Setari Cookie-uri

decizie grea in viata mea

Si eu am o astfel de relatie, dar diferenta e ca eu sunt divortata de 5 ani. Am si eu un baietel. Barbatul cu care sunt e cu mult mai mare decat mine ºi e casatorit. La fel, are firme... Dati-mi si mie un sfat!
Suntem de 2 ani impreuna si nu stiu cum sa-l determin sa ne mutam impreuna, il iubesc f.mult. Astept raspuns!
kudika462339
Postat pe 27 Noiembrie 2011 10:38
De la: kudika462339, la data 2011-11-27 10:38:11Si eu am o astfel de relatie, dar diferenta e ca eu sunt divortata de 5 ani. Am si eu un baietel. Barbatul cu care sunt e cu mult mai mare decat mine ºi e casatorit. La fel, are firme... Dati-mi si mie un sfat!
Suntem de 2 ani impreuna si nu stiu cum sa-l determin sa ne mutam impreuna, il iubesc f.mult. Astept raspuns!

Dar el te iubeste?
ilumax_76
Postat pe 27 Noiembrie 2011 10:43
De la: ilumax_76, la data 2011-11-27 10:43:45
De la: kudika462339, la data 2011-11-27 10:38:11Si eu am o astfel de relatie, dar diferenta e ca eu sunt divortata de 5 ani. Am si eu un baietel. Barbatul cu care sunt e cu mult mai mare decat mine ºi e casatorit. La fel, are firme... Dati-mi si mie un sfat!

Dar el te iubeste?

Nop, el o f...
The_Exile
Postat pe 27 Noiembrie 2011 10:45
De la: Yharr, la data 2011-11-27 10:45:10
De la: kudika462339, la data 2011-11-27 10:38:11
Dar el te iubeste?

Nop, el o f...

'neatza . ce-ai , mai , te-ai trezit cu fata la cersaf ?
perce_neige
Postat pe 27 Noiembrie 2011 11:04
De la: perce_neige, la data 2011-11-27 11:04:38
De la: Yharr, la data 2011-11-27 10:45:10
De la: kudika462339, la data 2011-11-27 10:38:11
Dar el te iubeste?

Nop, el o f...

'neatza . ce-ai , mai , te-ai trezit cu fata la cersaf ?

Nu draga ghiocel , sunt realist
The_Exile
Postat pe 27 Noiembrie 2011 11:05

Dupa o perioada de 2 ani de zile aventuroase,nu ai reusit sa-l determini sa divorteze de sotie,ca doar in aceste conditii va puteti muta impreuna?Ei,aceasta este,da,o reala problema,demna de a fi discutata!

Draga mea,lasand la o parte mediocritatea morala a domnului in cauza,te-as intreba;Ce anume simti cand te culci cu un barbat insurat,caci,tare sunt curioasa ce senzatii ai in momentele ,placute ce-i drept,dar de o promiscuitate crasa?Nu ai putut cauta un alt barbat ,cu aceleasi caracteristici specifice statutuli de persoana divortata,ca si tine?Cum te simti cand stii ca esti a "n-a" femeie pentru barbatul,pe care,cica,il iubesti foarte mult,dar sa fii convinsa ca te va insela intr-o buna zi?De ce spun a "n-a" femeie?Pentru ca ,sigur,nu esti singura femeie cu care si-a inselat sotia si nu vei fi nici ultima!A te mandri cu faptul ca ai drept iubit un barbat casatorit,este pe cat de abject,pe atat de imoral,parerea mea!
RAINBOWLADY
Postat pe 27 Noiembrie 2011 11:43
De la: kudika462339, la data 2011-11-27 10:38:11t. La fel, are firme... br />

prigoana?
guru_ion
Postat pe 27 Noiembrie 2011 11:45
De la: guru_ion, la data 2011-11-27 11:45:29

prigoana?

Becali ???
The_Exile
Postat pe 27 Noiembrie 2011 11:48
De la: Yharr, la data 2011-11-27 11:48:22
De la: guru_ion, la data 2011-11-27 11:45:29

prigoana?

