Mai multe
De la: PICCKARD, la data 2011-11-29 07:01:56 : se pare ca n-ai citit decat titlu. ce legatura este intre realismul invocat de tine si remuscarile ei? |
||
|
guru_ion Postat pe 29 Noiembrie 2011 07:57 |
||
|---|---|---|
inteleg ca ai probleme cu sotul tau dar nu cred ca a.ti gasi pe cineva insurat s.ar rezolva problema ,in primul rand punete si in lcul sotiei amantului tau cum crezi ca sa simti ia ca barbatu o anseala ?si tu ai trecut prin asa ceva cred ca ar trebui sa i.ti fi intra in cap.si esti foarte naiva,dk el i.ti face poftele si se comporta frumos nu anseamna ca va merge bine mai ales de 2 luni,cum o inseala pe nevastasa asa o sa te ansele si pe tine cand se satura de tine,cred ca cel mai bine ar fi sa stai departe o vreme sa te gandesti ce vrei de la viata si sa te ocupi an primul rand de copilul ta si dupa ce esti cu mintea limpede vei vedea atunci ce sa faci.acuma esti suparata pe faptele facute de sotul tau si te consolezi an bratele unui barbat care a pus ochii pe tine si i.ti spune cateva vb frumoase de care la sotul tau nu ai auzit.bafta
|
||
|
kudika470267 Postat pe 11 Decembrie 2011 22:03 |
||
On topic- Se comporta cu tine frumos pentru ca are un interes...te-ai prins?
|
||
|
|
||
|
faith742011 Postat pe 11 Decembrie 2011 22:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Acum, nu demult( nu luati exemplul meu) | 17 | De la: 31 Iulie 2015 18:40 |
| infidelitate | 64 | De la: kudika106673 31 Ianuarie 2010 20:55 |
| POTI SA IUBESTI PE CEL DE LANGA TINE FARA A AVEA ASTEPTARI DE LA EA /EL??? | 14 | De la: arhanghel 5 Mai 2010 19:30 |
|
|
||
| imi da cineva un sfat .. | 29 | De la: marinca 17 August 2013 09:44 |
| fertilizarea in vitro | 4 | De la: silviu_m74 30 August 2010 23:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.