a distruge o alta familie,complicandu-te intr-o legatura extraconjugala!Tu esti dispusa sa divortezi,dar amantul are curajul sa o faca?Sau vrea sa te pastreze ca surogat de sotie,atunci cand se plictiseste de prestatiile ei?Daca tu crezi ca este normal ceea ce intampla si vrei sa mergi mai departe,atunci ,fa-o,eu nu te retin nicicum,doar iti spun ca nu este bine !
RAINBOWLADY
Postat pe 25 Noiembrie 2011 13:34
Pt. mine situatia e clara, nu stiu tu de ce nu poti vedea sau nu vrei sa vezi. Numai fetele care au fost crescute in fundu padurii pe undeva la tara mai accepta astfel de tratamente din partea barbatilor( certuri, batai, tradari, etc). Plus ca ai intalnit unu cu "afaceri" care te-a bagat in seama sau m-ai bine zis "ti-a bagat-o" si deja te crezi printesa su*lii. Nu insemni nimic pt nimeni, toti te trateaza exact cum meriti. Toti isi bat joc de tine din acelasi motiv: ca esti proasta rau. Nici macar mama nu stii sa fii!
ilumax_76
Postat pe 25 Noiembrie 2011 14:18
De la: kiss_my_ass, la data 2011-11-25 12:49:27

rea? deloc, doar realista! nu are decat 24 de ani s-a cuplat cu unu de 8 ani deci de la varsta de 16 ani! a pus-o drea qu de s-a maritat cu el desi se certau, bateau si culmea stupizeniei a mai facut si un copil! ala isi aduce aminte de copil din joi in pasti iar ea este ocupata cu scoala si mai nou cu amantu afacerist! noroc cu ma-sa ca-i creste copilul!
deci da daca vrei sunt rea!

kiss ..fiecare doarme asa cum isi asterne
eu sincer nici macar nu vreau sa-i dau un sfat ..pentru ca orcine ....orce o sa-i zica ea va face dupa cum ii taie capu....unele persoane nu au nevoie de sfaturi ..doar vor sa fie restul de acord cu ei/ele.
piscolino
Postat pe 25 Noiembrie 2011 14:24
De la: kudika476837, la data 2011-11-25 12:22:05, dar face n sacrificii pt mine, imi raspunde la telefon cand este chiar cu sotia langa , bineinteles codat,

cand il suni si e cu sotia, cum te recomanzi:
-buna ziua domnule secretar de stat. sun de la cantina parlamentului. tocmai s-au bagat pofte si stiu ca va plac.
iar el raspunde:
-din greseala ati apelat mesageria vocala a domnului prim secretar de partida.
guru_ion
Postat pe 25 Noiembrie 2011 16:32

duce lipsa! ar vrea si un amant de genu
PICCKARD
Postat pe 25 Noiembrie 2011 16:38
De la: guru_ion, la data 2011-11-25 16:32:16
De la: kudika476837, la data 2011-11-25 12:22:05, dar face n sacrificii pt mine, imi raspunde la telefon cand este chiar cu sotia langa , bineinteles codat,

cand il suni si e cu sotia, cum te recomanzi:
-buna ziua domnule secretar de stat. sun de la cantina parlamentului. tocmai s-au bagat pofte si stiu ca va plac.
iar el raspunde:
-din greseala ati apelat mesageria vocala a domnului prim secretar de partida.

PICCKARD
Postat pe 25 Noiembrie 2011 16:39
Esti naiva rau de tot! Iar viata ta...e o varza... Ti-a trebuit maritis de la 20 de ani, acum suporta consecintele. In loc sa-ti traiesti tineretea, sa iti faci o cariera, sa te plimbi cu prietenele si sa te distrezi, cresti copii si faci menajul. Si te bucuri ca ti-ai gasit un "om de afaceri", care sa te bage si pe tine in seama...cand nu e "busy", desigur Iar pe ala il doare in papuci de tine, ca probabil mai are inca vreo 10 amante ce dau din codita cand il vad...toate astea intamplandu-se cu siguranta cu acordul si binecuvantarea sotiei. Exista si relatii libere( daca n-ai auzit si nu stii) in care partenerii se pot distra cu cine au chef, fara ca acest lucru sa ii desparta. Daca tipul e umblat prin lume, e posibil sa fi preluat si el moda asta... Ce s-o mai distra pe seama ta cu nevasta-sa, iar tu stai ca...fraiera si suspini dupa el in timp ce-i dai papica lu' ala mic... Si daca ea e cea care-l finanteaza si-l sustine din umbra, poti sa te dai tu de ceasul mortii, ca n-ai nicio sansa sa-i separi. Eu dac-as fi in locul tau, as divorta (cum naiba stai langa unul care te bate?!!), l-as lasa incolo pe amant, as incerca sa-mi fac o cariera sau sa ma perfectionez...si abia pe urma mi-as cauta un barbat...
Micaell
Postat pe 25 Noiembrie 2011 17:15