Becali ???

nu, ca ala-i familist convins
guru_ion
Postat pe 27 Noiembrie 2011 11:49
nici nu stiu cu ce sa incep...mi se face greata cand vad cum toata lumea judeca ,cand toti au impresia ca sunt perfecti.nici atunci cand le pui "sufletul pe tava"' nu sunt in stare sa-ti dea un sfat,fara sa te jigneasca...in fine..daca domnul insurat te ajuta sa treci peste problemele de acasa eu spun ca nu-i nimic rau in asta,cu totii toti cautam refugiu undeva...Dar asta nu inseamna ca nu poti avea iar o dezamagire.trebuie sa si atenta,si rezervata in anumite privinte sa nu ai de suferit mai tirziu.stai si gindeste-te,pune-ti ordine in viata,si apoi incearca sa deciti Tu ce e mai bine pt tine!!!sa fii fericita iti doresc!!!
echatline
Postat pe 27 Noiembrie 2011 12:22
De la: echatline, la data 2011-11-27 12:22:51nici nu stiu cu ce sa incep...mi se face greata cand vad cum toata lumea judeca ,cand toti au impresia ca sunt perfecti.nici atunci cand le pui "sufletul pe tava"' nu sunt in stare sa-ti dea un sfat,fara sa te jigneasca...

incepe cu inceputul.
guru_ion
Postat pe 27 Noiembrie 2011 13:08
Sfatul meu este sa incerci sa faci tot ce poti pentru a salva casnicia....poate din cauza amantului ai dramatizat putin situatia actuala din casnicia ta..daca nu e asa incearca sa-ti refaci viata...dar nu incurajata de relatia cu amantul....fa-o pentru copilul tau in primul rand pentru ca ai obligatia asta si pentru tine. Ai o relatie extraconjugala de 2 luni din cate am inteles...esti la inceput...nu visa, toate relatiile sunt frumoase la inceput, poate doar ii inveselesti viata amantului si atat....sunt slabe sanse ca el sa divorteze pentru tine...esti doar inca una pe lista amantului...daca casnicia ta e distrusa de ce sa fi tu cea care distruge alta...invata sa te respecti macar pentru copilul care il ai si pentru mama ta. Nu cred ca ar fi incantata sa afle ca fica ei e o amanta...daca o sa se afle vreodata de statutul de amanta cum crezi ca o sa te priveasca familia? Renunta la casatorie daca sotul e asa cum l-ai descris, dar renunta si sa fi amanta... dupa parerea mea relatia extraconjugala ti-a oferit siguranta si incredere in fortele proprii...gandeste-te bine ca toate astea s-ar putea sa se intoarca impotrivaa ta. De ce ai simtit nevoia sa subliniezi comportamentul sotului tau inainte de a zice ca ai un amant? Nu cumva simti si tu in adancul sufletului ca nu e bine ce faci si oarecum cauti sa te disculpi relatand comportamentul negativ al sotului? De ce ai acceptat sa stai atatia ani cu sotul daca iti aplica astfel de tratamente? Incearca sa fi sincera cu tine si analizeaza situatia bine inainte de a lua vreo hotarare.....e posibil ca tu sa-ti faci singura cel mai mare rau
AncaCMaria
Postat pe 27 Noiembrie 2011 14:07

Sa va mutati impreuna? Sa fim seriosi nu l-ai putut determina sa divorteze in 2 ani! Chiar el de iubeste? Nu cred atata timp cat tot ce ti-a putut oferi e statutul de amanta...lui ii merge bine are o proasta acasa care ii gateste, ii spala, are o familie...si mai are una care suplimenteaza tot...Nu vreau sa te jignesc dar nu ar trebui sa te pretezi la asa ceva.....tu ce ai? un barbat cu jumatete de norma care probabil te vrajeste cu vorbe dulci..
AncaCMaria
Postat pe 27 Noiembrie 2011 14:15
De la: kiss_my_ass, la data 2011-11-25 12:34:33caci, caci....caci alta pro asta!
pune drea qu mana si te maturizeaza lasa "copilarismele" ca ai un copil de crescut!