ITI place noul iubit....pt ca e mai matur si simti o oarecare siguranta langa el.......casatori,nevasta,firma.Eu iti pot spune ca ai ajuns amanta.El nu-si v-a lasa sotia pt tine sub nici o forma,iar tu atata timp cat vei fi cu el iti v-a da toata atentia si-ti v-a spune vrei tu sa auzi,pt ca cunoaste ce le lipseste femeilor care sint singure.
Intreabal mai tirziu dupa inca vreo 3-4 luni,daca e in stare sa-si lase sotia.....si ai sa vezi ca nu v-a face acest lucru.
Tu o sa incepi sa ti la el ......el iti v-a cumpara un apartament numai pt voi....DAR.....vei ramane AMANTA lui sa fie KLAR!!!
Pt moment nu te vei plictisi.....ca amanta,o sa fi f.f.f.ocupata.
Sa-ti traiasca copilul si mama care-ti vor fi familia ta adevarata.
Titanika
Postat pe 25 Noiembrie 2011 22:32
De la: polin, la data 2011-11-25 22:32:02
ITI place noul iubit....pt ca e mai matur si simti o oarecare siguranta langa el.......casatori,nevasta,firma.Eu iti pot spune ca ai ajuns amanta.El nu-si v-a lasa sotia pt tine sub nici o forma,iar tu atata timp cat vei fi cu el iti v-a da toata atentia si-ti v-a spune vrei tu sa auzi,pt ca cunoaste ce le lipseste femeilor care sint singure.
Intreabal mai tirziu dupa inca vreo 3-4 luni,daca e in stare sa-si lase sotia.....si ai sa vezi ca nu v-a face acest lucru.
Tu o sa incepi sa ti la el ......el iti v-a cumpara un apartament numai pt voi....DAR.....vei ramane AMANTA lui sa fie KLAR!!!

ba da bogat e amantul asta de cumpara un apartament pentru amanta!
PICCKARD
Postat pe 25 Noiembrie 2011 22:43
EU CRED CA AR TREBUI SA DIVORTEZI DE SOTUL TAU,,,UN BARBAT CARE-I MEREU ABSENT DIN VIATA VOASTRA NU VA MERITA,,,,,DECAT RAU ACOMPANIATA MAI BINE SINGURA,,,CHIAR DACA TU NU ESTI SINGURA DETOT,,,,,AI UN ALT IUBIT,,,,,SI CU CRIZA CARE-I IN TARA NICI NU MA MIRA,,,,EU TE-AS SFATUI SA NU RENUNTI LA NOUL PRIETEN CEL PUTIN PENTRU MOMENT,,,,,DEVI AMANTA,,,SI CARE-I PROBLEMA ??? CE-AI DE PIERDUT,,,,? VIATA ATI OFERA SI BUNE SI RELE,,,TU TREBUIE SA-TI CROIESTI UN DRUM IN VIATA,,,,ESTI TANARA,,,SINGURA FARA UN AJUTOR E GREU SA TE DESCURCI,,,,,PROFITA DE STATUTUL CARE-L AI SI MAI TARZIU VEI VEDEA,,,,,CE VA FII,,,,,,,,,,,NIMENI NU STIE CE-I IN SUFLETUL TAU,,,,NIMENI.....
kudika330644
Postat pe 26 Noiembrie 2011 00:56
De la: PICCKARD, la data 2011-11-25 22:43:21
De la: polin, la data 2011-11-25 22:32:02

ba da bogat e amantul asta de cumpara un apartament pentru amanta!

Pai,....ea a zis ca are o gramada de firme si e mereu plecat.Pt el,fata e numai buna de amanta.....a angajat-o....cand e obosit se duce la ea ....si cu copilariile ei il inveseleste.Ca daca se maturizeaza fata........gata cu relatia.
...
Titanika
Postat pe 26 Noiembrie 2011 16:29
hello! ce mai faceti?
yumy
Postat pe 26 Noiembrie 2011 16:37
De la: yumy, la data 2011-11-26 16:37:01hello! ce mai faceti?

bine ai revenit...
PRALEA_
Postat pe 26 Noiembrie 2011 16:44
De la: PRALEA_, la data 2011-11-26 16:44:23

bine ai revenit...

sigur sunt pe mn ?
yumy
Postat pe 26 Noiembrie 2011 16:49
De la: yumy, la data 2011-11-26 16:49:34

bine ai revenit...

sigur sunt pe mn ?