De acord. Mai asa avec cateva chestii de adaugat pt persoana aceasta:

Du-te cu ala dupa inca 2 luni iti da un sut in posterior pt o alta mai tanara....tu nu vezi ca mergi din rau inmai rau????

Nu pot sa iti spun altceva un tip care s-a casatorit din interes si dp ce s-a vazut cu sacii in caruta o insala pe aia cu cine prinde.....de ce crezi ca tu vei fi cea pe care o va pastra???

Iti spun eu atractia trece si dupa banii vor prima ..si alta tipa tanara si fara principii.

Chiar nu e fain ce faci si e total autodistructiv....NU te judec te sfatuiesc.

Oricum goodluck!
evangeline87
Postat pe 27 Noiembrie 2011 19:21

Dar el te iubeste?

Nu o iubeste...o utilizeaza...normal tipu e plictisit si vrea sa isi traieasca viata. Are bani ce vrei si banii sunt un magnet pt altii/altele si cam tot ce conteaza intr-o societate ca a noastra. Ajung la concluzia ca saracia fie te inalta daca esti facut din materia adecvata fie te doboara pana la un nivel primar daca esti slab de inger si fara principii bine definite.

evangeline87
Postat pe 27 Noiembrie 2011 19:27
De la: echatline, la data 2011-11-27 12:22:51nici nu stiu cu ce sa incep...mi se face greata cand vad cum toata lumea judeca ,cand toti au impresia ca sunt perfecti.nici atunci cand le pui "sufletul pe tava"' nu sunt in stare sa-ti dea un sfat,fara sa te jigneasca...in fine..daca domnul insurat te ajuta sa treci peste problemele de acasa eu spun ca nu-i nimic rau in asta,cu totii toti cautam refugiu undeva...Dar asta nu inseamna ca nu poti avea iar o dezamagire.trebuie sa si atenta,si rezervata in anumite privinte sa nu ai de suferit mai tirziu.stai si gindeste-te,pune-ti ordine in viata,si apoi incearca sa deciti Tu ce e mai bine pt tine!!!sa fii fericita iti doresc!!!

No da bine o-nvatasi sa-si piarda demnitatea, ca de, ce daca-i-nsurat, n-are mica, ea sa fie sanatoasa
faith742011
Postat pe 27 Noiembrie 2011 19:35
Scuze,dar nu inteleg de ce,esti indragostita de un barbat insurat! rusine ca strici o casa,,,,,,,,,,,,,,,
kudika341065
Postat pe 27 Noiembrie 2011 19:50
De la: evangeline87, la data 2011-11-27 19:27:55

Dar el te iubeste?

Nu o iubeste...o utilizeaza...normal tipu e plictisit si vrea sa isi traieasca viata. Are bani ce vrei si banii sunt un magnet pt altii/altele si cam tot ce conteaza intr-o societate ca a noastra. Ajung la concluzia ca saracia fie te inalta daca esti facut din materia adecvata fie te doboara pana la un nivel primar daca esti slab de inger si fara principii bine definite.