da de ce nu crezi ? Stii doar ca eu mereu am avut o slabiciune pentru tine...doar tu ...
dar eu nu sunt ranchiunos...e problema ta daca le primesti cu placere sau le arunci la gunoi ca de obicei...
PRALEA_
Postat pe 26 Noiembrie 2011 16:52
De la: PRALEA_, la data 2011-11-26 16:52:44

bine ai revenit...

sigur sunt pe mn ?

da de ce nu crezi ? Stii doar ca eu mereu am avut o slabiciune pentru tine...doar tu ...
dar eu nu sunt ranchiunos...e problema ta daca le primesti cu placere sau le arunci la gunoi ca de obicei...

nu-mi aduc aminte sa-mi fii dat ceva daca tu spui, o sa te cred daca vii sa mi le aduci la geam
yumy
Postat pe 26 Noiembrie 2011 16:54
De la: yumy, la data 2011-11-26 16:54:57
De la: PRALEA_, la data 2011-11-26 16:52:44

bine ai revenit...

sigur sunt pe mn ?

nu-mi aduc aminte sa-mi fii dat ceva daca tu spui, o sa te cred daca vii sa mi le aduci la geam

vrei sa-ti cant si o serenada ?...nu vin ca imi e frica sa nu dai cu punga cu apa dupa mine si acum e frig rau afara...cand era cald nu puteai sa zici
PRALEA_
Postat pe 26 Noiembrie 2011 17:01
ce abureala ieftina
yumy
Postat pe 26 Noiembrie 2011 17:08
Daca as avea 26 de ani si as gandi asa ar fi problema...are dreptate amantul tau - mai renunta la copilarii - ai trecut prin viata si viata pe langa tine. Daca as fi in locul tau mi-as usura viata. In primul rand m-as despartii de sot si de amant. In al doilea rand m-as ocupa mai mult de copil si de educarea lui si tinand cont de faptul ca te ajuta mama ta ai putea sa-ti faci o cariere frumoasa...si nu mai visa ca amantul are bani si te-ar putea ajuta sau k te iubeste mai degraba ii este mila de tine sau vrea sa te tina pe post de amanta. Unii barbati sant porci - profita de femei si le prostesc - vazandu-te pe tine nefericita a stiut ca ai nevoie de afectiune si prin asta profita de tine - vrea sa te faca sa crezi ca te iubeste si ar renunta la sotie pt tine cand de fapt pt el esti doar o aventura - iar cand iti zice sa nu te mai comporti copilareste zi de zi o face pt ca-l enervezi si-l faci sa-si piarda rabdarea ceea ce denota faptul ca nu te iubeste deoarece un barbat care te iubeste are rabdare cu tine si te ajuta sa te corectezi nu-ti zice taci...Tu fa pentru inceput ce ti-am scris mai sus si pe urma cauta-ti un barbat care sa te iubeasca si sa te respecte si nu mai sari de la un barbat la altul ca-ti faci tie rau si-ti complici viata...
kudika_nikole
Postat pe 26 Noiembrie 2011 17:10
De la: yumy, la data 2011-11-26 17:08:42 ce abureala ieftina

mai scumpa pe criza asta n'am.
PRALEA_
Postat pe 26 Noiembrie 2011 17:14
bina haide pa ca n'am
yumy
Postat pe 26 Noiembrie 2011 17:17
Da-le foc la amandoi :))) sa nu facia sa ceva - doar trimitei la plimbare - ai grija de copil- fa-ti o cariera si cauta-ti un barbat adevarat - mama lor de barbati ...
papusika_kudika
Postat pe 26 Noiembrie 2011 18:05
De la: papusika_kudika, la data 2011-11-26 18:05:47
Da-le foc la amandoi :)))...

...mama lor de barbati ...

Donez benzina,,,,

tac'su lor de femei...
Armain
Postat pe 26 Noiembrie 2011 18:08
De la: Armain, la data 2011-11-26 18:08:55
De la: papusika_kudika, la data 2011-11-26 18:05:47
Da-le foc la amandoi :)))...

...mama lor de barbati ...

Donez benzina,,,,

tac'su lor de femei...

Atunci mama si tac'su lor de barbati...
papusika_kudika
Postat pe 26 Noiembrie 2011 18:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum sa-mi uit sotul infidel dupa divort 76 De la: jasmine_94 12 Ianuarie 2012 22:35
help 5 De la: kiss_my_ass 30 August 2011 09:55
barbatul berbec.. 19 De la: egipteanca1000 7 Decembrie 2011 01:00
Buna... 28 De la: kudika414141 2 August 2011 17:34
Cum as putea sa-mi dau seama daca ma inseala? 38 De la: jago_1903 18 Octombrie 2010 23:02