Asa sunt si eu de parere ca este, deci grija mare.
Max2
Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:05
Buna din ceea ce am citit, si nu zic ca am foarte multa experienta, tin sa cred ca nu ai avut sansa sa iti traiesti viata. Sotul tau a fost primul tau iubit din cate am inteles, in loc sa il lasi inainte de casatorie ai decis sa faci pasul pe care l-ai facut. Ai stiut inca de la inceput ca relatia voastra nu mergea, pun pariu ca mereu din orice era o discutie, nimic nu mai ii convenea, sau nu iti mai convenea, dar te-ai incapatanat sa continui, ok te-ai casatorit aveti un copil, esti inca tanara si trebuie sa incepi sa iti traiesti viata. Sincer eu zic sa divortezi, dar nu pentru un alt barbat, sa o faci doar pentru tine si pt copilul tau, sa inveti sa te apreciezi asa cum esti, sa realizezi ca esti o femeie puternica si inteligenta, nu ai nevoie de un alt barbat ca sa intelegi toate lucruriile astea. Nu ai nevoie sa te ascunzi intr-o alta relatie care sincer pana acum 2 luni nici nu te gandeai ca ai putea sa o ai. Nu zic sa nu incerci sa fii fericita cu un altul, sau cu cel cu care esti de 2 luni, dar nu te ascunde in aceasta noua relatie daca o putem numi asa. Nu incerca sa vezi in el tot ceea ce nu este sotul tau, nu incerca sa ii cauti defecte sotului si pro celuilalt, stii ca sotul nu te mai face fericita, stii ca meriti mai mult, stii ca poti sa ai tot ceea ce vrei, conteaza doar sa iti o doresti intradevar. Dar nu uita ca actualul este insurat, ok fa-ti de cap, dar cu cap (stii reclama ;)) ), dar nu ma refer in sensul acela. Trebuie sa stii cat poti sa te alungi, te face fericita? ok, nu iti fa planuri, ia totul asa cum vine, nu iti pune sperantele in el,,, singurele sperante trebuie sa fie indeplinite de tine si doar de tine. Nu stiu cat de clara am fost, dar sper ca o sa reusesti sa realizezi, ca o mama singura si cu un copil este o femeie puternica, care a fost capabila sa renunte la ceea ce ii facea rau, ca sa reuseasca sa ii fie bine, pe propriile picioare. Nu este o femeie disperata cu un copil, chiar daca poate sotul tau asa te prezinta, sau te face sa crezi ca asa ai fi, chiar daca nu ti-o zice direct, sunt sigura ca exista violenta psihologica, te pune la pamant mereu cu vorbele lui, si face mereu pe victima, si tu mereu il ierti, crezand ca asa este mai bine, PT COPIL. Pt copil .... cel mai bine este sa aiba parintii fericiti, chiar daca sunt separati, nu sa fie prezent la scene de violenta atat psihica cat si fizica cat si la certuri.Nu uita si tu inca esti un copil care merita sa isi traiasca viata, nu e nimic rau in a fi copil , conteaza ca atunci cand va veni momentul sa te maturizezi , va fi pt ca asa vrei, nu pt ca situatia o impune, ca de ex casatorie , copil. Ok casatoria a fost o experienta, placuta sau mai putin din care te-ai ales cu un copil extraordinar, care daca pun pariu vrea o mama fericita, asa ca incearca sa il multumesti. Ai grija de tine si nu uita,, femeile trebuie sa fie mereu in control, joaca-te cu ACTUALUL, nu fii geloasa, lasa-l sa vina sa te caute. Noapte buna
BeHappy
Postat pe 27 Noiembrie 2011 23:03
daca nu ai reusit in 2 ani sa faci progrese in aceea releatie, si sunteti tot ca la inceput desi a trecut ceva timp...gandeste-te ca nici acum nu vei reusi..nu te imbata cu apa rece...el nu are de gand sa locuiti impreuna...totus au trecut 2 ani nu 2 zile...sfatul meu este sa-l lasi...suferi dar timpul vindeca orice rana..nu isi v-a lasa nevasta daca nu a facut-o pana acum..iar tu iti faci iluzii..il iubesti dar il vei uita...el nu este numai al tau si aceea iubire este mai mult durere..vorbeste cu el,si iti vei da seama ce are de gand cu tine...daca nu vrea nimic serios tu iti vei da seama si pune capat relatiei..lanaga un barbat insurat nu faci altceva decat sa-ti pirzi timpul..foarte rar realizezi ceva..gandeste-te bine...cred ca ai trecut de faza sa traiesti doar momentul si atat...ai un baietel...gaseste-ti pe cineva care sa merite si sa fie doar al tau
kudika418573
Postat pe 28 Noiembrie 2011 08:06
Pacat de tine!
Gandeste-te ca nu traiesti mai multe vieti, ca sa-ti permiti sa-ti bati joc de asta pe care o ai!
Compromisuri? Nu se merita sa faci pt nimic si nimeni!
Pretuieste-te mai mult si nu mai accepta langa tine oameni de proasta calitate!
Youky
Postat pe 28 Noiembrie 2011 10:20
imi pare rau pt tine.treci printr-o perioada grea acum.dar nu trebuie sa disperi. eu zic ca nici alaturi de sotul tau nu poti sa mai traiesti dar nici sa te arunci in bratele celuilalt pt ca nici el nu te iubeste pt ca nu te accepta asa cum esti.si mai e si casatorit. nu e bine..lasa lucrurile sa decurga dupa cursul lor firesc.si roaga-te. pentru ca fara Dumnezeu nu poti sa razbesti in viata. va veni si pentru tine o zi cu soare. multa speranta
creataceesti
Postat pe 28 Noiembrie 2011 15:27
Salut! farapret.net da premii gratuit! Eu am ales Laptop Acer Aspire TimelineX. O multime de cadouri si pentru tine! Intra si ia-ti si tu cadoul gratuit http://farapret.net/?c=t24kdut6px mai am nevoie doar de 244 click-uri pe link
violet_m00n
Postat pe 28 Noiembrie 2011 17:17
De la: kudika341065, la data 2011-11-27 19:50:58 Scuze,dar nu inteleg de ce,esti indragostita de un barbat insurat! rusine ca strici o casa,,,,,,,,,,,,,,,

Casa si-a stricat-o insasi barbatul ala atat de insurat.Ca doar nu i-a dat ea izmenele jos cu forta si nici nu l-a violat!
Mayyyyana
Postat pe 28 Noiembrie 2011 17:46
majoritatii li se face greata cand vad cum sufera doamnele si domnisoarele si ofteaza dupa barbati cat se poate de insurati, fara sa vada ca asta e principala cauza a suferintei, faptul ca au ales sa fie cu oameni insurati. Acesti domni insurati isi tot cauta refugiul sau fericirea sau defuleaza in relatii extraconjugale cu rezultate dezastruase pentru familiile lor si ale celor care aleg sa stea in asteptarea lor. Faptul ca aleg sa cedeze ispitelor si sa aiba relatii extraconjugale e un semn clar de lipsa de moralitate, or lipsa de moralitate este o slabiciune si de la oamenii slabi la ce poti sa te astepti?
Sunt destui barbati liberi, poate unii si-au luat lectia de la viata si isi doresc relatii stabile, trebuie sa fii tare disperata sa te lasi consumata de o relatie cu un om insurat. Evident, toti gresim, poti sa cedezi ispitei, insa cand incepi sa suferi si sa iti doresti sa isi paraseasca familia pentru tine e deja penibil.
Desigur, mereu vor exista adultere si familii destramate, insa asta nu inseamna ca societatea nu le condamna sau ca nu are dreptul sa le condamne.
Si e numai optiunea protagonistilor daca aleg sau nu sa joace ca actori intr-o scena de adulter, poate uneori cu final fericit pentru amanta, dar totusi adulter, deci greata celor din jur e un context pe care si-l asuma.
donaposa
Postat pe 28 Noiembrie 2011 18:39
papusika_kudika
Postat pe 28 Noiembrie 2011 18:46
cine se marita si cauta sa cumpere rochie de mireasa? vad rochia de mireasa,la pretul de 10 mil.astept un raspun de la cine este interesat.... va multumesc
kudika180848
Postat pe 28 Noiembrie 2011 19:34
Femeie, daca asta-i viata pe care ti-ai ales-o, succes! Vei fi inca una "fericita" cu barbatul alteia.
Am vazut cazuri asemanatoare, nu-ti face griji, n-o sa te perpeleasca remuscarea, nici daca el isi lasa in vechea casa si doi-trei copii... Ce-ti pasa tie, doar pe al tau il iei cu tine. Barbatii astia au memorie selectiva si, cand vor o alta femeie, uita ce lasa in urma. Nu-ti cere nimeni sa fi tu morala si pentru el si pentru tine. Caci, este clar, nu poti sa iti porti tie de grija, cum am putea sa-ti cerem sa te gandesti la copiii lui, la nevasta...
Nevasta esti si tu, dar pentru altul, pe care il lasi liber, sa faca si el ce o vrea cu viata lui, caci tu vrei pe altul, de el te-ai saturat. E foarte simplu! Fa ce te taie capul, caci oricum asta o sa faci...
Dar, spune, mama ta iti va creste copilul in continuare?... altfel, cum crezi tu ca ai sa ai timp sa il vrajesti pe barbatul care trebuie sa uite ca are copii si nevasta si sa-si faca viata cu tine??? Aaa, da, sunteti colegi de serviciu...

Vreau sa cred ca nu esti reala, ci doar o poveste inventata de plictiseala, la serviciu - se stie cat de greu se misca piata imobiliara acum, cu criza asta. E mult mai bine sa inventezi o poveste pe forum, decat sa te cuplezi cu un coleg de serviciu, chiar si din plictiseala...
maimai_no1
Postat pe 29 Noiembrie 2011 03:22

imi place topicul asta din motiv ca vad fetze noi care in alte parti nu intervin

apropo de titlu *decizie grea in viata*
se pare ca o decizie grea nu este aceea de a te tavali cu un coleg sau un oarecare pentru unele femei ci acela de a fi realiste si corecte cu ele insele.

e ca in reclama aia cu matache macelaru: e greu cu dragostelile astea,nu oricine stie cu ce se mananca si cu ce *merge*!
ma amuza tare comentariile femeilor relativ tinere de pana in 30 de ani care nu s-au rutinat inca si nu au ajuns pe la 35-440 de ani cand incep sa aibe anumite *crize* datorita accelerarii vitezei de imbatranire
e valabil si la barbati dar la noi e mai mult o delasare.de exemplu eu de la 40 de ani am renuntat sa-mi mai smulg firele albe din par cat costa vopseaua!?
PICCKARD
Postat pe 29 Noiembrie 2011 07:01
De la: PICCKARD, la data 2011-11-29 07:01:56
imi place topicul asta din motiv ca vad fetze noi care in alte parti nu intervin

apropo de titlu *decizie grea in viata*
se pare ca o decizie grea nu este aceea de a te tavali cu un coleg sau un oarecare pentru unele femei ci acela de a fi realiste si corecte cu ele insele.

e ca in reclama aia cu matache macelaru: e greu cu dragostelile astea,nu oricine stie cu ce se mananca si cu ce *merge*!
ma amuza tare comentariile femeilor relativ tinere de pana in 30 de ani care nu s-au rutinat inca si nu au ajuns pe la 35-440 de ani cand incep sa aibe anumite *crize* datorita accelerarii vitezei de imbatranire
e valabil si la barbati dar la noi e mai mult o delasare.de exemplu eu de la 40 de ani am renuntat sa-mi mai smulg firele albe din par cat costa vopseaua!?

Mai tanar sau mai varstnic tentatii gasesti la tot pasul. Depinde de fiecare ce gargauni are in cap si cum gestioneaza situatia. La urma urmei fiecare doarme asa cum isi asterne!
ally_ally00
Postat pe 29 Noiembrie 2011 07:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vdjjdkfff 70 De la: yza79 29 Noiembrie 2009 01:03
vreau sa ma razbun... 51 De la: Fly2Freedom 6 Februarie 2011 20:50
ajutorrrr 40 De la: gb_byenkutza 7 Iunie 2010 19:17
L-am prins ca m-a inselat! 29 De la: Mihaela_Trusca_1 27 Septembrie 2014 19:30
va invit la o lectura. gasiti postul meu pe blog sau cautand prin propunerile pentru concurs 1 De la: suzanne13 28 August 2008 14:57